Új privát üzeneted érkezett!

Verzso: végignéztem a képeiteket, imádnivalóak a fiaid :wink:

Kép
galzsuzsa

Jó reggelt Mindenkinek,

Szerencsésen túl vagyunk az első pneomucoccus oltáson. Marci nagyon ügyes legény volt.

A napjaink leginkább azzal telnek hogy szinte minden percemet vele töltöm, nem tudom miért de alig alszik napközben. Mondjuk délelőtt 9-10-ig pihi van utána pedig csak fürcsi előtt van egy beájulás, és gondolhatjátok a fürcsi sem du 4-kor van.

Köszönöm az iwiwes jelöléseket, megnézegettem Mindenkit. Hát gondolom nem is kell mondanom hogy tündériek a bébik.

Boci,
Képzeld mi ugyanaznap ünnepeljük a névnapunkat és születésnapunkat is :lol: :lol: :lol: ja és a ZSKF-ről ne is beszéljük. Mondjuk az én tortámon azért több gyertya van.

Oh Marci felébredt, show must go on… Hát akkor én léptem is.

szép napot Nektek.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Jó reggelt!

Úgy látszik, valami van a levegőben. Az elmúlt napokban többen is panaszkodtatok a párotokra. Hát tegnap nálunk is beállt a mosolyszünet. Nem írom le az egész sztorit, annyira nem komoly, de biztos a hormonoknak köszönhetően besokalltam. Neki teljesen más dolgok fontosak, mint nekem. Teljesen természetesnek veszi, hogy májusban elmenjen a haverjaival 1 egész hétre horgászni (igaz, ez 2 éve már hagyomány, csak ugye azóta bővült a család), itthagyna úgy a 2 gyerekkel, hogy ugyan az ő anyja, meg a huga itt laknak a városban, de egyik mozgássérült, a másik meg tök analfabéta, így nem tudnak segíteni, a szüleim meg nem miskolciak. Anyagilag sem állunk valami jól, elvileg pont elég hóvégéig a pénzünk, ha nem jön be valami rendkívüli, de tegnap pl. 16.500-ért ki kellett váltani a horgászengedélyt. Ez OK., ez az egy hobbija van. De utána elvonult sörözni, újra cigarettázik, a gyerekre meg rászólok a boltban, hogy tegye vissza a Túró Rudit. Későn jött haza, én meg fogtam magam, kiköltöztem a nappaliba.
Bocsi, de máris jobban érzem magam, hogy leírhattam mindezt. Remélem, ha ma hazajön, meg tudjuk normálisan beszélni.

6 kilós kicsi fiam nem lázasodott be az oltástól, viszont jókat aludt. Hajnalban most is egyszer kelt, 3/4 4-kor. Most is alszik! :lol:

Tegnap maradt ki darált húsom a rakott káposztából, ebből ma húsos palacsinta lesz, paprikás mártással, Zalánnak meg csinálok pár Nutellásat.

Szép napot mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Jó reggelt!

Remélem mindenki jól van! Egész jó éjszakánk volt, bár mostanában rászokott a kicsi fiam, hogy megint 3 óránként akar enni...
Ráadásul éjjel elöntött a tej, öltöztethettem át az egész gyereket, meg magamat! Már megy a mosás...

Laura remélem megbeszélitek a dolgot!
Az én párom tegnap majdnem 10-kor ért haza, de ma itthon van és a műhelyben dolgozik! Ja és nagyon ízlett neki a főztöm!

Reggel írt a védőnő, hogy ma nem lesz tanácsadás, mert beteg. Nem baj, majd jövő héten lemérik, amikor megyünk oltásra!
Remélem nem fog ma esni az eső, mert ha most felébred megetetem és sétálni indulunk. Aztán délután megint! Lehet jót tett neki a levegő tegnap este...

Kép

Kép
dcili81

Halihó!

Tegnap este lemondta dévényes néni a nyúzást, mert beteg a lánya :( nem tudom, mikorra tud új időpontot adni :(

Reggel ez a kép fogadott:
Kép

A képben semmi furcsa nincs, azon kívül, hogy Kiskobold feje ott van, ahol a lába volt fektetéskor. Lekötözöm :twisted: :twisted: :oops: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Solya, Gabi!
[quote]G írta:abi:hurrrááá tesz-vesz!!!!!!!!!!!!!

Én is imádom, de a párom szerint csak én vásárolok, mert amit én árulok, azt a kutya se keresi :(

zsebi_baba

Gabi! Nagyon édes!!!! :) Szerintem Szabi is csak azért nem forog, mert még bölcsőben alszik, és ott nincs hely. De ha reggel a nagyágy közepén hagyom, ott simán elforog. Lassan már nem merem ott hagyni.
Éppen mostanában készülök matracot venni a kiságyba, mert lassan kinőljük a bölcsőt. A Kikában most akciós a kókuszmatrac, a 70X140-es 9 900 Ft. Olyan "pisivédő" féloldala gumi, féloldala textil lepedőt lehet a kókuszmatracra tenni?

zsebi_baba

Gaby ahelyett, hogy örülnél, hogy a fiad ennyire ügyes... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zsebi ne hagyd magad!!!!! :D :D

Kép

Kép
dcili81

Szakad az eső... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
dcili81

Zsebi: az én portékámat se nagyon veszik :(

Cili: jóvanna.... :oops: :D

És ha már így belejöttem, akkor még képek:

Kertész leszek...
Kép

Füüüüüürdés!!!!!!!!!!
Kép

"az élet súlya, a világ gondja..."
Kép

Kiccsalád...
Kép

Bucifej kapitány...
Kép

Életem első szerelme:
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.03.11 10:28-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!!!!

Manna:szívesen!! :lol:

Zsebi:hát nálunk is így van,a amit én rakok fel azt tuti nem veszik meg,apa meg csak morog,morog....

Laura:sajnálom,de biztos meg tudjátok beszélni a dolgokat

Egyébként én apa sem tökéletes nálunk is volt két napos nembeszélünk(szombat+vasárnap),mert mostanában én nem tudom mi van vele,ha szólok hozzá,kiakad és mrégesen szól vissza,hát ugye ez nem tetszett nekem és nemszóltam hozzá,lehet neki vannak hormongondjai így szülés után,nem tudom :roll: :roll: aztán hamar megbékél,nromális lesz,persze én nemilyen vagok........... :? :?

Nálunk ma nincs olyan napsütéses idő mint tegnap,de lényeg eső nem esik.szóval séta.

solya051020
Káld

Gabi:ekkora vigyort...nagyon édes,szépek vagytok
-és tényleg milyen ügyes Kiskobold így körbeforgott a kiságyban? :lol: :lol: :lol:

solya051020
Káld

A gyerek szívja a nyakam, lehet éhes??????

Kép

Kép
dcili81

Cili: szerintem vámpír :twisted: :twisted: :wink: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Gabi,
wow Kiskobold nagyon ügyes, nálunk még semmi ilyen nincs, kezdjek aggódni ?

lóg az eső lába, az autóm nincs itthon úgyhogy nagyon úgy tűnik h ma itthon maradunk :( :( :(

kubuspace

pontosítanék esik az eső :( :( :twisted: :twisted:

kubuspace

Gaby nem semmi kiskrapek! Még a szeme sem áll jól!

Nem, éhes volt! Most egy orbitálisat böfögött, meg kaja közben valamit rakott nekem a pelusba...

Kubu itt sajna már esik is... :( :(

Kép

Kép
dcili81

Felemeltem és végigbukott...
Ebben csak az a legjobb, hogy szinte az össze ruhája a gépben van....

Kép

Kép
dcili81

Gabi:milyen ügyi kiskobold!Kíváncsi lettem volna hogy csinálja! :idea: még nekem is nagy meló lenne megfordulni 180 fokot... :shock:

Laura:Teljesen megértelek hogy kiakadtál,szerintem én is ezt tettem volna.Egyenlőre el sem tudom képzelni hogy bírnék két pici gyerekkel egy hétig egyedül :oops:

Este már vettem be az urticából és reggelre meg is lett az eredménye,Arni 180-at evett egy ciciből :lol:
Szerintetek meddig szedjem?

Cili:te is 5 ch-ban szedted az urticát?Szoktál fejni minden szopi után?

KépKép
lyndee

Fiam tegnap az oltástól, vagy csak jódolgában este 11-fél 4-ig aludt! :lol:

Teszvesz:
én már másodjára teszem fel az 56-os bodykat, pedig gyönyörűek, 2-szer volt Bencén, és az ára is jó.. Mégsem viszi senki :cry:
Viszont Anna kiscipőjét eladtam :) Visszaforgatom a pémzt ruhába, már ki is néztem egy rockos kendőt Bencének :wink:

gabi:Kristóf nagyon édes :) Milyen kis érdeklődő szemei vannak :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Laura, na ezek a pasik...., remélem már megtudtátok beszélni a dolgot. Nálunk is van néha mosolyszünet, de általában a munkahelyén húzzák fel és mire hazaér nem tudja elfelejteni, így itthon is morci, ami pedig nekem nem tetszik, hisz alig várom, hogy haza érjen és végre értelmesen is tudjak valakivel beszélgetni.(nem azért mintaha a gi-gi gi, vagy a többi gagyarászás nem lenne az :lol: :lol: )
Hű, én is nagyon izgulok, vasárnap elutazik férj egy hétre külföldre, nem is tudom még, hogy hogy lesz. Nappal eddig is mindig egyedül voltam, de az esti fürdetéstől azért tartok egy picit.. :roll:

Gabi, Kiskobold nagyon ügyes!!! :lol: :lol:

verzso

verzso:akartam már kérdezni, hogy fiacskáidnál pl. oltásoknál a korrigált kort vagy a tényleges veszik figyelembe? Vagy hozzátáplálásnál..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Lyndee nem mindig fejek, csak ha nagyon feszít!

A második body-t bukta le 15 percen belül.... :?

Verzso hihetetlen, hogy a fiúk már 5 hónaposak! Remélem sikerül megoldani a fürdetést! Biztos nem könnyű a két örökmozgóval...

Kép

Kép
dcili81

cili:
ha nincs elég bodytok,eladok a teszveszen :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Reggel csodás napsütés, behívtam anyut h menjünk csavarogni, függönyt akarok venni, erre szakad az eső.. :evil:

Gaby: nagyon ügyi a fiad! és micsoda vigyor!! Nagy kópé!
hihi olyan pingvinünk nekünk is van! :D

Cili: nem semmi a fiad! ezek szerint szeret többet enni mint amekkora a poci kapacitása! anyának meg van program is ha unatkozna,, moshat..

Andy: eddig kedden jártunk, most oltás lett volna, igy lett csütörtök, de mivel elmaradt jövőhéten is akkor tudunk menni lehet..

Mosolyszünet: nálunk is megvolt az első mióta megvan Dani.. bár utólag én reagáltam kissé túl...
de nagyon utálom mikor készenlétes és nem mozdulhatunk ki sehová mert ugrásra kész kell lennie.. ( a dédikhez akartam vinni Danimat. )

Ma nem kell főznöm, tegnapról maradt kaja meg ,anyu is nemsokára jön, gyümölcslevest hoz, és valami meglepi sütit! :roll: :lol:
piszok leszek, és ő fog vasalni... :roll: :oops:

Kép
eszterke24

Verzso: nagyon aranyosak a fiúk! nem semmi lehet velük.. szokott segítséged lenni? most olvasom h a férjed sem lesz egy hétig...

Kép
eszterke24

Mágnes, mindenben a korrigált kort veszik figyelembe(oltás, mozgásfejlődés, értelmi fejlődés, hozzátáplálás).Így olyan mintha november 26-án születtek volna (38 hetesen).

Cili, én is remélem! :lol: :lol: Annyira nem nehéz ám!! Ők még most is sokat alszanak, minden evés között alszanak valamennyit, amikor fent vannak, akkor meg együtt játszunk a szőnyegen. Most egy pár napja újra megpróbáltunk együtt ciiczni és megy nekik!!! Úgy örülök!

verzso

verzso:akkor gyakorlatilag ők is nemrég kapták meg az első oltást ? Érdekes, hogy 38 héthez igazítják a kort... Mért pont akkorra?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Verzso nagyon ügyesek vagytok, hogy együtt tudtok cicizni!
A csaj akivel együtt feküdtem a kórházban szintén ikreket szült dec 29-én és január végére volt kiírva. A kisfiú majdnem 3 kiló lett a kislány meg 2,5 körül. Ők is szopiznak!

Azért gondolom jól elvannak ketten, hacsak össze nem vesznek valamin.... :D

Kép

Kép
dcili81

Mági nekünk már inkább a 74-es body kellenek...

Dani nem hagy porszívózni, bekapcsolom és üvölt..., pedig eddig nem volt vele gond...

Kép

Kép
dcili81

Eszterke, Gaby, nekünk is van olyan pingvinünk! A Mikulás hozta, lehet akkor nektek is? :lol: :lol:

Eszterke, na a vasalást azt én is szívesen áthárítanám másra... :lol:
Csak akkor szokott segítségem lenni, ha orvoshoz megyünk és férj(bár még nem az, de én már így hívom :roll: :lol: ) nem tud elszabadulni a mhelyről, mert az azért egyedül nem menne(hisz egyik doki sem olyan türelmes, hogy kivárja, hogy a vetköztetésekkel-öltöztetésekkel végezzek)
Igaz, én főzni nem főzök,csak a többi házimunka van!
Nálunk nem esik az eső, remélem nem is fog, mert sétálni akarok menni!!!

verzso

Zöldi!
Viszket is??? Uhhh! Az baromi sz*r lehet! Jobb, ha látja bőrgyógyi, nehogy Hanna valamit összeszedjen. Bár állítólag az ekcéma nem fertőző. Szerencsére nekem nem viszket. De most Zsófi arcán megint kijött, plusz amióta a kezeit rágja a két kézfején is. Ott meg még krémezni sem tudom, csak éjszakára, amikor nem tömi az öklét a szájába.

Cili!
Ne parázz, Zsófi is durva dolgokat művel már estefelé. Baromira nyűgös olyankor. Semmi sem jó már neki, az sem, ha kézben van. Eddig a pelenkázó volt a mentsvár, ott jól elvan. Ja és tegnap este megint eljátszotta: fürcsi, szopi, mély bealvás. 10 perc után ébredt és pörgött még két órát, de a végén már olyan hisztis volt, mint a fene. Cicit már szárazra szívta, az is csak felhúzta, hogy miért nem jön tejci. Na azt egyszer csak bedurrant a tej megint és akkor 2 mp alatt el is aludt. Ez volt este 10-kor, reggel 7-ig aludt.

Aida!
Örülök, hogy Noel nagyot kajált! Biztos ő is megérzi rendesen, hogy milyen rossz passzban vagy most.

Márti!
Légyszi nekem is küld el a baba IQ-t! Köszönöm!

Gabi!
Kristóf nem semmi!!! Szerencsére Zsófi éjjel csak oldalirányba mozog el, Reggelre mindig a rácsoknál van. Bezzeg napközben!!! Találtam már én is 180 fokkal elfordulva…

Na, elállt az eső, süt a nap, rohanunk a zöldségeshez!!!

Kép
Kép
lbernuska

bernuska:ha megjártátok a zöldségest, ugyan küldd már tovább azt a napot! :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági, azért onnan számolják, mert akkor jöttünk haza a kórházból(aznap kapták meg a BCG-t is) és a gyerekorvos azt mondta, na akkor innentől számoljuk, hogy megszülettek. :lol: :lol: (egyébként, ha kihúztam volna addig, akkor is 38 hetesen megszülettek volna, nálunk ikreseknél nem várnak vele tovább)Bizony, tényleg nem régen kaptuk a szurikat...

Cili, de jó neki, én is nyugodtabb lettem volna a születésük után, ha ekkora súllyal és ennyi időre születtek volna! Én is így terveztem, de valamiért nem így kellett, hogy történjen. De mondjuk az a lényeg, hogy semmi bajuk nem lett abból, hogy ennyivel korábban jöttek. Hű, 74-es ? :roll: :roll:

verzso

Mági! Szorítok nektek, hogy Bencénél ne találjanak semmi komolyat!

Fmárti! Köszi, hogy elküldted!

Vera! A "vigyázunk egymásra" képek annyira édesek! Együtt fürdeted a fiukat?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Gabi: Én oda járok ahova 12 éve…. callenetics és pilates.

Zsiráf: Így távolból elég nehéz… Ha nincs elég fény, használd a manuális beállítási lehetősét (ha van ilyen), itt adj meg több időt, amíg nyitva tartja a blendét. Vagy nyisd nagyobbra a blendét. Milyen a gép?

Cili! Szívja a nyakad… eszembe jutott, amikor először 16 évesen…garbóba jártam, hogy anyám meg ne lássa, persze gondolom tudta és jót röhögtek rajta apámmal.

zÖLDI: Bocsi most olvastam a keddi sétás mailedet...lekéste róla. De tőlem jövő héten mehetünk!

Kép
mannababoca

Enikő, köszi! Bár nem Tőlem kérdezted :lol: , nem együtt fürdenek, hanem egymás után, még a kiskádban, de már lassan kinövik. Ha már a nagy kádban fürdünk, akkor együtt akarom majd őket.

verzso

Sziasztok!

Zugolvasóként írok, rengeteg pluszt kaptam tőletek, amit köszönök szépen! Nagyon ügyes anyukák vagytok, csodaszépek a babák :D

Azért vettem a bátorságot, és írok, mert látom sokan kezdtetek tesz-veszelni... szeretném felhívni a figyelmeteket, bocsi ha már tudtok róla: ha valaki el akar adni, 03,30-tól listázási díjat kell fizessen a termékekért! Sokba kkerülhet....
http://www.tesz-vesz.hu/announce.php?ca ... os=70#6001

További jó beszélgetést és szép napot! sziasztok
babocska

Cili! A főztöm az én páromnak is ízlik. 15 éve vagyunk együtt, azóta kb. 20 kilót hízott. És örül, hogy itthon rend van, hogy van tiszta, vasalt ruhája, de ennyi erővel lehetnék a bejárónője is!

Mostanában nem túl jó dolog rendőrnek lenni, sok gondot és újabban munkát hoz haza. Azt mondja: "legalább itthon vagyok veletek!" Csak a gyerek ne énekeljen, halkítsuk le a TV-t, nem tud felállni a gép mellől segíteni, nehogy elgépeljen valamit stb. Na, kösz!

És hát elég hirtelen természetű, nyugodjon szegény apósomtól örökölte ezt a nem túl jó tulajdonságot. A saját problémái miatti feszültségét rajtam vezeti le, néha úgy beszél velem, mint a kutyával. Persze ő pillanatok alatt túlteszi magát rajta, percek múlva képes megölelni, csókolni, kedvesen szólni, mintha nem történt volna semmi. Nekem viszont nem megy ilyen hamar a "túllépés". Most összegyűlt bennem a sok valós vagy vélt sérelem, majd valamilyen formában én is kiadom magamból.

Hunorka ma eszik-alszik üzemmódban van. Délelőtt is aludt 2 órát, most kint alszik negyed 12-től, de már ennie kellene. Na mindegy, legalább ő aludjon!

Gaby! Kiskobold nagyon ügyes és édes a vigyora.

Verzso! Gyönyörűek a fiaid, minden elismerésem a tiéd!

Kép
Kép
szeles4

Egy kicsit eltűntem, mert közben ettünk, sírtunk, hadakoztunk a pelenkacserénél, és most kint alszik a teraszon. Itt nagyon hideg van, semmi kedvem kimozdulni!

Verzso bizony Dani a tegnapi mérésem szerint 65 cm... a 68-as ruha jó, de a 74-est is hordja már.
Gondolom te mindent megtettél, hogy a fiúk a lehető leghosszabb ideig bent maradjanak, és tényleg nagyszerű, hogy annak ellenére, hogy nagyon korán jöttek, szépen fejlődnek, és egészségesek! Most csak annyi a dolguk, hogy egyenek, aludjanak, hatalmasakat játszanak, és a lehető legtöbbet mosolyogjanak rád, illetve apukájukra! :D

Laura mi is olyanok vagyunk mint ti. Mármint természetileg. Bár én elég hirtelen haragú vagyok, azért vannak olyan dolgok, amin én sem teszem túl magam pár perc alatt! Volt olyan is, hogy majdnem egy hétig nem beszéltünk, mert nem mondtam el neki, hogy ki mennyi béremelést kap (egy helyen dolgoztunk - és ezekről a dolgokról nem beszélhetek, az állásomba kerülhetett volna), és ő ezen teljesen megsértődött. Mindig mindent megbeszélünk, de ezt éppen nem. Akkor nem beszéltünk, de aztán egy hét után túltettük rajta magunkat, és megoldottuk. Azóta is törekszünk arra, hogy ne fajuljanak el a dolgok ennyire...
Most látom, hogy Zalán fiad is májusi, ez tök jó, pár nap van közöttünk (az évekről inkább ne beszéljünk... 8) )

Kép

Kép
dcili81

ÖÖÖÖ Manna, hát izé egészségetekre! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
dcili81

Kubu: Kiskobold már egy hónaposan is "bevándorolt" a kiságy sarkába, úgyhogy kezdem megszokni...

Verzso: nekünk karácsonyra jött a pingvin... :lol:

Hűha, szólít az Úr...

Kép

Kép
gabilany79

Enikő:
szivesen :lol:

Berni kellene egy e-mail cim... :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Zöldi!
Tudtál beszélni tesóddal?
susy75

Még sem sétáltunk túl sokat... Először is, mikor már útra készen zártam be a kerítéskaput, akkor vettem észre, hogy a tetőablakokat nyitva hagytam. Visszamenni már nem akartam, mert az egy újabb negyedórás projekt lett volna, inkább siettünk. Menet közben azért csak elkapott bennünket az eső. :-(

Márti!
Bocsi, enélkül tényleg elég nehéz lenne. :-D bernadett.l@freemail.hu Köszönöm!

Kép
Kép
lbernuska

Na, sétáltunk egyet, szerencsére nem kezdett el esni az eső! Közben meg felvettük a teszveszes cuccot is, amit 110 pénzért vettem(adtam 40 Ft borravalót is :lol: )
Ilyen:

Kép

Szeles, :oops: :oops:

Cili, nem semmi méretek, de biztosan Ti is magasak vagytok! :lol: Nálunk is van azért esély rá, hogy a fiúk nagyra nőnek, mert a párom magas, én viszont kis törpe vagyok(remélem nem ezt örökölték)

verzso

Sziasztok
Eddig csak zugolvastalak, de most csatlakoznék, ha lehet :)
hugiandi

Na megjöttünk a sétából,elég tűrhető volt.Kicseleztem Olit,feljebb raktam a kocsi háttámláját,így tud nézegetni séta közben,nem is volt visítás.... :lol: :lol: Éppen szerncsénk volt,időben értünk haza mikor beértünk a lakásba,zsupppszszsz eleredt az eső :roll: :?

Andi:üdv itt,mesélj magatokról,és képeket is kérünk :D

Verzso:nagyon szupi cuccok

Babocska:akkor csatlakozhatnál is,nem???? :lol: :lol:

solya051020
Káld

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?