Új privát üzeneted érkezett!

Szeder!

Dokival most nem beszéltem, az aszisztense sűrűn kért elnézést, de tudom, nem az Ő hibájuk.Igen, a kórház ( régi Honvéd) kezeli ilyen lazán a dolgot. Pocakosan a dokim aszisztense hetekig ment az eredményem után és megjósolta, hogy 10 perc múlva hasból be fogjék mondani, hogy negatív az eredmény,amit persze-mint mondta- nem hiszünk el és levesszük újra! És így lett... Doki levette megint és lett eredmény is! De a durva az volt, hogy nem lett negatív! Szép kis történet, nem? Ha a dokim meg az aszisztense nem olyan lelkiismeretes mint amilyen, akkor mehettem volna szülni valami jó kis hüvelyfertőzéssel!

Márti
borossné becz márta

Márti!
:? :shock: és mindez a mi kis Országunkban... :!:
Felháborító! Gondolj bele, ha nem lettél volna kikezelve.. még rá gondolni is rossz!

szeder74

Szeder!

Hát, többek között ezért nem mindegy, milyen orvosa is van az embernek! Belegondoltam én is...hogy ennyire nem számít, hogy egy baba esetleg emiatt sérülten, betegen jöhet a világra???

Lányok!

Szeretnétek segíteni?
Volt már szó itt arról a 16 hónapos kisfiúról, aki nyitott gerinccel született, ugyanis az uh.-os doki nem vette észre a rendellenességet. Édesanyja pert indított, elvesztette és nincs pénze tovább vinni az ügyet. nagyon kevés pénzből neveli egyedül a kisfiút! Neki gyűjt a TV2 karácsonyra! Az egyik lány az ÁEK-es topicról felvette a kapcsolatot és gyűjtésbe kezdett a neten! Aki szeretne segíteni (ruha, játék, tartós élelmiszer,pipere) az írjon nekem privit és küldöm a címet, ahova lehet küldeni a holmikat!
Mindenkinek köszi, aki bekapcsolódik!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Képzeljétek, hogy a Lalu átaludta az egész éjszakát. :lol: Este 11-től reggel 7-ig aludt. Aztán szopizott és már megint alszik. :lol: Nem tudom, hogy mitől függ ez nála. Tegnapelőtt éjjel 2-3 óránként kelt szopizni. :roll:

gwini

Sziasztok!

Először is: Starlark, Minyu és Konan!
Gyönyörűek a babák. Minyu: olyan édesek a tesók a képen.

Márti!
Remélem jó lesz az eredményed, és főleg, hogy ne kelljen megismételni.

Honey!
Sajnálom, hogy kórházba kellett mennetek, de szerencsére nincs semmi baj. Én nem tudom elképzelni sem, hogy bírnám, ha hasonlóra kerülne nálunk is a sor. Előre félek a jövő heti oltástól is.

Szeder!
Máris fogzás! Szegény kis Adél elég hamar szenved tőle.

A.m.!
Együtt érzek veled a tejci elapadás miatt, sajnálom. De örüljetek, hogy eddig is sikerült szpotatni a kicsit. Nálunk szegény anyukám tesómat és engem sem tudott szoptatni. :(

Nálunk is most volt a leghosszabb éjszaka, este 10 körül aludtunk el Rózival együtt a nagyágyban szopizás közben, és reggel 6-kor ébredtünk fel.
Nagyon jó kislány, igazi angyalka, általában délután már nem alszik csak, ha kimegyünk sétálni, sokat játszik, nézelődik, és nevet!!!!

Kép
Kép
petra1980

Jó reggelt!

Petra!
Ügyes Rózi, hogy ennyit aludt. Tehetnél képet róla :wink:

Kérdésem lenne:
Valakinek volt olyan a babával, hogy tudtátok, hogy nem fájhat a hasa.. nem éhes, nem pisis.. tehát elméletileg minden oké a babával, de :
- mégis sír , ordít torkaszakadtából, vigasztalhatatlanul.. semmivel sem lehet megvigasztalni???

Nohát jelentem Adél tegnap este ezt csinálta.. :cry: Az történt, hogy a párom mondta, hogy pihenjek, aludjak, majd ő fent lesz Adélllal, amíg nem alszik el (ez ugye általában éjfél) hami után voltunk, tehát nem volt éhes.. nézelődött, és várta, hogy valaki szórakoztassa (ez általában én vagyok) .
Tegnap viszont a párom volt vele.. egy picit letette a játszószőnyegére és elment mosdóra.. no itt elpattant valami Adélban és úgy sírt, mint még a 3 hónap alatt soha!
Erre én is felébredtem.. elvettem a páromtól, és vártam,hogy nálam majd megnyugszik.. jaaaa várhattam, mert tovább sírt vígasztalhatatlanul.. jött a dentinox, hogy talán a foga.. de nem.. arra sem nyugodott meg.. kitaláltam, hogy talán, ha tisztába teszem... mert azt imádja.. de az sem.. sokáig.. azt hitte , hogy ismét fürdés lesz.. mert a fürdőszobába tettem a kis állványán tisztába..örül, amíg vetkőztettem, de ismét, ahogy öltöztetés következett ordított... volt egy pillanat, hogy már majdnem én is bőgtem vele..
A végén a lábamon hassal lefelé fektettem és rintattam.. hozzá berregtem.. mint egy autó.. :roll: 8)
Így aludt el.. de még soha ilyen nem történt...
Én arra gondolok,hogy talán, az, hogy egyedül lett hagyva pár percig, míg a párom mosdón volt.. és sírt.. megijedt, hogy most mi is történik?? Miért hagyták őt a szőnyegén??
Mert nappal már hagytam egyedül, hadd sírjon, ha épp dolgom akad.. de éjszaka még egyszer sem..
Szerintem felhúzta magát, túlpörgött és ettől.
Nálatok volt már hasonló???

szeder74

Hol vagytok anyukák? Lefoglalnak a babukák???

-jó kis szójáték.. de nem akarok itt idiótának tűnni, hogy írogatok magamnak... úgyhogy gyertek, ha lesz egy kis szusszanásnyi időtök..

szeder74

Szeder!

Jó a kis szójátékod.Az én babámba se került elég szalicil, ugyanis Ő is elromlott. Eddig elnézelődött, mindent megcsináltam mellette, még, ha fent is volt. Most egy percig nincs el egyedül, ha lerakom a kiságyba, akkor rögtön ordít, de nem ám akárhogy, ez már nem sírás. Hogy mi lehet velük??? :cry:
Nem foghatok mindent az időváltozásra!!!!! :lol:

Ha tudsz, légyszi küldjél 2 hós képet és pár nap múlva 3 hós képet, ha betöltöttétek :D

Kép
Kép
noni78

Gwini, meg, akinek átaludták, már az éjszakát a babáik, hogy csináljátok? Nekünk még egyszer sem sikerült. Most megint többet kér enni, mint eddig. Vagy már kezdenek okosodni és uncsi egyedül lenni? (Főleg éjszaka.) :lol: :(

Kép
Kép
noni78

Szeder!

Szerintem, ha megijedt is,megnyugodott volna a karodban. Valami más lehetett! Remélem, nem ismétlődik meg!

Képzeljétek, ma voltam terheléses vércukron,mivel pocakosan érintett voltam, most ellenőrzik,hogy minden rendben van-e? 5.30-kor keltünk szegény Kamillámmal,hogy 7.30-ra beérjünk a kórházba. Kicsi lányom végigaludta az utat,a kórházban az egyik aszisztens kérés nélkül hívott be az egyik rendelőbe,hogy megszoptassam,tisztába tegyem a babát, sőt még a kakis pelust is elkérte,hogy kidobja! Szopi után elringattam Milla cicát az autósülésben és végigaludta a 2 órát a következő szúrásig,sőt egész hazáig! Nagyon büszke vagyok rá! És örülök,hogy vannak még ilyen rendes emberek mint ez az aszisztens!

Márti
borossné becz márta

Szeder!

Nem lehet, hogy már fáradt volt azért sírt annyira. Nekem szokott nyűgösködni, ha már álmos, és nem akar egyedül elaludni.

Kép
Kép
petra1980

Márti!

Akkor tényleg jól sikerült a mai vérvételetek. Vannak még rendes emberek!

Kép
Kép
petra1980

Márti!
Milyen ügyes Kamillia, hogy végig ügyesen viselkedett!
Ez jó hír, hogy jó lett a cukrod!!
Ezt nevezem, hogy ilyen korán útnak indultatok! Hogyan oldottad meg? Felkeltetted, megetetted, öltöztetted Kamillát? Utána indultatok? Vagy csak ráhúztál egy kezes-lábast és mentetek??
Mert jövőhéten mi is megyünk el itthonról korábban.. és ezen gondolkodtam,hogy hogyan lehetne megoldani?
Adélra rátérve..
hát nem tudom, hogy mi más lehetett azon kívül, hogy megijedt... mert könny az nem hagyta el a szemét.. -tud már könnyekkel is sírni, az oltás után jöttek a könnycseppek rendesen.. remélem nem lesz több ilyen probléma.

szeder74

Márti!

Sajnálom,hogy nme lett meg az eredményed hátha most nem kavarták el,mint a múltkor! :wink:
Kamilla meg egy kis tündér.
Kérek képet!

Petra!
Köszi :wink:

Gwini!
Gratula az átaludt éjszakához!

Minyu,Starlark,Konan!

Nagyon édesek a babáitok!
Csongor és Annácsak tényleg szépen kerekedik :D

Gyuszikám ma reggel 5,79 kg volt :D Holnap meg kiderül,hogy hány centit nőtt. Tuti,hogy sokat,mert a 68-as rucikat elkezdte hordani :shock: :D
+ka szurit is.Remélem nem fog annyira sírni,mint a múltkor!

Kép
Kép
a.m.

a.m.

húúú mekkora már Gyuszika!!! gratulálok!! :D

szeder, noni
én is csatlakozom az elromlott gyerekek anyukájához. Flóra is produkálja az ehhez hasonló hisztiket.
Pont 1 hete kezdte. Ha baja van, akkor a nyüszögös részt kihagyja, rögtön a lila fejes üvöltéssel kezdi.
Amúgy múlthét óta az esték nálunk is pokoliak! Szopi közben minden átmenet nélkül felsikít és üvölt, mint akit nyúznak. Nem lehet megvígasztalni sehogy sem. És ilyenkor enni sem hajlandó már. Kb így telik el 1 óra.
Aztán ha picit kevésbé hisztizik újra megpróbálom megszoptatni (általában sikerül ) és utánna már le lehet tenni aludni. Kb 9-kor bealszik.
De az elötte lévő 1,5 óra maga a pokol!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Konan! Ez a kiscsaj gyönyörű!

Minyu! Büszke lehetsz a fiúkra! Nagyon jóképűek!

Szeder! Jól emlékszem, hogy nálatok volt egyszer a kaki nyálkás rózsaszín? Mi is lett végül az eredmény? Tegnap Bálintnál is ilyen volt a pelus, és kicsit megijedtem!
blúmi

Blúmi!
Légyszi, légyszi képet kérek!!! :lol:
Már majdnem kész vagyok.

És még:
Bagzerka, Dorka

Még 1x:
megyerinoemi@citromail.hu

Kép
Kép
noni78

Ja, és Rönétől

Pár napos képet a Megszülettük videóba, a többibe találtam, remélem az jó lesz.

Kép
Kép
noni78

köszönjük a dicsiket :) hizik a májam :D

szeder :)
nem olyan nagy pedig, 5,66 kg-nak és 62 cm-nek mérte hétfön a védönö teljesen csupaszon. Inkább azért tünik nagynak, mert egyrészt ö van közelebb a kamerához, másrész ülve egész másképp néz ki.

honeymoon :)
nem lehet, hogy azért visit, mert egyszerre sok tejcsi ömlik a szájába?

noni :)
hát, igazából mi semmit nem csináltunk. Magától kezdte el átaludni az éjszakát, egyre többet aludt. Ha jól emlékszem, Nándinál is ugyanigy volt.

nemtom, én is arra tippelnék, hogy megijedt.

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Hát Annácskámnak - mint kiderült - nem a fogacskája jön! Beteg lett a kis drágám. Életem legszörnyűbb pár percét éltem át tegnap éjjel! Éjjel 1 órakor arra ébredtem, hogy Annácskám csak próbál sírni, de nem sikerül neki, sőt levegőt sem tud venni! Gondolhatjátok....! Kikaptam a kiságyból és futás vele le a nappaliba, elő a porszívó és az orrszívó és villámsebesen nekiálltam kiszívni az orrát. Gondolom a légcsőre lerakódott a slejm és az orra is el volt dugulva, ezért nem kaptott hirtelen levegőt. A lerakódást pedig nem sikerült neki felköhögni. Én annyira, de annyira megijedtem!!! :cry: Mikor megnyogodott cicizett, majd el is aludt. Míg szopizott, kezdtem megnyugodni és akkor tört el a mécses nálam. Patakokba folyt a könnyem. Nem is bírtam utána elaludni. Ott hagytam magunk mellett Annát és egész éjjel figyeltem. Még egyszer volt hasonló, de akkor rögtön felkaptam és újra kiszívtam az orrát. Valamivel nyugodtabb voltam, mert tudtam, hogy az segít rajta. Reggel mentünk az orvoshoz. Kapott antibiotikumot, orrcseppet. Az egész napot átaludta, csak szopikázni kelt fel kicsit. Én pedig végig ott ültem mellette, nehogy valami baja legyen. Most éjszaka nem volt semmi baj! :) Mára már jobban van. Szívni kell az orrát, de a köhögés is felszakadt. Ma már hisztizik is! :D De inkább hisztizzen, mint hogy azért aludjon egész nap szegényke, mert beteg. Szóval remélem most már csak jobban lesz!
A párom is beteg, hol egyikőjüket ápolom, hol a másikójukat.

Köszönöm az Anna-dicsiket!!! :D

Szeder!
Ahogy jobban lesz a család megígérem, hogy írok a kamaszságról! Van mit!!! :mrgreen:

Honey!
Remélem, hogy rendbe jön a problémád anélkül, hogy be kéne feküdni a kórházba. Drukkolok nagyon!!!

Kép
Kép
konan

Sziasztok!

nagyon régen jártam erre... :oops:
Olvaslak Benneteket szorgalmasan, de annyi időm nagyon ritkán van hogy írni is tudjak.

Olvastam a taliról és a mailt is megkaptam! Sajnos a 25-e nekem nem jó, mert akkor kapja Ádám a két hónapos oltását + Dorka is itthon van még és két gyerekkel egyedül nem merek nekiindulni.

Jó talizást nektek! Lélekben Veletek leszek! :wink:

Babák tündériek! Olyan jó nézni, hogyan fejlődnek, nőnek! :)

Honey, sajnálom, hogym i mindenen kell keresztül mennetek! A kórház borzasztó lehetett! :shock: Most meg az újab kórház lebeg a fejed felett... Drukkolok, hogy ne legyen rá szükség!

Konan, borzasztó lehetett az az éjszaka! Annácskának jobbulást!

Humanka, mennyire irigykedem a meleg miatt!!! Úúúútálom ezt a hideget, a szelet, azt hogy nem tudom kivinni a gyerekeket... :evil:

Szeder, nekem sincs tippem a sírásra! Remélem, hogy nem fog megismétlődni!

A.M. Gyuszika szép nagy baba! Kíváncsi vagyok a hosszára is! :wink: A tápi miatt pedig ne legyen lelkifurid! Megtettél amit lehetett és senki semmi rosszat nem gondol emiatt Rólad!!!!!

Márti, Kamilla nagyon ügyes baba! :) Remélem, az eredményed meglesz és az is kiderül végre hogy mi a baj!

Éjszaka átalvás: irigy-irigy mindenkire akinek ilyen ügyes babája van! Ádám még mindig 3 óránként kel éjjel is! :shock: :?

Rólunk. Dorka beteg, múlt csütörtökön éjjel belázasodott, jó kis vírus... Amennyir lehet egy ekkor a pici lakásban elkülönítem őket Ádámmal és azért izgulászok hogy ő ne kapja el.

Egyébként gyönyörűen fejlődik Ádám, 2650 grammal hoztuk haza és két hónaposan 5200 gramm! :shock: Megduplázta!!! Rengeteget eszik, nem is elég a tejem, pótolni kell neki tápival is. de még így is nagyon örülök, Dorka ennyi idősen már alig kapott anyatejet sajnos...

Rengeteget mosolyog, gagyarászik, szerencsére jól elvan - kopp-kopp - ha ébren van és nem kell rázni a popóját. Remélem, nem romlik el, mint itt több baba.

Dorka imádja, teljesen kész van hogy most nem engedem neki ölelgetni, puszilgatni. "segít" sokat és rengeteget babázik mióta megvan Ádám. :lol:

Egy két hónapos Ádám-kép!
Kép

Lányok, két kérdés:
Milyen elektromos lázmérőt érdemes venni?! Mi az ami megbízható?

Fogamzásgátlás, ki hogy oldja meg a dolgot? (ha már volt róla szó bocsi...) Gyógyszert nem szeretnék, spiráltól idegenkedem...

Igyekszem jönni, és olvaslak Benneteket! :wink: :)

Kép

Kép
anyoooka

Csak gyorsan....

Anyoooka
Nekünk a fülhőmérő vált be, pontos és a legjobb, hogy pár másodperc és meg van az eredmény és persze kíméletesebb, mint bármelyik.
A képet Ádámról beraktam a videóba, nagyon édi.

Kép
Kép
noni78

Honey
Nekem tetszett,hogy félretoltad apát. Valahogy úgy érzem,hogy persze közös a nevelés de ha ő egész nap dolgozik,te meg egész nap Flórával vagy akkor te vagy az aki jobban el tudod
dönteni adott esetben miért,hogyan sír…

Szeder
Nekünk is sírt már vigasztalhatatlanul,mondjuk egy kezemen meg tudom számolni hányszor…és pont azt csináltuk amit Te,pelenkázóra téve elkezdtem vetkőztetni… de Emma ettől megnyugodott…
Valószínű tényleg szegény túlhergelte magát….
Emmának még az jön be ha paskolom a popiját. (ha csak a kezemben van és sétálok vele az nem elég…)

Minyu
Hízat is a májad!! Két olyan gyönyörű-gyönyörű kisfiad van !!!

Anyooka
Ádám baba is csodaszép!!!!
Én szopi mellett a Cerazette-t szedem. Csak progeszteron tartalmú.
Ha nem akarsz se gyógyszert,se spirált akkor nem sok biztos lehetőség marad. A gumi és a megszakítás vagy bejön vagy nem..
De édes Dorka! Jobbulást neki.

Konan
Jobbulást Annácskának.

szuperkivételesen alszik most mind2 gyerek. Emma már 5 órája, Heni 20 perce. Szóval Emma mindjárt ébred..
Egész délelőtt alszik aztán délután 3 és este 10 között semmit.
Aztán egész éjjel alszik reggel 8-9-ig.
Mondjuk rossz is,hogy nincs olyan időszak mikor szabadidőm van mert pont váltják egymást alvásban. De közben jó is. Mert olyan jó érzés,hogy 100%ig csak Henizhetek délelőtt! Vagy ha Heni nagymamázik akkor én 100%-ig csak Emmázhatok!
Amúgy csak úgy játékból vasárnap mondtam Emmának látod így kell megforulni hasról -hátra és megmutattam neki egyszer...és azóta ha hason van egyből hátára fordul már vagy 15X megcsinálta
holka

anyooka
a mi digitalisunk MEDISANA. Kb 1000 ft. utolsó mérést megjegyzi. flexibilis a vége.jelez ha kész. Nekünk 3 éve megvan, bevált.
holka

Honey!

Még a múltkori "apatolás"-ra akartam írni,hogy teljesen egyetértek veled (bár kicsit viccesen is hangzott). Nekünk is volt ehez hasonló "összetűzésünk" :wink:
Sajnálom,hogy a kis Flóra is elromlott. Lehet,hogy tényleg azért sír,mert dől a tej :?:

Konan!
Nagyon sajnálom ami Annácskáddal történ.Biztosan nagyon megilyedtél te is. Milyen jó,hogy egy szobában van veletek :wink: (nálunk is így van) Mihamarabbi gyógyulást kívánok a családnak!

Anyooka!
Nagyon szép nagyra nőtt máris Ádám!Nagyon édes a képen :D

Holka!
HÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!Nem semmi,hogy Emma így leutánozott és megfordul.GRATULÁLOK hozzá!Én azt hittem,hogy ilyen pici babák még erre nem képesek. Majd én is kipróbálom hátha...
:wink:

Kép
Kép
a.m.

Jaaaaj, Konan! Borsódzott a hátam, ahogy olvastam! Jobbulást Annácskának!!!!!!!!

Anyooka! Ádám egyszerűen ennivaló. Gratulálok a duplázáshoz!!!!Jól látom, hogy vöröses a hajacskája? Vagy csak a kép csal? Én vörösnek látom Bálintom haját is. (jó esélye van rá, mert a családban több is előfordul)
blúmi

Hello lányok!

Csak egy gyors bejelentkezés, amíg ama altatja a lányát.

Minyu, Konan, Starlark, Anyoooka: Nagyon szépek a babák!

Konan: Jaj szegény Kislányka!!! Átérzem a helyzeted, mi is náthával kűzdünk. Ha jól emlékszem ugyanez volt Roni Hunor babájával, csak ők még az ügyeletre is elszaladtak. Hát gyógypuszikat küldök Annácskának!

Anyoooka: Dorkának is jobbulást!

Honey: Nincs tippem a nagy sírásra. Bia ritkán sír és általában csak ha már nagyon éhes, úgyhogy én ezügyben nem tudok segíteni...

Holka: Emma nagyon ügyes kislány!! Nem félsz, hogy a kiságyban is nekigurul a rácsnak? Vagy most hülyeséget kérdeztem, mert úgysem üti meg magát?!

Nekünk nagyon sűrű volt az elmúlt 2 nap, ezért nem jöttem. Ma pl. bevittem a kiscsajomat a melóhelyre. :lol:
Mindenki odavolt tőle! Felöltöztettem jó kis csajos szerkóba, farmerruha, rózsaszín-szivárványos harisnya, rózsaszín felső.. :wink: Ez már magában elég volt a sikerhez, de miután Bianka mindenkire mosolygott, vigyorgott, hát majd elolvadtak tőle... én meg tök büszke anyuka voltam..vagyok.
Holnap reggel megyünk csípőszűrésre, délután meg babamasszázsra úgyhogy nem tudom mikor jövök, de majd próbálkozom...
Vendég

ama=apa

Jó éjt...
Vendég

Kép Bálint 1 hónapos Kép Bálint 2 hónapos

remélem végre sikerül
blúmi

Szép Jó Reggel! :)

Konan: Annácska nagyon csini a fülbevalójával :)
Átérzem mit érezhettél azon az éjszakán mi is futottunk már éjjel a porszívóért de ilyen durva azért nem volt.
Jobbulást a pici lánynak! ++

Humanka: Ben(dőcske) nem semmi mennyiségeket eszik :) Jó hogy ilyen zökkenőmentesen túl vagytok a nyelvcsípésen.

Honey: Ha az én férjem csinálna ilyet hogy nem enged a gyerekemhez én nem csak toltam volna az biztos... de nálunk apája előbb felvenné mint én :)
Szorítok hogy ne kelljen kórházba vonulnod ++

Minyu: nagyon szépek a fiaid és Csongor hogy tartja magát :)

Anyoooka: Ádám nagyon édes :) Dorkának jobbulást remélem Ádám nem kapja el.
Nekünk microlife féle halántékon mérő hőmérőnk van az is csak pár másodperc, szerintem megbízható.

Holka: Grat Emmának is a forgáshoz :) Ő is nagyon élvezheti hogy átfordul a világ :)

Bejci: Milyen volt a babamasszázs?

Gwini: Grat az átaludt éjszakához :)

Noni: Hogy alussza át az éjszakát? Szerintem ez gyerek függő, én semmi különöset sem csináltam, de már leírni se merem Donek éjjel mennyit alszik mert kiutáltok :)

A.M: Gyuszika szépen növöget :) a 62-es rucikat mi is épp vonjuk ki a forgalomból röpül az idő :)
Hogy ment a 3 hós szuri?

Blúmi: Bálint nagyon zabálni való :)

Nálunk a helyzet változatlan Doncek álom jó baba, a szopis párnáját egy ideje már be se viszem a hálóba és a párommal is visszacseréltük a helyünket az ágyban annyira stabilan átalussza az éjszakát.
Most is még elintézek egy telefont és ébresztem mert mennünk kell a városba :)

Kép

Kép
starlark

Jó reggelt! :)
A.m:
Szorítok Mini Gyuszikáért!!! Cuppantás a comijára előre is :)

Blúmi!
Igen, nekünk volt rózsaszínes volt a kaki,.. de elmúlt. Lehet, hogy a végbelénél sérült, amikor kakilt.. úgyhogy ne aggódj Te sem.. én aggódtam helyetted is :) Blúmi :) Csodaszép kisfiad van!!!! Olyan nagyon formás a kis pofikája!!! Köszönöm, hogy tettél fel képet!!

Konan!
Szívből sajnálom,hogy Annácska beteg!!!! Abszolút megértem az ijedségedet! Engem is meg rémisztett volna!!! Sok - sok pozitív energiát küldök Neki!
Kamaszság:
Nagyon várom már,hogy mi van a fiacskáddal!!! Mert nekem is van mit mesélnem..

Anyooka!
Milyen szép képet látok!!! Nagyon szép kis baba Ádám!
.. óóó sajnálom, hogy Ti is betegséggel küzdötök... de a rosszban talán az a jó, hogy nem Ádám baba beteg.. mert egy kis csecsemő nehezebben viseli a betegséggel járó megpróbáltatásokat. A súlya! Meg irigylésre méltó!!!! Tényleg milyen szépen gyarapszik!!!!
Olyan jó lenne, ha lenne több időd.. és sűrűbben hallanék felőletek!!!
Nekünk is fülhőmérőnk van.. de vettem másikat is.. Amúgy szerintem a flexibilis a legjobb, amit Holka ajánlott..
Mi most vettünk neki digitálisat.. mert a fülhőmérőre azt mondta a dokink, hogy azért nem jó, mert a hallójárat ilyenkor szűkebb a babáknál.. és nem mér pontosan.. a felnőtteknél, illetve a nagyobb gyerekeknél (3-4 éves kor-tól) már jó.

Holka!
Kerestelek már a skypon is .. de hiába.. kezdesz hiányozni!!!!! Habár, mi sem tudunk sűrűn járni.. a korábban említett okok miatt..
Naggggyon ügyes Emma!!!! És milyen szófogadó :) :) Azt hiszem én is kipróbálom.. bár nálunk egy fél perc hason lét után már sír , nyüszög Adél.. de erőltetem, hátha.. hisz, ha sosincs hason, akkor nem fogja tudni, hogy mit is lehet úgy csinálni... (csak tudod úgy vagyok vele, hogyha elvan.. akkor nem akarok én rosszat magamnak.. :) és nem teszem hasra.. de most tényleg félre teszem a kényelmemet.. és kipróbálom :)

Bejci!
AAAAAAAAAkkor csak lestek a kollégák mi????? Nem baj.. hadd hízzon a májacskád!!!
Tényleg van mit "dicsekedni" Biankával!!!
Csinálhatnál képet, amikor olyan kis csajosan fel van öltöztetve! Én is fogok... és felteszem.. amúgy én úúúgy, de úgy imádom a kis harisnyás lábacskáját Adélnak... olyan kis cuki formás.. :)
Jó masszírozást!!!

Hát akkor rólunk:
Ma.. éjjel képzeljétek a frászt hozta rám a légzésfigyelő!!!!!!!!!!!!! El kezdett hajnali 3 kor csipogni... de közben a zöld is világított.. és, ahogy kinyitottam a szemem nem hittem a látványnak..
Aztán hallom, hogy Adél is fel kelt rá.. majd a párom.. Képzelhetitek ezt skizó látványt.. zöld is és a piros is villog ezerrel.. majd Adél meg már mocorog.. de a piros viszont villog.. na mire kómás állapotomból fel locsoltam magam, rá jöttem, hogy merül az elem... jó mi??
És, ha nincs otthon tartalék elem?? Jó mondhatjátok, akkor alszunk l.figyelő nélkül.. de nekem ez egy kényes téma.. úgyhogy kivettük a távirányítókból az elemeket..korábban mondták nekünk, hogy nem jó az akkus elem.. nem úgy működik a szerkezet, mint rendes elemmel..
No ennyi..
Adélt hajnal 3 - kor etettem, mit etettem?? inkább csak a szomját oltotta, azóta alszik.. szerintem megyek fel fogom most már kelteni.. mert fejni nem szeretnék.. és jó lenne, ha már enne :)
Jaa a másik: én migrénnel keltem ma :( már hajnalban is éreztem, hogy nem oké a fejem.. de most reggel meg úgy ébredtem, hogy azt hittem valaki fejbe vágott álmomban.. vennem kelett be egy Panadolt.. már nem bírtam tovább.

Olyan szép napsütés van.. :) Jó kinézni az ablakon... :) :)

Szép napot minden babának , és anyukájának!!!

szeder74

Sziasztok!

Látom nem csak mi kűzdünk náthával, megfázással...
Balu pénteken már itthon volt, mert köhögött és folyott az orra, tegnap ment először. Hiába volt "eltiltva" a kistesótól, Alíz mégis elkapta tőle. Eddig csak hátracsorgott a váladék a garatba, nem tudtam szívni, de ma reggel nem tudott szopizni, úgyhogy szívni kellett. Jó nyűgös a drágám... gondolom ez nem újdonság nektek...

Konan, elhiszem, hogy megijedtél!!! Remélem azért nálunk nem fordul elő ilyen durva helyzet! Jobbulást kívánok!

Anyooka, Starlark, Minyu, Konan, Blúmi, nagyon aranyosak a képek! :D (bocs, ha valakit kihagytam!)

Bejci, tényleg kérünk csajos képet Biusról! Én még nem adtam szoknyát Alízra, bár van neki 1-2...

Gwini, petra, ügyesek vagytok az éjszaka átalvásával. Úgy látom egyre több baba áll át "anyakímélő" üzemmódra. Ma Alíz 1/2 5-ig aludt, de tegnap kelt 1/2 3-kor is... tegnap valószínűleg csak szomjas volt, mert volt egy kis hőemelkedése előző este és csak 2 percig cicizett....

Márti, nagyon ügyes Kamilla, hogy ilyen jól viseli az utazást meg a korán kelést!!! Nálunk Alíz nem mindig alszik az autóban vagy idegen helyen, inkább nézegelődik! :shock: Nem tudom mi lesz a hétvégén, ha megyünk Pestre a tesómékhoz! Teljesen idegen környezet.... bár az utazóágyában már altattam itthon - igaz csak napközben.

Honey, ez azért nem semmi! Ragaszkodj hozzá, hogy vihesd magaddal Flórát, mert szoptatod!!! Egyébként altatnak? Csak mert úgy tudom, hogy akkor azt a tejet nem adhatod neki, hanem ki kell fejni....
Holka? Te ezt hogy tudod?
Egyébként Emma nagyon ügyi, hogy így rögtön forgolódik! Mi bizti nem jutunk el egyhamar idáig ekkora popóval! :D Egyébként ma hajnalra teljesen keresztbefordult Alíz a kiságyba! :shock: Másik fejvédőt kell vennünk, ami körbeéri a kiságyat, mert pont a mostani fejvédő végénél volt a feje!!!

Szeder, Balázsnál mi is jártunk így a légzésfigyelővel! Nagyon szar érzés!!!
Te is megérzed a hidegfrontot!?? Csak mert én is fejfájással ébredtem... a hétvégére egyébként havat jósolnak!!

Kép
Kép
netti77

netti!
Én már 3 éve minden frontot megérzek.. de most néztem ma: melegfront van :? úgyhogy Te is érzékeny lettél a melegfrontra.. :(

TALÁLKOZÓ:
mi legyen vele?? nem egyeztettünk: hányadikán, hol, mikor???
jelentkezzetek:
A 25. -e akkor mindenkinek jó???? -megyek tényleg fel keltem már Adélt.. :)

szeder74

Szeder!

Szerencsére kelteni nem kellett Kamillát, mert mindig 5.30.körül szopik és kakil, úgyhogy csak annyit tettem, hogy nem raktam vissza aludni, hanem pelusoztunk, öltöztünk, aztán anyósom dajkálta, míg én is elkészültem,majd beöltöztettem overalba és indultunk. Nem vette rosszul, azt hittem, jobban megviseli, hogy felborítjuk a napirendjét!

Bateg babáknak jobbulást!

a.m.!

Ígérem, lesz majd kép, de a férjem külföldön auditál egész héten és nála van a gép!

Anyooka!

Édes Ádám! Gyere gyakrabban, olyan kiváncsi vagyok Rátok!

És nagyon-nagyon szépek a babák! Imádom nézegetni a képeket!

Márti
borossné becz márta

MEGJEGYZÉS NÉLKÜL.. KÉREM... NÉZZÉTEK MEG!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=NnSYV486 ... re=related

szeder74

En megint csak gyorsan, bocsi mindenkitol ... :oops: :oops: :oops:

Csak dobok egy kepet, hogy lassatok, meg elunk, semmi kulonos nincs velunk. Tegnap megvolt a 6 hetes kontroll is, minden okes, szoval hivatalosan en rendben vagyok. Benedekkel 2 het mulva megyunk a gyerekgyogyaszhoz, akinel szuletett, o fogja tuzetesen atvizsgalni.

Holnap megyek baba masszazs tanfolyamra. 4 alkalom lesz, nagyon kivancsi vagyok. Eddig is massziroztuk szuletesetol kezdve, de mostantol mar profi leszek :lol: Garanciat vallalnak arra, hogy a tanfolyamon minden babat alomba masszirozunk :D Majd holnap elmeselem, hogy sikerult-e?! :wink:

Es az egyik elso felmosolyrol egy kep, amikor ugy teli szajjal vigyorog, akkor sosincs a kozelemben a fenykepezogep.

Kép mosoly

KépKép
Kép
humanka

Megszakad a szívem! Segítsünk!!!
borossné becz márta

Márti!
Számítottam rád.. hm.. kitalálunk valamit?? Több fórumba kellene belinkelni.. Te jársz máshová is ugye?? Megtennéd..??

-többieknek:
Nehogy az gondoljátok, hogy játszom a Teréz Anyát.. .. de nem tudtam nem fel tenni ezt a linket..

szeder74

Humanka!
Örülök, hogy minden rendben veletek.. reggelente várom, hogy rád ébredek.. mert pocakosként sokszor Te szólaltál meg először.. :wink:
NAGYON szép formás Beni! Milyen combikája van!!! Gratulálok a mosolyhoz. :wink:

szeder74

Jaj annyi mimdenkinek szeretnék írni.. de most rohanok, mert megyünk "nyaralni" napra.

Igazából azért jöttem, hogy MOST LESZ TALI VAGY SEM?! ÉN MÁR NAGYON BELEÉLEM MAGAM!! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Hello lányok!

Akkor tűzzük már ki a találkozó helyszínét és időpontját!

Állatkerti játszóház, november 25., 10 óra? Mit szóltok hozzá?

Honey: jó pihit!!!

Nálunk csípővel minden o.k., de már megyek is, mert ma Biusnak semmi sem jó... :roll: nem tudom mi lesz így a babamasszázson?

:?
Vendég

Hali!

Köszike a jókívánságokat!!! :D Pankickám már szerencsére jobban van! (Már hisztizik is!!! :lol: ) Az orrát folyamatosan szívni kell, minden szopi előtt.
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de Annácskám 2-2 1/2 óránként szopizik. Nappal véletlenül sem bírja ki tovább. Pedig a mennyiségeket is megeszi. Hízik is rendesen, már 6 és fél kg :shock: .

Talit nem tudom még, nekem az utolsó pillanatban fog eldőlni valószínűleg, mert jövő hétre túl sok a program és anyósomat is holnap engedik ki a kórházból lábműtét után és karácsonyig nem állhat a lábára, oda is kell a segítség. Ha mégis sikerülne eljutnom (amit nagyon szeretnék!!!), akkor lenne egy kérdésem a szoptatós anyuciktól. (Lehet, hogy idétlen kérdés! :lol: ) Ha a játszóházban jön el a szoptatás ideje, akkor ott lehet szoptatni, vagy hogyan kéne ezt megoldani? Nekem annyi tejcim van, amit Anna kiszopizik. Utána nem tudok már lefejni, így nincs tarcsiba. Javaslat?

Szeder!
Nekem már 3. napja borzasztóan fáj a fejem! Szedem az algopyrint, de abból sem merek túl sokat! Remélem gyorsan elmegy ez a melegfront! :cry:

Kép
Kép
konan

irtam elöbb, és most nem látom itt :cry: :evil:

tali: nekem jó.

konan :)
ööö, hát nemtom, én a játszóházban simán meg szoktam szopiztani ülve a dedet. Vagy nem erre gondolsz? Nemtom, az állatkertiben van-e külön helyiség erre, ha esetleg zavarban vagy, oda elvonulhatsz.
Csongi is igy eszik :) én már megszoktam... Sokszor keveset. Neki ilyen az emésztése. Én is sokszor keveset eszek :)

Kép
Kép
Kép
minyu

ööööö, itt van a korábbi hozzászólásom...már félig nem is aktuális...

Hahó!
Tényleg szépen süt a Nap, de olyan hideg van, brrrrr.

starlark :)
az igazság az, hogy ott van mögötte a párna, igaz, a fejét már tényleg tartja :)

sztem a 25-e maradhat, a helyszin a kérdéses. De ha jól láttam, többeknek jobb az állatkert (igaz, nekem még mindig nem világos, hogy most kell-e belépöt fizetni vagy nem)

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Elkészült az 1 hós videó:
http://www.videok.hu/view_video.php?vie ... 601aeba124

A Megszülettünk videó újabb változata:
http://www.videok.hu/view_video.php?vie ... 4bf82c1a9c
És még mindig változni fog, ha kapok képet Rönétől is.

Ha dátum nem stimmel vagy másik képet szeretnétek, nyugodtan szóljatok, módosítom.

És várom a 2 hós képeket.

Pussz

Kép
Kép
noni78

noni!
Jaj de elérzékenyültem!!!!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN! OLYAN JÓ LÁTNI MINDEN BABÁT!!! EZ EGY ÖRÖK EMLÉK MARAD MINDENKINEK!!!

MINYU!
Nekem jó a 25 -e . És a 10 óra is oké, no meg az állatkert..
De azért lenne egy kérdésem:
-mennyire tiszta a hely??? azért én nagyon nem szeretnék büdös, koszos helyre menni Adéllal.. 8)
Volt már valaki ott???

Honey!
Érezzétek magatokat jól! Vigyázz Flóra babára :wink:

szeder74

Szeder!

Feltettem!

Noni!

Nagyon köszi! Olyan gyönyörűek a babák és nagyon hiányoznak az anyukák...

Márti
borossné becz márta

Márti :wink:
Nekem is hiányoznak sokan.. de hát.... :!: 8)

szeder74

nemtom, én még nem voltam ott, csak a Lurdyban.
viszont sztem egy játszóház ritkán koszos.

Kép
Kép
Kép
minyu

Szeder: Szerintem én is frászt kaptam volna. Nálunk ezt a lemerült az elem dolgot az egyik bekapcsolásnál játszotta el szerencsére.
A youtube-nál meg elhasználtam pár zsepit...

Humanka: Beni édesen mosolyog :) De jó neki hogy elég egy kis napozót felvenni :)

Konan: Meg nem tudnám mondani Donek hány óránként eszik, mert neki evési időszakai vannak. Ébred eszik aztán játszik/játszunk aztán ismét eszik picit majd alszik és ez változó hogy jön ki nála :) Ha jön nála a Biiiiii Biiiiii akkor meg kell etetni :)

Noni: Köszi az 1 hós vidit nagyon jó lett a zene is talált :)

Kép

Kép
starlark

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?