Új privát üzeneted érkezett!

Panny: lovasszobor? Hm, ez édes! :lol: Bár inkább egy dárdát szorongató, háborodott tekintetű ősasszony szobra illik hozzám leginkább. Totál brutál fejem van. :x Alig aludtam éjjel, most meg... hát Gergő 38,2-vel ébredt, csak fekszik, meg néha nagy-nagy zokogásba tör ki. Szegénykém... alig várom, hogy ismét a karnisról kelljen leszednem a rosszcsontot. Ilyenkor értékelem azt, amikor elviselhetetlen és a sírba visz a komiszságával... mert akkor tudom, hogy jó, van.... :cry:
Amúgy Veletek mi van? Ha nem publikus priviben is megdobhatsz... annyit vagy eszemben. Alakulnak a dolgok apával? Úgy átérzem ami Veled történik... nálunk is volt hasonló... :evil: :cry:

Mike: múlnak a pettyek a kis katicánkról? Egyem a szívét! Tudom mit érzel, nemrég Gergő lett tele pöttyökkel, hát paráztam rendesen, aztán ma sem tudjuk mi okozta... talán a rhinathiol köptető... az ex dokim 3 hétig szedette a gyerekkel.. én barom meg nem olvastam el csak utólag a hülye papírt, amiben le van írva, hogy 5 nap a max! :evil:

Edit: sztem sem kéne még málnát meg epret adni! Ez épp olyan, mint a sárgabarack... nagyon allergén! Ráadásul előbbieknek pici magvaik vannak és azokat még átpasszírozni sem tudod, szla én még várok vele. Annyi más van, amit lehet adni...

Mamiblue: ezt találtam...

Sziasztok!

"- Van valakinek valami ötlete arra, hogy hogyan tudom kiszedni a textilbőr űllögarniturából a tintát? sajnos a kislányom elég sok helyen összefirkálta, és nem tudom eltüntetni Vanish szappanal probáltam, nem jött ki. Előre is köszönöm a segitséget! Egyébként krémszinű a garnitura...

Kellemes Karácsonyt Mindenkinek!
Gszil

- Dr. Beckmann folttisztító, tintára való. Nekem mindenből kihozta eddig. Egy próbát megér."

"Ink Remover -20 ml /tintaeltüntető stift/
Vízalapú tisztítószer bőr vagy műbőr tárgyakhoz (ne használja nubukhoz illetve zergebőrhöz).
Előzetes próba: Nedvesítsen be sima vízzel egy puha, fehér kendőt. Dörzsölje gyengéden a bőrt egy nem látható helyen és ellenőrizze, hogy a kendő elszíneződik-e. Ha a bőr színe lejön ne használja Ink Remover , hanem forduljon szakemberhez. Egy nem látható helyre vigyen fel kis mennyiségű tisztítószert, majd tisztítsa meg egy kendővel. Ha a kendő elszíneződik, vagy a művelet eredménye nem kielégítő, ne használja a szert.
Használat: Dörzsölje a szert közvetlenül a foltra Majd várjon 30 másodpercig, hogy a tinta oldódjon. Amikor a tinta oldódni kezd, távolítsa el egy puha, nem dörzshatású kendővel az Ink Removert és a tintát. Makacs folt esetében szükséges lehet a művelet megismétlésére.
Sose dörzsölje a kendővel túl erősen a bőrt, mert az színét vesztheti. Ha a tinta nem jön ki, ne használja többször a szert, hanem forduljon szakemberhez. A tintafolt eltávolítása után tisztítsa meg a szennyeződésektől a bőrt Leather Cleaner-rel, majd végezze el a kezelést a Leather Protector-ral.
Figyelem! Ne nyelje le! Gyermekektől elzárt helyen tartandó. Szembe ne kerüljön. Ha a szer szembe kerül, bő vízzel öblítse le. Használata után mosson kezet."

Itt találtam:
http://64.233.183.104/search?q=cache:VDUnbeivChwJ:www.pannonbutor.hu/szolgaltatasok.php%3Fkategoria_id%3D2+b%C5%91r+tinta+tiszt%C3%ADt%C3%A1s&hl=hu&ct=clnk&cd=2&gl=hu

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Mandala: Aha ezt már hozza tesóm, mert a 13. kerben van...legalábbis ezt dobta ki a net! Remélem bejön! Még 1 hónapos sincs a bútor :cry:

De anyukám is benéz dm-be, hátha....ezek szerint nincs semmi boszorkányság, amivel ki lehet szedni?

Jobbulást a csöppségeknek!

mamiblue

Lehet, hogy igazatok van utána nézek. Nekem a védőnő mondta, hogy ha gzen áttöröm, akko bármit lehet nekik adni, mert a mag allergizál, és azt a géz tényleg megfogja.
tuza edit

kivivel. Ne feledjük, hogy a bogyós gyümölcsöket, mint amilyen az eper, málna, szeder, ribizli, allergizáló hatásuk miatt egyelőre kerüljük, vagy szitán átpasszírozva adjuk.

http://finomvolt.freeblog.hu/

NAGYON JÓ OLDALNAK TŰNIK.
tuza edit

Edit: van energiád gézen csiszatolni? Mit meg nem tesz egy anya a gyerekéért, nem igaz? Te egy hős vagy! :D

Mamiblue: anyósom szerint az eltüntethetetlennek vélt foltokra a leghatásosabb módszer az ecetes olló... azért ezt most (még) ne próbáld ki... :wink: :lol: Mondjuk a hajam biztos kihullana a helyedben... annyiszor mondom a férjemnek, hogy milyen jó, hogy nem volt pénzünk megvenni az általam hőn áhított étkezőgarnitúrát 160 ezerért... belehalnék a ketchup-foltokba...

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok

PAnni
Lehet ,hogy már írtad ,de ismét megtennéd nekem ,hogy méreteket adsz a "karámról"?
Azt hiszem be kell szereznem egyet,mert fiam a járókát nem sokáig kultiválja ,és dolog az ugye van a lakásban.

Edit
Eper simán átnyomva ,gyümivel?De jól hangzik

Azt áruljátok már el ,hogy kell borsót csinálni ,mert ugye azt eddig csak üvegesbe adtam neki.
NÁlunk a cukkini,répa,krumpli a menő pulykahusival vagy csirkehusival.

Nyuff
Milyen túrót adsz? Hol veszed?
Én is kipróbálnám már mert dokinő ma rábólintott.És ementálit vagy milyet adsz sajtból?

Köv.kérdésIszik valakinek I II III jelzésű aventos cumiból prüntyikéje? Hogy csináljátok?
A tápit nekem nem tudja ebből inni,ömlik és folyik szuanaszét,sőt jó éjt milupa is :oops: Tanács kéne miylen cumit használjak akkor!!!
CSőrös aventos kiprószálás alá ment tegnap tápszerrel ,de nem lesz szerintem jó, pedig teát nagyon szépen issza b előle,akkor tápit miért nem?????

Nóra
Jó utat nektek ,és mielőbb jelentkezz!Nem félsz kicsit?

Judit
Hogy bírtad a gyüminapot?Nekem fehérjém van ma :):):)

Kép

Kép
jucu

MANDALA: TE IS tudod, hogy ez nem hősiesség. :) Amúgy meg a hősiesség szobrát már neked igérték.
De. egyedűl vagyok a törpével, van ilyenre időm.
Sajnos muszáj is, mert különben megállunk a banán- alma- rizs- krumpli összetevőknél, mert csak azt eszi meg.
viszont megsúgok valamit: tegnap grízes tésztát kapott tojás és só mentes tésztából. Hát hogy azt hogy zabálta :wink:

Én leszeK A KÖVETKEZŐ, AKI MEGKAPJA MAJD A MAGÁÉT? :lol:

Mandala: anyósod nem tudna besegíteni ilyenkor amikor mind beteg?
Vagy a kicsit, vagy a nagyot igazán pátyolgathatná.
tuza edit

jucu Én a 3 pöttyös( lyukú ) Avent cumit használom, ami elvileg 3 hós babának való, de mi is most álltunk át rá, eddig a 2 lyukú ment. Nekem még csak ez a jó, mert annyira erősen szívja, hogy különben a nyakába folyna.
tuza edit

a vonal mindig az orra felett legyen, és az I a legszűköbb lyuk a III a legnagyobb ott ömlik mint az állat

Kép
sziszike77

borsó: megpárolom és átpasszírozom. a héja ott marad a szitában.

cumi: mi eddig 2 lyukú aventet használtunk, a következő, amit veszek, már 3 lyukú lesz. van szabályozhatós is, nem nagyon jött be. ömlik belőle tényleg.

sajt: eidamit tettem főzelékbe, lecsúszott.

Edit a rizst hogy készíted el?

Ági és a Csajok
agnesgoboly

jaj, most látom, hogy 7 hónapos ma a kislánykánk. ajjaj, 7 hónappal ezelőtt vajúdtam ezerrel, 10:48-kor csusszant ki a kis drága :)

Ági és a Csajok
agnesgoboly

borsó: megfőztem, és szűrőn átpaszíroztam, igy nem lett benne a héja. Imádja a kölköm :lol:

Kép
mona76

Edit
3 lyuku? :shock: olyat még nem is láttam
grízes tészta nyami nyami....mindjárt leesek a székről és csak gyümi van délig:(
Megsúgom nekem krumplistésztát kapott apjától este vagy 3 kiskanállal :P én csak tojás nélküli tésztát használok :P
Sziszike
Én kiprószáltam ,hogy fejrefordítom és megnyomtam ugyanúgy jött mindhárom állásból.De ezt amit mondasz este megpróbáljuk ,lehet megvan a megoldás???? Köszi :lol:

Amióta 2-3 napja rájött ,hogy kell kiülni ezt gyakorolja egész nap.Dől mint a zsák. :lol: azért tegnap este sikerült majd 3 percig ülnünk :P
Viszont a gyorsasági ugrókúszást megnyernénk az tuti,pedig pár napja már mászik is négykézláb,de neki az ugró kúszó jobban bejön.

Mandala
Nem tudom nekem már a bicskám beletört volna a gyerteknevelésbe ,ha a helyedbe lennék.Kitartás :wink:

Kép

Kép
jucu

Nora,
jó utat nektek, és majd jelentkezz! apropó hogyhogy Regi lemaradt Erik mögött egy nappal v. csak rosszul láttam ? :shock: nem egy napon születtek, ...úgy emlékszem. :roll: :D
Ja, és köszi a kaki -választ :-D megnyugodtam :-)

Panni,
tényleg nagyon klassz az a karám, légyszi mondd meg hol vettétek meg mennyi és stb... :-)))
tüsténkedő férj ... ????? :lol: :lol: :lol: akkor ezek szerint javuló tendencia?
:lol:

Mandala,
minden tiszteletem, nekem már valószínűleg zubbonyt adtak volna hasonló esetben az idegbaj miatt :wink: :lol:

Edit,
előtted is le a kalappal ! néha egy gyerekkel is kihivás valahova elmenni és intézni az ügyeket.... :)

Kajálás, nekünk NUK háromlukas cumisüvegünk van, de abból semmilyen formában nem hajlandó semmit megenni a gyerek. Csak a kisbögréje és kanál, meg cici, azon kívül semmi másból. Ma érdekes volt kávézás közben az ölemben ült és nyúlt a csészéért, odatartottam hogy érezze "büdös" és neki nem jó, hát érdekelte !? ha nem veszem el beleiszik , nyujtogatta a nyelvét is és próbált a pohárra cuppanni :-)
én nem merek tehéntejes dolgokat adni neki mert elég sok a laktózérzékeny ember, a párom is az, és kicsit tartok tőle hogy nem venné be a kis gyomra még... lehet hülyeség, de azt majd csak sokkal később akarom bevezetni.

Csajok !
hol lehet ennek a Dévényi tornának utána járni van valakinek ajánlása aki jó ? és tényleg olyan hatásos ? köszi előre is

Bogár
Kép
bogárka78

Köszönöm ,holnap úgyis keményítő napom lesz csinálok borsót Bálintnak is.

Rizst vízbenn jól szétfőzöm ,husival brokkolival vagy simán és már eszi is.De gyümivel mégjobban imádja:):)

Ági
Hamar elillant ez a pár hónap :)

Kép

Kép
jucu

Esztinek boldog hófordulót ! :-)

Jucu!
krumplistészta ! :-) ne fájdítsd a szivem , a kedvenc kajám ! most hogy olvastam már beindult a nyálelválasztás ! :-) nehogy azt csináljak ebédre :wink: ! :lol:
Hú de klassz már mászik meg ül ? én is úgy szeretném.... :-) de azt hiszem kicsit türelmetlen vagyok... meg önző :-D lehet ő még nem is akar mászni meg ülni :lol:

Bogár
Kép
bogárka78

3 lyukú avent elég nekünk is. A 4-től fuldoklik Ati.

Pöttyök: Nem múltak el, és a testecskéjén is lett néhány, és a popija is brutál. Pedig Sudokrémet használok, vastagon!!!

Edit
[quote] írta:n leszeK A KÖVETKEZŐ, AKI MEGKAPJA MAJD A MAGÁÉT?

Ezt nekem szántad?

Viki
[quote]M írta:ikegirl: hát elolvastam a januári topikot. Nem nagyon örültek neked

Miért vicces az, ha valaki finomam szól? Lehet, hogy abban a társaságban volt egy balga, aki félre tudta vinni a többit.
Nem baj csajok, az én lelkiismeretem tiszta. Megtettem amit tudtam, a csak sajnálattal túl sokra senki nem megy. De tudjátok mit? Ezentúl is szólni fogok, hátha csak egy valakiben is felpiszkál valamit :wink: És tudomásul veszem, hogy ez sokszor azzal fog járni, hogy elküldenek a sunyiba :lol: :lol:

Panni
Teperjen csak apa, teperjen :wink:

Egyébként most jöttünk meg a tornáról. Végig üvöltötte Ati :cry: , most kint alszik a teraszon. A lényeg, hogy kaptunk két hetet. Ha nem megy a hátról hasra forgás addigra, akkor rendszeresn menni kell. Szóval NEKÜNK azt mondta EZ a gyógytornász csaj, hogy most már forogni tudni kell. Nem akarok senkit paráztatni, mindenki azt kezd az infóval, amit akar.

Na megyek, megírom a bolti listát, mert ébredés után tízórai, aztán ha elrobogunk a Tescoba.

mikegirl

Ági:
Kb 3x annyi vízben felrakom lassú tűzre főzni, egy pici vegetával, amikor megfőtt, félrerakom és öntök hozzá még egy kis vizet, attól szétesik mint a paradicsom levesben. Majd turmixolom, olyan álagura, amilyenre akarom.
Ebből én 4 napra előre megcsinálom és mikor mi lesz belőle. De inkább gyümivel szereti, hússal csak akkor,ha keverek bele s.répát.

bogárka 3 555 392 ezt a számot hívd fel és megadják a hozzád legközelebbi gyógytornászt.

http://www.deveny.hu/index_1022.php?forum2_topic_id=8

ezt olvasgathatod :)
tuza edit

mikegirl
nem lehet hogy tényleg valami ételallergia? nem akarok okoskodni , nem értek hozzá csak én elsőre erre tippelnék, megmodnom őszintén nem emlékszem már hogy ez szóbakerült-e?
ha igen, próbálj meg visszaemlékezni mit ehetett akkor valami olyat ami újdonság volt!

amúgy te hogy haladsz a beszélgetéssel apjukkal ? rendeződni látszik a dolog ?

Bogár
Kép
bogárka78

köszi Edit, megnézem meg felhívom őket ! :-D

Bogár
Kép
bogárka78

Mikegirl: csak vicceltem :) :) :)
ti hányszor voltatok már a tornán?
Nekem is sírt. :cry:
tuza edit

Bogárka

Mászik?....3-4 kézelőrerakás és láb....majd ezután inkább ugrik:)
Ülés pedig tegnap sikerült elöször.Tehát még van időtök :wink: :lol: nekünk is fejleszteni kell a technikát :D
nosza rajta,tegnap én is bezabáltam belőle.

Mikegirl
Nehogy magadra vegyél valamit.Szerintem nem neked célozta Edit se csak írta ,ezen említett okon felbuzdulva.De akkor engem is letolhattok már hiszen vajaskenyeret zabizott, krumplistésztát,sőt én tegnap natúr jogiból készült gyümiset is adtam 2-3 kanállal mert kinézte a számból!!!!

Kép

Kép
jucu

tök jó a nagyfiam vonalzója :( :(
Ezek csak egy bizonyos korig beállíthatóak?
tuza edit

Nem is figyeltem eddig erre Edit :shock: már 11 éves a nagyfiú????
de ciki :oops:

Kép

Kép
jucu

Lótúrót jucu :lol: :lol:
adjál még hozzá 11 hónapot és 108 hetet :?: :?: :?: :?: :?:

Vasárnap lesz 14!!!
tuza edit

Akkor Dávid esetében megállt az idő :-) és ezentúl tényleg csak mi öregszünk ... :lol: :lol: :lol:

Bogár
Kép
bogárka78

szerintem ő még ennek ennyire nem fog örülni :lol: :lol: :lol:
tuza edit

[quote="mikegirl"]
írta:
mikegirl
Szóval NEKÜNK azt mondta EZ a gyógytornász csaj, hogy most már forogni tudni kell. Nem akarok senkit paráztatni, mindenki azt kezd az infóval, ami akar

hát ez elgondolkodtat, úgyanis Dani is nagyon lusta, neki hason jó, és hátrafelé kúszik. Ennyi. De majd rákérdezek a doktornőnél, hogy esetleg javasolná-e. Ülés, állás, forgolódás nincs :? , és már igencsak elmúlt 7 hónapos.

Kép
mona76

szerintem legyünk türelmesek :lol: - mondom én 4! :lol: - papirforma szerint 8-9 hósan "kell" mászniuk, de Eriken is látom hogy napról napra fejlődik csak nem csinálhat mindent egyszerre :-).
Forgolódás nincs, most a legújabb , ha fogom magammal szemben akkor hátradobja magát, szóval azt hiszem szaltózni előbb fog :-D
viszont ha fogom a kezét akkor feláll, ugyan támaszkodik de lassacskán csak az egyensúly miatt kell fogjam, de önállóan nem csinál semmit még.
Szóval türelem meg a rózsa meg minden.... :lol: :lol: :lol:

Bogár
Kép
bogárka78

ja, és a fickók hirhedten sokkal lustábbak mint a csajszik :-D ( lássuk be, ez felnőttkorban ha az átlagot nézzük is megállja a helyét, akkor meg mit akarunk ? :lol: :lol: :lol: )

Bogár
Kép
bogárka78

Sziasztok!

Sziszike: köszi az infot. Sajna az én melóm 8 órás, 4 órában nem lehet csinálni... A 9000 Ft-ot meg nem fogom visszakapni, mert a legmagasabb adósávba esek a fizummal... Akkor marad, hogy visszamondom a gyedet és majd augusztustól elmegyek gyesre. Még egyszer köszi, hogy utánanéztél.

Agnesgoboly: boldog hófordulót Eszternek! :wink:

Nora: jó utat! Irigy irigy vagyok, milyen jó lesz nyáron nektek Spanyolországban. Tényleg azt már nem tudom irtad-e, hogy tengerpart közelben lesztek-e?

Eper: pont tegnap adtam Fanninak, bébikaja volt, eper almával 6 hóstól irta :roll:

horvviki

Akkor nálad is le a kalappal!!!!!!!! :lol:

Mindjárt sétálunk egyet, mert fiam megint reklamál,hogy unatkozik,már járókázott ,kiságyazott és játszottunk kint a nagyszobában.

Vasárnap Fanni van:):):):) Viki lesz buli?

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Akkor az én Emmucim nyomja a legdurvább cumiból...Avent négylyukú 6 hós kortól! :D Mi 1 hónappal ezelőttig az 1 lyukút használtuk, aztán nem akarta meginni a tápot, tej meg nem volt, úgyhogy egyből erre váltottam. Azóta nincs gond! :lol:

Eper, hümm, Muci is kóstolta üveges bébiétel formájában, úgy azért egyszerűbb... :D Edit, ügyi vagy, én a kényelmesség híve vagyok! :oops: :D

Sziszike! Hogy halad a diplomamunkád? :D Én tegnap tartottam mikrotanítást, aszonták hogy jó tanári személyiségem van...pedig nem is akarok az lenni...vagyis eddig nem akartam... de jó volt! :D

Nora! Jó utat kívánok! Írj majd ha berendezkedtetek! :D

Nyuff! Hogyhogy? Eddig úgy utált hason lenni! Ügyi! :D Emma is egyre nagyobb távokat tesz meg, rángatja a szárítót meg egyebek... :D

Ma megyünk haza, holnap meg Keresztanyám 50. szülinapja lesz...de nem tudom mit vegyek, semmi ötletem sincs... :roll:

Vettem egy gyönyörű rucit a lánykának, megmutizom! :D Csak bodyra felpróbáltuk, mert nem bírtam magammal! :lol:

Forgás: Emmának nagyon megy a hátról hasra, de hasról hátra nagyon ritkán! Inkább csak kényszerhelyzetben láttam! De legtöbbször tudja, hogy én úgyis megfordítom, pedig rz a könnyebb, azt mondta a dokinőm is, csak egy kicsit hátranéz, és már háton is van...

Ja én is olvastam a januárikat, hát nagyon durva Ez egy nyilvános topic, bárki írhat, nemcsak az, aki januárban szült, az is aki augusztusban! :D Tök igazad van Mikegirl, csak ez őket nem hatotta meg... Hát evvan! Félreértették az egészet, ne is törődj velük!

Kép Kép

dincuska

sziasztok!

köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, nagyon kedvesek vagytok :D
horvviki!
igen, pontosabban az óceán partján leszünk, mert a Kanári-szigetekre megyünk 8)

bogárka!
behoztuk az egynapos lemaradást, a vonalzó lemaradt :wink:

még ma azért benézek hozzátok!
Kép
nora80

Azta Nora, Kanári szigetek.... most még irigyebb vagyok :wink: Sok-sok képet rakjál majd fel! :lol: Reginának is milyen jó lesz az óceán partján felnőni!

Jucu: igen vasárnap lesz egy kis névnapozás, de csak szűk családi körben :lol:

Dincuska: nagyon édi a ruha! :lol:

horvviki

Dincus de cuki Emma ebben a ruciban!! meg különben is
Igen de mostr valahogy rájött a taktikára... De jobban szeret inkább mindehol felcsimpaszkodni.

Túró.
A falun élés előnyei... friss házitúrót veszek a szomszédból :wink:
Sajtból nem nagyon zsiros trappistát tettem bele!

Kaja nálunk most a sütőtök a menő...
Maja egy hétig nem evett bolti kaját ma akartam neki adni de mostmár nem eszi meg... :shock: anya főztje az mégis csak anya főztje...
Mi már csak teázásra használunk cumit mindent kanállal kap. csörös pohárból is szépen megy az ivás de avval meg az a bajom hogy lusti vagyok tartani :oops: :oops: :oops: a cumit meg fogja...
Tudom nem szép dolog....
akinek nem válaszoltam bocsi nincs erőm ennyit vsszaolvasni... :oops: :oops: :oops:
Vendég

Dincus különben nagy távról én se beszélnék... max fél méter de az is valami hamar feladja és inkább sir az kevésbé fárasztó ha anya megoldja....
Vendég

Megvolt Mármint a bevásárlás. :lol:
Tesco-ban vettem egy csomó rövid ujjas bodyt. Olyan aranyosak voltak, nem tudtam megállni :lol:
Mi ma már nem sétálunk, kivagyok :oops:

Bogárka
Ez az, én is attól tartok. Én a husira gyanakszom, azóta Ati húst nem kapott. Testidegen fehérje :? vagy mi..... Meg kell várnom, mig pöttytelen lesz a kis drága, és aztán újra husi. Vagy nemtom.... Lehet felhívom a gyerekdokit, hogy csináljuk már meg azt az allergiavizsgálatot, akármennyire is bizonytalan az eredmény..... Sabine, szerinted? Lécci adj tanácsot. Amúgyis régen voltál.
Apjuk - már megbeszéltünk mindent, várom az eredményt. Na meg közben szedem össze magamat........

Edit
Boldog szülinapot a nagyfiúnak!!!! :lol:
Na azér' :lol: :lol:
Január közepén voltunk egyszer, meg most vittem el.

Nóra
Nem csomagolnál be és vinnél magaddal engem is a pici fiammal? :lol:
Jó utat, és amint tudsz, jelentkezz!!!!!

Dincuska
Ez a ruha!!!! Ati odáig lesz érte :lol: :lol: Naggyon dögös a kiscsaj :lol: Mindig meg szoktam mutatni neki a képeket.

Múltkor gyógytornász azt mondta, hogy nincs lusta gyerkőc. :shock: Atiról azt mondta, hogy a lába gyengébb - pedig éppen tegnap rúgott mellbe, és hirtelen csillagos lett az ég; és hogy nem "jut eszébe", hogy megforduljon. És azt mondta, hogy ne forgassam, hagyjam egy picit sírni, és meglátom, dühből megcsinálja. Persze könnyű ezt mondani. De edzett a csaj, mert eddig akit láttam a tornán, az mind végigüvöltötte.

Ági
Boldog hófordulót!!! :D

mikegirl

Rendbe tettem a virágoskertet, már a veteményes a soros, az nagyobb nyögés lesz, mert tavaly elhanyagoltam. De már úgy vártam ezt az időt, imádok kertészkedni :D .
Virágzik a Bangita, csúdaszép :D
Kép
Kép
Kép
és a Danikámról is már rég tettem
Kép
Kép

Kép
mona76

Na, majd visszaolvasok! Rengeteget írtatok!

SOS!!! MEgint
Nagyon fáj a mellem, és nem jön ki belőle tejcsi! Mát majdnem bőgök! Lehet, hogy tejkő? Mindjárt megnézem az lll honlapját, de ha tud vki vmi okosat írni, az jó lenne! Fejni is próbáltam kézzel is, géppel is de semmi!

Jucu: Meglepően jól bírtam a gyüminapot!

mamiblue

:mami én passzolok... Leh hogy begyulladt??? :shock: nem piros?
Vendég

Írtam a januáriba, mert nagyon kiakasztott milyen hülyeségeket képesek emberek kitalálni... és még osztják is az észt egymásnak, pedig abból lehet, hogy nekik is kevés van....

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Mandala
Rendi volt tőled nagyon, de értem felesleges volt, elég lett volna, hogy engem utálnak :wink:
Semmi baj, jól vagyok - emiatt legalábbis, de tényleg.
Ha már téged olvastalak ott, visszaolvastam, és találkoztam egy-két érdekes dologgal :lol: De a legjobb az volt az egészben, hogy egy "idegen" csajszi beírt hozzájuk, hogy anyatejet - azaz tejtestvért - keres. Akár fagyasztóból is, mert hogy számára mennyire fontos, hogy anyatejet igyon az újszülött babája. Ha nem tőle, akkor mástól. Most szerintetek ezek után mit fog kapni?????

mikegirl

Hali :)
Mandala ne hari de itt vihogtam ahogy elképzeltem Szentendre főterén egy olyan FrédiBéni stílusban felállított kőszobrot -eszelős tekintettel és alatta a felirat -Mandala a hős ős anya :) -Szóval én ennél magasztosabbat szántam neked :)
Ami apát illeti én még mindíg tartom tőle a 2 lépés távolságot -kíváncsi vagyok meddig bírja a jófiúságot -másrészt nem emlegetem fel a bűneit de még sokáig kell vezekelnie hogy valami helyre álljon kettőnk között.( ha másért nem a gyerekek miatt jó lenne de nincsenek túlzott illúzióim)
Karám -Bogár az Ebayon licitáltam (70 euró plusz szállítási költség) a cuccot Jucu a mérete:76 cm x 63 cm elemenként Kép - és így néz ki felállítva.
Mona klassz a növény -nálunk még csak az aranyeső nyílik Dani combjairól meg inkább nem is mondanék semmit :)
Barátnőm most ment el csajok beájultak- annyira édesek voltak -csőben karfiolt készítettem és mind a 4 kis pirannya (így kell írni? :oops: ) szóval rárepültek a karfiolra mind egy szálig :) Kép ...így alszanak :-)
Kép Barátnőm és a csapat...

Kép
Kép
panni7

Jah és megvan a leletem :) semmi tenger élővilága (polip rák) viszont a felvételről kiderült van egy cukker vesekövem sálálá :(

Kép
Kép
panni7

Panni, mindjárt odamegyek és megzabálom mindkettőt :) Nekem Eszti sose alszik el a járókában, ha fáradt, sírni kezd. Hogy tudnak ezek a csibék ilyet???

Judit, tejkőről már olvastam valamelyik kismamában. Nem rémísztgetni akarlak, csak arra emlékszem, hogy sokat ült forró vízben, zuhanyoztatta a melleit és tényleg csomókban fejte ki. Őszintén remélem, hogy neked nem ez van...

Mona, szép helyen laktok!! Dani édes kis husiscombú baba :).

Edit, amikor összeturmixolod a rizst, akkor teljesen sima lesz? Nekem elég darabos lett, mert sztem a keményítő csapódott ki közben, tiszta nyúlós. Neked is ilyen? Nem is arattam vele túl nagy sikert, de azért elnyammogta...

Dincuska, Emma nagyon csinos!

Köszönjük a jókívánságokat!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

NA most már tényleg utoljára jelentkeztem be, nem is a mi gépünkről, mert már mindent becsomagoltunk, szóval akkor mindenkinek minden jót, amint lehet jelentkezem.
Ja, higgyétek el, elcsomagolnálak titeket is,de már fullon van a kocsi. de szívesen látunk bárkit, aki arrafelé jönne nyaralni :wink:

puszi mindenkinek!
nora80

Panni tényleg erre én is kivi vagyok hogy tudnak elaludni a járokában :roll: :shock: :shock: :shock:

Maja órákon át sir mielőtt elalszik... kellemes és kimélő...... :shock: :shock: :shock:

SOS hgy fogyjak egy hét alatt 10 kilot :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: gyanus hogy ez nem fog összejönni :?
Vendég

Ági: erre nem tudok mit írni. Nekem sosem nyúlós, de pont azért, mert sok vízzel csinálom. Szerintem a rizs 5x-e is megvan. Ha tényleg szétfőzöd és sok vízzel turmixolod, akkor nem lesz darabos. Ha sokallod a vizet, akkor az adott mennyiséghez adhatsz tápot , hogy nem víz rizs legyen. Én nem szoktam.

csokinyufff 1 hét alatt???? Én hét hónap alatt sem tudtam, csak hízni. Annyit híztaml, mint a terhesség alatt. (randi? :wink: )
tuza edit

Hello!

Hát, úgy néz ki Sebinek sikerült kiszívnia! Tejkő-t remélem megúszom, mert án is olvastam, hogy nem kellemes...

Csokinyuff: Miért akarsz fogyni? Szerintem 10 kilóhoz kell legalább 4-5 hét, de akkor az elég gyors heti 2 kiló, szóval nem túl sok kaja és mozgás! Ha randi, akkor inkább irány a bolt és vegyél egy csini rucit ami takar!:D

Panni: Szerencsés vagy a csajszikkal...édesek! Örük, hogy nincs komolyabb gond! Vesekő...:( Jobb mint a polip vagy mégse?

Nora: Jó utat! Vigyázzatok magatokra! Nem lesz ott kicsit meleg nyáron? Na mind1, majd küldöd ide a meleget, ha nálunk éppen zima van :D

mamiblue

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?