Sziasztok!
Linacska, jaj de örülök, hogy ilyen jó hatással van az új ovi Lilire! Furcsa, hogy ez a variáció fel sem merült bennetek, hogy akár sokkal jobban is érezheti majd magát az új helyen!
Levi pedig, úgy látszik, megúnta az extra méreteit, most már az átlagos értékek szimpatikusabbak neki!
Fő a változatosság!
Hogy telt az éjszakátok?
Orew, és nálatok hogy telt az éjszaka? Megint volt sírva ébredés? Nagyon sajnálom a babókat, szerencsére Bettinél még sosem volt sírva ébredés, sőt, kb. egy hete már végigalussza az éjszakát (este 7-8-tól reggel 6-7-ig).
Az én anyukám is irogatta az adatokat rólam és én is egész hasonlóan fejlődtem, mint Betti - csak amikor elkezdtem tápszert (Aponti) kapni, akkor lódult meg ezerrel a hízásom...
Családi anekdota, hogy egyszer, amikor apukám 2 hétre elutazott (idegenvezető volt, anyukámmal is egy útján ismerkedtek meg...), hazaérve nem hitte el, hogy az a kövér kislány ugyanaz, mint akit otthon hagyott, úgy meghíztam a tápszertől....
Sőt, havi adatok még anyukám csecsemőkorából is vannak, na ő a listavezető, mert ő már tényleg nagyon hamar csak tápszert kapott, és abban az időben az még nem olyan "lightos" volt, mint manapság...
Sissi, gratula Attinak a felálláshoz, nagyon ügyes!!! Nagyon szomorú, ami a barátnődék tesójáéknál történt...
Azóta sokkal jobban megérintenek az ilyenek, mióta nekem is van gyerekem.
Remélem, semmi komoly baja nem lesz Márknak!
Kenderike, mutatsz képeket a lányaidról?
Tündi, hát igen, ebből is látszik, hogy a kisfiad sokkal strammabb a kislányodnál - ami természetes is!
Mai éjszaka hogy telt?
Madaran, de jó, hogy nem apadt el a tejed!!!
Úgy irígyellek a futás miatt, nekem is annyira hiányzik már a rendszeres mozgás, az aerobic órák! A lábaimon is látszik, egyre vaskosabbak.
Lehet, hogy rászánom magam, körbenézek a környéken és eljárok majd. A baba-mama torna már felejtős, a közel 8 kilós bébikémet nem a legoptimálisabb súlyként használni.
Angelita, hát ez kép... teljesen elolvadtam tőle!!! Nagyon huncut ez a kis Emmus! A hajnali sírás után meddig tudtatok még aludni reggel?
Bikmakk, Daniról is ez a képsorozat!!!
Tőle is teljesen elolvadtam! Biztos jól esett a védőnő dícsérete a gabonára vonatkozóan. (Hozzánk jövő kedden jön, kiváncsi vagyok, mit fog mondani...)
Olyan sokan eltűntek:
danidaniel, noki&potyi, cscsi, baratodildi, zsizsa, earhart, rilla, beusmimi, és a többiek! Gyertek, mi van veletek???