Új privát üzeneted érkezett!

Úúúúúúúútálok gardróbot takarítaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :twisted:

Kép
zölddisznó

Huni délelőtt, meg kora délután annyira kialudta magát, hogy 1/2 3 óta nem alszik. Kurjongat, játszik, eszik, iszik. Utóbbit pohárból!

Tegnap hívtak az egyik unokatestvéremék (van belőlük 19, ez mind elsőági :lol: ), hogy kedden jönnének babanézőbe. Törhetem a fejem a sütés-főzésen.

Zöldi! Én vasalni utálok! Nem is csinálom! :lol: Pedig nagyon kéne! :?

Kép
Kép
szeles4

Zöldi!
Tündér vagy, hogy ilyen részletesen válaszoltál a kérdésinkre! :lol: :wink:

Mush!
Nekünk is kaki gondok voltak az utóbbi két hétben, heti 1-2 volt csak. Szerencsére úgy tünik visszaállt a rend,mert 5 nap kihagyás után tergnap is és ma is volt kaka. Söt ma már kétszer is! :D :P
Ja és iszok őszilevet, amit Lyndee írt. nem tudom,hogy van e közte összefüggés, de tegnap kezdtem el és nem is sokat, csak napi 3-4 dl és láss csodát... Bár inkább véletlen egybeesésre gyanakszom, vagy tényleg ennyire jó az őszilé???? :lol: :roll: :roll:
susy75

Szép estét!

Azta, de nagyon hétvége van! :lol: :lol:
Köszönjük a jókívánságokat lányok mégeccer is, édesek vagytok, pusszantás!
Pötyik még vannak arcon, hasmenés már nincs, hőemelkedés sem volt ma már, étvágy kezd újra a régi lenni. :lol: :lol:

Most jöttünk be az udvarról, bográcsparti volt, párom élete első paprikáskrumpliját főzte! :lol: (persze én Kismanóval szokásos időben fürcsi-hamira bejöttem, így ő már durmol rég, csak mi maradtunk még kint kicsit most, olyan jóóóó volt kicsit lazítani kettesben! :lol: :lol: Már nagyon ránkfért! :wink: :P )

Na, most viszont megyek romeltakarítani.....az már nem lesz annyira jóóóóó.... :? :roll: :wink: :lol:
bébic

Hol vagytok szép asszonyok?

Nálunk érdekesen alakult az este. Mivel Huni délután nem aludt, cicivel a szájában bealudt fél 8-kor, beraktam a hálózsákba, irány a szobája. Igen ám, de ő 9-kor felébredt, most itt van velünk a nappaliban, nézzük az Eurovíziót. Közben megfürdettük, most itt vigyorog, kurjongat,és közben nagyokat pukizik. Nemsokára megszoptatom, aztán remélem, alszik reggelig.

Nyugodt, jó éjszakát minden mamának és babának (meg a papáknak is)! Laura

Kép
Kép
szeles4

:)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

A mai napunk képekben:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép
gabilany79

Én is fogyózom....így ha mégegyszer leírja valaki, azt hogy palacsinta.....kikészülök...

Mi szalmák vagyunk... :( Apa legénybúcsún van Balatonon. Olyan furcsa, három éve nem aludtunk külön... :)

Felhívott az előbb (bement a szobájába) és panaszkodott egy sort, hogy ő úúúúúúgy szeretne itthon lenni. Teljesen józan volt. Mondta, hogy csak sörözik. :shock: :shock: :shock:

Kép
mannababoca

Mi is Eurovíziót nézünk! :lol: :lol:

Manna!
De rendes embered van! :wink: :P
susy75

Nosztalgiáztam egy kicsit, de most nem a pozitív irányba. A szülinapomon (még tavaly augusztus) írottakat olvastam végig, amiket akkor írtam itt nektek. Már akkor is milyen durva volt. Ahogy olvastam átéreztem megint az összes keserűséget, bánatot és fájdalmat, a fémes íz megint megjelent a számban. Már nem jön ki könny, végtelen szomorúság árad bennem szét csak. Hiszen már akkor is látszott.. kívülállóként talán egyértelmű is volt, hogy mi lesz a vége. Most azért mennyivel nyugodtabb vagyok. Még így is, hogy töröm a fejem, minden nap töröm, hogy mi a legjobb megoldás a jövőben Noelnek és nekem is. Mégis mennyivel kevesebb a fájdalom az életemben, nincs megalázás, bántás. Nincs semmi. Csak egy boldog, mosolygós kisfiú. Nehéz volt akkor nekem, mennyit tűrtem és hogyan voltam képes eddig várni és ennyi esélyt adni annak, hogy talán, hátha mégis egy család lehetünk. Túl sokáig vártam, de talán így sem volt késő a lépés. És milyen dolgokra "vett rá" az élet.. Olvastam vissza a sorokat, eszembe jutott, hogy pofon vágtam volt páromat. És ez kétszer is előfordult. Milyen sírógörcseim voltak, mekkora fájdalmaim. Egy biztos, hogy igaz, rettenetesen megerősített ez a kapcsolat lelkileg. Megtanultam, hogy nem szabad vakon bízni az emberekben, hogy nem mindig az egyértelműen járható út a nekünk való, ha közben mégsem haladhatunk rajta töretlenül. Remélem jobb lesz minden és lesz nekem is szép családom. Habár már most is van, csak kicsit "csonka" és csupán kéttagú. :? :) De szépnek biztos szép! :D

Bocsánat a hosszú írásért.. kijött...

Berni, azt hiszem Te írtál olyan hozzászólást akkor, hogy kívánod, hogy legyen szebb és jobb a következő szülinapom. Remélem így lesz. :) Már hamarosan kiderül! Köszönöm utólag is!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Azt hiszem menni kéne lassan alukálni! :) Jóéjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Jó reggelt!:) (Na ilyen se volt még, hogy én kezdjem a napot:) )

Zöldi - hát nem beszéltünk össze, de tegnap én is gardróbot rendeztem, selejteztem a babaruhákat (kaptunk egy csomót, de sokan meg minket használtak lomtalanítónak, mert tele van ócskával, szélte nagyobb mint hossza stb)

Zsebi - én meg úgy szeretnék egy konyhakertet!

Gabi :) szupi -ahogy elnézem, szupi volt a tegnapi nap!

Aida - én meg azt kívánom neked, hogy tudj még bízni majd valakiben!

Zsiráf - szocpol :twisted: ez most mi? büntetés? (Kicsit kezdek izgulni, hogy nálunk is gáz lesz belőle, de mi elvileg kitöltöttünk anno egy meghatalmazást az államkincstár felé, hogy majd értesítsék a bankot)

biopiac - nagy boldogan felfedeztem, hogy Szentendrén is van, pénteki program, Pankát felpakolom, erre helyszínen kiderült, hogy megszűnt :twisted:

Tegnap megkóstoltuk az almát - hááát nem aratott oszlatlan sikert...

Kép
trombibébi

Joooooooooooooooo reggggggggggelt! lanyom reggel 6-kor igy dontott! :evil: :evil: almos vagyook!
(azota sem volt olyan jo ejszakank)
mi is egyedul vagyunk. apa londonban duhajkodik, csak keso este jon haza. :cry:

KépKép
KépKép
mush589

Trombi, tudok még ezek után is bízni majd én úgy vélem, csak annyi különbséggel, hogy nem alapból jövő bizalmat szavazok az embereknek, hanem csak akkor bízok már amikor meg is ismertem az illetőt. Ennyit tanultam a történtekből. :) Hogyan ettétek az almát? Almalé, almapüré? Először evett? Mást már kapott? Noli tegnap alma-burgonya pépet kapott és jó sokat meg is evett belőle. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mush, ilyenkor ez azt jelenti, hogy 6 óra óta fent van a pici lány? :shock: Noel még nappal sem nagyon van fent 3 óránál tovább. Legalább egy rövidet mindig alszik. Vagy azóta már Kincső is elaludt?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Amúgy ma "össznépi gyülekezet" lesz a szomszédban! :D A szomszédasszony, akihez át szoktam járni Nolival, meghívott magához. Jön a lánya és annak családja (két kicsi fiúkkal és a férjével) és én is meg vagyok hívva. :) És minő egybeesés, a szomszédasszony lányának a jelenlegi férje nem a fiai apja, a fiai apjával tönkrement a kapcsolatuk a volt anyósa miatt. Legalább közös téma már van! :D Bár nem erről fogunk csacsogni, de vicces. Mindenesetre lesz nagy "családi" banzáj, mondjuk én nem vagy a család, de azért így is biztos jó lesz. Lesz finom süti meg minden. :D Noel meg körbe lesz rajongva, mert ő lesz a legkisebb. :)

Ja, azt nem is meséltem, hogy tegnap este nem tudom mi ütött a kicsi fiamba, de 70 ml anyatej után, megivott 90 ml tápit - ahogy szoktuk - de most nem volt neki elég. És még 90 ml tápit megivott! :shock:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Csatlakozom a sz....ul alvók táborába, van még hely?
Dani este 11-kor felvisított, alig lehetett megnyugtatni, aztán fél 1-kor megint, akkor evett, és legközelebb 5-kor volt kaja. Most meg már másfél órája szunyál kint a jó időben. Sikerült kitakarítanom, és már ki is mostam! Főznöm nem kell, majd csak kedden!
Szóval most egy picit pihizek is!

Remélem mindenki jól van! Délután sétálunk egyet, ha nem lesz nagyon meleg!

Szép hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!!!

Két napig nincs az ember lánya aztán ti meg ennyit termeltek...szóval bocsánat ha nem tudok egyszerre vissza olvasni.

Ma vagyunk 5hónaposak :lol: :lol: :lol: juhhhé
Mesikének is Boldog 5.hónapot kívánunk!

Mai menü nálunk:húsleves,rizs,töltött csirke,kukorica saláta,és túró rudi(ha kész majd dobok receptet)

Jaj recept Aida a múltkori süti receptet is feldobnád a másik topikba,ha szépen megkérlek?Olyan gusztán néz ki :lol: :lol: köszi

További szép napot mindenkinek!!!

solya051020
Káld

Solya, Boldog 5. hófordulót Olivérnek! ;) A receptet megy, már múltkor akartam csak elfelejtettem. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

boldog hofordulot olivernek es mesinek!

aida. igen reggel hn 6-kor felebredt es hn8-ig nem birtam leloni. akkor visszafekudtunk es meg aludtunk 1 es negyed orat.

KépKép
KépKép
mush589

Suzy,Mushi:Tényleg nem vicceltem,az őszilé csodákra képes.Én délelőtt iszon néhány pohárral és eddig minden nap volt kaki.Pedig már mindent kipróbáltunk és nem hatott.....nekünk is a heti 1 kaik volt a jellemző,lehet hogy őt nem is zavarta annyira mint engem!
Próbáljátok ki nekünk bevált! :wink:

Bébic:Gyógypuszik Ákos babának!De jó hogy megmutattad a dokinak! :wink:

KépKép
lyndee

Boldog Hófordulót Olivérnek és Mesinek!!! Erről jut eszembe Sinával mi a helyzet? SINA HOVA TŰNTÉL???

Kép
mannababoca

Apa már reggelre hazaért, most szopi aztán elmegyünk valahova kajálni és utána irány a Kopaszi gát!

Kép
mannababoca

Olinak és Mesinek Boldog Hófordulót!

Egyébként nem tudom mi lehet a manókkal.Eddig olyan szépen aludt este 10-től reggel hatig és még vissza 9-10-ig most pedig meg-megébred éjszaka is.Van hogy cumi és visszaalszik de van hogy cici és ringatás segít!

Az mitől van hogy egyik héten 230-at hízik a másik héten csak 60-at?
Mult héten csak 60-at hízott(igaz minden nap volt kaki),előtte viszont 200 felett. :roll:

KépKép
lyndee

Apa pedig kint csinálja a helyet a grillezőnek amit vettünk.Már alig várom hogy beüzemeljük :D

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Hunor jót mulatott velünk az Eurovízión, fél 11-kor evett még, aztán nyugovóra tért. 5 órakor felébredt, cicilt, aztán 8-ig aludt békésen tovább. Ahhoz képest, hogy éjfél után feküdtünk le, egész jól kipihentem magam! :lol:

Itt voltak anyukámék, hoztak nekünk 200.000 Ft-ot. Az én anyukám is az a "mindenbe beleütöm az orrom" típus, és az én férjemet se akarták évekig elfogadni (mondjuk a rajongva szeretlek kategóriától most is fényévekre vannak). Egyszer borult a bili, akkor egymásra zúdítottuk az évek alatt felhalmozódott sérelmeket.
Míg itt tösznyögtem a gép előtt, odaégettem a gyerek első ebédjét, amit én főztem. Bio cirkó menü. (ezt a férjem pofátlankodta ide)

Szóval én úgyok vele, hogy anya ugyan beleugatna mindenbe, de az biztos, hogy ha valamiből 1 van neki, azt is szétosztja a 2 gyereke között. Számíthatok rá, nagyon boldog gyerekkorom volt. Ha valami olyat mond, amivel nem értek egyet, inkább a másik fülemen kienegedem. Ki tudja meddig élvezhetjük még egymás létét, nem éri meg összeveszni!

Kép
Kép
szeles4

Már én is írtam egyszer hogy az én anyum sem bírja a páromat de nálunk még nem bukott ki a dolog,pedig egyszer az lesz a vége...
Én erről azt gondolom hogy férj és feleség vagyunk és van egy szép kisfiunk,innentől kezdve ne akarjon bennünket szétválasztani mert neki nem felel meg a férjem.

Pedig az örökös megjegyzéseket egyszer már nem fogom békésen hallgatni.csak ebben az a rossz hogy az embernek az is fáj ha az anyját nélkülözi és az is ha a férjét bántják.

Most kaptam egy hatalmas hónaaljáig kakis csomagot picuritól :D

KépKép
lyndee

Sziasztok,

Boci,
Ne légy mérges rám, nem volt semmi pia, eszembe jutott h nem lenne helyes ha innék, a másnapi sulit nem bírtam volna végigülni.
Buli jó volt, kb 70 fő, isteni kaja minden naggyon szupper volt. Csak azok a fránya hatalmas szúnyogok ne lettek volna.

Aida,
De jó hogy van albi. Mikor költözöl ? Milyen volt a szomszédolás ?

Bébic,
Hogy vagytok ? Jó kis bográcsparti. Irigy-irigy.

Musi,
Létezik, csak egy kicsit másképpen: http://www.zanka.hu/magunkrol.ws

Anglia: nekem valahogy mindig is a gyengém volt. Pár évet voltam Exeter, London és Tunbridge Wellsben.
Munka kapcsán Plymouth, ott van az egyik európai gyárunk.
És persze kirándulni egy csomó helyen. Apa nagyon sokat repült, azonban múltkor jött haza a Fülöp-szigetekről és egy légörvény nagyon megviselte… azóta nem hajlandó sehova se menni repülővel. Megőrjít.
Borzasztó hogy nálunk meg lánynak nézik Marcit, nem hiszem h nem elég nyilvánvaló a kék cucc rajta.

Kopaszi gát,
Lágymányosi híd, budai hídfő, Budafoki út, Duna által határolt rész. Nézd meg a Google Earh-n. Kellemes hely nagyon.

Berni,
Labdát felkötötted valamire ?

Zsiráf,
Képet kérünk Lajaújfrizuról.

Zöldi,
Mennék én sétálni, de péntek vizsgázom, és utána szerdán, pénteken. Kemény két hét megint.
Hogy haladsz a 90 napossal ?

Manna,
Tegnap sajna nem azért nem voltam mert durmolok, hanem suli (politológia reggel 9-17.30 között, összesen 30 perc szünettel, ÁÁÁÁÁ)

Tegnap ahogy írtam suli, este fejfáji úgyhogy lánybúcsú törölve. Ma alvás egésznap, apa kényeztet, reggel kapuccino az ágyba, ebédet ő készített, azóta pedig hármasban szunyáltunk. Ma még mindenki pizsiben van, úristen lassan fürdetni kellene… Megyek is vissza az ágyba hozzájuk.

Tegnap Apa és Marci dújvban nagyszülőzött, rétesfesztiválon voltak, nagyot sétáltak.
Ja és rájöttem mozgásilag kire hasonlít Marci: Michael Flatley-re, ezzel a lábmozgással tutira bevennék a csapatba :D :D :D :D :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu, még egyelőre nincs fix albi, sőt amit kinéztem még aznap kivették amikor felrakták a hirdetést.. :evil: De reményeim szerint júniusban már költözök. Csak még az a kérdés, hogy hova. :D Holnap még hívok bölcsit is. Szomszédolás jó volt, Noli nagyokat mosolygott ott mindenkire :lol: meg sikongatott. Nagyon kis barátságos, életrevaló nagyfiam van. :) Aki most épp "rakétákat lő" itt a háttérben a pihenőszékében. :lol:

Ma jönnek haza este valamikor anyumék Svájcból. Hoznak sok gyerekholmit, játékot, ruhát stb. Apum úgy fogalmazott, hogy egy utánfutónyi holmival jönnek. :D Persze ez túlzás de biztos sokat küld nővérem.

Amúgy azt nem is mondta, hogy Noli apuja kitalálta, hogy június első hetére kiveszi a szabijait és elviszi Noelt 1 hétre, hogy együtt töltsék. Ezt most csak én látom nem egészen oké ötletnek? Én egyértelműen nemet mondtam és fogok is, csak kíváncsi vagyok, hogy ez így természetes lenne vagy jól érzem, hogy egy szoptatott 5 hónapos csecsemőnél - aki 5 hétig nem látja az apját - ez így nem igazán kivitelezhető. Elvileg amúgy is 1 éves korig (rosszabb esetben 3 éves korig) csak láthatási jogot szoktak adni, nem?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!
Hát ti nektek honnét van időtök ennyit írni????!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Én rendesen le vagyok maradva. Ezért pótolok!

Boldog Hófordulót Petriknek, Viviennek, Bernátnak, Dórának, Olivérnek és Mesikének!!!!

Mi tegnap voltunk céges összejövetelen nagyon jó volt. Sok kisgyerek volt és Marci csajozott is. (na most majd kapok a mennyasszonyjelöltek anyukájaitól) :oops: :oops: Az egyik kollégám kislánya 6 nappal idősebb Marcinál és vele barátkozott.
Íme a bizonyíték!!! :lol:
:lol: Kép Hangával

Kubu: nem tudom hogy még aktuális e a babakocsi kérdés, de az egyik ismerősöm ezt a hirdetést tette fel az iwiw-re:
Eladó kék színű, TOP RIDER márkájú, esernyőre csukható babakocsi napernyővel és esővédővel.
Tulajdonságai:
-lapostető, mely hátra hajtható
- 5 pontos biztonsági öv
- bevásárló kosár alul
- karfa levehető
- elől bolygó kerekek, melyek fixálhatóak is
- háttámla 1 fokozatba, félig fekvő helyzetbe dönthető
Ára: 9.000 Ft
Ha gondolod megkérdezhetem az olaszban élő barátnőmet hogy milyen arra a terep, vagy van e lehetőség babakocsi bérlésre.

Most ennyire futotta! :oops: :oops:
Vendég

hahó

huu jó kis napunk volt! meg tegnap is.
tegnap Felsőtárkány tó, ma Lillafüred,Miskolc. fáradt vok és kész..
este dobok képeket ha tudok.

visszaolvasni meg esélyem sincs két napja nem jövök és ennyit irni!

andy

ui azért marci képet láttam ja é zsófit is édesbédeskék! zsófinak boldog névnapot utólag is berni!

Kép
andy30

Sziasztok!

Na, megvolt az első főzelékezésünk. Krumpli almával, kevés répával. Az első 2 kanálnál még öklendezett, de aztán jóízűen nekilátott. 30 grammot evett belőle, amikor már nem kérte, összeszorította a száját. Jót cicilt még utána, így 4 órát kibírt uzsonnáig. Akkor kecskeméti szilvát ettünk. Annyira ízlett neki, hogy alig győztem lapátolni, két kanál közt már reklamált is. Fél üveggel adtam neki oda, utána megint szopizott. Este természetesen csak cicit kap majd!

Apa elment éjszakára dolgozni, egyedül maradtam a 2 gyerkőccel. Zaza már fürdik, viszem lassan a kicsit is.

Szép estét mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Aida - csak almalével próbálkoztunk, ma se volt nagyobb sikere. Ez volt az első alkalom, és még mást nem kapott eddig tejcsin meg tápin kivűl. Az a vicces, hogy mikor meglátja a poharat, meg kanalat, húzza magához, "toporog", aztán, mikor megérzi az ízét meg fanyalog.
Szerintem majd én is krumplizok, ez magában még savanyú neki. De nem sietünk, nem vagyunk még lekésve semmiről.

Laura ti viszont jól belehúztatok akkor! Tök jó, hogy így izlett neki!

Kép
trombibébi

Halihó!

Boldog hófordulót az összes kis érintett manónak!

Ma "randiztunk" apával, ebéd után elvittük Koboldot sógornőmhöz, mi meg elmentünk moziba. Nagyon jó volt, de furi is kicsit. Viszont marha nagy mákunk volt. Vége lett a filmnek, aztán én még akartam balzsamot venni, mert elfogy ,és útban a dm felé bemondták, hogy mindenki hagyja el a Duna Plázát :shock: :? (tényleg, nem tudja valaki, hogy mi volt?). Hát, elgondoltam ,hogy mi lett volna, ha a film közben szólnak. 8 hónapja nem voltunk moziban és lassan fél éve nem voltunk kettesben apával :twisted: :twisted:

Tegnap meg ma megkóstoltuk a sütőtököt. Hát, nem fogom erőltetni. Egyrészt, mert nem ízlik neki (az eddigieknél látszott, ha igen), másrészt fáj tőle a pocakja, és keserveseket pukizik tőle. Mondjuk én még a szagát is utálom (a töknek, nem a pukinak, na jó, annak is :lol:)... Kövi a répa lesz :)

Az elmúlt pár este nálunk is szokatlan volt, tegnap 11-ig 10 percenként mentem be vigasztalni. Lehet, hogy rosszat álmodott :roll:, mert úgy sírt, hogy szinte nem is volt ébren.

Laura: de jó, hogy Huninak ízlik a hami :) Ezek szerint te egy nap több étkezésnél is bepróbálkozol hozzátápival?

Trombi: milyen almát adsz? A golden és a mucsu finom édesek. Nem akarlak elkeseríteni, de a krumpli magában nem túl finom, viszont ha savanyú az alma, akkor krumplival se eszi meg, legalábbis Kobold múltkor nem rajongott érte (elfogyott az édes alma és savanyúbbal kevertem neki a főzit)

Aida: nem tudom, hogy képzelte párod, hogy el akarja vinni. Ebből is látszik, hogy fogalma sincs a dolgokról. Én sem engedném el, az biztos. Nem akarok bunkó lenni, de kirázna a hideg, ha elképzelem, hogy elviszi szegényt ex-anyóshoz...
Svájcból nekünk is jönnek cuccok, unokatesóm lakik ott, két fia van :D

Zsiráf: akkor gyertek, amikor tudtok. Csörögj rám, és megdumáljuk :)

Kép

Kép
gabilany79

Gabi! Muszáj! Mivel jó 2 hét múlva megyek dolgozni, addigra legalább az egyik szopit ki akarom váltani. Fáj érte a szívem, de hiába van a szoptatási munkaidő-kedvezmény, ha éppen értekezleten ülök vagy tárgyalok, vagy valami olyat csinálok, amit nem tudok megszakítani. Persze amikor csak tudok, rohanok majd haza, a munka miatt semmiképp nem akarom abbahagyni a szoptatást!

Kép
Kép
szeles4

Boldog hófordulót az értintett mamáknak és babáknak!

Mi jonagold almát eszünk, Huni is szereti, meg a család is.

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

Szeles!
De jó, hogy ízlett Hunornak a menü! :lol: :lol:
Mi tegnap kezdtük a hozzátápit, répapürével. Vinzentnek is tetszett, bár nem akartam elsöre sokat adni,de megevett egy közepes répát. Viszont ma annyira nem volt oda töle! :lol: :?

Tényleg a répa kijön a ruhából? Ugyanis mindenük olyan lett. :P Valami esököpeny kéne védelemnek. Az én ruhámra is került, meg este mikor bukott kicsit, jött vissza szép répás tejci. Remélém ki tudom mosni a ruhákból! :shock:

Gabi, Trombi!
A répát szerintem is próbáljátok meg. Olyan jó édeskés íze van és talán jobban bejön nekik! :wink:
Ma föztem három répát, pürésítettem és fagyasztó. A jövö heti adag megvan, nem pepecselek vele naponta!! 8) 8)
susy75

Laura: tényleg, emlékszem, hogy mondtad is! Bocs, szőke vagyok, kihullott a fejemből :oops:
Asszem, Bébic is a jonagoldot mondta, hogy bejön Ákosnak :)

Susy: nekem eddig a Vanish mosószappan mindent kihozott, még a kakát is a ruhákból, egy próbát megér. Szerintem nekünk is tutira lesznek répafoltok, hiába van belebújós előkénk, mindig összekeni magát :P. Ja, és az alma- meg az őszifoltokra is jó, mert sima mosással azok se jönnek ki...

Kép

Kép
gabilany79

ja és még névnap: Ármin, Mózes, Milán van akinek utolag van akinek előre de boldog Névnapot kivánunk!

Kép
andy30

Szép estét!

Boldog hófordulót a kis ünnepeltjeinknek!!!

Gabi: Aha, én mondtam a jonagoldot, ezt ajánlotta védőnő bnőm, mert ez az egyik legédesebb és leglédúsabb almafajta, ezt jobb eséllyel behammolják a bébik. :lol: :lol: :wink: És Ákosnak is bejött! :lol:

Vanish szappan a kirrrrrrrááááály! :lol:
Én úgy szoktam, hogy maszatolás után AZONNAL amilyen gyorsan csak lehet, a nagyját hideg vízzel lepucolom, aztán megy Biopon áztatós vízbe. Mosás előtt meg bekenem Vanish szappannal, meg esetleg pici mosószer rá, és a pacáknak esélye sincs!!!! :lol: :lol: :lol:

Kubu: Ari vagy , hogy kérded, már egész jól. Hőemelkedés, hasmenés már nincs, pöttyök a pofin még igen, de gondolom annak kell idő, mire elmúlnak.

Ja, és megérkezett a már kibújt fogacskánk párja is!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...lassan kezdem félteni a ciciket.... :P :P
bébic

ja és akkor jövök kirándulós képpel

Kép Kép Kép Kép

bocsi az első a kedvenc fordulós képem:)

andy

holnap félévesek leszünk!!! hihetetlen h megy az idő!! :)

Kép
andy30

Andy: Naaaagyon édik vagytok! :lol: És Te nagyon csinos Anyuka vagy! :wink:
(olyan játékunk nekünk is van, ami Regi előtt van az első képen.... :lol: te hogyan tisztítod a zenélős részét?)

Én is hozok egy mait, aztán szunya (na, jó, egy kis jégkrémkitérő után :wink: ):
Kép

Szép álmokat!
bébic

Andy: nagyon aranyosak vagytok, és igazi szép család!!! Mivel nem tudom holnap hogy jutok ide, így előre is BOLDOG FÉLÉVES SZÜLINAPOT Kívánunk Reginek!
Kép
Ezt meg Marci küldi!!! :lol: :lol:
Vendég

Andy! Tényleg szépek vagytok, sugárzik rólatok a boldogság. Van is miért, Regi gyönyörű!

Miután a gyerkőcök elaludtak, dolgoztam egy kicsit. A szerdai értekezleten már kaptam egy kis munkát, holnapra ígértem, hogy kész lesz. Jó egy kicsit használni az agyamat!

Jó éjszakát mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

Kubu: Anglia…hát igen. Az egyik kedvenc helyem, pár éve voltam egy Wales – Észak Anglia II. Edvárd korabeli várnéző körúton. Akkor jöttem rá, hogy tökmindegy, hogy mennyit locsolom meg nyírom a füvet, soha nem lesz olyan… :D .
Sajnos repülni én sem szeretek, volt egy elég hosszú utam, azóta nem az igazi. Ha kell felülök, de több vele az aggódás, mint az öröm.
Pont ma voltunk a Kopaszi gáton! Nagyon szépen megcsinálták, csak sajnos nagyon meleg volt, így körbe-körbe sétálni a tűző napon nem volt egy nagy élmény.
Eszembe jutott a politológia vizsgám. Tudom hülyén hangzik, de úgy beülnék egy pár előadásra.

Aida: Az egyértelmű és határozott válasz: NEM. Meg ne tudjam!

Trombi: Mi is ma kezdtünk almázni…és nem volt oda érte. Mindenesetre ezen a héten most csak ezt kap tízóraira a szopi után. Jövő héten indulunk zöldségelni, azt majd ebédre fogom adni. Szerintem krumpli-sütőtök kombinációt fogunk futni.

Andy: Akkor előre is Boldog félszülinapot!

Apa már reggel fél10-re hazajött, meglepődtem. Aztán délután a Kopaszi után még kertészkedtünk és én aludtam másfél órát..:)

Lányok: Sajnos nem mondhatom el az indokot, de kérem, hogy nagyon drukkoljatok nekem szerda délutánig. Ha összejön a dolog, akkor majd természetesen elmesélem.

Kép
mannababoca

Laura: Minden tiszteletem a tiéd. Nem tudom, hogy bírnám ki egész nap Domi nélkül. A babód büszke lesz majd rád, hogy ilyen áldozatokat hoztál érte.

Kép
mannababoca

Andy - jók a képek nagyon. És így előre is boldog FÉLÉVES születésnapot!

Ma mi is kirándultunk itt a Pilisben, nagyon jó kis napunk volt, és egyben megvolt az első éttermezés is, mióta megvan nekünk Panka.

Alma - tegnapi idared volt, mai jonagold - a mai próbálkozás talán azért jobban sikerült, de szerintem most is csak pár csepp jutott le a kis gyomrába... (előkére, pelenkára annál több, most áznak)

Mai kirándulós:
Kép

Kép
trombibébi

Bébic - nagyon édes Ákos is, jó a szerelése!

Manna - mennek a drukkok a nemtudommihez! :D

Én meg aludni megyek! Jó éjszakát!

Kép
trombibébi

jo estet!
hu mar mindenki hogy elore haladt a hozzatapival! en meg csak elvezem a szoptatast (vegre), szerdan mar 6 hete lesz. :wink:

lyndee . en innek oszilevelt boldogan, mert imadon, de itt nem lehet kapni ugy mint otthon. nehany boltban van granini (1 liter kb 1000ft :shock: ), de ugy kell ra vadaszni. :?

itt porazt raknak meg a gyerekekre is! olyan jo hogy a magyar anyukak enelkul is meg tudjak fekezni csemetejuket!
http://www.mothercare.com/Mothercare-Ha ... 1&mcb=core

minek hivjak azt a zsak szeruseget, amibe habot lehet tenni majd kinyomva tortat disziteni vele?

KépKép
KépKép
mush589

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?