Hahó!
Zili, Esztó, nektek is jobbulást!
Álmi cuuukiiiiii!
Maumau! Ha esetleg nem fér be, mondd meg Apának, hogy nyugodtan tegye le a kerítés kert felőli oldalára, akár az aszfaltra, ami vezet le a garázsba! Lényeg, hogy belül legyen a kerítésen.
Borónak puszi, remélem, nem szenved!
Aerfen! Karvezető vagyok (ének-zenetanár; szolfézstanár; valamint zeneelmélettanár diplomáim vannak), de énekelek is a kórusban.
Szombaton épp tenort énekeltem, mert tenorjaink (1 kivételével) vidéken voltak. Férjemmel közösen vezetjük a kórust, de éeneklünk is benne, még nem olyan nagy, hogy ne legyen időnként szükség ránk is.
Különben is, mi is szeretünk énekelni.
Drukkolok, hogy ne legyen szép batikolt minden!
Hogy mi lesz ringatón, Vanni, még nem tudom, vannak ötletek, de várom nagyon Annus küldeményét, és akkor mjad kigondolok egy szép kis félórát. Azt hiszem, ennél több nem nagyon kell 1 alkalommal, de még ebben sem vagyok biztos, csak az ovisokkal ennyo volt 1 foglalkozás. SZóval meglátjuk.
Ancsi, miDaninksokat közlekedik így, már mászott le az ágyról is így...
Pedig akkor még csak pár hetes volt...
AndrisMarci, kisLili is ügyesek!
Lilinek mindenképp 7 kilótól vennék én is (Danónak is azt fogok), mert kb 10 db van 1 dobozban, nem használnátok el, míg kinövi teljesen. Annyira a 7 kilóstól meg nem nagy. Mi DM-eset használtunk anno. És lehet ezt használni az uszodában. Tőlünk nem kértek speciálisat. Van néhány magán-hely, ahol elmondják, mit szeretnének, de ahol csak simán úszópelust írnak elő, erre gondolnak. Mi is megyünk úszni, ha már nem leszünk betegek. Papírt Dokinéni nekünk ingyen írt...
Ez nem munkaügyi orvosi vélemény, meg nem is vezetői engedélyhez kéritek...
Na, persze, nekem is tetszik, hogy Zsófi zsoptat, de már meg sem lepődtem...
Az 1 órás alvás után nem volt sem jobb, sem rosszabb, mint a már nem tudom mennyi ideje történő 3 órás éjszakáknál... És ez nem is a gyerekek miatt van, csak éjjel, nyugiban tudom végezni a saját feladataimat...
Vizsont jutalmul mostanában sikerül picit aludni délután. Na, nem szombaton, mert akkor rohangáltunk, de általában.
Na, nem tudom, mit szerettem volna még...
Ja, tükör: mi rettentő jól elszórakozunk a tükrökkel... Nem is értem, mi lehetne ezzel a gond. Dani tökre élvezi, dumál magának, Samu ugyanígy cselekedett...