Sziasztok!
Végre idejutottam én is, a hosszú hétvégén nem volt időm leülni netezni
Meme: igenis csinos a pocakod
Huh, nagyon sajnálom, hogy gáz volt pénteken a tárgyaláson, de Nócit nem fogják tőletek elvenni, ezen ne aggódj!!! Ahogy a többiek is írták sokkal rosszabb körülmények között élőktől se veszik el a gyereket. Drukk a szükséges két tanúhoz meg a DOLOGhoz! Babakocsi jól néz ki, ha lesz mellé másik kocsitok is, amiben rendesen tud feküdni a babó, akkor rohangálósnak jó
Emi remélem a hányinger már elköltözött tőled!
Dóri (d76): sajnálom a sok savat, nekem is több van most, mint az első terhességgel volt
Alakul Nálad is a pocak
A pasik tényleg nem egyszerűek, ha esküvőről van szó, akkor meg néha főleg nem!
Barbuss szépen gömbölyödsz!
Dodó: sajnálom a múlt heti vitát a pároddal
Kisdinnyéd jól néz ki
Ez a torta pedig merénylet ellenem, megyek és eszek némi csokinyulat, ha már marcipán nincs itthon
Húúú az a kalács is szenzációsan néz ki! Tényleg jól néz ki ez a babakocsi!
Edi: remélem a hétvégén rendbe jöttél! Baglyos takaró nagyon aranyos!
Bébike: huh, sajnálom, hogy ennyi mellékhatása van a gyógyszernek. Remélem javult azóta a helyzet! Sajnálom, hogy anyukád nem tud segíteni, de gondolom a főnökétől is függ a dolog, akkor is, ha nyugdíj mellett dolgozik
De legalább éreztethetné Veled, hogy ő szíve szerint menne, vagy valami... Megfázásból jobbulást!
Freya: jól néz ki a kiságy! Piros pöttyöket passzolom. Telefonálgatós sztorit sajnálom, elég furcsán reagálta le párod ezt a telefon dolgot, de örülök, hogy azóta megnyugodtál! Hajrá hétvégi költözés!
Poci: anyósod no comment
Pocakod nagyon csinos gömbölyű
Ez a csokinyúl evős kép nem semmi
Sajnálom a barnázást
Kórházi listám valahol meg van a Zalános, összekészíteni csak 36. betöltött hét után fogom, majd bemásolom én is.
Mercy: nagyon helyes a babátok! Sem az ügyelet, sem a kórház nem hangzik jól, vigyázz Magadra és jobbulást!
Sakura az exed továbbra se semmi... 6 bejgli miatt elismerésem
Zsani: ez a doki valami hihetetlenül bunkó volt! Építkezés hogy áll? Basszus apukád nagyon durva! Ennyire nem bízik a saját lányában??? Ha nem iratod ki magad se rúghat ki semmiképp, a terhesség védelmet nyújt. Csak akkor ugye dolgozni kéne.
Csipet: én a Manducát akkor vettem, amikor Zalán már 10 hónapos volt. 3 hónapos koráig simán hordoztam rugalmaskendőben, aztán kb 4 hónapos volt, amikor vettem egy Liliputi csatos hordozót (Manducához hasonló). Onnantól kezdve azt használtam. Abban nincs szűkítő. Állítólag a Manducát se jó rögtön újszülöttként használni, csak 6-8 hetes kortól.
Apehhal mi is szívunk, másfél hete beadtam egy felülvizsgálati kérelmet, hogy nem jogosan tartják vissza a pénzünk, múlt hét pénteken bevittem személyesen az ügyintézőnek, mert még nem kapta meg!!! Azt ígérte ma hívja a párom, hát szerintetek hívta már?? Komolyan nagyon elegem van belőlük!
Bibar: jól néz ki az aranyesőtök, meg a kisfiad is helyes! Jobbulást mindkettőtöknek!
Főzés: én is azóta főzök, amióta a párommal együtt élünk, bele kellett jönni, nem volt egyszerű. Rántást csinálni annyira utálok, hogy nálunk szinte az összes főzelék habarva van.
Sütni én is mostanában kezdtem el, illetve rájöttem, hogy az általam évek óta ismert és készített egy szem süteményt marha jól lehet variálni, ráadásul még egyszerű is.
Niki vigyázz magadra, remélem azóta nem volt rózsaszín! Bordó törcsiket én a terhesség idejére félre raktam, mikor egyszer idegbajt kaptam némi piros szösztől
Felsírás: nem lehet a foga? Zalánnak jön az első szemfoga, szenvedünk vele nem is kicsit. Egyikkel se volt ilyen nagyon nyűgös. A másik ami nálunk még néha bekavar a frontok (de nem mindig) Drukk, hogy kiderüljön a magas villanyfogyasztás oka!
Isabo,Krisz74: üdv itt!
Manorka: mielőbbi jobbulást!
Bimbóvédőkrém nekem Aventes volt, nagyon szerettem.
Anyamaci: én úgy gondolom, hogy felesleges előre parázni akár a szülés, akár a szoptatás témakörén, de azért jobb tudni, hogy nem biztos, hogy leányálom lesz pl eleinte a szoptatás. Nem biztos, hogy kisebesedik a cici (nekem nem tette), de előfordulhat, és jó ha ilyenkor van mihez nyúlni, mintha akkor kezdesz el gondolkozni, hogy mit is kéne tenni ezzel
Egyébként Niki leírásával abszolút egyetértek! "Szóval ha nem részletében nézed,akkor lányregény!" Részleteiben nézve nem feltétlenül
de én el nem cserélném semmire
Emma tök jó, hogy benéztél, gyere amikor tudsz
Nálam is kezd egyre többször jönni a savasodás, főleg délután és este, és kezdek ott tartani mint az elején: késő délután/este már nem tudok rendesen enni. Lánykám nagyon sokat mocorog, én hihetetlenül élvezem