Új privát üzeneted érkezett!

Mecsi örülök h minden rendben a pároddal,igy legalább már Te is nyugotabb vagy :wink:

Ja,rakok egy tegnapi képet, ez a poci lent van szerintetek annyira h ránézésre megmondja egy doki mindjárt kijön?????

Kép

nicike

Lei!

Köszi az infot... mi előbb elaludnánk...
Majd meglátom mi lesz ma este. Apája fél nyolckor mindig hazaér, csak ma kell 24 óráznia...:(
Én este kilenckor eldőlnék mint as zsák, a napi sokszori szopi, az általában 2x1,5- 2 óra séta, + a házimunka + a mindennapi főzés azért eléggé kiszívja az energiáimat. Ráadásul még nem ért véget a vendégjárás sem, kétnaponta jön valaki, ilyenkor általában sütök is valamit... szóval estére már hulla vagyok. Még nem nyertem vissza a fittségemet sem, a vérszegénység még mindig bejátszik, néha elég rendesen elszédülök.

Nici! hülye doki, mondjon le!!!! Szerintem annyira nincs lenn a pocid, de legyél kettőben minél előbb és akkor küldök neked, rántott húsit, sült krumplit, csokitortát, palacsintát....

Megjöttünk a brendonból, zoknit kellett vennem a Lujzinak, mert amiket kaptunk- újszülött zokni- azok kicsik. :shock: Már a szülőszobán megmondták, hogy hatalmas lába van. Most vehettem 3 hónaposnak valót :) Mi lesz később? Elképzelem amint 42-es fehér körömcipőben sétál az oltár elé :shock:
Azt mondta az apja, nem baj, ha nagy lába van, úszó lesz, vagy kosaras :)
bende

Cs-andi!

A te vonalzódra is rápillantottam... Mire vársz Te Nő? Nem ismersz egy jó futárszolgálatot, ami gyors és fájdalommentes szüléseket szállít házhoz????:)
bende

Bende, küldheted már holnap is lehet :D
azt írta ez a (bocsánat :oops: ) segg doki a beutalómra h diéta megszüntetését javasolja!

De MIÉRT????? Ha van h attól felmegy ha ránézek a kajára?
GRRRRRRRRRRRRR........ :roll:

nicike

gyorsan megebédeltem aztán tisztába tettem a leányzót. persze megint akkor rottyantott mikor kibontottam a pelenkából. Utána ránéztem a kezemre és nem tudtam eldönteni hogy mustáros maradt, vagy.... végül úgy döntöttem, hogy nem tartok kóstolót, inkább nem nyalom le...
bende

köszi lányok a kakis pelus hozzászólásokat, megnyugtatást, akkor innentől kezdve nem aggódom..;)

Nicike, nagyon jól nézel ki és milyen hatalmas a pocid :shock: :shock: :shock:

bende, szüléskor rögtön lement 7 kg, péntek óta (amióta hazajöttünk) pedig még -2 kg. Már csak -20 van hátra;)

na megyek, mert ébredezik a kis drágám, ma úgy döntött 2 óránként kel fel:)

sniky

Sziasztok!
csak egy gyors bekukk :D
nem tudtam még visszaolvasni, de jól látom, hogy Julcsi megszült? Nagy gratula nekik!

Nagyon köszönöm a drukkokat, ránk fért. Végül 12-kor burkot repesztettek, elfolyt a rengeteg vizem, ott takarították a padlót :oops: És utána ment simán minden, nehezen tágultam, de az utolsó egyujjnyit 20 perc alatt, rögtön jöttek is a tolófájások, és sikerült majdnem doki nélkül kibújnia a kismuksónak, de végül csak beszóltak neki, hogy siessen vissza a szobájából mert akció van:)
Tegnap szerencsére haza is jöhettünk, kicsit váladékozk a szemecskéje, de minden okés. Én is jól vagyok, de van egy kis gátmetszésem, meg erős utófájásaim voltak, asszem már elmúltak, egy ideje nincs.
Majd jövök, ha lesz időm, meg erőm, meg energiám :D

Én is drukkolok a még egyben lévőknek!!!!
puszi

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok!

Yuyuéknak gratulálunk!

Mi ma megejtettük első sétánkat, de csak egy fél óra volt. Majd még délután elmegyünk a tesóval is, had tologassa ő is a kis babakocsiját. Én is meg akarom venni a homeós bogyót a szopira. Úgy érzem kevesebb a tejem, most adtam is neki pótlást, mert egyszerűen csak kínlódtunk egyik ciciről a másikra és kilenc óta ébren volt, még a séta alatt sem aludt el, pedig előtte lenyomott 120-at. Nálunk viszont minden pelus kakis és tegnap mértem ruha nélkül 3,82 volt és ugye 3,8-al született. Szűk két hét alatt elérte újra. Nálatok ez hogy alakult?

Zsófi! Gondolok rátok, remélem mielőbb megszülsz!

Nicike! Nem irigyellek, neked is mielőbbi szülést kívánok! Szerintem nincs nagyon lent a pocid. Melyik dokinál voltál? Hova küldött belgyógyászhoz?

Szép napot! Sok tejcsit! Andi

KépKép
jazmin2005

Nem tudok hozzászólni a súly témához, mert nincsen mérlegünk. Bár vasárnap ráállt Apájával a mérlegre, aztán kivontuk belőle Apa súlyát, így 3,8 kg jött ki, ami nem is lehet olyan fals adat, hisz 3,6-tal született, aztán visszesett 3,4- re, így most kb 40 dekát hízott. 10 nap alatt.

Nici! a futárszolgálatot Cs-andi üzemelteti, de Ő meg már túl van a kiírt időponton, tehát lehet, hogy lassan be is csukja a boltot.

Niki! majd lemegy. Rajtam + 5- 6 kg van a kiinduláshoz (65kg)képest. Eddig 10 ment le. De most már jó sokat sétálunk, ezért reménykedek hogy az is hamar lemegy. Jó lenne elérni újra az álomhatárt 61 kg, de az még messze van.
bende

lécci segítsetek! Szeretnék légzésfigyelőt venni, mert sajna volt egy kis légzésleállása Csanádnak egyszer, és a kórházban is tettek alá. ha jól emlékszem az Angelcare 301-eset vettétek, ugye? és nem tudjátok hol a legolcsóbb? Előre is köszi!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Hrk! Nekünk is az van, jónak tűnik, élesben még nem használtuk.

A Babyfun-ban a legolcsóbb, azt hiszem most akcióban 27-28 ezer forint. A Moszkva térnél van a Csalogány utcában.

Honlapja: http://babyfun.vasarlas.origo.hu/termek ... pid=764804

K.
Vendég

Jajj de jót aludtam már megint!

Bende :D A futárszolgálatot még ne zárjátok be! Lenne egy sűrgőségi csomagom!
Miért nem akarnak ezek a gyerekekek megszületni? Nem kíváncsiak a drága anyjukra és apjukra? :shock:

Kép
andaka

Beleki,
nagyon köszi! Már félre is rakattam egyet!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Biztos azért mert anyuci is nyughatatlan :D :lol:
csináltunk egy pocifotót feldobom én is :D
Kép

voltunk tescoba vásárolni, vittek minket. Annyira jó hogy van egy csomó ember akire számíthatunk és segit hurcibálni a kis seggünket. vettünk rucit megint áronnak :D apája megengedte. Lányok a téli kollekció vagy őszi nem is tudom annyira édes ruhácskák szörmés kis kabátok vannak felvásárolnám az egész tescot. :D
Na mi van ma nem szül senki???

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

ki mit főz ma?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

De jó, hogy mondod a főzést! Mindig azért lépek be a netre, hogy kenyér receptetet keressek, de aztán itt kötök ki....Ma vettem 3 féle teljes kiörlésű lisztet az egészséges táplálkozáshoz.
Én rakott krumplt szeretnék vagy valamit csirkecomból.
Férjemnek nagyon rossz a gyomra, nem tud valaki valami diétás kajcsit? Mit adjak neki?

Kép
andaka

a tegnapi főztöm? csirkemell olivaolajon hagymalszeletek és sárgarépával együtt összefőzve?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

[quote="bende"]C írta:bendes-andi!

A te vonalzódra is rápillantottam... Mire vársz Te Nő? Nem ismersz egy jó futárszolgálatot, ami gyors és fájdalommentes szüléseket szállít házhoz????:)

cégen belűlieket nem szolgálnak ki :twisted:
tudod szerencsejáték zrt dolgozói se kaparhatnak sorsjegyet :D

egyébként mi az , hogy nem vagy elég fitt?csak így végigolvasva a napirendedet is elfáradtam :shock: :shock: és még sütit is sütsz a látogatóknak :shock: :shock:
Vendég

hrtk a vaterán vannak újak és használtak is lényegesen olcsobban majd mindjárt belinkelek neked párat
Vendég

HRK

http://www.vatera.hu/listings/index.php ... sfigyel%F5
érdemes körülnézni, mert 10ezret is spórolhatsz!!
Vendég

Hát ez az cs-andi! Hogy én is elfáradok :?
bende

hrk szerintem mi egyik nap együtt szoptattunk odabennt :wink: legalábbis azt a kisfiút is Csanádnak hívták :lol:
Vendég

Hali!

Én azt a tanácsot kaptam, hogy egyszerre 1 cici, mert akkor nem lesz hasfájós...és akkor jut hozzá a tápanyagdúsabb falatokhoz is, az eleje inkább szomjoltó.

Bende, nagyon irigyellek, nálunk éjszaka is 2-3 óránként megy a műsor. Mi mondjuk végzünk a kajcival 20 perc alatt, de még 2 óra nézelődés következik az éjféli etetésnél...emiatt totál kipurcantnak érzem magam.
Ja, és nálunk két napja olyan ügyes volt, azóta mg egyszerűen nem találja a cicit. Most épp bimbóvédőzünk, de az meg kétszer akkora mint maga a bimbó. Persze így is szívja, jön is tejci, de sztetek nem zavarja?

A magunk körbepisilése nálunk is minden pelenkázásnál előfordul, tegnap a fülét is sikerült eltalálnia. :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Hát most beszéltem a szülésznőmmel lehet hogy elkezdett eltávozóba menni a nyákdugóm. A barnázgatás átment egy kicsit nyúlós cuccá, de még barnás. Na meg persze még mindig egész nap görcsölgetek de csak ilyen rövideket, még nem perces hosszúságút de néha az is bejátszik. Holnapig ha kihúzom megvizsgálnak.

Megyek le is fekszem kicsit pihizek.

Hrk Rita én inkább újj szerkezetet vennék nem merném bevállalni a használtat hacsak nem ismerős adja.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Gyors kérdés anyucik:
Látom, hogy mindegyikőtök egy bodyt ad a picúrra.Meg zoknit
Nálunk benn a kórházban is alapfelszerelés volt egy body+rugi és arra még takaró is....
Itthon én sem merem alább öltöztetni és nem is izzad, fogdosom a nyakát.
Nálatok nem fáznak így a babók???

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Boniko,
és hasonlítok az anyukájára? Hol voltál, a tejkonyhán? és mikor? Én péntek este voltam benn szoptatni, aznap este nem adták oda a légzésleállás miatt. De utána végig velem volt, és csak fejni kellett menjek, mert dől a tej... Azt sem tudom mit csináljak, annyi van, de nem akarok sokat fejni, Csanád meg még nem szívja ki az összeset. te mikor mentél haza?

Andi,
Köszi!

Aproo,
Én egy rövidujjú bodyt meg egy tréninggatyát adtam ma Csanádra, de ő fázós, még mindig hideg néha keze-lába, a szülés óta hidegebb kicsit.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Hát! Mi is elkészítettük (remélhetőleg) az utolsó pocakfotót! Hihetetlen méreteket kezd ölteni, :shock: de ma semmi jele, hogy lenne valami akció! Zsófi nagyon eltűnt, most van vizsgálaton?

Mecsi! Te hová mész holnap vizsgálatra? A kórházba? Én is megyek du-án, de csak a XI. kerületi sztk-ba. Kép És akkor a jelenlegi pocak

rizsimami

Sziasztok!

én megint le vagyok maradva az olvasással, bocsánat, ha valakit kihagyok.

Zsófi, most már ez a célegyenes, nagyon szorítok, hogy könnyű szülésed legyen! Mindent bele!!

Csenge, iszom a malátakávét és mindig nagy hálával gondolok Rád közben :) és a süti is isteni volt!!! Hogy vagytok? Látom most sűrű a program. Lassan mehetnénk egyet sétálni a gyerkőcökkel!

Mecsi, Nici gyönyörű a pocakotok, nagyon szépek vagytok, egy picit irigykedem, nagyon hiányzik az enyém, én úgy szerettem a pocakot:(

Rita, remélem nem lesz szükség a légzésfigyelőre, én is aggódom éjszaka, hogy ha elalszom és nem tudok figyelni nehogy valami gond legyen. Nem tudom, hogy pontosan mi okozhatja ezt a légzésleállást, neked nem mondták?

Niki, nagyon szépek vagytok, a kishercegeddel, sok puszit küldünk a kishercegnőmmel :)

Mindenkinek, aki még egyben, küldöm az oxitocint :)

Mi nagyon jól megvagyunk, voltunk vasárnap a Margit-szigeten, nagyot sétáltunk, én minden nap kiteszem Lilit az udvarra, már két napos korától, nem tudom, ti mikor viszitek először emberek közé? Olyan nagyobb tömegbe nem vittem még de augusztus 20.-án lehet hogy kisétálunk vele. Szerintetek még korai?
Kaki ügyben, Lili nagymester, állandóan tele a pelus, pedig nem egy nagy evő, vagyis sokszor eszik, napi 10-12 szopi biztos megvan, de egyszerre csak 30-40 grammok, nem valami sok, bár nagyon szépen fejlődik, szóval neki biztosan elég. Most mértem, 2940 gramm, ami nagyon szuper, a születési súlya 2650 gramm volt, és még csak két és fél hetes.
Teszek fel pár új képet, hátha megjön a kedvetek szülni :)

A szigeten apával:

Kép

Fürcsi, hab nélkül:

Kép

Ilyen fejet vág amikor nyomja a kakit :) és hangosan nyög hozzá :)

Kép

És a paripájában:

Kép

KépKép
columbine

Sikerült végigfutnom az előző pár nap termését, nem volt könnyű, de hihetetlen, mindkét fiam alszik már több, mint 2 órája :)

Ági,
nekem azt mondták, hogy az első 24 órában előfordulhat, adaptációs zavarnak hívják, alkalmazkodik a kicsi a kinti élethez. Ha utána is előfordul, illetve más tünet is kíséri (amit a dokik észrevesznek rajtuk), akkor más a helyzet. Szerencsére nálunk egyszeri volt, és én nem is láttam, állítólag elkékült :( De úgy gondolom ilyen kezdéssel muszáj a légzésfigyelő, főleg, mert Zalánnál 3-szor is beriasztott...
Jó ez a kakilós kép :D

Ja, és Felicia,
örülök, hogy minden rendben van veled!!!!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok!

Nagy gratu Yuyunak!!! Én így már nem is bírom számon tartani, hogy ki van még egyben. Bár gyanítom, hogy azok, akiknek sok hozzászólását látom :lol:
Nem sokat tudok visszaolvasni sajnos, mert most ezerrel pörögnek a dolgok körülöttünk. Legalábbis én így érzem.
Megírtam már a szüléstörténetet is, de baromi hosszú lett, nem is tudom, fel merjem-e rakni. Lehet, hogy majd írok egy "vágott verziót". :P

Mi péntek este leautókáztunk Pécsre, úgyhogy már innen jelentkezek. Réka nagyon ügyes volt, és végigaludta az utat, úgyhogy sztem meglepően simán ment minden.Nagyon élvezzük a nagy lakást, és már a picur is hozzászokott az itteni körülményekhez. :) Amúgy jó kislány továbbra is, csak néha nyűglődik, kb 3órákat alszik, 80gr-okat eszik. Heti gyarapodás 200gr. Azért az egy kicsit fárasztó, amikor olyan napja van, hogy minden ruciját összekakilja (tök mindegy milyen pelus van rajta, 3 félét próbáltunk), és 8x kell átöltöztetni. Na de ez benne van a pakliban.. Azért szerencsére nem minden nap ilyen :lol:

Ami elég vacak, hogy az egyik mellem sikeresen begyulladt, tegnap előtt szűk 39fokos lázzal fetrengtem, lázcsillapítót csak kalmopyrint tudtunk szerezni, azzal meg nem lehet szoptatni, így egy rövidke ideig a fagyasztott tejcsire és a cumisüvegre voltunk utalva.
Azóta dokinál is jártam, kapok antibikát, meg ha lázas vagyok, vehetek be algopirynt, és ezek mellett szoptathatok. Persze a gyulladt mellből nem, úgyhoy most kicsit káosz az élet.
Az előzmény az, hogy Réka tök jól beállt 2-3 óránkénti szopira, én is nagy nehezen átállítottam magam, hogy egyszer egyik-egyszer másik mellből szopizzon, szóval minden hepi volt.
Aztán két napja Réka meglepett minket egy éjszakai 6órás alvással, azaz nem ébredt fel a szokásos 2-3 órási evésre. Reggel 6-ra az egyik mellemen szép piros folt jelent meg, és baromira fájt(gondolom nem abból etettem utoljára, és a 9 óra sok volt egyben). Na ezután lázasodtam be. Pedig minden szopi után becsülettel lefejem a maradékot, és miután a piros folt megjelent, külön ügyeltem, hogy azt mindig jól kiürítsem. De hát nem volt elég. :( Ja azt mondanom se kell, hogy Réka akövetkező éjszakát is átaludta. A mostanit viszont nem.
Most nagy nehezen kezdek visszaállni arra, hogy egy mellből 3 óránként, de így még néha pótolni kell cumisüvegből. :cry:
Az újabb küzdelem megint az lesz, hogy viszaálljunk váltott cicire. Tapasztalt anyukák! tudtok erre vmi jó trükköt?

Dia!
Nekünk is néha nyűglődik Réka a poci miatt, azért tud nehezen elaludni. A védőnő javasolta az Espumisan L oldatot, ami a buborékokat megköti és vmi habbá alakítja, így nem csavarja annyira a pociját. Azóta sokkal nyugodtabb. Büfizni ő se nagyon tud, erre meg azt a tanácsot kaptam, hogy tegyem le vízszintesbe úgy 5-10 percre, és amikor nagyon tekereg, meg mocorog, akkor próbáljam büfiztetni, mert addigra "felúsznak a buborékok a gyomrában és könnyebben kijön. És tényleg. Néha ez beválik.
Próbáljátok ki esetleg ti is.

Most mennem kell, a kishölgy felébredt, és reklamál az üres hasa miatt...

Üdv: Panna

panna1

Ja még annyit, hogy nagyon édesek a csöppségek. Itt most hirtelen Lili és Barnus fotóit láttam. Olyan kis falatok!

A kismamiknak pedig egyre nagyobb a pocakjuk, jó látni, ahogy szépen gömbölyödik! :) Lassan kibújnak már onnan is a babók, úgyhogy kitartás nektek addig is!!

panna1

Sziasztok!

Na megjöttünk a dokitól, visszafordult a drágám....,de sok helye van,így még bármi lehet, ami nagyon nem jó, félek a zsinóros balesettől....
Azt nem tudom,h mitől van sok helye: kicsi a gyerek vagy nagy a hasam, a férjem szerint az utóbbi az igaz. :lol: hazajön és csinálok én is képet mutiba :lol:

Nagyon szépek a babák! No meg a pocakok!

Zsófi nem irigyellek, lassan jöhetnél,h mizujs volt uh-n!

Csandikám, Te még mindig itt? :lol:
makadu

Lányok!

Én nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy ma be kell mennem a kórházba, mert már egy órája elég erős fájásaim vannak 5-6 percenként. Fáj a derekam is, megy a hasam. Ilyet még nem éreztem eddig. Drukkoljatok nekem.

szuszu

Szuszu! Hajrá! Ügyes légy!
makadu

Szuszu, mennek a drukkok nektek, meglátod, nagyon ügyesek lesztek és végre a kezedben tarthatod Andrist;)
kívánom, hogy könnyű, gyors szülésben legyen részed!

megyek mert lassan ébredezik Barnus megint;)

sniky

Na lányok nem szült senki én szunyáltam egyet ? olyan jó volt a görcsökre elaludni el is multak. Apa meg unatkozott mikor felkelltem és a béna jobb kezével firkált borotvahabbal rám. ime a remekmű:
Kép Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

jaj most látom Szuszunak lehet beindult! hát nem hiába ha jót alszom mindig megy valaki :lol: :lol:

Rizsi mi 10re megyünk a kórházba, egyenlőre a szülészet előtt találkozunk a szülésznőmmel , megcsinálja azaz megpróbálja megcsinálni ő az nst-t, aztán rámnéz a doki is. Nagyon gondolkozom hogy holnap elviszem a cuccaimat mert most hogy felkelltem megint fájdogálok.

Ági nagyon édi Lilibaba!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Szuszunak, Zsófinak nagy nagy hajrá! Legyenek ügyesek.
bende

Hajrá Szuszu!

Ági, nagyon helyesek vagytok :D Igen, sokat jövünk-megyünk most, amolyan itthon nyaralást tartunk :lol: de csak a héten, úgyhogy jövő héttől mehetünk sétálni. Ma gyerekvasútaztunk, sétáltunk egy nagyot a Normafa környékén, meg ettünk fincsi réteseket, a szilvás nagyon jó ízű volt! Holnap dokinő, meg valamit kitalálunk, Dorogra is el akarunk menni, van ott állítólag egy nagyon jó bányató szépen kiépítve és szép tiszta vízzel. Meg keresztlányom vidámparkba is akar menni valamikor :)
Vendég

Ági! mi is elég sokat sétálunk, de a tömeget nem kedvelem. jelenleg rengeteg a turista a belvárosban és bár tuti jó babakocsink van, utálom kerülgetni őket. néhányan fel sem néznek csak baktatnak és majdnem feldöntöttek babakocsistul.

Apróka! mivel a következő napokban nagyon meleg lesz, valószínűleg csak egy bodyban fogjuk átvészelni ezeket a délutánokat. ma kétszer sétáltunk, enyhe szélben egy rövidujjú body és egy napozó volt rajta és betakartam egy pelenkával. hosszú ujjú rugi már régen volt rajta. főképpen azért mert az összes pici lett, a nagyobbak plüssök meg melegek, ezért tegnap vettem egy vékonyat. Egyébként body, napozó, vagy kisgatya+ zokni.
bende

Panna! sajnálom hogy ilyennel kell megküzdened. Én Lujzám is átalussza az éjszakát, de előtte kétszer szopik, ezért üres lesz mindkét mellem. Én nem is szoktam fejegetni. Az első átalvás után reggel nekem is feszített a cicim, de aztán felébred, jól lakott és én is megkönnyebbültem.

Hajrá Lányok! Holnap délután kicsi hidegfront, pénteken meg óriási!!! szóval potyogjanak a lustálkodó pocaklakók.

Bocsi az elütésekért, ölemben a lányom :)
bende

szuszu hajrá !ügyes legyél, bár azt hittem legalább te megvársz:( , de tudom vártunk már eleget!!mindenesetre drukkolok neked nagyon :D :D :D :D

mecsi!belőlem is kialudhatnád a babám !annyira szeretném :D
helyes a pockód nagyon :D :D

új vonalzóm lesz ezzel a felirattal:
CSAK EGYETLENEGY MARADHAT
:wink: :wink:
Vendég

MAKADU!NAGY GRATULA A VISSZAFORDULÁSÉRT!!gondolom eléggé megkönnyebbültél, igaz?

zsóf!!drukkolunk neked is és várjuk az infókat, higy megint hazaküldenek vgy mi lesz...
Vendég

Csandikám, ne is mondd, totál para voltam ettől a császáros dologtól...., bár most egy kicsit a szüléstől is parázom :lol: ,de jobb lenne már túl lenni rajta....gondolom ezzel nem vagyok egyedül :lol:
Neked mi a max időpont amíg várnak?
makadu

Mecsi milyen kis ügyes a Párod jobbkézzel! :)

Írtam az előbb (jó félórája) a Zsófinak sms-t és még nem válaszolt! Lehet már babáznak!!
makadu

megszületett Beni baba "ma 15.10-kor 4120 g és 60 cm ....durva volt, de majd mesélek meg hozom a képeket..."

Gratulálunk Zsófi! Sok tejcit!
makadu

Gratulálunk Zsófi!!!! nem nézem, a táblázatot de jól gondolom, hogy Beni eddig a legnagyobb baba???!!!!
bende

megyek fürdetni. Egyedül :(
bende

Gratulálok Zsófi! Végre! :D Szerintem holnap már Szuszu üzenetére ébredünk. Kezd a pocakos tábor nagyon kicsi lenni!

rizsimami

Zsófi gratulálok! Várjuk a beszámolót. Jó egészséget kívánok nektek!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?