Új privát üzeneted érkezett!

Szívesen...gyorsan megvan :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Most akkor megint szerencsém lesz???? :wink: :wink: :wink: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Lehet:)

Kép
csucsu05

Nemlajos!

Gratulálok a félidőhöz!
Nagyon ügys kis babó lapul a pocakodban. :D Nagy túlélő lesz, az biztos.

Lányok!

Már megint ezek a sütik... :roll: :shock:

Pici!

Hova tűntél délután?
Vendég

Cat: Mit csináltatok ma? Nálatok nem esett az eső?? Mi ki se tudtunk ma menni. Mert vagy esett vagy sütött a nap.Kétszer indultunk neki de egyszer az utca végéről vissza kellet fordulni mert elkapott az eső.

Kép
csucsu05

Nemlajos!

Ha fürdőszobába bútort is szeretnétek, akkor horror árakra készüljetek! :shock:
A legolcsóbban mi a Palatinus fürdőszobaszalonban találtunk. Érdemes elmenni majd.
90 ezerért vettünk olyasmit, amit máshol 200 alatt nem láttunk.
De ez tényleg nem létszükséglet.

http://www.palatinusfurdoszoba.hu/

Sütő+főzőlap pedig internetes kutakodás eredménye.
De hamarosan itt a karácsony. Most hallottam, hogy a kereskedők óriási akcióba fognak majd, mert félnek, hogy semmit nem tudnak eladni a válság miatt. Inkább kisebb haszonnal adják többek között a műszaki cikkeket.
Szerintem addig várjatok vele.
És nem éri meg a rosszabb minőséget venni, hiszen ezt nagyon sok évig fogod használni.
Vendég

Csucsu!

Mi is itthon voltunk.
Én megpróbáltam pihenni... Két napja eléggé görcsölt a hasam, és ez tűnik az egyetlen gyógymódnak.
Sajnos Beni sok tévét nézett emiatt. :( Rossz anyának is érzem magam. :oops: De majd lesz ez még jobb is...
Vendég

Cat: Ne viccelj nem vagy te rossz anya!!! Azért neked most pihenned is kell. Vigyázni kell a kicsire na meg magadra is.

Kép
csucsu05

Igen, ezt elméletben tudom, de azt is, hogy szüksége van a levegőre, a gyerekekre...
De ha hétfőn már nem lesz taknyos és nem köhög, akkor újra viszem bölcsibe. Azt nagyon szereti. :D
És akkor nem érzem majd, hogy több törődésre és odafigyelésre lenne szüksége. Hiszen tudom, hogy ott nagyon jó neki. És sokat fejlődik is majd. Jó dolog tanulni másoktól.

Én sokáig azért is halogattam a kistesót, mert úgy éreztem, hogy akkor Benivel nem tudnék eleget foglalkozni. És ezért is örültem, hogy nem lettek ikreim. Tudom, hogy az más helyzet, de én úgy érzem, hogy az első két évben nagyon fontos hogy érezze, hogy Ő mennyire fontos. Ebből táplálkozik végül élete végéig.
De lehet, hogy csak túldimenzionálom a pszichológia bizonyos részeit.
Vendég

CAt: én is igy gondolkodom. Nagyon fontos és meghatározó az első két év sőt 3is. De 2éves kora után már jobban birja a közösséget meg ha nem vele foglalkoznak a nap 24órájában.
De azért mert ma nem mentetek ki ne legyen lelkifurid mert a beni úgyis beteg még igy ő is pihent. ma amúgy is fújt a szél sokat.

Kép
csucsu05

Cat, köszi, ez a karácsonyi dolog jó ötlet!!!
Fürdőszobába mi nem akarunk semmit. Nem is férne :roll:
Csak a kagyló fölött, szóltunk, hogy hagyjanak ki egy bizonyos nagyságú helyet, mert oda beépített tükröt akarunk.
Más nem is kell, elé majd fúrunk lappolcot, az jó lesz:)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Csucsu!

Alapból szerintem is az első 3 év a meghatározó. Azért is akartam, hogy minimum két év legyen köztük, mert úgy éreztem, hogy akkor akkor már elég nagy, hogy megértse mi folyik itt körülötte.
És a bölcsi miatt nincs lelkiismeretfurdalásom, mert azt ő szeretné. Szüksége van a társaságra nagyon.
Így ősszel sokan visszamentek oviba, vagy valahova családi napközibe, így már nincs az a nagy társasági élet az utcán, mint nyáron. És hamarabb is sötétedik, hideg van...

Nemlajos!

Nincs mit... :)
Vendég

Cat: Azt mondják a két éves határ a fontos. utána menjen csak a gyerek bölcsibe.
De szerintem is jó ha van a két gyerek között min 3év. Hisz akkor már a nagyobbat nem kel emelgetni.

Kép
csucsu05

Jó reggelt!

Hova tűnt mindenki?

Tegnap este mindenki Apázott? :wink:

És most?
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Cat!
Nagyon sok munkám volt, nem tudtam jönni.
Majd apa jött értem, mentünk szerelőhöz, boltba...
Majd két adag máglyarakást sütöttem.
Az öcsémnek volt egy kis rossz élmánye.
Így magamra vállaltam. Utána kidőltem, és aludtam, mostanáig. :oops:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Jól teszed, hogy sokat pihensz.
Nem vagy rossz anya!!!

picimami

Jó reggelt :)

pici mi történt az öcséddel?

nika70
Salgótarján

Nika!!
Szió!
Vett ő kifliket, hogy majd anyukám csinál neki máglyarakást.
Húgom meg barátnőzött, és mind megették a kifliket.
Öcsém meg mérges volt, és szomorú, már majdnem sírt.
Szegény 4-től melózik minden nap, 17-ig.
És érzékenyen érintette.
Erre a nővére (én), egy hatalmas adagot készíettem csek neki :D

picimami

Jó reggelt :)

Pici: De anyáskodó vagy :) Nagyon örülhetett az Öcséd , hoyg igy gondoltál rá és csak neki csináltál.
Aranyos vagy ez szép gesztus volt.

Kép
csucsu05

Csucsu!
Köszönöm, aranyos vagy!!
Neki egy hatalmas gáztepsi méretű üveg tálban készítettem, persze egy kisebb adagot az enyém Csabámnak is. :wink:
Mindkettő Csaba!
Öcsém, és párom is :oops: :D :D

Jól jött a sok baracklekvár amit nyáron készíettem, és az alma, dió amit hétvégén pucoltattam apukámmal.
3 nagy diófánk van :shock: :shock:

picimami

Pici: Akkor neked a Csabák bejöttek:)
Jó is a diófa csak ősszel utálom a leveleket gereblyézni:( Nekünk nincs de a szomszédnak van és minden nap miattuk szedem a mi kertünkben is. Viszont egy csomó dió átesik:)

Kép
csucsu05

Jó reggelt, lányok!
Nemsokára megyek jógázni, aztán meg délután végre a nődokihoz, drukkoljatok, hogy akarja megnézni Dömét, mert akkor kép is lesz!:)

Valakitől megint segítséget kérnék: most néztem interneten, hogy megjött a pénzem. Ami vicces, az az, hogy az van írva, hogy "munkabér átutalás". Sehol se jelzi az utalás, hogy ez táppénz? :shock: Vagy még mindig nem azt kapom? :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos: az összegből kiderül mit kaptál. Mert a munkabér úgye több mint a táppénz.

Jajj de jó lenne ha hoznál képet is:)

Kép
csucsu05

Cat: Lesz majd szülinapi buli ? Vagy valami meglepi??

Tudom, hogy csak holnap lesz de nehogy elfelejtsem igy most irok neked egy kis szülinapi versikét:

"Nem kívánok egyéb átkot ,
egyél meg egy hekto mákot.
Minden nap csak 1-1 szemet,
addíg élj míg meg nem eszed!"
BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép
csucsu05

Csucsu!

Köszönöm szépen!
Bár nem holnap, csak vasárnap lesz... És nem lesz semmi buli.
Amikor megemlítettem a férjemnek, hogy én szinte minden évben szervezek neki, vagy elutazunk valahova, azt mondta, hogy én halottak napoján születtem, és ilyenkor senki nem ér rá úgysem. De egyébként meg sem kérdezett senkit...

Valószínűleg ajándékom sem lesz, de ez nem is érdekel.

És ma reggel rájöttem, hogy egyáltalán nem ért meg, és fogalma sincs mi történik velem.
A szememre vetette, hogy amikor itthon van ő folyamatosan Benivel foglakozik én pedig csak fekszem és internetezek.
Valóban ez volt a hosszú hétvégén, de azt is elmondtam akkor neki, hogy görcsöl a hasam, és a pihenés az egyetken megoldás. Úgy látszik ez neki nem számít. Kikészíti, hogy a fia csak Őt akarja amikor itthon van. De hát mit akarna, amikor alig látja?

Szóval ma reggel én is bőgtem egy jó nagyot, Ő pedig elment dolgozni.
De most úgy vagyok vele, hogy nem is érdekel.
Jobb is hogy nincs itthon, mert nagyon mérges vagyok rá.

Azt hiszem ma nem jövök többet.
Megyek, mosok és takarítok, mert az fontosabb neki, mint hogy a második fiával minden rendben legyen...
Vendég

csucsu, ez a vicc, hogy nem több:)
A túlórákkal, meg mindennel lenne több, de az alapbérnél (pont az előbbiek miatt) a táppénz több.
Hát, kicsivel többet kaptam, mint a múlt hónapban, de még most sem tudom...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos nekem is munkabérátutalásként írja a gyest+családit :):):):)

Picike: nagyon rendes volt tőled hogy egyből összedobtál egy kis máglyarakást :):):):) nagyon jó tesó vagy :)

nika70
Salgótarján

Nemlajos!

Csak az iskolától kapott elszámolásból tudod meg, hogy ez táppénz-e, vagy munkabér. Az átutaláson ugyanis munkabérként lesz feltüntetve.
Vendég

cat: sajnálom de majd megérti csak mondjad neki ilyenek ezek a psik :):):) nekem ilyen szempontból megértő volt a párom ha pihennem kellett akkor mondta hogy pihenjek csajok lassan tényleg azt hiszem hogy a jóisten küldte a páromat mégha ritkán vitatkozunk is :):):):):):)):

nika70
Salgótarján

Nemlajos: Amúgy szerintem nem kell félned, hogy elnézték és netán többet kapsz. MAx kevesebbet de többet nem küldenek.

Cat: sajnálom. Amúgy én nem vagyok babás és mégsem volt a szülinapom megtartva. Én is a szülinapom után mondtam, hogy 35voltam ez valahoyg kerek lenne mégsem szervezet nekem semmilyen meglepit vagy bulit. Pedig akkor még halottak napra sem foghatja. Szóval minden pasi egyforma ám.
Én is mindig igyekszek neki meglepikkel meg kerti bulikkal. Nekem meg sosem volt. Na de ez van inkább ilyen legyen mint, hoyg kocsmába járjon vagy csajozzon.
És tudom, hoyg nagyon szeret ahoyg a te férjed is Téged csak nem igen tudják mi kell a nőnek!!
A filmet lehet sokszor meg kéne nézzék merttaláló nagyon a Mi kell a nőnek:)

Kép
csucsu05

Ó, hát akkor ebből nem derül ki...
Köszi a segítséget, futottam jógázni!!! :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos: Jó jógázást:)

Nika: Mindenhol vannak viták. Mert aki azt mondja nincs az nem is mond igazat!!

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Cat!
Ha a párodnak az a baja, hogy a fia csak rajta lóg, amikor otthon van, akkor kérdezd meg tőle, hogy hogy esne neki, ha pont azért mert keveset látja, dacos és undok lenne vele. Mert nálunk meg ez a helyzet! Dani is kevest látja az apját és most azzal "bünteti", hogy undok vele, pl: nem akar neki puszit adni, ő nem csinálhat meg neki semmit (kakaó, mese bekapcsolás), mindig azt mondja neki, hogy apa menj innen, ne te gyere, hanem anya! Na, az én férjemnek meg ez esik szarul! De nagyon! Akkor már inkább lógjon mindig rajta, amikor végre együtt lehetnek! Nem?
Fel a fejjel! Lesz ez még jobb is!!!! :wink:
Ja és én is hoztam neked egy versikét!!!
Íme:
"32 éves lettél, nem nagy eset
ez már másokkal is megesett.
Most kicsit fáj, de majd elmúlik,
a 100.-nál már fel sem tűnik!"

Előre is SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOK KÍVÁNOK! Mi nem leszünk itthon a hétvégén, ezért írok inkább már ma!!

Nemlajos!
Várunk majd a beszámolóval és az esetleges fotóval!!

Na, nálunk most volt a 2. pelusmentes éjszaka, de sajna nem sikerült olyan jól, mint az első. Dani hajnalban 5-kor sírt, hogy pisilnie kell, de az eleje sajna már bement neki. Na teszmészetesen nem szídtam meg, inkább én vígazstaltam, hogy nem történt semmi baj, mert nem teljesen bepisilt, csak egy kicsit bement neki. Elmentünk a wc-re, pisilt, átöltöztettem, ágyneműt cseréltem és aludtunk is vissza. Nagyon okos volt.

Bizti lesznek még ilyen éjszakáink, de sebaj. :lol:

Kép
oriandy

Ja Cat!
Bocsi, hogy kiírtam hány éves vagy! Remélem nem zavar!!!??? :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
oriandy

Cat!
Nagyon sajnálom, ami történt.
Sajnos mindenhol vanna néha konfliktusok.
Lehet a párodat is bántja valami, ebben a nagy gazdasági válságban. vagy meló ügy.
Imád titeket.
De tény a pasik tudnak azért úgy megbántani, hogy az maradandó legyen.

Biztosan kapsz majd meglepit!!!

Nekünk egy nap különdbséggel van a szülinapunk, de mindketten készülünk.

Torta, virág, meglepi, nagyon megható szokott lenni. Szülinap és névnap, meg karácsony. De évfordulókat elfelejti...
:? :shock:

picimami

Jó reggelt mindenkinek!!!

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nemlajos!
Jó jógázást, és várunk vissza Döme fotóival

picimami

Drága Cat!

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat: Látod mennyien szeretünk:) Mi vagyunk a második családod. És ha nem is lesz meglepi buli a szülinapod alkalmából mi itt virtuálisan csinálunk neked:)

Kép
csucsu05

Na csajok léptem mert a lányomat vsizem fodrászhoz. A szokásos hajmosására:)
Puszi mindenkinek:) Ne feledjétek PÉNTEK van:)

Kép
csucsu05

Cat!!
Sok Boldogságot Kívánok neked!

"Mikor kigyúlnak a fények,
pajkos tündérek zenélnek.
Huncut mosollyal egy Rád kacsint,
kicsi kendőből csillámot hint,
így adja át üzenetemet:
Boldog szülinapot Neked!"

Kép

picimami

Köszönöm szépen a szülinapi köszöntéseket!
Így, két nappal előbb is jól esik! :D

Andy!

A korom nem titok. :D Én soha nem csináltam gondot belőle. Ennyi vagyok és kész.

De az már most biztos, hogy nem lesz jó hétvégém
A férjemnek sikerült elrontani. De most annyira, hogy úgy érzem, nem nagyon tud olyat tenni amivel kiengesztelhetne.

Tudom, ez az én hibám is, mert túl érzekeny vagyok. És abban is biztos vagyok, hogy neki is vannak gondjai.
De ma nem érdekel. Vagyis csak annyira, mint Őt az én problémám.

Bocs, hogy Titeket fárasztalak ezekkel!

Inkább kipakolom a mosogatógépet és megnézem hogy áll a mosógép...
Vendég

Cat!

Dehogy fárasztasz!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jaj Cat, hát nálatok is kezdődik...?:(
Fel a fejjel, cicavirág, nem rég még Ti tartottátok bennem a lelket!!!
A párodról meg csak azt tudom mondani, amit Ti nekem, hogy bizony, őket is megvisel sokminden, csak ők inkább elfojtják (bár ne tennék!!!)... És bizony ők is elfáradnak, meg ingerültek néha. Az a szülinap meg... Hát, én sokáig hisztiztem, hogy nekem ez kell, meg az kell, meg meglepi buli, meg mindenféle. Tavaly abból volt hiszti, hogy hozott nekem tortát, meg virágcsokrot, én meg kiakadtam, hogy ezek KELLÉKEK, nem AJÁNDÉK.
Most, így utólag már nagyon bánom, hogy így viselkedtem. Valahogy lerendeződött bennem minden, és végre belátom, hogy nem vagyunk ünneplős brigád. Valahogy olyan nyögvenyelős, meg színjátszós mindig, ha valamit csinálunk. Úgyhogy megbeszéltük, hogy egy ölelés, egy csók, és mindenki vesz magának valamit, amire vágyik. De apró meglepetés azért nem árt! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

cat: dehogy fárasztasz minket sőt beszéld ki magadból hiszen jót tesz neked :):):)

amúgy Boldog szülinapot kívánunk mi is :)

Életünk boldogsága parányi töredékekből áll össze - az apró, elfeledett csókokból és mosolyokból, egy kedves pillantásból, avagy egy szívből jövő jókívánságból.
Kép

nika70
Salgótarján

Gyerekek, én azt sem tudom, hogy mikor van halottak napja... Nem 1-én??? :shock: :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!
Igen, 1-én van.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Drága Cat!
Dehogy fárasztasz minket!! Mindenkinek lehetnek problémái, és ki más "támogathatna" ilyenkor, mint a barátok!? Úgyhogy, ha könnyebb a lelkednek, gyere és öntsd ki nekünk! Szívesen fogadjuk! Ugye csajok? Beszélhetek mindenki nevében???
Nem tudom, nálunk mi lesz, ha újra kismami leszek, mert nálunk a várandósság alatt sosem voltak ilyesmi vitáink. Mármint, hogyha én fáradt voltam és inkább feküdtem egész nap, akkor azt csináltam, aztán ha volt erőm takarítani,akkor azt csináltam. Persze más a helyzet, ha már van egy gyerkőc is. Meglátjuk, ha már ott fogok tartani. Csak már ott tartanék.... :roll: :roll:

Na, Cat-en felbuzdulva én is nekiestem a lakásak, már a gyerekszoba, füdő, wc kész és egy adag mosás is. Megyek és befejezem, amit elkezdtem.

Kép
oriandy

Andy!
Az én nevembe nis beszéltél :wink: :lol:

Jó takarítást!!!! Én vasárnapra halasztom majd... apa úgis kirándulni fog :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Fiús kirándulás lesz :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Szóval szingli leszek :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

[quote="catherine"]Köszönöm szépen a szülinapi köszöntéseket!
Így, két nappal előbb is jól esik! :D

De akkor miért írta ezt Cat, akinek halottak napján van a szülinapja? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?