Henger: Köszi, szerintem majd be szerzek egyet, ha már ennyire dicséritek!
Anyoo!
Olyan nagyon-cukifalat kis Ádámod van. Helyes kis pasi!
realdream!
Nagyon jól nézel ki te nő!
Igazi nőies nő vagy! - Jó tudom,hogy most azt fogod írni, hogy pedig az izé, meg az izém nem olyan.. mert nincs idő magamra.. Hagyd! Ne magyarázkodj
Jól nézel és kész!
Szép kisfiad van! Zsombor szép név. Adélt keresztbe lenyelhetné.. mekkora súlya van neki is! Hihetetlen.
Gyere nyugodtan.. néha nekem sem válaszol mindenki.. de lehetetlen is ennyi embernek.. úgyhogy gyere bátran, tuti ,hogy lesz egy-két anyuka, aki neked is fog írni!
Nézd meg: én is kérdeztelek, kértem is képet.. és kaptam is
Székrekedés, hozzátáplálás: én egy ideig adtam, majd volt egy erőteljes büdi kaki, ami zavart, és adtam neki 3 napig csak cicit. Amúgy napi egyszer egy kicsi hozzátáplálás van nálunk. Nem teljes értékű cici-kiváltás.. mert utána kap cicit és szopik is rendesen.
Szóval ki maradt 3 napig a pép.. el kezdett minden pelusba kakilni.. olyan fosásféle volt.. el kezdtem kicsit parázni, hogy ez nem lesz így jó, és tegnap adtam neki turmixolt friss almát.. annak ugye van bőségesen leve is.. mára csak egyszer kakilt.
Olyan nehézkes ez a hozzá táplálás.. Te, hogyan adsz neki sárgabarackot és meggyet:?? Bolti fagyasztás, vagy Ti fagyasztottátok??
Ki engeded, majd át passzírozod, vagy turmix?? Hogyan készíted el??
Dévényi:
Nem tudok hozzá szólni, szerintem ártani nem árt megmutatni szakembernek, ha épp felmerült probléma. Majd Ő eldönti, hogy kell-e vagy sem.
Monee!
Szerintem beszélj orvossal. Nekem ilyen tapasztalatom nincs, mármint,hogy ilyen sokat bukna. Van, hogy Adél szája szélén is van már félig megemésztett -túrós- tej. Viszont nálunk nem olyan nagy mennyiség.
Védőnő esetleg tudna tanácsolni valamit!
Blúmi!
Olyan nehéz ez, mert minden baba más. Mindenki mást fog írni, ebben igaza van Bettinek.
Nálunk sincs igazán az az óriási napirend. Ez abból is adódik , hogy igény szerint szoptatok.
Egy viszont nem változik, ha adok neki pépet, vagy gyümölcsöt azt kora délután adom neki.
Alvás: szerintem majd sokkal jobb irányba fog változni, ha jó idő lesz és többet tudtok a levegőn lenni.
Mi is küzdünk ilyen jellegű gondokkal, mindig változik, van , hogy óránként kell éjszaka, van, hogy végig alussza az éjszakát..- az elmúlt pár napban egész éjszaka aludt.
Viszont nem tudom, hogy milyen lesz a ma éjszaka.. mert kiszámíthatatlan.
Könyvet érdemes átlapozni.. A Suttogóról beszélnek azt hiszem a lányok.. - remélem - szóval, ha van lehetőséged olvass bele.. -én nem jutottam el a feléig a könyvnek, mert nekem nem volt szimpatikus.. mondjuk pont az altatással kapcsolatos dolgokat olvastam el.. hát ez gyereke válogatja, hogy kinél jön be.. nálunk nem jött be.
Ha érdekel, akkor majd valahogy megoldom, hogy eljusson hozzád, ha esetleg nem lenne meg a könyv.
Képzeljétek!
Holkával beszéltem, és az a nagy hír, hogy Emma mászik!!!
Nagyon komoly a kis csaj!!!
Kérdezni akartam már többször is, hogy ki tervezi a közeljövőben a kis tesó projektet ??
Szeder: én nem ..