Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bejci!

Egy hős vagy a cél érdekében! Remélem hatásos lesz!
Annyiszor akartam már írni,kérdezted a kórust! A Szigetszentmiklósi Máté János Református Énekkar tagja vagyok,megalakulása óta (ha jól számolom 17 éve). Szintén szoprán és imádom! Nagyon jó kis társaság,velük jutottam el Erdélybe,Kárpátaljára, Svájcba,Németországba,Finnországba :lol: . Nagyon szeretek énekelni,csak szülések után mindig kimarad egy fél év,mert nem jutok el próbára a sűrű szopik miatt. De végre tudok járni és nagyon várom a vasárnapi kórustalálkozót! Addig viszont holnap és holnapután is próba 1000L,mert ott azért jól kell szólnia az énekeknek!
1% Magyarországi Református Egyház :D
1% "A 100 éves óvodánkért" Alapítvány (hihi, ez a munkahelyem,de a srácok is ide járnak :lol: )

Sziszi!

Sokat gondolok Rátok, a gyerekekre is! Örülök,hogy azért kifelé haladsz a gödörből! Nagyon jó,hogy így a sarkadra tudsz állni! Tudom,hogy muszáj,de akkor sem képes mindenki rá! Komolyan tisztellek érte és kívánom,hogy jóra forduljanak a dolgok!

A.m!

Tuti jó képek! Megint süt rólatok a boldogság,jó nézni Benneteket!

Honey!

Na,de jó,hogy minden rendben Flóra szemével! Mindjárt írok privit!

Ági!

Fú,ez a torta! Ki fogom próbálni! Ügyes férjed van!
No,annak örömére,hogy az APEH késedelmi kamatostul átutalta pénzemet,megrendeltem Csabi iskolatáskáját! Sokat filóztam a Budmil és a Hama között,elolvastam egy csomó véleményt,aztán döntöttünk Csabival! :lol: Íme:

http://webtaska.addel.hu/detailproduct. ... tid=381689

Tudom,hogy nagyon drága,de a tapasztalatok szerint szétnyűhetetlen és hosszú évek használata sem látszik meg rajta. Csabinak 2-3 év múlva biztos ciki lesz a fókás táska,akkor majd kap másikat,nekem meg ugye van még pár gyerekem. Szóval,ha tényleg ilyen tuti,akkor nyugodtan örökölheti majd Lehel (azért arra nagyon kíváncsi vagyok,hogy a tolltartó milyen ceruzákkal van feltöltve,mert a szükségesekről komoly listám van...)!

Márti
borossné becz márta

Bejci!
De örülök, hogy nem vagy éhes!!!! ÚÚÚ előre látom,hogy folynak le rólad a kilók! De jó!!! !Rám is ez vár akkor ??? :wink: De jó is lenne.
Én is túl vagyok az első kezelésen, de majd mesélek, mert lehet,hogy itt senkit nem érdekel.. majd hívlak.. (ha még is érdekel valakit, akkor leírom a tapasztalataimat majd) Jaa egy baj van,hogy én még éhes voltam ma.. de jövőhéten,ha megkapom a fonalakat, akkor talán már nem lesz ennyire rossz.
Holnap megyek a második kezelésre. Akkor majd úgy is beszélünk.

Én az 1% a leukémiás beteg gyermekeknek adom
majd belinkelem, ha érdekel valakit.

Márti!
Nagyon jó ez az iskolatáska szett!!! Szuper!

szeder74

Sziasztok!

1%:
Nagy állatbarát vagyok, úgyhogy én valamelyik menhelynek fogom adni. Most is itt dekkol nálunk egy talált kutya, próbálok neki gazdit keresni. Szóljatok, ha valakinek kellene egy szuperjófej, tündibündi álomeb!

Bejci,
Húú, ez durván hangzik. De hát a szépségért ugye mindent... :lol:
Kiváncsian várom a tapasztalatokat!

Honey,
Örülök, hogy nincs baj Flóra szemével! Bár én ezt már a talin is megmondtam. :D :wink:

Ági, a.m.
Nagyon boldog születésnapot nektek! Puszi

a.m.
Nagyon jók a fotók, az utolsó képen pedig egyenesen elolvadtam Gyuszikától! Tényleg még nem is gratuláltam a kis mászóbajnoknak!

Sziszi
De jó, hogy jelentkeztél! Gondolunk rád, kitartást! Várom a képeket Rékucról!

Ági,
Nagyon guszta lett a tortád! Büszke lehetsz a párodra! Az én férjem dugig tömött hűtő mellett éhenhalna, mert arra lusta, hogy elővegyen valamit megmelegíteni. :evil:

Monee,
Jobbulást Ákosnak! Sajnálom a kézfájást! Először azt akartam kérdezni, hogy nem-e a sok varrástól gyulladtak be az izületeid, aztán rájöttem, hogy varrni géppel is lehet :oops: , ennyire értek hozzá. :?

Gabolino,
Én régen többször is jártam tekercselésre, háát nem mondom, hogy nem használ, de mellette keményen diétáztam (ha jól emlékszem éhgyomorra kellett mennem) és 1-2 centi eredménye mindig volt. Szerintem ma már vannak eredményesebb kezelések is. Ultrahangos, rádiófrekvenciás meg mindenféle ketyere.
Szombaton megyünk babaúsziba, Ti ott lesztek?

Eszike,
Ezzzzazzzz! Gratula az átalváshoz, már nagyon megérdemelted! Noncsi fotók gyönyörűek!

Blúmi,
Abszolút átérzem a szitut, elég szar lehet, hogy ott laknak a szomszédban. Beszéltél már erről a pároddal? Mert lehet, hogy te emészted magad, ő meg egy mondatával el tudná oszlatni a kételyeidet. Pl. nekem is volt egy ex, akira féltékeny voltam réges régen. Aztán mikor előhozakodtam vele, a párom olyan egyszerűen és meggyőzően elmondta, hogy értsem már meg, neki már teljesen közömbös, sőt nincs közös témájuk, mert egyszerűen nem érdekli, hogy mi van a csajjal. Na ekkor megnyugodtam. :)

Márti,
Örülök, hogy jobban vannak a srácok! Nem semmi, amin átmentetek az elmúlt hónapokban. Téged meg egyenesen csodállak! Nekem néha ez az egy gyerek is sok, sosem leszek szuperanyu. :oops:

Lujzi-téma:
A páromon kívül senki sem tudja, hogy fórumozok, még a legjobb barátnőimnek sem mondtam. Így nem hiszem, hogy engem olvas, de ha így lenne, és kiderülne, azért én egy kicsit neheztelnék rá! Bár senki nem ír olyat, ami ne lenne publikus, de jobb nyílt lapokkal játszani.

Most hirtelen "csak" ennyi, valakit biztos kihagytam. :oops: Nekik pusz!

Magunkról:
Ma Julcsi extra sokat aludt, biztos lenyomta ez a fos idő. Meg van az első tudatos szavunk: "Julcsi, nem kérsz többet?" "NEM, nemnemnemnem!" - mindezt sikítva és közben kézzel-lábbal csapkod :lol:

Kép
hbetti

Tiszta paranoiás lettem, inkább kitöröltem egy mondatom....

Kép
hbetti

Blúmi, küldtem PÜt!

Kép
hbetti

Szeder: Adél SZONJÁNAK Boldog Névnapot!!! : :wink:

Márti: Nagyon jó kis táskaszettet választottál Csabinak!! Hogy bukkantál erre az oldalra? Tök jó!

Szeder: LEFOGYUNK!!!!!!!!! TUDOM!!!!!!! KépKép Kép

Betti: Grat az első tudatos szóhoz!!!!!! :wink:
Vendég

Betti, Szeder! Lujzi ügyben egyetértünk. Kedvem lenne kifejteni, de a béke érdekében hagyom.... Betti! Ment válasz. Apával egyébként erről nem szeretnék beszélni. Tudom, hogy így lenne, ahogy Te is írtad, de én szégyellném ezt előhozni. Húúú, majdnem elkezdtem elemezni, hogy miért, de aztán lujzira gondolva inkább nem...

Hajrá Bejci! Istenem, ha engem úgy megszúrna valaki, hogy nem kívánom többet az édességet, én olyan boldog lennék!!!!! :lol: Ha publikus: mennyibe kerül, és szoptatás alatt tilos? Remélem segít a pajzsmirigyen, allergián is!!!

Sziszi! Nagyon erős nő vagy!!!!! Elképesztő! Veled vagyok!!!! Néha gyere, mert nagyon hiányzol!!!!

Honey! Köszönöm! Ez nagyon jól esett. :) Én nagyon örülök, hogy rendben vannak azok a gyönyörű szemek. Én is elvittem egyébként Bálintot, mert neki néha "összeszaladnak" a szemei. Ugyanazt mondta a doktornő, hogy vagy lámpánál nézzem, vagy fényképeken, hogy a fény azonos helyen csillan-e a szemein.

Holka! remélem azért nem jössz, mert már vadul szervezed a költözést!!! :)

Gwini! Ha olvasod, gyere! Mi újság Veletek?

Nekem tegnap olyan brutál migrénem volt, azt hittem elpusztulok. És Bálintnakráadásul megint jön a foga, emiatt egész álló nap nyekergett, vagy ordított, és én - akinek még a papírzörgés is kín ilyenkor - azt sem tudtam mit csináljak. Az eddig bevált homeos bogyóimat valószínüleg dobhatom ki, mert semmit sem értek. Bálint születése előtt kb félévente, évente jött elő, de most sokkal erősebben fáj, és kb havonta meglátogat. gyűlölöm!

Nálunk apa ugyan nem süt, de olyanokat főz, mint az álom!
blúmi

A.m! Egyszerűen ennivaló a fiad! És olyan nagyfiú már! A hajáért külön odavagyok! Nagyon jók a képek!!!!
blúmi

Sziasztok!

Ma én is tropa vagyok. Fáj a fejem, fáj a kezem, elegem van.

Ági!

1% mindkettőnknél a Pécsi Koraszülött Mentőknek ment.

A torta csudaszép lett! Elismerésem a Párodnak. :wink:

Honey!

Szuper hír, hogy Flórával nincs komoly baj! :D

Betti!

Nem, ez biztosan nem a varrástól van, csak azt nem tudom, hogy mégis mitől. Szar helyzet, alapból nem fáj, csak ha mozgatom. :? :)
Julcsinak gratula! :D

Blúmi!

Uhhh... migrén, hess!!!!

Nekem is megszületett tegnap az adóbevallásom. Hááát, meglepően kellemes összeget fogok visszakapni. :lol:
Viszont a pénz helye úgy tűnik már meg is van, azt hiszem beadatjuk Katának a HPV elleni oltást. Elég becsületes összeg, 3 oltásból áll darabját 30 ezerért már oda is adják. Gondoltam, hogy drága lesz, de hogy ennyire, azt azért nem. Majdnem leültem tegnap, amikor a doktornéni mondta, hogy kb. mennyi. :( Mi egy átlagos körülmények közt élő család vagyunk, kb. annyi a bevételünk, mint a kiadásunk. Ez az adó pénz, most ajándékba jött, ezért tudjuk megvenni az oltást. Nem értem, hogy ezeknek a fontos dolgoknak miért kell ilyen drágának lenni? Egy átlagos család hogy engedheti ezt meg magának? Pláne ahol több lány is van... 90 ezer forint a legtöbb családban egész éves megfeszített gyűjtőmunkával sem jön össze... Elkeserítő. :(

Jah, a doktornénizés végeredménye is megvan. Nem csak simán rekedt Ákos, hanem piros a torka, úgyhogy most mi is nyomatjuk a gyógyszereket. Szerencsére ennek a kanalas löttynek amit kaptunk, jó íze van, úgyhogy Ákos szépen nyeli befelé, nem kell harcolnunk. :D

Lépek, mert a sarjam a másik szobát rámolja szét éppen. :)
Csáó!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Köszönöm a szülinapi jókívánságokat.Hát igen most már én is a 30-as tábort gyarapítom.
És köszi a képdicsiket is.Jól esett:oops:

Ági!
Graula a szép tortához és apához is :D Enyém Uram csak a grillezésben jó,de az is valami...
Előke: hát igen legfőképpen a nyál miatt van előke,meg még néha előfordul,hogy egy kis kaja kijön.Ma reggel pl. a tápi ,aztán van,hogy napokig semmi. Szóval nem akarom mindig átöltöztetni.Épp néztem,hogy amiket most tettem fel képeket azon tényleg mindig abban van pedig kaja után kb. fél órával le szoktam venni :) majd szelektálom a legközelebbi képeket :wink:

Márti!
Örülök,hogy javulnak a srácok.Szörnyű lehetett az elmúlt 5 hónap.

Blúmi!
Szegénykém,az a migrén nagyon durva dolog lehet. Én még nem "próbáltam".Remélem mára nyoma sincs.

Monee!
Ákosnak hamar gyógyulást kívánok :!: megy a gyógypuszi

Bejci!
Valószínű lemaradtam,de hova ültették be a fonalakat???sokat??Nagyon bátor csajszi vagy.Kívánom,hogy gyorsan olvadjonak azok a kilók.

Szeder!
Ne viccelj már jó, hogy érdekel,hogy milyen volt a kezelésed!!!
Nagyon mókásak és szépek voltatok az állatkerti képeken.

A kiránduláson a vita tárgya az anyósomékkal a szokásos" ne szóljanak bele a gyereknevelésbe". De szerintük csak segíteni akarnak. Én meg szeretem ha magam irányíthatom a dolgaimat és nem kell a kezemet fogni.Ezt ők nem igazán fogják fel,de majd most hátha. A hozzátáplálás volt a legdurvább téma talán.
Annak ellenére,hogy miatta kezdetem el hozzátáplálni 5 hónaposan Gyuszikát (magamtól csak 6 hósan kezdtem volna)azt vágta a fejemhez,hogy mert most az a divat,hogy 1 éves korban kezdik a hozzátápit. Ne erre bepöccentem,mert ő is láthatta többször is,hogy nem csak tápi kapott Gyuszika.ÁÁÁÁ mindegy nem érdemes rá szót pazarolni többet.

Kép
Kép
a.m.

Betti!
A pünkösdi kiruccanás baba nélkül :valószínúleg jól feltudsz majd töltődni,de ahogy Honey is írta nem fogod teljesen jól érezni magad Julcsi nélkül.Már én is hagytam többször mamáknál Minikét,de iszonyatosan hiányzott. Eddig csak egyszer aludtam nélküle dec. 30-án,mert nagyon ki voltam merülve.De nem aludtam nyugodtan.

Ja még Szeder kérdezted,hogy vigyáztak-e rá Sopronban. A legjobb az volt amikor reggel fél 7-kor átvittem anyáékhoz,de mivel falszomszédaink voltak a szállodában ezért minden sikítást(örömében) hallottam. Így persze nem tudtam már vissza aludni,de legalább megpróbáltam :lol:

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!

Szeder,
Engem is érdekel a beszámolód! Minden jöhet, ami a fogyásról szól.

a.m.,
Jó, hogy így ki tudsz állni magadért! És igazgad is van, Te vagy a főnök, ha Minikéről van szó.

Monee,
Jól teszitek, hogy beadatjátok a nagylányak azt az oltást. Én is mindenképpen be akarom oltatni Julcsit, majd ha eljön az ideje. Remélem, addigra már olyan gazdagság és kánaán lesz széphazánkban, hogy majd ingyen adják. :twisted:

Gyerekmentes hétvége:
annyian írtátok, hogy úgysem fogom felhőtlenül jól érezni magam, hogy már majdnem meginogtam, na jó, akkor visszük Julcsit. De aztán belegondoltam: ÉN fogok virrasztani vele éjszaka, ÉN fogok korán kelni miatta, ÉN fogom tologatni, hogy aludjonmárvégre, ÉN fogok utána rohangálni, ÉN, ÉN, ÉN és ettől már a tkm kivan. :twisted:
A párom itthon sem segít sokat (persze sokat dolgozik, jön-megy), de ilyen szituban meg pláne nem. Ilyenkor csak nekem van gyerekem, ő megengedheti magának, hogy egész nap szórakozzon, dorbézoljon, másnaposan délutánig fetrengjen stb.
Na jó, nem ennyire súlyos a dolog, csak kibukott belőlem.
Szóval Julcsi marad, Betti meg kikapcsol. Terveim szerint... :wink:

Kép
hbetti

Majdnem elfejtettem, pedig igazából ezért jöttem:
Julcsinak nem nagyon csúszik már a tápszer. Szerintetek készíthetem a Sinlacot víz helyett tápszerrel?

Kép
hbetti

Jaj, elfelejtettem:

Valaki kérdezte, de már nem tom ki, én most ki fogom próbálni hogy krumpli helyett főtt rizst rakok Ákos kajájába és úgy turmixolom. Rájöttem, hogy nálunk is szinte mindenben van krumpli, még ha más íz van többségben benne akkor is, úgyhogy most váltok rizsre. A tervek szerint hétvégén kukoricás csirkehusis rizset főzit csinálok neki, ugyanilyet, csak kukorica helyett kelkáposztával, aztán lesz fokhagyma püré, cukorborsó püré és ha lesz kedvem még, lehet hogy főzök neki egy kevéske babot. Kellenek az új ízek, bár Ákos eddig szinte mindent megevett (a meggyet és a sütőtököt nem szereti). Tegnap sóskát kapott, azt is nyelte befelé. :lol:
Bár én sem a halat nem szeretem, sem a májat, de jövő héten azt is fogok venni és valamilyen formában készítek májas-halas kaját is Ákosnak.

A.m.!

Nálunk a mamám a fő bajkeverő ilyen "majdmegmondom én hogy csináljátok" szempontból. Pláne, hogy most volt a vidéki rokonoknál -mi is voltunk egy órára kb.- akik 8 hónaposan pörkölttel etették a kislányt, meg szalonnát adtak neki rágcsigálni. Most fellelkesült, hogy igenis ízesítsem meg Ákosnak rendesen a kaját, meg ő majd főz neki (sok sóval, fűszerekkel, liszttel), lefagyasztja, én meg adjam neki, hogy megszokja az itthoni ízeket. A hajam kihullik ettől, nem értem, hogy hova ez a nagy sietség. Én sem főzök íztelenül csak vízben kaját neki, de azért csilis babot mégsem kap még. 4 hónap múlva 1 éves lesz, akkor már szinte mindent kaphat, nem értem miért nem lehet kivárni ezt a kis időt. Tegnap arra akart rávenni, hogy főzzek neki tésztás kaját. Végülis a tésztában a liszten, són, cukron, tojáson kívül már csak a víz van, amit Ákos momentán megehetne, úgyhogy határozottan mondtam neki, hogy NEM és kész. Próbálok én is nagyon türelmes lenni, de azért gyakran elszakad a cérna. :)

Betti!

Hajrá Julcsimentes Pünnkösd! :D Drukkolok Nektek, hogy jól sikerüljön. :D
Tejjel-mézzel folyó kánaán, nah jah. :lol:

Monee

monee85

Sziasztok!

Bocsi hogy ilyen ritkán, kicsit sok minden jött össze most a napokban...

Szülinaposoknak nagyon boldogot!!!!

Próbáltam visszaolvasni, nem tudom mire emléxem :oops:

Monee, durum tésztát már adhatsz neki!!! Abban nincs tojás. Pont tegnap kérdeztük meg a doki nénitől :wink: Én a rizst nem szeretem turmixolni, Dorka se msokat kapott és Ádámnak sem adtam még.
Egyébként azt is mondta a doktor néni, hogy zöldséget már mindent lehet adni, tejterméket Ádám bőre miatt én még ne, és a babakekszet - amiben nincs tojás - kiflivéget, tehát gluténest is lehet már. :wink:
kukoricát adtál már neki? turmiolva elég "karcos" és a hüvelyesek is, Dorka nem ette meg, öklendezett tőle. :wink:

A.M. annyira jók a képek! Olyan boldog kis család vagytok! :lol: Minike nagyon ügyi! És állj csak ki magadért! Dorkánál én is lefutottam ezeket a köröket a családdal, most Ádámnál mársenki sem szól bele hogy mit hogyan csinálok... :lol:

Betti, remélem, tudsz majd pihenni Julcsi nélkül!
Én mondjuk biztos hogy nem tudnék kikapcsolni, egyfolytában náluk járna az agyam... De én a tyúkanyó típus vagyok.
Apa nálunk sem túl sokat segít, tegnap kicsit ki is akadtam emiatt. De azt pl. el sem várom tőle hogy éjjel keljen a gyerekhez, hiszen ő másnap megy dolgozni, ha alszik a gyerek nem tud kicsit lazítani...
És azt gondolom, hogy a gyereknek én vagyok az anyukája, ki más babusgassa ha nem én?!
Volt szó róla febr. környékén hogy elmegyünk valamerre egy hétvégére, mert maradt üdülési csekkünk, de én pl. azt mondtam hogy gyerekek nélkül sehová sem megyek...

HOney, örülök,hogy Flóra szeme rendben van! :)

Blúmi, én ismerem Apa exeit, nem is egyet... Egyetemi kapcsolatok... Egyik nagy szerelem is volt... És velük tartjuk a kapcsolatot, ami engem nagyon zavart eleinte. Valahogy megmaradt az a baráti kör, akikkel egyetemen jóban volt, a csaj is oda tartozott. Azóta férjnél van, 4 lánya van, de azért még most sem túl jó érzés ha találkozunk. Pedig ha nem ez lenne az előzmény szerintem még akár barátság is lehetett volna belőle.

Lujza-ügy. Monee, emlékszel a másik topikban a csajra aki elkezdett írogatni és mi lett belőle?! miatt amentünk a Tanyára... Hm...
Inkább nem fejtem ki bővebben! :wink:

Eszike, örülök,hogy megvan az oka Noncsi éjszakai ébredésének! Remélem, végre ki tudod magadat pihenni! :)

Starlark, én azt csináltam, hogy amikor éreztem hogy csomósodik, fájni kezd akkor fejtem egyet, először 2 naponta majd mindig egy nappal tolva a dolgot. Nekem is ennyi körül volt mikor abba kellett hagynom a gyogyi miatt.

Ági, ez a torta piszok jól néz ki!!! Apa tuti nem tudna ilyet összedobni, bár azért nagyon lelkes a drágám :)
Főzés úgy megy, hogy iszonyú jó dolgokat kitalál, de a kivitelezésük az én dolgom. :)

Sziszi, remélem mihamarabb helyreállnak most már a dolgok!Sok-sok energiát küldök!!!

Bejci, jujj... Remélem, használ! :wink:
1% Dorka ovijának ment.

Szeder, engem is érdekelne a beszámoló a kezelésről! :wink:

Márti, tecc a táska!!! :)

Rólunk. Voltunk tegnap doki néninél, teljesen tiszta Ádám tüdeje. :lol: :lol: :lol: ÉS én sem hallom már! Megúsztuk a kórházat!!!
Felébredtek a csametéim! Mindjárt jön a szomszéd kiccsaj is!

Szép hétvégét mindenkinek! Jó időt jósolnak...

Kép

Kép
anyoooka

bejci: ugye te vettél mostanában babakocsit?
belinkelnéd??hány kg??

Kép
winona

Anyoo!

Majd beszámolok, hogy sikerült a dolog.
Kukoricát eddig üvegeset próbáltam csak neki adni Nestlés csirkés kukoricás cucca, de az annyira szar volt, hogy én sem enném meg. Totál takarmánykukorica íze volt. Viszont a Lidl-s csemege kukorica nagyon finom és nagyon puha, azt fogok megpróbálni turmixolni. Ugyanez lesz majd a cukorborsóval is. Ha főzök babot - és nem győz a lustaság - azt viszont paszírozni fogom szűrőn, mert a héját még nem merem odaadni neki. Nem akarom megszivatni szerencsétlent egy takarólebegtetős éjszakával. :twisted:
Jah, az én kis táblim szerint is lehet már 8 hónapostól mindenféle zöldségeket adni neki, ezért akarom ezeket kipróbálni.
A rizzsel is teszek egy próbát, mi szeretjük, nálunk többször van rizs, mint tészta, jó lenne ha azt is megenné. A gluténes dolgoktól félek, szeretném minél jobban kitolni őket, nem akarok adni amég nem muszáj. Volt egy kolléganőm aki gluténérzékeny volt... basszus, szerencsétlen, azt a szívást, amit ez jelent...

Szeder!

Engem is érdekel hogy milyen volt a kezelés!!!

Vasárnap Ákos koncert JESSSSZ!!!!
Mielőtt még félreértés történik, nem ezért lett Ákos Ákos, viszont mindketten nagyon szeretjük. :) Enyém gyerek Ákos a mamánál fog dekkolni még a szülők lazulnak. :lol:

Monee

monee85

Sziasztok! :)

Most önző leszek.

Végre túl vagyok a féléven Jejejee :):):) :lol: :lol:

Kép

Kép
starlark

Starlark!

Hatalmas gratula :D :D :D Ügyi vagy nagyon.

Kép
Kép
a.m.

Starlark!

Gratulálok!
Kép

Monee

monee85

Rég voltam, ezer a dolgom.

Bejci!
Igen ügyes a férjem. Karácsonykor készített életében először bejglit, mert a kolleganője vitt be előtte saját készítésűt, ami nagyon megtetszett neki, és elkérte a receptet. Így karácsony előtt még ő is megsütötte, aztán karácsonykor meg az ünnepi bejglit. A barátnőim akkor jöttek haza, itt voltak nálunk. És teljesen el voltak ájulva, milyen ügyes. Szeret főzőcskézni. Ha valamit nem tud, rögtön hívja a telefonos segítségét, anyukáját.
No éhség! Csak így tovább, és a kilók elszállnak!

Honey!
Jó, hogy minden ok Flóra szemével. Bocsi, kicsit hülye vagyok, de mit jelent az, hogy „a képen a szemében az u.n. fénypontok szimmetrikusan helyezkednek -e el” ?
Gratula a felső metszőhöz! Múlt héten valamelyik nap nekünk is kibújt felül egy fogacskánk, de ezzel kivételesen nem szenvedtünk meg, ezért se tudom pontosan, mikor bújt ki. Állítólag már csak 1 fognak kell kint lennie (ami szerintem hamarosan bekövetkezik, mert nagyon fehér az is), és akkor fogzásilag egy ideig pihi van.

Konan!
Úgy tudom, nektek kint van a 8 fogatok. Annácska szenved még fogzással? Csak mert ezt hallottam, ha kint van az alsó és felső négy fog, akkor kis pihi lesz egy darabig. Annácska nem kocogtatja, csikorgatja? Nekem a hátamon feláll a szőr, mikor csinálja, és hiába szólok rá.

Szeder!
Szerintem megér egy próbát, ha szereted a túró rudit :D
Halljuk, mi volt a beültetésen. :wink:

1 % : gyermekrák alapítvány

Monee!
Akkor ne mozgasd a kezed :lol: :wink: apukám biztos ezt mondaná
Ha kapsz vissza állambácsitól pénzt, miért csak most adtad le az adóbevallást? Én már meg is kaptam, sőt már el is költöttem. :D
Ákosnak gyorsan gyógyuljon meg a torka!
A rizst csak simán megfőzöd, és pépesíted? Hogy ízlett Ákosnak?
Eszméletlen csaj vagy jó értlemben!! takarólebegtetős éjszakával, jót nevettem rajta
Jó szórakozást Ákosozás közben!

a.m.!
nehogy ezért szelektáld már a képeket!!! :!: Csak feltűnt már korábban is.

Starlak!
Nagy - nagy gratula! Akkor jöhet a jól megérdemelt pihi! Hogyhogy ilyen korán vége? Még csak most kezdődik a vizsgaidőszak.

Éééééééééééééés, végre kúúúúúúszunk. Hurrá! Még kezdetleges a dolog, mától kúszik a drágám, de olyan jó látni, ahogy küzd, és halad előre. Ma extra sokat volt hason magához képest. Ha bajom lesz vele, jövök panaszkodni, és akkor hátha megint produkálja magát. Azért hozzátartozik a történethez, hogy szerdán és csütörtökön is voltunk mindkét gyógytornásznál, és mindkét napon a torna után próbálkozott, és ügyesedett.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Starlark, GRATULA!!!!! Ügyes vagy!!! KépKépKépKépKépKépKép

Kép

Kép
anyoooka

Winona:Ez a mi babakocsink, ez 6,5 kg, de majdnem vízszintesig dönthető
http://www.bababorze.hu/product_info.ph ... ts_id/3287

ha nem fontos nektek a vízzsíntes dönthetőség, akkor itt egy másik, ez is tuti, fele ár, 4,5 kg, csak nem lehet teljesen dönteni.

http://www.bababorze.hu/product_info.ph ... ts_id/3345

Stralark: GRATULÁLOK!!!!!!

Ági: ÉLJEN ÉLJEN Dávid és kúszás!!!!!

Bocs, most csak winona miatt, meg " örömködni" jöttem, rohanunk Fűzfőre keresztelőt intézni! Puszi és Jó hétvégét!!
Vendég

Jó reggelt!

STARLAK: SZÍVBŐL GRATULÁLOK, BÜSZKE VAGYOK RÁD!!!! PICI BABA MELLETT ILYEN ÜGYESEN TELJESÍTENI!! ÜGYES VAGY :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anyooka!
De jó,hogy Ádám meggyógyult!! Adj neki Cebion cseppeket (C vitamin) minden nap , vagy minden másnap és erősebb lesz a betegségekkel szemben. (Nekem a doki mondta, ha már nem fogok szoptatni, akkor ártani nem ártok vele.)

Monee!
Na hát mész bulizni??? Hogy fogsz csápolni ( beteg kézzel ) Ákosra ????? (egyébként itt lakik Solymáron.. nem jössz hozzánk egy kicsit látogatóba :) :) :) :) )
Érezd magad nagyon-nagyon jól. (Én is szeretem Ákos zenéit)
Hány éves is a kislány?? Akinek akarjátok a HPV oltást??? 14 éves korig igen és, sőt most már kötelező!!!!! Már 13 éveseket be is oltják az általános iskolákban!!!! (ha nem jól tudom, akkor remélem,hogy Holka ki segít)

Ági!
Na tessék!!! MIlyen ügyes kisfiad van. Hidd el, innentől fogva rohamléptekben fejlődik, és csak kapkodhatsz, mint Am is Minike után.. :) :)
Milyen dolgaid vannak, hogy nem érsz rá?? MIt csinálsz??

Bejci!!!!!!!
DE jó,hogy mentek Fűzfőre!!! MIkor lesz a keresztelő?????
Jó utat! Vigyázzatok magatokra!
Puszika!

Márti!!!
Hogy vagytok????? Senki nem beteg most ugye????

Kezelés:
Mindenképp mondom,ha van eredmény.. ! De kib..szott éhes vagyok, ez a baj az egésszel, mert itt ennél a kezelésnél sem lehet enni édeset, és inni sem lehet semmilyen üdítőt, csak és kizárólag vizet... no ez visel meg.. és én soha nem tudtam vízből 3-4 litert meginni, most meg ezt kell.. nem egyszerű.. hát én is kíváncsi leszek minden elért eredményre..
Winonanak hinnem kell,hogy használ :)

Megyek mert nálunk is ezer a dolog, kertezünk, és meg is kell locsolni a virágaimat, mert kókadnak..
Adél semmit nem alszik, vagyis alszik, ha velem van.. úgy látszik tényleg anyás a lelkem :) Abban a pillanatban kinyílnak a csipái, ha beteszem a helyére.. így velem aludt ma éjjel.. de minden porcikám fáj a mozdulatlan alvásom miatt..
Gyuszi persze friss- és üde.. nem érrrrrrrrrrr..

Szép napot mindenkinek!!!

szeder74

Starkark! JUHÉJJJJJJJJ!!!!! gratulálok!

Monee! Én kérdeztem a kaját, és köszi a választ. Hogy vannak a fájdalmaid?

Én személy szerint kicsit kétségbeestem, mert mi is szépen haadtunk a főzelékekkel, aztán hirtelen nem fogadott el semmit, és most visszaálltunk a 3 hónappal ezelőtti szintre, vagyis a gyümölcs mellett kizárólag cici kell neki.... Azt remélem, hogy a foga miatt - ami nagyon meggyötörte - kell neki kicsivel nagyobb vígasz, és azért ragaszkodik ennyire a cicihez. két hónapos kora óta nem evett éjjel, és most rendszeresen éjjel is üvölt a ciciért. Ha nem szoptatom meg, egyszerűen csillapíthatatlan. Adok egy kis időt, hátha tényleg a fog miatt van, de ha így folytatja, le kell majd szoktatnom az éjszakai evésről. (innivalót ilyankor nem fogad el) Kicsit be vagyok tojva, mert én azt gondoltam edddig, hogy egy éves korára szépen elválasztódik, eddig legalábbis papírformaszerűen ebbe az irányba haladtunk.

Ági! A szemes dolog azt jelenti, hogy meg kell nézni lámpafénynél a baba szemeit, és ha mindkét szemén ugyanott látod a lámpafény csillanását, akkor rendben van, nincs kancsalság. Fényképen is nézheted a szemecskéit. ha van egy fotód, egyből meglátod rajta... Óriási gratulációm a kúszáshoz!!!!!!!!!!!

Anyoo! De jó, hogy Ádám rendben van!!!!!!!! Ex ügyben egyformán érzünk. Ilyenkor irigylem azokat, akik az első szerelmükkel vannak. Én viszont már nem voltam olyan fiatal, amikor találkoztunk, és nyilván nem lehet arra számítani, hogy valaki még 30 fölött is csak azért őrizgeti magát, hogy hátha találkozik velem. Én is úgy vagyok vele, hogy hiába van ott is gyerek, akkor is vacak érzés.... (kicsit kusza lett, bocs...)

A.m! Anyós ügyben kitartás. Most kitaposod az utat, és meglásd a másodiknál már tiszteletben fogják tartani az elveidet. Biztos nehéz lehet hozzászokni a mamáknak, hogy eddig ők irányították a családot, és most már ez nem az ő dolguk. Nekik szépen hátra kellene dőlni, és élvezni ezerrel az unokázást. (persze ez nem azt jelenti, hogy nem segíthetnek, de mindent úgy, ahogy az nektek jó.)
blúmi

Szépet! :)

Köszönöm a gratukat :) Jól esett :)

Ági
: Mondtuk hogy ügyes az a Dávid, mostantól egyik szemed mindig rajta lesz ha nincs járóka vagy karám :)

Azért végeztem ilyen gyorsan mert tegnap 6 vizsgát csináltam meg :) Nem akartam tovább itthon stresszelni meg még ezért külön újra Pestre menni. Most csak Doncekozni akarok felszabadultan :)

Monee: Jó bulizást :) én is szeretem Ákost, bár az utolsó albumai annyira nem jöttek be.
Egyszer én is voltam koncertjén Londonban :) Az picit fura volt mert szinte csak kinti magyarok voltak rajta ő meg erőltette az angol dalszövegeket. Mi meg persze énekeltük csak épp magyarul :)
Volt dedikált plakátom is de elhagytam hazafele úton a reptéren :(

Anyooka: Örülök hogy Ádám jól van. Most már csak nem lesz baj hogy itt a nyár.
Köszi a tanácsot. Most megúsztam a fejést mert Ő Picusága reggel hajlandó volt szopizni :)

Kép

Kép
starlark

Betti :)
Remélem, jól teik majd a Julcsimentes nap. Én spec. csak az első néhány órában aggódok (minden rossz eszembe jut, ami történhet, és hogy mennyi mindent nem mondtam el anyuéknak, hogy mikor mit szoktunk csinálni), de aztán önző módon tudom jól érezni magam. :oops: :P 8)

Monee :)
kölest és hajdinát már adhatsz neki, mert gluténmentes. Én sokszor azzal sűrítem, dúsítom a kaját. Kölespelyhet sima DM-ben is lehet kapni, Hajdinapelyhet bioboltban.

Ági :)
hatásos volt akkor a panaszkodás :) Mondjad máskor is :)

Starlark :)
Grat a félévhez!

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Starlark,
Hatalmas gratula, és tényleg le a kalappal előtted! Akkor most szeptemberig hawaii?

Minyu,
Már most azon aggódok, hogy mit felejtek el majd megmutatni, elmondani stb. :lol:

Ági,
Na ugye, milyen ügyes kicsit fiad van!! :lol: Gratulálok a kúszáshoz.

Monee,
Jó kikapcsolódást nektek! Ákost én is bírom, van egy-két nagyon nagy kedvencem tőle.

Anyoooka,
Örülök, hogy Ádám már hivatalason is gyógyult!
Nem kellett volna ám olyan kicsi betűkkel írni a véleményed, mert 1. már az én szemem sem a régi, alig bírtam elolvasni. :lol: :lol: 2. nem bántódom meg, és valahol egyet értek én veled, csak most egy kicsit jól esik lázongani. Semmi bajom amúgy a klasszikus családmodellel "apa mosdik, anya főz", csak 5 év közös küzdelem, és 9 hónap közös várakozás után azt hittem, hogy a párom jobban bele fog folyni Julcsi életébe. Írigykedve hallom másoktól, hogy pl. mindig csak apa fürdeti a picit, vagy apa elviszi a gyerkőcöket kirándulni, hogy a párja addig nyugiban legyen otthon stb. Aztán lehet, hogy tényleg túl sokat várok tőle...nemtom.

Közvéleménykutatás:
Nálatok apa mit csinál a baba körül? Vanak állandó feladatok, vagy csak egy-egy alkalom, amikor befogjátok?

Kép
hbetti

Hú, de beindult az írás!!! :lol:

Botondkának nagyon sok Boldog Névnapot kívánok.

Betti: Nálunk apa ügyben az a helyzet, hogy alig van itthon. Reggel elmegy este hazajön. Viszont mire mi felébredünk asztalon a friss reggeli a boltból :lol: ,ha hazaér időben, mint pl. tegnap is, ő csinálta a vacsit(melegszendvics), amíg én a törpöket megfürdettem. A Misikét már sikerült 1x megfürdetnie és kb 5x tisztábba tennie, mióta megszületett. (A gyomra egy kicsit érzékeny. :lol: )

Starlark: A 6 vizsga az nem semmi! Nagy gratula.

Ági: Hogy ment a máj evészet? :lol:

Még mindig várom a 7 hós képeket, nem sorolok, mert még mindig sokan nem küldték. Akitől megkaptam annak köszönöm.
Winona, nem tudnál telefonos fotót küldeni a mobilomra?
Judittal is így tudtuk megoldani a 6 hós képet, mert elromlott a gépe. Ha gondolod megadom a számom. :wink:

Kép
Kép
noni78

Köszi szépen a Misike köszöntést mindenkinek.
Igaz mi szept. 29-én ünnepeljük, de jól esett mindenkitől, Márti ráéreztél. :wink:

Kép
Kép
noni78

Hbetti: Csak juni közepéig mert onnantól megyek vissza melózni. Amit várok is meg nem is.

Apa: Hm nálunk a férjem fürdeti Donceket mióta hazahoztuk, mindig. Ha úgy alakul ő teszi tisztába is, ő adja a vacsi tejpépet és van hogy ő is teszi ágyba este. Öltöztetni is tudja.
Szóval mindent csinál amit én is teljesen rá merném bízni mert mindent tud hogy kell csinálni és majdnem annyira ismeri D. minden megnyilvánulását mint én.
És persze imádják egymást :)

Kép

Kép
starlark

Starlak!
6 vizsgát 1 nap alatt? Ez most komoly? Időbe se fér bele, hacsak nem non stop egész nap vizsgáztál egymás után. Minden elismerésem!!
Se járóka, se karám nincs. De nem nagyon kell szaladgálni a gyerek után, mert még most is lusta. Ha vmi újat teszek elé, akkor érte megy, amúgy meg a „szoknyám mellett ül”. Amúgy pedig nagyon érdeklődő, ezért is fura nekem, hogy nem megy felfedező körútra. Hátha majd később.

Blúmi!
Köszi a szemes témát. Utólag belegondolva, ilyenre gondoltam, még mielőtt leírtad.

Szeder!
Mindig van valami. Tényleg sok, hogy már eleve 5 napból 3 napot alig vagyunk itthon a torna és a gyógytorna miatt. A maradék kettőn pedig bevásárolni kell, mosogatni, mosni, takarítani meg ilyenek. Alig van egy icipici időm este magamra. Márti nem tudom, hogy csinálja 4 gyerekkel.

Betti!
Nálunk a fürdetés és a hozzá tartozó öltöztetés a tuti fix apáé. Mióta megszületett Dávid, a két kezemen meg tudom számolni, hányszor fürdettem. Korábban az esti pép is apáé volt, de az utóbbi időben nem mindig fogadja el tőle, főleg, ha nagyon fáradt a gyerek (ez nem is tetszik apának). Akkor csak szopival lehet megnyugtatni, és úgy jöhet a pép. Korábban volt anyamentes hétvégém (főleg karácsonykor), ami azt jelentette, hogy nyakamba vettem a várost, és amikor szólt, hogy kaja van, kocsiba ültem, 5 perc alatt hazaértem, cicire tettem, majd mint aki jól végezte dolgát, már fordultam is vissza a városba. Főleg az elején kellett ez a fajta kikapcsolódás. Most is jól jönne, de most nem szoktuk alkalmazni, mert hétvégén versenyre jár. Ma sincs még itthon, jó későn ér haza.
Tisztába is szokta tenni, ha arról van szó. Gyakorlatilag a ruha kiválasztásán, és ha el kell menni valahova, a gyerek holmijainak összepakolásán kívül minden megcsinál. Azt nem vállalja be, hogy itthon maradjon valami.

Noni!
Köszi a tanácsot, ízlett neki. Most nem sikerült nagyon a pépesítés, mert a felénél beadta az unalmast a gép, így maradtak benne darabok. A nagyobbakat kiettem belőle, a kisebbeket odaadtam, meg is ette. Hagy szokja a darabosat, van mivel elrágni. :lol: szerencsére nem válogatós, eddig alig volt vmi, amit ne evett volna meg.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

zabpehely liszttel lehet sűríteni kaját? Mert egyik barátnőmtől kaptam.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Betti! egy barátnőm véleménye, hogy annyi gyereket szülj, amennyit te magad vállalni tudsz, mert bármennyire is segítenek az apák, mégis legnagyobbrészt a nő vállán van minden! Ez jutott eszembe, amikor olvastalak.

Nálunk apa fürdet. (mondjuk ez nem szentírás, mostanában kicsit hanyagolja.) Ha etetés időben itthon van, akkor ő etet. Tisztába tevést, ha kell megcsinálja. Igazából mindent megcsinál, de olyan fix dolog, amit mindig ő tesz, olyan nincs.... (De egy mégis: ha együtt sétálunk mindig ő tolja a kocsit. :lol: )

Starlark! Hat vizsga???? Jesszus... És már júniusban munka???? Jesszus... Nekem ez nagyon rosszul hangzik. Donát bölcsibe megy? Bocs, ha már írtad....
blúmi

Ja, még egy dolog eszembe jutott. Apa beszélgetett egy barátommal akik a második babát várják. Mivel már mi is tervezzük, apa azt mondta, hogy nagyon komolyan fel kell kötni a gatyót, mert két gyerekkel rengeteget kell majd segíteni. A cimborám elgondolkodott, majd azt mondta: hát igen... Vagy még nagyobb lesz a lelkiismeretfurdalásunk. :lol: :lol:
blúmi

Ági, ezt találtam:

8-9. hónap

Gyümölcsök: szilva, ringló, cseresznye, sárgadinnye, görögdinnye, sárgabarack, mangó, papaya

Zöldségfélék: karalábé, karfiol, sóska, spenót, padlizsán

Húsfélék: marha, sertés (csirkemáj maximum heti 1-szer)

Ízesítés: póréhagyma, fokhagyma, őrölt kömény, majoránna, bazsalikom, citromfű, kakukkfű, gyömbér, koriander

Gabonafélék: zab(pehely), rozs, árpa

Tejtermékek: sajt, kefir, joghurt, tejföl, tejszín, túró, vaj (a főzelékbe téve)

Rágcsálni valók: (felügyelet mellett: kiflivég, puha zöldségdarab, sárgadinnye, banán

Kép
Kép
noni78

Hello mindenki!

Jelentem a rizs nem vállt be, mint sűrítő dolog, illetve a kukorica mellé nem. Olyan semmilyen íze nem lett a főzeléknek így, még csirkehusisan sem.

Minyu!

Oké, kölest és hajdinát beszerzek majd. Köszi az ötletet!

Hehe, fáj a kezem, főleg ha pihen, akkor utána nagyon. Reggel nem tudtam pelusozni Ákost, mert annyira nem mozgott. A térdem is tropa, alig tudok legugolni. Nem tudom mi szállta meg az izületeimet... :( Jah, de tudom, hamarosan én is vénülök, immár a 24. életévembe lépek. :lol:
Az Ákos koncerttel nem húztok csőbe ám, ez most ülős koncert lesz. Az Ákos 40 és az Ákos 40+1 koncertturné nem a tombolós fajta, hanem az ücsörgős. Nem is baj, tavaly előtt volt utoljára itt koncert és elég erősen utáltam a színpad előtti nyomulását a tömegnek. Nem vagyok egy party emberke, nah, nem szeretem az ilyen nyomorgást, lökdösődést, stb.
Az új számok érdekesek... szívesen leülnék beszélgetni Ákossal, hogy hogyan vagy miért változott ennyire, de asszem ez nem mostanában fog összejönni. :) Szeretem ezeket is, csak furcsa.

Betti!

Mi nem vártunk ilyen sokáig Ákosra, de kellett küzdeni érte, és az én Párom sem volt olyan aktív amilyet elvártam volna.
Kb. 1 hónapja elég komolyan kiborítottam a bilit, napokig szinte alig szóltunk egymáshoz, aztán végülis sikerült egyezségre jutni. Felhívtam rá szíves figyelmét, hogy a gyerek nem csak az enyém, nem csak az én gondom és oké, hogy ő dolgozik, keresi a pénzt, de nem ér semmit ez az egész gürizés, ha végül ránk, a családjára nem marad energiája. Nálunk ez volt a fő indok, hogy ő elfárad a melóhelyen, meg kiagyalják és ha hazajön akkor pihenni szeretne, stb., stb. (Szerintem mi nők -illetve én biztosan- totál másként működünk, én dolgozni jártam a munkahelyemre, 7.30-15.30ig. 15.45kor már pont nem érdekelt, hogy mi volt az E.ONnál... Ellenben a Párom még délután is azon dúl-fúl hogy mi volt, meg mi nem, hazahozza ilyen szinten a melót. Nekünk ezen kellett formálni kicsit.)
A fürdés naponta felválltva megy, illetve ha valamelyikünknek dolga van, akkor a másik csinálja. Magától nem csinál általában semmit Ákossal, viszont ha szólok, hogy pelust kéne cserélni, akkor megcsinálja. Ugyanígy az etetéssel, öltöztetéssel, játszással. Magától nem ugrik rá nagyon a problémákra, viszont ha szólok, akkor (már) nem húzza a száját, hanem csinálja.

Elteszem magam holnapra. Jó éjt mindenkinek!

Monee

monee85

blúmi,
nagyon jót röhögtem az uccsó írásodon!! :D Szomorú, de így van....

betti,
nálunk ugyan az van, mint Ágiéknál. HA ITTHON VAN, akkor nagyon sokat segít. Etet, fürdet, altat, pelusozik. Simán ráhagynám bármeddig. Csak sajnos ritkán van itthon.
De az tény, hogy a gyereket leginkább magadnak szülöd!

Nálunk a kistesó projekt jövő nyárra van tervezve egyébként. Vicces, hogy 3 hónapja még hallani sem akartam róla, most meg már alig várom! :)
Amúgy Flóra tünemény!! Komolyan nem tudok betelni vele!! :D :D :D
Reggeltől estig hangosan kacarászik, soha nincs rossz kedve!! Soha nem sír, max akkor nyüszizik, ha már álmos és még nem viszem aludni. Szóval meg kell zabálni!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

:lol: Blúmi,
De jót röhögtem a barátotok beszólásán! Én milyen igaz... :lol:

Bejci,
Te kerestél ruhát keresztelőre? http://www.teszvesz.hu/item636176689_ge ... _9_ho.html

Még "csak" négyen válaszoltak a körkérdésemre, de már most azt fontolgatom, hogy lecserélem apát. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Irigy-irigy!!!

Kép
hbetti

Kép

Kép Felállok!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

ja...

Ági,
a "fénypont" a fotón az, ahol a szemében visszacsillan a vaku, vagy a simán a fény. Ha ez szimetrikusan van a 2 szemben, akkor a gyerkőc nem kancsi, még ha annak tűnik is.

szeder,
a múltkori kérdésedre válaszolva: én egészségesen féltékeny vagyok. Amíg dolgoztam egyáltalán nem voltam az. Most hogy itthon ülök és apán kívül férfiembert csak a TV-ben látok, sokkal féltékenyebb vagyok. Főleg, hogy a férjem most vett fel 2 új 22 éves kolléhanőt... mindkettő modell másodállásban. hm..... :?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Ezeket a fotókat látva még vissza kellett jönnöm.
Honey, jaj de gyönyörű az a lány! És nem mellesleg nagyon ügyes!

Kép
hbetti

betti.
Ne légy diló.. ma nincs időm kifejteni, mert vasalás közben vagyok... de jövök holnap.

JÓ ÉJSZAKÁT

szeder74

betti,
csak hogy "dicsekedjek apával" , most hogy nincs éjjeli szopi, hétvégén ő van ügyeletben, ha Flóra esetleg felkelne. Bár már volt 3 átaludt éjszakánk a héten

Kép apa a szupervicces

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

HONEY
NAGYON HELYES Flóra csupa boldogság látszik rajta. Huh modell csajok.. de nem talált másmilyen nőket :?: húzz a csajok fejére szatyrot :lol: :lol: :lol:

szeder74

Szeder,
Szombet éjjel vasalni?!?! :shock: :lol:
Bezzeg lánykorunkban, még csak most indult az este...
Én meg borozgatok a teraszon, és azon filózok, hogy mit kéllene itthon megcsinálnom.. :mrgreen:

Kép
hbetti

Betti
Inkább ma csinálom, mert a vasárnap este rosszabb. Napközben meg nem megy..
Egyedül iszogatod a bort :?:
Hát igen... de jó is volt akkor.. de most sem vagyunk "öregek".. én megfogadtam, ha sikeŰl lefogynom, akkor mulatok egy akkorát... nem csatlakozol majd hozzám :?:
Én is vágyom már erre arra szerintem ez abszolút normális... 9 hónap terhesség és hízás... szülés vagy császár, ami brutál utána, vagy normál szülés, ami akkor brutális.. majd tejbelövellés, büfizés, köldökcsonk... stb stb... tudom én és itt mindannyian tudjuk, hogy nehéz, de ez egyre könnyebb lesz.. az jó, ha ki írod magadból..
Valaki írta, hogy egy nő magának szüli a gyereket.. ez olyan nagyon igaz :!:
Amikor mi eldöntöttük, hogy jöhet a baba én akkor nagyon végig gondoltam ezt...
))) főleg, hogy anno egyedűl maradtam két kisgyerekkel ))))
Én nem fájdítani akarom a szíved, de nekem is nagyszerű párom van... sokat segít Adél körül...de éjjel csak én vagyok vele ez az én feladataim közé tartozik..főleg, hogy szopik még Adél...
Az biztos, hogy egy pasi sem egyforma..,de lehet, hogy később jobb lesz.. fel a fejjel :!: :!: :!:
Jó éjt :!: :wink:

szeder74

Noni!
Húúú, de jót találtál. Köszi szépen. Viszont jutott eszembe. Pont most volt téma a glutén mentesség, érzékenység. Mivel Dávid arca még van, hogy mostanában is kicsit ekcémás (valszeg mert eszek már kevés tejterméket), ezért jutott eszembe, hogy a kifli lisztből készül. Így most akkor adhatok neki ilyet rágcsálni? Meg gondolom tejterméket, mint joghurt és tásai sem adható neki, hiába a 8-9 hós táblázat.

Honey!
Örülök, hogy ilyen jól megvagy Flórával. Úgy, hogy pár hónapja meg majdnem kimentél a világból, hogy megint minden kezdődik előröl, és szinte „csak” fél órája tetted le aludni. (jó a memóriám :wink: )
De cuki képeket hoztál. Köszi neked is a szemmel kapcs. Választ. Az első képen látszik is a fény a szemében. :lol: ja, és ügyi Flóra

Betti!
Azért az hozzátartozik a történethez, hogy nálunk apa most szeptembertől, azaz okt. 1-től megy Gyedre, én meg visszamegyek dolgozni. Már nagyon várja.

Fiúk alszanak, én meg keresek vmi jó receptet, mit kéne holnap készíteni, mert jönnek holnap tesómék ünnepelni. Hááát, nem találok semmit így hirtelen, fáradt vagyok. Szerintem rakott cucc lesz, tele egészséges dologgal aztán kész. Megyek is aludni.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Betti
Akkor kicsit húzom a mérleg nyelvét a másik oldalra.
Párom még egyszer nem fürdette és egyszer nem rakta tisztába emmát…
Mondjuk ő is reggel megy este 7-kor jön. De nálunk is munka előtt még bevásárol nekünk, friss reggelirevalót. És ha németórára megyek primán el van a gyerekekkel, ilyenkor ő eteti emmát. A közös családi,gyerekes hétvégi programokhoz mindig ragaszkodik.
Heninél még volt furcsa érzésem,hogy nem akarta a picit fürdetni,de mikor 10 hónapos nagy baba lett heni megváltozott a párom,onnantól kezdve henit gyakran fürdette/fürdeti. Kis emmát még egyszer sem…de gondolom nemsokára,mikor érzi emmával is úgy tud kommunikálni akkor őt is fogja. Játszani nagyon-nagyon szeret velük. Mesél nekik,báboz nekik hosszan esténként.(én ilyenkor főzök,mosogatok,fürdök stb..) Meg eleve sokat szeretgeti őket. És nekem segít, máshogy..pl takarít ( a konyhát kivéve,az neki utálatos terület)
Meg nálunk,komfortszopi van,így sokszor tényleg nincs értelme másnak ugrania ha emma reklamál,mert 2-3 perc cicizés mindent megold...azt meg én tudom megadni.

Starlark
NAGYON ÜGYES VAGY!!!!!
Hány félév van még hátra?

Bejci
Meg lesz az eredménye!

Blúmi
Ó,de jó lenne!! Egyenlőre még a válaszra várunk,hogy a családi kupaktanácsuk meghozza az utolsó döntést,hogy eladják!
Ex, szerintem ne szégyeld párod előtt felhozni a dolgot. Ha valami bánt ,nyomaszt akkor azt jobb megbeszélni..szerintem

Márti
Hááát 4 gyerek mellett…mindig van kivel foglalkozni…nagyon sajnálom,olyan rossz volt olvasni a füles éjszakétokat.

Sziszi
Gyere gyakrabban! Olyan jó lenne!!!

Szeder
Kitartás!Majd ha te is megkapod a kis fonaladat rá se nézel majd a csokira!!!

Monnee
Jól teszitek,hogy megveszitek Katának. A cél az lenne,hogy még a sexuális élet megkezdése előtt be legyenek oltva a fiatal lányok,még mielőtt a HPV-vel találkoznak.
Én nem szeretem az oltásokat,tényleg csak a kötelezőket kapják meg a lányaim. Meg a Prevenal-t,ha az nem lenne kötelező akkor is megkapták volna. De a HPV elleni az az a kategória amin nem gondolkodom tuti kapni fogják!
Ingyenesség: ez önkormányzatfüggő,van ahol átvállalják a fizetést

Am
Kisfiatok tényleg tiszta apukája. Jók a képek,biztos nagyon jól éreztétek magatokat!
holka

Dávid,Flóra
ügyesek vagytok!
holka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?