Új privát üzeneted érkezett!

Gydavid! A véraláfutás az véraláfutás és annyi. Élő emberen hullafolt nincs.
Egyébként a fémes szájíz utalhat arra, hogy elhalt a terhesség.

HA MOST VALAKI ELKEZD FÉMES SZÁJÍZT ÉREZNI, AZT AGYONÜTÖM! :twisted:

addisz: nekem még nem görcsölt ebben a terhességben a hasam,viszont keményedést már éreztem, összesen kb. 5-6 nap. Nekem is szinte egész nap tartott, még éjszaka is, aztán másnap semmi, vajpuha.
jjucuss
Eger

Jjucuss
Köszi, ez megnyugtat. Mármint nem a fémes szájíz (azért egy másodpercig kerestem az érzést...:)), hanem hogy Neked is viszonylag hosszú ideig tartott, majd magától elmúlt.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Én nem tudom, mi van ma velem, de egész nap eszem :roll:

Sajnálom a rossz éjszakákat, én mostanában elég vacakul alszom.

Ráadásul reggel nem indult a kocsim, két gyerek már benn ült, indultunk volna oviba. Apa elment a másik autóval, végül a szomszédunk vitt el minket.

Most meg ébredés után visszük Fruzsival Zsófit hittanra, este meg jönnek a barátaink :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

JJucuss, örülök, hogy a fémes szájízt nem írtad korábban! :wink:
Ugyanis majdnem két héten át volt ilyen fémes szájízem (karácsonytól errefelé), nagyon sz.r volt, panaszkodtam is a férjemnek eleget miatta :? De azóta voltam már uh-n 8), úgyhogy nem ijedek meg, másrészt elmúlt (egyelőre legalábbis). De én amúgy úgy emlékszem, hogy a fémes szájíz egyik lehetséges velejárója a terhességnek...?
20140901114303

brunhild, én is így tudtam :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Hello!

Haskeményedés nekem már szinte az elejétől van én ezen nem parázom! Egyébként előidézi nálam a jó házasélet is sajna :oops: :twisted: Ilyenkor teljesen ki lehet már venni a méhem körvonalát viszont addig simogatom amíg el nem múlik! :lol:

Fémes szájízt utálom! De sajna nekem is volt amíg hányingerem volt :?

Mrs Leo merre vagy?
klarissza36
Kecskemét

Rokakoma és te merre vagy?
klarissza36
Kecskemét

Tök fura, hogy a doki szerint ilyenkor nem keményedhet még és ezek szerint korántsem voltam egyedül ezzel a tünettel...

Nekem is volt fémes szájízem, úgy olvastam (talán pont itt a babaneten), hogy az normális.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Ezért írtam úgy, hogy utalHAT...
jjucuss
Eger

Lassan megbolondulok nem veszi be a tickeremet ez a gagyi :twisted: :twisted:
klarissza36
Kecskemét

Én is éreztem fémes ízt az első hetekben..elég durván. A legtöbb helyen egyébként tényleg a főbb terhességi tünetek közé sorolják... kíváncsi lennék mitől van ez.. a hormonok?

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Megjöttünk! Minden oké! :lol: Köszi mindenkinek!
Kicsit kicsinyellem 59mm, a feje 19. A doki szerint minden tökéletes! Apa is és a nagylányom is nézték hogyan ficánkol. Mondtam a dokinak, hogy alaposan nézze meg! Erre majdnem megsértődött, hogy vagy alaposan vagy sehogy! A nyaki redő 1,1.Gerincét, kezeit,lábait, orrát, hasát, szívét mindent megmutatott.
Nagyon megnyugtatott, már csak hétfőn a kombinálton ne legyen semmi gond?!
most, hogy haza értünk megint idegesít, hogy szerintem az alkalmazott megint piás!? Úgyhogy mindjárt megszondázom, ha ivott nem fogom kifizetni! :twisted:

Kép
Kép
Kép
gydavid

Na kisfiam egy mozdulattal eltűntette amit írtam, úgyhogy újra...

gydavid,
szerintem jó az az 59 mm, én hozzád képest egy héttel korábban voltam, és 54 mm volt. Legfeljebb nem lesz díjbírkózó :lol:
Tényleg, a kisfiad nem jár oviba? Csak hogy reggel eddig alszik?

Én akármennyire próbálok, nem sikerül fémes ízt éreznem :lol:
Viszont annak a cukros lötyinek az ízét, na azt igen, ha rágondolok ráz a hideg. Remélem jó lesz az eredmény, mert én arra a 75g CH-ra még utána ráküldtem egy meki menüt :oops: Egyébként remélem jó, mert nem éreztem magam rosszul, nem szédültem, semmi nem volt a két óra alatt.
Ja, csak 3 szúrás van a karomon, elsőre nem jött a vérem, aztán ahogy kihúzták a tűt, elkezdett kijönni, tök jó...

Keményedésem nekem nincs, a végefele sem szokott, nem is szedtem magnéziumot, talán Levivel néhány szemet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Keményedés-téma:

Épp ma olvastam ezt:
http://www.babasmamas.hu/terheshet.php?het=14
"A tested" alatt az utolsó bekezdést nézzétek. Nem lehet, hogy ilyesmit éreztek? Hátha.

Gydavid, ez jó hír!!! :)

Voltam ma háziorvosnál, ismét gazdagabb lettem két beutalóval, mindkettő pajzsmiriggyel kapcsolatos. A laboreredményem (TSH) sajna elég rossz, így helyből megemelték a gyógyszeradagomat 150-re , és 3 hét múlva újra vérvétel. Na de ez legyen a legnagyobb bajom.

Viszont a háziorvos melegen javasolta a h1n1 elleni oltást, és azt mondta, hisztériakeltés, ami a médiában zajlik. Szerinte a tény az, hogy kismamákra kifejezetten veszélyes, tavaly 5 egyébként egészséges kismama halt meg a h1n1 szövődményeibe. A magzatra állítólag semmi hatással nincs. Most már ne írjatok mást lécci, mert megkaptam az oltást...

Háziorvosnál összefutottam a lányom egyik régi csoporttársának anyukájával. Mikor megtudta, hogy 14 hetes terhes vagyok, csalódottan mondta, hogy akkor már nem tudom elvetetni, mi? Érdekes reakció...

anabique
Budapest

Sziasztok!

Elnézést a bepofátlankodásért.
Először is szeretnék minden kismamának gratulálni,gondtalan terhességet,könnyű és gyors szülést,és mindenek előtt egészséges kis csemetét kívánni :)
Kisbabám kinőtt,de megkímélt ruhácskáit,illetve már nem használt dolgait szeretném figyelmetekbe ajánlani.A ruhácskákat,illetve a többi kelléket ezen a webcímen megtekinthetitek: http://picasaweb.google.com/jne.monika
Akit esetleg érdekel az írjon privit,vagy a tahirak.monika@hotmail.com címre :)
Még egyszer gondtalan terhességet,és utána örömteli babázást kívánok mindenkinek :)

KépKép
Kép
csöpplány

gydavid: gratula! :)

múltkor fenyőmagot ettem, és utána éreztem kb 1 hétig fémes szájízt. meg reggelente a HIP natal után, az valami brutál. :)

anabique: nagyon durva reakció. biztos magából indul ki a csaj, de akkor is! :evil:

nagyon lassan gyógyulok, a köhögőrohamok szörnyűek, ha van rá valami házi csodareceptetek, annak nagyon örülnék! :)

pihe

hopihe79
Budapest

Anabique,

én csak annyit írnék az oltáshoz, hogy az elején én is megkérdeztem a háziorvosomat (nő), és ő azt mondta, magának nem adatná be, főleg az első 3 hónapban, mert akkor fejlődnek ki a legfontosabb szervek stb. Akkor egyáltalán nem javasolja, utána esetleg. Te már túl vagy a 12 héten :D, úgyhogy biztos nem lesz semmi!
Ismerősöd... :?

Hopihe: Stodalt próbáltad? Azt szabad szedni. Házi recept? Faggyú kiolvasztva vagy disznózsír felforrosítva, egy rongyot belemártani és jó melegen (forrón) éjszakára mellkasodra tenni, rá még egy száraz rongyot/ törülközőt. Tuti recept...2-3 nap megismételed, biztos jobban leszel...
20140901114303

Pihe,
Az a vicces nevű? A lándzsás útfifű szirup? Nekem is ilyen rohamszerű a köhögésem, és most épp ezzel próbálkozom...

Brunhild,
Olyan jó, hogy (ebben is) lehet biztosan tájékozódni. Imádom, amikor minden szakember mást mond (most épp az oep-pel vagyunk így, mármint hogy oep-es egyik ügyintéző ezt mondja, a másik azt...)

anabique
Budapest

köszi csajok :) a lándzsás útifűre még sosem gondoltam vicces nevűként, de aranyos :)
sajna azt szedem már 3 napja. a fele már elfogyott a kis üvegnek.

brunhild: tök jó ez a disznózsíros dolog, régen volt valami reklám, a mellemre is mami szöveggel :) fekvésnél mindig eszembe jut, hogy kéne a mellkasomra valami. ma nincs itthon, de holnap beszerzem.

anabique: engem anyukám nyúz folyamatosan az oltással.

hol vagytok többiek? valami hírt adhatnátok magatokról!

pihe

hopihe79
Budapest

Anabique
Elolvastam, amit belinkeltél. Az a baj, hogy a ma délelőtti az nem kisebb összehúzódás volt, hanem egy állandósult keményedés. Pont olyan, mint a terhesség végén. Bekaptam délután két magnéziumot és pihentem, azóta sokkal jobb.

Gydavid
Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál!

Pihe
Stodal tényleg jó és a Bioparox is. Gyógyulj meg hamar!

Jó éjt mindenkinek!

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Én is 6. napja vagyok tiszta takony, éjszaka már köhögni is elkezdtem. Igaz nem szedek semmit, de csak kalciumot mondtak. Annak ennyi jelentősége lenne? Mert ha igen tényleg megiszom. Máskor ez nálam 2 napnál tovább nem tart.

Oltásügyileg engem is mindig kérdezget anyu. Tegnap már finomított, mondta, hogy ok, hogy én nem, és a többiek? Tavaly Levi kivételével mindenki kapott, hátha ér még valamit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Betegeknek gyógyúlást!

Kálcium tényleg jó, kiment a fejemből :roll: , a gyerekeknek is szoktam adni ha köhögnek, és anno nekem is javasolta a doktornéni, mondta, hogy terhesen ezt lehet (1-2 pezsgőtabletta egy nap, enyhíti a köhögési ingért).
20140901114303

Sziasztok!

Előkerültem végre én is.
Látom sokan vagytok betegek, ez nem jó, sajnálom nagyon. Toljatok le egy kis mézet magában, az jó a torokfájásra, köhögéscsillapításra, és utána egy jó fél órát ne egyetek, igyatok. kiváltképp a hárs jó erre. És persze citromos meleg gyümitea, meg mellé mehet bőven a c vitamin. Én így kúráltam magam Karácsonkor, de így is eltelt legalább 4 nap, mire már csak az orrom folyott. Remélem segít valamit.

Gydavid: Örülök, h minden rendben volt az uh-n. Kép? Tudod, én képfüggő vagyok? Látszott valami fütykös esetleg, vagy csajra gyúrtatok? Nem is emlékszem, h mondtad volna, h mit szeretnétek. Ha mondtad már, bocsi, még csak most tartok ott, h név alapján vágom a témát, nem kell vonalzót meg terhességi hetet nézegessek, tudom követni a fonalat. De a régebbi golgok még összefolynak 8) :lol:

Jucus: örülök, h a Ti bébitekkel is minden a legnagyobb rendben van. Biztos megnyugodtál te is, és ez önmagában már nagyon jó. Kép? :wink:

Ana: hát az ismerősöd jól eltévedt, már bocs. :oops: Ha egy kicsit is figyeli az előadásmódod, levehette volna, h nem púpnak jön a hátadra, hanem szeretettel várjátok a ababát. Hiába, vannak antiszociált emberek....

Én is eltüntem egy kicsit, munka folyt ezerrel, most takarékon is vagyok, mert igencsak jelezte a hasam, h elég legyen már. :cry:

Tegnap előtt hétkor kezdődött a leltár az áruházban, és este nyomtuk folyamatosan 20.30 ig. Ezzel nem lett volna baj, csak kültérre is ki kellett menni, és bár "csak" pár órát voltam kint, -8 fokban épp elég volt... Aztán jött a tegnapi nap, 4.30 kor kelés, 5-től számolás, hajlongás, válogatás gombnyomogatás este 10 ig. Benne pár perc megállás, persze mindezt állva, térdelve, hajolva, guggolva, felmászva......5 magne b 6 nál álltam meg, mert azt hittem szétszakad a hasam, annyira fájt és szúrkált. Ma én vagyok az ügyeletes, vagyis ok, h lefeküdtem tizenegykor aludni, de hatkor keltem, és irány be dolgozni, rendet tenni, mire nyitunk..... Így most úgy döntöttem, h kidolgoztam magam, és nagy király leszek, feltett lábbal írok nektek, mert azt hiszem ismét elég volt, fájdogál és szurkál megint, és nem akarom kísérteni a sorsot. A kezeim remegnek, int a kocsonya....
Bocs, h kicsit hosszú lettem, de olyan bőghetnékem van, kimerültem, és ki kellett panaszkodjam magam egy kicsit. :oops: :cry:

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Hú, Netty, én a felét sem bírnám már annak, amit leírsz! Nem csodálom, ha a pocakod is 'panaszkodik'. Tényleg próbálj meg pihenni, ilyenkor az csodákat művel. Persze tudom, mondani könnyebb, ha egyszer dolga van az embernek. Amúgy a munkahelyeden már tudják, hogy terhes vagy?

Engem leginkább éjszaka meg reggel ráz a köhögés, és alapból nagyon utálok gyógyszert szedni, ezért mindig megpróbálom anélkül átvészelni a dolgot. Ráadásul igazi gyerek vagyok ilyen téren, ha utálom az ízét, nem nagyon lehet belém imádkozni... :oops: Most viszont mindig az a rémkép gyötör, hogy leszakad a lepény... :shock: A vicces nevűt még csak kétszer vettem be, hááááát, elég furi az íze, de most kitartok, ígérem! :)

Oltás: tulképpen még én sem döntöttem el, eddig csak hezitáltam, de amikor nekem szegezte tegnap a kérdést a doki, valahogy eldőlt magától. Ha nagyon elleneztem volna eleve, akkor persze tudtam volna nemet mondani, de hogy őszinte legyek, fogalmam sincs az egészről, sok cikket olvastam pro és kontra, és ez az egész valójában egy nagy hitkérdés. Tök rossz, hogy aki nem oltatja be magát, az ferde szemmel nézi azokat, akik beoltatják magukat és fordítva, pedig egy hozzá nem értő számára szerintem tényleg lehetetlen az objektív tájékozódás.

Keményedés: hát, ha nem csak összehúzódás, akkor valószínűleg a többiek által ajánlott dolgokat lehet kipróbálni, nekem még nem volt soha ilyen korán, mindig csak a terhesség végén.

Igen, képeket, képeket, mindenkitől, aki volt uh-n és tud felrakni!!!! :)

Ismerős megjegyzése: nem bántásiból, de elég egyszerű lélek, egyébként valószínűleg előbb kipuhatolja, én mit gondolok a terhességemről, és csak utána mond véleményt. És igen, magából indult ki, mondta, hogy őt teljesen kikészítette a két gyereke (enyéimmel azonos korú két tündéri kislány), és már antidepresszánsokat szed, hogy bírja. Hát, mások vagyunk.

Ma délután lesz a kisebbik lányom halasztott szülinapi bulija (dec 26 közelében nem lehet bulit tartani). Úgy várják már! :)

anabique
Budapest

Szerintetek milyen korú babával lehet már nyaralni menni? Úgy értem, hány hetessel? :) Júl 8-ra vagyok kiírva, és az augusztus végén filózunk...

anabique
Budapest

netty! Ez nem vicc, ilyet nembiztos, hogy szabad csinálni!!!!!!!!
Én is nagyon sokat dolgozom, de ha muszáj megállok.
Jobban vigyázz! Lehet, hogy most egy kicsit kéne pihenned, de ha így folytatod, lehet végig feküdheted az egészet! Gondolom az nem hiányzik?!

Kép
Kép
Kép
gydavid

anabique,
mi Lilivel 2,5 hónaposan voltunk először pár napra Sopronban. Szerintem 6-7 hetes babával még nem lenne nagyon nyaralás. Bár tudom, a nagyobbak meg várják. Én most úgy tervezem, hogy anyuékat befizetem, és viszik magukkal Lilit. Levinek még úgyis mindegy, nem nagyon érti.

Na én betoltam egy adag szecsuáni csípős pulykát, remélem hajtja ki a náthát...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Anabique: ha a kiírt időpontban szülök, akkor héthetes babával megyünk nyaralni idén, már le is foglaltam :)

Én azt gondolom, hogy ez is nyaralás, hisz kiszakadunk itthonról, együtt leszünk öten, és van a lányoknak egy apukájuk is, aki tud velük fürdeni, játszani, ha én épp elfoglalt vagyok. Na meg egy héthetes baba még sokat alszik, én nem látom akadályát, hogyez tényle NYARALÁS legyen mindenkinek.

Zsófi nem volt még három hónapos, amikor adventezni voltunk Bécsben, nagyon jó volt, rengeteg aludt, és nagyon jól éreztük magunkat.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi, merész. :) Egyébként a kimozdulás miatt szerintem is jó, meg a babáknak úgysem a hely a lényeg, hanem hogy anyu közelben legyen.

A mi esetünkben attól tartok kicsit, hogy megint túlhordom, akkor meg még 6 hetes sem lesz augusztus végén, az meg már azért tényleg necces, nem?

anabique
Budapest

sziasztok!

Én is gondolkodom egy szeptemberi nyaralásban, akkor lesz kb. 8 hetes. :) mondjuk a túlhordás eddig eszembe sem jutott, valahogy olyan érzésem van, hogy picit előbb szülök. :)

netty: próbálj meg pihenni! Milyen gyakran leltároztok? Ha nincs leltár, akkor nem ilyen húzós, ugye?

linácska: most én is szecsuáni csirkét akarok enni! :)

anabique: jó bulizást! :) nem fárasztó betegen, terhesen készülődni? én most nem bírnám elképzelni, hogy vendégek jöjjenek hozzánk. A lándzsás útifű tuti jó, már egész jól vagyok! :) köhögés tűrhető mértékű. :)

anyával beszéltem ma is, azt szeretné, ha lenne nálam mindig maszk, és ha tömegben vagyok, vegyem fel. Szerintem a saját terhességeinél fele ilyen aggódó sem volt. :)

pihe

hopihe79
Budapest

anabique, na igen, hathetes kora előtt mi nem mentünk és nem megyünk velük sehova. Nálunk egy hetet enegdnek túlhordani, így ha túlhordom, mint anno Zsófit, akkor is már hathetes lesz a nyaraláson, az már nekünk jó :)

Esetleg nem akartok elmenni június elején? Akkor még van egy hónapod.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

[quote="anabique"]S írta:anabiquezerintetek milyen korú babával lehet már nyaralni menni? Úgy értem, hány hetessel? :) Júl 8-ra vagyok kiírva, és az augusztus végén filózunk...

Ana, mi július 19-re vagyunk kiírva, de mi is tervezünk augusztusban nyaralni. :)
Egy picinek csak az anyja közelsége kell, az meg bárhol megvan:) A lényeg, hogy Te jól legyél már.
Lócival is voltunk, igaz akkor Ő már "nagy" volt, 2 hónapos. De simán magamrakötöttem kendőben, és úgy jöttünk-mentünk mindenhol mintha a pocimban lenne. :)
Most is így tervezem...

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Én azért nem szeretnék az első hat hétben menni többek között, mert még én sem mehetek vízbe, és vizes helyre megyünk :) De én is azt gondolom, hogy attól, hogy pici, még lehet pihentető a nyaralás :)

Mi sokat utazunk, ennek köszönhetően könnyen elalszanak bárhol, szeretném, ha a pici is ilyen lenne :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Köszi csajok, már leléptem kettőkor és azóta heverészek. Hála égnek alapvetően nem húzós a melóm, ha akarom gép előtt ülök egész nap, ha mehetnékem van, lemegyek az áruházba és segítek az embereimnek. De én voltam a leltárfelelős, és vicces lett volna, ha csak dirigálok, és nem veszem ki a részem a melóból. Persze tudják, h terhes vagyok, inkább én vittem túlzásba, azt hittem előttem nem lehet akadály, nincs senki a megálljt parancsolhatna, de tévedtem. Ez a kis emberke olyan konok, mint az anyja :-)

Remélem nem lesz baj, figyelem a magzatmozgásokat, de persze most csak azért sem érzek semmit. Ebben is tiszta anyja :-)

Kedden uh, remélem ott megnyugtatnak, és innentől csak lightosan ténykedem. Pl most Zétény kinder csokis télapójával tuningolom a boldogsághormonjaim. :-)

Nyaralás: Ez annyira beállítottság kérdése szerintem. Van aki bátrabb, és megy már az elején, és van aki otthon van akár két évig is, mondván, neki otthon kényelmesebb, kiszámíthatóbb. Szerintem ha mindenki a saját meggyőződése után megy, abban nem lehet hiba, hisz ott kell helyt állnia úgy is :-) Mi pl 10 hónaposan mentünk nyaralni először augusztusban, de akkor Horvátország legtávolabbi részéig meg sem álltunk :-) Viszont előtte már tavasztól kijártunk a szabadba piknikezni, strandra stb... Egy a fontos, ne forduljunk csak a baba felé, a párunknak a gyerekeknek ugyan olyan igényük van ránk, mint a kicsi érkezése előtt. És sokszor egy közös élmény az, ami megadja a löketet, és vegetálhatunk belőle a következő nagyobb közös programig.

Tavaly voltunk Alsópáhokon a Kolping Hotelben, és belföldön annál gyerekbarátabb szállodát még nem láttam. Ott mindenki gyerekkel volt, nem is volt más vendég. Minden a kicsikről szólt, minden korosztálynak tökéletes kikapcsolódással szolgáltak. Maximális kényelem, és kényeztetés mindezt a gyerekek igényeihez szabva. Ott volt két hetes baba is, és tök jól elvolt az egész család. Anyukára még ma is emlékszem, és nem fér a fejembe, hogy a 4. gyerek után, szülés után két héttel hogy lehetett olyan lába, és teste, mint amilyen nekem az életben se lesz, és nem is volt :-)

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Netty,
mi 11 hónapos gyerekkel mentünk a nyáron Rigába. Két nap autóút, de nem volt semmi gond :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Tud valaki valami ötlettel szolgálni pesti szállás ügyben? Két éj kéne valami fürcsis hotelben, de közel a metróhoz, villamoshoz. Felmennénk két napra kicsit kiruccanni, Zéti a Csodák Palotájába akar menni, és metrózni egész nap. Apa fürdene, áztatná magát, én meg csupán az élményre vágyom :-)

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Pihe,
Nem vagyok beteg. :) Legalábbis a közérzetemmel semmi baj, köhögés az van, de leginkább éjszaka és reggel. Amúgy a buli jól sikerült, édesek voltak a gyerkőcök. :)

Panndi,
A június elejével meg az a bajom, hogy 2 éve épp akkor voltunk Balatonon, és végig rossz időnk volt. Rosszabb volt, mintha itthon maradtunk volna. Ez akkor működne, ha hozzátok hasonlóan inkább wellness-szállóba mennénk, de a gyerekek meg annyira imádják a balatonlellei homokos strandot. Meg azt sem tudom, nagy pocakkal mennyire akarnék fürdőruhára vetkőzni, bár ki tudja, lehet, ha már ott tartanék, annyira nem zavarna. A 36. héttől meg ugye ctg-k vannak, szóval így is kb jún 10-ig be kéne fejeznünk a nyaralást.

De ha a másik verziót nézem, simán lehet, hogy 10 nappal túlhordom (volt már rá precedens), az már júl 18. Akkor meg csak aug 29-én jár le a 6 hét.

Netty,
Helyes, tessék többet pihenni! :)

Íme az ígért pocakkép:

Kép

anabique
Budapest

Ana, nagyon csini a pocód! Szépen alakul:)

Nekem ugye egy július 19 körüli szüléssel éppen aug végén járna le a 6 hét, de ha minden jól megy akkor kb 1 hónapos lesz a pici, amikor mennénk. Mondjuk mindenképpcsak belföldre, és olyan helyre, ahol a férjem el tud lenni a két gyerkőccel úgy is, hogy én nem megyek be mondjuk a vízbe.

netty,
mi 2006-ban voltunk az akkor 4 hónapos első gyerkőccel, tényleg állati. De most így 5-ösben kb fél millió lenne egy hetes nyaralás. (Ugye a 4 hetesre is felszámolnak napi 3ezer akárnyennyit...)
Úgyhogy mást keresünk..

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csöppke: az igaz, h elég húzós, mi csak hosszú hétvégézni mentünk. De pont akkor volt a Bobó szülinapja, és Zéti a mai napig oda akarna menni. Most is mondta, csak kár, h ott nincs villamos. :-)

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Sziasztok!

Anabique
Nagyon jó kép, szépen domborodik már a pocakod.

Netty
Ezek jutottak eszembe kapásból:
http://www.danubiushotels.hu/hu/szallod ... rgitsziget
http://www.danubiushotels.hu/hu/szallod ... sort_helia
És találtam egy gyűjtőoldalt: http://www.ohb.hu/guide/swimming_pool.hu.html
A Csodák Palotáját Luca is imádja :)

Nyaralás: én július 26-ra vagyok kiírva, úgyhogy hosszas tipródás után úgy döntöttünk, hogy inkább június első 1-2 hetében megyünk nyaralni, mert ha túlhordom, akkor augusztus biztos kiesik. Idén mi is Alsópáhokot célozzuk meg. Még sosem voltunk, de rengeteg ismerős dicsérte. Kíváncsian várom.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Na, kicsit lemaradtam, én ma próbáltam bepótolni kb 3 hétnyi vasalnivalót :? A végén már alig tudtam állni, olyan kellemetlen volt a hasam, keményedésnek éreztem, de a végén már bizsergett, elzsibbadt..be is kaptam két MagnéB6-ot, de nem sokat javult a helyzet :?

Nyaralás: arra nem gondoltatok, hogy házat béreljetek? Sokkal olcsóbb, kényelmesebb, babára nem kell fizetni, gyerekre félárat...mi 2 éve voltunk így, miénk volt egy egész szép ház, udvarral....Igaz, nem a part mellett, de jó volt, mert ki lehetett engedni a fiúkat az udvarra is játszani, nem kellett feltétlenül, egész nap a Balatonon ücsörögni. Tulaj kisházban az udvaron lakott, de nem zavart, kiságyat is adtak..és üdülési csekket is elfogadtak. Balatonbogláron voltunk, ott is nagyon jó a strand.

Anabique: szép pocak, te pedig nagyon csinos vagy!
20140901114303

Jó reggelt!

Megmondom őszintén, nekem az a bajom a házzal, hogy ha már nyaralni megyünk, én nem szeretnék csinálni semmit :oops: Még reggeli után elpakolni sem, szóval nekem az igazi kikapcsolódás az, ahol ellátás is van. És pont az esetleges rossz idő miatt megyünk wellness-helyre, hogy akkor is tudjunk fürdeni. Balaton is jó, de én siófoki vagyok, így ha hazamegyünk anyuékhoz havonta, az nekünk már egy mini nyaralás nyáron :) Mióta gyerekek vannak, le szoktunk menni nyáron egy hétre Siófokra, hát most nem tudom, hogy lesz, majd meglátjuk.

ana, tényleg alakul a hasad :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Jó reggelt!

Nekem is hasonló gondolataim vannak, mint panndinak, a nyaralással:) Ha már nyaralás, akkor ellátással, főleg így pici babával.
Most pont azt beszélgettük a férjemmel, hogy lehet hogy augusztus helyett szeptemberben kéne mennünk, akkor már tuti letelik a 6 hét..no majd meglátjuk.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Kicsit elvesztem... :oops:

Betegeknek jobbulást!

Kép
mrsleo
Debrecen

Hello!

Voltam dokinál pénteken, hogy kiírassam magam én is táppénzre sajna a méhlepényem lennt tapad mélyen melső falon úgyhogy Mátyás emelgetésének vége.
klarissza36
Kecskemét

Klarissza,
Nem tudom pontosan mekkora Mátyás? Meg tudod oldani, hogy ne emelgesd? Nekem Lilinél tapadt így a lepény, de 31. hetesen már tökéletes helyre húzódott.

mrsleo,
tényleg eltűntél. Mi újság? Voltál 12. heti UH-n? Jó, hülye kérdés, biztosan...és BabyLeo nem mutatta meg hogy kisfiú vagy kislány?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina Mrs. Leo már volt uh-n és nem láttak a baba lába között semmit. :lol: Nekem is volt már mélyen tapadó lepényem, de sajna az be is vérzett 20 hetesen onnantól szigorú fekvés volt :(
klarissza36
Kecskemét

Klarissza,
akkor lemaradtam :oops:

Na lassan nekiállok palacsintát sütni. Mai menü (hátha valakire ráhozom az éhséget :lol: ) Marhahúsleves, almás palacsinta.
Ja, és most facsartam magamnak fél liter grapefruit levet, hátha használna valamit ennek a takonykórnak. Már 7. napja tart...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

Nyaralás: ez igaz, hogyha nyaralás, akkor teljes ellátás és lazítás, de nekem amikor kisbabával voltunk (6 hónapos), azért jól jött, hogy volt konyha mikróval, ahol tudtam igény szerint melegíteni kaját (igaz, ő még szopizott) , kakaót a nagyoknak, vagy ha éppen elaludt és dögmeleg volt kint, nem kellett az egész családnak bent szenvedni a szobában, hanem ki lehetett addig ülni az udvarra; strandon én végig a kissátorban (olyan fél sátor, nagyon jó találmány) feküdtem Nimróddal és szoptattam, vagy ő bent aludt az árnyékban én meg kint őríztem... Amikor wellness szállóban voltunk, nagyon jó volt, hogy volt medence, amikor nagyon meleg volt, vagy rossz idő volt, akkor oda mentünk..viszont hátrány, hogy egy szobában volt az egész család, azóta kisfiam nem alszik el egyedül, altatni kell... (a házban két szobánk volt)

Klarissza, hát akkor bizony kíméld magad....
20140901114303

Sziasztok!

Én vagyok a félős példa. Mi 6 hónapos korig nem mertünk messzebbre utazni. Szerintem ez most is így lesz, én már nem változom meg.

Mrsleo tényleg elvesztél, de nagyon.

Kis gyerekkel én is a falusi turizmust részesítem előnyben. A gyerek tuti nem akkor éhes amikor a vacsorát osztják, meg persze az enyémek hozzá vannak szokva az esti tejcsihez, kakaóhoz. Jó az a micro, meg tűzhely, ha kéznél van, még ha nem is folyamatosan használjuk. Meg egyébként is, ha az én gyerekeim aludnának véletlenül éjszaka, akkor a szomszéd szoba gyerekei keltsenek fel?

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
lucababa75
Szeged

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?