Új privát üzeneted érkezett!

Jók a képek!!!tetszenek!!!
:)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!
Ma már nagyon jól vagyok szerencsére. :D
Tegnap nem volt valami jó, 13:00 körül már nem bírtam tovább a hányingert és a fejfájást, elmentem sétálni. Aztán ittam egy pohár colát. Tudom, hogy nem szabad, de éreztem, hogy kell és tényleg jobban is lettem egy 30 óra alatt, legalábbis nem volt hányingerem.
Sajnos a fejfájás estig elkísért, ezért sem írtam, inkább elmentünk a férjemmel és a kutyával sétálni egy kicsit. A kutyusom nagyon örült a hónak, alig akart haza jönni. A kertben nem játszik ilyen jókat.

A ruhákkal kapcsolatban, régen azt gondoltam, hogy én soha nem fogok használt ruhákat venni majd a gyerekemnek. Ez kb. még 5-6 éve így gondoltam Neki minden új lesz. De mára már tudom, hogy ez nem így van. Sajnos minden nagyon drága. Tuti fogok neki venni dolgokat (játék, ruha, stb.) hiszen az ember nem tudja megállni. De nem rosszak a használt ruhák.
Ja nagyon jó baba használt ruha volt van Pesten a Keleti pályaudvarnál, ha valakit érdekel. Pont ma mondtam a férjemnek, hogy majd ide be kell mennünk.

Nekem szerencsém van, mivel nővérem Amerikában él. Van 2 gyereke egy 2 éves lány és egy 2,5 hónapos fiú.
A lány 0-3 hónapos ruhákat már elküldte, illetve az összes kismama ruháját is. A fiú ruhákat tavasszal kapom meg ha jönnek haza. Kaptam még olyan relax gyerekszéket amiről beszéltünk, illetve terheseknek biztonsági ővet.
Amit lehet haza szeretnénk hozni, hogy ne kelljen venni nekem.

A másik, hogy ha terhességemmel minden rendben van, akkor ki szeretnék menni hozzá. Sajnos még nem voltam náluk, így ideje lenne. Eddig mindig azt mondtam neki, majd a végre baba lesz, akkor ki tudok venni annyi szabit, hogy megérje kimenni. Most is mindig azt kérdezi. Remélem sikerülni fog.
Ott kint szeretnék majd vásárolni, ott minden kb. a negyede az itthoni áraknak, vagy én megrendelem neten és valaki a rokonságból elhozza.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Kintről is lehet rendelni.Ha van valakinek internetbankja vagy dombornyomott kártyája neten tud rendelni innen is...csak regizni kell és kell tudni angolul :)

http://www.ebay.co.uk/

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

:D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na megyek...megszárítom a hajamat és irány megint csak az edzés :( kemény 2 órás várakozás(séta) :(
majd jelentkezem este!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Woody,30 óra alatt jobban lettél.. :?: :? remélem inkább 30 perc? Én iszok kólát :oops:
Lehet hogy a mai nagy tervekből nem lesz semmi egyenlőre,annyit fáj a hasam hogy lefekszem... :? és majd a Miki kiporszívózik ha megjött. Vagy én,estefelé.Kaját feltettem.

Csillag,jók a huzatok,csak tényleg kicsit drága 2000 ft-ért...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

igen drága...mondtam neki hogy töltse meg szivaccsal,ne legyen tépőzáras,és normál méreteket csináljon (40*40) ne pedig találomra...azt mondta gondolkozik rajta.Mondtam neki így nem hiszem hogy megveszik.... :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

én felraktam...nehogy rajtam múljon...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok,

Olvasom, van közös gmail, küldene nekem valaki egy privit róla? Köszi!

Látom, mindekinek gömbölyödik már a pocak, na nekem marhára nem, még mindig öt kilóval kevesebb, és jóval vékonyabb is vagyok, mint amennyivel az előző terhességem kezdtem :D mondjuk akkor én is már a nyolcadik héten terhesnacit hordtam :lol: most jó lenne, ha sikerülne mondjuk feleannyit hízni... bárcsak...

Kóla: nagy mennyiségben nem szabad, de ha megiszol egyszer-egyszer egy pohárral, semmi baja nem lesz tőle a bébinek - nekem a megahányingerek ellen pl kifejezetten jót tesz. Mondjuk minden kakis pelusnál megahányingerem van, úgyhogy inkább nincs is itthon kóla, nehogy túl gyakran elcsábuljak :lol:

Csillagfény, ezeket az álarcokat te készíted, jól értem? Nagyon szépek.

KépKép

KépKép
stelly

írtam pü-t :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

évilány, igen 30 óra az vicces lenne :D :D :D
kicsit gyorsan írtam

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Most értem végre ide, pár oldalas lemaradásom volt :oops: Csillagfény, neked akartam írni a "pöttyre", hogy nekem is a 8. hét tájékán volt ilyen, ráadásul inkább folt, és a többiek is megbeszélték itt a fórumon, hogy vsz. akkor lett volna a második elmaradt menzesz. Szóval, gondolom, már megnyugodtál, de azért hátha kell még a "biztatás". :)

Ikres témához: keresztfiaim is csak a 9-10. héten derültek ki - mármint, hogy ketten vannak. De az anyukájuknak akkorra már méretes pocakja volt, szóval, még amatőr szemlélőnek is feltűnt, hogy pár hét alatt egy első gyermekét váró kismamának mekkorát nőtt a hasa :wink:

Üdv Stelly és Barbcsi!

Jobbulást kívánok mindenkinek, aki rosszul van! Nekem még mindig ugyanaz a felállás: nagyon kell figyelnem, mit eszem, különben megfájdul a gyomrom és hasmenés :oops: Egyébként csorog a nyálam, amilyen ebédekről (meg kóláról :roll: ) írtok, de úgy tűnik, néha magam sem tudom eldönteni, hogy milyen kajával teszek jót magamnak és a babának :oops: Tegnap például a gyümölcsleves és egy 3/4 lángos tette be a kaput... Szóval, semmi különleges.

Szilvás, Ti merrefelé laktatok Dunakeszin? Meg még valaki írta, hogy Keszis, de nem emlékszem, ki :oops:

bekri

Ejj csak nem feküdtem le :( most lett kész a kaja,be is tolok egy nagy tányér levest. Közben leszedtem a fát,de elrakni nem tudom mert a doboz fent van a szekrényben oda meg nem férek oda a pelenkázótól,amit ég egyszer nem emelek meg :oops: úgyhogy marad a Mikire ez is.

Melisch és Timi nagyon rég voltak itt. :?: :?:

Bekri,pedig milyen finom,gyümölcsleves,lángos...

Nekem a ciklus.hu kicsit mellészámol... okt.31 az utolsó menzesz,azóta már csak nem kéne 3x megjönnie? Vagy igen? A derekam,hasam húz... :(

Maccs,regenerálódj... Tinával is jól fog esni egy beszélgetés.

Tényleg,pécsiek,remélem majd összejövünk :) Torna,bababörze,körömépítés,kórházban látogatás,és társai :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Bekri!
Én földid vagyok, Vácon lakunk. :lol: :lol:

Kőhídnál.

szilvás76

nnna...most átirányulok a kanapéra...szétzacskózom a szaloncukrokat a családban levő gyerekeknek :)

evilany

Sziasztok megyek a Gyerkőcért. Otthon végleg nincs NET, egyelőre, szóval holnap jövök.

szilvás76

Barbikám, bocsi, de csak későn olvastam, elküldtem az elérhetőségeket, remélem, hogy nem csúsztunk le semmiről... :S bocsi!!!

Maccs, nagyon bírom, ahogy írsz! és tök jó, hogy ilyen erős vagy!!!

Évi, nagyon csinos pocakod van, és egyáltalán nincs nagy feneked! ;) csak nyugi!

Csillag, tényleg nagyon kreatív vagy, és ügyes! gratula!

rosszul levőknek jobbulást!!!

nekem kicsit fáj a torkom... :( tegnap este kezdődött!

AFP, Évi, a sima MOM értéket kell nézni, de nincs orvosilag bizonyítva, szóval csak mi magunk között tippelgettünk, de ott nagy átlagban bejött! hátha bnődnél is bejön!

jajj, gyerekem készen van! proszívó mániás... ki be rámolja a dobozába azt a nagy dögöt, meg ideges lesz, ha valami nem úgy jön össze! kéééész vagyok! nem is aludt valami nagyot, de legalább korábban elalszik este! vagy nem! :D

sophie27

Sziasztok!

Vagyok ám én is :wink:

Tünde
Nem olyan horribilis összegbe kerül egy repülőjegy az USA-ba :wink:
Mi tervezzük, hogy a tavasszal elmegyünk egy hétre :lol: :wink:

Bmaass
Nem biztos, hogy a karrier miatt szül valaki 30 felett :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
A karrier nálam a gyerekpótszer volt. Ha gyerekem nem lehet, legyen valami célja az életemnek, legyen miért felkelni mindennap.
Segítségünk nekünk sincs, max. néhány barát... :cry:

Évi
Szép a pocid!

Barbcsi
Mit tanulsz, hogy ilyen témájú beadandód volt???

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="csillagfeny1976"]K írta:csillagfeny1976intről is lehet rendelni.Ha van valakinek internetbankja vagy dombornyomott kártyája neten tud rendelni innen is...csak regizni kell és kell tudni angolul :)

http://www.ebay.co.uk/

Ilyen téren én nagyon maradi vagyok :oops:
Én semmi banki ügyet nem intézek neten keresztül... :wink:
Melyik az a dombornyomott kártya???? :roll:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok, megjöttem!
Voltunk dokinál Maccsal, ő a maga részét majd leírja, ha akarja, a magamé: azt mondta a doki, nem kell "tökölni", várjuk meg a köv mensit, utána a februári ciklusban hormonprofil, és mehet a menet márciusban. Ha kell, gyógyszeresen támogatva, ha nem, anélkül (nekem eleve alacsony volt a progeszteronom, ez is egy támogatott ciklus volt, amiben összejött a baba) Ő nem aggódik, nem kell IR, mert a beágyazódással nem volt baj, ha gondolom, csináljak Gynevac-kúrát, de szerinte nem ezen múlik... kábé ennyi. Úgyhogy, ha minden jól megy, karácsonyra nekem is lehet bébim! :)

Kép
xtina75

Álmok
Sokszor arról álmodik az ember, ami elalvás előtt foglalkoztatja.
Altatás előtt pl. szoktuk kérni a betegeket, hogy képzeljék el magukat egy olyan helyen, ahol boldogok, ahol jól érzik magukat. Gondoljanak hozzá illatokat, neszeket...pl.: fekszel a tengerparton a meleg homokban, hallod a tenger hullámzását, érzed a sós víz illatát... És általában be is szokott jönni :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi!

Kémia alapszakos vagyok és vegyész leszek. :) Igazából volt egy olyan szabadon választható tantárgyam, hogy élelmiszer- és háztartási anyagismeret, ahol tanultunk a vitaminokról, génmanipulált élelmiszerekről, zsírok, olajok, fehérje, szénhidrát,bor, zöldség,gyümölcsök,élelmiszerek tartósítása, és azt mondta a tanárunk,hogy bármiről írhatunk, ami érdekel bennünket, csak köze legyen az életmódhoz,egészséghez vagy bármi ilyenhez. :)
Amúgy a dokim első kérdése ez volt,hogy minek tanulok? Utána meg rögtön az érdekelte, hogy ugye komolyabb kísérleteket még nem végzek, mert az árthat a babának. Mondtam neki, hogy nem, még csak papíron csinálunk ilyet, igaz a laborokba már sikerült párszor bejutnom, de most távol tartom magam tőle,akárki hív. :) És megnyugodott. Jaj, tanulnom kéne, jövő héten 2 vizsgám is lesz :( :( de olyan fáradt vagyok egész nap.
És neked mi a foglalkozásod? :) És a többieknek?

Kép

Kép
barbcsi

Tina
De jó hírek!!!

Barbcsi
én egy pézszállító cégtől jöttem el, de nem tervezem visszamenni..

KépKép

KépKép
szivvi

Ircsi
be lehetne írni a táblába a foglalkozásokat akár.

Pocakdicséreteket köszi :lol:

Tina,annyira szuper,akkor neked nagyon hamar lesz bébid!!! Pár hónapra rá mint nekünk,hidd el. Remélem Maccs is jó hireket kapott.

evilany

Tina
Hajrá!!!!!

Barbcsi
DR. vagyok.... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Tina örülök a jó híreknek!!! :) hajrá! hajrá! :lol: :lol: :lol: :lol:

barbcsi a foglalkozásom? gazdasági és munkaügyek... :lol:

Ircsi ha már úgyis mentek...hoznátok nekünk is ezt-azt??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi naná, hogy összefutunk! még nem tudom mikor és hogyan, de megoldjuk!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Ircsi milyen doki vagy?

Kép
gtunde75

Szivvi, Évi, Ircsi, Tündi: köszi!
Én is nagyon pozitívan állok hozzá, most csak a jövőre koncentrálok.

Kép
xtina75

Tünde
Jó pénzért :lol: :wink:
Aneszt-intenzives szakorvos vagyok...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!
Mivel ugye kimenőm volt, hazafelé beugrottam még Burda szabásmintákért, kis forgalmú bolt, szerencsém volt, mindent beszereztem, szétfagytam hazafelé, de itt vagyok. Tinával nagyon jó volt élőben találkozni, kifacsartuk a dokinkat agyilag :) Mivel még mindig vannak terhességi tüneteim, mint hányinger és szédülés, ezért hétfőn tesztet kell csinálnom, mert esetlegesen lehet egy baba a petevezetékben is, de ez így együtt elég ritka. Mivel hétfőn úgyis megyek vérvételre, majd beixeltetem a körzetivel, hogy kérjen HCG-t - legalábbis, ha ilyen könnyen megy. Azért az nagyon betenne! Remélem, hogy csak a lelki megrázkódtatás mindennek az oka. Volt UH, a méh tiszta. Tapintással vizsgált, volt fájdalom, neki meg aggodalmas arca, úgyhogy kicsit be vagyok most tojva. Szövettan-eredmény 2-3hét, de állítólag ne várjak túl sokat, mivel a küret előtt szerintem minden kijött a kórház mellékhelyiségében. Tehát még kaptam egy kis rettegést pár napra!
Na, itthon anyu vigyázott a gyerekekre, itt kukorékoltak (anyukám nem merte őket lefektetni), aztán jöttem én és beraktam őket az ágyikóba. Volt nagy sírás-rívás, ellenkezés, Enikő pl. mostanában szívesen pofozkodik és karmol, ha nem ért egyet a rendszerrel. Hasonló korban Ricsi ugyanez volt, de javultak a reflexeim :) Azóta már fel is keltettük őket, nehogy aztán hajnalig dorbézoljanak a kismajmok.

Sok puszi mindenkinek és sokat pihenjetek!!!

maccs01

Sziasztok,

Olvasom, van közös gmail, küldene nekem valaki egy privit róla? Köszi!
Vendég

Küldtem!

maccs01

Maccs
Drukkolok, hogy ne legyen semmi gond!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tina, mennek a drukkok, na meg Maccs, neked is! :S

sophie27

Sziasztok Lányok!

Üdv az újaknak!!!

Nagyon jók a pocakfotók! és a többi kép is tetszik ami a gmail-en van.
jók ezek a babafotók, és a családi képek is!

Én holnap megyek uh-ra. utána jelentkezem ha hazaértem. bízom benne, hogy minden rendben lesz.
kicsit aggódom... ezért is nem nagyon jövök... de remélem holnaptól változik a helyzet, és lesz majd kedvem és időm is jönni.

aztán jövő héten már bejelentkezek a védőnőhöz is. eddig még nála se voltam.

biztos már vérvételre is mennem kell majd, meg belgyógyra is... hát a háta közepére se kívánom most ezeket a dolgokat.
bőven elég az itthoni házimunka-teendők, és Bencém.

Kép

Kép
timi1982

[quote="lombikbaba"]T írta:lombikbabaina
Hajrá!!!!!

Barbcsi
DR. vagyok.... :wink:

Ircsi én is orvos akartam lenni... :roll: Jó neked! :) Koraszülött intenzíves, ez volt minden vágyam. :wink: Csak sajnos anno a bioszfaktos tanárom a beszólogatásaival elvette a kedvemet tőle (ami hosszú történet...), így választottam ezt, mert a kémiát nagyon szeretem. :roll: (sok ember meg kerek szemekkel ámul-bámul, hogy mit lehet ezen szeretni... hát sok mindent, tudnék mesélni, mennyi szép és érdekes dolog van benne :lol: )

Maccs, Tina én is drukkolok Nektek!!! Remélem minden rendben lesz!!! (egyébként mis is 3 gyereket szeretnénk :) )

Sajnos szenvedek már egy ideje... :( ha túl gyorsan állok fel, megszédülök, mondjuk mindig is alacsony volt a vérnyomásom. :( Úgyhogy nálam a reggel úgy telik, felébredek, fekszem picit az ágyban, aztán felülök,üldögélek egy darabig és csak utána állok fel. De másfél órája hirtelen álltam fel, megszédültem és azóta nagyon fáj a fejem. Tudtok valami gyógymódot?

Holnap reggel védőnéni, szurkoljatok, hogy kedves legyen. Most összeírogatom egy lapra a kérdéseimet, amit kérdezni akarok tőle, mielőtt elfelejtem... :oops:

Kép

Kép
barbcsi

Köszi Sophie! Bejelöltelek wiw-en! :)

Neked is köszi Barbcsi!

Kép
xtina75

Ircsi!

Nem személyeskedni akarok, akinek nem inge, nehogy már magára vegye! Én az itteni helyzetröl számoltam be, nem az otthoniról. Csak annyi párhuzamot vontam, hogy otthon is késöbbre tolódott az elsöszülök kora, ami szerintem nagyvonalakban igaz is. Itt én csupa karrieristát ismerek csak jóformán, a gyerek egy társadalmi elvárás következménye, de nem okvetlenül szívböl jön a családalapítási inger, mint mondjuk nálunk. Mi is tünödtünk, hogy hogy lenne jobb, elöbb munka és aztán kiszállni bizonytalan idöre, de inkább úgy döntöttünk, hogy fiatalon akarunk szülök lenni, a többi majd alakul. Nekem rádásul a félsz is megvolt, mert az otthoni nögyógyászom azt mondta, hogy max. 50 % esélyem van egy normál terhességre a jobboldali petefészkem rendellenes anatómiai fekvése miatt (méh mögé beholva...). Azt mondta, ha arról az oldalról leszek terhes, jó esélyem van a méhen kívülire, szóval nagyon paráztam. Végül azt a petefészket buktam el, tehát egy pici igaza talán volt.
Sajnálom, ha a ragozmányomat félreértetted, nem állt szándékomba a lelkedbe gázolni. Orvosként eleve más pályát futsz, a egyetem hosszas, aztán a gyakorlati évek, stb. Én is orvos szerettem volna lenni, ahogy nálunk mindenki az is a családból beleértve a nagyszülöket is, de engem hülyének könyvelt el a családom, így lettem agrármérnök. Az meg balettszak... Diplomás munkanélküli paraszt lettem. Arra sok, hogy munkát kapjak, arra meg kevés, hogy lehessen valamit érdemben kezdeni vele.
Vannak más képesíteseim is, de azok is minek. Itt nem fogadták el öket anno, amikor fontos lett volna, azóta meg nem pedáloztam, meg megalázásnak annyi akkor éppen elég is volt.
Majd ha a gyerekeim kirepülnek, beíratkozom újra az egyetemre és orvos leszek. :)
Gyerekként a kedvenc irodalmam a pediátria könyv volt jó kis fejlödési rendellenességekkel megspékelve. Valami érzékem lehet a dologhoz, mert az állatokkal jobban boldogultam, mint az állatorvos, volt is belöle botrány. :)
Na most már ha senki se szeret, elbújdosom. Olyan klassz csaj vagyok és nem szól hozzám senki. :) :)

Zsófi késön jött a hír, már itthon vannak két órája. :( Szólok, ha lesz legközelebb. Max. elvitetem anyámékhoz, aztán majd onnan elkeveredik valahogy hozzánk.

Megnéztem a gmailes fiókot, jó képeket raktatok fel. Évi szerintem nagyon jól nézel ki, az a 4 kg nálad nem látszik.

Maccs neked minden jót és pozitívat kívánok, remélem minden rendben lesz veled is!

Most mennem kell a postát átvenni!

Barbi
Vendég

Na véletlenül az egész vége félkövér lett, bocsi nem akartam. :(
Timi drukkolok holnap Neked, biztos minden rendben lesz! :wink:
Nekem már jómúltkor mondta a dokim, hogy mire újra visszamegyek hozzá (3 hét múlva), addigra menjek el vérvételre általános vérképre meg vércsoport meghatározásra, belgyógyászatra és ekg-ra. Utóbbitól kicsit félek, mert kisebb koromban hallottak nálam szívzörejt, persze ekg-n nem akart mutatkozni... És ízületi gyulladásom is van, ami örökletes, anyumtól örököltem, remélem babucink nem fogja, mert szívszorító látvány volt, ahogy kisgyerekeket hoztak be, mint egy fadarab... De szerencsére 2 hét múlva úgy futkostak a folyosón, hogy öröm volt nézni. :) Nekem is az volt a mázlim, hogy időben bekerültem Pestre az ORFIba szakértő kezek közé... Győrben kb. tolókocsiban végeztem volna, úgy bedagadt körben a térdem, hogy ráállni nem tudtam...Ők meg nem tudtak velem Győrbe mit kezdeni, 2 hét után anyuék vittek haza saját felelősségre. :shock: Ez még 12 éves koromban volt, amúgy győri vagyok, de a vőlegényem is és az egyetem is ideköt Veszprémbe, plusz nagyon szeretem ezt a várost! :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Barbi,ne bújdoss el :D

Timi,mi a baj??? Miért vagy ideges,miért van rossz kedved??

Barbcsi,nincs rá más gyógymód mint ahogy csinálod is,lassan fokozatosan felülni,felállni,rengeteg folyadék!! 1-1 Algo mehet fejfájás esetén,ha nem vagy rá allergiás. A terhesek (amúgy simán a nők is...)hajlamosak a gyors felállás-ájulásra :?

Egyébként én intenzív osztályon vagyok szakápoló,az előbb nem válaszoltam.

Maccs
:? ez így tényleg már nagyon durva lenne együtt... remélem már más szövődmény,komplikáció nem lép fel. :(

G mail tényleg szuper,a képek is jók így.
És képzeljétek pár hónap múlva mekkora dinnyék lesznek már ott a képeken :) és nem a fejünkre gondoltam :lol:

Ja, a remek cukorborsó levesem lazán tálaltam a padlóra :cry: hálisten már ettünk,el akartam tenni még a többit,volt bőven,most jó ha 2 tányérnyi maradt.

jajjmá Czeizel nyomja az oltást a tvben :evil: :evil:

evilany

Évi, én már eddig is hajlamos voltam az ájulgatásra, és igazad van, néha megfeledkezem arról, hogy nem szabad hirtelen felkelni. :( Majd ha nagyon fáj, megpróbálom az Algot, nem vagyok rá allergiás, de csak akkor szeretnék gyógyszerhez nyúlni, ha már beleőrülök a fájdalomba, addig mellőzöm szívem szerint.

Én is nagyon ki vagyok borulva ettől a tv-ben reklámozzák orvosok az oltás fontosságát... (múltkor egy orvos épp úgy "reklámozta", hogy a kezei között halt meg anyuka és babája a h1n1 miatt, azonnal átkapcsoltam...) Hagy én döntsem el. :evil: És azt hallottátok, hogy Szegeden bevezették, hogy apás szülésre apukák csak úgy mehetnek be, ha be vannak oltva?? Nekem már sok, amit csinálnak,ez undorító...

Gmail nekem is nagyon tetszik, szuper képeitek vannak! :wink: Majd ha időm engedi, én is teszek. Évi, a babaszakácskönyv is nagyon bejön, le is mentettem! :D

Más: ti írtok babanaplót? :) Én igen, szerintem jó dolog, én örültem volna, ha anyu ír anno. :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Sziasztok!!!!!

Én is megvagyok, Évi aranyos vagy, hogy hiányoltál. Már tuti 7-8 órája csak ezt a topikot olvasom :oops: :oops: a 24. oldaltól kellett kezdjem, jó sokat irtatok így nem tudok mindenre reagálni új neveket meg végképp nem jegyeztem meg :oops: :oops:

Először is Maccs el sem akartam hinni amit írtál, olyan hihetetlen sajnálom nem húzom, ne szakítsam fel a sebeidet :cry: sajnálom mielőbbi babát kívánok neked. Amúgy vigyázz a HCG még vetélés után pár napig nem csökken le 0-ra.

Én nem voltam, mert karácsony után szilveszterre elutaztunk nagymamámékhoz, mert ott laknak a közelben sógornőmék is és ők is nagyon várták már menjünk hozzájuk is. Párom és nővére között vagy 8 év van így anyukája halála után nővére sokat segítette ezért náluk nagyon erős a kapcsolat. Így egyszerre 2 legyet szoktunk csapni mindenki örül, hogy kicsit náluk is vagyunk, nekünk meg jó fárasztó 2 helyre szaladni. Nagyiméknál alszunk ők meg korán lefekszenek, kaja náluk a szobába így párom, volt, hogy éhes volt de nem volt kajája éjjel 1 órakor mégsem költöm fel őket. Már alig vártam jöjjünk haza. Nyáron szeretek ott lenni de télen nem :oops: de megyek mert nagyim annyira szeret és vár hozzá. Míg vannak legalább néha meglátogatjuk őket.

Sajnos nekem is voltak kellemetlen napjaim. Én kicsi korom óta nem tudom csak a saját wc-nket használni így kaptam egy gyönyörű székrekedést 2 hétre. Csillagnak adott jó tippek nekem is jól jöttek volna pedig próbáltam sütőtököt is ettem, sok vizet ittam, savanyukáposzta is volt, egyik este még tejfőlős kenyeret is ettem. Persze semmi hatása sógornőm persze élvezte csak arra kért ne nála dugaszoljam el a klotyót. Végül mikor hazaértünk minden megoldódott.
Eléggé jól viselem ezeket a napokat. Rengeteget aludtam és ettem. Mindig olyan felpuffadt voltam, hogy alig tudtam élvezni a szabit. Én is híztam :oops: :oops: :oops: jól meg is ijedtem, mert nagyim mérlege 5 kg pluszt mutatott. Na de megnyugodtam csak 2 kg plusz van az itthoni mérleg szerint. Azonban azok a nadrágok amelyiknek nagyobb az ülete kicsit szorítanak, a csípőnadrágok azonban még rám jönnek de akkor félek nehogy felfázzon a derekam.

Van egy furcsa tünetem is gyakran olyan ízű a szám mintha gyógyszert nyeltem volna tiszta keserű a szám. Hazafele meg kilöktem a taccsot, pedig nem szoktam hányni. Az egész olyan narancssárga volt mint a narancslé, pedig nem ettem narancsot. Szerintetek ez epe vagy már gyomorsavam volt?

Üdv az újaknak és ígérem ezentúl gyakrabban itt leszek.

Kép
Kép
melisch

köszi lányok!

igazából nem tudom miért parázok...

nekem még nem kellett mennem sehová, mert kb. 5 hetesen voltam uh-n, még az ünnepek előtt. akkor még csak petezsákot láttak.

ugyhogy most derül ki, hogy mi ujság. biztos hívtak volna előbb is, ha nem jött volna a Kari meg az újév.

ez a folyamatos hányinger nagyon gáz. és ráadásul én már most érzem a savam... mi lesz még később...
a savamra már a rené-t is lassan marék számra eszem.
ugyhogy majd a dokival erről is beszélnem kell, hogy valami tuti gyógyszer kellene.
szerintem nagyon korai még ez a savas dolog... mikor Bencémet vártam egyáltalán nem volt gond egész terhesség alatt sem. most meg már igy a legelején...

már előre félek a vérvételtől is, mert éhgyomorra kell. nah én ha reggel nem eszem, akkor tuti kidobom a taccsot már itthon...
nah meg majd a cukorterhelés is...

már most közöltem a párommal, hogy ha ezzel a terhességgel minden rendben lesz, és eljutunk a szülésig tuti hogy még egy terhességet nem vállalok be, mert ez nagyon gáz.

rettenetesen zavar hogy ilyen, mert Bencével én a 9 hónap alatt a föld felett jártam kilométerekkel. nagyon boldog várandós voltam.
most meg...
tudom hogy nincs két egyforma terhesség, nah de ennyire különböző...

Kép

Kép
timi1982

Végre eljutottam a képekig is nagyon jó képekkel is összekapcsolni a neveket. Ja amúgy bejelöltem iwiwen Csillagot és Zsófit.

Teszek majd fel én is képeget a gmail-re

Kép
Kép
melisch

Timi,talán sok a teendő is ami a nyakadban van :? Kisgyerek,meg pocaklakó :?: Remélem jobb kedved lesz ha meghallod a szívhangját :)

Melisch,hálisten rendben vagy :) úgy ahogy :) Terhességi tünet a fémíz a szájban szintén.De savad is lehet.... :( (hűű az a tejfölös kenyér de jól hangzik :P )
Nekem vérzik a fogínyem már most....pedig a fogorvost jó lenne elkerülni még.

Észrevettétek hogy levágja a vonalzók végét ez a lap??

Napló:én a blogomban (hozzászólás alján a www-re kattintva....) írok a babáról.

evilany

Hát a vérvételtől én is félek, hogy éhgyomorra kell menni, bár már jó sok éve járok vérvételre, de attól tartok, hogy én is hányni fogok, ha nem eszek, nagyon rosszul vagyok. :(
Timi, a savval és a folyamatos hányingerrel nem vagy egyedül, nekem a gyomrommal semmi bajom nem volt ezelőtt, most meg nekem is savam van, de a rennie sajnos nem használ, régen salazopyrin mellé kellett, de csak rosszabbul lettem tőle, így inkább kerülöm a savat okozó ételeket, eddig bevált. Próbáld meg! De ha mond valami jót a dokit, oszd meg velünk is! :wink:
És nyugi, hidd el, minden rendben lesz! Bár már én is nagyon várom az uh-t, hogy újra láthassuk a törpöt, és a pici dobogó szívét, és csak akkor nyugszom meg, ha látjuk, de nem szabad stresszelni!
Na én megyek fürdeni és aludni, holnap reggel korán kell kelni. Jó éjt mindenkinek! :wink:
Csajok,hogyan kell képet beilleszteni? Nem sikerül. :oops:

Kép

Kép
barbcsi

hozzászólásnál kép-link-kép

evilany

Évi, már olvasgattam a blogod, nekem nagyon tetszik! :wink: Jó dolog a blogírás, így egy kicsit könnyebben meg lehet ismerni az embert szerintem. :) Nekem csak fogmosás után vérzik a fogínyem, pedig nem durván mosom, de még én is szeretném kerülni a fogorvost, amíg lehet...

Kép

Kép
barbcsi

Kép

Igen, észrevettem. Kicsit zavaró, szerintetek hogyan lehetne megoldani, hogy látszódjon az egész vonalzó? Köszi a segítséget, remélem sikerült megjelenítenem. :D Jó éjt mindenkinek! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barbcsi 2010.01.07 21:33-kor.

Kép

Kép
barbcsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?