Sziasztok!
Mirosz: köszi az infókat, nem dobtál fel... Egyébként szedem az elevitet, és nagyon bízom benne, hogy nem attól.
Én mostanában sokat olvasgatok éjszaka erről a témáról- végülis időmbe belefér
- és sok cikkben olvastam a stresszt, mint probléma kiváltó okot, na és persze a terhesség alatt fellépő hormon változásokat.
Nekem egyébként az első terhességem alatt is voltak efféle problémáim, de talán nem ennyire, vagy csak nem emlékszem már pontosan?! Mindenesetre ha a hétvégéig nem változik a helyzetem, mindenképp megkeresem a nődokomat, és kérem a tanácsát.
Én voltam az Istenhegyi úton a géndiagnosztikai szűrésen, a 12. héten, és ott nekem azt mondták, illetve a nődokim is mondta, hogy ha ott jó az eredmény, akkor abból nagyjából előre vetíthető az Afp eredményessége is. Bizakodom, én a múlt héten voltam Afp-n, jövőhéten lesz eredményem.
Ildi: Képzeld, ma megvettem a Réka terhes tornáját, ma már nem tornáztam, mert túl későn tudtam volna rá időt fordítani, így inkább kihagyom. Viszont belenéztem, holnap lenyomom.
A jövőhét csütörtök engem változatlanul érdekel, te melyik időpontra tudnál jönni? Egyeztessünk, hogy melyik időpont jó mindkettőnknek.
Megnéztem- volna- itt a közelben a tornát, de kiderült, hogy ez egy új dolog, kb. 2 hét múlva nyitnak majd, itt is gyógytornász tartja majd az órákat.
Végülis mindegy, mert a Kálvin tér sincs messze nekem, annyi, hogy ide sétálva eltudnék menni, oda pedig villamosra kell hogy szálljak, de annyi baj legyen.
Most elköszönök, jó éjt mindenkinek.