kicsit bekukk, kicsit lecsüccs...
Bakker, iszonyat idő van megint... nem is számítottam erre, ide felénk simán esőt jósoltak
igaz a felhők már megjöttek, már csak ki kellene lyukasztani....
nyákdugó: több színben is pompázhat, a rózsaszínes-sárgás-barnás-piros-véres kombinációk bármelyike lehet. állagát tekintve a tojásfehérjéhez tudnám hasonlítani, nyúlós, nyákos cucc. Jöhet több részletben is, akár napokon keresztül. Azt mondják, h onnan akár 2 hét is lehet szülésig. Vagy 2 óra. Ez megint a bármi és az ellenkezője kategória.
Asztrológia: teljes mértékig hiszek abban, hogy mindennek oka és célja van, hogy az ember születésével egy sorsot választ, ami be fog teljesedni, ha akarja, ha nem, max kerülő utakat, s bazi nagy köröket lehet pluszban lefutni, de a vége ugyanaz. Szóval, akárhogy is lesz, annak úgy kell lennie
Egyébként érdekességként említem meg, hogy pl a kínai asztrológiában, a császárral születetteknek nem tudnak/akarnak horoszkópot felállítani....
Magánvéleményem: ha már indokolt a császár, az lenne a legideálisabb, ha a baba magától el/meg/beindulna, s a csaszi kvázi csak rásegítése a dolgoknak...
Viszont, mint tudjuk, ember tervez, Isten végez, s minden oka megvan arra, hogy adott esetben hogyan dönt, max nem közli velünk
Emiatt elég zabos is tudok néha lenni....
Andi, nagyon tuti a szárítód azzal a sok sok aprósággal
a gyerekdokinak nagyon örülök!!!!
Többiektől ezer bocs, de agyam lyukas szita ....
Jelentem: főztem, mostam, takarítottam, vasaltam, s még vasalás van mára... aztán 5 körül jön a vizes szaki az átfolyó vízmelegítőt savazza ki, mert tiszta vízkő az egész.. kéne vennünk egy bojlert talán.. bár azt is vízkövezni kell évente.. na mindegy.
csontilag kicsit jobb, feküdni egyáltalán nem tudok vele, akkor nagyon feszít, fáj, nyom, állni dettó, az ülés ami jól esik... jóslók vannak, de nem vészes, mennyiségileg konstans 2-4
málnalevél tea: mikortól is lehet inni? 36-tól, vagy betöltött 36 tól?
zárójeles megjegyzés: a családipótlék adóalappá válásával havi 20ezerrel kevesebb bevételünk lesz. juhééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
tudja valaki, hogy ez 2010 jan-tól, vagy ez évtől lesz hatályos? Józan paraszti ész szerint jövő jantól kellene, mert így az elmúlt fél évet is terhelné akkor, márpedig visszamenőleg nem lehet adóztatni az alkotmányellenes... igaz, ezeknek semmi sem szent...