Új privát üzeneted érkezett!

spumilla: igazán nincs mit, nagyon szívesen :lol:

KépKép

KépKép
t.timi

Spumilla, én még csak 11+5 lettem volna, de a doki szerint már 12.0, a te mérettáblád szerint viszont jó volt a 11+5, szóval már én sem tudom.
Az kombinált volt, aztán júl.12.én lesz még egy vérvétel, az a négyes teszt és a kettő összevetése az integrált teszt. Csak azt nem értem, azt mondta a doki a kombinált eredménye kb. 1,5 hét, az itegrálté viszont 2,5 hét, azaz azt 15+4 naposan fogják venni és ahhoz 2,5 hét már 18. hét, a magzatmintavételt viszont 14-18 hétig ajánlják. Szóval nem értem, hogy döntsünk az integrált után, ha túl leszünk az időn? :roll:

Kép
nlzs

ja és spumilla, mikor lesz meg az eredmény????

KépKép

KépKép
t.timi

na, látom senki nem ír most már, úgyhogy megyek, majd holnap írok melóból. Jó éjt!!

KépKép

KépKép
t.timi

Csajok ha az ember lánya max 1 napig nem néz fel, győzzön informálódni:shock: viszont nekem erre lelki éőm a lányommal itt mellettem most nincs lelki erőm :oops: jah lehet, hogy az az egész girosz amit begyömöszöltem a testembe az is pilleszt:) Viszont holnap megyek 12 hetes uh ra. Húúú kíváncsi vagyok:) annyi dolog van egy bébivel, ide járni oda menni tartsd észbe ezt is azt is de még dolgozz is :twisted: Ti hogy álltok pocak ügyileg? nekem már megkérdezték 5 hónap??? Persze a 3.ik akkor kicsit elhűltek:)

avrenim nem tudom mit szólnának ha kiszíneznénk a könyveket, pedig még rá nézni is jobb volna:)

na jó éjt mindenkinek

KépKép
Kép
krisztin76

Sziasztok!

Jaj elég szar éjszakám van, tele vérzőkkel, folyik az infúzió, úgyhogy csak nézek ki a fejemből és várom a reggelt...csak ennél nagyobb gáz már ne legyen..nah és 86 vérvétel reggel, esküszöm már én leszek az osztály vérszívója, mondtam a csajoknak, még szerencse hogy mindenkitől fekve veszem a vért mert van akitől 9cső vért fogok szipkázni!!!

jaj úgy elálmodozok ilyenkor milyen jó lenne nem dolgozni, de a lusta férjem miatt nem tehetem..azt mondta januárik adjak neki haladékot, hogy nem hoz haza pénzt, majd ha januárba se megy,akkor megy mellékállásba...jah és én meg októberig szeretnék dolgozni, utána nem eszünk és nem fogunk fűteni se,vagy mi lesz??csúcs az egész :evil: pont előttem veszekedtek a kolleganőm és a párja is az anyagiakon, és a férfi kb.200-t visz haza és nem elég, nem jönnek kii anyagilag, és a pasi ki van bukva hogy szarrá dolgozza az agyát olyan mint egy zombi és nincs megbecsülve, szóvá teszi neki az asszony ha magára költ pl. vesz sört....nah akkor az én párom csak vízen élhetne...
már nagyon kibuktam és anyósoméknak is panaszkodtam dehát nem értenek meg, ők nevelték ilyen linkre a páromat, sógórnőm is 30 éves és nem tud főzni egy A4es papírt kitölteni mert így elnevelték, hülyének nézték, nem életre nevelték őt csak kinyalták a seggét...

nah hát én is agresszív vagyok, gondoltam is a fiú hormonok miatt amit a babóm termelhet,tiszta ragya lettem pluszba...

nyufó:csomagolj be hogy ne kelljen kapkodni ésne hagyj otthony semmit

Szonce:nagyon szép a kép gratulálok!!!

Krisztin. már láttam babás képekkel leragasztott kiskönyvet nagyon édi nem szólnak érte szerinte...a szponzorálás megszünt ezért ilyen snassz a kiskönyv..

nah legyen már reggel..

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

nlzs: azért én abban reménykedem, hogy nem lesz szükség további vizsgálatokra nálad! (sem)
Ez a kvadrát azért már elég tuti és nagyon bízom benne, hogy senkinek nem kell semmilyen döntés elé néznie, hanem jönnek a megnyugtató eredmények. Persze értem az aggodalmad. Az amniocentézis az amire gondolsz, ugye?

timi: 3 hét az eredmény

krisztin, drukkolok a 12.hetidhez, majd tájékoztass minket.

fúú, avrenim, kemyén melód van, nem annyira irigyellek.
nem pontosan értem a férjed helyzetét, ő most dolgozik vmit csak nem fizetik ki vagy egyátalán nincs munkája és úgy gondolja hogy ráér ezzel? Nem akarok pálcát törni senki felett, de ha ez az utóbbi akkor újfent nem irigyellek. :S
Van egy spanyol mondás, ami nekem nagyon tetszik.
A csecsemő a hóna alatt hozza a kenyeret.
Szóval senki se legyen elkeseredve, nem véletlenül hívják áldott állapotnak a miénket. Tutibiztos vagyok benne, hogy extra figyelmet kapunk odafentről.

Hosszú idő után ma megyek először tornázni. Már várom nagyon :)

Kép
spumilla

sziasztok!

krisztin drukkolok a mai ultrahanghoz :) majd írd meg mi volt

avrenim: a munkád miatt én sem irigyellek, minden tiszteletem az eü dolgozóké. én alkalmatlan lennék minden ilyesmire. remélem a férjeddel is sikerül tisztázni a dolgokat. szerintem október után nagy pocival már amugy sem fogsz tudni dolgozni, legalábbis nagyon fárasztó lenne neked. nem olyan könnyű munka azért a tiéd

lányok ti hallottatok már olyanról hogy írásban kell nyilatkozni a munkáltatónak, hogy terhes vagy és hogy meddig szándékozol maradni, mikor szülsz stb? csak mert tegnap nekem azt mondta a HR-es hogy írjak egy ilyet hétfőig és címezzem az ügyvezetőnek :shock: :shock:

KépKép
Kép
rebeka85

Sziasztok!

köszönöm:))) ünneplésként elvittük a gyereket a játszóházba, apa futkorászott utána és meg elmentem a börgerbe és benyomtam egy akkora menüt mint a ház:)))) apa nem bírta mind megenni nekem nem okozott gondot, az össze terhességemnél ez volt a tuti jel, ha a bigmek becsúszik gond nélkül akkor terhes vagyok:)) de hétvégére apa tervezne valami romantikát is, csak Balóstúl mert nincs kinek lepasszolni:)

ma megyek 12. heti uh-ra....2re, wááááááááá nagyon izgulok, meg rossz hogy oda kell menni ahol novemberbe kimondták vége, nincs szívhang:((((ettől nagyon félek....

avranim
nem irigyellek a melód miatt:(férjed nem melózik?

KépKép

KépKép
msi22

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 17:04-kor.
szonce82

szonce
nagyon köszönöm a képeslapot és a verset:)))) igazából te romantikusabb voltál mint apa:))) ugyanis kedden voltunk játszóházba, tegnap vártam hogy apának eszébe jusson...fél 11kor halkan megjegyeztem neki, hogy a dátumok megjegyzése nem az erőssége:)))

de tegnap elintézte hogy jöhessen ma velem uh-ra, miután kivertem a hisztit hogy nagyon félek..így ez volt az ajándéka:))))olyan kedves és engedékeny vagyok:))) de mondtam neki hogy 2 éve vettünk egy nagyobb vázát, abba nem volt még virág:)))erősen hangsúlyoztam hogy NAGY a váza:))))

de ismerem már 7 éve, a szemöldök állásból tudom ha valami nem ok:) szóval nem lepődtem meg, nem voltam mérges se hisz sokszor kapok csak úgy apróságot, csoki, süti, málna:))

KépKép

KépKép
msi22

msi

ne idegeskedj az uh miatt,nem lehet baj,én is kicsit ideges vagyok de közben optimista is :) én hétfőn megyek :)

(nálunk a sogornőmnél a 12 hetes uhnál derült ki hogy nincs már szivhang,9hetesen elhalt :cry: julisuban született volna,nagoyn lázas volt szegény az időben és nem tudták levinni a lázát és sajnos a pici nem birta :cry: )

én sajnos ezért is vagyok kicsit félelemben :cry:

KépKép
bettike83

Jó reggelt lányok!

krisztin76: kérdezted, hogy állunk pocak ügyben, nekem még semmi hasam nincs, tegnap a védőnő lemért és még nem is híztam semmit. De neked más 3. babánál jó, hogy látszik.. ne aggodj ezen!

spumilla: jó sokára lesz meg az eredmény :? és azt postázzák, vagy megint el kell menni érte?

avrenim: ez nagyon durva amit írtál a pároddal kapcsolatban, nagyon sajánálom, remélem azért talál mielőbb melót és nem kell dolgoznod ha már nem szertnél. Drukkolok!

msi: drukkolok az UH-hoz, ne aggodj most nem lesz semmi baj, állj így hozzá a dolgokhoz! Írd majd meg mi volt.

KépKép

KépKép
t.timi

Jó reggelt lányok :D
végre egy hét után megérkeztem én is :lol: Sajnos még nem nagyon volt időm rendesen visszaolvasni azt a jó sok oldalt, amiket írtatok, de bepótolom majd :wink: Remélem mindenki jól van és minden rendben volt ebben az egy hétben, amíg nem voltam :wink:
Az újakat én is üdvözlöm és boldog pocakosodást nektek :wink:
Aki a héten megy UH-ra, annak meg ezerrel megy a drukk :wink:
Nyufó nektek meg jó utat és nagyon vigyázzatok magatokra

És persze mindenkinek köszönöm a múltheti drukkokat, nagyon jól esett :wink: :wink:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 17:49-kor.
szonce82

bettike én is hétfőn megyek a 12.hetire már alig várom :)Eddig nem izgultam, csak a tarkóredő eredmény miatt, de most beparáztattatok a szívhang miatt is :oops:

spumilla Jövő héten én is bejelentésre készülök, de csak a szűk családnak egyelőre, aztán a barátoknak és utána a melóhelyen.
A kaja és pialistád nagyon tetszik, a kajákat végigkóstolnám szívesen:)
a bográcsostól meg nem kell félni, olyan, mintha simán főznél, csak nagyobb lángon.

Ma reggel elég erős hányingerrel ébredtem és nem tudom miért. Már legalább 2 hete nem émelyegtem, nincs is nálam semmi nasi, hogy enyhítsem, csak a vizet iszom ezerrel. Remélem nem kell a mosdóba rohanni, mert tuti lebuknék.

beze a történeted rémísztő, bele is borzongtam.[/b]

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Spumilla és lesz segítséged a 30 főre való kajarittyentésben? Majd számolj be mit szóltak a babához :lol: . Igen, amit írsz, hihetetlen emberismeretet lehet szerezni ügyintézéssel, nem csak azon az oldalon hogy a különböző típusú ügyfelet hogy kezeld, hanem a másikon is ahogy írod, hogy amikor neked kell ügyet intézni, akkor te is tudsz az ügyintéző hozzáállásán alakítani, átlátsz rajta, ami nagyon vicces, néha alig bírom megállni hogy ne röhögjem el magam, nagyon galád tudok lenni :lol:

Nlzs neked miért kell ennyit várni az integrált eredményre? Nekem a második vérvétel után két nappal már megmondják az eredményt.

Monka jó hogy itt vagy, már gondoltam rád. Hogy sikerült a vizsgád? Az iwiw-el nem boldogultam, már írtam neked pü-t hogy keress meg te.

Krisztin én örülök hogy így pörög a topik, de azért örülök hogy hétvégén utazunk, amikor nem annyira aktív, különben nem is tudom hogy olvasnék vissza két és fél napot, pedig nagyon nem szeretnék lemaradni :lol:

Avrenim hát igen, a te melódra születni kell, neked olyan a vérvétel mint másnak egy ügyféllel tárgyalás, vagy bárakármi. Egész gyerekkoromban állatorvos akartam lenni, de én nem születtem erre, nem bírom a vért, a tűt, műtétet, semmit, úgyhogy le is tettem róla. Amit írtál én abból úgy vettem ki hogy a párodnak nincs munkája és nem igazán keres aktívan? A sarkára kellene már állnia hisz most már nem csak érted, hanem a gyerkőcéért is felelős! Ne hagyd magad!

Msi megy a drukk a mai UH-hoz, várjuk a híreket. Biztos hogy minden rendben lesz!!!!!

KépKép

KépKép
nyufó8

monka: örülök, hogy itt vagy! :lol: majd azért olvasd vissza amiket írogattunk szerintem érdemes..

KépKép

KépKép
t.timi

Sziasztok! Csatlakozhatok? Én január 4.-ére várom életem szerelmét. Első babám, ma vagyok 12h 4 napos. Kedden voltam uh.-n, ott már 61 mm.-es volt, és szorgalmasan mocorgott. Ma találtam rá erre az oldalra, lehet h. nem tudok valamit használni, nem értrm még ezt a vonalzó témát sem!
A terhességem panaszmentes, egy hét róka volt, de annyi. Ami nagyon jellemző, az a álmosság. Én Hajdú Bihari vagyok, Debrecenbe járok dokihoz, és ott is fogok szülni.
Na majd utánatok olvasok, h. jobban megismerjelek titeket, de most mennem kell. :wink:
ildikó91

ildikó91: üdv közöttünk! örülök, hogy még mindig csatlakoznak hozzánk kismamák, szuper! :lol:
Annak is örülök, hogy nem vagy rosszul, én sem, nekem még eddig semmi panasz nem volt, az álmosság is csak az elején, amúgy semmi. Én 10 hét 1 napos vagyok, de látod a vonalzót.
Ha gondolod akkor szívesen segítek a vonalzóban, de bettike is tud, mert ő az ász benne, de már én is kapizsgálom :)
És hány éves vagy? Mit szeretnétek kisfiút vagy kislányt?
nyufónak érdemes elküldened az adataidat, mert ő csinál egy remek kis táblázatot és akkor Te is benne leszel :)

KépKép

KépKép
t.timi

ildikó üdv a csapatban! Boldog babavárást kívánok! :)

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Nyufó a vizsgám sikerült, de a baba miatt nem is akartam magam ezen stresszelni :wink: még nem voltam neten, de majd megkereslek persze :wink: mikor indultok?
Timi mindenképpen visszaolvaslak titeket majd, amint lesz rá időm, mert kiváncsi vagyok mik történtek :wink:
Most tűnt fel, hogy már több mint 7 hetes a babóm :D

Kép
monka1

Ildikó üdv köztünk és boldog babavárást :wink:

Kép
monka1

Sziasztok!

Tegnap végre Uh-on megláttam az én édesemet! Kicsit nagyobb, mint a számolt kor alapján kellene lennie, mert 13 hetes +2 napost írt ki a méretek alapján a doki. CRL: 63 mm, BDP: 21 mm, NT: 1,0 mm. Annyira boldog vagyok! El is sírtam magam. Azt hittem, hogy mivel ő már a második baba, más lesz, de ugyanúgy érzek!!!

Igyekszem visszaolvasni.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

monka: igen, megy az idő nagyon, szerencsére :lol:
én is már 10+1 vagyok :lol: :lol:
és jól vagy, tünetek?

KépKép

KépKép
t.timi

Bolygó nagyon szép eredményekkel büszkélkedhettek :wink: gratulálok
Timi bizony neked is lépednek előre a kis cipőcskéid :wink: jó érzés lehet már a 10. héten lenni :D
sajna kicsit még hányingerem van, de már jobban vagyok. Az új trükköm, hogy a gravidát széttöröm félbe és egyik nap az egyik felét, másik nap a másikat és így a hányingerem is kicsit alább hagyott (lekopogom) :wink: de azért még kicsit émelygek. A cicim se fáj már annyira, mert kenegetem, meg vettem speckó melltartót is :wink: na nem panaszkodom tovább. Nálatok minden rendben van?

Kép
monka1

Sziasztok!

Spumilla, Nyufó, Nlzs, dalmicsek, köszönöm. Nem rémiszteni akartam. :wink:

Spumilla, le a kalappal, ezt én tuti nem bírnám mind megcsinálni. Még mindig állandóan hulla vagyok. :oops: Mi 10-én tartunk grillezést, de az a férjem reszortja, én csak a salátákat csinálom, illetve sütök gyümölcstortát.

Msi, megy a drukk, de tuti minden rendben van!

Bolygó, gratulálok! Majdnem ugyanakkora volt a babónk, a 13+2 stimmel. :wink:

Avrenim, köszi a választ. A férjed én se értem... :roll: Le a kalappal előtted, én tuti nem bírnám, főleg nem pocakosan!

Nlzs, szerintem nekem is hamarabb megjött a integrált eredménye. De nem emlékszem, mennyit vártam. :oops:

bettike, nyugi, minden rendben van!

Ildikó, üdv köztünk. Vonalzóban én is szívesen segítek, ha gondolod. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Lányok, tudom, hogy nagyon korai, de érzem a kistesót. :D Már korábban is éreztem, de elhessegetem, hogy a beleim, de azok nem huppannak. Szegénnyel Lexi miatt alig tudok foglalkozni, de mégis jelzett, hogy jól van. Annyira örülök! :D
Bocsánat az ömlengésért... :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

monka: igen jó a 10. hétben lenni, főleg, hogy nyertem 2 napot :) mert én tegnap voltam védőnőnél és ő mondta, hogy eddig nem jól néztem a heteket és már tegnap töltöttem a 10. hetet a péntek helyett. :)
Én nem vagyok rosszul, eddig sem voltam egyáltalán. a Cicim sem fáj már, és az álmosság is csökkent, szóval semmi.
Kedden meg már megyek a dokihoz, és végre én is láthatom a babámat :lol:

KépKép

KépKép
t.timi

sziasztok lányok!

ma véget ért az 1 hetes para, voltam uh-n és meglett a baba, láttam a kis szivét is. A múlt héten elbújt (olyan pici volt). Szval még csak pár mm de már szivatja a születi. :lol: A mai mérések után még csak most vagyok 7 hetes terhes, bár a mensis számolás alapján 9 lennék. A doki szerint ez olyankor történhet, ha a ciklus végi a terhesség. A baba pedig 7,1 mm.
Mindenesetre megnyugodtam, minden rendben van.

nyufo: küldtem pü-ben az adatokat.

Kép
zsuzs35

beze: hány hetes vagy??

KépKép

KépKép
t.timi

bolygó

nagyon örülök a jó eredményeidnek :) :)

dalmicsek

ne parázz be a szivhang miatt,nem lesz baj hiddel...csak ugye a sok sok rosz dolog ami az ember környezetében történik...talán emiatt is félünk ettől egy kicsit..de nem lehet baj.szépen fejlődnek a pici babák :)

nekem tagnap volt nagyon hányingerem,ma megint semmi,csak a fáradtság.

lányok

nálunk festeni kell az ajtókat,és ugye a kisamámáknak nem szabad a közelben lenni,dehát közben jó lenne csinálni a dolgaimat is...ti hogy oldjátok meg?

KépKép
bettike83

zsuzs: szuper, akkor már nem kell aggodnod, én is már nagyon várom a keddet én is akkor megyek dokihoz :)
Nekem is van 2 hét a baba meg a menszis hetek között, de az nem számít, mindenhol a menszi szerint számolják a hetetket.
Gratulálok! Írj többször!

KépKép

KépKép
t.timi

bettike: mi is festettük az ablakokat és még fogjuk is, mert a remek idő miatt félbe maradt. én annyit csináltam hogy nem voltam abba a helyiségbe és egésznap tárva voltak az ablakok. barátnőm is mikor babát várt nem olyan rég akkor festettek minden és úgyan ennyit csinált, semmi gond nem lesz, csak te nee fess!

KépKép

KépKép
t.timi

beze

éppen érezhetted a picit,sokan azt mondják hogy a második vagy haradik terhességnél már haamrabb érezhető :)

KépKép
bettike83

ildikó
üdv közöttünk!!!

zsuzs35
ez nagyon jó hír, érdemes volt türelemmel várni:)))

beze
hát néha én is azt hiszem hogy érzem a babákat, de azért biztos nem vagyok benne, de gondolom én mindenképp hamarabb fogom érezni őket:)) már alig várom... ez a legjobb mikor nem kell uh-ra várni hanem minden percben ott a jelzés hogy jól van a baba. Balóval mindig az volt ha úgy éreztem hogy kevesebbet mozog és már kezdtem aggódni mindig mondtam neki hogy adjon valami jelt hogy jól van mert idegbeteg leszek, erre kb 10ből 9szer rúgott egy jó nagyot a bordámba hogy muter nyugi:))))))

KépKép

KépKép
msi22

t.timi: Köszönöm!
Jó érzés újra köztetek lenni ráadásul a biztos tudatban, hogy minden rendben.

Kép
zsuzs35

zsuzs nagyon örülök, én biztos voltam benne, hogy ott van az a csöppség. :)

msi :) a bordás vicces :) bár akkor tuti fájhatott.

Tegnap arról beszélgettünk apával, hogy bár nagyon fiút szeretnénk, mégis, ha beszélünk a babáról, akkor egy kislány képe jelenik meg előttünk.
Akiknek van már gyerekük hogy volt ezzel anno? Bejöttek a megérzések?

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

dalmicsek: hát a lányomnál én biztos voltam abban, hogy fiú lesz :)
apa meg biztos volt a lányban. Neki lett igaza, amikor szóvá tettem azt mondta, hogy tudja mit "csinált".
:lol:

Kép
zsuzs35

Avrenim: Köszi a tanácsokat, olyan jó, hogy itt vagy a csapatban!!! Sajnálom, hogy nem keres a férjed (ha jól értem), és neked meg ilyen nehéz a munkád! Vértől ilyesmitől én sem iszonyodom, mert biológia tanár vagyok, de ami sok, az sok(kk)!! :?

Rebeka: Sajnálom a rosszullétedet, remélem, neked is nemsokára múlni fog. Down szűréshez (kombinált teszt) csak 1 ampulla vért vettek tőlem, úgyhogy ne aggódj!

Lenojo: 12 heti UH-nál nem látják még a baba nemét, bár lehet, hogy nagyon nagy nagyításban látszik valami, de a 18 hetin már látszani fog, ha megmutatja. (Van egy ismim, neki akkor se mutatta meg még.) De nagyrészt a 18 hetesen már látszik. Én is megkérdeztem a dokimat most, hogy látszik-e, de mondta, hogy ilyenkor még nem szokott látszani.

Névválasztás: Ha fiú lesz, akkor Gyula lesz, ha lány, akkor még nem tudom, Boginak is olyan nehezen választottunk nevet.

Nyufó: Nem irigyellek a hosszú autóút miatt!!! Az jó, hogy Regina ilyen jól szokta viselni. A DVD jó ötlet, mi CD-t szoktunk berakni, van egy kedvenc, amit Bogi imád, sokáig leköti a figyelmét.

Dalmicsek: Én is tudok hisztis lenni, a múltkor már apósomat is kioktattam. :wink:

Szonce: Szép babócád van! Én is már úgy szeretném érezni, hogy mozog!!!

msi: Boldog házassági évfordulót utólag is! Én is jót derültem a sztoridon. :) Jó lehetett a játszóházban kikapcsolódni. Étvágyam nekem is óriási, most is már nem tudom hanyadik szelet pizzánál tartok.
Drukkolok az UH-hoz!!!

Beze: Sajnálom, hogy ilyen rosszul láttak el, és beteg lettél, nem is értem, hogy lehetnek ilyenek az orvosok???!!! Engem jól megvizsgált a dokim, még no-spát és utána oxitocint is adott, hogy jól kiürüljek szülés után (mondjuk az csak a vért tisztítja ki), és jól megnézte a méhemet is, hogy nem maradt-e bent valami. Köszi a gratulációt neked is! De jó neked, hogy már érzed a babódat! Én is már alig várom a nagy pillanatot! Emlékszem, Bogit 16 hetesen éreztem először. Hátha most hamarabb! Lehet, hogy 1 napon szülünk? :lol:

Salsifraga: De jó lehetett neked úszni, én is, én is!!!

t.timi: Gratula a jó eredményekhez!!! És ahhoz is, hogy 2 nappal idősebb terhes vagy, így hamarabb láthatod a babócádat!

Spumilla: Nem semmire vállalkoztál, le a kalappal előtted! Amit eddig írtál menünek, nagyon fincsi lesz bizti. :P Milyen tornára jársz? Én Rubint Rékára nyomom itthon, heti 3x kb.

Krisztin: Megy a drukk az UH-hoz!!!

Ildikó: Üdv itt! :)

Monka: Gratulálok a vizsgádhoz!! Köszi szépen!

Zsuzs: De jó, hogy megnyugtatott a dokid, és minden OK, megvan a picuri.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Dalmicsek: Nekem anno semmi megérzésem se volt. Az viszont vicces volt, hogy mikor már tudtuk hogy lány, aki rámnézett ismi és nem tudta a nemét, azt mondta, hogy biztos fiú, mert csúcsos a hasam. És ez többször is előfordult. :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

timi

dehogy festek én,azt tudom h nem szabad,ne is reckiroznék...pedig szeretem csinálni és most kicsit tehetetlennek érzem magam.

KépKép
bettike83

Zsuzs, akkor mostmár egy nagy levegő és hatalmas nyugodság :wink: örülök, hogy minden rendben :D
Timi hát ezerrel várjuk a keddet, végre láthatod a picikédet :D nagyon izgi :wink:
lányok, nekem majd kb 2 hét múlva kell mennem ilyen tetőtől talpig vizsgálatra (vér, vizelet, emlő, UH,....) szerintetek ha azoknak megvan az eredménye, akkor már érdemes védőnőhöz menni, vagy még korai lenne?

Kép
monka1

nekem a megérzésem szerint lány lesz,meg meg is álmodtam már nem egyszer.
és általában a meglérzéseim be szoktak jönni.a terhességnél is már rögtön éreztem h van valaki odabent,mikor még tesztet sem csináltam.de tudtam lelkem mélyén.és most is lány érzek :)

tiszta allergia vagyok,de ugye gyogyszert nem szedhetek,de már olyan rosz :? :?

KépKép
bettike83

monka

emlő vizsgálat?ilyenről nem is hallóttam még.

KépKép
bettike83

Bettike még én se hallottam róla, nekem is a doki mondta, hogy hát meg kell nézni, hogy minden oké e ott is. én is csak ennyit tudok :roll:

Kép
monka1

Ildikó üdv köztünk, írd meg nekem pü-ben az adatokat és téged is beraklak a táblázatba. Ha bátor vagy, képet is küldhetsz és azt is berakom, de nem kötelező, csak ha kedved van! Az előző oldalakon megtalálod a táblázatot, ott látod milyen adatok kellenek.

Monka gratulálok a vizsgához! Húgod visszment már, tudják már szüleid? Ha igen, mesélj mi volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bolygó Gratulálok!!!! Lett új szülési dátumod is? Javítom a tábláztot, ha megírod mikorra lettél rakva. Nem kell sajnálni a hosszú autóút miatt, nagyon szeretünk vezetni, nekünk ez egy hatalmas kaland, nagyon várjuk magát az utazást is :lol: :lol:

Beze de jó hogy már érzed a pindurkát! Én kíváncsi vagyok fogom-e, mert a kislányomat sosem érzetem és nem akarták elhinni :oops: Csak az utolsó pár hétben amikor sokat csuklott, na azt tudtam.

Zsuzs nagyon örülök, látod, mondtuk hogy biztos későn volt a peteérés :lol: :lol: :lol: Beírtalak a táblába, köszi az adatokat!

KépKép

KépKép
nyufó8

Bettike: Sajnálom az allergiát. Nincs olyan gyógyszer, amit terhesen is lehet szedni biztonsággal? Az nagyon gáz!

Megyek, kajálok, aztán pihi. Remélem, a lányom is aludni fog, mert tegnap is 3-ig játszani kellett vele, míg kidőlt.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Nyufó: Nem írták át a szül. dátumot, mert sztem nem olyan nagy az eltérés, Boginál is volt ennyi, ő is nagyobb volt, de nem rakták át, még jó, mert 9 nappal így is túlhordtam. Persze a védőnőnél utánakérdezek majd a jövő hét kedden a biztonság kedvéért.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

bolygó

nem tudom,meg kéne kérdezni..de gondolom terhessgé alatt semmilyen gyogyszer nem szedhető rendszeresen és ezért gáz..hátha találok valami homeopátiás v gyógynővnyes szert ami jó lenne rá.

KépKép
bettike83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?