Sziasztok lányok!
Nyuszifül: Gratulálok az esküvőhöz! Sok boldogságot kívánok!
Sheila, Ancsa, Eszter: Nagyon örülök, hogy hallok rólatok, és milyen jó hogy babát vártok mindannyian!!!
Köszönöm a véleményeteket, teljesen igazatokat van, szerintem se a legjobb választás a mostani esetemben az orvos. Ő a háborítatlan szülés és terhesgondozás híve, de talán ennyire mégse kéne lazának lenni. Meg nekem is furcsa, hogy 6 e-t fizetek az orvosnak és megint 6e-t az ultrahangosnak, a legtöbb orvos magánjában a vizsgálatban benne van az uh is.
Az orvos, akihez az előző terhességemnél jártam szabin van, és csak júli 19-re kaptam időpontot. Ő kedves, dehát a vetélésem alatt is éppen szabin volt és semmit se törődött velem, se ő, se a helyettese, az ügyeletes kapart ki. Most ahhoz mentem aki az ügyeletes volt, de ő küldött el, hogy jöjjek vissza 12. héten.
A kerületi rendelőben lévő orvost is ismerem, mikor a terhességi teszt pozitív lett megnézett uh-val, de nem látott semmit, jövő héten kéne visszamennem hozzá. (de szülni nem szeretnék nála, mert nagyon császárpárti).
Igaz, hogy magánrendelőben már nem adnak vérkép, vizelet stb beutalót, csak egy kérvényt ír az orvos a háziorvosnak, és oda kell menni a beutalókért???
Utroval kapcsolatban, Sheila, Vera, Eszter: nektek készítettek hormonvizsgálatot? Mert most azt olvastam, hogy igazolt progeszteronhiány esetében kell alkalmazni ezt a hüvelykapszulát.
Nekem eddig 4 orvos mondta, mivel már szültem két gyereket mindenféle bavatkozás és támogatás nélkül, nem lehetek hormonhiányos. És most attól félek, hogy ha ez igaz, és mégis megfelelő mennyiségű hormont termel a szervezetem ,nem káros-e ha több hormonhoz jut a kapszula miatt. (még ennek utána akarok járni, mielőtt elkezdem használni a kapszulát)
Megérkeztek hozzám a reggeli és esti rosszullétek. A kettő között csak émelygek. Mivel nincs ovi kénytelen vagyok főzni a gyerekeknek, miközben a kajára nézve (és szagolva) is már rosszul vagyok. Tegnap pedig hintáztattam a fiamat, erre egyszercsak jól hasbarúgott (nyújtva hagyta a lábát én meg nem figyeltem), pont a baba táján.
Kedves első babások, élvezzétek terhességetek minden percét, amikor tényleg csak a pocakban lévő babával kell foglalkoznotok!
Minenkinek kellem hétvégét kívánok!
Vera, mi volt az uh-n???