Új privát üzeneted érkezett!

Adélkám ma 10 hónapos :) olyan hihetetlen.. még fel sem fogtam jóformán,hogy megszületett és máris itt a kertek alatt az első születésnapja :P

Legyen szép napotok!

szeder74

Sziasztok!

Megint csak bekukk.
Itt a szünidő, és a két lurkót rendesen le kell kötni :)

Most csak gyorsan magunkról:
szombat este volt először, hogy Csongi nélkülünk aludt, anyukámék vigyáztak rá, amíg mi Nyíregyházán voltunk Csabi diplomatalálkozóján.
Nagyon izgultam, de minden jól sikerült :)

Csongi már fel-feláll kapaszkodás nélkül és ácsorog is.

Márti :)
napok óta tervezem, hogy írok püt-t, de még nem jutottam el odáig. Ne haragudj, összeszedem majd magam és a gondolataim :)

és egy családi kép:
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Jók vagytok nagyon Minyu :!: :!: olyan,mintha felszedtél volna pár kilót, de a ruha teszi ugye :?: :?: Bár Te azon kevesek közé tartozol, akinek jl is állna plusz 5 kg :!: :wink:

szeder74

Halihó,

Mivel hétköznap dolgozom - így a hétvége nekem mindig kimarad. Nincs szívem leülni még akkor is a számítógéphez. Úgyhogy most gyorsan visszaolvastam a történéseket.
Köszi a kaja válaszokat

Humanka, boldog szülinapot

szeder, konan - azért ezek szép kg mennyiségek, akárhogy is mentek le. nekem is lement a szülés óta 18, de van még legalább 8, amit le kéne minimum adni, és az nem mozdul. De most már ,hogy nem fejek erőteljesebben tornázhatok és valami bogyót is bevetek

Ami a féltést illeti, mártinak is és szedernek is igaza van a maguk szempontjából. Mi lakótelepen vagyunk, és a 2. emeleten és hát ott azért általában melegebb van és a padló se hideg. Úgyhogy nálunk általában zokni nélkül császkál (hidegebb időben egy gatyóban) Jázmin. De ha hidegebb lenne a padló, én sem biztos, hogy zokni nélkül engedném. Viszont a védő sisak - bármilyen biztonságot ad a szülőnek - nekem is egy kicsit feleslegesnek tűnik. Hányan felnőttek nélküle, és tényleg így tudja meg igazán, hogy bizonyos dolgoknak "kellemetlen" következményei vanna. De persze megértem, ha a szülő aggódik, és szeretetből még ennek sem szeretné kitenni a kicsit. Ezt mindenki maga dönti el.

honey, remélem Flóra hamar meggyógyul és el tudtok utazni. És hát én is irigy-irigy kockahasra (nekem már nagggggyon régen volt).

szeder, tejapasztásilag én is azt csináltam, hogy egyre ritkábban fejtem (nekem ugye nem cicizett Jázmin, de a mechanizmus kb ugyanaz) - most már nem is nagyon kell utoljára vasárnap reggel fejtem (előtte pedig csütörtök este). Jázmin amúgy mindent megeszik, és nekünk is az a kunyizós csajszink van. Nem lehet előtte enni, mert mindenbe bele akar kóstolni. Jó hogy ha evett, akkor tényleg csak belekóstol és megy tovább, de ha nem, akkor olyan hisztit tud kivágni, ha eltünik előle a tányér, hogy az csak na.

szeder, honey - nekünk is általában kicsit le kell fogni Jázmint, hogy ne kelljen fel. Főleg napközben, este elmolyolgat, nézegeti a kezemet és általában ez elég neki. De napközben kicsit határozottabbnak kell vele lenni. Amikor kinyomja magát, kezét szét kell húzni - persze úgy, hogy ne essen az orrára :)), vagy a lábát. Aztán az egyik kezem a hátán vagy a fenekén hagyom, hogy érezze, hogy nincs menekvés, és akkor egy kis hőbörgés után elalszik. Vicces amikor néha rug egy-kettőt és közben olyan méltatlankodva mondja, hogy "hö"

minyu, mi is már megállunk pár másodpercre :) Múltkor nem mertünk hozzá szolni, mert csak állt-állt-állt, aztán földre huppant. Lehet látni rajta, hogy élvezi

Rólunk:
Ma - nem kiabálom el - 7 órakor! kelt Jázmin. Nem 5-kor, nem 6-kor - hanem 7-kor. Fantasztikus volt.
Egyre jobban imádja a kukucs játékot - kacag szinte
És reggel MINDIG elköszönök, amikor megyek munkába. Mamával kijönnek az ajtóba integetni. És annyira örül - nem annak, hogy elmegyek - de vicces neki, hogy egyre messzebb megyek, néha visszakukucskálok, és közben integet nekem (mert hogy INTEGET ám, ezerrel - nemcsak ha elmegy valaki, hanem ha köszönünk valakinek). Talán így ő is könnyen hozzászokik, hogy anya eltünk, aztán este megjön.

Na most megyek dolgozni (vagy legalábbis imitálni :)) - nem sok a munka)

Kép
Kép
csibe21

Ja igen, és táncol :) Ha dudorászunk neki, és mondjuk, hogy tánci tánci, akkor nevet és rugózik :)

Kép
Kép
csibe21

Csak eszembe jut minden - ÁTLÉPI a küszöböt :) Mászik mászik, és ha a küszöbhöz ér, akkor felnyomja a fenekét és nem térden megy át rajta, hanem szabályosan átlép. Nagyon édes

Kép
Kép
csibe21

Sziasztok!

Megint beugrok egy kicsit.. Valamennyit visszaolvasgattam, látom mindenkinél zajlik az élet. Érdekes témák vetődnek fel néha. A múltkor akartam írni (amikor az óvodai jelekről volt szó :lol: ), de miután megírtam a mondandómat, elszállt az egész.. Nem volt erőm, kedvem újra pötyögni, így azóta sem jutottam el ide.

Örülök, hogy mindenki jól van, babák, és mamák egyaránt.

Érdekes ez a padló-kő téma. Én is mindig bajban vagyok. Itthon elég hideg a járólap, családiház, nem túl jó szigeteléssel (sőt, egyenesen vacak egyenlőre). Én mindig átöltöztettem a Danit amikor voltak a 30 fokok. Kint nyári ruha, bentre pedig mindig valami hosszúnadrágot adtam rá kiszoknival. Dani is elkezdett végre mászni, de ő is a katonák kúszását utánozza, így a kis pocakja állandóan a padlón van. Ezért én így érzem nálunk biztonságosabbnak. Anyuméknál a 3. emeleten viszont csak a body volt rajta, ott elég volt az is.

Örömmel "jelentem", hogy mi is szopizunk még. Már minden napszakban eszik szilárdat, de a szopi az megmaradt. Reggel este jó sokat, napközben már kevesebbet kér. Sőt szerencsére az sem gond, ha valéami miatt valamelyik napközbeni szopi kimarad. Ha úgy alakul, akkor én nem bánnám, ha 1,5 éves korig szopizna Dani, mert akkor nem kéne törnöm a fejem a tehéntej/tápszer dilemmán. Az én ismerőseim még 1-1,5 éves babáknak is inkább tápszert adnak, meg babatejet.. Hát elég drága, és nem tudom 1 éves kor után kell e indok nélkül ennyire óvatosnak lenni.

Egy hete végre nekünk is kibújt az első fogacska. Mi jól megszenvedtünk vele, sokáig nem tudta az ínyt áttörni. De megvan, ez a lényeg.

Lassacskán Danikám is próbálkozik a felállással, és egyre kisebb sikerrel tudom a figyelmét lekötni, állandóan mászni és rosszalkodni akar :lol: :lol:

Na felkelt, emnnem kell. Igyekszem képet lekicsinyíteni és felteszem, milyen nagy fiú lett már Daniis!

Puszi mindenkinek!

Rönééé

Kép
röné

mostcsakröviden:
gabolino
küldtem.

bejci
csodás a kis Bius!!! Olyan szép kislány! Jázmin is tünemény!

Honey
orrszívást gyakran csináld!!jobbulást Flórának!
holka

bejci,
gyönyörű a csajszi - az pöttyös szösszenet :roll: :D

Kép
Kép
csibe21

ági,
igen a repcsin az ölemben ül. Van egy speckó plusz öv, amivel "hozzámcsatolják"
Úgy döntöttünk, ha nem lesz lázas és bnem fordul rosszabbra az állapota, megyünk!

csibe,
nagggyon komoly a küszöbátlépés!!!!! :lol: :lol: Olyan jót röhögtem rajta!!!

Tegbap éjjel katasztrófa volt! Apa volt a hős, mert éjjel 2-kor már nem bírta tovább, hogy 15 percenként kelünk. Így bemet Flóra szobájába és lefeküdt a földre mellé, benyúlt a rácsokon és simizte a popóját akár hányszor csak felsírt Flóra. Szegénykém így aludt a földön reggel 7-ig.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

szeder :)
a találkozó óta tuti nem hiztam, szülés után "maradt rajtam" 3 kg plusz a terhesség előtti állapotokhoz képest, igy most vagyok 51. :) Egyelőre marad is :)

Kép
Kép
Kép
minyu

Jó éjt :!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szeder74 2009.06.23 01:10-kor.

szeder74

Most aludt el Adél.. másfél órát csüngött a cicin..

szeder74

Szép Jó Reggel! :)

Szeder: Milyen emiledet törték fel? Az az emil címed vmilyen chat progihoz is? /msn, skype?/
Adtál meg ott második emil címet? A segítő kérdésekre se megy a válasz?
Csak azért kérdezem mert nem biztos hogy te felejtetted el ezek után a jelszavad hanem szépen megváltoztatták.
Sajnos ha nem céges, fizetős címed volt esélytelen visszakapni.

Sajnálom hogy megint rossz éjszakátok volt, de két napja Donci is elég nyügi.

Minyu: Nagyon tetszik ez a családi kép, Csongi szeme tiszta apja :)

Csibe21: Jázmin otthon marad a mamával vagy te viszed a mamához?
az altatásnál nem lett nálatok problem mikor visszamentél dolgozni? Azért kérdezem mert mostanában D tiltakozik a maminál az alvás ellen. Pl tegnap kaja közben ráborult az asztalra olyan álmos volt. Szerencsére fél12-kor már mentem és akkor hogy én tettem le aludt másfél órát.
Ez a küszöbnél popó emeléssel áthaladás nálunk is van. Maminál és eddig nálunk is volt még magas küszöb, de mosttó itthon csak ezek a fém elválasztó csíkok vannak de ott is emeli a popóját pedig simán át tudna menni felette mászva is :)

Röné: Hajrá Daninak az ácsorgáshoz :) Onnantól még kevésbé fogod tudni lekötni a figyelmét :)

Honey: A férjedek elismerésem az éjszakai szolgálatért. :) Figyeld meg Flóra egy pillantással fogja mindig az ujja köré csavarni :)
Remélem már jobban van és tudtok utazni.

Velünk továbbra is minden ok. D. ügynök most az elengedett kézzel is meg tudok állni című mutatványát gyakorolja. Pár másodpercig megy is aztán letottyan a popójára, és ezt vmiért nagyon élvezi nagyokat kacag hozzá :)

Ma átéltem egy hiper inflációt a szomszéd CBA-ban. A tegnapi 15ft-os kifli mára 50-be került, és meg is magyarázták :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára starlark 2009.06.23 06:43-kor.

Kép

Kép
starlark

Jaj az a lyukas agyam...
Bejci: a biznichez csak küld el a címed priviben és elpostázom. Inkább Bius igya meg mint nálunk a macskák :)
Próbáltam már védőnőre rátukmálni de a körzetében senki sem használ ilyet. Örülök ha jó helyre kerül.

Kép

Kép
starlark

wáááááááááá pozitívat teszteltem!
De még neeeeeeeeeem akartam!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

de igen akarta :-) apa

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey!
Hatalmas Gratula! :)

Te lettél az első, de izgi! :)

Kép

Kép
starlark

Jóóóó reggelt :!: :!: :!:

AZTAAAAAAAAA KURTA ÉLETBE :lol: :lol: :lol: :lol: HONEY SZíVBŐL GRATULÁLOK NEKTEK :!: :!: :!: :P :P :P :P
iNNENTŐL AZTÁN NEM EDZENI,HANEM PIHENNI ÉS VIGYÁZNI A BABÁDRA :!: :!: :!: DE JÓ :!: :!: :!:

sTARLAK :!:
Más az msn jelszavam,de milyen szerencse :!: :!: Freemail volt a fiókom.....
TEGYÉL MÁR KÉPET AZ ÚJ LAKÁSRÓL.. VAGY PRIVIBEN CSAK NEKEM... :!: :!: :!::?: :?:

Bejelentkezett tegnap a védőnő... ááá most nincs humorom hozzá... megyek összerántom a lakást... ja és égő vörösek a szemeim a nem alvástól... mit fog gondolni rólam :?: :roll:

Ja és már 4 napja szakad az eső egy egy pillanatra eláll..és újra rákezd..
Védőnő után megyünk lángosozni... éjjel megkívántam :oops:

Jövök később :!:

szeder74

Hát mire jövök????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Honey bébi: Kétszeres anyuka leszel hamarosan!!! Hatalmas halk Gratula!!! :D :D :D És már sejtetted? Mesélj már valamit!!!!!!!!

Starlark: O.ks, de nem szeretném ingyen, akkor Te is írd meg acímedet és postán utaloma pénzt érte. AZért ez nem 2 fillér!!

Szeder: Nincs jelszó emlékeztető a gépeteken? Megtudtál valamit? Ki lehetett? Grat Adélunknak a 10 hóhoz!!
Vendég

Honey, nagy-nagy gratula!!!! Gondtalan pocakosodást kívánok!!!
KépKépKép KépKépKépKépKépKép

Kép

Kép
anyoooka

Honey!
Szívből gratulálok!!!! :lol: :lol: :lol:
Úgy meghatódom mindig, amikor ilyen jó híreket hallok. hüpp-hüpp

Kép
hbetti

Nagyon koszonom a szulinapi jokivansagokat !!!

Az ajandekom resze volt, hogy Sydney-be mentunk egy hosszu hetvegere, szoval Operahazaztunk, meg Bondi Beach-eztunk. Majd hozok kepeket, ha attoltottem, lebutitottam. Bendo ejszakai nem voltak nyerok, most vettunk neki egy utazo agyat, hogy ez meglegyen allandoan, az agyat magat imadja, de minden ejszaka felebredt 2x, es legalabb 1,5 oraig tartott, mig visszaaltattuk. Igy nem igazan volt pihenes, mindig hullafaradtak voltunk. O persze nem ... Ez normalis, ugye? Bizom benne, hogy ha megszokja az agyat, onnantol mar konnyebb lesz utazni vele. Ilyen az agya kulonben: www.kinderkot.com.au Szerintem szuperjo, sokat kerestem, es azert jo, mert kb. 4 eves koraig jo lesz. A legtobb utazoagy csak 12 kiloig jo, es Bendo mar nemsoka el is eri ezt a sulyt.

Bocsi, most nem tudok tobbet irni, mert rengeteg itthon a tennivalo.

Bendo egyebkent ugyeske nagyon, mostanaban egesz jol eszik, ulesbol mar doktoralhatna, es sokat alldogal a racsba kapaszkodva es kozben karattyol allandoan (es neha meg lepegetni is szokott, de ezt nem vagyok hajlando elhinni).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára humanka 2009.06.23 08:30-kor.

KépKép
Kép
humanka

Jajj, hat most olvasom >>>

Honey: oriasi gratula !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
Kép
humanka

Köszi csajok a gratukat!!!
Huuu én még sokkhatás alatt vagyok ám!!
még nagyon nem most akartam... kb 1,5-2 év múlva.
Az élet fricskája, hogy most pénteken váltottam ki a fogi tablettámat, hogy el kezdem szedni. ( mivel 2 hete nem szoptatok, eddig csak megszakítással védekeztünk)
2 napot késett... és a mellem is feszül - de próbáltam magam megdumálni, hogy az csak az abbahagyott szopi miatt van.
De ma reggel olyan pozitív lett a teszt, hogy semmi kétség nem fér hozzá.
Kicsit pánikolok, mert 1 év 5 hónap lesz köztük ( február 26 környéki baba lesz ), ami nagyon kevés.
Sajnálom Flórát nagyon, mert én 2 éves koráig minimum csak rá akartam koncentrálni.
Én a babázás témát nem letundi akartam, hanem kiélvezni. Így viszont..... huh :shock:
És azért még elég élénken él bennem a depigyanús januári időszakom.
Na mind1... az élet utat tör magának. :D

Amúgy apa nagyon örül és hihetetéen büszke. ( már nézi is az új, nagyobb házat :lol: :lol: )

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Húúúú, micsoda hírekre jövök.

Honey!
Nagy nagy gratula! Akkor innentől kezdve tessék nagyon vigyázni magadra/tokra! Amúgy hogy van Flóra? Meggyógyult?
Várj csak, akkor mikor is születik meg a tesó? Másfél év korkülönbség, pont ideális.
Egyébként éreztél vmit magadon vagy mire föl teszteltél? Ja, bár neked már megvan egy ideje. Késett? Mikor mész dokihoz? Olyan izgi. Megint együtt fogjuk végig izgulni a terhességed.

Tök jó, ki fogja a következőt bejelenteni? a.m., Humanka? Ki lesz a soros? De izgi. Juhéj.

Humanka!
Klassz az ágy.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Azért úgy látom, Honey hírét még az "eltűnt báránykák" sem hagyják szó nélkül!!:wink: :wink: :wink:
Eltűnt anyukák! Tessék jönni!!!!!! :wink: :wink: :wink: Meséljetek, mi van Veletek?
Vendég

na, most olvasom a válszt

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Védőnő még sehol... én meg már enném a lángost... és még el is kell menni érte...

HONEY :!:
JÓ LESZ MEGLÁTOD :wink:

Bejci :!:
HOGY VAGYTOK :?:

Betti :!:
Mi újság veletek :?: :?: :?:

szeder74

Honey!!!

Komolyan könnyek szöktek a szemembe az örömtől!!! Úgy örülök!!! És valamilyen szinten irígykedek is!!! (Bár én már nem tervezek tőbb babót.) De szép lesz!!! De jó lesz!!! Nagyon szép pocakos hónapokat kívánok Neked!!! :D :P :D

Kép
Kép
konan

Szeder: Anyukám tudja készíteni a világ legfinomabb lángosát!..elfogultság nélkül!! Balcsiparton volt is egy lángossütőnk, kígyóztak a sorok! Komolyan!! Nem olyan olajos sz@rt adott, mint manapság!! Én mindig kérem, hogy süssön! Na majd egyszer összehozunk egy anyu-féle lángosozást.... miután lefogytunk! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Honey: Én anno 2007. december végén, a 2 ünnep között megvettem kb. 40.000,-Ft-ért a fogyasztó-méregtelenítő Aloe Vera csomagomat azzal, hogy január elején kezdem! Aztán nem kezdtem el, mert volt egy olyan érzésem, hogy baba lapul a pociban! És igazam volt! Most felhasználhatnám, de most meg nem tudom, mert allergiás vagyok! :? :wink:
Te a fogi-gátlóval jártál így!! :P
AMúgymég azt akartam írni Neked, hogy Flóra-apának küldök egy pirospontot a popsi simiért!
Vendég

honey:
nem semmi!!!!nagy nagy gratu.:)))))majd kérsz segítséget, mondjuk nagyik.

Kép
winona

bejci,
jaja !! Pacsizhatunk!! A gyereket én tuti Murphy-nek fogom hívni!! :D
Múlthéten vettem fél éves bérletet az edzőterembe (egy vagyon volt), pénteken voltam végre az első szopi utáni csajos bulin ( 8 bacardi cola után megálltam... a számolással) , végre lefogytam és előbányásztam a rövid topokat, elajándékoztam egy nagyon szegény ismerősünknek a kinőtt babaruhák jelentős részét....,
vettem egy méreg drága ( alli ) fogyasztó csodabogyót, amit tegnap el is kezdtem szedni, és ugye kiválltottam a fogamzásgátlót 6 ezer Ft-ért (nem kell valakinek?).... soroljam még?! Éppen hogy csak a cigire meg a drogra nem szoktattam rá magam gyorsan... :D :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Flóra már sokkal jobban van! Már az éjszakánk is sima volt!
Pakolnom kéne.... de annyira letaglózott most ez a hír... hogy csak lófrálok a lakásban és az sem tudom mihez kezdjek.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey!

Nagyon-nagyon örülök neked :D :D :D
Látom hoztad a "papír formát". Ált. így van,hogy aki nem tervezi annak sikerül a leghamarabb a babásodás. Ezek szerint a megszakítás nem túl bababiztos..Mi sose mertünk azzal védekezni.
Egyébként a múltkor írtad az ovulációs tesztet és vettem is. Most mi is bizakodunk.... :wink:
Nagyon vigyázz magatokra.
Flóra hogy van??Remélem el tudtok utazni.
Nem ugrassz el egy gyors uh-ra,hogy jó helyen van-e a babóca?csak,hogy nyugodt lehessél te is,hogy minden oké a nagy út előtt.
A férjed meg nagoyn aranyos az éjjeli ügyeletért és a háznézésért is.Örülök,hogy rendbe jöttetek.
Bocs ha hosszú voltam:oops:

Belci!
Én megzabálom ez az édes kicsi lányt. Egy tünemény abban a csupa pötty szerkóban.:lol:

A kutacsvédőről csak annyit,hogy azért vettem,mert 1 héten belül úgy elesett 3-szor,hogy vér is folyt nem is kevés és mint első gyerekes nagyon megijedtem.Mivel a küszöbnél történtek a balesetek ezért a kis drágám megtanulta ugyan úgy átmászni,mint Jázmin és Doncek :lol: azóta nincs gond.Kopp-kopp. Csak ritkán adom rá és persze le is szedné rögtön...Szóval nem volt egy nagy vásár. Lehet el is adom.

Öltöztetés:
A melegben is rá kell adnom egy vékony nadrágot,mert nem hajlandó MÁSZNI meztelen térddel :shock: :shock: :shock: ,de tényleg!!!Képes felemelni a térdeit és háztetőként közlekedni ameddig bírja szusszal utána meg követeli a gatyót :shock: hihetetlen kis csávóm van. :lol:

Minyu!
Nagyon édesek vagytok így együtt.

Holka!
Az egész családnak nagyon gyors gyógyulást kívánok!!!

Szeder!
Jajj sajnálom,hogy feltörték az emiledet. Ki lehet ilyen mocsok???
A szopi kérdésben szerintem is hallgass a szívedre és az lesz a legjobb :wink:Az éjszakák nagyon kemények lehetnek :( Sajnálom.

Kép
Kép
a.m.

Honey!

GRATULÁLOK! :D
Most vagy Apa tud valamit, vagy Te. :lol: Észrevetted, hogy mindig a hosszabb utazások előtt pocakosodsz meg? :lol: Jó lesz vigyázni a nyaralásokkal! :P

(Az egyik szemem nevet Honey miatt, a másik meg sír magunk miatt. Nálunk a pénz -hiánya- tör utat az élet előtt :cry: )

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Honey: Ne mááá!!! Tessék ugrálni... de csak óvatosan!
Örülj neki, hogy pikk-pakk jön "Ketteske"! Most tök ideális a szervezeted egy újabb babavárásra! Nincs fogi-hormonnal tele, nem kell méregtelenítened, az alakod is a régi...szóval jól indulsz, hidd el!! És sokkal jobb a kis korkülönbség! Én mit nem adnék, ha már úton lenne a kistesó! De nekem először vissza kell mennem dolgozni, és meg kell gyógyulnom (pajzsmirígy, allergia) És Te tök ügyi anyuka vagy, most ráadásul minden infod friss! Te jó ég, mennyien fognak elismerően nézni Titeket, hogy: ilyen csini anyuka, van egy pici lánya és már jön a tesó is!!
Az alli mennyi volt? Azt nem akarod elpasszolni? Arra lehet, hogy vevő lennék!! megnézem a neten, hogy mit tud! :wink:
Vendég

Honey!
Csatlakozom Bejcihez mármint ami az örömködést illeti.
AN jó azért rossz érzés lehet,hogy egy csomó mindenre készültél/vettél és az most mehet a "levesbe":(

Szeder!
Rakj képet Adélról!!!! Sürgősen!!!!

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!
Bocsi, bocsi :oops: Jöttem volna ma este mindenképpen, de hát egy ilyen jó hírt nem lehet szó nélkül hagyni! :D

Honey,
Ne izgulj, minden rendben lesz! Biztos nehéz lesz eleinte a két kicsivel, de nekik meg olyan jó lesz, hogy ott lesznek egymásnak!Nekem egy 8 évvel idősebb nővérem van, és nagyon irigyeltem mindig a barátnőmet, akinek van egy 13 hónappal fiatalabb huga!

Most csak ennyire futja, este jövök.
Szép napot!

Kép
hbetti

Off:
A férjem tegnap avval jött haza,hogy a főnökét (aki az ügyvezető volt) kirúgta a cég tulaja és Gyuszit arra kérte,hogy legyen ő az új ügyvezető :shock: :shock: és minderre 1 nap gondolkodási időt adott. Szóval ma ülnek le megbeszélni mindent, de el fogja vállalni úgy néz ki. Én örülök is meg nem is. Örülök,hogy van munkája és ez mégis előre lépés,de féltem is,mert ő alapvetően nem egy főnök típus..és ha nem válik be akkor onnan nagyobbat lehet "zuhanni".+ nem tudom mennyi időt tud így velünk lenni és én nehezen viselem majd ha keveset lesz velünk...
Na mindegy csak jó volt leírni

Kép
Kép
a.m.

Bejci,
szívesen eladom, ha gondolod... de nézd meg a neten, mert a pjzsmirigy problémával lehet, hogy nem lehet használni. Amúgy tényleg jó cucc, mert anyu még kb 5 éve használt a receptes változatát (xenical) és 10 kg-t fogyott tőle 3,5 hónap aalatt. (pedig nem volt kövér! )

monee,
igen, úgy látszik nálunk a baby akkor jön ha megérzi a "nyaralás szagát". Amúgy anyagilag mi sem állunk a toppon... de ha már így alakult mit lehet tenni.?!

a.m
Flóra már jól van (még picit szörcsög, de nem vészes)! Jót tett neki a kamillás párologtatás!!
Viszont ő is belépett a "csak tápit akarok" körébe. :?
Uh-ra nem tudok most ilyen hirtelen menni. De mivel Júni 7-én hoztuk össze a gyerkőcöt, ezért most 4+2 napos , szóval még semmi nem látszana szerintem.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

a.m
lehet ám, hogy a férjed mened közben igenis felnő a feladathoz!!!! Gratula a lehetőséghez!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Örülök,hogy gyógyul Flóra :) Csak így tovább.
Bocs valószínű tényleg nem látszana még semmi. :oops: nem akartam bele vau-vau.Minden rendben lesz!!! :wink:

Kép
Kép
a.m.

honey, naaaaaaaagy gratula
lehet hogy ti nem is mostanra terveztétek, te ő úgy gondolta, hogy itt az idő

a.m., gratula a férjednek

Starlark,
anyuéknál van
egyébként vicces hogy mondod, mert általában ha én raktam le, akkor nekem tuti, hogy legalább 1.5 órákat aludt (még ha meg is küzdöttem vele) - anyuék az elején (kb 1.5 hónapja), amikor visszamentem dolgozni ők is nagyon szendvedtek vele, az istennek nem aludt. De most már azért nekik is sokszor alszik (ha nem is minden nap)

Humanka, milyen jó is, hogy csak úgy "leruccantok" Bondi Beach-re :)

Ja, Alli. Állítólag tök jó, tényleg használ, de csak úgy, ha mellette egészségesen és alacsony zsírtartalmú diétát tartasz. Mert ez a diéta hatását erősíti, önmagában nem fogyaszt. Viszont ha valami tuti zsírosat eszel, hát lehetnek kellemetlen mellékhatásai. Úgyhogy ha az ember tudja, hogy mondjuk pacalt fog enni, akkor még csak véletlen se vegye be a bogyót, vagy ne vegyen fel fehér gatyót :)))) mert meglepetés érheti

Kép
Kép
csibe21

ja,
nekünk nagyon rossz éjszakánk volt
Jázmin nagyon nyűgös volt már este is, aztán már az elején sokszor felsírt és hajnal 2-kor már forró volt
A láza lement ugyan a lázcsillapítótól, de olyan tehetetlennek érzem magam ilyenkor - hiszen amúgy semmi baja. Mitől mehet csak így fel a láz, aztán sehol semmi? A foga? Ami még mindig nincs és nem is látom egyelőre jelét? Mármint nem duzzadt az ínye. Már egyszer volt egyébként ilyen, pár hónapja, hogy felment a láza, aztán semmi. De ha semmi tünet, még csak vizsgálni se tudnak mit, vagy igen? Holka?

és hát nekem is megjött :(

Kép
Kép
csibe21

Honey! Mindjárt leesek a székről!!!!! Nagyon-nagyon örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És könnyesre röhögtem magam a Murphy előkészületeken a "szingli" életre! Húúúú, tök izgalomba jöttem! Egyetértek bejcivel: szuperformában vagy, friss infókkal, tudással.... HAJRÁ!!!!!! Jobbulást a nagytesónak!!!!

A.m! Honeyhoz hasonló hozzászóásra számítok hamarosan! Szerintem a fejvédő miatt ne szabadkozz! Ha vér is folyt, nem kérdés, hogy egy aggódó anya óvatos...

Csibe! Ha jelent valamit: amikor Bálintnak egyszerre nőtt két foga, akkor napokig lázas volt, és akkor is hirtelen ment fel neki... Alig tudott aludni. Próbáld ki a chamomillát! Remélem csak ennyi a gond. Küszöbátmászás zseniális!!!

Szeder! 24 kg???!!! Ez aztán igen!!!!!!! Le a kalappal!!! (érdekes volt olvasni, amit a fogyásról írtál. Én 18 kg-t híztam, és amikor a kórházból hazajöttem ebből kb 12 lement. Azóta sajnos csak 4, de mivel többlettel kezdtem a terhességet, még legalább 8-9 kg-tól kellene megszabadulni.)

Holka! Ha esetleg itt vagy: megyünk majd dokihoz Bálinttal, de érdekelne a véleményed: találtam a füle alatt a nyakán egy kis göböt, ami "mozog". Ettől most ijedjek meg, vagy csak valami nyirokduzzanat lehet? Ahogy visszagondolok nekem nagyon sokáig volt ilyen ugyanitt gyerekkoromban. Egyébként most nagyon takis, de egyéb baja (láz,levertség, köhögés....) egyáltalán nincs... Mi a véleményed?
blúmi

Ez a nap teli van babás jó hírekkel :D :D :D Úgy örülök, az egyik ált.isk.osztálytársnő/barátnő is babát vár. Ő már 9 hetes és van egy 20 hónapos "nagy" fia. Véletlen futottunk most össze az utcán,mert ő Pesten él.Jajj neki is nagyon örülök. Lázban égek én is a várakozástól. (köszi Blúmi)

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!

Először is: Honey nagy-nagy gratula Nektek!

Szeder: sajnálom az e-mail fiók feltörést :( Egyébként miből jöttél rá? Védőnő odaért végül?

Minyu: aranyos a családi kép :)

Csibe: ez a küszöb átlépés hihetetlenül aranyos lehet!

Röné: gratula az első foghoz, és menni fog azaz állás is biztos lassan! Zalán amióta felállt imád ácsorogni :)

Honey: Apának elismerésem az éjszakához :)

Starlark: hiperinfláció nem semmi!

Am: ez az emelt térdes mutatvány is aranyos lehet nagyon! :D Férjed pedig biztos menni fog a munka dolog, mindenesetre drukkolok! :)

Csibe: Zalánnak rendszerint van hőemelkedése, mikor jön a foga, és semmi más baja nincs közben.

Rólunk: Zalán ma elkezdett lépegetni a radiátor mellett, és hihetetlenül büszke magára! Meg én is rá :)

Kép
kistiggrincs

Honey!

Írtam privit, bár a hogyhogyra már választ kaptam...
Örülök, hogy jobban vamn a kicsi lány! Remélem, el tudtok utazni és minden rendben lesz!

A.m!

Jó ég! Asszem, ha vérzett volna a gyerekem feje, én is rohantam volna a fejvédőért!
Drukkolok, hogy jöjjön az a kistesó, ha jönnie kell! Mikor tesztelsz?

Márti
borossné becz márta

blúmi,
igen, most iszonyat sokan babásodnak! :D

a.m,
mi fogínyvérzésben vagyunk jók! :( Mármint Flóra úgy tud dolgokat lefejelni.

2 hét múlvára kaptam csak időpontot UH-ra. :lol: wahahahahaha ezt el sem hiszem, hogy máris kezdődik az egész előről!!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?