húú, kicsit hulla vagyok. Ma éjjel 3 x voltunk fenn. Igaz, hogy szopi után rögtön visszaaludt, de 2.5 óra múlva kelt megint...
Most végre bealudt.
Ruhák:
Nekünk is venni kéne egy-két őszi-téli holmit, mert az átmeneti kabát már nem elég ---volt rajta vagy kétszer-- Tegnap voltunk egy kicsit kint, mert már én is majd megőrültem idebent, és baromira nem tudtam, hogy mit kéne ráadni.
Úgyhogy
Adri, nem negyon tudok segíteni... tegnap: body+vékony hosszú ujjú poló+vékony lábas naci+ az egészre egy termo rugi+ kiskabát. persze sapi és kapucni. Kezére kesztyű. Jónak tűnt, mert aludt, meleg volt a keze és az orrocskája is.
Fűtés: csoda, hogy eddig bírtátok. Felháborító, hogy milyen lassan cammognak ki!!!!
Api: nálunk hála Istennek engem is meglep, mennyire részt vesz a férjecském a mindennapi teendőkben. Pl. a fürdetés csak az ővé, most már pelenkázni is szokott, felkel vigasztalni, játszik vele. Remélem, ez marad is. Hát, az éjszakai keléseknél nagyon nem tud segíteni, de nem is várom el, hiszen reggel megy melózni, aludni meg neki is kell, ugyi
Ami zavarni szokott az , hogy este a számítógépnél órákig írogat, és nem nagyon tudok tőle aludni. Olyan, mintha a fejemben kopácsolnának. Egyelőre finoman utaltam rá, hogy zavar, de nem várhatom azt sem, hogy este 6-kor feküdjön le aludni, mert Zsigi épp elaludt...
Szóval, Kitartás csajok, és igen: megbeszélni apival, mielőtt kiborul a bili!!! Vagy tényleg betegek lesztek a kimerültségtől...
Goldplast
gyere gyakrabban, egyetértek!
ja, gügyögés nálunk is megy ezerrel, van egy kedvenc maci és egy kutyus ( tök érdekes véletlen, hogy ugyanannak a cégnek a termékei), ezekre vigyorog a legtöbbet.
Ja, és beszereztem végre az Anya, taníts engem! és a Suttogó titkai I.-t. Kiváncsi vagyok. mert annyi mindenfélét hallottam. Magam szeretném eldönteni, milyen. Egyelőre tetszik nagyon!
Tali: akkor valamelyik novemberi szombat???? Linácska,
gyógyuljatok, hogy minél előtt tudjuk talizni!!!!!
Tejci: A sör bevált, jelentem!!! Tegnap rengeteg tejem volt! Úghoy ma is legurítok egy pohárkával. Csak alkoholos volt itthon
, ma veszünk mentest! úghogy köszi az ötletet! Legalább valami élvezet is legyenmá!
Repcsi: Köszi a rengeteg infot, de rákérdeztem, és állítólag járattól függ, mit lehet felvinni. Valszeg ír járattal megyünk, úgyhogy majd telcsin érdeklődöm. én szeretném vinni a babakocsit is! A kaja nálunk is megoldva (csak szopi)...
Rilla
Már nagyon hiányoltunk, ha tudsz, gyere Te is gyakrabban!
Piroska is régen volt, nem???????????