Új privát üzeneted érkezett!

Hrk sikerült elérnem őket..asszem acsipőfiam... mintha a nő azt mondta volna.. miért Uhra külön be kell jelentkezni? ezt senki nem mondta :roll:
Vendég

Sziasztok!

Nálunk beindult a rokonlátogatás, így nagyon pici időm marad olvasni, láttam milyen indulatok voltak, de ne csináljátok már csajszik, Apró, Bende, gyertek és beszélgessetek velünk! Aki olyan azzal nem kell foglalkozni! Nagyon hiányoztok!!!

Most sajnos csak egy gyors kérdésre van időm, de nagyon aggaszt, Lilinek a popsija állandóan kiütéses és nem akar elmúlni semmilyen praktikával, már mindent kipróbáltunk, de nem javul :( nincs valami jó tippetek a Sudocream-en, hintőporon, levegőztetésen kívül? Percenként cserélem is a pelust, de semmi :(

Babák tündériek, lányok, nagyon büszke vagyok :) itt a legszebbek, minden vágyam, hogy lássam őket élőben is, utolsó pocakosaink, húzzatok bele, hogy minél előbb csinálhassuk a talit!!

gyorsan egy két új kép Lizoról:

Próbálgatom az új pihenőszékem, de még túl pici vagyok :) :

Kép Kép Kép

Anya fotóz a kanapén, de nagyon elegem van :( :

Kép

KépKép
columbine

Énisénisénis nyomulok a képekkel, ha ennyi dícséretet lehet értük kapni! :)

Fürdés után Kép

Autósülésben
Kép

Nézelödés
Kép

Kép
maass

Ágicám!

Nem elképzelhetö, hogy az a kiütés gomba lenne? Ha nem reagál semmire, akkor az is lehet akár. Nálunk anno volt, megesik, nem vészes. Ha az gomba, akkor a levegöztetéstöl se lesz jobb.
Vagy legalábbis nekem úgy tünt akkor.

Pörköltnek vége.

Puszi. èn
maass

Nagyon falat Dönci is és Lili is! A pihenőszékben kb Réka is így néz ki. :wink: Félig se tölti ki. :lol:

Köszi Andaka a gratut...

Ritus! Masszázst én is kipróbálom majd, bár lehet, hogy a felét elfelejtem mire odáig jutok... De köszi előre is.

Ági! tippem nincs sajna a popsira, nekem a védőnő a Sudocrem-et ajánlotta, mint nagyágyú. Azt mondta, csak simán popsikrémmel kenjem, ha elkezd pöttyösödni, akkor vessem be a Sudocremet.
Nálunk Rékus popsija nagyon szép, viszont az arca totál pöttyös, lassan összefüggő piros (kinél hol jön ki :lol: ). A védőnő most ment el, azt mondta, hogy nem is olyan csúnya, látott ő már sokkal rosszabbat is, és az is elmúlt. Hát nem vigasztalt meg nagyon, nekem ez is sok, ami Rékán van. Hol van már az a csodaszép bababőr????? :roll:
A védőnő megnyugtatott, hogy a tejcsökkenés teljesen normális,de ne pánikoljak, igyak-egyek sokat, igyak laktoherbet, és pihizzek. Majd így lassan megint egxre több lesz...
Na megyek, mert Réka rázendített...

panna1

Helló csajok!

Tündériek a babák :D
Lili nagyon csinos ;)

Barbi!

Már milyen nagy Dönci, jó képű kis legény :D
Köszi hogy gondoltál rám.én is örülök h nem nagyobb a baj.Csak lázam ne legyen.De nem hiszem h lesz,jól érzem magam.

Lányok Ti a bukással hogy álltok?
Én már terhesen is ettől rettegtem.Néha bukik csak,de ma...Sugárba jött neki,nem sok de az sugárba.És pont a hátán volt.Valahogy éreztem h néznem kell és szerencsére fölötte álltam.
De mitörténik ha épp nem vagyok ott?????????????

nicike

Cs-andi! oké, én mennék... :D

Nekünk többen javasolták popsikenésre a sudo..krém helyett a Weleda vagy Alverde biokozmetikumokat a dm-ben lehet megvenni.
Ezektől sosem pirosodot, illetve pöttyösödött.

Mi beszereztük ezt is azt is, meglátjuk melyik válik be.

Olyan jó Nektek, már én is nagyon szeretnék babázni. :D

Makadu hol van? Csak nem? Tegnap volt ctg-n és elvileg holnap nézte volna meg az orvos, remélem minden ok, csak éppen szül. :shock:
Vendég

Bocsi az ismételt zavarásért, csak egy gyors hirdetés, ha valakit érdekel, priviben jelentkezzen :)

Eladó a képen látható BabyFehn játszószőnyeg, keveset (talán 4-5x) használt, tökéletes állapotban van! (mint mindenből, ebből is többet kaptunk, így van, amitől meg kell válnunk)
Csörög, zörög, zenél, sipol, csipog, tükrös, pihe-puha anyagból :)

Eredeti ára 15 ezer Ft:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?productid=165976&pageno=1&whid=32

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Meg tudom oldani a személyes átvételt a XI. kerületben, vagy valameddig el is tudom vinni Bp-en belül!

Köszi, és bocsi még egyszer :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Sziasztok!
Végre elaludt a manónk.
Nici: Bukni mi is bukunk, de nekem volt olyan, hogy nem voltam ott, mert már fél órája aludt este, de akkor hatalmas üvöltés volt, teljesen már, mint amikor csak simán felriad valamire, szóval simán tudod, hogy most valami más van, rohantam be, és akkor láttam, hogy hatalmasat bukott, még az ágyat is át kellett húznom. Szóval csak azt akarom mondani, hogy ezen ne aggódj szerintem, mert észre fogod venni, és ha háton alszik, akkor semmi baj nem lehet belőle. Én hasra csak akkor teszem, ha böfizett rendesen, és csak nappal.

Dönci baba nagyon édes, jól látom, hogy hasonlít Regőre? Szóval ennyi jó pasival vagy körülvéve Barbi? :)
Lizó baba is nagyon édes Ági, ezt a széket még nem mostanában növitek ki :wink:

Ritus köszi a masszázst, este kipróbáljuk :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Barbi, le van esve az állam, Dönci már nagyon nagy baba!! Annyira kikerekedett, hogy meg sem ismerném :) annyira szuper, hogy ilyen szépen fejlődik!! Hogy állnak a leletei? Aggódom érte nagyon! Majd tudósíts!!
Ma volt a védőnő, mutattam neki, de nem mondta, hogy gomba lenne, pedig ő megismeri. Nem tudod arra mit szoktak felírni, vagy mivel lehet kezelni? Annyira rossz, hogy nem tudok javítani a helyzeten. Bár talán szerencse, a szerencsétlenben, hogy nem fáj neki.

Nicike, néha Lili is bukik, van hogy az orrocskáján is, volt, hogy már kezdett kékülni, annyira tele lett tejjel mindene, ezért velünk alszik és éjjel így tudom figyelni és fejjel lefelé fordítom azonnal, ha kell. Mondjuk nem alszom így valami jót és sokat, de hát ez van :) vigyázni kell.

Makadu, nagyon csöndes, reménykedjünk, hogy már babázik!!

Panna, jó lenne Rékát is látni, majd ha van egy perced, tegyél nekünk képeket még!! Sudocream semmit nem használ :( nekem is ajánlották, de nem javul tőle.

Beleki, maradsz utolsó mohikán? Szegényke, küldök neked fájást, jó? Köszi a krém tippeket, kipróbáljuk.

KépKép
columbine

Teszek fel én is egy képet, ez tegnap készült a fürdőkádban :) Kép

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok,

Ági: próbáld ki a dr. Theiss féle körömvirágkrémet. Nem csodaszer, de hátha segít. Nálunk bevált. Gyógyszertárban tuti, hogy lehet kapni. Lehet egész kicsi tégelyt venni, ha esetleg nem jön be, akkor sem veszítettél semmit.
Talán DM-ben is lehet kapni, ezt nem tudom biztosan.

Amit még ajánlani tudok, hogy ha már piros a baba popója, akkor ne használj popsitörlő kendőt, mert lehet, hogy arra reagál így. Nedvesíts be langyos vízzel egy textil pelenkát és azzal töröld ki a popóját, amíg el nem múlik a pirosság. A törlőkendő tovább marja és nem fog javulni a helyzet.

Ha kitörölted akkor lehet egy kicsit hajszárítózni, persze messziről és a legalacsonyabb hőfokon. Lényeg, hogy ne maradjon nedves.
Hajszárítózást egyébként élvezik a babók :) .
Ekkora babókánál még nem mondom, hogy minél többet legyen levegőn a popó, mert szinte egyfolytában van vagy pisi, vagy kaki, de az is hatásos lehet.

Bocsi, hogy beleszóltam, de nagyjából ezzel ki is merült a praktikám. Talán segít.

Eni
marcy

sziasztok!

sajnos Kitti még nem üzent, így nem tudom, hogy mi lehet velük, persze simán lehet, hogy szülnek, de eddig még nincs babus, mert azt írta a minap, hogy üzen sms-t!

nagyon szépek a bébik! tök durva, hogy Dönci is, Lili is, na meg Pistike is milyen kis pufók már! annyira imádnivalóak! gratula anyucik! ;)

holnap megyünk a gyerekklinikára! :( sajnos nálunk még mindig kaki gondok vannak, gyerek nem kakil, pedig elő lett irányozva a napi hőmérőzgetés is, amitől lever a víz, de így sincs eredmény! a szentem nyom, nyom, de semmi nem jön! na jó, néha pukizik, ami irtózatosan büdi, de kaki nem jön vele, pedig mennyire örülnék már! :(

jaaa, persze az autónak meg most merült le az aksija! :( pedig milyen jó lett volna pikk-pakk megjárni a dokinénit a beutaló miatt, erre tessék, ilyen murphy! én meg hazagyalogoltam inkább, csak, hogy minél előbb itthon legyek! pedig apa nagyon ügyi volt! indulás előtt fejtem tejet, kemény 20 sikerült is, aztán kapott tápszert, és aludt 1 órát! :S hát, nem vagyunk eleresztve eszik-alszik-kakil baba terén, de ez van! édes teher, szokták mondani! ;)

aztán a másik vicces, kértem időpontot a heim pálba csípő uh-ra, nálunk ráírták a kórházi zárójelentésre, hogy korai ortopédiai vizsgálat, na ennek ellenére október 13-ra kaptam időpontot! vicces...

nagyon kíváncsi vagyok a most született manókra, így lányok, tegyetek képeket, amint csak tudtok! ;)

én is igyekszem majd feltenni, bár nálunk ez a nagy gyarapodás még nem indult be! :( mindegy, majd csak lesz valami!

Ági, popsipirosságra sajnos nem tudok semmi okosat. én is vettem sudo-t, védőnéni azt mondta, hogy nem kell azt használni minden alkalommal, így én még ki sem próbáltam, pedig Beni popsija is piri, most azon gondolkoztam, amit marcy írt, hogy a popsitörlő lehet a lúdas, hiszen nálunk nincs is kaki, ami kicsípné, max, hogy befülled a kis popója a pelusba.

egyébként éjjel mi is együtt alszunk. nálunk nem igazán szokott bukni, büfizni sem nagyon! szóval para a köbön, hogy mikor jön vissza egy kis tejci, vagy akármi.

Aproo, Bende, gyertek ám vissza! :( nagyon hiányoztok! és a törpökről sem láttunk már ezer éve képet! :(

sophie27

Lányok!
Köszönöm a segítséget! Az éjszakánk egész jól telt ez infacolnak köszönhetően! És akkor panaszkodnék egy kicsit! Több napos sírás után úgy döntöttem, hogy max csak olyan ételeket eszek, amelyek tuti nem okozhatnak gondot. tegnap csak rizs, húslevi és palacsinta, píritós volt terítéken, de Csenge még mindig rosszul volt, sőt, elkezdett menni a hasa is amitől persze még jobban szenvedett. ekkor esett le a tantusz, hogy bizonyára a doki néni által felírt kanalas orvosság lehet a gond. Este már nem adtam neki belőle, csak az infacolt kapta, aminek eredménye 2x4 óra alvás, mad reggel 3 óra. Szóval doki néni igazán jót tett velünk! :( na mindegy! Igaz, még nem az igazi a pocakunk, de a tájékoztatón így is az van írva, hogy min 3-4 nap, mire rendeződik a helyzet, így bizakodó vagyok, és próbáljuk túlélni a még hasfájós órákat!

Elnézést az elírásokért, de Csenge itt pihen rajtam,így nem valami könnyű írni.

rizsimami

Rizsi, és mire kaptátok a kanalast!?

sophie27

Hasfájásra kaptuk, ami jól megfosatta a gyereket! :( scak rosszabb lett tőle a helyzet. Nálatok mi újság kaki ügyben? Mondtak valamit?

olyan szép az idő, már alig várom, hogy végre kimehessünk egy kicsit

rizsimami

És akkor mi is büszkélkedünk: :D

Kép

Kép

rizsimami

anya varrta hintámban :

Kép

jó helyre kerültem, jó nekem itt :
Kép
Vendég

Csandi!

Hogy te milyen ügyes vagy! Szabadalmaztathatnád vagy kis szériában legyártani, szerintem sokunk vevö lenne rá! A babák ugyanis imádnak hintázni! :)

Ági!

Mindjárt megyek pelenkacsere ügyben a fürdöszobába, megnézem mi van a kenöcsben hatóanyagként.

Édesek a babák nagyon!

Barbi
maass

pont holnap megyünk hasi uh-ra, illetve most sírtam a gyerekkel együtt, mert most alkotott, de olyan szinten sírt, hogy tök rémisztő volt :(

tökre rossz érzés, hogy nem tudsz segíteni neki, pedig nagyon szeretnél! :(

sophie27

Nagyon édesek a babák, kimondottan tetszik Rizsi Csengéje a kajakos ruciban :)
Andi, képzeld, nekünk is van ilyen hintánk, de a mi Málnánk egyenlőre nem szeret benne, kicsit most irigykedek, mert a te kislányod olyan édesen és békésen pihen benne....hogy szoktattátok bele?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

bevallom nem én vagyok a feltaláló csak sajnáltam rá a 16 000,-ft-ot amikor én kb.2-3 000,-ft-ból kihoztam :D
ha már nagyobb lesz kivágjuk az alját és hintázhat a kicsike , persze másik szögben lesz fölkötve...
az eredeti itt:
www.adamo.hu
Vendég

szisz:beletettük :roll: :wink: jó neki napközben mindig ebben alszik
viszont málnababa irtó édes fürcsi közben is imádnivaló arcocskája van :D
Vendég

Nagyon jók a fotók a picikről! Majd próbálok én is feltenni, de ezen a gépen nincs egy sem. Páromnak még le kell varázsolnia a telefonjáról is.

Ági, Zétinél Neogranormont használtunk pirosságra és bevált. Most vettem én is Sudot, de egyelőre én használom :? A törlőkendő is lehet a gond tényleg.

Szó volt még itt a melltartóbetétről, szerontem a Chicco a legjobb. Még szerencse, hogy nekem maradt, mert már szükségem van rá. Nekem nem a tejhiány, hanem a bőség okoz gondot, éjjel már fejnem kellett, mert nem tudtam aludni, annyira feszültek a dinnyéim :shock: Ma fejtem 100ml, hogy lazuljon kicsit, de éjjel már megint gondban leszek azt hiszem.
Vendég

Itt vannak a képek!

Kép 2 órás vagyok

Kép Ő a tesóm

Kép Hazaviszem a kistesót

Kép hol vagyok?

Kép Jó lesz itthon!
Vendég

Mindkét fiam alszik már órák óta, most nagyon ráérek :D na de majd éjjel biztosan beindul a szórakoztatás! Zsombi sajnos még nem ismeri a nappal és éjszaka fogalmakat vagy legalábbis erősen keveri őket. Nappal szopik, alszik, pisil, kakil. Éjszaka persze már biztos kialudta magát, meg fájdogál néha a pocija vagy csak unatkozik, de mindenesetre a szülei társaságára vágyik :lol:

Cumi is volt téma, mint láttam. Mint láthattátok a képeken Zsombinak már van. Szerencsére a szopizás nagyon megy neki, ezért nem hiszem hogy gondot okozna majd. Leírom a mi tapasztalatunkat cumi terén. Zéti úgy jött ki az intenzívről, hogy már rászoktatták a cumira. Én nem terveztem adni neki, de így változott a program. Kb. 1 éves kora körül ha játszott napközben akkor már vagy nem igényelte a cumit vagy ideadta, ha elkértem. Másfél éves kora körül magától leszokott, már éjszakára is.
Vendég

hahó lányok:)

nagyon szépek a babák egytől egyig!
Barbi olyan szépen kikerekedett Dönci arcocskája, nagyon jóképű kislegény!!! Remélem, hogy minden rendben lesz most már vele?!

Andikám, nagyon édesen alszik Csenge baba a fantasztikus hintában, jó lenne hamarosan személyesen is megkuksizni;)

Zsófi, remélem hogy rendeződik ez a kaka dolog nálatok minél hamarabb.

Ma egyébként meglátogatott bennünket a gyerekorvos és mindent a legnagyobb rendben talált, megdícsérte Barnust, hogy milyen nyugodt, csendes baba;) nagyon szimpatikus, és nagyon sok mindenben megnyugtatott.
A kakis pelusok számát illetően azt mondta, hogy tényleg nem gond szoptatott babáknál, ha nincs több napig, mert az azt jelenti, hogy mindent felhasznál a tejcsiből, nem képződik felesleges salakanyag. De egy idő után úgyis szépen beáll, nekünk naponta átlag 1-3 ilyen pelusunk van, de van hogy nincs 1-2 napig.

Nici, remélem, hogy minden rendben lesz a sebeddel!

Kitti, Kata, küldöm nektek a fájásokat;)

fúúú, már nem tudom, kinek akartam még mire reagálni, de most megyek, mert fürcsi, aztán kaja és alvás következik, reményeim szerint;)

Jó éjt lányok!

sniky

Ritus,
köszi a masszázst!

Ági,
A bepanthen is jó popsikrém, csak nem tudom, hogy újszülöttkortól is lehet e adni nekik.

Zsófi,
én okt.14-re kaptam időpontot :( Uh-ra szerencsére pont 6 hetesen fogunk menni.

Szuszu,
Ti a bm-kórházba kaptatok beutalót csípőszűrésre a dokitól? Ha igen, megadnád a telefonszámukat?

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok!

Olvastam Ági panaszát a piros pöttyös popsiról. senki nem írta a Canestent, pedig nagyon jó rá. Ha gomba, akkor egy-kettő helyrehozza, meg a Pimafucort is.

Nekünk akor volt iylen, mikor hazajöttünk a kórházból. A Sudocrem használt.

Látom, mindenki kezd nagyon rutinos lenni.
Sajnos képet nem tudok föltenni, mindig azt írja ki, hogy hiba történt, pedig úgy szeretném megmutatni nektek Zsófit!

Barbi!
az alvás nálunk úgy zajlik, mint nálatok. Éjjel egy-két gyerekláb mindig az oldalamban van. Illetve zargatnak vízért felváltva. Még a legnagyobb is. A kicsi hasonló üzemmódban működik, mint a tieid, a középső ott alszik, hol elálmosodik, a nagy igazi nő, ha álmos mégtöbbet fecseg, de reggel nem lehet kirázni az ágyból. Gergő fiam a csúcs, ő már a fürdőkádban. ebédlőasztalnál is aludt.
Zsófi nem zavarja a rendet. Ő 8-tól alszik reggelig csak enni kel fel néhányszor.

Kezdetben nagyon nehéz volt ezt megszokni. Teljesen megértem, ha valaki az éjszakai kelésektől kivan. Én speciel hozzászoktam. Bármikor felkelek és gombnyomásra visszaalszom. amikor hazahoztuk az első gyereket, akkor viszont teljesen kikészültem, hogy most mindig ez lesz? És nem aludhatok? Csak a pelenkázás, meg a szoptatás? Aztán mikor elkezdett reagálni ránk, ( mosolygott, gőgicsélt )megkaptam az első visszajelzéseket, minden megváltozott. Szerintem 2-3 hét és ezzel lesz tele a topik.

JA! Még eszembe jutott, mit akartam! Valahol olvastam, hogy anők úgy vannak beállítva, hogy ha fel is kel kelni nem fáradnak el, ha megvan összegezve a 7-8 óra alvás, a férfiak viszont ha nem aludhatnak egyben, akkor teljesen kimerültek lesznek, mégha megszakításokkal 8 órát is alszanak.
Nem tudom, igaz-e. Nálunk egy ideig az volt, de mióta ez a népvándorlás tart a férjem is hozzászokott a kelésekhez.

Hát alvásügyben nem leszek jó tanácsadó. 5-ből egyelőre csak egy alszik magától, megbízhatóan és kitartóan egyedül. És nem a legnagyobb!
eviragos

A csípőszűrés nem 3 hónapos korban van?

Mi 6 hetesen uh szűrésre megyünk, ahol koponya-, mellkas- és csípő-uh-t csinálnak, 5000 Ft és be kell rá jelentkezni. Nem kötelező, de nekünk ajánlotta a gyerekorvos meg a védőnő is. Ti is mentek ilyenre?

yuyu79

Barbi!

Tök jó, hoghy ennyiféle programot tudsz szervezni a gyerekekkel! Nagyon irígyellek érte. Nekünk van a játszótér, a biciklizés, meg kirándulhatunk a várba.
Stuttgartban laksz? A tévétoronyra emlékszem. Mellette volt valami amerikai laktanya. Meg szép nagy város, tele zölddel. Kloster Kirchberget ismered? Meg van arra egy település, ahol jártam, ahol Heisenbergék kísérleteztek az atombombán. Valami Heiden... nem tudom... majd megnézem. Na meg Tübingenben voltam arrafelé.

Megyek, mert van egy filmem, mit harmadszorra kísérlek megnézni. Minden este 10 perccel tovább jutok, akkor alszom be. Még jó, hogy dokumentum jellegű. a Szabadság vihara. Ajánlom mindenkinek, főleg a vasárnapi vizipólós győzelem után!

Jó éjt nektek!

Bözsi
eviragos

Julcsi,
Mi is ilyen uh-ra megyünk, de ingyér. Ti hova mentek? Úgy tudom a Madarászba pénzes. Mi Zalánnal a Bethesdában voltunk, de most nem volt jó a tel.szám, a Máv-ban meg felvették, így oda megyünk.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Rita, mi Szekszárdra megyünk , ott is szültem... Itt a közelben csak fizetős van, de azt hittem, hogy máshol is...

yuyu79

Sziasztok Lányok!

Ma megvolt az első sétánk, végül másfél órásra sikeredett és Andris végigaludta az egészet. Ráadásul végre Ritával is találkoztam.
Rita, mi nem megyünk csípőszűrésre, illetve nekünk nem mondta senki, hogy menjünk. Viszont, amiket yuyu írt az ultrahangokról, na azokra jó lenne elmenni. Vajon én is mehetek a Máv kórházba ingyen? Rita megadnád a telefonszámot, meg hogy pontosan mit kell mondani? Nincs sok kérésem, igaz? :oops:
Ne megyek, mert Andrisnak valami baja van, nem akar aludni. Biztos megviselte a szmog.

szuszu

Csajok!

Ma megkaptam az elsö igazi mosolyt! Olyan boldog vagyok! Gyönyörü ilyenkor - is - Dönci! zabálnivaló!

Ágicám!

Amit Bözsi írt, az is tuti jó, meg a Bepanthen mint hámosító. A mi krémünkben Clotrimazol a gombaölö hatóanyag, ha az nem használ, van még valami kérmünk, de az nincs most kéznél, ki kell ásnom. Az nagyon hatásos és ripsz-ropszra elmulasztja a makacs galócákat, csiperkéket és egyéb házigombákat. :)

Mentem levadászni a társaságot, mert még áznak. Bent voltunk a városban a könyvtárban, aztán tejért is elzarándokoltunk.

Jövök késöbb még olvasni, meg esetleg szövegelni is!
Nagyon gyanús Makadú és Beleki hallgatása! :)

Barbi
maass

Huu, csajok, köszönöm a sok tanácsot, most szép sorban kipróbálgatom őket, hátha.. elhagytam a törlőkendőt, a popsikrémet, most púderezünk és mosom vízzel, ahányszor bepisil vagy kakil. Majd mondom a fejleményeket. Drukkoljatok :)

Csenge, mikor megyünk sétálni, mi az előirányzat nálatok? Zsomos nagyon cuki :) megpuszikálnám már nagyon :)

Zsófi, sajnálom a pocakbajokat, nálunk a tornáztatás mindig segít, illetve a doktornéni ajánlotta a szélcsövet, patikában lehet venni, egy pici gumi cső a hőmérő helyett, biztonságosabb és jobb is. Esetleg érdemes azzal kipróbálni. Remélem rendbe jön, emlékszem én is mennyit aggódtam Lili miatt, amikor azt mondták, hogy béltágulata van :( nagyon mennek a drukkok meg a +++++ energia!

Csandi, én is gyártottam ilyen hintát, holnap fotózom, el is felejtettem, pedig Zsófinak ígértem, hogy megmutatom! Lili is nagyon szereti, nyűgös babóknak ajánlom , hatalmasat alszik benne.

Marcy, köszönöm, hogy jöttél és eszembe juttattad a körömvirág krémet, holnap be is szerzem, régen én sokat kentem vele mindenféle bajt, és tök jó volt, szerintem most is segít.

Kaptam még egy tippet, megosztom veletek, hátha másnak is segít, a köldökre kapott hintőport ajánlották, mert az is fertőtlenítő, gombaölő, meg minden, szóval most azzal próbálkozom, és talán-talán jobb egy picit.
Kiderül.

Jó éjt mindenkinek!
Ági

KépKép
columbine

Barbi, annyira jó lenne Veled találkozni :( nem tudnál egy picit ide teleportálódni? Én segítek a gyerkőcökkel, te meg mondanád a sok hasznos tanácsot :) Ma itt voltak a vidéki rokonok és amíg ebédeltek, egyedül voltam egy 3 éves, egy 4 hónapos és az én 1 hónaposommal :) hát mit ne mondjak, nem volt semmi :) legalább százszor jutottál eszembe fél óra alatt :) ezt nem semmi csinálni! Megint csak minden tiszteletem a sokgyerkőcös anyuknak!!!!

KépKép
columbine

Jó reggelt!

Beindult "valami" nálunk is! Nagyon boldog vagyok tőle!!

Vasárnap óta rendszeresen keményedik a a hasam, hétfő delőtt óta távozóban a véres nyák, és tegnap éjjel óta fájdogálok is, még rendszertelen 1-1,5 óránként 1-2 percre.

De mennem kell ma is ctg-re már nagyon utálom. :evil:

Makadu szerintem már babaázik! :D Olyan jó neki, nem baj már én is nemsokára. :D

Kata
Vendég

Szép jó reggelt!

Kata, nagyon drukkolok neked, hogy sűrűsödjenek a fájások és legyen egy gyors és csodálatos szülésed.

Lenne egy kérdésem. Ti véreztek még? Mert nekem már volt olyan nap, amikor nem véreztem, aztán mindig visszatér. Ez normális?

Andris megint kihagyott egy szopit éjjel, szóval megint tudtam aludni. Nagyon rendes gyerek.

szuszu

Képzeljétek, ma hajnalban Andris olyan mohón evett, hogy sikerült egy akkorát buknia büfiztetés közben, hogy átdobta a vállam fölött egyenesen bele a bugyimba hátulról. Nagy trükkös a kissrác.

szuszu

Jelentés a gyerekszelidítö központból:

Kép Kép
Kép Kép

Szóval a kövé vált bébicsöszöm látható a gyerekekkel a képen. :)
Az utolsón pedig Eni felöltöztette Imit hercegnönek. :)

Ágicám!

Az én véleményem az, hogy minél több a gyereked, annál egyszerübb a helyzeted... Hajrá! :)
Egyébként én is nagyon szeretnék veled találkozni, ahogy Nikivel is! De ami késik, nem múlik!

Mentem a játszótérre!

Puszi: Barbi
maass

Jó reggelt!

Látom még mindenki lustizik :)

Nekem nagyon szuper éjszakám volt, Lili hatalmasat kajált, úgy örülök neki, reggelre meg beletolta a bugyiba, 3 percig rotyogott a gatya, annyira nevettem :) egyre jobban szopizik, már kezd a cici után kapkodni, néha annyira izgatott lesz, hogy kezével lábával kalimpál és ettől persze nem tudja bekapni, és sírni kezd idegességében :) olyan jó ezt látni, úgy örülök, hogy kezd jó evő lenni :) A tejcsin is látszik, mert éjjel akkora foltot sikerült csorognom, hogy köldöktől nyakig ért :)
Úgy vettem észre, hogy mióta iszom a malátakávét és alkoholmentes sört, sokkal jobban termelek, akinek kevés a tejcsi esetleg próbálja ki, finom is és nekem nagyon jól beindította.

Popsira nagyon nem jó a púder, még pirosabb lett tőle, senkinek nem ajánlom, így visszatértem a sudocreamre, amíg nem veszek körömvirágot.

Barbi drága, gyönyörűek a kiscsajszik, a kis huncutok, még a szemük se áll jól :D ha a sors véletlenül erre sodorna titeket, mindenképpen számíts bele egy látogatást nálam, végtelen nagy örömöt okoznál! Vagy ha talán Bécsbe tévedtek, szólj és kiugrunk mi is, ok?

Szuszu, nekem eléggé soká vérzett, pár napja állt el, most már csak olyan mint volt a szülés előtt, csak kicsit sötétebb. De azt hiszem, amíg nem élénk piros és bő a vérzés vagy furcsa színű-szagú, addig mindenféle folyás normálisnak számít.

Kata, neked mennek a +++++energiák a szüléshez, azt hiszem tiéd a megtisztelő utolsó mohikán cím :) Makadu, tutira babázik már, nagyon eltűnt!

Szép napot mindenkinek!!

KépKép
columbine

Szuszu, a vérzés szerintem sokáig eltarthat... Nekem nagyon erős csak az első napokban volt, most egész kevés és barnás, de szoptatáskor vagy utána általában kicsit bővebb...

yuyu79

Köszi a "véres" segítséget. Nekem is a szoptatás után szokott több lenni. Az egyik barátnőm azt mondta, hogy a második gyereke után 6 hétig vérzett és a doki azt mondta, hogy ez még simán belefér. Szóval megnyugodtam.

szuszu

Sziasztok!

Szuszu, én már majdnem 6 hete szültem, de még mindig vannak olyan napok, mikor elkezdek kicsit vérezni. Szóval ne aggódj. :)

Julcsi, már akartam kérdezni Tőled (csak eddig elfelejtettem), hogy kinél szültél?

k.a.t.i.c.a

szuszu, nekem is van még vérezgetés, bár már nem számottevő, hol barnás, hol pirosas.... szerintem ez ilyenkor még normális, bár jó lenne már nélküle, mert életemben nem hazsnáltam el ennyi betétet, mint szülés óta ;)

Barbi, tüneményesek a lányok, Imi igazi kishercegnő;)
és tényleg nagyon jó lenne, ha jövő nyárnál azért hamarabb is haza tudnátok jönni, mert hiányoztok!!!

Ági, nekem a bepanthent mondta a védőnő, hogy nagyon jó és lehet csecsemőknek is.

Ma volt kint nálunk a védőnő is, nagyon jó fej nőci még mindig;) és mindig eloszlatja a kételyeimet is;)

bár már egyre kevesebb van! Kezdünk rendeződni, úgy érzem!
Tegnap mi is másfél órát sétáltunk és Barnus végigaludta. 23:45-kor még volt egy etetésem, aztán reggel 6-kor a következő!!!
ÉÉÉéés: 10 db hatalmas mosolyt kaptam az én drágámtól reggel ;)))

egyre többet van ébren evés után és olyankor békésen gőgicsél, nézelődik a pihenőszékében, vagy a kiságyban, vagy apa karjaiban;)

na most megyek, telefonálok én is csípőszűrés ügyben és időpontot is kell kérjek a 2 hónapos szurira.

Puszi Mindenkinek, csodás napot Nektek és Kitti, Kata, nagyon izgulok értetek!!! ;)

sniky

Ági, nekem a szaliciles hintőporra pont azt mondta a védőnő meg a doki, hogy az semmilyen más testrészt nem érhet, csak a köldököt, mert a szalicil elég durván szárít, gondoljunk csak a tyúkszemre való tapaszra, az is szaliciles. Szóval ezt szerintem gondold át, vagy kérdezz rá még. De ez persze csak jótanács. :)

Tipp hasfájásra, büfi puki és kakibajokra:

Szopizáskor a baba fejecskéje sokkal feljebb legyen, mint a popsija. A baba kb. 30-45 fokos szögben legyen a vízszintessel. Én úgy csináltam, hogy török ülésbe leülök az ülőgarnitúrára, ha bal oldalon szopizunk, akkor a bal térdem alá teszek egy párnát, így kiemelve azt és vele együtt a karomat és a baba fejecskéjét. A baba popsija meg a jobb combtövemnél pihen. Ma reggel kaptam ezt a tippet egy barátnőmtől, a következő szopinál ki is próbáltuk és láss csodát!! 4 hatalmas büfi is volt szopi után. :D Érdemes megpróbálni. (Remélem érthetően írtam le, ha nem akkor megpróbálom mégegyszer.)

k.a.t.i.c.a

na mi van, semmi babahír Kitttől vagy Katától :?:

Katica, a Komárominál szültem, és nagyon meg voltam vele elégedve. Tök normális volt, és utána is minden nap benézett hozzám, hogy vagyok... Pedig nem is volt a fogadott dokim, csak pont ő volt az ügyeletes, mikor szültem... Szerintem azt is neki köszönhetem, hogy nem vajúdtam egy egész napot, mert ha nem repeszti meg időben a burkot és ad oxitocint, szerintem jóval tovább tartott volna... És már így iis fáradt voltam, mert este jöttek a fájások, és nem aludtam semmit...

Ezt a szopipózt majd én is kipróbálom... bár eddig nem vettem észre összefügést... Enikő nehezen böfizik, de van mikor meg tök nagyokat sikerül, pedig vízszintes testhelyzetben szopott akkor is... De hátha segít. Igaz egyszer már próbáltam hasonlót, de akkor meg félrenyelt...

yuyu79

Szuszu,
Máv rendelő telefonszáma:881-01-22, dr. Szentpéteri Judit főo. rendelése (védőnénitől kaptam). Ha felveszik, ne ijedj meg, ha pulmonológiát mond be, csak mondd, hogy időpontot szeretnél kérni újszülött 6 hetes uh-jára. De ha a Bethesdát választod, az is nagyon jó, Zalánnal nagyon körültekintőek voltak ott is.
csak azt nem tudom, hogy miért nem szólt neked senki a csípőszűrésről, lehet, hogy majd szól a doki. Amikor Zalánnal mentünk, akkor a bm kórházba adott beutalót egy dokinénihez, és úg yemlékszem, hogy nem kellett várni sokat, azért kérdeztem, hogy nem tudod-e a számot. Akkor azt mondta a doki, hogy egy régi barátosnéja és csak azért vállalja el a betegeit.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok!

Még egyben, vajúdunk a babámmal éppen. Egyenlőre még egyedül. ...

Voltam ctg-n, minden tökéletes, rendes méhösszehúzódásokkal.

Bár érzem is, mert tegnap éjjel óta tart, de most lett sűrűbb (kb. 10 perces) és erőteljes.
Nagyon jó, hogy átélhetem pillanatról-pillanatra itthon és azt csinálom ami jólesik, nemrég még vasaltam, most azthiszem megyek pihenni.

Kristóf baba rengeteget mocorog, sokat segít nekem. Nem mondom, hogy kellemes, de azt hiszem/gondolom, hogy most az örömöm nagyobb, hogy lehet, hogy már ma megláthatom és apát is megvárja.

:D :D :D

Kata
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?