Új privát üzeneted érkezett!

Akkor a torta elkeresztelve DOO-tortává! :lol:
És a szülinapi zsúron már Blankának is nagyon ízlett, a főpróbán még nem ennyire.
És a felnőttek közül is volt, aki ezt válaszotta.

Eleinte mi is Libero-t használtunk, később áttértünk Tesco színesre. Ennek a felépítése nagyon hasonlít a Libero-ra, az ára is, de azért 2-3 havonta leakciózzák, akkor szoktuk venni. Illetve mostanában vettem már dm-es pelust is. Ezekkel gyakorlatilag még sosem volt gond. De ez az Up&Go eddig nem jó eredménnyel szerepelt nálunk. De a tesztelés még tart. :)
mary74

Doo, úgy értettem a hordozókendőt, hogy azzal takarni magad, azaz Beának írtam, szal nem jó a rag :lol: én sem tudok olyat, hogy Ő közben benne van :shock: jó is volna. Bár szerintem szemben ha Ő lejjebb kerülne, én meg felhúznám a pólóm, Zita simán szopna :shock: szokott gyakran szemből szopizni. Na, visszatérve, azért jó, mert jó széles és hosszú, így én el tudom vele takarni előről az arcát-ill a szopi "járulékos részeit" has, ilyesmi, és hátul a derekamat is, ami ugye néha kivillan ha felhúzom elől a pólóm. Érdekes, hogy tavaly ezek a dolgok egyáltalán nem zavartak!! Simán szoptattam mindenféle takargatás nélkül ha kellett. Olyan apró volt, szerintem annyira természetes, hogy megetettem ha éhes volt. Most hogy nagyobb, és ugye furábban néznek az emberek, hogy szoptatsz még nyilvánosan :evil:, így inkább takargatom magam, ha úgy jön ki a lépés. ha nem akkor akinek nem tetszik nézzen másfelé osztjónapot!

vettem zselatint, de utólag láttam meg van benne etilalkohol :shock: :roll: meg glicerin, oligofruktóz és zselatin. De találtam itthon egyet, abban csak zselatin és citromsav van. Na, holnap próbálok ilyet beszerezni még. Remélem kapunk tortaformát Auchanba, meg meg tudunk mindent venni amit terveztünk. Szerintetek jó, hogy mindent az utolsó percre hagytunk?? :evil:

Kép
ági_bp

Jó reggelt!

Kidobott az ágy :? már vagy egy órája :shock: hülyeségeket és borzalmakat álmodtam, balesetek, lezuhant 2 repülő...na de az álmom végén megjelent Véber Isti, a meteorológus :lol: egyébként marha melegem volt, már előre rosszul vagyok a nyári hőségtől :x úúútálom, nekem ez lenne a max meleg amit rendelnék. na, jó,ha strandra készülnénk éppen, akkor lehetne melegebb, de egyébként nem! :wink: A konyha szalad, talán megpróbálok csendben elmosogatni, nehogy felébresszem kis családom többi tagját, akik húzzák a lóbőrt.
Még nem meséltem, hogy tegnap "reggel" 10kor keltünk Zita és én. :oops: :D azt hittem még csak 9 óra, s kissé fel is voltam háborodva, hogy csörgött a telefon :lol:

Azt hiszem, akkor nem próbálom ki a tupperos kistányéros-tortát, indulunk mihamarabb vásárolni, s majd veszünk tortaformát.

szép napot Mindenkinek!!

Kép
ági_bp

Ági, mindent bele, jó készülődést! Én semmit nem tudok csinálni, ha alszik a családom, ezért nem is kelek fel korábban. :lol: Nekünk olyan a lakás elrendzése, hogy a konyhához, minden nagyon közel van. Persze 62 nm-en nem is lehet túl messze.
10-kor kelni, atyaég, én a 8-tól is boldogságban úszom. Bár ma megint 7-kor keltünk.

Mary, aranyosak vagytok és nagyon szép mennyasszony voltál.
Vendég

Doo, testvérpár esküvője? Szegény szülők, jó kis kiadás egy nyáron 2 lagzi.
Vendég

Ági én is ilyen utolsó pillanatos vagyok, pedig mindig megfogadom az ellenkezőjét!

Én most megint Liberot használok (utoljára újszülött korban volt), mióta Rozi popsija beteg volt. Pedig már áttértünk olcsóbb fajtára, de akkor váltottam. A DM-ben akciós egy ideje a mega pack és csak 3? forintra jön ki darabja, ez tök jó ár. Én az UP&Go pelus árát nagyon drágállom!

Tegnap voltam a Brendonban és aránylag jó áron vettem két napozót (olyan bady amin fodrok vannak 1400 Ft) + megkötős kalapot.

Mondjuk először én is úgy gondoltam a kendős szopit, hogy benne van Rozi, majd kipróbálom így kivitelezhető -e?

Doo, anyukád nagyon jó fej, az enyém is hálisten ugyanilyen!

Bea

Kép[/url]
június

Naptejet milyet vettetek végül?

És kérdeztem már egyszer (csak nem kaptam választ :? ), házi kenőmájas receptet ki tud? Doo, nem te csináltál ilyet, mintha rád emlékeznék!?

Bea

Kép[/url]
június

Sziasztok!

Bercel alszik, ugyhogy gyorsan irok amg fel nem ebred. Orultem nagyon, mert jo sokat irtatok, igy viszont reagalni mindenre tuti nem lesz idom, de azert igyekszem mint mindig! :)

A vonatut egesz jo volt, 1 orat elvolt a kezemben, meset olvastunk, meg "maszkalt" egyik szekrol a masikra, meg evett, aztan aludt egy orat, aztan megint elvolt egy orat, es vegulis csak az utolso ora volt neccesebb, de az is csak azert, mert a foldon akart maszni, amit persze nem engedtem meg neki... De alldogalni alldogalhatott, egy darabig azzal is beerte... :) Na de mindent egybevetve egy kis tunder volt, ugyhogy buszke voltam ra! :) Igaz, en ugy lefaradtam mint allat, allandoan szorakoztatni, mondokakat mondani, enkelni... de nem vagyok telhetetlen, orulok hogy meg aludt is... :)

Agi: eskuvovel kapcsolatban: en voltam olyan eskuvon, ahol a kislanyuk ott sertepertelt korulottuk a szertartas alatt, es szerintem tok aranyos volt!! Persze ha sirt volna, vagy azt akarja, hogy az anyja felvege, stb. akkor valoszinuleg zavaro lett volna, mert hat megiscsak az ifju pare ez a nap... :) De ha csak ott elboklaszik, all melletettek, es "elvan" magaval, az szerintem tok cuki, hiszen mar o is az eletetek resze... de ez az en velemenyem :lol: Esetleg ra lehetne allitani vmelyik rokont, hogy azert figyeljen ra fel szemmel, es ha vmi gond van, akkor kapja fel vagy nemtom.

A mi eskuvonkon en viszonylag kissebbet akartam, Oliver meg a fel vilagot meghivta volna. Aztan en "engedtem", mert lattam hogy ez neki mennyire fontos... igy mi egy csaladi ebeddel kezdtunk, amin a legszukebb csalad volt jelen (a Trofeaban - imadom azt az ettermet! :)) 70 fo! :shock: Erdekessegkeppen: az en reszemrol 55 , Olivererol 15 fo... :lol: De nalunk tenyleg ennyi a legszukebb csalad... aztan utana volt a szertartas, kihivtuk az anyakonyvvezetot, es volt kis musor is, pl. tesomek enekeltek stb. es utana volt egy allofogadas, na ezen a reszen mar kb.180-an voltunk :shock: De jol sikerult, en jol ereztem magam! :) Igaz, enni alig volt idom, pedig fincsi kajak voltak! :) Ugyhogy egy jo tanacs Agi: jol kajalj be az eskuvo elott - hehhe.

Bea: szerintem sem gond, hogy Rozi mar azt eszi amit ti. Nalunk ez meg nem kivitelezheto, ugyan masfel hete kibujt a felso 2 foga, de meg igy is csak 4 van, nem szereti meg a darabos kajat...
Egyebkent en azon gondolkoztam, hogy igen, regen hamarabb kaptak a gyerekek mindenfele kajat, de azert ha megnezzuk, hogy akkor mibol allt az etel, meg most mibol all, akkor eg es fold a ketto... :roll: Pl. en is anno legtobbszor mamam kertjeben termett paradicsomot ettem, nem innen-onnan importalt meleghazi akarmit, aminek nincs is paradicsom ize, stb. Mas vilagvolt na :) Szoval szerintem nekunk sokkal jobban oda kell figyelni...
A paradicsom onnan jutott eszembe, hogy megprobaltam bevezetni Bercelnel, de kis pottyos lett az arca meg a kze egy-ket helyen. Most nem tudom, hogy ez attol van-e, mert csak picit adtam neki, vagy a melegtol...

zetus8

Pelenka: nekunk minden meretben megvolt a nyero: 2-4 kg csak Libero, 3-6 kg eleinte csak Babylove, kesobb csak Pampers, 4-9 eloszor csak Pampers, aztan csak Huggies, aztan kiprobaltam egy csomofelet, es most a Lidl-ben vett jon be. Erdekes, hogy ahogy noddogel, mindig csak egyfele pelus jo ra, a tobbibol vagy kipisil, vagy rovid, vagy szles, vagy keskeny, vagy vmi nem jo.

Agi: jo sutogetest holnapra, remelem sikerul tortaformat venni!

Mary: huha mennyi jatekot kapott Blanka! Mint egy jatekbolt! Biztos nagyon orult! :)

zetus8

Üdv. mindenkinek!

Annyira sok dolgom volt nem tudtam jönni, ezért hanyagoltalak benneteket.
Összeszedtem megint egy megfázást, most folyik az orrom meg potyognak a könnyeim. :twisted: :roll:

Jaj, nagyon sokat írtatok. :lol:

Ági, gratulálok én is az esküvőtökhöz.

A miénk falusi sátras lagzi volt 60 fővel, május végén lesz 14 éve.
Mi nem tudtuk sajnos élvezni mert a lagzi hetében már elkezdődött az intézni való, főleg a házhoz szállítani valókat intéztük (asztalok, székek, ponyva, gáztűzhelyek, edények, étkészletek, evőeszk. stb.... és még sorolhatnám) majd utána meg mindenkinek mindent vissza, és még azon idegeskedtünk az esküvőnk napján minden rendben menjen a főzés terén, ne legyen eső meg vihar, ..jaj ... mégegyszer nem vállalnám be.

Étteremben lett volna de apósom nagyon beteg lett februárban és ezmiatt azt lemondtuk. Aztán csak jobban lett és ragaszkodott hozzá, hogy ne legyen elhalasztva, csak akkor már nem volt hol helyet foglalni, így a sátras lagzi csak kényszermegoldás volt.

Pelenkázás:
Még mindig a tv reklámokkal köthető le a Gergő, most örülök neki hogy ilyen sok van, mert máskor nagyon dühítenek.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971

KépKomáromban készült festés közben.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1210761466.7803.jpg[/img] Gergő babakocsiban, még hosszú hajjal.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971

Kép [/img]
[/img]

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971

Kép tatai kirándulás

Kép

Kép

Kép

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971

Mennem kell, majd jövök, a fotókkal sok időm eltelt.

Szilvia
Kép

Kép
anya 1971

Sziasztok!
Nagyon rég voltam :oops: A hosszú hétvégén sok program volt és nem voltunk itthon!Jól vagyunk!Holnap van a vizsga szurkoljatok!

Zita babának Előre is Nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk!!!Csak azért írom most mert délelőtt nem leszek(vizsgázok)és nem szeretném ha azt hinnétek kivontam magam a forgalomból :lol: :lol:

Jó sokat írtatok!

KépKép
vicuska

Blanka és Gergő nagyon édesek!Na és persze Alexandra is aranyos!

Sokat vagyunk levegőn..Lotti imádja!Homokozni szeret a legjobban!És már nem kis béna hanem határozottna elveszi ami neki kell mástól :roll: :lol:

Ági:sok sikert az esküvőhöz!

Zetus:Bercelnek boldog hófordulót!

Holnap jövök!!!

KépKép
vicuska

Mi Bioderma márkájú naptejet vettünk, 50es faktorú. gyógyszertárban vettük. Bio, bár nem ezt néztük elsősorban, hanem a faktrort, s mivel volt 15ös, ami Zitának kevés, mert nagyon fehér a bőre, így emellett döntöttünk.

Igen, Doo írta egyszer a májast, ha jól emlékszem hagyma, olivaolaj máj, s be a sütőbe, ott süti, aztán turmix...

Etus, le a kalappal Bercel előtt, hogy így bírta az utat! :wink:
Persze, ha csak sertepertélni fog körülöttünk, az teljesen rendben lesz :D csak nem tudom elképzelni egyelőre, (bár addig még van idő, augusztusra tervezzük) hogy csak sertepertéljen. :roll:

felébredt, mennem kell, nincs időm végigolvasni sem, majd reagálok estefelé..
kaptunk mindent, ma próbálom a tortát először sütni. drukkoljatok

Kép
ági_bp

én is utolsó pillanatos vagyok, úgyh megértelek, Ági...
neked is szurkolunk és Vicuskának a vizsgához!

én is dm-es naptejet vettem.

bocsi, Bea, én vhogy nem láttam májkrémes kérdést... :oops: merthogy az, amit én csináltam, májkrém, nem kenőmájas. v nincs is kül.? :roll: :oops: és úgy van, ahogy Ági írta: hagymát kicsit megdinszetelem olívaolajon, aztán rá a máj és sütben sütöm lefedve, majd összeturmizom, sózom (lehetőleg utólag h ne keményedjen meg a máj). mondjuk a hagymát is már a sütőben csinálom többnyire, de lehet a főzőlapon is persze. régebben tettem hozzá cukkinit és/v paradicsomot/paprikát v ízlés szerint sztem bmilyen viszonylag könnyen sülő/fővő zöldséggel dúsítható v csinálható a la natur is. jó étvágyat hozzá! tényleg, lehet h holnap májat kéne csinálnom? :)

Etus, sztem meked tök jó a személyiséged/életfelfogásod - irigyellek. :roll: és sztem igazad van a kajáltatással kapcsolatban is.

ma voltunk védőnőnél ill tanácsadáson. Viki most érte el a 8500-at. a védőnő nem szólt semmit, doki tök elégedett volt a dologgal - mondván h a szülők sem nagydarabok és h egy hó alatt 20 deka hízás az nagyon jó, szal szerinte vmit mégis csak eszik ez a gyerek, ha ennyit hízott :shock: :lol:
Vendég

halihó!

Bercelnek boldog hófordulót!
Etus, akkor nálatok sem nyúlt az éjszakába a mulatozás? vagy mégis? És a templomi szertartást aznap tartottátok?

Segítsééég! meg"sütöttem" :lol: a próbatortát. Szép lett, már azon filóztam, hagyom holnapra, nem is kell ebből próba, egyből sikerült..aztán mégis felbontottuk, s jól tettük :( tiszta plötyi lett :? de az íze jó! Zitának is ízlett, megkóstolta :wink:
Mit csináltam rosszul? :shock: mindent, puding, zselatín a leírtak szerint csináltam. Talán kevesebb folyadékkal kellene? :roll: A gíiz is lehetett volna keményebb, de azt a legegyszerűbb korrigálni. Mivel kis formát vettünk, ezért csak a fele pudingot, s fele zselatint használtam, így pont jó vot a mennyisége. Talán ott hibáztam, bár nagyon figyeltem, hogy pont a fele port használjam mindennél a fele vízzel/rizstejjel.
Valami tipp??

Kép
ági_bp

Doo, örülök, hogy hízott Vikó!! :D

Vicuska hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szilvi jók a képek, látom Gergőnek végül levágtátok a haját. 8)

Kép
ági_bp

Ági,
első próba alkalmával nekem is szétfolyt a puding, pedig tettem bele zselatint is. De akkor a külön megfőzött zselatinból tettem bele.
A következő alkalmakkor már eleve a pudingporhoz tettem hozzá 1 kiskanál zselatinport, és úgy készítettem el a pudingot a receptje alapján. A zselatin miatt nem adtam plusz mennyiségű tejet hozzá.
mary74

Húú, de gyors segítség volt, jobb, mint a telefonos :lol: köszi! Akkor így próbálom. A többit mindent úgy csináltál, ahogy le van írva, ugye?

Kép
ági_bp

Szilvi, édesek a gyerekeid!!! És milyen szép helyen jártatok!

Vicuska, én is szorítok Neked a vizsga miatt.

És persze Ági, Neked is, hogy holnap élesben még jobban sikerüljön a torta. :D De ha Zitának ízlett, akkor már a mai is jól sikerült! :D

Isten éltesse a 11 hónapos Bercelt!
mary74

Igen, a többit úgy csináltam.
Tejbegríznél az én receptem fél liter tejhez 10 dkg grízt írt. Én hozzátettem még egy kanálnyit pluszban. Nekem így a gríz jó lett. (Az első próbánál béna voltam, mert nem osztottam le a grízmennyiséget :oops: :oops: és 2x annyi került bele, mint kellett volna. Mert a recept 1 literre vonatkozott, de én csak felet csináltam.)
mary74

Drága Zita! Első szülinapod alkalmából kívánunk neked nagyon sok boldogságot, egészséget és sok Hangával együtt sok puszit küldünk! :lol: És mondd meg az Anyukádnak, hogy neki is gratuláluk amiért egy évvel ezelőtt, ezen a napon a világra hozott és ilyen tökéletesen gondodat viselte ebben az egy esztendőben.

Nálatok is bénázik a babanet? Nekem vagy negyed óra mire bejön.

Doo, örüök, hogy Viki rendesen gyarapszik. Ezt nem tudtam hogy ilyenkor már csak évi 2 kilót hízhatnak. Húú, akkor nekem oda kell figyelnem, mert szerintem ez nálunk pár hó alatt meglesz. :roll:

Szilvi, aranyosak a gyerekeid. :lol:

Vicuska, drukkolok!!!

Ági, sok sikert a következő tortához, és az egész nap legyen csodálatos.

Hogy Ti milyen jó anyák vagytok, csak én nem sütöttem tortát, hanem vettem. :oops:
Vendég

Ági, természesen nem sok Hangával együtt küldjük a puszikat, hanem csak ezzel az eggyel itt az ölemben aki, nem hagy írni.
Vendég

ZITÁNAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK!

Köszönöm a kenőmájas receptet, kipróbálom. Rozi kapott vmelyik a nap boltiból, mert kunyizott érte ízlett neki és gondoltam akkor gyártok E menteset itthon.

Tegnap mondom az egyik ismerős csajnak, hogy Rozi szereti a halat, erre azt mondja halat nem is lehet adni csak 1éves kor után :shock: Szerintetek?

Szilvi nagyon aranyosak a gyerekek, szép helyen jártatok! Nekem a képek kicsit homályosak, vagy én látok homályosan :?

Ági, hogy sikerült élesben a torta?? Ha véletlen nem lett tökéletes ne bosszankodj,nem a torta a lényeg hanem a hangulat és az, hogy van egy csodás kislányotok! :lol:

Hajni, szerintem én sem leszek szuperanyu :lol:

Etus tényleg csúcs ezzel a 4 óra vonatúttal. Le akalappal,még akkor is ha Bercel nem is többemberes csak azért jön hozzánk, mert szeret minket!!!!

Vicus, hogy sikerült a vizsga?

Bea

Kép[/url]
június

Zita nagylánynak nagyon boldog születésnapot kívánunk!!! :D
Anyukájának pedig sikeres tortasütést és jó nosztalgiázást! :wink:
mary74

Megőrülök, a szomszédban már szétverik a házat! :twisted: Ikerházban lakunk, minden nagyon áthallatszik. Már vagy három hete belerondítanak a Blanka délelőtti alvásába. Először beüvegezték a teraszt, de írtó lassan haladtak vele. Aztán örültem, hogy végre kész van, erre most elkezdték szétverni a konyhát. :twisted: Kíváncsi vagyok, meddig fog aludni Blanka ebben az iszonyatos zajban. :?
Mindig szól neki a rádió halkan, amikor alszik, de most hangosabbra szoktam neki venni, hogy valamelyest tompítsam neki a zajokat. Egy órát általában kihúz, amíg mélyen alszik, nem zavarja annyira a zaj. De korábban majdnem 2 órákat is aludt, és most is bírna, mert álmosan, nyűgösen szokott ébredni.
Persze tudom, nem lehetnek tekintettel ránk, de azért csak bosszant a dolog, hogy nem tudok tenni ellene. Babakocsiban sétáltatva már nem nagyon szokott elaludni Blanka, vagy ha mégis, akkor is csak rövidebbet alszik. Úgyhogy az sem lenne jobb, ha sétáltatva altatnám délelőtt. :?
mary74

Úúú, Mary most ugyanezt mondhatják a mi szomszédaink is rólunk. :oops: Ciki, de ez van. Halkan nem lehet falat bontani. És az a legrosszabb, hogy minden hétvégén itt az unokájuk aki 15 hónapos. Hát..., elnézést kértünk, de azt mondta az Anyukája, tök jót aludt a zajban. :lol: Gondolom ha nagyon nem bírná, nem hozná ide hétvégére amíg kopácsolunk. A Te helyzeted más, Te ott laksz, nem tudsz hova menekülni. :?

Bea, a halat én is gy tudom egy év körül szabad adni, mert allergizálhat az is . De Rozi már mindjárt 1 éves és ha nincs baja tőle... hm.., szerintem én adnám ilyen idősen ha szeretné.
Vendég

Sziasztok!

Zita babának Boldog sSzülinapot kívánunk és további 100 ilyen boldog évet az egész családnak!

Hajni:én is trehány anyuka vagyok :oops: én sem sütöttem :oops:

Vizsga letudva...a jog nagyon nehéz volt :? :? :? :? a többi tűrhető :wink: Legközelebb június 12 és vége!!! :lol:

Bár már csak mi is kopácsolhatnánk :roll: sajnos nem nagyon halad a lakás eladási ügyünk :cry: Azért Blankát sajnálom,hogy nem tud aludni-nehogy félreértsétek a kopácsolási hiányomat!

KépKép
vicuska

Hajni,
Nem is azért panaszkodom én, mert a szomszédokat hibáztatom. Persze tudom én, hogy ez másképp nem megy. És persze fordított helyzetben valószínűleg én sem akarnék a szomszéd gyerek alvásidejéhez alkalmazkodni :oops: (náluk amúgy 4 gyermek van, de már a legkisebb is 6 éves), és nyilván én sem várom ezt el tőlük.
Csak puffogok időnként, mert már kivagyok, hogy így felborul emiatt a gyerek napja és csak nyűgösködik itt egész délután, mert nem alussza ki magát.
DE!!!! Ma végülis jól belehúzott, majdnem 3 órát aludt délben. Igaz reggel is korábban kelt 1-1,5 órával a szokottnál, úgyhogy valószínűleg az is benne volt, hogy ezt is behozta.
Lehet, hogy mostmár hozzászokik a zajhoz. :wink:
mary74

Vicuska, gratulálok a sikeres vizsgádhoz!!!
mary74

Voltunk délután tanácsadáson.
Blanka paraméterei: 74 cm, 10150g

Kétszer is megkérdezték nyomatékosan, hogy "Ugye, vezetgetve már jár Blanka?
Nem jár és nem is vezetgetjük. :roll:
Belekapaszkodva asztalba, szekrénybe, járóka rácsába már lépeget, de nem jár még. De én ezen még nem akarok idegeskedni. Blanka mindent kicsit később kezdett, 8 hósan kezdett kúszni, kb. 9 hósan mászni, és 10 hónaposan (!) ült fel. Kb. 1 hónapja áll, úgyhogy szerintem még nem olyan nagy gáz, hogy nem jár. Vezetgetni pedig nem terveztük.
mary74

Egy idézőjel lemaradt, bocs:

"Ugye, vezetgetve már jár Blanka?"
mary74

ISTEN ÉLTESSEN ZITA KIRÁLYLÁNY!!! :D :D :D úgy becsüld meg magad h ha nagylány leszel, Zita királyné lesz belőled!!! :wink: :lol:
Vendég

Boldog szülinapot kívánunk, Zita baba! Jó egészséget Neked és a kis családodnak is :lol:

Mi nagyon el vagyunk havazva és a gyermek is kissé anyás lett az utóbbi időben. ja, és a sok utazás miatt sem jelentkeztem, de hamarosan pótolok.

lassan, visszaolvasok, remélem mindenki jól van.

puszi
kata
kpetro78

Köszönjük szépen a köszöntéseket!! Igazán jól estek :D
Doo, Zitát már 2 hetesen is Zita királynőnek szólítottuk. És úgy hódoltunk az akarata előtt :wink: :lol:
Jól sikerült a tegnapi nap, megkapta az ajándékot, tetszik neki, nyomogatja a kormányt, főleg a bocit, azaz szinte mindig azt hiába kérünk mást is, és megfordítjuk a kormányt, akkor ránknéz a Bodrogi-féle vigyorral s megnyomja a bocit. Azért néha mást is hajlandó :wink: A torta jól sikerült :D bár Zita éppen csak megkóstolta, nyalt az ujjamról, este még kínáltam, de ki sem nyitotta rá a száját. kicsit rosszul esett :( . viszont természetesen belemászott kézzel a gyertyafújásnál, és élvezte :lol: este nosztalgiáztunk, Ő 10kor született. Majd teszek képeket. Kétszer voltunk sétálni a bébitaxival és kétszer bekéredzkedett a babakocsiba :shock: 8) 8)

Kép
ági_bp

A vonalzóm magától átállt! 8) 8)

Kép
ági_bp

Vicuska!! Gratulálok a vizsgához, ügyes vagy!!

Kép
ági_bp

Mary a szemben lévő házat nálunk is tatarozzák, sőt szinte
átépítik az új lakók! Április elejétől csinálják és bármennyire próbálok empatikus lenni, kezd tele lenni a csukám. Perzse az erkély ahol Rozi aludni szokott pont arra néz! Ráadásul olyan lassan haladnak, most éppen külső szigetelés, vakolás, szinezés zajlik. Tegnap előtt megjöttek a munkások 9-kor (pont altattam) kipakoltak, felmásztak az állványra, majd pár perc múlva összepakoltak vissza a teherautóba és elhúztak (mind). Már örültem is! Kiderült, hogy otthon felejtettek valamit és ezért ugrottak haza (mind a hárman) :shock: megjöttek 10-kor, erre elkezdtek kopácslni és vége is volt az alvásnak. Perzse sétálhanék is Rozival,de én ilyenkor szoktam reggelizni, mosakodni, hajat mosni, vasalni stb. nincs kedvem korán reggel körözgetni!

Na ezt jól kiveséztem :twisted:

Ági örülök, hogy jól sikerült a szülinap! Rozi 2 óra 45 perckor született, remélem ekkor aludni fogunk és nem nosztalgiázni, majd bepótoljuk reggel :lol:

Vicuska, gratulálok a vizsgához!!!!! Akkor gyere gyakrabban jó!Június 12-én Rozi szülinapján lesz a következő vizsgád :lol:

Kata, azért írjál már kicsit többet, jó???? Mi van a vőlegénnyel???? :lol: Hogy áll a balatoni nyaraló építése :?: :lol:

Hajni azért mégis más az a szitu, hogy hétvégén elviszem valahová a gyereket és ott pont lakástújjítanak, mit az, hogy minden nap ezt kell hallgatni. Pontosabban engem nem zavarna ha a gyerek tudna aludni.

Bea

Kép[/url]
június

haho,
nálunk is alvás gondok vannak, de ő kezd átállni a napi egyre, csak még inkább délelőttre teszi, azt nem akar többször. És ha ébren van én nem nagyon ülök le. Ezenkivül rengeteget vagyunk levegőn, mert sokkal jobban alszik éjszaka (ált 1x sír fel), és nekem így megéri. Sajnos, cserébe titeket hanyagoltalak el, BOCSÁNAT. Már a férjem is kérdezgette, hogy mi van veletek.

most próbálok visszaolvasni.

még annyi, hogy járunk a pikler játszóházba, nagyon szuper.

Ti adtok cseresznyét? Héjastul?

köszi

PS Mary, üdvözöllek, nem is vagyok biztos, hogy megtettem-e korábban. szörnyű memóriám van :oops:
kpetro78

53. oldalt végig olvastam, gyorsan írnék pár dolgot (elnézést az összes elgépelésért)

Etus,
örülök, hogy Te is nagy utazó vagy! kocsival talán gyorsabb, de én meg nem veszem ki, és nálunk azért megy a hoszti, így megállunk. Különben a mostani hétvégi dugók esetén, lehet nem is gyorsabb...
Mary,
nehogy vezetgesd, a Marcus követeli, tényleg, állandó hiszti tárgy, még el is dobja magát, azt azért is sír... Bár már csak egy ujjam fogja, és egyre több az önálló lépés. tegnap a játszón is tett hármat, szabályosan sütkéreztem az örömben és persze a napsütésben..
Ági,
jó, hogy jól sikerült a szülinap, nyáron esküvőtök lesz? Jól olvasom? Reggeli alvás nálunk a fél9 volt a max (1xfordult elő). Zita mikor fekszik este?
Doo,
én is örülök, hogy Viki végre "eleget eszik", a szakemberek szerint. És nem idegesítenek végre Téged :lol:
Szilvi,
falusi lagzi nagy álmom volt, amiénk félig volt az, de amiket írtál az idegeségről örülök...
Bea,
mi adunk halat. Balatoni fogast, mert abban elvil kevés a méreg anyag. Különben Etus által írtakról maximálisan egyetértek. Mi csináltunk is kis kertet a Balcsin, pont a gyerkőc miatt

Ébred, puszi
kpetro78

Kata, én már régóta adok cseresznyét, héjastól.

Kép
ági_bp

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.03.20 22:57-kor.

Kép
ági_bp

rákaptam megint :lol:

Zita egy kis tündér!!!

Az 52 oldalon láttam Blankát is ő is édes :wink:

Akiknek autós játéka van, azok már nem hordozót használnak, ugye? Mi még igen, de már nagyon érik a váltás...

Bea, olvastam a kaja "ügyet". Nekem egyik barinőm kisfia ugyanígy csinálta, mint Rozi és másfél évesen több, mint 13 kg. Szintén a "felnőtt" kaja kellett neki, turmixoltat szinte nem is adott. Tőle tudom, hogy gyümölcs fagyit is lehet adni, hiszen nincs benne tej :!: Marci múlt hétvégén ki is próbálta a citromot, rolettivel. Ebéd előtt :oops: No comment, légyszi :roll:

Doo, torta receptet elküldenéd? Vagy majd meg lelem, ha szorgalmasan visszaolvasok?

Vár a pakolás, puszi

Este még vszinűleg jövök.
kpetro78

kata, sztem receptet megleled- asszem előző oldalon van. v a májusiban? :roll: de nem rég másolta be mary.
Viki még nem kezdett el "rendesen" enni, csak viszonylag "rendesen" hízott az elmúlt hónapban. a doki végülis soha nem paráztatott ezügyben, csak a védőnő - az se nagyon, de akkor sem esett jól :?

mary, sztem se veztegesd - igaz, írod is h nem akarod. én se tettem, csak egy nap, amikor kertben vendégeskedtünk és nem akartam h folyton essen-keljen az építési törmeléktől hemzsegő füvön :roll: na, attól az egy du-tól több mint egy hétre megfájdult a derekam :shock: :x

nagyon szép Zita kalapja! és benne Zita!! :D én Vikit még csak királylányozom :wink: :lol: szép lett a tortaaaaa!! :)

hajni, ha a sütésen múlna csak a szuperanyaság - de jó is lenne!! :lol: :lol: asszem, akkor rögvest beíratkoznék egy chef és cukrász iskolába!!! :wink: :lol:
én meg asszem azért nem vagyok szuper anya, mert én megakadályoztam h Viki beletenyerelje a tortába - pedig kettő i volt neki :roll: :oops:
Vendég

Vonalzópróba

Kép
ági_bp

ez túl kicsi és a vonalzó mellé szerettem volna :roll:

Kép
ági_bp

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?