Sziaszok Csajok!
Bocsi a tegnap lelépésért, de mint írtam, jött haza a párom és nekiestünk az udvarnak, garázsnak, kerékcserének, és hipp-hopp elrepült az idő.
Pici és Gabi!
Örülök, hogy erősödik a teszt mindkettőtöknél! Főleg nálad Pici, mert a tegnapin halovány csíkocska volt, de mára... megmutatta rendesen magát!
Vigyázzatok nagyon magatokra!
Olvastam fentebb, hogy Csucsu a következő akiért izgulni kell?
Na és persze én!
Hogy hányadik dpo-n vagyok, azt ne is kérdezzétek, mert ugye én ebben a hónapban semmit nem néztem, így nem tudom, csak azt, hogy a 28. ciklusnapon vagyok. A melleim még mindig fájnak, nem is akárhogy, és szerintem nőttek is. Na, de én nem akarom nagyon belelovalni magam. Majd meglátjuk!
Tegnap beszélgettem Andikával és azt látta a kártyákban, hogy minden gondolatom a baba körül forog. pedig ezt a hónapot pont a lazításra és a nem rá gondolásra szántam. Ezek szerint nem sikerül eléggé kikapcsolnom?
Nem tudom, mert eddig én úgy éreztem, valóban nem foglalkoztat a téma, még azt sem érdekelt, hány naponta akciózunk apával, egyszerűen csak jól éreztük magunkat, és most hogy jön a ciklus vége, most gondoltam először arra, hogy valyon így sikerült-e.
Ki érti ezt....
Csajok!
Eldőlt már végre, hogy mikor és hol lesz a tali????
Cat valami 21-ről is írt. Nekem ez új! Nem szombat vagy vasárnapról volt szó eddig?? Az 22-23. Vagy lemaradtam valamiről???