Sziasztok!
Sajnos csak gyorsan, mert amit délelőtt írtam Nektek kisregényt, az az egész eltűnt... és a kismanók mellett nem egyszerű hozzájutni a géphez hosszan. Most "okosabb" vagyok, mert megírom wordben és bemásolom inkább.
Szóval most már beköltöztünk, de a gépünk szerelés alatt, ez most apa laptopja, de az az ígéret, hogy keddre legkésőbb lesz gép is, és akkor tudom küldeni a képeket Lucáról, és ha a gyerkőcök engedik, akkor jövő 7en leírom a szüléstörténetet is.
Minden megszült anyukának gratula, akinek még nem tettem meg!! Minden kis jövevénynek sok tejcsit és anyukáknak viszonylag nyugodt éjszakákat!
Mecsi drága-KITARTÁS!!! Tudom, már mások írták, de arra gondolj, hogy még ennél is rosszabb történhetet volna; ahány hülye szaladgál az utakon! (Amúgy kísértetiesen hasonló történt 2 hete a barátainkkal: a barátnőm most 31 hetes, a férjét meg egy idióta nő elütötte, neki a vállát kellett összecsavarozni, szintén a Jánosban; neki 6-8 hónapot mondtak, és szegénynek nagyon fontos a karja, mert buszsofőr)
Csenge- Soma eleinte nagyon rosszul viselte, hogy anya csak fekszik, őt meg mások látják el és játszanak vele, nagyon hisztis volt 2 hétig, viszont ma meg ott tartunk, hogy iszonyú apás lett, anya most nem igazán érdekes; ami nekem persze baromi szarul esik, nehezen viselem, de az eszemmel tudom, hogy most ez a jó, mert így jól fogadta Lucát: puszilgatja, bedobálja neki a játékait stb.
Második babát várók: Kiváncsi leszek Nálatok hogyan fogadják majd a tesót, meg, hogy Ti, hogyan szervezitek majd az időtöket, mert most még itthon van a férjem, meg majd anyum is jön 2 hétre; de hogy mi lesz azután, már előre félek... tudom-tudom mindenki megoldotta eddig is, de akkor is izgulok egy kicsit....
Barbi- Most érzem különösen, hogy minden tiszteletem a Tiéd!! Hogy tudod Te kezelni a helyzeteket 4 gyerekkel?! Érdemrendet érdemelnél...
Sophie- Nekem az uccsó 4 hétben nagyon erős, sűrű átlátszó folyásom volt, néha én is azt hittem a magzatvíz, vettem is tesztcsíkot a patikában, de nem az volt; nem tudtak vele mit kezdeni, annyi volt, hogy mikor Lucus megszületett, leoltották, ami azt hiszem annyit jelent, hogy leellenőrizték, hogy nem kapott-e el vmit tőlem.
Pöttöm- Micsoda hajszerkezet, mintha Lucát látnám, jól mutatnának együtt!
Gyönyörű Noel baba!!
Niki- Barnus is édes Csillag!
Columbine- Már látom magam előtt Lilit a pilótadzsekiben; nagyon helyes kis pofija van!
)
Szopi- én állandóan aggódok, hogy kevés a tej; nem tudom a hasija fáj, vagy még enne; de azt meg nem akarom, hogy 1/2 óránként a cicin lógjon, azt mondták, hogy 2 hetesen elég kell, hogy legyen neki az a 60-80, amit szopizni szokott, de én állandóan kételkedem és vacilálok, mit is tegyek.... Sománál más volt, mert szigorú szabályok voltak a koraszülöttsége miatt, és ráadásul lefejve kapta a tejet, tehát más volt a helyzet...
Holnap nem jövök, mert laptomom se lesz, de remélem legkésőbb hétfőn újra leszek! Addig is kitartás anyukák; pocaklakósok hajrá, hajrá!!!
Jó, hogy újra Veletek lehetek!!!!