Új privát üzeneted érkezett!

Ja! És rettenetesen rohan az idő tényleg a 12. hét után!
Addig minden nap egy örökkévalóságnak tűnt!
Mostmeg??????
Mindjárt meglesznek a kisbabáink!!!!!!!! :lol:
Enyhe túlzással mindjárt!

Wera! Mi is voltunk a polgármesteribe,márc. 29-én lesz a nagy nap 15:00-kor!
De nekem nem kell ennyit szervezni mint neked,ez is pont elég lesz!
Nem is tudom,hogy van energiád!

Kép

Kép
ibm

Szia Ami! Jó újra látni! Jó fodrászkodást neked! Hambi? Na azt azért nem vállalnám be! :lol: Örülök hogy már Te sem kívánod! Csupa jó hírek! :wink:

Kike - remélem hamar rendeződnek a gondjaitok! Nekem is mondták a munkahelyemen hogy már folyamatban a kiléptetésem és nem tehetek semmit. Úgyhogy jövő7-en megyek a TB-hez meg a munkaügyibe megkérdezni hogy most mi van. Lehet hogy először megpróbálom telefonon, de ahhoz nem fűzök túl nagy reményeket.
Vercsi jobban van már? Kristi hogy bírta az ovit egyedül? Kitartás! És próbáld meg ne stresszelni magad! (Tudom, mondani könnyű... :roll: de azért tényleg!) Puszi!

MÁR CSAK 1 NAP AZ UH-IG!!! Juppijééé! Ma megkísérlem kikérni az AFP eredményem. Elvileg holnap kellene érte mennem, de az nekem már késő, úgyhogy bízom benne hogy már kész van!
Vendég

Végre megint egyszerre írtunk!!! :lol: :lol:

Gratulálok a nagy naphoz!! :D Csinálj vonalzót!!!!!!! Nem kifogás hogy nem lesz nagy felhajtás!!! :lol:

Energiám... pfff, hát már nem sok maradt. Tegnap is elsírtam magam, szintén a zenészek miatt. Aki vésztartalékban volt 110 ezret akart kérni egymaga!! Azt hittem beverem a pofáját! Szerencséje hogy csak telefonon beszéltünk. Aztán lealkudtuk 90-re de ezt is qrvára sokallom. Na mindegy. Mondtam neki hogy ezért olyan zenéljen mint még soha, különben :twisted: :twisted: !
Vendég

azt akartam írni hogy "olyat zenéljen mint még soha..."

Na jó, befejezem! Folyton én írkálok! MÁr biztos unjátok a képem! :lol: :lol: :wink:
Vendég

Dehogy unjuk! :lol:
Az előbb képzeld tüsszentettem és Áron babám olyat ugrott!
Tegnap barinőm jót röhögött rajtam,kérdezte,hogy mit érzek és mondtam,hogy ez most hülyén fog hangzani,de "olyan mintha valami lenne a hasamban" ! Nemtudom másképp elmondani,olyan fura,hogy mostmár érzem,hogy valami történik!
Jót röhögöt!
És képzelt tegnap megettem egy egész doboz vaníliás karikát,kb. 5 kindercsokit,éjjel csokis jégkrémet!
És nem volt tőle semmi!!!!!!!!!!!!!!!
Úgy tűnik rókakoma elbúcsúzott! :lol:
Néha még azért kisebb van,de ez már istenes!
Étvágyam kiváló,félek most fogok megindulni hömpölykéig vezető úton! :lol:

Kép

Kép
ibm

Wera! Irigyellek ám,hogy holnap mész a 4d-re,olyan nagyszerű élmény lesz!
És végre megtudhatod,hogy ki lakik odabenn!
Balázs vagy Lili?
Hányra mentek?
Várjuk ám a fotókat!
Megyek készülődni mert még a táppénzes papíromat is le kell vinnem a dokihoz,tegnap felhívtam az asszisztens csajt és tök rendi volt,mondta hogy rendelési idő előtt menjek mert nagyon sok a beteg nehogy beüljek oda!
Aztán fodrász,utánna elkéne vinnem a melóba a papírom meg még lenne pár dolgom de majd meglátom!
Később még jövök!
Sziasztok

Kép

Kép
ibm

jó reggelt. :)

wera: a sült krumplira pörgök én is ezerrel. mindegy hogy honnan van, de teljesen rá vagyok kattanva. :D

titanilla: nagyon édes az a kép... azt hiszem el tudom képzelni magunkat is ilyen helyzetben. :) én 2-3 évesen az apukám pocakján aludtam így (sörhasa volt). :D

kike: kitartás a zűrökhöz!

mia_snow

Sziasztok!

Kike, remélem hamarosan rendeződnek a dolgok!

Henka, sajnálom Domit, remélem rendbejött!

Wera, kitartás! Könnyű ezt mondani, de gondolj arra, hogy ez lesz életed egyik legszebb napja. :wink:

Titanilla, gyönyörű az a kép!!! :lol:

Ibm, vaniliás karika, kindercsoki, jégkrém??? :shock: :wink: Nem semmi! Csak óvatosan! :lol:

Képzeljétek, tegnap a párom is érezte Nokedli mozgását!!! Jól tenyéren rúgta! :lol:

Szép napot!!!

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Szóval, mivel új vagyok, pár szót magamról:
28év, 2gyerek (sulis, bölcsis) +egy fél (pocakban) , és egy férj :)
Most éppen újra tanulok (és a vizsgaidőszak nyugalmát fórumozásra használom :)
Egyébként valamikor jogász voltam, de erre már alig emlékszem....

Olvasom, hogy alvásos téma van terítéken: nálunk az jött be, h kb 1-2 hónapig a kiságyat a mi hálónkba tettük, a mi ágyunk mellé, hogy éjszaka ne kellje mászkálni, de ahogy aludtak 4-6 órát egybe (szerencsére mind2 elég hamar) beköltöztek a gyerekszobába. Most még mindketten külön szobában vannak, de mivel nincs harmadik gyerekszoba, így egyeske és ketteske tavasszal összeköltözik, a picivel meg ugyanaz a terv, mint a bátyjaival.....
Nálunk az egyágyban alvást a nagy kifejezetten nem szerette, a kicsi viszont most akarna rászokni (2éves), csak én így sosem tudok nyugodtan aludni, mert egyfolytában őt figyelem. Amúgy szerintem erre mindenkinek van saját receptje, és érdemes mindenkit meghallgatni, aztán úgy dönteni, ahogy gondoljuk mi magunk!

Nem sikerült a kép feltöltése, folyton azt írja, h hiba történt :(

üdv
manomama

manomama

Sziasztok!

Wera! Ugye...ugye! Te is csak betértél a mekibe! Egészségedre!

:D

Kivagyok a védőnőtől. Egyrészt nem lehet elérni, mert a kórházban sosincsenek bent, és még egy mobilszámot sem adott. Kénytelen voltam felhívni az orvost, hogy ugyan mikor vigyem már a lassan 19 hónapos fiamat a 18 hónapos oltásra, mert a védőnő nem küldi a papírt. Kiderült, hogy a védőnő meg az orvost kérdezi, hogy voltunk-e már oltáson és miért nem megyek. Úgyhogy most az orvossal megbeszéltem, hogy pénteken kapja Roli az oltást. Még jó hogy a doki rendes és megadta a mobilját.
És még ez a védőnő lesz a picurival is.

Kép
szly27

Manómama - kicsinyítened kell még valamennyit a képen, az a baja. A paint-ben meg tudod csinálni!

Ami - én is kezdek újra ráállni az édességre :( . Nálam nem csoda, 25 éves koromig simán lecsúszott napi 1 táblácska csokika, vagy nyáron 10-14 gombóc fagyi... de az utóbbi 1 évben már nem voltam függő. És most megint kezdem!?! :?

Szly - szuper a védőnőtök :? ! Az enyém is elég gagyi. Normálisnak tűnt, de a kiskönyvemben 2 adatot is csúnyán elírt. Semmi fontosat, csak a vércsoportomat :!: + a terhességi koromat :!: :twisted: Mindezt ugyebár az első alkalommal. Mi lesz később?? :shock:
Vendég

Sziasztok lányok!
Rég jártam megintcsak itt, de azért igyekeztem nyomon követni, mi történik veletek.
Henka, tök jó, hogy rendeződött vérnyomásod meg munkahely kérdés, csak így tovább!

Megfázásra én is Oscillococcinumra esküszöm, ahogy Titanilla írta, nekem is mindig segít. Tök édes az a kép!

És minden fénykép tündéri, amiket láthattunk, vagyis a rajtuk lévők, akár még pocaklakót ábrázolt, akár már kint lévő lurkókat, tök jó nézegetni a nagyobb gyerkőcök képét is.

Nekem a rosszulléteim fokozódtak, úgyh a semmihez nincs kedvem c. mondat jellemezte utóbbi pár hetemet is. DE, voltunk az Istenhegyin a 12 hetesen, meg kombinált teszten és amikor megláttam, ahogy kalimpál a kis kezeivel, meg az ujjait is tök jól lehetett látni, mintha elfútták volna a kellemetlen panaszok emlékét. Kaptunk dvd-t is, pici 4d-és rész is van rajta,azon mondjuk annyra nem látni olyan jól, de szuper élmény volt!
Kombinált teszt eredményei jók lettek, korom miatt csináltattam, 35 múltam, úgyh remélem békén hagynak majd magzatvíz és hasonló vizsgálatokkal, bár azért még tartok genetikai tanácsadástól.

Kép
teó

Sziasztok!

Köszi Wera, aszem sikerült. Ők a fiaim

Kép

üdv most rohanok tanulni
manomama

manomama

FElhívott a védőnő! CSúcs! Két év alatt még egyszer sem hívott talán. Megkérdezte, hogy viszem-e Rolit oltásra. Mivel már én elintéztem, így viszem. Már ha ő nem tudta kiküldeni azt a nyamvadt papírt.
Majd hív, ha meglesz az Afp. eredménye.

Kép
szly27

Manomama! Aranyosak a kisfickók! Valami nyaraláson készült a kép?

Kép
szly27

Manómama - nagyon édik a fiaid!!!! Köszi a fotót! :D

Megvan az AFP-m és bár számomra egyetlen érthető szó sincs rajta, az asszisztensnő azt mondta tökéletes! :D MOst már nyugodtan készülődünk a holnapi uh-ra. MÁr érzem hogy bőgni fogok amikor meglátom! Olyan jó lesz!!! :D :D

Ami - milyen lett a frizud? Bizti jó!

Szly - na felébredt a drága védőnő? Jófej!

Teó - biztos minden rendben lesz, ne izgulj! A 7-13. hétig én is ilyen állapotban voltam. A rosszullétek is majdcsak csillapodnak a hetek múlásával! Kitartás!
Pont ma gondolkoztam hogy már jó rég nem volt hányingerem, hála az égnek! Most már ne is legyen! :)

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én már nagyon elszoktam a kedvességtől itt Pesten. Már föl se tűnik ha valaki full paraszt, szinte lepereg rólam. De most hogy kezd látszani a pocóm, azt veszem észre hogy sokan rám mosolyognak és ma kaptam egy túrós rétest ajándékba a pékségben, pedig csak egy fél kg kenyeret vettem. Nem nagy dolgok ezek de olyan jól esik a lelkemnek! Kár hogy alapból nem ilyen az emberek hozzáállása egymáshoz. Mennyivel másabb lenne a világ... :roll:
Vendég

Igen, ilyenkor sokkal kedvesebbek az emberek. Nekem, ami fura, hogy az idős nénik nem valami kedvesek. Például a boltban a sorban mindig úgy tesznek, mintha nem vennék észre, hogy nem a sor végére álltak és úgy nyomják a kocsijukat, hogy szinte össze kell velük ütközni hogy ne nyomuljon. Ráadásul a gyerekem visít a bevásárlókocsiban, mert türelmetlen, de még akkor sem veszi észre magát. Nekem nem kell senki hogy előreengedjen, mert Roli nyűgös, csak ne előzzön már be, főleg egy nyugdíjas nénike, aki egész nap ráér.

Kép
szly27

nem is emlékszem mikor volt ilyen, de fél négyre itthon voltam úgy, hogy már be is vásároltam. Nagyon jó volt. Összedobtam gyorsan egy salit és jól benyomtam. Nagyon finom volt! :)
wera, örülök, hogy jók lettek az afp eredményeid.
manomama tényleg édik a fiaid. :)
ibm, tök jó, hogy visszajöttél.
szly, egyet értek az idős nénikkel kapcsolatban pedig én igyekszem általában udvarias lenni. A múltkor volt egy olyan sztorim hogy komolyan ott álltam még egy ideig a pénztárnál. Egy pali volt előttem, aztán én és utána jött egy nénike. A pasi már épp fizetett, nálam is kb. három dolog volt, úgyhogy max. egy percet kellett volna várnia. Láttam, hogy furakodna, de aztán mégse tette. És képzeljétek, amikor én kerültem sorra, a pénztáros orra elé dugta amit ő vett, majd szépen kikerült engem, fizetett és szó nélkül távozott. Hátra se nézett, én meg odakiabáltam, hogy szívesen. A pénztáros meg csak nézett rám. Mondtam neki, hogy ha megkérdezte volna, előre engedem, de ha már volt ilyen bunkó legalább azt mondhatta volna, hogy kösz hogy befurakodhattam.
SZóval ezen én is kiakadtam.
teó, remélem hamarosan jobban leszel.
sziszka, azt már én is nagyon várom, hogy úgy igazán mozgásba lendüljön a bébi. Én eddig még csak kétszer éreztem. De azt mondják, hogy akinek elöl tapadt meg a placenta, az nehezebben érzi vagy később vagy mi. Igaz ez?
Most azt hiszem ennyi. Férjem nemsokára jön haza és addig szeretnék még egyet aludni. Napok óta hulla vagyok és nem tudom magam kialudni. Nagyon gáz. Viszont úgy néz ki hogy megvan az utódom a suliban, úgyhogy a 20. héten abbahagyhatom a tanítást. Már nagyon fáradt vagyok. Minden órán máshova rohanni, nulla lyukasóra meg a négy emelet... Arról nem is beszélve hogy folyamatosan betegek a gyerekek és csak szorítok, hogy semmit ne kapjak el...
na most tényleg szundizok egyet. :)

KépKép
muffin

Wera!
Ha ennyire csokizol,tuti lányod lesz,higgy nekem!!! Nekem eddig bevált!... :D :D
De kíváncsi vagyok,hogy mit mondanak holnap az UH-n.

Manomama!

Gyönyörűek a gyermekeid,igazán büszke manomama lehetsz!!!! :D

Kép
orsitigris

Sziasztok!

Manomama, nagyon szépek a fiaid! Egy jó kis vagány csajszi kellene melléjük. :wink:

Muffin, én 16 hét 4 naposan éreztem először a mozgását. Amin mindenki meglepődik, mert első baba. De biztos sok dolog összejátszik ebben. Nekem egyébként hátsó falon tapadt meg. Már nem sok kell és Te is érezni fogod! :wink: Fura érzés, de nagyon jó!!! :lol:

Wera, gratula a tökéletes eredményhez, és drukk holnapra!!!! :D

Ez pedig egy mai pocak:
Kép

Mindenkinek szép babás álmokat!!!

Kép
sziszka82

Hahhh, az öreganyókat én sem bírom (Tisztelet annak a nagyon kevés kivételnek!!) ! Frankón fellöknek, pedig nem vagyok az a láthatatlan típus a magam 180 centijével... De mindig van hozzájuk néhány kedves szavam, nem bírom megállni hogy de szóljak be nekik. Tegnap az egyik hátrab...ta a könyökét, pont a hasamba! Megkértem finoman hogy nézzen már körbe mielőtt hadonászik, és még neki állt feljebb. Aztán a pénztáros csajnak morgott tovább, ő meg jól mellém állt, úgyhogy utána befogta. Azért belenéznék ilyenkor a fejükbe, kíváncsi lennék mit képzelhetnek magukról! Vagy lehet hogy jobb is hogy nem tudom... :?

Orsi - nem akartam, de sikerült totál beleélnem magam hogy fiam lesz. Úgyhogy furi lenne megtudni hogy lány. De tényleg nem ez a lényeg! :D Holnap megtudjuk! Már nagyon izgulok!!! :lol:

Muffin - örülök hogy találtál magad helyett másik tancinénit! Tényleg fontos a pihenés és hogy kellőképp fel tudj készülni a babucira. Addigis kitartás... :wink:

Sziszka - szép nagy már a pocakod! :D
Hozok majd én is a jövőhéten, szerintem sokat nőtt mostanában. Azért még nincs akkora mint neked, de van is köztünk egy hét. :)

Ami - hogy telt a napod? Remélem megint egyszerre írunk! :lol:
Vendég

na csak gyors beköszönés... és a kedvesség...
ma pl egy srác próbált meg igen nyomulósan ismerkedni velem. leült mellém a villamoson, és bámult vagy 10 percen keresztül. huzogattam a szám, vágtam a képeket, de nem vette a lapot... úgy forditottam a kezem hogy jol láthassa a karikagyürüt az ujjamon, de az sem számitott. úgy helyezkedett, hogy az oldalamba állt a könyöke, gondolom arra várt hogy majd én szolitom meg. aztán amikor felálltam, ugy fordultam hogy lássa a pocakom, és akkor is idiotán vigyorgott... vaah rém ciki volt az egész. :roll:

amúgy a nyanyák (márbocs) tolakodása tényleg kiakaszto, száll fel a villamosra amikor még mennek le az emberek... keresztbe áll az ajtoban és nem lehet töle leszállni (ilyenkor taszitok rajta egyet a táskámmal)... de tényleg csak a bunkobb fajtával vagyok bunko. azt hiszi, hogy mert elmult 65, neki mindent lehet?

mia_snow

Sziasztok Kismamik!

Nemtudtam előbb jönni mert Apóséknál voltunk aztán Apa ideült és csak most állt fel!
Nem is szóltam egy szót sem,mert én egész nap itthon vagyok!
Áron baba nagyon formában van!
Hihtetlen,hogy mennyire érezni,hogy mozog!
Akkorákat rúg vagy boxol vagy nemtudom mit csinál,de jó nagyon!
Kis cukipofa!
Étvágyam szinte csillapíthatatlan,félek tényleg most fogok megindulni,hogy elmúlt a hányinger és jöhet a csoki és társai!!! :lol:

Wera!

Hányra mentek holnap megnézni "Balázst"?

Annyira kíváncsi vagyok az eredméyre!
Nagyon drukkolok és ugyanennyire várom,hogy jelentkezz és hozd a fotót !!! :lol:

Jó éjt és szép babás álmokat mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Kike, nagyon sajnálom, hogy ennyi rossz hír ért, és kívánom, hogy mihamarabb lássátok az alagút végét. Azért remélem, a gyönyörű gyerekeid és a pocaklakód továbbra is sok örömet adnak nektek!

Teó, Titanilla, köszi az oscillococcinum ötletét, tegnap este bevettem egyet, és utána végre jól aludtam. Sőt Ottónak is elkezdtem adni megelőzés gyanánt, mert hétfőn kezdi az ovit a hároméves nagyfiú :D
Titanilla, nagyon édesek vagytok a pici Olival! És milyen szent pillanat is ez, mennyire szerettem, és milyen jó lesz újra átélni!

Látom, öreg nénikékből eléggé ki vagytok művelve :) amire emlékszem, velem előzékenyek voltak általában.

Manomama, Pironya, sziasztok!
Manomama, gyönyörűek a gyerekeid!

Henka, Dominak és neked is a legjobbakat!

Wera, várjuk a híradást a pocaklakóról!

Mi ma gyerektornára megyünk, aztán én egy kicsit dolgozni, Oti meg Anyuékhoz, és este egy kicsi bulit tartunk itthon hármasban-négyesben. A nagy szülinapi buli szombaton lesz.

Szép napot nektek!

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

Én ritkán írok de mindig elolvaslak benneteket. De most el kell mesélnem hogy tegnap voltam Uh-on és nagy a valószínűsége hogy kislányom lesz. Igaz már van egy lányom de én nem bánom titokban reménykedtem is benne, végülis az a lényeg, hogy minden eredménye rendben van. Megjött az afp-m is ott is minden negatív szerencsére.

T. maria: Nagyon rossz elveszíteni aki közel áll hozzád, nekem drága jó apukám novemberben halt meg hirtelen 10 hetes terhes voltam pont. Még előtte néhány nappal az mondta nagy lelkesen, hogy majd nyáron tologatja a negyedik unokáját de ezt már sajna nem éri meg, nagyon nehéz még most is ezt valamilyen szinten elfogadni hogy ő már nincs többé.

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
jeneik

Jeneik!

Sajnálom ami Apukáddal történt! :cry:

A kislányhoz hatalmas gratula!
Kíváncsi vagyok hány kislány lesz itt, a júniusi topicban ha jól számoltam eddig 14 fiú és 3 lány derült ki!
Nem semmi arány!
Wera vajon melyik táborhoz csatlakozik?????
Nemtudja valaki hányra ment mert nem írta most?

WERA!!!!! Úgy várom jössz-e már????????????

Kép

Kép
ibm

Tisztára izgalomban vagyok!!!!
Az előbb Apa hívott és még ő is megkérdezte: Na megjött már WERA???????

AZONNAL JELENTÉST KÉREK HA MEGJÖTTÉL!!!!!!

BALÁZS VAGY LILI???????????

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Jeneik, gratula a jó eredményekhez!!!
Sajnálom, ami apukáddal történt! :cry:

Wera, várjuk a helyzetjelentést! :lol:

Én holnap megyek genetikai uh-ra. Már nagyon várom!!!! :lol:

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Újra itt.

Wera!!
Nagyon várom, mit mondtak az UH-n!!!

Ha ilyen az arány, akkor majd biztosan nekem lesz lányom, ugyan van már kettő, de sebaj...!

Talán aggódnék is, ha fiam lenne.
Azt sem tudom, mit kéne kezdeni vele.
Az ismerősök gyerekein látom, hogy hatalmas a különbség fiú és lány között.

Sokkal elevenebbek.

Persze a férjem azt mondta, hogy nekünk most egy égtelenül rossz fiúcskánk lesz.
Hát, ki tudja...?

(Én holnapután megyek!)
Borzasztóan várom.

Mindenkinek köszönöm az együttérző szavakat!
Vendég

Sziasztok! Megjöttünk!

Teljesen egészséges, szép nagy baba. Valószínű kicsit idősebb mint az eddigi számítások, most 19 hét 3 naposra lőtték be. Olyan édi volt, majd megzabáltam. Folyton a seggét akarta mutogatni nekünk!! :lol: :lol:

MOst nagyon örülünk, jó volt látni! Köszi hogy izgultatok értem, aranyosak vagytok!! :wink:

Azért sikerült elkapni a pofiját 1-2 pillanatra!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 17:28-kor.
Vendég

Sziasztok!

Én egyáltalán nem kívántam anno az édességet és kislányom lett :roll: . Kislányt is szerettünk volna 8) .
Most nem tudom, teljesen más ez a terhesség!

Tegnap voltam dokinál és azt mondta 3000 a méhem, olyan boldog voltam!!!
Toncsival ilyenkor már 2100 volt, sajnos. Remélem, most végig bent marad Manócska a pocakomban!

Nekünk semmilyen papírt nem küldtek az oltásra, csak menni kellett.

Csilla, boldog szülinapot a nagyfiadnak!

Vera, szóval fiú vagy lány?
Várjuk a híreket.

Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Ó, nagy gratula Lilihez!

Csilla

Kép

Kép
csillala

WERA!!!!!!!!!!!!

Hatalmas gratula Lili babához!
Hát ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!!! :lol:
Tök jó!
És mit szólsz hozzá?
Apa?
El sem hiszed,hogy kislány mi???????

Kép

Kép
ibm

Wera! Gratula a kiscsajszihoz!
Úgytudom fiút vártál. Nem furi, hogy tudod hogy tuti kislány?
Én is kislányt akarok! :D

Kép
szly27

Wera, nagy-nagy gratula Lilihez!!!!!! :lol:

Csilla, Boldog Névnapot Toncsinak!

Lehet, hogy ma már nem jövök. :cry: Drukkoljatok a holnapi uh-ra!!!

Kép
sziszka82

Köszi a gratukat!
Igen, eltartott egy ideig mire felfogtam hogy nem fiú!!! Még rá is kérdeztem hogy biztos? Erre a dokinő: Hát, ennek a gyereknek mindene megvan, de kukija nincs, az tuti! :lol: Tökjófej volt! :lol: De most már nagyon-nagyon örülök neki! Fura hogy mennyire lehet szeretni már ilyenkor a kis törpét! :)
Vendég

Sziasztok Csajok!

Wera! Nagyon gratulálok a Kiscsajhoz! Biztos furi volt először, h. nem kisfiú, de azért örülsz, ugye?
Én ma megyek UH-ra, 6-ra van időpontom. Drukkoljatok :wink: Olvastam,h.ilyenkor elvileg már meg tudják mondani a nemét, de ebben még nem reménykedem :lol: Pedig nagyon kíváncsi vagyok én is! Olyan jó Nektek,h.már tudjátok!
sipiné

Amúgy nagyon klassz a kép is! Tök jól látszik rajta a kis arca! :lol:
sipiné

Sipiné - a fiút inkább meg tudják mondani ilyen idősen, mert az jobban látszik, a lányt még nem merik általában 100%-ra mondani! Nagyon drukkolok neked hogy terpesszen egy jó nagyot! Várunk este az eredménnyel!!!!! :D :D
Vendég

Sziasztok!
Azt hittem már nem is tudok írni, mert a kicsi beteg lett (nem vittem bölcsibe), és hát tanulni is kéne..........

Szóval a fiaim amilyen édesek, legalább olyan rosszcsontok :D , és a doki azt mondta, hogy pocaklakó is fütyis, de azért adott még 1%ot, hogy hátha rosszul látta..... Pedig én már elsőre is lányt vártam!

Wera:gratulálok Lili babához, nagyon helyes! Ketteskével mi is voltunk az Istenhegyi géndiagnosztikán, és tutira lányt mondtak, de 2 hétre rá a saját dokim egyértelműen mondta, hogy fiú. Aztán az istenhegyiből felhívtak (mikor 10hónapos volt a kicsi), hogy ugye tudom, hogy nem lányom lesz!!!!!!!!! Mondtam, hogy kösz a felvilágosítást, már észrevettem :D

Ami az udvariasságot illeti: Terhesen (mondjuk még csak nagyítóval látszik) és egy 2évessel az ölemben simán elnézik a buszon, hogy állok.....tisztelet a kivételnek Ja és jó, ha nem tolakszik elém, mikor babakocsival próbálok felszállni. Mondjuk én mindig beszólok, ha épp nem állok a bőgés határán!

Bondi: Boldog szülinapot!

Orsitigris: Te vagy az?????

Sziszka82: szép a pocid!!! úgy néz ki a vagány kiscsaj helyett kissrácot kapunk :D így 4-1 a fiúknak!!

üdv mindenkinek engem vár a tanulás :(

manomama

Sziasztok!

WERA!

Gratulálok Lili babához!!!!
Nagyon aranyos a pofija!!

Sipiné!

téged is várlak este az eredménnyel! márcsak azért is kíváncsi vagyok, mert hátha nekem is meg tudják mondani szombaton a nemét...!

Úgy irígykedem azokra, akik már tudják, ki lakik a pocakjukban!!!

Nekem azt hiszem a kisebbik lányom ismét beteg lesz, mert ma már hőemelkedése van, fáj a torka, köhög.
Szép hétvége elé nézünk...
(remélem, nem influenza, bár kicsi az esélye, hogy elkerüli, mert a fél osztály beteg.)
Vendég

Jeneik, örülünk a kislányodnak.

Wera, nagyon cuki a kép! És nagyon irigylem hogy már tudod a nemét. :) ÉS gratula a kislányhoz.

(Titokban azért is örülök, mert növelitek a statisztikai esélyét, hogy fiam legyen. :)

t. maria, neked is lehet lányod! A fiúval majd kezdek én valamit. :)

szly, neked is lehet lányod! :)

manomama, nagyon jót virultam hogy felhívtak amikor 10 hónapos volt a fiad hogy nem lányod lesz. :) Még mindig kész vagyok tőle. :)

Nekem volt ma egy nagyon édes kis sztorim. Ma először tipikusan kismamis ruhát vettem fel. A gyerekeknek még nem mondtuk a suliban hogy mi a helyzet. És képzeljétek odajött egy másodikos kisfiú és azt mondja nekem: Evelyn néni, jól látom a hasadon hogy kisbabát vársz? Azt hittem megzabálom. Mondtam neki, hogy igen, erre a fülembe súgta, hogy nagyon örül neki. Mennyire édes???

Na most azt hiszem ennyi. Most ment el az utolsó tanítvány, úgyhogy most ezerrel pihenek. Tegnap délután tudtam aludni két órát és utána este is elég jól aludtam (csak egyszer kellett kimennem) úgyhogy ennek nagyon örültem, de ugyanolyan fáradt voltam reggel... :) Na sebaj, már csak négy hét... :)

KépKép
muffin

Szia Muffin!

De nekem már KETTŐ lányom van...... :lol: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Manómama - lepadlóztam az istenhegyis sztoridtól!! :lol: Mutattam Apának is de ő azt mondja, hogy ez már tutira nem lehet fiú. Hát, ami azt illeti szerintem sem, mert tényleg végig csak a kis picsuját mutatta, még laikus szemmel is lehetett látni a szeméremajkakat is. De örülünk! :D

Anyósék rögtön átjöttek megnézni a dvd-t, nagyon tetszett nekik, ahogy manóci pörgött-forgott.

Muffin- tényleg édes lehetett a kisfiú aki megkérdezte hogy babát vársz-e! Ezért jó a gyerekeknek, nekik nem egyből a rossz jut eszükbe (elmész a suliból stb) hanem őszintén tudnak örülni. :D Kár hogy úgy megváltoznak mire felnőnek... :?

Sipiné - mi volt az uh-on? REmélem még ma jössz és megírod nekünk! Még meg akarlak várni, aztán megyek csucsuzni. Ez kimerítő nap volt.

Ja! Készen vannak a meghívóink, amiatt is jó pipa vagyok! Van benne egy hiba ("szeretnénk megosztani barátainkkal" helyett "szeretnénk megosztani barátaikkal") és egyel kevesebbet kaptunk, mint amit fizettünk. A boríték megvan a 30, csak 29 meghívó van hozzá. :shock: Kész vagyok! :evil: Holnap megyek vissza reklamálni. Még szerencse hogy itt van a közel az üzlet... :?
Vendég

Sziasztok!

Hát sokat írtatok míg nem jelentkeztem!!!Látom minden rendben van veletek,és a babókkal is!!Örülök. :lol:

Sziszka82:Drukkolok a holnapi uh-ra.Biztosan minden stramm odabent!!!

Tmaria:Rád is fogok gondolni amikor mész vizsgálatra.Biztosan már alig várod.A lányodnak pedig jobbulást!!!

Sipiné:Már én is kiváncsi vagyok ki rejtőzik a pocakodban,melyik nem táborát fogjátok erősíteni. :D

Wera:Gratulálok LILIKÉHEZ!
Biztosan nagyon boldog vagy,hogy már tudod milyen nemű babád lesz,tervezhetsz előre ,bútorokat ,ruhácskákat stb...Tök szuper!!!!

Muffin:elhiszem hogy aranyos volt az a kisgyerek ,ez biztosan jó érzés lehetett a számodra.Örülök hogy végre már kiszállsz a taposómalomból,és végre kipihened magadat.

Manómama:üdvözöllek közöttünk,veled még nem találkoztam a képernyőn sajna én már nem vagyok kismama ,de azért boldogítom a csajokat még mindíg.... :wink:

Bondi:OTTÓNagyon boldog születésnapot neked!!!!

Ibm:Neked nem árt egy kis csoki az alakodnak,és ne aggódj Hömpölyke alján is van megálló és nem gurulsz tovább. :lol:
/Hömpölyke/Ez tetszik honnan vetted????

Kike:Kitartást figyeld meg valahogy meg fog oldódni minden rosz dolog!!!!Ne idegeskedj.

Én ma is jól elfáradtam,de nagyon tetszik ez a hely és főleg az hogy a koleganők is velem egyidősek és minannyian vicces fazonok amilyen én is vagyok!!! :wink:
Domi már jól van,jár az oviba ott meg skarlát volt és attól félek nehogy most meg azt kapja el.... :evil:

Na jóéjt ahogy IBM mondaná:szép babás álmokat!!!!
Megyek feküdni mert 4,20 kor kelnem kell!!!! :evil:

KépKép
henka76

igen, t.maria, tudom, hogy két lányod van, de azt írtad, hogy úgysem tudnál mit kezdeni egy fiúval. Erre írtam, hogy akkor lehet még egy lányod, én meg kezdek valamit a fiúval :)

wera, addig ne is gyere el a boltból, amíg újra nem csinálják az összeset!

henka, tök jó, hogy jól érzed magad az új helyen. :)

na elküldtem a cib bankot a sunyiba mert már több mint egy hónapja nem tudok semmit elintézni az eddig kiválóan működő internetbankban, és még engem büntetnek meg...

AZtán meg a monortelnek küldtem egy panaszlevelet, mert decemberben kiküldtek kéthavi csekket. Januárban majdnem háromhavit, és közben a folyószámláról is vontak több mint egyhavi pénzt.

Kész vagyok ezektől. És mit tud az ember csinálni azon kívül, hogy panaszlevelet ír???? Úgyis én szívom meg...

Na teszek fel még gyorsan egy pocis képet ha nem baj Smile

KépKép
muffin

ez volt ma rajtam. ja, egy másik gyerek (kislány) meg azt mondja, hogy EVelyn néni, úgy nézel ki mint egy háziasszony kötényben... AZtán meg azt hogy valamiért most olyan más vagy. Meg tudnám ilyenkor zabálni őket! :)

Kép

KépKép
muffin

ja és a legdurvább, hogy ez a ruci két-három éve a kedvenc nyári rucim volt... Most meg csak felsőnek elég. :) Vicces.

KépKép
muffin

ja, hogy ez nyári ruci? hmm... nekem is van ilyen 1-2... lehet hogy elő kéne keresnem. tökjó ötlet :D

mia_snow

muffin - jó ez a szerkó, nagyon csini vagy! Tényleg előtérbe helyezi a pocit, tökjó!! :D

Nekem is kell már tennem egy bevásárló körütat mert minden fölsőmből kilóg a hasam, csak kb 3 van amit tudok hordani. Tudtok jó lelőhelyeket ilyen ügyben? Nadrágot is kéne vennem, de hiú remény olyan hosszút találni amilyen az én lábam, ezért asszem térdgyatyikat fogok venni. Most hordom csizmával, aztán simán. Még jó hogy divat... :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?