Judit
Az egész családnak gartulálok ehhez a szép kislányhoz!!!! Jó egészséget és sok-sok örömet kívánok!!
Linocs
Szép kis pufimanó kislányotok van. Olyan igazi kis gyurmázni való kismanó! Nagyon tetszik
:):):) És nagyon rendes is tőle, hogy ennyire keveset nyöszörög. (persze, ez még csak a kezdet
:))
Lusie
Óriáspetid
:) is nagyon édes. De hogy mekkora!!!! Jó, hogy már Ti is otthon babáztok!
Judit (Kecskemét)
Jó, hogy haza tudtál menni. Nagyon sokat gondoltam rád, milyen nehéz lehet egyedül bent lenni a kórházban és hol az Apukádra gondolni, hol arra, hogy hogy bírja nélküled Levi... Biztos kicsit könnyebb a lelkednek így, és egyébként is totál felesleges lett volna egész héten bent feküdnöd, ha tutira csak pénteken lesz meg a babóca. Megy a soksoksoksok drukk Neked, és vígasztaljon, hogy bár Apukád nagyon meg akarta várni Nimit, most sokkal békésebben, fájdalmak nélkül figyelheti a világrajöttét és az unokái fejlődését, mintha itt várta volna meg...
Pati
Gondolom, babázás, Gorkázás miatt mostanában kicsit ritkábban fogsz jelentkezni, de ez így normális. Én is kicsit nehezen tudom elképzelni, hogy ha hazajövünk, első dolgom a szgéphez vezetne (bármennyire is jó ehhez a csapathoz tartozni). Milyen volt Gorka reakciója? Mit kapott (kapott valamit?) végül a tesótól? Norton hogy aludt? Szóval, ha egyszer sikerül, írj a két tesó kapcsolatáról, engem leginkább ez foglalkoztat (bár Zsombi sokkal fiatalabb).
Tegnap reggel voltam ám bent a kórházban, de hiába csörgettelek, nem vetted fel. (Gondoltam, nem mászok fel a másodikra (lusta kutya én) potyára, ha Te épp szoptatsz, vagy vizit van, vagy mittudomén. De aztán az is eszembe jutott, hogy lehet, hogy épp ott volt Beuska, és kint voltatok. Na mindegy, így aztán nem tudtunk személyesen is megismerkedni, de majd talán valamelyik babás találkán...
Mni
Na, elmúlt Lilla nyűgössége? Hogy telt az éjszaka?
Mommy
Babucit elkényeztetni nem lehet. Kapjon csak annyi szeretetet, ölelést, puszit, tejcsit (vagy ha nincs tápit), anyai és apai közelséget, amennyire csak vágyik. Tényleg sokkal kiegyensúlyozottabb lesz ő is és Nektek is jól esik. Én nem tudtam sírni hagyni Zsombit soha, és mostanában látom igazán, mennyire érdemes volt így "nevelni". Egy talpraesett, kedves, figyelmes, okos kiskölökké cseperedett, aki mindig tudja, hogy ha gond van, a szülei ott vannak, és épp ezért bátran mer önálló akciókba fogni.
Első gyerekes szopizással bajlódó anyukáknak :
Én nagyon sokáig szoptattam Zsombit, úgyhogy azt hiszem, bátran írhatom, hogy mialatt szoptattam, jónéhányszor éreztem, hogy nincs tejem, tutira most fog elapadni, stb. Aztán megtanultam (persze, ezt így könnyű így utólag írni, volt hogy bőgtem, és a páromnak kellett megnyugtatnia, hogy ez csak a "szokásos" tejelapadós pánikom
), hogy a nyűglődős, csak cicin lógós napokon pihennem kell, sok-sok folyadékot innom, és egyéb, nálam bevált praktikákat bevetnem, aztán másnap reggel már durrantak ki a melleim... Szóval kitartás, és nem elkeseredni, ha egy nap azt érzed, hogy a gyereked éhezik, mert nincs elég tejci. Majd másnap lesz!!!!
Na, most abbahagyom az okoskodást. Remélem, a többi tapasztalt anyuka is egyetért a fentiekkel) Bocsi
Eszterxx
Mi a helyzet? Bábakoktél hogy hatott? Nagyon drukkolok, hogy hamarosan Andrissal a kezedben tudj smseket küldözgetni a fórumnak
:):)