Új privát üzeneted érkezett!

nos akkor mostmár mindenképpen mi jövünk :wink:
ma egyébként is hivatalosak vagyunk dokibácsinál és érzem rendesen a medencémet meg a derekemat is tegnap óta megint...
ja és ha lehet meglátogatom a Nikit , de szerintem ô most aludni fog délelött az tuti, úgyhogy majd dokibácsi után nézzük meg ôket talán...
Vendég

jajj de jó...végre :D
itt pityergek!!!

Kép
winona

Jó reggelt!

NAgyon sok szeretettel köszöntöm BArnus babát idekinnt! :lol:

Szuszu remeélm egy picit tudsz pihenni.. ha mégsem akkor hará, mindent bele!

cs-andi most már mehetsz :wink:

Én most értem haza a vizsgálatról, méhszájam elsimulva, de zárt... így én még nem vagyok soron..

Sophie kivi vagyok ti hogy álltok!

jó hogy ma nincs olyan meleg...
Vendég

gratula az új családnak! szupi hír, bár nem olyan hamar, mint gondoltam, a tegnapi nagy beindulás ellenére, de megvan, és ez a lényeg!!! gratula Niki, Ferci és Barnuska!

részleteket majd remélem hallunk, esetleg képet is látunk ma!?

szuszu, hát akkor hajrá, de én kívánom, hogy legyen még egy napod, hátha tudsz pihizni! és akkor ma Cs-andi mehetne szülni! ;)

Boniko, én csak holnap megyek dokihoz, ma "csak" uh van, ez az utcsó kötelező... persze ott is mondhatnak bármit, de én a holnapot várom, hogy mi lesz nst-n és nőgyógyásznál.

ja, a vérvétel csodás volt! igaz, nincs akkora pocim, legalábbis szerintem, de képzeljétek, én adtam át a helyet egy rosszul lévő fiatal lánynak... aztán nekem meg senki! hát igen, ez a mai társadalom! sajnos a legtöbb ember átnéz a másikon, és nem azt mondom, hogy nem tudok állni 10-15 percet olykor-olykor, de a sok idősebb pasi, akik ülnek és olvassák az újságot... hát, mindegy! túléltem! amúgy a bkv-n is katasztrófális a helyzet ezen a fronton! :(

lassan megyek a fodrászhoz, aztán jövök, hátha lesz még új hírünk, vagy esetleg Aprooék hazaérnek! ;)

és még egy vicces... én is oroszlán vagyok, és ma hallottam a horoszkópomban, hogy a héten közeledni fog valaki felém, és nem szabad elriasztani, mert jó kis móka sülhet ki belőle! elképzeltem, amint szülök és tök jó kis móka lesz! :D

sophie27

Jo reggelt!

Gratulalok Nikieknek - varjuk a tortenetet es kepeket! :)

Szuszu - probalj meg meg pihenni egyet delutan, remeljuk hamarosan nalatok is meglesz Andris!

En ma megyek delutan CTG-re,kivancsi vagyok mit fog mutatni. A medencem este nyilalt rendesen, de egyenlore ennyi.

Ti hol vettetek papir WC uloket? Neztem, de nem lattam sehol.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Mazska, a DM-ben lehet kapni! ;)

sophie27

sophie akkor holnapig várom afejleményeket! :lol: bár ha ma már szépen rendbehozzák frizurádat.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Isten hozott kis Barnus!!! Gratula Niki!!!!

KépKép
columbine

Gratulálok Nikinek és az egész családnak!

Szuszu! Én is hasonlóan jártam. Csak 2-kor tudtam elaludni, és reggel már csak sziesztáztam az ágyban ébren, mert nem volt erőm felkelni. Nekem is nagyon mocorgott Csenge baba. Lehet, hogy a vihar nem tetszett neki, pedig ezidáig soha sem volt gondunk a viharral és a frontokkal. Sőt, olyan érzésem van, mintha az egyik méhtartó szalag kezdené feladni. Tegnap alig tudtam menni, mert a pocakom jobb alja folyamatosan fájt, de nagyon! :(

Ági! Hogy álltok az alvással? Még mindig sokáig alszik Lizo baba? Azért érdelődőm, mert a barátnőmnek most 2 hetes a babája, és neki is van, hogy 4 órát alszik. Viszont neki meg azt monták, hogy fel kell kelteni enni, ami nem annyira kellemes dolog.

Szilvi

rizsimami

újra itt! hamar végeztem, szóval itt vagyok, és várom a fejleményeket! ;)

Boniko, hát igen, a frizurám okés, de vasalni még egy darabot sem vasaltam, és se ma, se holnap nem vagyok otthon, így azt max hétvégén tudom csak megcsinálni! apa is azt mondta, hogy szombat délelőtt kivasalunk, addig várjon még Beni baba!

bááár, a fodrász most valami olyasmit mondott, hogy a pénteki front lesz csak az igazi, úgyhogy akkor nem tudom, hogy mi is lesz végül velünk!? :)

amúgy mostanában van egy fura érzésem! lehet, hogy keményedek? sosem tudtam hova tenni ezt a keményedés dolgot, és úgy voltam vele, hogy nekem soha nem is keményedett a pocim. viszont, az utóbbi napokban észrevettem, ha mászkálok, akkor olyan fura érzés van a hasamban, mintha a gyerek az egész hasamat kitöltené, de nagyon durván! szóval szerintem ez tényleg inkább keményedés lesz, és nem a babó! holnap nst-n kíváncsi leszek, hogy mit mutat a mérce!? :)

itt csepereg az eső (Bp. XI. ker.), de a lakásban még mindig meleg van nagyon... :(

sophie27

Sziasztok!

Hát, úgy látom mi még váratunk magunkra. ... :cry:

Negyed 11-től 3/4 9-ig aludtam, 3* pisilés és kész, teljes durmolás. Sehol semmi. ??
Én hagyom aludni apát, állítólag lefekszünk és felőlem 2 perc múlva mély alvás... néha irigykedik is... :D

Nagyon gyönyörű Noel baba :D

Gratula Nikinek! Azért tegnap délutántól ma reggelig, elég hosszú lehetett. de most nagyon boldog! :D :D :D

Szuszu! Szorítok, minden rendben van, csak ki kell várni a megfelelő időt, Te már a célegyenes felé tartasz. :D
Vendég

sophie itt a XIII.kerebn jó hüvi van... hát én a tegnapi hidegfontot nem is éreztem.. bár most elkezdett beállni a pocim..és ZSigi is olyan lusta nem nagyon mozog :roll:

ha a Pénteki hidegfront kihatással lesz ránk, annak nagyon fogok örülni :lol:
Vendég

Sziasztok csajok!

Először is gratulálok Nikinek és Barnusnak!!! Jó sokára lett meg. Képzelem Niki milyen fáradt lehet.

Én hazajöttem. Még nem szülök. Azt mondta a doki (idézem), hogy "ceruzányira van nyitva a méhszáj". De ez nagyon jó, mert valami elkezdődött. Kérdeztem, hogy mennyi lehet hátra, azt mondta, hogy nem lehet tudni, lehet, hogy 1 nap, lehet, hogy 1 hét, de ne aggódjak, hiszen még a kiírás előtt vagyok. (A szülésznőm már látott olyat is, hogy valaki a nyákdugó kipottyanása után 2 héttel szült csak.) Szóval ha holnap vagy pénteken nem szülök, akkor a szülésznőmről lecsúszok, ráadásul a helyettese sincs augusztus 13-ig, szóval szombattól szerdáig az ügyeletes szülésznőnél szülhetek.
Egyébként a vizsgálat fájdalmas volt, de én ennél is rosszabbra számítottam. Asszem megyek alszom egyet. Köszi a drukkokat, olyan jó érzés, hogy ennyien szorítottatok nekem. A próba jól sikerült, remélem ha élesben megy, akkor is szorítotok :D

szuszu

Szuszu pihengess! :lol: na a hétvégi hidegfrontra várunk akkor mind ahányan vagyunk :lol:
Vendég

Helló lányok !

mi még egyben szintén, igazán finomak ezek a jóslófájások! :shock: :shock:
Még mindig nem sikerült visszaolvasnom a mai napot meg főleg de ahogy így láttam Nikianyu megszült ??! :D :D Nagy gratuka nekik is és jó egészséget sok tejcit nekik.

Tegnap vettünk egy plüss bébi zsiráfot csörög a hasa ,és nevet kéne adni neki, a győztes ajándéka egy könnyű gyors szülés :lol: :lol: ???! Ötleteket várok, nekünk apával valahogy semmi jó nem jut eszünkbe.
Köszike
Ő lenne az. Kép

Este még felnézek csak még van dógom, úgyhogy ma se lesz délutáni szunya Szuszuka helyettesíts kérlek rád fér úgyis egy kis pihi.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Hatalmas grtaula Nikiéknek!
Csandi gyere hamar mesélj, meglátogattad Őket?

Szuszu Rád is annyit gondoltam éjszaka, hát akkor még Andriska nem akar kibújni....

Pöttöm annyira szép Nono baba!!

Ritus köszi a kórházas infókat!!

Mi is megvagyunk, bár most meg én rakom/takarítom a fészket. Reggel már pizsiben a mosogatót súroltam... :roll:

Élvezzétek ki a jó hűvös napot!

Nici örülök,h rendben vagytok, jelentkezhetnél gyakrabban is! :)
makadu

mecsi 3 lába van csak a zsiráfnak? , vagy csak nem látszik a negyedik?

Én Zsiribirinek nevezném. :)
makadu

SZIASZTOK drága barátosnék!!!

Annyira rossz volt, hogy nem tudtam jönni közétek, de nagyon sokat gondoltam Rátok, és az, hogy betartottam az utasításokat MINDENT megért!!! Mert teljesülhetett az álmom, amiért hónapokig rettegtem és imádkoztam, kaptam egy egészséges azonnal hazavihető kis gyönyörű csomagot! Most is tudnék sírni, annyira boldog vagyok, hogy sikerült!!

Csak Szuszu táblázatát volt időm egyenlőre átfutni, meg egy kettőtök sztoriját röviden, de egytől egyig nagyon megható!!!

Barbi- Le a kalappal!! Még szerencse, hogy ilyen határozott nő vagy és nem hagytad Magad!! Gyönyörű a kis Manód!!!! (Hiába, én elfogult vagyok a korábban jöttekkel szemben :wink: )

Felicia- Gratulálok a lelkierődhöz, de a Te Drágád erőt ad és így gyorsabban megy majd a gyógyulás!

Columbine- Lili hercegnő egy napon ünnepli majd szülinapját Somámmal, csak 2 év különbséggel! :wink: (Igaz majdnem Lucával is 1 napon, de a tervezett szülésindítást már nem várta meg a kislányom....)

Lányok MINDEN kis Tündérhez gratula!!!
A "Várakozóknak" kitartás!!
Most már majd jövök, képekkel is, történettel is szép lassan, ha beállunk, ígérem olvasgatok vissza szorgalmasan!!! De most mennem kell etetmi a DRÁGÁMAT!!

millió puszi: a nagyon boldog Judit

Kép

Kép
mákszem

Csenge, Te kérdezted tornát? Én Pakson járok :lol:

Gratulálok Nikiéknek :!: :!: Jól elhúzódott azért, de remélem minden rendben velük...

yuyu79

Mákszem, örülünk hogy jól vagytok, és hogy végül minden rendben ment :D Kiváncsian várjuk a szüléstörténetet meg a képeket is Lucáról 8)

yuyu79

Csinálj majd új vonalzót is ;-)

yuyu79

mákszem gratulálok a kicsihez!

LÁnyok kb 2 órája egyfolytában olyan húzó érzést érzek a pocakomban mintha valaki lenntről húzná, de nagyon...., be is van keményedve.. de ez szünet nélkül.. érzett már valaki ilyent?
Vendég

szia Mákszem! már hiányoltunk! gratu a kislánykádhoz! és ahogyan Yuyu írta, szüléstörténettel és fotókkal tartozol még nekünk! ;)

Szuszu, örülök, hogy akkor talán ma még tudsz pihizni, bár a szülésznőt sajnálom, mert gondolom azért választottad, mert fontos neked! de biztosan nem lesz semmi gond! ;) szóval jó pihit!

én lassan ebédelek, mert kezdek éhes lenni, aztán délután uh! már nagyon várom!

Mecsi, én annyira un-kreatív vagyok ma, hogy nem jut semmi találó eszembe a zsiráfotoknak! :( de azért majd járatom az agyam, hátha... :)
jósolgatsz!? akkor te is próbálj pihizni, nehogy váratlan dolgok történjenek, és hulla legyél a nagy produkcióra!

sehol semmi új hír! :(

amúgy azon gondolkoztam, hogy firss anyukáink közül Panna nem nagyon jelentkezett még be, sőt, talán 1x volt, mióta otthon vannak :( kíváncsi lennék a pici lányra!

kellemes napot mindenkinek! az időjárás eddig szuper! én még vagyok, szóval írjatok csak! :)

sophie27

Boniko, nekem ilyen még nem volt! :( Lehet, hogy nem várod meg a pénteket!? ;) Te mit szeretnél?

sophie27

Sziasztok!

Nagy-nagy gratula Csimbynek és Nikinek a kis jövevényekhez!

Én tegnap voltam még igazolásért a dokinál a táppénzhez, ma adtam le a háziorvosnál (pont leadtam még az ellenőr doki érkezésekor). Mondta az asszisztensnő, hogy a következő ellenőrzés szeptember 2. lesz, de azt válaszoltam, hogy remélem addigra megszülök. :)

Aztán még voltam tornán. Csenge, talán te kérdezted, hogy ki hova jár tornázni. Én ide járok:
http://www.tornastudio.hu/
Most felújítás miatt a Sote Női I-es klinikán az alagsori tornateremben vannak az órák (változatlan órarenddel), de kellemesen hűs az idő.
Először úgy tűnt, hogy csak egyedül leszek (pénteken ez volt a helyzet), de aztán kis késéssel befutott még egy lány.
Mivel csak 28-ára vagyok kiírva, két hete még vettem egy 8 alkalmas bérletet, 4 alkalom még hátravan, heti 2-vel számolva is korán fog elfogyni, de a végén én már biztos csak napijegyet veszek. :)

Aztán visszavittem még a könyvtári könyveket és DVD-ket, de újakat már nem kölcsönöztem, nem babás könyvek már nem nagyon kötnek le. :wink:

Tegnap este pont elkaptuk az esőt a Tescos nagybevásárlásból hazafelé. Annyira helyes volt férjem, esernyővel bepakolt mindent a kocsiba, aztán engem kísért el odáig, otthon dettó! :)
Sajnos a lakásban továbbra is 28 fok van az esti eső ellenére, lassan előveszem én is a ventillátort!

Ma már voltam vérvételen és CTG-n. Utóbbin nálam csak a baba pulzusát mérték. Az első 15 percben alukáltunk, és hiába rúgta le magáról majdnem az érzékelőt, a görbén nem látszott semmi. Aztán felébredt Picike, és sikerült 170-es értéket is produkálnunk, szóval minden rendben. Én csak most hallottam először a szívverését, eléggé meg is hatódtam.

Sziszka!
Köszi a hasznos infókat, szerintem nagyon jól fognak annak idején jönni.

Szuszu!
Pihenj egy jó nagyot, van egy olyan érzésem, hogy hamarosan szükséged lesz rá!

Pöttöm!
Nagyon tetszik Noel mosolya.

Ritus!
Nem semmi védőnőt fogtál ki szegénykém, én nem is tudom hogyan reagálnék, ha nekem ilyen butaságokat mondana...

Judit!
De jó, hogy jelentkeztél! Várjuk már nagyon a képeket Lucáról! :D

Na megyek ebédelni, mert bentről már jönnek a jelzések, hogy legfőbb ideje. Holnap reggel még szemészhez megyek, úgyhogy csak valamikor délután jövök legközelebb, remélem további jó hírekre! :D

Beus

Kép
félhold

sophie nekem mindegy... , csak a héten legyen :lol:
Vendég

Niki HATALMAS GRATULA! Nem lehetett semmi , le a kalappal!
és Isten hozta Barnust.

Zsófi,feltétlenül szólok ha motorozásra kerül sor :lol:

Voltunk ctg-n meg uh-n.Nem sokat hagytak a ctg-n csak 50 percet,mert egy csajnak a fájásai indultak meg és átvitték a .szülőszobára. Egy másiknak másfél órája 190-200 volt a baba szive alapból, vele voltak elfoglalva. A harmadiknál ctg közben közölték h toxémiás lett...
Volt élet, és 4-en voltunk bent,ebből 3-nál zajlott valami.

na akkor uh:

BPD: 93mm
OFD: 111mm
HC: 321mm
AD1: 104mm
AD2: 105mm
AC: 328mm
FL: 68mm

Magzati súly, doki szerint szűken mérve: 2990g

Cukorra azt mondta baba nem érzi ha leesik az enyém.Nem lesz baja. Ezt a hetet várjuk még ki,jövőhéten meglátjuk.De mit? :shock: Mit akar csinálni? Annyi eszem nem volt h megkérdezzem,mert megginz sokkolt h szabin van,és csak ezért jött be.Na mindegy.
Ja művésznőnk olyan édes volt,az eggyik kezével a bokáját fogta,a másikkal meg mint a tyúk,kalimpált látszódott kivül a könyöke: fel-le...

nicike

Nicike, de jó, örülök, hogy minden rendben :-) Aranyos lehetett ahogy tornázott ;-)

yuyu79

Sziasztok!

Újabb baba a láthatáron!!!!!!
Vera most írta, hogy indul a kórházba, mert kb. 1 órája elfolyt a magzatvíze!!!!! :D

rizsimami

Yuyu, aranyos vagy köszi Én is örülök h nem érzi a cukrom ingadozását. kis csirkének ha kijön megrágcsálom a talpát meg a könyökét a sok tornáért :D

nicike

Ez az :!: Hajrá Vera :!: :!: :lol:

Egy érdekes cikk ahhoz, hogy vajon ki mikor fog szülni ;-)

http://hvg.hu/egeszseg/20080725_szules_ ... =2008730nl

yuyu79

Na mi van? SEhol senki? Mindenki szunyókál? Jól teszitek ;-)

yuyu79

csak a cikket olvastam, amit belinkeltél! ;)

én vagyok, bár csak az előbb kászálódtam ki az ágyból, 1 órácskát kb. megint szunyáltam!

sophie27

Mákszem,
tökjó, hogy jól vagytok, és ilyen boldog vagy!

Vera,
Mennek a drukkok!!!!!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Hajrá Vera :-) Hat a front úgy tűnik....

Judit, üdv újra közöttünk. Örülök, hogy a kényelmetlenségeknek meglett az eredménye. Soma hogy viselte ezt az időszakot?

Mecsi, nekem az ugrott be róla egyből, hogy Zsigi :lol: Vicces, hogy Kitti is Zsi-vel kezdődő nevet talált ki :)

Julcsi, még hogy szunyókálni :-) felmosok, mosogatok és mindjárt készítek valami kaját, mert az ebéd ma még kimaradt.
Vendég

Én is felébredtem. Aludtam 4 órát.

Drukkolok Verának!

Közben hívott a szülésznő, mondtam neki, hogy egy ceruzát már meg tudnék szülni. Azt mondta, hogy hát az nem valami jó hír (mármint, hogy csak ennyire nyíltam ki). Fura dolog ez. Én mondjuk végig zárva voltam a terhesség alatt, nem tudom, hogy erre a szintre mikor jutottam el, szóval azt sem, hogy mennyire tágulok gyorsan. Majd meglátjuk, de mindenesetre aludni szuperjó volt. Csak szegény férjemet sajnálom, mert ő sem aludt sokat, annyira aggódott értem, hogy állandóan felkelt ellenőrizgetni. És neki most dolgoznia kell.

szuszu

yuyu az első képen a cikkben jól látom, hogy a frissen született bébike még pisil is közben? :D

Kép
andaka

lányok ez egyre rosszabb-.. megállás nélkül fáj a hasam alja.. meg a fenekem, mint amikor szorulásod van...próbáltam pihenni, nem múlt el.. melegvizes fürdőt vettem.. attól sem... :roll:
Vendég

Háát, Boniko,
Akkor neked is hajrá!!! Hátha elkezdődött valami :D

Szuszu,
Jó, jó meg tudnál szülni egy ceruzát, de még :lol: is mekkorát? :lol:

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Ja és persze Judit, üdv újra közöttünk. Jó látni, hogy milyen boldog vagy!

szuszu

Boniko, csak neeem :?:

yuyu79

Nem tudom, mi ez... nemrég amikor mentem pisilni, volt egy kis nyák benne rózsaszines cuccal... mivel egész nap nem volt aktív a baba bemegyünk kórházba.. szülésznő javaslatára! majd meglátjuk...
Vendég

Boniko,
Egy kalappal nektek!!!!! Aztán értesíts bennünket a fejleményekről!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

hát megjöttünk ctg-ről is, idegen szülésznéni azt mondta,h nagyon lent van a pocakom...hmmm :wink: egyébként max 40-es összehúzódások.

Szuszu legalább pihentél egy jót, férjed is majd pihen míg kórházban lesztek....vagy nem?

Boniko hajrá!!

Csandi is eltűnt, lehet követi Nikit? :lol:

Judit ,de jó,h ilyen boldog vagy!! Kérünk szépen képeket,meg mesét is meg mindent!!

Juyu már Rád is gyanakodtam,h esemény van,h nem jelentkeztél délelőtt.... :)

A végén meg majd itt egyedül irogatok,mert mindenki megszül előttem.... :lol:

Megyek gyártok vacsit...hamár kitakarítottam, ablakot mostam, csempét puceráltam és négykézláb lépcsőt ápoltam... :roll: tiszta hüle vagyok... :lol:
makadu

Hello lányok!

Újra gép előtt végre visszaolvastam. Ma Andival óriásrandiztunk, jó ideig nála lógtam dumapartiztunk.

Kitti a zsiráfnak 4lába van csak nem látszik és hosszú a nyaka is. Zsiri név kizárva mert barátnőmék babájának is zsirijük van még a végén utánoznám :?: :?

Zsófi milyen lett a frizkód le is vágattad a hajad rövidebre?

CsAndi el van tűnve bár irta hogy megy azthiszem dokihoz vagy valahova és utánna lehet Nikianyuzik.

Szuszu nem akar még kijönni a drágád? Aztán óvatosan a takarítgatással nehogy megint történjen veled valami, a régi sztorikból kiidulva. :lol:

Boniko hajrá hajrá küldjük az erőt ha szülsz mégis!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Nálunk nagyon jó volt a tegnap esti meleg fürdő igazán jót tett el is múltak a görcseim és óriásit aludtam.
Mivel az utolsó vizelet vizsgálatom eredménye pocsék lett sok fehére? és rengeteg baktérium ezért a házidokim elküldött újjabb pisire. Viszont furcsállom hogy a nődokim meg nem igazán foglalkozott vele. átfutotta a papirt és ennyi. a lényeg hogy reggel vittem pisit leadni , majd közlik velem hogy adnak egy kémcsövet abba is kéne pisilni. Én meg meredt szemekkel néztem a nőre és kérdeztem hogy az meg hogy hozzam össze ekkora pocakkal mikor alig birok álva is pisilni főleg hogy még bele is találjak egy kb2cm átmérőjü lukacskába. Nagy röhögések közepette azért sikerült valahogy. De se wcpapir se kézmosó a kórházba. Röhej!
Más nem történt , Áronka mozog ezerrel, de azért fájdogál a hasam és meg akarok sülni egész nap.

Mákszem örülök hogy jól vagytok és jó olvasni hogy ennyire boldog vagy!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

a már anyuciktól egy kérdés: milyen ruhába öltöztetitek a bébiket body zoknival vagy rugi ? miben érzik jól leginkább magukat?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

BONI HÍREK: előbb telefonált, hogy bement ma vizsgálatra, és közben elkezdett folyni a magzatvíze, így bent tartották. Lehet, már ma meglesz ZSigi béby!!!!! Drukkokat kér Tőletek!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!

Megy a drukk ezerrel! Nikinek nagy gratula Barnus babához!

Mecsi: én rugit adok rá, hosszú újjút és lábút, de vékonyat (tescos) ez nagyon bevált. A kórházban rettentő meleg volt, ott csak rövidújjú bodíban volt zokni nélkül, illetve éjjelre zoknival!

Ritus

Kép
rituspoc

Sziasztok Lányok!

Hajrá Bonikó! Végre még egy baba! Vera azóta nem jelentkezett, nem tudom hol tarthat!

Mi most jöttünk meg az uh-ról! Hát nem semmi adatokkal rendelkezünk! Fejméret hála az égnek 10 cm alatt van, de csak épphogy 9,73. De azt mondták, hogy ilyenkor ez már nem változik. Súlyunk pedig 3687 g. :shock: Szóval jó kis masszív lányka lesz. Ja, és a feje még nem ékelődőtt be, még tudta forgatni.
Lepén érettsége 0. Azt mondták, hogy van ilyen, hogy a lepény teljesen épp marad egészen a terhesség végéig (végig tudna csinálni ez a lepény mégegy terhességet) :o , valószínű azért is érzi ilyen jól magát bent a pocakomban, és ezért majdnem biztos hogy kivárjuk a végét. Szóval Mecsi, úgy néz ki, hogy 11-én mi még nem fogunk menni a kórházba. Hacsak nem reagálunk valamelyik frontra.

rizsimami

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?