Sziasztok!
Mivel ma szerda van, itt vagyok. Ákos úton a mamáékhoz, én meg engedélyeztem magamnak ennyi lazulást, hogy írjak Nektek.
A.m!
Boldog születésnapot!
Május 29-én van a születésnapom, úgyhogy biztos csak jót fognak mondani Minikéről!
Gratula a mászáshoz!
Betti!
Mint látható is, én az egyik kirívó eset vagyok. Imádom a fiam, nem tudnék nélküle létezni, de mivel már nem szopizik és szépen eszik, igenis én úgy érzem, hogy itt az ideje, hogy másnál is lehessen. Szerencsére Ákos mindig is egy nyugodt, jól alkalmazkodó gyerek volt, én úgy látom, hogy őt egyáltalán nem terheli meg, hogy egy napot nélkülem tölt, így bátran el merem engedi anyuékkal. Állítom, hogy nekem rosszabb nélküle, mint neki nélkülem. A mamáék egész nap elugrabugrálnak vele, szórakoztatják, sétálgatnak vele, ott vannak kutyák is, szóval tök jól érzi magát a hapsim.
De hogy a kérdésre is válaszoljak: hagyjd ott nyugodtan Julcsit és ha esetleg nem jönne össze a dolog, akkor is hagyj kiskaput, hogy elmentek érte, vagy valami. Nem kell kőbe vésni a dolgokat, de szerintem abszolút jól is elsülhet ez az anyamentes hétvége.
Ex ügy:
Nálunk az ex, 13 éves házasság után lett ex. Ismerem, persze, Kata miatt folyamatosan tartjuk vele a kapcsolatot. Sokáig (amég nem volt Ákos főleg) nagyon nehéz volt feldolgoznom a kapcsolatunk elejét, hogy 13 évet azért nem lehet nyomtalanul eltörölni, főleg csendben rágtam rajta magamat, de aztán mióta megvan Ákos szinte elmúlt ez hogy a régi dolgokra gondoljak. Sőt inkább most olyanra fordult a dolog, hogy az ex kerül minket, valószínű nem akarja Ákost látni. Barátnők-ellenségek nem vagyunk, én nem vagyok hajlandó időt pazarolni arra, hogy ellenségeskedjünk, egyszerűen már nem érdekel hogy van-volt.
Az a vicc (és ezt eddig még nem mondtam Eszikének) hogy Eszike stílusban tökre hasonlít nekem az ex-re. Norbi szerint nem, de szerintem meg igen. Eszivel meg tök jól elvagyunk.
Furcsa dolgai vannak az életnek.
Humanka!
Én sem jöttem volna rá, hogy mi az az izé, amit nem tudsz hogy hívnak.
Érdekes ötlet ez a háló dolog, majd mondd el, hogy vált be!
Drukkkk hogy sikerüljön részmelót találni, de tudod mit?! Ahhoz mégjobban drukk, hogy jöjjön a kistesó mihamarabb!
Márti!
Szuperek a képek!
Ha egyszer lesz lányom, akkor azért fogják Mírának vagy Noéminek hívni, hogy becézhessem Miminek, vagy Miának. A Ti Milla beceneveteket is szeretem.
Lanta!
Gratula Ramónának! Milyen édesek együtt a lányok.
Tök aranyosan eljátszanak!
Ági!
Jessssz! Ügyes Dávid! Remélem agyon dícsérted!
A szőnyegen kiterülős kép is haláli.
Helyi alvásjelentés:
Mióta este fél órával később rakom le Ákost aludni, azóta alszik fél 8-ig. Korábban 6kor kukorékolt...
Igaz, én csalok, mert reggel 5 körül, amikor felébred, átviszem magunkhoz és úgy nyomjuk fél 8-ig a szunyát, de ez most így nagyon kényelmes. A 6 óra kifejezetten kínzás volt nekem.
Napközben is tud újabban 2 órákat aludni a fiam, ha ott fekszem mellette. Az a helyzet, hogy neki is sok a bejövő információ (pedig mi sokat vagyunk itthon), álmodik és felriad álmából. Ha nem vagyok ott mellette, hogy azonnal visszaadjam a cumit, csitítgassam, akkor felpattan és országos bömbölésbe kezd, aztán hiába álmos, nem tud visszaaludni. Úgyhogy most beadtam a derekam, fekszem inkább vele, mert így jó kedvű és kipihent a fiam és nem szirénázik nekem egész nap, hogy fáradt, meg megy neki mindennek, mert nem tudja koordinálni a mozgását. Most ez a megoldás.
Fogyi klub:
Szintén csatlakoznék! Ha beleérne a bilibe a kezem, akkor kb. egy 20-ast szeretnék ledobni, de ha 12-15öt sikerülne, akkor már nagyon nagyon örülnék magamnak.
A kaja mennyiség csökkentésével láttam neki a feladatnak - nyáron ez nekem sokkal könnyebb, télen mindig összeszedem magam, mint egy barnamedve - és szeretnék szobabringázni, bár addig még nem jutottam el. Ez a zsírbombázás amire ha jól sejtem Szeder és Winona is megy, tökre szimpi (ez a Gombos Edina-féle dolog nem?). Ha kicsit lepasszoltam és az anyagiak is úgy jönnek össze, lehet hogy én is elmegyek. A combomnak-seggemnek nagyon nem ártana.
Annyi mindent olvastam, hogy most nem jut eszembe más. Sok dolgot terveztem ma megcsinálni, de asszem most mégis inkább visszadőlök az ágyba kicsit, elvégre ez a pihi nap erről is szól.
Sziasztok!