Huhh, de sokat irtatok tegnap este óta! Győzöm olvasni!
Ági: tegnap biztos valami hyperfront volt. Noémi is alig aludt. Nap közben 2-szer 10 percet sikerült neki. És estére már annyira nyügi volt, hogy ketten nem birtunk vele. Este 6-kor már nagyon fáradt volt (meg én is). Aztán csodák-csodájára elaludt a kezemben 2 perc alatt. Pedig soha nem alszik el kézben. (kivéve azt az esetet mikor a nagyszülők egész nap tartogatják, mert szegénynek nincs más lehetősége) Azt hittem éjfélig aludni fog (én kis naiv), de csak 1 órát sikerült neki. Utána meg is fürdettük, aztán tejépet kapott vacsira, amitől 9-től fél3-ig sikerült aludnia (vagy lehet, hogy a fáradtságtól)
Ma meg visszatért a régi kerékvágásba!
Noni: köszönjük a videót, nagyon ügyi vagy!
Honey: köszi a tanácsot mégegyszer, rengeteget olvastam a témával kapcsolatban a neten, kicsit elszomorodtam.... Biztos vagyok benne, hogy a szülés levezetésével volt gond, azért lettem ilyen. Nem akarom részletezni, de szó szerint a végén már úgy "rántották" ki belőlem Noémit...
Ha lehet letöltöm én is videót, és itthon tornázok. Egyelőre más lehetőségem nincs.
Humanka: én is szoptatok még, és erre büszke is vagyok. Most egy hete minden nap tejpépet is kap Noncsi, de csak azért, hogy elég legyen a tejcsi. Minden nap kihagyok egy szoptatást, ennek köszönhetően végre megint örökké feszülésig tele van a mellem.
Anyooka: dejó, hogy jöttél. Ezek az etetési gondok szinte mindenkinél előfordultak sajnos. És igazából nem jöttünk rá, hogy mitől van.
Nálunk Noémi 2-3 napig csinálta azt, hogy 5 perc szopi aztán nézelődés-vigyorgás. Azokon a napokon nem hiszem, hogy 30 milinél többet megevett alkalmanként.
Aztán megjavult!!! Remélem nálatok is helyrejön minden!
Szeder: igen, jó lenne szerintem is egy zárt levelezés! Én is kicsit nyiltabb lennék!
Noni: ez a képes-babás dolog tök jó, régebben én is gondoltam rá, hogy csinálok ilyen fotósorozatot, de mindig elmaradt.
A 3. képpel kicsit csőbehúztál! Hirtelen nem tudtam, hogy most akkor melyik Misi-baba?
Amúgy nagyon sokat változott, nagyon kis pasis lett!
Megyek, mert jönnek anyukámék babázni, és kicsit rendet kéne raknom, mert mindig mindenre van időm, csak alapvető dolgokra nincs.