Nnno, möggyüttünk tanácsadásrúúúú, Pocika 8500 gramm és nemtom hány centi, mert a védőnő elfelejtette közölni....sebaj, majd Aptyukkal megmérjük!
Megkaptuk a 2. Prevenart, már csak a Meningo van ( köszi Mági, rákérdeztem, felírta, ki is váltottam, de majd csak 4 hét múlva kaphatja meg), aztán majd csak a 15 hós.
Andy: Ne ijesztgess, remélem, hogy nem lesz beteg, főleg, hogy szurit is kapott! Eddig szerencsére (koppkoppkopp) megúsztuk mindet problémák nélkül...
Ja, most is alszik....
Azt meg nem is írtam délelőtt, hogy éjjel óránként felsírt, kezdte 2.56kor, aztán 3.54kor, 4.54kor és 5.56kor....sírt vagy fél percig, de mire kikászálódtam volna az ágyból, már aludt tovább....aztán 7.50kor kelt....ez se tudom, mi volt....
Solya: Na, nálunk Apa nem fog jönni, felőle aztán lehet mosolyszünet akármeddig, büszkébb ember ő, mintsem kezdeményezzen....
Meg pláne, hogy meg van győződve az igazáról.....wááá, skorpiók!!!
Gabi: Nemááá, ez most komoly?
Ilyet se hallottam még....jó, mondjuk mondanak mindefélét az oltások mellékhatásairól, na de hogy megnyomordjon tőle a gyerek...
Ja, amúgy a dokink se valami ász.....kábé mindenre ugyan azt mondja, mint egy gép....
Mi is cicizünk gyümi előtt, de mi tízóraira gyümizünk, mert ha esetleg pocifájás lenne belőle, akkor inkább délután legyen nyűgi, mintsem éjjel ne aludjon vagy felkeljen miatta.
Musi: Köszi a privit, cupp!
Örülök, hogy a kicsi manó jobban van!
Lyndee: Sajnálom a kaki-gondot...
Semmi sem segített?
Kevés tejcsi: Nálunk sírt evések után, konkrétan szegénykém 3 napon át üvöltött, mire a hüle anyja rájött, hogy ez lehet a baj....
2 ciciből eteted egy evésnél?
Mági: Sajnálom, hogy Beni nem akar szopizni.
De az jó, hogy a dátha kezd elmúlni!
Mi 4-es pelust hordunk már múlt hét óta.
Manna: Hát, igazából nem is az a lényeg, min vesztünk össze, hanem az elv, hogy nehogy már neki ne legyen igaza, meg nehogy már elismerje, hogy valamiben nem tökéletes....
Amúgy ez a meningo 1 éves kor után dolog annyira nem is hülyeség....
Miket vettél?
Solya: Drukdrukkdrukk! Nem is tudtam, hogy a kidomborodó kutacs is lehet gond....
Várunk a JÓ hírekkel!
Orsi: Bakker, hogy ilyen vadállatokat engednek dolgozni, hihetetlen!
Sok gyógypuszi Rékának!
Susy: Én először UNIVER-est adtam neki, aztán HIPP-est. A HIPP szimpatikusabb nekem, nem olyan folyós, mint az UNIVER.
Az alma és a körte is okozhat szorulást....
én is javaslom, hogy kicsit várj még...
Kubu: De furiiiiiiiiiiiiii!
Jó a "karatés kép!
Zöldi: Boldog nevednaptyát!