Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak beugrottam, hogy NAGYON JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNJAK NEKTEK MÁRA!!!!!Várjuk a képeket!

Bejci!
ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG SZÜLETÉSNAPOD ALKALMÁBÓL!!!!

Kép
Kép
petra1980

Sziasztok!!!

Bejci NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!

Nagyon jó talit, érezzétek nagyon jól Magatokat és csináljatok sok-sok képet!

Kép
Kép
lanta

Halihó!

Először is Bejci!!!
Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!!! :P

Naaaa!!! Mindenki készül a talira??? Vagy már el is indultatok???
Mi is készülünk. Anna éppen ráalszik a nagy találkozóra! :D Aztán hamizunk és gyia...! Én is nagyon várom már!
Ma "hivatalosan" is elkezdtünk mászni!!! Reggel az ágyunkban ha nem fogom meg a végén, símán "lemászik"! :lol: A másik végén az ágynak pedig fal van, ott meg felállt! Egyedül!!! :shock: Én csak ámultam és bámultam! Gondolom éjjel megálmodta hogyan kell! Ja! És ráadásul éjjel csak egyszer kelt fel, vagyis hajnali 5-kor. Ivott 2 korty teát és aludt tovább! És én is!!! :P :P :P Nagyon jól esett!!! Csak így tovább kislánykám!!!! :D
Szóval nemsokára találkozunk! Addig is jó utat mindenkinek és mindenki nagyon vigyázzon magára és a picúrokra az úton!!!

Kép
Kép
konan

Sziasztok!

Lányok, mi sajnos nem tudunk menni! :(
Érezzétek nagyon jól magatokat, és sok-sok fotót hozzatok!

Kép
hbetti

sziasztok!

csak gyorsan beugrottam, míg Noniék ideérnek. Látom, készül mindenki a nagy eseményre.
Akik otthon maradnak, írjatok sokat, hogy legyen mit visszaolvasnunk!!

pussz

Betti!
miért nem jöttök?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Nos lanyok, hazaertetek mar? Mi volt? MAr alig varom a beszamolokat!!!

En mar jo reg nem voltam, de leszek mostmar. Mindharom gyerekem himlos volt, azt sem tudtam kivel mit csinaljak. De mara mar mindenki jol van. Rekuc meg az allergiajaval kuszkodik nap mint nap. a Fiuk meg voltak mar oviban.
Roviden ennyi. De majd irok tobbet is.

szisziKép
sziszi7

Mi most értünk haza ! Nagyon-nagyon jó volt! Sűrűbben kéne találkoznunk, na meg persze mindenkivel! Majd hozom a képeket,ha feltöltöttük!
A lányom jól bepasizott! :lol: Kezdte Zalánnal,aztán Misuval nyalták-falták egymást ( a szó szoros értelmében) és persze nem hagyhatta ki Csongit sem!
Hú,sokat tudnék írni,de most hív a lányom...

Honey!

Még egyszer köszi,hogy elvittél minket!

Nagyon jó volt megismerni a babákat-anyukákat! Teljesen feldobta a napom!

Márti
borossné becz márta

Csajok!

Először is köszönöm a köszöntéseket... nagyon jól esett!!!! :oops: :lol:

Másodszor köszönöm, hogy találkoztunk!!! Nagyon jól éreztük magunkat Biával, - bár ő a felét átaludta- fotókat majd várjuk, mert a mi gépünkön betelt a memokártya. :?
Szervezzünk sűrűbben talit!! :D
Vendég

Sziasztok!

Mi is fél órája értünk haza :) HÚúúú , de nagyon jó volt.. nem tudtam az élménnyel betelni!

szeder74

Sziasztok!
Mi voltunk a legkitartóbbak Humankáékkal. :D
Örülök,hogy megismerhettelek Benneteket!!

Kép
holka

Akkor elkezdem a képfeltöltést..kihasználva,hogy van 2 lefáradt lánykám.... :lol: :lol:

Zalán,nagyfiú
Kép

csajos,kis Kamilla
Kép
holka

Jesszus!!! Noni,most látom csak mit csinál a lánykám...Csak megkaparintotta Misike cumiját??!! Jaj,ezerbocs....

Kép

Nekem a többi kép anyuka-baba közeli kép,azokat elküldöm priviben..

Bejci
Isten éltessen utólag is!
holka

hahó!
Mi is hazaértünk :D :D :D
Jaj nagyon jól éreztük mi is magunkat. Visszafelé 3/4 órát aludt Minikém :D
Nagyon örülök,hogy így sikerült összejönnünk végre,de azt sajnálom,hogy nem volt ott mindenki.
Mindjárt feltöltök pár képet.

Holka!
Köszi a csoportképet :D Nem semmi mennyien voltunk csak sajna erről már Honey-ék hiányoznak :cry:

Kép
Kép
a.m.

Bocs Betti!
Közebn néztem,hogy már ti sem voltatok ott amikor készült a csoport kép :(

hazafelé beájulva :lol: Kép
közös játék
Kép
haverkodós
Kép
Adél és a fiúk/1
Kép
Adél és a fiúk/2
Kép
egy szerelem kezdete :D
Kép
Adél és Gyuszika :D
Kép
játék
Kép

a csoport egy része
Kép
a csoport másik része
Kép

Kép
Kép
a.m.

Akkor azt a pár képet ami van, én is dobom gyorsan. A többit priviben küldöm, mert közeliben vannak az anyukák és nem tudom, hogy kinek publikus!

szóval:
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Honey: Itt a "kockás inges bizonyíték"! :wink:
Kép
Vendég

na mára eldugulok!! :oops: :oops: :oops: :P :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat a talin! :lol: Jó volt mindenkit személyesen megismerni. A babák pedig nagyon édesek voltak együtt! Szerintem gyakrabban is szervezhetnénk ilyet! :lol:

gwini

Holka!
Nagyon tetszenek a Nórinak a mesekönyvek! Köszönjük szépen! :lol:

gwini

Sziasztok!

Én is csatlakoznék :D Mi is szuperul éreztük magunkat!Tök jó volt így a babákat, mamákat együtt látni. Szerintem is kell gyakrabban ilyet szervezni.
Nagyon édesek voltak a babák, tényleg mind külön egyéniség :D Annyira jó volt. Én mikor megérkeztem csak néztem és néztem, mert nem bírtam betelni a babák látványával. Jaj, nagyon jó volt :)
Majd hozom én is a képeket.

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok Csajok!

Jaaaaaaj ooooolyan jóóóóó volt! :D :D :D
A szívem szakadt meg, hogy el kellett jönnünk. :( Főleg, hogy így lecsúsztunk a csoportképről.
Sajna dolgom volt, és Flóra is nagyon nyüszi volt már, így nem láttam értelmét tovább nyüstölni szegényt.

Én is támogatom a gyakoribb talit!!! :D

minyu,
köszönjük a helyszín választást!!! Szuper volt!!! Jobbat nem is találhattunk volna! :D

bejci,
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! :D

igen, látom a bizonyítékot!!! :lol: Nagyon röhögtem volna , ha összeöltöztetjük őket!!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Én most úgy belelkesültem, hogy van egy szabadtéri ötletem (bár még kicsit talán melegebb kell hozzá):

A Normafánál nagyon szupi, babakocsival járható kiránduló utak vannak. A levegőt harapni lehet. Ráadásul ott az Anna rét is, ahol el lehet heverészni , játszadozni a fűben nagy pokrócokon, nagyobbaknak játszótér.
Anyuék 2 utcára laknak az erdőtől. Mivel dolgoznak a nagy ház ott áll napközben üresen. Így fel tudom ajánlani (pisi-kaki-szopi stb ) bázisnak!
Ha valakinek van kedve, szervezhetnénk majd egy "kirándulás light" talit is! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

ja és még azt akartam írni, hogy Flóra étvágya úgy megjött a talitól... vagy mitől, hogy úgy evett, mint fénykorában! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Bejci: Boldog Születésnapot :)

Most csak belestem, vissza nem olvastam csak felületesen:) Nagyon jól éreztük magunkat, Zalán hazafele is aludt egyet majd estig teljesen be volt lelkesedve. Részemről is jöhet a gyakoribb tali, na meg szabadtéri is :D

Kép
kistiggrincs

sziasztok csajok!
klassz volt a tali.én is annyit nézelődtem, ennyi baba együtt!!nagyon édik voltak. pannám is jól elfáradt hazafelé aludt is egyet, kisebb sírdogálás után.szabadtéri tali is lehetne, pl. kopaszi gát is egy jó ötlet.de honey ötlete is sup.
nyugodalmas jóéjt mindenkinek!

Kép
winona

Honey,
Nagyon szupi ötlet! :) Részemről okés abszolút :D

Olyan gyorsan elröppent az idő a talin,annyit lehetett volan még dumálni :D csak hát szegény csöppségek hamar kifáradnak még. De a szabadban, ha tologatjuk őket,akkor talán tudnak könnyebben aludni is :)

Bejci,
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! (így utólag is :oops: )

Jó éjt mindenkinek! :)

KépKép
KépKép
gabolino

Honey: Múlt hét szombaton pont ott voltunk... Normafa nagyon jó ötlet!!Én bármikor vevő vagyok a szabadtéri talira... amíg tavasz van. Nyáron már nekünk a Balcsi miatt necces!

Winona: Ezentúl tessék képet rakni a gyönyörű babócádról!!! :lol: :lol: Annyira szép!!!
Vendég

Honey: Hová tűnt az avatarod??? :roll:

Csajok, még azt akartam írni, hogy én alig tudtam elaludni tegnap este... :D Végig a tali járt a fejembe és azon gondolkoztam, hogy kivel nem tudtam beszélgetni egy picit! Pedig annyira akartam mindenkivel!! Remélem a legközelebbi találkozón kicsit tovább leszünk és akkor pótolok! :D
Vendég

Szevasztok!
Jaj de jó volt látni titeket! A játszóház is remek ötelet volt (kösz Minyu), nekünk a Camponában lévőbe van bérletünk, de az a nyomába se érhet.
Amúgy kissé zizzent napunk volt, amire rásegített a tömegközlekedés. Odafelé Emmára simán rácsukta a buszvezető az ajtót, és elindult. Visszafelé meg mindkettő kómába esett, úgyhogy egykézzel irányíthattam és dobhattam fel az amúgy kétkezes babakocsit a buszra, miközben Emma Nagytétényig a vállamon aludt. Fogytam egy kilót (háromszoros hurrá érte) és merő izomláz a vállam. Úúúgy utálom ezt...Emmával egész nap csavaroghattunk a városban (és városon kívül), meg tudtam csinálni a nagybevásárlást (sok mindent bír ám a babakocsi), most meg jobbára autóhoz (és a páromhoz, mert én nem vezetek) vagyok kötve és még egy mozgólépcső is komoly akadályt jelent.
A szabadtéri talinak nagy-nagy híve lennék, de a Normafa tuti vagy másfél óra, és 3 busz. A Kopaszi-gát fele idő, úgyhogy azt bármikor :)

Kép
Kép
rekaorsi75

Ági+Noni!
Hazaértetek szerencsése???Csak egy pár sort írjatok,hogy minden ok.

Én is úgy voltam este,mint Bejci,hogy azon agyaltam,hogy még annyira jó lett volna beszélgetni a többi kismamival,mert nem jutottam oda mindenkihez pl. Bejcihez sem,Tigrincshez, Ágihoz,de volt akivel csak tényleg pár szót sikerült. Na majd legközelebb.Én is támogatom a következő talit. :D

Kép
Kép
a.m.

Szép jó reggelt!

Úgy látszik egyre jár az agyunk csajok :D én is ezt sajnáltam,hogy nem sikeredett mindenkivel beszélgetni. Persze valamennyire erre számítottam,hisz sokan voltunk, sok szép babát kellett csodálni :D
Sztem akár májusra már összehozhatunk valamit :) mit gondoltok? :) én be lettem mégjobban sózva :D:D

Most mennem kell, mert tojásokat kell festenem - rendesen kifújt, mintás tojatokat szeretnék :) meg kalácsot is kéne sütni, mert holnap megyünk le Fűzfőre és majd csak hétfőn este jövünk vissza.

Majd délután/este még jövök azért...:)

KépKép
KépKép
gabolino

Jó reggelt!

De jó képek! Nekem szinte semmi sem lett éles.. mert nem jó programra volt állítva. Egyet tudtam hozni Benről! Olyan jó volt látni Humankat.. és azért belegondoltam, hogy nem tudjuk őket sűrűn látni.. ezért Benről hoztam Nektek képet:

Kép Benike

Olyan helyes kisfiú! Anyukájától kaptunk egy plüss koala macikát! Gondolt ránk! Nagyon jól esett!

Bejci!
Én meg elfelejtettem átadni a szülinapi ajándékomat neked! No majd bepótlom!!!! ( azért most elárulom: - egy csini hajgumi :wink: )

Nem is lehet fokozni,hogy milyen jó volt!

Azért eszembe jutottak a Pécsen találkozott babák és anyukák is!!
Milyen jó lenne, ha egyszer tudnánk közös talit is összehozni!

Sziszike!
Főleg téged sajnállak, mert messze élünk tőletek..! Hogy vannak a gyerekek???????

Anyukákról a teljesség igénye nélkül:

Winona!
Tök jól nézel ki! Ne takargasd magad! A lányocskáddal együtt olyan helyesek vagytok!!!!

Noni!
Te milyen magas vagy! :)
Ezen lepődtem meg nagyon :) Nem mellesleg: csinos!

Honey!
A mi modell alkatú kismamánk! Rajtad viszont nem lepődtem meg. Sejtettem, hogy szép vagy!!!

Am:
Jaj.. olyan pozitív kisugárzású csaj vagy!!! Tök jól el lennénk mi, akár napokat is beszélgetéssel!!!!

Konan!
Húh azt hiszem, hogy mi sokat fogunk talizni! - Már csak a fiúk miatt is :) :) :) - remélem!

Gabolino!
Te is olyan vagy, mint aki nem is szült! Tök jól nézel ki!

Betti!
Én Julcsi miatt ismertelek meg! Gyönyörű kislány! - jól vettem észre, hogy Te inkább az a csendesebb típusú anyuka vagy???????
Pozitív vagy nagyon!

Gwini!
Köszi a párodnak a képeket.. szegényt nagyon sajnáltam!!! - Meg tudlak nyugtatni egyáltalán nem látszik rajtad, hogy idegeskedsz!!! Jó vékony vagy Te is!

Márti!!!
ESKÜSZÖM! Hogy erőteljes pozitív jelenség vagy!!! És tök-tök jól nézel ki, szinte most szültél négy gyermeket! Le a kalappal! A hajad meg milyen hosszú még így is, hogy levágattad! Hát a párod örülhet, hogy szinte 7 hónappal a szülés után, úgy, hogy a 4. gyermeknek adtál életet ilyen jól nézel ki!!! Szerencsés fickónak kell,hogy érezze magát!!!!!!

Tuti kihagytam valakit.. de most mennem is kell.. kertet rendezünk... -megint... és hétvégén virágot is kell ültetni!

A fiúk ugye itthon.. háttttttt nem unatkozom!

Starlak?? Eszike??? Monee???? merre vagytok?????????

Jó, és kellemes napot!!!

szeder74

Igen, igen itt vagyok. Szerencsésen hazaértünk, még egy kis zivatart is kaptunk Kecskemét- Kiskőrösig.
Hú, először olyan zavarban voltam, de észre vettem, hogy nem csak én. :lol:
Itthon feltöltöttem a képeket, sikerült 110 képet készíteni. Ezt meg sem próbálom ide betölteni, kitaláltam inkább mást, majd hozom. :lol:
Nagyon jól éreztük mi is magunkat és támogatom a szabadtéri talit én is.
Na, majd jövök, most megyek lerakom Misut aludni. 6-kor keltünk, éjszaka, meg óránként. :cry:

Kép
Kép
noni78

Bennek nézzétek meg az ujjait!!
Hatalmasak!! Én még nem láttam babának ilyen hosszú ujjacskákat!!!!

Következő tali:
Akár hétvégén is lehetne: mindegy, akár jövőhéten is.. ezt meg kell még ugye beszélni... ha hétvégén lenne, akkor a párjaink is eltudnának jönni, mert én hétvégét csak a párommal szoktam tölteni.. vagyis a családdal.. - ráadásul ők is betudnának szállni a gyerekfelügyeletbe! :)
Azt, hogy merre legyen: nekem teljesen mindegy. A lényeg legyen wc, kézmosó. Árnyék.

Akinek van ötlete az írjon.

A Kopaszi-gátról én is hallottam,hogy jó!!!!!! - Augusztusiak ott szoktak talizni! Nekik bevált.
Az, amit Honey írt, az is jó nagyon!!! _ köszi Honey!!! _ Érdemes elgondolkodni rajta csajok!!

No megyek, mert ezer a tennivalóm!

szeder74

gyors leszek, egy kézzel írok, Dávid a másik kezemben.
Köszi a.m. az érdeklődést. Igen, szerencsésen hazaértünk. Meglepően nagy volt a forgalom a pályán hazafele. Misi aludt, Dávid is egy kis kínlódás után.

Nagyon gyorsan eltelt az idő, pedig 3 órát tölthettünk veletek és édesebbnél édesebb babáitokkal. Jó volt találkozni veletek.
Nonival beszéltük, találkozhatnánk máshol is, nem Pesten, hogy a vidékiekkel is könnyebb legyen a tali.

most megyek

pussz mindenkinek

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

én is hoztam pár képet

Kép csongi, bendő

Kép Emma

Kép Lalu, Csongi

Kép megeszem a kezed

Kép Misi eszik

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!!!

Annyira jó nézni a képeket amiket hoztatok és egyben fáj a szívem, hogy Mi nem lehettünk ott!!! Örülök, hogy ilyen jól sikerült a találkozó és nagyon bízom benne, hogy a következőn mi is ott lehetünk!!! Én is csak a férjemmel tudnék menni mert sajnos Én nem vezetek nagyon sokat!! Max. itt helyben!!! Ezért nagyon rá vagyok utalva!!! A csoportkép is szuper!!! Irigy-irigy :(

Kép
Kép
lanta

Sziasztok!

Bocsi hogy csak ritkán, de ebben a jó időben nem nagyon ülök a gép előtt :)

Ági: Keresztezi a nagy erőlködésben a lábát, de ma már megpróbált feltérdelni úgyhogy nem hiszem hogy ez baj lenne.

A vidi dicsiket köszönjük! :) Még mindig csak próbálkozunk, de nem szabályos módon ugyan de halad előre így már folyton figyelnem kell rá mert szereti a széklábába beverni a fejét.

A talis képek fantasztikusak! De jó hogy ilyen sokan össze tudtatok jönni és látszik hogy a hangulat is jó volt. Főleg hogy már a következő megszervezése zajlik :) :)
Nyáron egy szabadtérire lehet mi is felmennénk.

Mindjárt ébred Doncek aztán uzsi és irány a hinta :)

Próbálok majd ide nézni azért minden nap :)

Kép

Kép
starlark

Hahó!

Enyimképek se lettek jó, mert elözö nap kinn fotóztam és nem állitottam vissza :(

Csoportképet kérnék priviben!!! enyika@gmail.com

közös játék:
Kép

huza-vona:
Kép

Nagyon jól éreztem magam, remélem, hamarosan találkozunk!!!

Mi szerdánként ott vagyunk a Lurdyban ilyentájt, ha valakinek van kedve, csatlakozzon bátran!!

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok,

Hát nagyon jó lehetett a tali. Sajnálom, hogy nem lehettünk ott. Sajnos én épp külföldön voltam így nem nagyon bonyolódtam bele

De ez a sok szép baba így együtt fantasztikus lehetett. És hát a beszélgetés se lett volna rossz.

Mind jól néztek ki - szerintem az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Az súlytöbblet meg le fog menni. Én is azon vagyok most :D :oops:

Jelentem Jázmin felült :D Már 3x - tehát még nem rendszeres, de határozottan jó úton halad a kis högy

Kép
Kép
csibe21

Sziasztok!

egykezesben, Ádám itt van az ölemben.
Olyan felhők vannak hogy nem mertünk kimenni. :shock:

Nagyon jók lettek a talis képek, nagyon sajnélom hogy nem tudtunk elmenni! De a következőn ott leszünk az tuti!
(hétvége nekünk is jobb lenne, Apa fuvaroz bennünket és akkor el tudna vinni)

Végre Ádám is forog! Igaz, csak esténként mutatja be a tudományát, de akkor egy fél órát minimum pörög :lol:

Csibe, Jázmin nagyon ügyi!!! :D

Mivwl húsvétig nem tudom hogy tudok-e jönni, ezért:

Kép

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Minyu!
Szerintem mi gyakran fogunk csatlakozni hozzátok! :lol: Nórinak nagyon tetszett a játszóház és nincs is nekünk annyira messze. :lol:

gwini

Mi van lányok? Megvolt a tali és mindenki eltűnik??? Vagy csak a jó idő miatt nem jön senki? Akkor nyáron mi lesz? :shock:

Csibe: Gratula Jázminnak a felüléshez! :lol:

Anyoooka: Szépek a gyerekek! :)
Vendég

Köszönöm Adélnak, Annnak,Emmának és Kamillának a mászás oktatást :D :lol: ugyanis tegnap megvolt az első két lépés mászva.Igaz utána rögtön orra is bukott szegénykém,de mi annyira boldogok voltunk. Apa épp szabin volt ezért látta ő is,sőt anyukám is épp itt volt :D

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!!!

Csibe gratula Jázminnak a felüléshez!!

A.m Minikének pedig a mászáshoz!!!

Anyoooka nagyon jó lett a kép. Szépek a gyerkőcök.

Én is rakok pár képet ha nem bánjátok :)

Pakolok :)
Kép

Betakaróztam :)
Kép

Kornélia új járgánya
Kép

Tegnap fodrásznál voltunk :)
Kép

Kép
Kép
lanta

Sziasztok!

Temetésen voltunk tegnap,ezért nem voltam. Kamilla nagyon jól bírta,pedig rengeteg ember+ mivel vidéken volt sok autózás,nyüzsi,hangzavar,végül egy nagybevásárlás...én is hulla voltam estére,nem még Ő szegénykém!
Éééééés Kamilla péntek óta tökéletes technikával mászik! Megtáltosodott a talin Ő is,mert ugye ott panaszkodtam,hogy csak pár kanál gyümölcsöt hajlandó enni,erre ahogy hazaértünk,bevágott majdnem egy egész üveg sütőtök-almát! Csak lestem!

Szupik a képek!!!
Én is kérnék mail-ben csoportképet valakitől!

Szerintem is szuper a Normafás ötlet,de,ha hétvégét akarunk,mondjuk egy szombatot,az én kedvencem Sikonda.az arborétum,ott aztán a nagyok csúszdázhatnának,játszhatnának ezerrel,gyönyörű a park,minden (mintha lakna is ott a környéken valaki közülünk). És azért az nem Pesten van talán többen lennénk,simán megszervezhetnénk egy egész napos kirándulást is!

Na,futok is,mert ma takarítok ezerrel,mosni is sokat kell,holnap sütöm a sütiket,mert hétfőn elég nagy búcsújárás lesz itt nálunk!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Csak hiper gyorsan :) (sorry)
Ma megyünk Fűzfőre, hétfőn este jövünk és meg ezer dolgom van. így az általam készített képeket majd ha megjöttem tudom csak feltölteni :( (amúgy nem lettek jó minőségűek.Korábban a drágám bütykölte a gépet, mert kicsit megfeküdt, ezért nem tudtam feltenni még)

Megyek is pakolni, közben sül a húsvéti kalács és még csak 3.5 tojásom van megfestve a 10ből. Lehet el kell vinnem magammal a kócerájt és ott festeni :?

Am,
MiniGyusznak nagy nagy gratula!!! De jóóó :D

Mindenkinek NAGYON KELLEMES ÜNNEPEKET KVÁNUNK!!! :)

KépKép
KépKép
gabolino

Remélem a jó idő miatt vagyunk kevesen!

Lányok, olyan jó látni benneteket a találkozós képeken!!!!!!

Nekem ma nagyon fura napom van, és még mennyi minden áll előttem. Bálint reggel félig kúszós, félig mászós technikával utánam jött az előszobába. Örömömben majdnem elsírtam magam. Aztán anyukám telefonált, hogy a nagymamám agyvérzéssel kórházban van. Délelőtt bent voltunk, de még nem tudtunk semmit, várni kelett az eredményekre. Most hazajöttünk enni, és aggódva várom a híreket.

Mindenki vigyázzon magára!!!!
blúmi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?