Sziasztok lányok!
Ma extra korán, negyed 6-kor keltünk, amit talán jobban viselek, ha éjszaka nem vagyunk fel 1,5 órát... Nem tudom, mi bántotta Emmust
... Gyakorlatilag egy hónapja ébredés nélkül átalussza az éjszakákat, így most furcsállom ezeket az ébredéseket, felsírásokat. A fogára gyanakodtam, de mivel nem rágja a kezét és nem is folyik a nyála, így nem hinném, hogy az a gond. De jó lesz, ha már meg tudja mondani, mi bántja
!
Bori, nagyon édesek Betti fogacskái
. Azon a képen nagyon hasonlít Rád!
Piroska, szerintem se aggódj, nem fog Hajnus elfogyni
! Ha annyi kell neki, akkor annyi -ezek szerint jól lakik annyi kajcsival is.
Emma általában 4x eszik egy nap, ebből 3 alkalommal tápit kap, egyszer szilárdat. Egyszerre ő 200 gramm körül eszik. Naponta 1x (ritkán 2x) kap gyümölcsöt is, de abból nem sokat, így az tényleg csak desszert, nem is számolom teljes étkezésnek.
A vizet pohárból issza Hajnus? Ha igen, akkor nagyon ügyes
! (Írod, hogy a cumisüveget csak rágicsázza, ezért gondolom.)
Gp Ági, nagyon helyes Ákoska, milyen nagyfiú már
! Nem semmi, hogy feláll! Mi még nagyon messze vagyunk ettől...
Anna, talán Te kérdezted, hogy a szilárd étel miért nem olyan tápláló, mint az anyatej. Én tápszerrel hasonlítottam össze a főzelékeket és az tuti, hogy az utóbbinak kevesebb a kalóriatartalma. Míg Emma tápszeradagja kb. 110 kcal, addig 200 gramm főzelék csak olyan 80 körül lehet, a zöldségeknek alacsony a kalóriatartalmuk.
Oui, én is rövidlátó vagyok, de sajnos nem ezek a dioptriáim
. Remélem, sikerül túladnod a lencséken!
Én most könnyűvázas sportkocsikat nézegetek. Valaki váltott már ilyenre? Ha jobb lesz az idő, Emma már stabilan ül és többet mászkálunk, akkor praktikusabbnak gondolom, mint a mostani komplett kocsiját -főleg mivel az elég nehéz.
Kellemes napot mindenkinek!