Szisztok Csajszikák!
Odri! Majd mennek az egyetemes drukkok!!! Mindenki szorítani fog érted!!!!
Tegnap olyan rossz napom volt
A páromnak is
Bejött a munkahelyemre egy kismama, aki májusban szült egy kislányt (aki beteg, de ő megszülte, a kislány picike marad élete végéig), de nem is ez a lényeg, az hogy idehozta hozzám. Már elkezdtem rettegni mikor bejött az irodába a gyerekkel, pláne mikor elkezdett jönni felém...
Szép kislány, örülök neki persze, de olyan furcsa volt, hogy már én is a kezembe tarthatnám a kisfiam.
A páromnál a cégnél ivászat volt, bejelentette az egyik munkatársa hogy jön a baba, már 15 centis stb stb..... ilyenkor mindig isznak.
A férjem kezdte az ünneplést télen, de azóta már két kispapa munkatársa is lett. Nagyban megy a röhögés, és beköpi az egyik: "Most ti jöttök, huzzatok bele, le vagytok maradva"
Szegénykémnek az egész napjára rányomta a bélyeget. Visszaszólt neki, hogy nem-e baj hogy mi kezdtük, de a srác egy gyenge bocs-al elrendezte. Szóval mindketten padlón voltunk . Bevalotta nekem, hogy ő azért erős, hogy én belőle merítsek erőt, mert ha ő nincs mellettem, akkor összeroppantam volna. Igaza van. De nekik is ki kell adni valamikor, nem lehet nyelni és nyelni. És bevallotta, amit én mindig is tudtam. Őt is megviselte ez az egész, és hiába mutatja azt hogy erős, meg gyerünk előre, pozitívan, legbelül a szíve neki is kettéhasadt.
Szerencsénk van ha olyan párra lelünk, aki teljes mértékben mellettünk áll, meghallgat, beszélget........és ott van hogy oda tudjunk bújni a karjaiba bőgni.
Na kilelkiztem magam mára
Vera! Nem fél óra csúszás volt a hőmérőzés idejében, hanem először 4,5 óra, aztán meg 7óra a szokotthoz képest. Ezt leszámítva (ezt a két napot) szépen 36,3 a hőm folyamatosan, úgy néz ki most húz egy szép vizszintes vonalat
Most úgy halad mint a nagy könyvben van megírva
Legalább ennek örülök
Krixta meg vagy még????
Ancsurka a 28 nap szuper!
Puszi nektek! És kitartást a mai napra!!!
Csók!
Nyusz