Új privát üzeneted érkezett!

Kispasiknak dicséret átadva :lol:
Várjuk ám a szebbnél-szebb kiscsajosokat :wink:

Panni
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azért nekünk tessék megmutatni a másikat is :!:

Fanni
Szép az a poci :lol:

http://www.photoblog.com/tdanie/2007/08/21/pocakom.html
Vendég

nekem ekkora volt a 15.héten
Kép

Kép
an°°di

mondjuk megnéztem tdanie-t :shock: :shock: :shock: ööööö... öregem, nem semmi. nekem, mint utóbb kiderült, a szülés előtt nem volt akkora, mint Neked. uúgy 33ik héten az én hasam ilyen volt szülés előtt
Kép

Kép
an°°di

Fanni,
Szép a pocid! :wink:

Hogy én is csatlakozzam a sorba, egy pocis kép a 13. hétről! Hát nem volt akkor sem kicsi :oops: (hát még most), de alapban sem vagyok vékony!
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe :P
Hasonló a méretünk, igen :P Noha én viszont alapból vékony vagyok 8)

Andi :P
Bele sem merek gondolni, hogy ha Neked abból az alig-aligból 33. hétre ekkora lett, mekkora lesz az enyém :shock:

Tdanie :P
Köszi!

Lanyané :P
Várom a fotód!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Andi
De azt nem szabad elfelejteni, hogy nekem a 2. terhességem, szülésem volt ez...

http://i1.photoblog.com/photos3/47000-1 ... 25-1-l.jpg
Ilyen bálna voltam szülés előtt... :oops:
Vendég

jaigen, Tdanie, láttam ezt a képet is. ezt mutogattam az apjuknak, h lássa, milyen csodálatos az emberi test :wink:
tudom án, h nem uaz, első és második(második/harmadik izé) gyerek, azaza terhesség!

Kép
an°°di

Tdanie, ez igen! :D

Kép
babyteve2

Lányok, vki írta, hogy az Elefániban 10%-os kártyát adnak ikreseknek. Mennyiért kell vásárolni? Vagy itt nincs olyan, mint a Kengurunál? A 2. vásárlástól, vagy már az elsőnél is? Köszi! :D

Kép
babyteve2

fanni dobom a képet ha apa segít mert én nem vagyok egy nagy számitógép mágus :oops: a másikban elemeztétek a hasformákat és nekem is ilyesmi mint a tied és én is azon filozok másnak miért alulról van nekem meg felül is van :oops: jó megasszondtam

lanyané

Lanyané :P
Furi egy pocim van, az biztos :roll:
Ha nem megy, küldd át nekem, felteszem: fanni73@citromail.hu
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

:D :D :D nincs itthon apa és még a gépre sem tudom feltölteni a fényképezőről :D :oops: :lol: de azért köcike

lanyané

Sziasztok!

Panni
Én is előre készülök már a hülye emberek hülye beszólásaira.Ez a lizing duma nagyon jó(majd kölcsönvesszük) :lol:
Csatlakozom Tdanie-hoz,KÉRÜNK KÉPEKET A TÖBBI LÁNYKÁRÓL IS!!!

Fanni,Lanyané
Cukik a pocakok.Amúgy szerintem ez is genetika,mert én ma találkoztam egy csajszival,akinek 1 gyerkőccel akkora a hasa,mint az enyém és egyidősek vagyunk.

Andi
Te hogy csináltad,hogy alig volt hasad?Az enyém kölkök nélkül volt akkora.

Nekem a hátfájásom nem a hasamtól van szerintem,hanem a cickóktól.Vmi brutális.Darabja min. 2 kiló.ÉS NAPRÓL NAPRA NŐNEK!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Fanni

nekem is volt akkora hasam mint neked

szanet

Kép [/img]

Kép
babyteve2

Babyteve

Ez friss?Hogy lehet ilyen cuki kicsi pocakod?Bennem mammutok nőnek?
Vendég

Igen, az. Magamhoz képest óriási :oops: a derekam már így is 33 centivel nagyobb, mint fénykoromban...(Ráadásul Tomit ekkora hasból szültem...) :D

Kép
babyteve2

Sziasztok!

Latom a pocika a tema, nagyon csini pocitok van Lanyok, egyaltalan nem nagy /MEG/. :lol:

Tenyleg nagyon szamit hogy elso vagy tobbedik terhesseg-e.
En ilyen voltam a fiammal nemsokkal a szules elott:
Kép

Es 37 hetesen az ikrekkel:
Kép

Van kulonbseg mi?! :lol: :roll:

Holnap rakok tablat! Anna megint beteg, kohog, pruszkol, folyik az orra es osszeragadnak a szemecskei a csipatol mint a kismacskaknak. :?

KépKép
KépKép
tontica

Tontika

Jobbulást Annának!

Amúgy biztos,hogy számít hanyadik terhesség.Bár a sógorőmön a 7 hónapban alig látszott,hogy terhes,most meg szegény elöl deszka hátul léc.
Vendég

Babyteve
Szerencsés alkat vagy.Gáz,ha irigykedem?
Vendég

Szanet
Köszi, de jó :D

Babyteve
Nagyon szép poci!

Tontica
Van egy hajszálnyi különbség :lol:

Banika
Én is irigykedem Babytevére :roll:
De ha bírom magam cipelni a 36. hétig, onnantól ígérem, csakis magamat fogom irigyelni :lol:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Kép

nekem ekkora volta hasam egy hete.
Kicsit félek is , meddig nő még.... :shock:
Már most nehéz :lol:

szanet

ja bocs, ez 3 napja készült.mindegy.nekem nagy

szanet

Szanet, szép nagy! :D

Ugyan már, nem vagytok irigyek! (Mindannyian irigylésreméltók vagyunk :oops: )

Tontica, wow! (Ilyenkor sajnálom, hogy Tominál még nem volt gépem... :( )

Kép
babyteve2

Szanet :P
Teljesen ilyen formájú a hasam, mint a Tiéd! Szerintem ilyen lesz az enyém is! Egyébként annyira nem is nagy ám :wink:
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Nagy pocira számítóknak mondom, hogy lehet kapni gyógyászati segédeszköz boltban olyan "haskötőt", amit úgy kell elképzelni, mint egy övet, alulról tartja a hasit, hátul pedig támasztja a derekat. Így állítólag kisebbnek tűnik a súly.
Én a 20. hét körül tervezek venni :roll:
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Fanni!
:lol:
Biztos a tudatalattim választotta ezt a nevet, mert tényleg nem vagyok egy gyakorllatias alkat...

Pocisok!
Szép pocik! És még mekkorák lesznek!!!

Tdanie!
Pasik gyönyörűek!

Panni!
Édes nyuszi :)

Tök rossz, mkég mindig nem jó a gép, pedig állandóan mondom Apának, hogy vigye el megcsináltatni. Talán holnap (ma) sikerül... :?

Tegnap képzeljétek, este 6kor ettek, Andris reggel fél7kor kelt :shock: Hanga is csak egyszer evett. Fél7kor arraaa ébredtem, hogy isszonyatosan fáj a cicm...Totál kőkemény volt. Ma megszántak, mindketten keltek fél4kor :) de nem bánom, csak azt, hogy most Andris nem tudott egyedül visszaaludni.

Kép
Kép
maminti81

babyteve megnéztem annak ez elefáni boltnak az oldalát nagyon jó cuccok vannak csak az áraikat nem találtam vagy nem is írják,és jó lenne a 10 százalék,fel kell őket hívni,szép kis hegyes pocid van :D
szanett már most hatalmas a fészkük a kiscsjoknak :D nagyon édi :D
rohanok is fürödni most megyünk uh.ra látjuk végre a kis majmainkat :D :D :D úgy várom aludni is alig tudtam(még apa is :D

lanyané

Sziasztok!

Akkor én is dobok egy képet, nehogy kimaradjak. :)

Kép

Hát ahogy így nézem, Bébitevével vagyok egy súlycsoport.
Ti érzitek, hogy melyik gyerek hogy fekszik? Én nagyon régen voltam UH-n, akkor az egyik mélyen lent volt, nem is éreztem, a másik fent és mind a kettő keresztben. Azóta biztos változott a póz, de fogalmam sincs, hogy hogy vannak. Meg azt sem tudom, melyik melyik.

Kép

Kép
kamilla306

sziasztok.

Kata férje vagyok és most csak én tudok írni, ugyanis vasárnap hajnalban Kata begörcsölt és azóta a János Kórházban van. :( Folyamatosan kapja az infuziót, de időközben kitágult egy újnyira és vérzik :(( A görcsök szerencsére már szűnnek, de szigorúan feküdnie kell.
Egyelőre nem tudjuk, hogy hazajöhet-e még szülés előtt.
Időnként bejelentkezem és helyzetjelentek, meg az üzeneteket is át tudom neki adni.

üdv,
Péter

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kedves Péter!

Köszi, hogy jelentkeztél! Katának sok puszi és szorítunk neki, hogy még haza tudjon menni. Ha meg kórházban kell maradni, akkor kitartás, ha a dokik úgy gondolják, akkor tényleg ott lesz a legjobb helyen. Vigyázzatok a picikre, ne idegeskedjetek.
Ha még nem olvasta, vedd meg neki a Macsópapákat, fekvéshez jó olvasmány.

Puszi!

Judit és a Lányok

jucicuki

Péter, drukkolunk nagyon Nektek, Katának kitartás a kórházi napokhoz! Minden rendben lesz!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
babyteve2

Lanyané, www.elefani.eu oldalon árak is vannak.

Kamilla, szép a pocód! :D
Holnap megyünk uhura, eddig Mira feküdt alul fejvéggel, Gergő fölötte haránt. Majd kiderül, remélem, maradt az állás (fekvés).

Kép
babyteve2

Nekem ekkora volt 29+2 naposan, 31+5-el meg ugye már szültem...

Kép

Judit

jucicuki

Péter,
Nagyon drukkolunk nektek, bizti minden oké lesz! Remélem még hazaengedik Katát, ha nem akkor pedig nagy-nagy kitartást kívánok a kórházi bentléthez!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kedves Péter és Kata!
Remélem, hogy még jópár hétig maradni akarnak a kicsik odabent, s talán még haza is mehettek, mielőtt megszületnének.
Azt írod, nyitva van a méhszáj. Én nem szültem még, így nem tudom, ilyenkor vissza tud csukódni? :shock: Mit mondanak?
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

sziasztok lányok!

Látom pociméricskélés van! Én is csatlakoznék, ez még a múlt hét elején készült rólunk. Szép méretes mindenki!:) Én derékban most kb. 106cm-nél tartok ... 8)

Kép khm khm ... :)

Fanni, a haskötőt én is megvettem, de járjatok utána hol-mennyibe kerül, mert én a Babyoutlet-ben vettem a Soroksárin kb. 7ezerért :evil: , de neten találtam jóval olcsóbban máshol (csak erre már nem emlékszem, hol :( ). Egyébként nekem nagyon bevált, mert séta, álldogálás közben kevésbé fáj a medencém és a hátam.

Petra

Petra
Kép
petricsek

Kamilla :P
Milyen pici a pocid, pedig még ki is dugod a képen :lol:

Judit :P Petra :P
A ti -Juditnak csak ex- pocitok hasonlít, nagyon szép, formás!

Nekem Anyukám azt mondta, családi örökség a gyorsan növő has, de ne aggódjak, nekem az elején nő, majd bevárja a többieket. Egyszer már igaza lett, mert a nővérem is így járt :lol:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Petra :P
Én előtte sosem láttam, csak mikor vettem a fűzőt, a gyógyászati segédeszköz boltban mutatták. Talán olyan 3-4 ezer Ft volt, de szerintem receptre is fel lehet iratni -ez nem biztos!-, s akkor még ennél is kevesebbe kerül! Azért örülök, hogy már valaki tesztelte :wink:
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Ja, és bababoltok közül tudom ajánlani Nektek a Nagy Lajoson a MiniManót és a Soroksári 110.-ben az ASTI-t. Mindkét helyen van "ikres" kedvezmény, bár előbbiben a választék nagyobb.

Fanni, előbbi kérdéseddel kapcsolatban ezt találtam a Rendelőben itt a Babaneten ... http://www.babanet.hu/faq/terpat26.php

Petra

Petra
Kép
petricsek

Sziasztok :)
Először is Katának és a párjának kitartást kívánok -remélem azért még kijöhet szülés előtt -de ha nem akkor tényleg az a lényeg hogy biztonságos helyen van Ő is és a babák is !
(erről jut eszembe pocakosok ugye ész nélkül eszitek a magnéziumot? - én volt hogy napi 8-10 magnerotot is elropogtattam egy nap, és ha többet keményedett a hasam még utána küldtem 1 deci vörösbort is...)
Nagggyon helyes pocakokat raktatok itt fel :) -valahogy érzek egy kis nosztalgiát -nyilván azért mert csak úgy mint a szülés az utolsó pár hónap minden nyűgje is már halványulni kezdett... 8)
Fanni a méhszáj már vissza nem zárul -barátném aki előttem két hónappal szült két kisfiút a 16.héttől volt összevarva -legnagyobb bosszúságomra jött ment intézkedett még így is ,aztán 39. hétre lett két közel 3 kilós kisfia :)

Kép
Kép
panni7

kedves Kata És Péter sok erőt és kitartást!drukkolok nagyok hogy minden rendben legyen.
petricsek édi vigyorgós pocakos vagy!
jucicuki cuki pocid volt,és cuki csajok lettek belőle
babyteve köszike

és az én sztorim-----jános kórház-meddőségin ajánlották a dokit mert lombikos,ikres stb telcsin szimpi rendes,élőben is de az,hogy szörnyű helyen kell levetkőzni,átsétálni egy folyosón abba hideg undirító helységbe,gagyi ultrahanggép semmit nem láttam a gyerekeimből csak fekete fehér pacát(úgy képzeljétek el mint amikor a tv-ben nincs adás a hangyaháború)felöltözni vissza majd állok az asztal előtt semmi szék,ja húzzon ide egy széket Shocked üljön le...........ja jöjjön át egy másik hideg szobába ahol bőrfotel de egy nagy szar és jön a sokk a szülés 150E.-ft egy terhesgondozás mármint ez a szer 7E.-ft csajok kivagyok ja és 2.5órát vártunk ahol a folyosón állhatsz vagy a már elnézést recskastoba előtt ülsz,szerintetek ez normális,csak az a baj hogy ez a pali keni vágja az ikres dolgokat de ilyen körülményeket Shocked azóta kivagyok.
ha valaki tudna ajánlani dokit megköszönném mert ez szerintem durva,viszont nagyon bepánikoltam most hogy kihez menjek a pénzt még összeszedjük valahogy szegény apa éjjal nappal dolgozik(azért nem tudok még pocifotót dobni :cry: )de a körülmények meg ez büdös nekem így,vélemény :?:

lanyané

Nőgyógyász írhat fel receptre haskötőt, akkor állítólag 1500ft körül van...(Nekem mindegy, ha randa, de nem adok érte 7000-t, ha van kevesebb, mint negyedéért... :oops: ) Holnap megyek a dokimhoz és rákérdezek! :D

Kép
babyteve2

Aztaaa :twisted: ez igen! 150 plusz a terhesgondozás? :oops:

Az én dokim a Jánosban van, Dr. Szuromi András, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Mindig a kórházban vizsgál, szinte sosem várok, ő veszi le a vért, ő ultrahangoz...Holnap a magánrendelőjébe megyek, de oda csak egyszer kell menni a 9 hónap alatt...2-3 hetente megvizsgált...

Kép
babyteve2

Kata és Péter!
Kitartás,drukkolunk mindannyian!!!A Macsópapák tényleg jó:

Kamilla
Cuki a pocid.Hogy tudsz ilyen vékony lenni?Én nem tudom melyik kölköm hogy fekszik,mert szerintem állandóan forognak.Reggelente vmelyikük tuti keresztben van.Aki éppen alulra kerül az oldaltfekvés miatt.A jobb oldalon vki épp csuklik bennem.Az normális,hogy a jobb oldalon jobban érzem a mocorgást?Pedig bökdösöm a másikat is,de az biztos lustább.

Petricsek
Teljesen jó méretű a pocid szerintem

Nekem a Juci labdapocakja tetszik nagyon.Tök jó,hogy nem volt annyira lent.

Lanyané
Nem irigyellek.Ez az egészségügy :oops: :oops: És még fizetni is kell érte.

Haskötő
Én is gondolkodtam már rajta.3-4 ezer körül láttam segédeszköz boltban,de megkérdem én is,hogy lehet-e felíratni receptre.Szerintem a terhesgondozóban is felírják.Tépőzáras,vagy az ami olyan mint egy pamut miniszoknya?Jó hülye hasonlatot találtam.Bálnamini :lol:
Vendég

Most gondolkodom....és nem a hasszorítóról volt szó, hanem a hastartóról.....amit terhesség alatt kell használni. :oops: Én meg a haskötőről írtam... :D

Bálnamini :D :D :D

Kép
babyteve2

Terhességi amnézia... :oops: csodaszép a pocid, Petricsek! :D

Kép
babyteve2

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1201021957.6707.jpg[/img] [/img] Kép

Ezt 1 hét alatt produkáltuk.Persze jól be is vacsiztam tegnap.
Vendég

A Tiéd is széééép! :D

(Én mindig reggel fényképezem a pocakot, mert akkor lesz jó a kép...lehet, hogy kéne néhány esti is?)

Kép
babyteve2

Az enyém reggel kisebb.De apa viszi magával a gépet,mert kell neki napközben,és sajnos korán indul.Mi akkor még kicsit pihizünk.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?