Csilla, hahó!
Áldottak legyetek Gergőtökkel! Azért, kedves csak olvasó üzemmódban lévő májusi anyukák, lassan előbújhattok mind!
Senkinek nem harapjuk le a fülét!
De olyanjó, hogy mindig jön vki új!
Panndi, milyen izgi, Zsófi mindjárt 2 éves. Na, meg a mi Samunk is...
Tök jó, hogy örült mindennek, boldog szülinapot neki!
Keresztmaminak mikor lesz babája? Nálunk is lesz közös szülinapi parti, ahol lesz a család apai és anyai része, meg a keresztszülők.
Kutyafüle, jó Riki sérója! ÉS: NE tartsd magad rossz anyának emiatt!!! Nagyon sokat bírnak ezek a babák! És nem is rossz nekik! Picit megijedt Riki, de 1-2 hónap múlva ugyanezen nagyot fog nevetni! Ma sem okoztál semmi rosszat, csak még nincs hozzászokva az ilyesmihez. Dani nagy kiképzésben, általam is, de bátyus által is, neki meg sem kottyan egy ilyen malőr, teli szájjal vigyorog. Szokni kell neked is ezeket az eseményeket, főleg ha hamar szeretnétek kistesót, mert a 2 gyerek majd jól fogja egymást "szeretni"...
Trixi, remélem, jól fog aludni Petya!
Szofi, énDanim is ilyen nemnormális baba.
Tök jó, hogy nálatok is ilyen nyugi van, mert így nem hiszem én sem, hogy vmi nagy gond van velünk.
A tegnapunk azért volt ilyen nagyon zaklatott, mert szerepelt a kórusunk az Albert Schweitzer Otthonban reggel (gyerekeket itthon hagytuk, de nagyon ki volt centizve, épp hazaértem, mire Daninak enni kellett), aztán délután mentünk Danó eresztszüleinek az esküvőjére, ahol szintén énekeltünk, még előtte próbáltunk. Szombatra virradólag 1 órát aludtam, mert 2ig fejeztem be minden teendőt (pl. sütit sütöttem a menyegző utáni szeretetvendégségre), és pont mire készen lettem, felébredt Samu a nagy és ez órában szokatlan zsivajra, és 6ig ébren volt, én meg, mivel szegény nem bart aludni, és nyüszögött, mindig nyugtatgattam, hogy Apa és Dani ne ébredjenek. 7kor meg már keltem, Danit etettem, és indult a nap...
No, most megyek aludni. Jó éjszakát!