Sziasztok!
1 éve ma teszteltem zebrásat.
Tökre emlékszem az egészre.
"Tegnap" egy nagyon hideg és havas versenyen voltunk egész nap, amin jól elfáradtunk. Reggel 6 óra tájban félkómában felkeltem pisilni egyet, amibe aztán belógattam egy tesztet. Álltam-vártam fölötte egy kicsit és nagyot dobbant a szívem, mert ahogy úszott felfelé a nedvesség a teszten, nagyon halványan láttam egy csíkocskát a pozitív ablakban. Aztán ez a csíkocska eltűnt, én meg elszomorodtam. Volt még itthon teszt, így lógattam mégegyet, ami ugyanezt megismételte, de a végén nem látszott a pozitív csík. Ekkor nagy lendülettel felvágtam a polc tetejére a teszteket, gondolván hogy ennyi, holnap megjön és elmentem vissza aludni. 10kor csörgött a Férjem telefonja, ami miatt mindketten felkeltünk. Egy hirtelen sugallattól vezérelve levettem a polcról a teszteket, hogy mégegyszer megnézzem és nem hittem a szememnek, mindkettő jól láthatóan POZITÍV volt.
Tök vicces, hogy amég a Párom telefonált, volt annyi idő, hogy lefényképezzem a teszteket és átméretezzem, és fel tudjam rakni az anyatopikomba. Már nem emlékszem pontosan, de a lányok lehet hogy előbb megtudták hogy babás vagyok, mint a leendő Apa.
Aztán amikor mutattam a Férjemnek a két csíkos/zebrás tesztet, csak annyit kérdezett, hogy: "Ez most mit jelent?"
(Pasi...
) Asszem annyit mondtam neki, hogy jön a gólya hozzánk szeptemberben.
Minyu!
Nektek miért nem ítak fel Sinlacot? Mitől függ ez?
Csak azért kérdem, mert a doktornéni akar most majd nekünk írni, de akartam mondani neki, hogy most még nem kérünk, de ha így áll a dolog, hogy később meg nem ír, akkor kérni fogom a receptet!
Minden kicsi és nagy betegünknek jobbulást!
Márti, Szeder!
Bennem az a kérdés merült fel a napokban, hogy a többedik gyerek után is ugyanannyira vágyik az ember mégegy kisbabára, vagy egy idő után csitulnak ezek az érzések? Totál meg vagyok őrülve még egy/még kettő kisbabáért. Most legalább annyira szeretnék még gyerkőcöt, mint anno amikor Ákost vártam.
(Tök gáz, mert a Férjem meg egyáltalán nem akar többet, pedig imádja a Katát és Ákost is. )
Csodálatosak a képeitek!
Márti! Annyira jó a fiúk mellett látni Kamillát. Gondolom mindannyiatoknak a szeme fénye!
Szeder!
Szintúgy. Nagyon formás kiscsaj Adél. Őt is rendesen össze lehet asszem meztelenül puszilni.
A masszázsra lehet hogy mi is visszatérünk. Egy ideig elmaradt, mert Ákos nagyon nyűgi volt fürcsikor már ha nekiálltunk még masszírozni is, de most átalakult az esténk, fürcsi előtt alszik még egy rövidet és így lehet hogy jobban tűrné.
Ti mivel masszíroztok? Fürdetőkrém?
A fürdőszobás meleggel én is egyetértek. Bugyiban és melltartóban fürdetek és ha én nem fázok, akkor Ákosnak is kellemes a hőmérsékelet. Szerintem van 28-29 fok fürdéskor a fürdőszobánkban.
Lehet, hogy tudományosan vagy mittomén ez nem jó dolog, de én nem szeretem kapkodva fürdetni. A fürcsi minimum egy fél órás szeánsz nekünk este, amihez dukál a jó meleg.
Humanka!
Tök vicces ez a kép!
Ennyire meglepődött Ben amikor meglátta a fát?
Ági!
Látom nektek is van karácsonyfás asztronautátok!
Mi tiszta hülyék vagyunk, egyetlen egy képet sem csináltunk Ákossal a karifa mellett. 4 helyen is voltunk ahol van karácsonyfa, de sehol nem készült kép.
Szerencse hogy a műfenyőnk nem hullik, így amellett még tudunk képeket gyártani.
Gwini!
Norkára vigyázott az ő kisangyala. Örülök, hogy semmi baj nem lett!
Mivel a család most itthon van, a napokban többször is engedélyeztem magamnak a 10 órai felkelést. Ma viszont 7kor keltem és kénytlen vagyok belátni, hogy van ráció a korai kelésben, mert így több mindent meg tudok csinálni egy nap. Az egész gyerekezésben a naaagy alvások hiánya a legrosszabb nekem.
Szép napot mindenkinek!