Sziasztok Mamikák!!
Repedeztek ám........
Mindenhol
Kell megilyeszteni a még tapasztalatlan kismamikat??? hi Hi Hi
Ó hogy mi történt ma:
- elmentem a kurkászbácsihoz. Kaptam hüvelykúpot, tényleg van valam enyhe kis fertőzésem, és kiderült (FIGYELJ ILDI!!!) Hogy a hasfájást, ami szúrkál úgy hogy majd bele.......! Szóval a hasfájást az is okozhatja, vagyis kivetítődik (nem vagyok szakszerű) a székrekedés okozza. Írt fel székletlágyítót is. Szóval majd mondom a tapasztalatokat. Egyébként állandó hasfájással küzködöm, pénteken kezdem szedni....
- na szóval. A gyógyszertárban kiváltottam a kúpot. Vettem még ezt azt, eljöttem, bevásároltam, felszálltam a buszra, és jöttem haza........ Mikor leszálltam láttam 2 nem fogadott hívás. Hát anyukám drága: Most figyu:::
A patikából eljöttek hozzánk (ahova hivatalosan is be vagyok jelentve), személyesen, és bocsánatot kérve hozták a jó kúpot. Nem figyelt a csaj, és rosszat adott ki, az is hüvelykúp volt, de nem használt volna semmit sem az én bajomra. Szóval kijöttek házhoz, hozták a jó gyógyszert, és még visszajárót (1200 FT-ot) is. Most mondjátok meg, ezek szerint még mindig vannak lelkiismeretes emberek??? És igen vannak!!!!!! Csak a környezetünk tesz minket azzá amik vagyunk, és egy teljesen természetes dolgon így elcsodálkozunk??
Hát ezen nagyon elcsodálkoztam. Jobban jártak volna ha marad minden így, de lelkiismeretes volt a csaj, és személyesen eljött hozzánk.
És elhozta a jó gyógyszert.....
Le a kalappal!!!!
Franciska veled is történnek ám az izgalmak!!
:):):)
Cici: végig még 5 hónapot nől és fáj, vagy abbahagyja egyszer??? Apácskák örülnek ennek a legjobban, enyém per pill csak nézheti mert úgy fáj hogy hozzá se lehet érni......
Csók
Nyusz