Új privát üzeneted érkezett!

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2008.11.21 21:22-kor.
1bambi

e-dyna

üdv. itt köztünk. Gratulálok a babákhoz.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

E-dyna

Gratulálok a babákhoz. Egyszerre kettő? Te aztán tudhatsz valamit :)

Belőlem tegnap este a szülinapi tortám is kijött :) Szerintem finom volt, csak a Picim nem kívánta. :)
Ez van, legalább attól nem híztam :lol: :lol: :lol:

Kép
emi29

Sziasztok!
Már két hete bejelentkeztem egyszer, de azóta nem jutottam ide. Most már szeretnék gyakrabban beszélgetni itt veletek, ha lehet :D!
Szösszenet! Engem komolyan érdekelne a kismama-jóga, vagy bármiféle terhestorna, vagy intimtorna! Kérlek, ha tudod, írd meg, te hová jársz, vagy melyik helyről hallottál jót.(budapesti vagyok)

Mindenkinek boldog babavárást!
szilvi

Kép
szilvi 75

Kedves Babavárók!

Olyan szuper amiket írtok, újra átérzem azt, amikor én is kismama voltam. Az én lányaim már növekednek, 5 és 3 évesek, és nyúznak a kistesóért...:)
Szeretnénk is kistesót, csak előbb el szeretnénk költözni a szülői házból....hm álmok...:)

Most itthon vagyok velük, mert épp nincs munkám, kis mellékesből próbálok többet letenni az asztalra, varrok. Méghozzá kismamanadrágokat és szoknyákat lassan már egy éve.:) És nagyon szeretem!:)
Ha esetleg szüksége lenne valamelyikőtöknek új kismamaruhákra olcsón, ajánlom szolgálataimat.:)

Elnézést kérek, hogy ilyen témában írtam ide, de nem tudtam ellenállni a rámtörő emlékeknek, mikor az én pici lányom épp csak 2 kiló volt, vagy mikor megmozdult a pocakban és végig fiamnak szólítottam, mert nem tudtuk mi lesz, és lám, nem is fütyis:) (utólag is bocsi érte Barbikám!:)
Köszönöm, hogy elolvastátok, és hogy írhattam..

Mindenkinek jó egészséget, és minden jót kívánok, ja és sok türelmet a csöppökhöz (mert ugye van amikor égnek áll a hajunk..:), de azért imádjuk őket ezerrel!!:)

Üdv:
Melinda
npmelinda@freemail.hu
melimami26

Sziasztok!

Régen írtam ide, bár közben olvaslak benneteket.

Szösszenet, a kismama jóga engem is érdekel. Régóta jógázom, csak úgy itthon (régen jártam még vidéken egy tanfolyamra, mikor még ott laktam). nyáron megnéztem Pesten két helyet, de azóta nem voltam. Érdekel, te mit találtál.

Gratulálok minden pocakosnak, jó látni, ahogy minden rendben van veletek. Kissé megviselt, hogy volt, akinek nem sikerült, ezért sem írtam. Vonalzót sem akarok tenni még jövő hétig, akkor megyek legközelebb orvoshoz. Most vagyok egyébként 7+5.
Vendég

Sziasztok!

Bocs, hogy így eltűntem napokra, de lázas-göthös-nyűgös voltam, és nem volt erőm és indíttatásom jönni.
De már javulok, és teljesen feldobódtam, mert megjöttem a dokitól!!! Bébike él és virul, határozottan kalimpál a kis szíve, szabályos a szikhólyag, láttam a pocakjából kikanyarodó köldökzsinórt. Hmmm, olyan boldog vagyok :D :D :D :D :D CRL 23,7 mm tehát mért paraméterek alapján 9+3, pedig csak 9+1 vagyok naptár szerint. Igaz, hogy ekkora kis eltérés nem eltérés!

Picit volt csak időm visszaolvasni. Amikor még Bp-en laktunk, én mindkét gyerkőcömmel (pocakosan) az Aranytízbe jártam, ott van kismamafitness, kismamajóga, mindenféle kismamás beszélgetős program, és ami külön szimpi, a fitnessre lehetett vinni a már meglévő kisbabákat, a beszélgetésekre jöhettek az apukák. Én imádtam azt a helyet, közel olyan jót nem találtam azóta sem.

http://www.aranytiz.hu/aktiv_szules/aktiv_szules.htm

www.aktivszules.hu

Ne haragudjatok, de megyek is, mert még nem vagyok teljesen jól, de nem bírtam magamban tartani a nagy hírt.

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

e-dína: az ikrek, veszélyeztetett terhesség topikba menj nyugodtan, de közben itt is maradj ám!! :D

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Sziasztok!!!

Szilvi, Virág!!!
Jajj de örülök nektek, akkor próbáljunk olyat találni, ami mindekinek elfogadható :)

Jóga témában belinkelem a budapesti helyek oldalait.
Én szerdán vagy csütörtökön .. esetleg pénteken szeretnék járni.

Nekem ez van a legközelebb (XI. kerület) - őket hívom fel holnap:

http://www.sziddhartastudio.hu/
Valami új hely lehet, és 1500.- egy alkalom, ami másfél óra.
És van bérletvásárlási lehetőség is.
Az intimtorna pedig 15ezer/tanfolyam, ami 10 alkalom...

Ami még megközelíthető nekem, az ez (II. kerület):

http://www.jogakozpont.hu/
Itt is 1500.- egy alkalom.

A többi, amit néztem, eléggé kiesik .. de itt vannak a linkek.
Egyeztessünk .. van pár napunk kitalálni :)

http://www.kismamajoga.hu/
http://www.jogasziget.hu/
http://gyan.hu/
http://www.intimfitt.hu/ (ez a legutóbbi, ahol nem gyűlt össze létszám...)

Várom a véleményeket :)

Kép
szösszenet

Virág - Te Pesten melyik helyeket nézted meg? Mi a tapasztalatod azokról? Mesélj!!

Kép
szösszenet

Mutyurka ... Most olvastam vissza ... :cry: :cry: :cry: :cry:
Úúúúúúúristen! Nagyon sajnálom, tiszta szívemből!
Kívánom, hogy meggyógyuljon a kis lelked, és mihamarabb elörömködhesd, hogy újra babát vártok!!
Nagyon sok kitartást neked!
Várunk vissza!
Pihenj sokat!!!!

Kép
szösszenet

Itt egy friss tábla:

Kép

Sajnálom, hogy nem csak gyarapszunk, hanem fájdalmas búcsúkat is kell vennünk :(

De nem szabad félni .. meg tartani az UH-któl.
Mindenkinek rossz érzése támad, ha ilyet olvas, de a sajátunkban hinni kell.
Akik meg most búcsúznak .. hamarosan jönnek, és boldogan számolnak be a jövevényről :)

Kép
szösszenet

Na halljátok...tegnap voltam UH-on,de most hogy mutyurkát olvastam... :cry: Hát hiába a tegnapi UH nagyon nagyon ideges lettem... :cry:

Mutyurka SAJNÁLOM!!!!! :cry: :cry: kívánom hogy mihamarabb gyógyuljanak be a sebeitek a pároddal,és a jó Isten minél hamarabb egy egészséges babával ajándékozzon meg benneteket. :)

Akik érdeklődtek az UH-om iránt: sajnos nem nagyon láttam jól a picúrt,sőőt alig-alig,mert már hasi UH-on nézte,és eléggé nem jól látszódott,a feles zsírrétegeim miatt gondolom... :oops: Konkrétan én csak a kis buksiját véltem határozottan felismerni,a többi testrészét nem igazán,de a doki attól még mutogatta mit kellene látni...
De most szomorú vagyok,mert nem elégítette ki az UH a vágyaimat,mert ettől azért jobban szerettem volna a picúrt látni...Na mindegy... :cry:
Ami kiderült:harántfekvésben van a drága,ami még nem baj,majd akkor lesz belőle baj,ha később is így lesz,és nem akar majd megfordulni...Doki szerint szaporán vert a kis szíve,ő látta,én már kevésbé... :cry: De a párom is velem volt,és szerinte is látszott. BPD(tehát a fejkörfogata): 33mm.A hosszát nem bírta megmérni,mert a harántfekvés miatt nem fért rá a képernyőre. :lol: Magzatvíz pedig átlagos.Ennyi az UH eredménye.
Annyira ki voltam tegnap,hogy kijöttünk a dokitól a párommal,rögtön elmentünk egy 4D-s UH laborba,és bejelentkeztünk november 15-re.Akkor leszek 20hetes,remélem akkor már alaposan megszemlélhetem a pici lelkem! :roll: :) És ott DVD-t is készítenek. :) Csak győzzem kivárni hogy elteljen addig az idő... :)
Hát ennyi van velünk. :)

Kép

Kép
mezsó

Jo reggelt lanyok!

Na eljott a varvavart nap. Delutan utazunk.
Mar nagyon varom.

Mar nagyjabol bepakoltam, mar csak egy par ruci es kesz.
Nincs is sok cuccunk 2 borond lesz es egy kezi.

Most lassan befejezem, mert hogy elmegyunk szetszedem a gepet es elviszem karbantartani a szamitogepesunkhoz.

Szoval meg van par ora es viszi a ferjem. Gondoltam addig gyorsan irok nektek.

Magi
Vendég

Magi!
Érezzétek jól magatokat!!! :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Nos lanyok, szedem szet a gepet.

Kellemes hetet nektek, vigyazzatok magatokra.

Jovoheten szombaton igyekszem jonni, ha visszakapom a gepem.

Puszi

Magi
Vendég

Sziasztok!

Vagyok ám,nem tűntem el csak sokat pihenek még mindig.És a jövőhét csütörtök egyre messzebb van....Néha nagyon aggódom ,néha meg tök optimista vagyok!

Szóval szorítsatok nekem h minden oké legyen! :lol:

üdv mindenkinek

annus11

Mutyurka! Nagyon sajnálom!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Szösszenet! Légyszi javítsd ki a táblát: nem Marcal hanem Marcali. Köszi.

Kép
Kép
Kép
britta

Magi, merre utaztok :?:

Te Ollem, neked nem a fonokodtol van hanyingered :wink: :?:

Bambi, orulok, hogy megjelentel es jol vagy. Hetfoi UH-on minden rendben lesz. De azert ird meg nekunk is, jo :?: :!:

E-dynia, gratula az ikrekhez :!: Van itt a majusiak kozott egy Kamilla nevu lany, o is ikreket var, reg jelentkezett. Azt hiszem, kulon topikjuk is van az ikreseknek, ahol lehet jokat pletyozni.

Szilvi75, Virag5, orulok, hogy ti is jol vagytok :!: Minden regi.uj bejelentkezonek orulok, ennyi rossz hir utan. De gondolom az ido elorehaladtaval, egyre tobb lesz a jo hir.
katavirag

Katavirág!!!

Lehet, hogy igazad van, és a főnökömtől van hányingerem...... :wink:
Egyébként szerintem azért, mert a munkahelyen nem tudok úgy, azt, és akkor enni, amit szeretnék.... :(
Itthon meg igen, meg hát itthon sokkal nyugodtabb az ember, nincs annyi feszültség, mint ott bent. Egyébként eddig minden nap felhívtak, hogy mi hol van, ezt hogy kell csinálni....tegnap kétszer is....

Annus 11 és az aktuális uh-sok!!! :wink:
Bizony ezek az uh-k mindig olyan messze vannak.......nekem a hétfő is messzinek tűnik!!!!!!!!!!!!!! :(

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem, de azert Vuk mar nem jon, ugye :?:
katavirag

Katavirág!!!

Vuk már nem látogat meg.... :lol: :lol: :lol:
Lehet, hogy öt nappal idősebb terhes vagyok, mint a vonalzómon látszik. Akkor már holnap 11. hetet betöltöm. Azért lehet, hogy elmúlt a hányinger, nem??? Vagy tényleg a munkahely??? De már az utóbbi napokban ott is jobban voltam. volt már étvágyam, és csak picit volt vuk érzésem... :?: :?: :?:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Hát Csajok .. az én étvágyam meg nagyon megnőtt .. az utóbbi 1-2 hétben rengeteget eszem .. és nem hízom továbbra sem :D :lol:
A pocim már látszik picit .. majd próbálok felrakni vmi fotót .... ;)

Mary - Szerintem a hányingeres napjaid meg vannak számlálva ;)
És minden rosszullevőnek .. mert mostantól egyre jobb lesz!!!
Aztán majd az utolsó hónapokban megint együtt nyögünk, hogy ki mennyire van felvizesedve :D :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Szösszenet!!!
Kajáva én is úgy vagyok, hogy egyre többet....Épp most dobtam be egy tányér kaját, de szerintem nem sokára muszáj ennem még egy kicsit, mert olyan finom!!!! :lol: :lol: :lol:
Épp most volt itt egy barátnőm nálunk, és megjegyezte, hogy már látszik ám a pocak....Én meg milyen büszke voltam rá és vagyok is!!!!! :lol: :lol: :lol:
Szóval Vuk elment.
Akkor ez normális már ilyenkor, hogy nincs Vuk. Szóval ne aggódjak. Baba akkor még lehet rendben Vuk nélkül is, ugye??????????????????????? :?:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Igen, igen: fotókat kérünk!!!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Hogyan lehet képet feltenni, és mekkorát???
Azért közben megpróbálom hátha sikerül....... :roll:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Azt hiszem megvan.... :wink:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Túl nagy a kép mérete........
akkor majd máskor........

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Az én fotómon mindenki sírva nevetve, mert aki nem ismer .. az nem lát még semmit a hasamból :lol: :lol: (tehát még várok vele, hogy felrakjak)
De remélem azért a Babucival minden rendben!!!
Nekem még nagyon messze van a következő UH :(
A 18-20. hét között aktuális .. de én a 15-16. környékén szeretnék menni egyre :oops: :)

Kép
szösszenet

Mary - küldd át .. lekicsinyítem ..
Priviben elküldöm a mail címem ...

Kép
szösszenet

Szösszenet!
Próbálok egy másikat csinálni. Telcsimmel lehet kisebbet.
bár szerintem, (majd Ti megmondjátok) lehet, hogy csak beképzelem, hogy már a baba látszik, és csak a hájam................. :oops:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!
Bár még csak egszer írtam, de folyamatosan olvastalak benneteket!

Szösszenet, köszönöm, hogy felvettél a táblába!

Most már amúgy én is jobban vagyok és a kajákkal is kezdek jobb viszonyba kerülni... :D Az 5-10 hét körül nagyon szenvedtem, semmi nem maradt meg bennem és fogytam is sokat! Most már csak délelöttönként nem tudok enni, mert akkor még mindig kerülget a hányinger...

Ma voltam a 12. heti ultrahangon, szerencsére minden oké, bár nagyon izgultam előtte!
A doki szerint 11hetes és 4 napos, így a szülés időpontja is változik: április 21-re
CRL: 48mm
NT: 1,3 mm

Ja, egyébként 24 éves vagyok és első babánk.
Ma a Bajcsy kórházban voltam vizsgálaton (mivel körzetileg oda tartozom), de valószínű a Szent Imrében fogok szülni...

Most már majd én is gyártok ide alulra egy ilyen vonalzót, ha rájövök hogy kell... :D
zorroné

Szösszenet!
Csináltam új képet. Rádobom a gépre és megpróbálom feltenni.
Ja és köszi a privit!!!! :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Akkor remélem, hogy ezt a képet már fel tudom tenni.... :lol:
Kép Ez a pocakom babával meg kicsi hájacskával.....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

El sem hiszem...........sikerült feltenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyébként lehet csak én látom.....Ti láttok rajta valamit????

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Zorrone :!: Gartulalunk a betoltott 12 hethez es a szep, meretes babohoz :!:
Mary, valoban a 6-10 het a huzos, utana mindenkinek jobb. Bar a pechesek tovabb vannak rosszul.
En azt vettem eszre, hogy ugy az altalanos kozerzetem jobb nehany napja, pedig en nem is voltam hanyos. Inkabb csak az undorkodas fogott ki rajtam. Ez a megkivanom, megfozom es megundorodom tole, nem allt tolem tavol. De most mar talan jobb. Ha felidezem azt a levest, parizsit, turot, amitol az elmult hetkben melysegesen megundorodtam, mar nem olyan borzasztoan undoritok. Szoval ezek ilyen hormonalis valtozasok lehetnek.

Mara vendegek jonnek. Jopar hete meg vannak hivva. Remeltem, nem dobom ki a taccsot mar fozes soran. De szerencsere mar nem fogom. Sot, tegnap meg is csinaltam elore a marhaporkoltet, meg a ruhambol is arad a szaga, de nem undorito... :wink:
katavirag

Zorróné,

gratula neked :) :)

Mostanában úgy érzem, hogy mindenki, aki szembe jön velem a munkahelyemen, a hasamat figyeli. Tegnap összefutottam egy nagyon kedves munkatársammal. Egyből feltűnt neki, hogy kigömbölyödtem :) Állítólag az arcom is megváltozott :shock:
A munkahelyemen egyébként még mindig nagyon kevesen tudják. (A csoportomnak már elmondtam, kicsit szomorúan fogadták, hogy hamarosan új főnökük lesz, de most nagyon kímélnek :) :) :) )
Van aki még ebédet is hoz be nekem, ráadásul dupla adagot
:) :) Ez olyan jól esik :)
Az viszont elszomorít, hogy én még mindig hányok :( :(

Kép
emi29

Mary,

Én a hájat nem látom :? :? Nincs a pociddal semmi baj

Kép
emi29

zorroné:szép értékei vannak a babádnak,gratula! :D

szösszenet: a pocifotóval én is úgy vagyok ahogyan te. :) Szerintem rajtam is csak az látja még aki ismer,úgyhogy még én is várok azzal hogy feltegyek pocifotót. :lol: Nekem is messze a következő UH...Bár tegnap voltam,ha olvastátok mai hozzászólásomat kicsit fentebb...nem hozta a várt eredményt az UH ugyanis és így el vagyok szontyolodva... :cry: Nekem 18hetes koromig kell várni a következőre....Elég sokára van...És az a kórházba lesz,úgyhogy ott majd megint nem mutatják meg...Tudjátok meséltem már a kórházunkról...

ollem: vuk nélkül a terhesség??Hogyne lehetne normális?Élő példa vagyok rá.14 hetesen még egyszer sem látogatott meg a Vuk... :lol: Nátha hogy áll?

Annus: megy a drukk az UH-hoz!!

Kép

Kép
mezsó

Kép Ez volnék én!

Kedd óta végre sikerült feltennem a drágám!

Kép[/img]
geni

ollem: szerintem ez gömbölyű poci! :) valaki szerintem nagyon furja a helyet magának :lol:

Kép

Kép
mezsó

Geni!
Már milyen nagy a baba..... :shock: :D Tök jól látszik mindene..... :D
emi29!
Az jó, ha Te nem látod a hájat....pedig 78 kg vagyok...... :oops:

Katavirág, Mezsó!
Akkor megnyugodtam, hogy normális , hogy ilyen korban már múlogatnak a rosszullétek, jön vissza az étvágyam..De a narancslét szerintem egy életre megutáltam....Na azért attól még felfordul a gyomrom........
Mezsó!
Nátha múlóban. Ma már felkeltem...hangomon is hallani , hogy sokkal jobb...orrfújás is kevesebb, és volt kedvem reggel a férjemmel erre meg arra......... :lol: :lol: :lol: amit már hát egy hónapja nem tettünk. Azt hiszem ez tényleg a javulás hányinger ügyileg, meg nátha ügyileg is..... :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ez a kép 13 hét és 2 naposan készült.

Szerintem nagy babám lesz, nem tudom hogy fog elférni bennem.

Ollem: Nincs is hájad nagyon aranyosan gömbölyödsz.

A csekély rosszulléteim nekem is kezdenek elmúlni, és az étvágyam is nő.

Emi 29: ez biztos így van ahogy mondják hogy az arcod is megváltozott, nekem is mindig megjegyzik akik ismernek állítólag sokkal kedvesebb és sugárzóbb ilyenkor egy arc.

Kép
geni

Hát nekem is nagy babám lesz valószínű mert 11hetesen már 12 hetes baba méreteivel rendelkezett... :lol:

Kép

Kép
mezsó

Nem is tudom hogy meddig szedjem az Elevitet, félek ha nem szedem akkor nem kapja meg a megfelelő vitaminokat, ha meg sokáig szedem óriásbabynk lesz.

Pedig én most 57 kiló vagyok, normál testalkatú voltam a párom meg inkább vékony magas. Nem tudom mi sül ki belőllünk!?

Kép
geni

Geni!
Nekem a férjem nem pártolja az Elevitet meg semmilyen vitaminos bogyót, meg a dokim sem. Utoljára amikor voltam az asszisztensnője kérdezte a dokit, hogy írjon-e fel valami ilyesmit, de a doki NEM-et mondott neki. Érdekes, mert először másik dokinál voltam, az meg rögtön azzal kezdte, hogy Elevitet írjon fel??? Én persze nem kértem belőle...
Szóval mindenki másképp csinálja.....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem!
A hányingerem nekem is most múlogat, viszont én elég sok étellel és itallal vagyok úgy, hogy egy életre megutáltam. Gyakorlatilag most azok a kaják a favoritok nálam, amiket az elmúlt egy hónapban nem brópáltam magamba tuszkolni. Inni viszont csak vizet vagyok képes.

Geni: nagyon édes a babód, az ultrahangon ma én is pont így láttam az enyémet, csak sajna képet nem kaptam.

Nekem amúgy a hasamon még nem látszik túl sok minden, lehet azért, mert 5 kilót fogytam mióta kiderült, hogy terhes vagyok! Így akivel találkozok az nem azt kérdezi, hogy babát várok-e, hanem azt, hogy csak nincs valami baj, mert nagyon lefogytam...
zorroné

zorroné!

Kaják tényleg érdekesek, mert volt terhesség előtt néhány olyan kaja, amit szinte minden nap meg tudtam volna enni, most meg a szagától majdnem hánytam a múltkor....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Én is nagyon aggódom a 12 hetes UH miatt, de remélem minden rendben van, és bíztató jel, hogy ugyanolyan rosszul vagyok, mint eddig....

Jó annak akinek múlogat, én még mindig nem bírok enni :( Tegnap is olyan farkaséhesen jöttem haza, hogy gyorsan melegítettem levest, meg másodikat, szeltem kenyeret is, erre a leves felénél felfordult a gyomrom :( Most is kívántam a meggybefőttet, ettem 3 kanállal, és máris fáj a gyomrom :( De ha nem eszek semmit akkor meg azért fáj :(

De ha igazam van és tényleg lányt várok, akkor a 20. hét környékéig tuti nem leszek jobban, Katával is addig kinlódtam, de rendesen...

Attól azért ne féljetek lányok, hogy egy életre megutáltátok ezt vagy azt, még ha most úgy is érzitek, elmúlik :) Szülés után újra fogjátok szeretni, sőt kívánni :)

Én konkrétan nem undorodom semmitől, de amit ma megeszek, azt holnap tuti nem bírnám.... Brrrr.

Én egyébként szerdán 1-re megyek Uh-ra.

Ollem: Tényleg alakul az a poci :) Én csak a 20. hét körül fogok csinálni fotót, mert addig inkább csak a hájam látszik :( Kb addigra fog teljesen eltűnni a derekam...

Azért a Katás pocakképet megpróbálom nektek feltenni :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Itt vannak:

22 hetesen:

Kép

27 hetesen:

Kép

35 hetesen:

Kép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?