Új privát üzeneted érkezett!

Cat: Mire megszületik a baba te profi leszel ebben a kajálásban. :) Minden tiszteletem hoyg igy tudod tartani . persze kell ez tudom de akkor is nehéz lehet.

Kép
csucsu05

Lányok!

Kellene egy kis energiát és drukkot küldeni Picinek!

Elkezdett vérezni. Berohantak a dokihoz. Kapott hormont.
Szerencsére a baba jól van, már dobog a szíve. :D
Most nagyon fél, és nem jön a gép közelébe.
Vendég

Pici!

Biztos nem lesz baj, ha 2 alatt már látszik a szív verése, diztos nagyon akar maradni a kicsi! :)
de ez egy figyelmeztetés hogy PIHENNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEM EZT MONDTÁK????????????????????????

sokan vérezgetnek az elején reméljük minden rendben lesz!

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Pici:megy a drukk!!Erős az a baba. Nem baj ha nem jössz a gép közelébe,de azért vkivel majd jelezz,hogy mi van veled.

Most megyek fürdetni Márkot,mert már nagyon hisztis nem lehet,birni vele.
Vendég

Pici, most NAGYON kell bízni a babádban!!! Jártam ezen az úton, és remélem, hogy Te is arra tartasz, amerre én!
Gondolok Rád, és pihenj, pihenj, pihenj!!!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pici!
Nagyon szorítok értetek,megy a drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Beszéltem ma akinél szültem nődokival holnap 3/4 7-re megyek hozzá.

Kép
Kép
a.ibici

Pici! Annyian szorítanak nektek, hogy nem lesz baj!!!!!! :lol:

Ibici!

majd gyere az eredményekkel! várunk!

Sisi! az én fiaim is hisztisek ma! :? de lagalább már túl vagyunk a fürcsin, mindjárt alvás!. 4 perc! :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok Lányok!

Bocsi, h csak így hébe-hóba jövök és csak egy-két hozzászólás erejéig, de jelen helyzetben nem tudom sajnos máshogy megoldani...és bocsánat, ha valakire nem reagálok :(
most is csak kis időm van, de olvastam Piciről...
PICI! Ne félj, erős az a Picúr! Fohászkodom értetek! Nem lesz semmi baj!

afra.h

Asiye! Írtad hogy egy barátnőd babát vár...ismerem tán én is? :roll:

afra.h

Sziasztok!!!!

Na próbálgatlak benneteket vissza olvasni!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Drága Pici!
Kitartást!!!!! Erős a kicsikéd!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ibici!

Este vagy reggel?
Majd írd meg mit mondott!

Afra!

Nyudodtan gyere annyit amennyit tudsz!

Asiye!

Benit ma este hét után ébresztettük fel, és délután fél három-három között aludt el.
Most van apával a meseolvasás, aztán alvás. :D
Vendég

Akkor szép álmokat Beninek!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sajnos Picic még mindig vérzik, de közben émelyeg is.
És fél...

Szerintetek is lehet, hogy esetleg ikrek lettek volna, és amelyik nem maradt életben az most távozik?
Vendég

Zsu!

Te hogy vagy ma?
Vendég

Pici nem lesz semmi baj kapaszkodik az a baba :) bízz benne

nika70
Salgótarján

cat az lehet

nika70
Salgótarján

Sziasztok Lányok!

Először is ne haragudjatok, amiért csak most tudok írni, de mint Pici is írta, a hétvégére elutaztunk Villányba, most meg anyuéknál vagyunk, és itt nincs annyi időm gép elé ülni.
Szóval, a Villányi hétvége nagyon jól sikerült, állítom több bort ittam meg ez alatt a 2 nap alatt, mint egész eddigi életemben! :lol:
Szombaton este hívott anyum, hogy Dani belázasodott, és sajnos azóta is beteg szegényem. Minden este felmegy neki a láza és csúnyán köhög + folyik az orra. Ráadásul várom, hogy egyszercsak előjöjjenek azok az édes kis piros pöttyök rajta (és esetleg rajtam), ugyanis a szomszéd kisgyerek bárányhimlős és van esély rá, hogy akár Dani, akár én elkaptam! Sajnos én még nem voltam bárányhimlős, így nekem is van esélyem rá, és tudom, felnőtt korban nagyon rossz, de inkább most, mint esetleg ha már kismama leszek! Nem??
Egy szó - mint száz Lányok, gondolom ezek után megértitek, ha a mostani talit mi kihagynánk!! Gondolván a kisgyerekesekre és a kismamikra!! Még nem biztos, hogy elkaptuk, de ugye ennek 2 hét a lappangási ideje, így alattomosan fertőzhetünk amíg a pöttyök meg nem jelennek.

Apucink már Kínában van, szerencsére olyan szobát kért, ahol van internet, így MSN-en tudunk beszélni (azaz írogatni) néha egy kicsit. Érzem, hogy nagyon hosszú lesz ez a 2 hét nélküle, de valahogy majd csak kibírjuk. Ezt a hónapot így el is könyvelem ismét egy sikertelen hónapnak, hiszen a 17. ciklusnapomon leszek, mikor apa hazaér. Van esélyünk rá, hogy túl legyek a Pé-n, vagyis lecsússzunk róla.
Na, ennyit rólam/rólunk.

Picikém!
Nagyon drukkolok neked, hogy ne legyen semmi baj, és nem is lesz meglátod, mert erős az a kis pöttöm és kapaszkodik szépen!!!!

Gabi!
Neked pedig gratula a 6 hetes babóhoz! Vigyázz te is nagyon magadra!

Kicsit lemaradtam, kinek kell lassan pozitív tesztet hoznia???

Ne haragudjatok, hogy nem írok mindenkinek személyesen, és ha megint eltűnök egy kis időre, de itt anyuéknál, azért nem ülhetek naphosszat a gép elött! :roll: :wink:
Hiányoztok nagyon!
Mindenki vigyázzon magára!
Pusz! És jövök, amint tudok!!

Kép
oriandy

Sziasztok jó reggelt, habár ez nem olyan jó reggel :evil: Picimamiről olvasva. :oops:

Picikém kitartás, biztos minden rendben lesz csak tényleg szigorúan feküdj és inkább gép elé se üljél. Küdlöm a ++++++++++++++++ energiákat. Sok-sok puszi :roll: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Picikém nem vigasz de a munkatársam (Évi) most meséli, hogy ő is vérzett kb. 5 hetesen ő be is került a kórházba szigorú fekvés csak enni é pisilni kellhetett fel kb. 2-3 hétig feküdt utána megint vérzett, megint kórház 2-3 hét és utána már többet nem vérzett és megszületett kislánya, aki már most 14 éves :wink: Tudom ez nem vigasz de neked is minden rendben lesz legfeljebb nem dolgozol :roll: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Jó reggelt mindenkinek!

Andy!

Megértjük, ha most ritkábban tudsz jönni. Dani pedig gógyuljon meg! És valóban, jobb most egy bárányhimlő, mint pocakosan.

A hétévgi talit pedig bepótoljuk valamikor.

Lányok!

Akkor most nem jön Andy, szerintem Pici sem, és ha ő nem, akkor Nika sem tud... Zsu dolgozik.

Ki lesz ott?
Nemlajos?
Sissi?
Asiye?
Gabi?
Ibici?
Törpiri?
Arwen?

Esteleg át is tehetnénk délutánra, és akkor talán talán Zsunak is ijó lenne. Mondjuk fél három körül?
Vendég

Gabi!

Te ugye jól vagy?

Többiek?
Vendég

Hát nem vagyok jól, de muszáj dolgoznom de csütörtöktől szerintem otthon maradok, hétvégén nem tudom ha jól leszek megyek de nem 100%-ék, állapotomtól függ. :roll: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Jó reggelt

igen így nem megyünk hiszen picikémnek az a legjobb ah fekszik írtam neki smst de még nem válaszolt most reggel gondolom alszik még
Drága picikém szigorú fekvés és nem lesz semmi baj tudod csak POZITÍVAN

andy Dani hamar túl lesz a bárányhimlőn jobbulást nektek

nika70
Salgótarján

GAbi azért én a helyedben pihennék nem biztos hogy most neked dolgoznod kéne nem mínősitettek automatikusan veszélyeztetetttenek? én úgy tudom hogy ilyen esetekben azt szokták nem tudnak nélküled meglenni? tudom hogy szükség van a pénzre de szerintem nem ér meg annyit semmi sem hogy a babával baj legyen.

nika70
Salgótarján

picike írt

" Picit most alábbhagyott.Már csak folyás van pihenek beszéltem andikával "

nekem is azt mondta andika hogy elment mellőle a másik lélek és ezért volt ez a vérzés de nem lesz semmi baj a babával

nika70
Salgótarján

Nika!

Hát azért kell dolgoznom mert a munkatársam szabin van és csak ketten vagyunk, de ha visszajön szabiról (csütörtökön) akkor otthon maradok egy kicsit. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!

Ha Piciről tudtok vmit majd irjátok meg.

Andy:jobbulást Daninak.

Cat:mi megyünk a talira és nekünk jó a délután is.

Boci most mennem kell ,mert megyek a boltba +főzők.

Gabi:te is inkább pohenj itthon.
Vendég

Jó reggelt.

Most olvasom csak Picivel mi van.

Pici: Nyugalom és pihenj. Nem lesz baj hidd el. Mr dobog a kicsi szive is hidd el megkapaszkodott a babuci jól. csak amit a doki mondott most be kell tartani. Kaptál hormont is nem lesz baj. De semmi vezetés meg csak ide kell menned. Igenis feküdj.
Küldöm én is a sok +++++energiát. Hidd el ez a baba meg fog egészségesen születni.

Gabi: te nem vagy beteg?? Éna helyedben nem foglalkoznék a munkával. Mi az hogy muszáj?? Semmi sem olyan fontos minta kicsi.
Tessék hazamenni!!!!

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Pici!
Örülök,hogy jobban vagy.Továbbra is pihizz sokat,vigyázz magatokra és minden rendben lesz meglátod!!

Andy!
Örülök,hogy jól sikerült Villány,sajnos a szombati találka nekem sem jó,mert pénteken indulunk Debrecenbe 3 napra.Gyere,ha tudsz várunk!

Cet!
Majd este megyek 3/4 7-re de jövök majd,ha nem este holnap reggel minden képen a hírekkel.

Nika!
Hogy vagy?Mikor tesztelsz?Csodállak a türelmedért!!

Kép
Kép
a.ibici

Pici: hála istennek a folyás természetes is lehet. Nyugalom és pihenj.

Gabi: Kit érdkel hogy szabin van a kolléganőd?, Majd helyettesitenek ha kell. Ne butáskodj már!! babát szeretnél vagy munka érdemrendet??
Egy munka sem olyan fontos mint egy élet!! Ki rúgni meg nem is rúghatnak emiatt!

Kép
csucsu05

ibici ez nem csak türelem kérdése hiszen még csak a 9. dpo-n vagyok így még elég korai lenne a teszt cat te mikor is teszteltél előszőr?

nika70
Salgótarján

Gabi igaza van atöbbieknek szard le mi a helyzet és ha most ne adja isten komolyabb bajod elnne? megoldanák a problémát hidd el tessék haza menni nem szabad szórakozni kaptál esélyt a tesó babára ne szúrd el

nika70
Salgótarján

Nekem úgy rémlik Cat a 9 DPO már pozítívat tesztelt:)
De majd ő megirja mert az nem biztso hogy én mire emlékszem.

Kép
csucsu05

Jo(bb)reggelt!

Hát nagyon elszomorit amit irtatok Piciről...sirok :cry:
A kolléganőim meg néznek mi bajom...

Picike,kitartás,biztos nem lesz semmi baj!!!!!Pihenj sokat és feküdj,én egy kicsit véreztem anno és nekem is csak addig szabadott felkelni amig a mosdóba megyek....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

ok

nika70
Salgótarján

Pici: Ebben a topicban a babák erősek nagyon. Annyian véreztek és mégis ott vannak a babák.
Én valahogy nagyon optimista vagyok a babád miatt:)

Kép
csucsu05

Jó reggelt!

Pici! Nem tudom mi lehet, hogy egy iker terhesség egyik babája elmegy akkor az annyi idős korban okoz e vérzést, mert úgy tudom az álltalában "felszívódik". de ettől még persze lehet. és a vérzés is sok mindentől rengetegen vannak akik a terhesség elején vérezgetnek. pihenj sokat és mindenki szorít, fohászkodik, küldi az energiát!! :)

Cat! Nekem holnap dől el, hogy megyek e, mert szombaton dolgozk a férjem. de attól még tudok menni, ha magával visszi a fiúka. de csak délelőtt jó nekem. gyerekekkel semmi szín alatt nem megyek, mert semmi értelme :? arról szólna hogy rohangálok utánnuk :?

Afra! szerintem nem imered! :) a férjem kollégájának a Bahtiyar-nak a felesége. Orsinak hívják és még nagyon fiatalka, 21 éves! :)
hogy vagytok? vannak már barátok? esetleg magyar, vagy muszlim társaság? tényleg! Mecset vagy Cami?

Kép Kép Kép
asiye

Nika!

Ha a pét nézzük, akkor a 10. DPO-n teszteltem.
Ha a baba mostani korát, akkor az már a 13. DPO volt.

Úgyhogy fogalmam sincs. Várj még pár napot!

Úgy örülök, hogy Andika is azt látta amire én gondoltam amit én éreztem.
Remélem igazunk van.
Én el sem tudom képzelni, hogy a Pici babája ne szülessen meg egészségesen 2009. júliusban.

Gabi!

Igaza van Csucsunak! Menj haza pihenni. Sokat vártatok erre a babára, ne kockáztass!

Csucsu!

Bocs, hogy kihagytalak! Ez a terhességi amnézia. :oops:
Neked jó a szombat? Esetleg a délután?
Vendég

Nika!

bár nem engem kérdeztél :oops: de én már a 11.dpon 25-ös erősségű teszttel pozitívat teszteltem.
de olvastam, hogy van akinek 2 hete kimaradt, nega volt a teszt, elment uhura, ott már szívhang is volt! :) :) annyira változó!!! :roll:

Törpiri!
Mocorgi hogy van? :lol:
én este már könyörögtem, hogy ne bántson! :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Nekem is szabina iker baba volt. És csak felszivodótt észre sem vettük. Az egyik uh megvolt a másikon már nem. Csak egy sokakl kisebb pöttyöt láttunk. Illetve a végén már semmit. A doki uh látja hogy iker terhesség volt e mert ott van akkro egy sokkal kisebb pötty.
Sok nő vérzik Anyukám 3hónapos terehesen is mensizett. Érdekes merta dokik akkro nem is ijedtek meg. Most azért már sokkal jobban féltik a kismamát. És tényleg mikro én születtem még uh sem volt. Szegény Anyukám hogy nyugodott meg akkor??
Azért jó , hoyg ennyit fejlődőtt a tudomány.
Na meg régen nem adtak utrót meg semmit.

Kép
csucsu05

Csucsu! én anyum mikor a hugomat várta ugyan így volt! :) 13. hétig mensizett, de napra pontosan ám!! :) :)

Kép Kép Kép
asiye

A topic 8. oldalán vannak egyébként a tesztjeim, amin látszik hogy hogy erősödött :)

Ibici! akkor gyere majd az eredményekkel! :)

Kép Kép Kép
asiye

Asiye: van ilyen állitólag hogy a szervezet emlékszik a mensire.
Fúra de van az biztos.

Cat: nekem a szombat jó. Megyünk ugyan szülinapi zsúrra Budafokra. Igaz nem tudom még hányra kell ott lenni. De max akkor majd nem leszek olyan sokáig a MOM talin. Igy legalább talizni tudunk.

Kép
csucsu05

Csucsu! bizony van ilyen!!!
én a mai napig megérzem mikor kéne megjönnie! komolyan. most a héten(múlt héten) lett volna esedékes, mert mensi görcseim vannak 4 hetente és nekem mindig 28 napra jött meg!

Kép Kép Kép
asiye

Asiye: Ezt mástól is hallottam már.

Milyen fúra a 8oldalon van a teszted fent és közben már a 356. oldalon tartunk.

Kép
csucsu05

Ja! más topicok, ahol már meg is szültek a kismamik a 160-180.oldalon járnak :shock:
mi aztán termelünk! :)

Kép Kép Kép
asiye

Pici, továbbra is mennek a drukkok!
Foglald el magad, és ne kattogjon az agyad, ez a lényeg!

Nekem is jó a délután, úgyhogy valaki megint összesíthetne :wink:

(mea culpa: a reggelit kihagytam, illetve másfél órát csúszott, mert nem volt erőm felkelni - így jelnyelvre sem mentem -, úgy látszik, a tegnapi elmért kutyasétáltatás - egy szál pulcsiban - megtette a hatását... De hétvégére meggyógyulok!!!)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Mocorgi bulizik :wink: Pénteken még éjfélkor is fent volt...Tegnap este 1/4 11-kor már én is kértem,hogy aludjon,mert én már nagyon szerettem volna :lol:
De rendes kislány,hallgatott rám...

Napról napra erősebben ropja odabent. :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nemlajos kikapsz!!!!!
Hogy lehet egy szál pulcsiban kutyátsétáltatni?????!!!!!

Én most küzdök a kabátjaimmal...a szövetkabátomat éppen be tudom még gombolni,egyedül a dzsekim jön még rám ,de az se sokáig.

Most kaptam a főnöknőmtől egy harang alakú szövetkabátot,hogy ne kelljen másikat vennem ....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?