Új privát üzeneted érkezett!

most a tésztát próbálom bevezetni (durum), de aztán ráfexem erre a barack projektre! köszi a tippeket!! :D
Vendég

Helló,

ilyen horror ára van ennek a sorozatnak?
Ennyit sajnálok érte. :oops: de bármilyen filmért.

Pici, köszi:)

Milut isten éltesse!

még majd jövök...

Kép
niki30

Jó reggelt,szép napot! 8)

Én tegnap adtam először Lilinek PetitDanone-t,nagyon bejött neki,mindjárt kettőt bevert :shock: :lol:
Niki!Te natúr joghurtot adsz Emmának,ugye?

Csillu,nem tudom,mert két hete folyamatosan taknyolunk :oops:Lili csak náthás,de én elég kehes vagyok és már jól unom is! :evil: :twisted: :evil:
Milunak nagyon boldog hófordulót!!!!!!!!!!!tegnapra :oops:

Képzeljétek,a mai napunk nem indult vmi jól,megint 6kor ébredt,de csak 7kor mentem be hozzá,addig távirányítással navigáltam.Mikor bementem,látom,h szegénykém tiszta takony,na először ekkor lett bűntudatom :cry: Utána jókedvű volt,amíg el nem kezdtem átöltöztetni,illetve az arcáról eltüntetni a rászáradt dzsundzsit.Akkor behisztizett,próbáltam nyugtatni,de sehogy sem akródzott...Kimentem a konyhába,csináltam még egy kávét,bent meg nagy a csend :roll: Odaosontam a szobához,látom,h a tentijével ül a szoba közepén és csukódik le a szeme,esik le a feje.végül lefeküdt a szoba közepére és ott aludt el...másodszor ekkor lett bűntudatom :oops: :cry: Nagyon édes volt,mint egy kis árva gyerek,olyan volt.
kis culibogár.....

Doo!a Ha-s pépet sem lehet Viktóriának megpróbálni?tudom,h az is tejalapú,de vhol azt olvastam,h egy idő után újra meg lehet próbálni azt,ami allergizál.Sőt vmi olyasféle okfejtés volt,h kutyaharapást szőrivel.szóval,h találkoznia kell a szervezetnek azzal a cuccal,amire allergiás.
Tudom,h 100szor jobban felkészült vagy ezen a téren,mint én,csak gondoltam hátha lehet ebben is vmi.
Lili ma dobott egy fejest az ágyról,pedig már olyan ügyesen megáll a végénél,de most a macskára figyelt és egy szempillantás alatt már az ágy alatt volt.az összes esése közül ez volt a legbrutálabb,nagyon megijedtem :shock:
jaj,jaj csak nem azért aludt el,mert vmi baja lett :shock: ez most jutott eszembe,ahogy írtam :roll: :oops:

Ági!a délutáni szunyókálás nálunk is a nagy ágyon van,de még soha nem esett le,amikor ébredt,akkor bezzeg olyan kis okos,felül és kurjongat,úgy hív be a szobába :lol: először én is tök para voltam,de most már emiatt nem aggódok.Viszont a mai eset ékes bizonyítéka annak,h sohasem szűnhetünk meg elég óvatosnak lenni....

Kép
bringababa

Bringa, hát óvatosan!
Tökre oda kell már rájuk figyelni.
Persze baleset mindig van/lesz.
Hjajj néha olyan közhelyes tudok lenni. :evil: Fúúj!

Annyira aranyos lehetett, ahogy a szoba közepén ülve elalszik Lili.
És akkor most takonykóros szegény?

Jaja, natúr actívia:) Tegnap is szinte csak azt ette. Másból alig tudtam beleerőltetni. Ma meg csináltam neki fincsi gyümit joghurttal, de nem kérte, de ahogy elővettem a joghurtos dobozt, felcsillant a szeme. :) Aztán gondoltam kibabrálok vele, és átöntöttem a joghurtosba a gyümöcspépet, de nem kellett neki. Csak a joghurt. A kis kurva:)

Kép
niki30

Na, látom, hogy Emma sem átverhető! :)

Lili irtó aranyos lehetett, ahogy elaludt a szoba közepén. Azért figyeld, hogy mennyit alszik, de remélem, hogy nincs köze az eséshez.
Én már 2 hete tanitom Bálintot, hogy hogyan kell lejönni háttal az ágyról. Szerintem nem lehet elég korán kezdeni.

Köszönöm a kérdéseket a szemével kapcsolatban, szerdán kell visszamenni a kórházba kontrollra. Szerintem meggyógyult, de addig még kell neki csöpizni.

Most kaptam a hirt, hogy a koszorúslányom férjhez megy. Kicsit furcsa a helyszin, de Kuba hófehér, homokos tengerpartján mondják ki az igent. Senki sem lesz ott a családból, csak ők ketten. Hát romantikusnak, romantikus, de én sajnálnám, ha nem lehetne ott a családom.

Niki, ha esetleg bele lehet kalkulálni a helyszinbe azt, hogy ha meleg lesz, akkor a teremben legyen valami légkondi vagy egyéb hűtési, légkeverési lehetőség. A miénk júniusban volt, és iszonyú kánikula volt. Előtte nem gondoltunk a légkondira, de igy utólag, sokkal jobb lett volna a hangulat, többen táncoltak volna, de olyan meleg volt a teremben, hogy inkább mindenki kint volt a teraszon. Persze amúgy is, mert a vendégek 70%-a cigizett. :x

Bálint legújabb szokása, hogy harapdálja a kiságy szélét. Ezzel csak az a baj, hogy a kiságyat anno lefestettem és most tizsta festékforgácska a nyelve. Nem mérgező a festék, arra azért odafigyeltem, de akkor is.....

Szép napot mindenkinek!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Bringa, azért tuti ami fix, figyeld Lilit nem aluszékonyabb-e, de ha baja lenne már biztos kiderült volna nem?
Egyébként én is parázok, mert Zsófi olyan jól elül/fekszik hogy én még mindig nem vagyok elég óvatos, úgysem esik le, mászik el jelszóval, de azért már okozott ő is meglepetést, úgyhogy most trenírozom magam, hogy nem nem nem lehet otthagyni semmin ami magasabb mint a padló.

Ja vasárnap lemértük Zsófit. 8450 gramm és 73 cm. Jó hoszzú :shock: vagy ez a normális? Nekem olyan hosszúnak tűnik :roll:

Mi még csak a tojássárgájánál tartunk, de pár héten belül akarok már sajtot adni neki, aztán jöhet joghurt. Mondjuk Zsófi nem az az allergiás fajtának tűnik, sötét bőr, sötét szem, nekem és páromnak sincs semmi allergiája (vagyis nem tudunk róla :wink: )... de azért inkább óvatos duhaj vagyok.

Csajok, Zsófi mondja tudatosan hogy BABA, tegnap este óta vagy egy tucatszor elmondta, miközben ránézett a babára. Felírtam mint első szavát :D Annyira bírom, mert a beszédhangja kb 2 oktávval magasabb mint ahogy morogni szokott, olyan kis tündéri :lol:

Vanda, nálunk is a kiságy széle az első számú fogcsikorgató, és ínyreszelő... nyikorog az ínye olyan brutálul sikálja a járókát vele :shock:
pici76

Köszönjük a köszöntéseket!
Hoztam pár képet, még melegek, de meg kell osszam veletek. Az első története, hogy Milu nagyon félt a mosógéptől. Hetekkel ezelőtt csak az ajtóból merte kuksizni a gépet ha épp mosott (azt is úgy, hogy csak a fejét dugta be :)), de nem merészkedett közelebb. Aztán szép lassan lépésről lépésre felbátorodott, múlt héten már le mert ülni a gép elé, de csak akkor ha én is ott ültem mellette, és kapaszkodott belém mindkét kezével, minden forgatásra összerezzent.
A következő nagy lépés az volt, hogy meg merte érinteni az ajtaját.
És ma végre megtört a jég. Fél órát ültünk elötte, és néztük ahogy forog a dob. Aztán lekéredzkedett az ölemből, bátran odalépett elé, és: Kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most meg kint alszik az erkélyen így: Kép
Vendég

Sziasztok!

Csilla,
nagyon édes Milán, ahogy kukkolja a mosógépet! :D

Nálunk Blanka a porszívóval volt úgy, hogy sokáig csak akkor tudtam porszívózni, ha volt itt valaki, aki addig kiült vele a konyhába, mert borzasztóan félt tőle. Aztán fokozatosan megbarátkozott vele, először még minden mozdulatomat szemmel tartotta a járókából, amíg én porszívóztam, mostanra pedig már azon ügyeskedik, hogy a járókából kinyúlkálva megpróbálja elkapni a porszívó csövét és még aranyosan dumál és kiabál is hozzá. :lol:

A kúszásban mostmár fejlődünk egy kicsit, mostmár nem csak a nappaliban kalandozik Blanka, rájött hogy ki lehet menni a folyosóra is és már a konyhába is bekukucskált. :D

Ma megint felült egyszer (ez összesen a harmadik alkalom volt), de most kicsit meg is tudta magát tartani, először örült nagyon ennek a tudományának, de aztán elkezdett félni és könyörögve nézett rám, hogy csináljak már valamit, mert mi lesz most Vele? :lol:
Megmentettem az eldőléstől. :wink:

Diéta: -6 kg-nál megálltam. :( :( :( Azért remélem, még beindul... :)
mary74

Csilla,
még akartam írni, hogy milyen jó ötlet ez az utazóágyban altatás a teraszon. (Ugye jól látom, abban alszik Milán?)
Kár, hogy nálunk ez nem menne. Kertes házban lakunk és mivel a környéken egyedül nekünk nincs kutyánk, az összes szomszéd macskája a mi kertünkben mászkál állandóan. Ezt alapból is utálom, de ha kinn aludna a gyerek a teraszon, attól rettegnék mindig, hogy a macskák meglátogatják.
mary74

Vanda köszi a tippet. Május 23. Talán még nem lesz kánikula? Bár ki tudja.
Hjajj lányok, olyan szar, le kell mondanom valószínű az álomhelyszínről. Találtam egy csodaszép helyet, de nagyon drága.

Kép
niki30

Jajj de helyes Milán!
Aranyos lehetett ez a fokozatosság. Dehát igaza van.
Emmát már korán odavittem a mosógéphez, ő is először nagyon óvatos volt vele, most meg már van h. egyedül végignéz egy programot.:) Milu is így lesz. De tényleg, milyen érdekes ahogy ott forognak a színes ruhák.

Pici, pont ugyanez történt velünk is. Emma is a napokban kezdte tudatosan mondani a babára, h. baba. Az első szava:)

Kép
niki30

Mary, hát vegyetek kutyát :)
Ha az erkélyen alszik, én 5 percenként kikukkantok rá. (Attól félek, hogy nem hallom meg, ha esetleg felébred, vagy valami baja van. )
Szerintem ennyi idő alatt egy macska sem tudna igazán közelférkőzni hozzá. Próbáld meg kirakni, Milka nagyon jókat alszik kint. Ha jön a nyár és a tűző nap, már nem nagyon merném kinthagyni, de most nagyon kellemes az idő.

Niki, melyik is az álomhelyszin?
Vendég

Csilla priviben átküldöm.

Kép
niki30

Sziasztok,

Minden hofordulos babat udvozlok! :)

Nalunk az ejjelek mar jobbak, de lekopogom, ez eleg valtozo tendeciat mutatott eddig ugye! :) Nekem meg megjon....mindjart..mar nagyon keszulodik, de meg nem ontott el a tenger...szoval ezert voltam top es hiper erzekeny idegbajos!!!!!!!!!!!!!!! Fuuuuu!! Talan nincs veszve a haza es normalizalodik ujra a helyzet! :)

Bringa Lili de edes!! :) Elalszik a szoba kozepen!! EN gyermekem soha , semmilyen korulmenyek kozott nem kepes magatol elaludni! :? Kiveve a kocsiban. Csak nincs baj, hogy leesett!! Jaj ettol en is rettegek! Ricsi is be tud indulni a macskara, ugy negykezlabazik hozza, hogy alig birom elcsipni es kozben sikongat!
:D
Ricsi is a porszivotol fel! Edes kis szivemet mar megfigyeltem, ha megijed, akkor egyet sikit es utana kezd sirni!! Nalunk most ove az egezs lakas, a legtobb butort szetszedtuk es aprankent atvittuk anyumekhoz, szoval van nagy hely a nappaliban. Jatekok szanaszet! Mindig belelepek egy csorgobe vagy olyan apro jatekra, ami utan faj a talpam! :D :D

Niki majus 23 pentek, nem? Direkt Emma szulinapja miatt tettetek arra a napra? Bar a pentek is jo!! :)
Nalunk kezd a majus fullos lenni!! Majdnem minden hetvegen van valami!!!

Haaat Ricsike mar szinte mindent eszik. Persze tejet, tojast kiveve. De pl. multkor anyukam csulkos babalevesebol is tunkoltunk neki! Ette a krumlit, meg levesbe aztatott kenyeret! :D Babot meg nem persze. Mar en is adtam neki joghurtot, tetszett neki, sult csirke, sajtocska, apjaval egy kis szalamis kenyer...szoval ezeket, amiket mi eszunk nagyon szivesen eszi! Tegnap pl. csirkemell porkoltet evett tezstaval! :lol: :lol: :lol: Jo nyomjuk??? :lol:
Na felebredt mennem kell!!

Kép

Kép
lorcika

Lorci, hát tényleg jól nyomjátok:)

Jövő május 23. nem idén.:)

Kép
niki30

Niki: :lol: Persze itt olyan mennyisegrol van szo, ami ki sem tesz egy rendes adagot neki! Ez amolyan nass!!! Csirkeporkolt nass!!! He!! Videki kolok!!!!!!!!! :lol: :lol:
Egy ismerosom mondta, aki sarospataki, hogy naluk az ekkora gyerek megkapta a sultcsirkecsontot es arrol ragycsalta le a husit, meg szopogatta!!! Haha!! Na az is erdekes lehetett!! :D :D

Jaa tenyleg jovo majus!!!! :wink:

Kép

Kép
lorcika

ja, nem válaszoltam: niki, ismerem a pálmaházat. pont vas voltunk ott. tatára gondolsz, ugye? vagyis mi csak kívülről láttuk, de nagyon szép!!

bringa, én tartom magam ahhoz h minél később találkozik az allergénnel, annál érettebb a bélrendszere és akkor kinőheti. ha abajgatom vele, akkor jól megszívatom. hallottam ilyen eseteket is. de az igaz h pl a homeopátia a kutyaharápást szőrével elven alapul. de ott meg ugye ultra kis mennyiségekről van szó. sztem tejpép nélkül azért fel lehet nőni! :wink: én pl magamnak gyakran főzök búza v kukorivadarát csak úgy simán vízben és nagyon szeretem. gyümivel, mézzel, vaníliával, stb. v rájöttem h a mindenféle pelyhekhez is tök OK a sima forralt víz.

tényleg, mary, már annyiszor akartam kérdezni, csak soha nem vettem rá magam. mitől lehet az h úgy tapasztalom h sütőporra és szódabikarbonára is allergiás? mi lehet ezekben, ami gáz? én nem értek ilyen kémiai dolgokhoz, de már megfigyeltem a dolgot, úgyh tuti. csak senki nem érti h miért. te tudsz ilyesmiket? (nem felejtettem ám el, amiket még kérdezni szeretnék, egyszer majd azokkal is "szembesítelek" :wink: )

lorci, a tésztát hogy adod? én most próbálom bevezetni, aprókra cafatolom, de kb minden harmadik darabkát kitolja a nyelvével. :shock: pedig én úgy imádom a tésztát! lehet h ő nem fogja? v ez az elején természetes?

enyém a porszívótól bőg, de már akkor is, amikor látja h szedem elő :roll: én átviszem anyuékhoz addig v újabban felkötöm kendőben a hátamra. sportolásnak sem utolsó számomra :wink:

csilla, már én is épp hiányolni akartalak, amikor újra írtál! a buksi formát láttam meg először és azt hittem Zita az :shock: :lol: nagyon édes fotókat készítettél! Milu úgy látszik már ilyen korán elkötelezett hívévé vált a szisztematikus deszenzitizációnak! :lol: (olyan vis.terápiás módszer, ami pont azon alapul h fokozatosan teszik ki a pácienst a szorongató dolognak)
Vendég

lorci, a mi eskink pl kedden volt. miért muszáj minden házasságkötésnek szombatra esnie? :wink:
Vendég

Sziasztok!

Jól vagyunk jövőhéten megyünk tanácsadásra. Balázs szépen ül órákon ár és 1 hete felállt és azóta ezt gyakorolja esik is szegénykém én meg kapom a frászt. Mondja hogy bababa, nem nem, anya, aba, de de, és még egy pár dolgot egész nap be sem áll a szája nagyon cuki. Pár napja nyugodtabb sokat sétálunk és nem is nyűgös olyan jó. Volt másfél hónap mikor sírógörcsöm volt annyit sírt de most nagyon nyugodt remélem egy ideig így is marad. Éjszaka 2-szer eszik tápszert. Eszik minden féle gyümölgyöt húst és zöldséget főleg levesből. Piskótát, kukit még nem mertem adni mert párom lisztérzékeny volt kicsinek szerencsére kinőtte, én meg a tejet nem tudom inni. A tej, liszt, tojás adásával megvárom az egy évet. Olyan szívesen adnám már a danonínót meg a babapiskótát de nem merem. A darabos kajától még öklendezik. Kép Kép Kép
Kép Kép

KépKépKép
rena10

Niki,Pici!hát istenem,még lúdbőrös is lettem,ahogy olvastam,h megvan a lányok első szava! :D de jó lehetett!

Csilla!tényleg cukik a képek és a mellékelt szori is! :wink: :lol: ez az erkélyesdi nekem vajon miért nem jutott eszembe :shock: néha annyira egyértelmű és kézenfekvő dolgokat nem veszek észre :oops: mikor láttam a képet,akkor kapcsoltam,h jé,hát ezt én is tudnám :oops: mármint Lilájt ott altatni.na nem nálatok,hanem itthon! :wink: :lol:

Lorci!Lilka is mindenevő,vagyis csak volt,ameddig evett :roll: mindent imádott,amit mi ettünk.azért ma is megkóstolta a pizzánkat :)
Viszont nem szereti a sajtot,de bármi jöhet,ami édes....Lehet ebben az anya terhessége alatti táplálkozásban.Én is nagyon sok édességet zabáltam,de tényleg zabáltam,amíg pocaklakó volt.

Elég cudar napunk volt,nyűginyűginyűgi,de esténként az ilyen napok után,ahogy elalszik a karomban,egyszerűen nem is emléxem már rá,h milyen nagyon vártam már a fürdetést :oops: :wink: :lol: olyan kis drága,ahogyan elalszik.nincs vita,nincs ellenkezés,csak békésen elszunnyad.már szinte kényszeíteni kell magamat,h betegyem az ágyba.vagy,h ne vegyem ki! :wink:
pedig szép lassan rá kellene szoktatnom,h 1dül aludjon el,lassan bölcsibe megy,mi lesz ott,ki fogja a karjaiba venni? :shock: és az a helyzet,h úgy tűnik menne is neki,vhogy már én igénylem jobban ezeket a meghitt,békés perceket....

Jó éjt mindenkinek!

Kép
bringababa

Doo,
sajnos nem tudok a kérdésedre értékelhető választ adni. Csak azt tudom, hogy ami közös a szódabikarbónában és a sütőporban az a nátrium-hidrogén-karbonát tartalom, de arról ismeretem nincs, hogy ez mennyire és miért allergizál. Megpróbáltam most utánaolvasni az itthon lévő szakirodalomban, de semmi infót nem találtam róla.
Mindenesetre, ha úgy tapasztalod, hogy erre Viktória allergiás, akkor a jövőben érdemes arra is odafigyelni, hogy ha esetleg valamilyen tablettás gyógyszerkészítményre lesz szüksége valamikor Viktóriának, akkor érdemes elolvasni a gyógyszer összetételét, mert sok tabletta is tartalmaz nátrium-hidrogén-karbonátot segédanyagként.

Úgy érted egyébként, hogy ha Te eszel valami sütőporos dolgot, akkor tapasztalod, hogy allergiás? Vagy Viktória is kapott már olyasmit, amiben sütőpor van?
mary74

Blankának lett egy monoklija! :shock: Lefejelte a pelenkázó alatti polcot, pont a szeme környékét ütötte be. Még délben történt, tettem rá vizes ruhát, akkor még nem látszott semmi. Azóta aludt egyet, hát mostmár jól néz ki! :shock: Milyen anya az ilyen, aki így vigyáz a gyerekére?! :oops: :oops: :oops: Pedig még csak kúszni tud... Mi lesz még itt? :roll:
Szegénykém, úgy zokogott, olyan szakaszosan, közben reszketett!!! :cry: Még tíz perc múlva is szipogott. :cry:
Holnap megyünk tanácsadásra, jól fogunk kinézni....
mary74

Jajj, szegény Blanka. Egyem a szivét. Jól van Mary, ne ostorozd magad, előfordul az ilyen. És még mennyi ilyen lesz.
Most elképzelem szegénykét, ahogy reszket....biztos meg is ijedt.

Kép
niki30

Szar napom van. Ki tart velem? :cry: :oops:
Emma nyűgös, én türelmetlen és be vagyok sokallva, ráadásul apájának sem ez a legszerencsésebb napja.

Kép
niki30

Niki, nekem is lehetne szar napom, ZSófi alvókája megint két óra késében van, már megint fél éjfélkor alszik csak el éjszaka, most nyomja a du alvást... megint nem fog 9kor aludni :?
Nekem most viszont valahonnan van hozzá türelmem :) Asszem a napsütés az oka. Voltál ma kint, itt olyan szépen süt a nap? Ha nem, holnap feltétlenül süttesd meg magad, fetölt :) a hétvégén jön megint a kaka idő... :(
Mi a baj? Valami konkrét, vagy csak nyaf nyaf?

Bringa, imádom ahogy mondja hogy baba, tényleg olyan megható.
Tegnap összeismertettem a Brúnóval, megsimogattuk, erre kaptunk cserébe egy alapos kéznyalást, hát ZSófit alig tudtam visszafogni, annyira tetszett neki a kutya, legszívesebben rávetette volna magát :) Eddig csak távolról szemláltük, de most már napi progi lesz :wink: Ha ugat a kutya néz az ajtó fele és mondja hogy va. Az utolsó szótagot meg csak suttogja :lol:

Jaaj Mary, sok gyógypuszi Blankának. Tanácsadáson majd biztos pislog a védőnő :wink: Bár szerintem azért ők ehhez hozzá vannak szokva, anyós legutóbb azt mesélt, hogy egy 8 hónapos gyerek bemászott a fürdőbe, szétszedte a mosdólefolyót és kiita a gégecsőből a trutyit... a szülők már csak azt látták hogy fekete lé szivárog a szájából... a védőnő mondta neki, öblitse ki a száját, mást nem tehet... na ennek a gyereknek nem kell sok hogy meglegyen a két kiló lenyelet szemete ami a tökéletes immunrendszer feltétele :lol: Képtelenség minden másodpercben figyelni rájuk.

Rena, nagyon szép Balázs hatlamas kék szeme!!!
Lorci, nekem mondta a védőnp, hogy nyugodtan agyjak pulykacsontot szopogatni Zsófinak, elég vastag, hagyjak rajta husit, eszik , és rágókának isteni. Még nem próbáltam, de téynleg jól hangzik :)

Nagyon ari Milu ahogy les be az ablakon :lol: Én még nem vettem észre hogy ZSófi bármitől tartana :roll: Mondjuk mosógép nálunk a pincében van a mosókonyhában.
pici76

Pici, áh semmi konkrét, csak úgy szimplán nyaf nyaf.
Az idő, meg Emma is szenved a fogával....
Holnap már jobb lesz. De köszi.
Voltunk egyébként sétálni. Csak én is taknyos vagyok, ma jött ki rajtam.

Zsófi és a kutyus. Erről képet kérünk szépen!

Kép
niki30

Niki!én utólag is csatlakozom!!!!!!!!!!!!!nekem ilyen :evil: :twisted: :evil: meg még ilyen napom volt: :( :cry: :cry:
Liliájnak meg: :x :? :o
Pedig jól indult............
Na mindegy,már úgyis vége :wink: :lol:

Pici!Istenem,de okos!!!!!!!!!! :D azért meg külön szertlek,h hagyod kutyázni! :wink: :lol: és mondja,tényleg mondja,h VA(u)????!!!!
Imádom!
lehet Lilájt lekötözöm,h végre a beszédközpontja is fejlődjön :shock: :wink: :lol: kiszámoltam az előbb,már tíz napja ilyen semmilyen....mármint Lili.
na jó éjt mindenkinek,részemről a nap sztárja a kis okoska Zsófi-baba!

Jaj,jaj Mary,majd elfelejtettem Blankát :oops: szegény kicsikém,gyógypuszi az arcocskájára!!!!!

Kép
bringababa

Niki!jobbulást!kezeld magad,mert én hülye nem tettem és már két hete tart!!!!!!!!!!!!!!ez parancs! :wink: :lol:

Kép
bringababa

Köszi Bringa. :D
Nektek is szép napot holnapra!

Kép
niki30

Sziasztok,

Nekem a kivetelesen jo napom volt! Annyira be vagyok indulva a penteki bulira, hogy mivel holnap apjuk itthonrol dolgozik, mondtam, hoyg elosonok kozemtikushoz is (7 ev utan!! :oops: ), pentek du. meg fodrasz, aztan ereszd el a hajamat (ezt Ricsikenek is gyakran mondom!!! :lol: )! Ugy varom, hogy mar latom valami kozbejon! :shock: Beteg leszek (kicsit ize a torkom), vagy Ricsi lesz beteg vagy este uvolt es apjuk mar nem bir vele es ugy jarok, mint Niki multkor!! :( Nah fo az optimizmus, igaz? :D Remelem sikerul elmennem es ott is maradnom! :) Mar nagyon nagyon szuksegem van erre!!!!! :) :)

NIki, Bringa remelem holnap jobb napotok lesz!
Bringa koszi a privit. :)
Pici ne maaa Zsofi mondja, hogy va (es suttogja az "u"-t)!!! :) De jo!!!! Ricsinek mar en is megmutattam a kutyat is, imadja, de hat a macska sztar! Es tudjatok mi az erdekes? A macskanak is marhara tetszik Riciske! O megy oda hozza es oda pondorodik melle, alig birom oket tavol tartani egymastol, mert azert Ricsi meghuzza a szoret, Nyunnyogo meg jol megkarmolja!! :( Azert figyelni kell!!
Multkor irtatok, hogy gyermekeitek harapnak, hajat huznak. Hat Ricsi is. Most is egy akkora lila folt van a vallamon, nem votlam eleg ovatos!!! :oops: :oops: Hajat huz, szemuveget tep(ne)! De az az arc, ahogy harap! Vigyorog komiszul, aztan egyszercsak haaammmmm mar harapja is az anyjat! :D Jobb hijan multkor a sajat kezet harapdalta!! :lol: Bar en is imadom harapdalni a kis vakarcsot, szoval lehet en szoktattam ra!!! :shock: :oops: :D

Ma voltam tanacsadason. Ricsi csak 20 dkg hizott az elmult honapban! :( 7900 gr. Hat nem egy nagy evo, de azert ez marha keves! Kaptunk vitamint a vas miatt! Remelem semmi komoly...azert ilyenkor kicsit aggodok, nincs-e baja! :(

Szegeny Blanka jol nezhet ki a monoklijaval! :) ELofordul az ilyesmi! :)

Rena Balazs meg ejjel eszik? Felsir es koveteli? En mar nagyon regen nem etetek ejszaka. Huu nem birnam az en idegallapotommal! :oops: :oops: Este ugy megtomom. Nalunk ez van mar a legelejetol. Napkozben total nyug a kaja, este viszont felalomban, barmit, barmennyit eszik! Tomom! :D Ugy latszik megsem elegge, ha most ilyen keveset hizott!! :(

Na regenyt irtam, ugyhogy eldugulok.
Pusz nektek! Probalok irni meg pentekig, ha nem , drukkoljatok, hogy eljussak egy kicsit csajbulizni! :D
Jo ejszakat!

Kép

Kép
lorcika

Lorci, mindenképp veled vagyunk, legalábbis lelkileg!
És irigykedünk:)
Szóval drukk, h. minden jól süljön el (kozmetikus, fodrász) és pénteken ne eresszék el a hajadat!
Iszol is?
Jah, hülye kérdés, hiszen már nem szoptatsz. Jóhogy iszol.

Kép
niki30

Dobok par kepet!!!
Koszi Niki es hat PERSZE hogy iszom!!!!!!! :) MOndjuk sokat ugysem kell, mert ennyi kimaradas utan mar egy pohar bortol jol erzem magam! :D De azert szandekomban all nagyon nagyon jol erezni magam, vagyis 1 pohar bornal nem allok meg!! :oops: :wink: :D

Kép Onkiszolgalo

Kép Macskesszal

Kép

Kép
lorcika

Lorci, tegyél fel még képeket!

Nagyon nagy lett Ricsi! Már nem is tudom mikor láttuk utoljára. És a haja, hogy megnőtt!

Kép
niki30

mary, köszi! ez i vmi h tudok egy összetevőt! az anyatejen keresztül találkozott csak ilyesmivel. legalábbis én kizárásos alapon erre jutottam, megfigyelve az étrend naplómat.
ha megnyugtat vmennyire: az én lányom is kék volt tegnap, mára már barnás folt éktelenkedik a pofija közepén - az ágyunkról való fejreesés eredményeképpen :roll: :oops: :shock:

lorci, nemcsak a fiatok szépséges, de a macskeszotok is :lol: nálunk a macsek is ropi volt :shock: :roll:
különben sztem a 7900 nem kevés - enyém 10 hósan annyi!! és a dokinő tök elégedett volt vele - és én is! mi volt h csak 10, meg 15 dekát híztunk és nem szóltak rá semmit - aztán köv hónapban meg 50-et (pedig nem evett többet akkor sem). szal sztem van ilyen h megugrik a súlyuk, meg h egy kicsit lelassul - másoktól is ezt hallom.

bringa, lehet h enyém is sportoló lesz :wink: ( de akkor bizti elcserélték a kórházban! :shock: :lol: :roll: ) nálunk is inkább a mozgásfejlődés "vezet". jó, nem annyira mint nálatok, de azért sztem elég ügyeske (Liláj lesz az aranyérmes, az én kirélylányom meg az ezüst, hm?). beszédben meg a nág-nág-nág-nál tartunk :lol: de ezt se vmire mondja, csak úgy "elmélkedik" magában :lol: ma viszont elkezdte próbálni az előre lépkedést! (az oldalazást 2.5 hónapja csinálja) kb egy hete áll ügyesen, kapaszkodás nélkül, most meg próbált lépni - persze még úgy h aztán rögtön bele is tudjon kapaszkodni vmibe. :D de olyan furi h ez így jön h egyszercsak gondol egyet, aztán csinálja az új mozgást. :shock:
Vendég

Köszönjük az együttérzést!
Mostanra azért jobb a helyzet, mint délután volt. Akkor egy nagy piros folt volt a szeme környékén, mostanra ez két kicsire zsugorodott.

A hajhúzogatás, szemüveg-letépés nálunk is megy. Pelenkázáskor pedig mindig úgy összerugdos, hogy állandóan tele van a hasam apró kék-zöld foltokkal.

Ma először Blanka azért sírt fürdéskor, hogy ne vegyük még ki a vízből! :lol: Nálunk ez eddig még nem fordult elő. :)

Ricsike és Zsófi NAGYON ÜGYESEK!!!

Jó éjszakát!
mary74

És Viktória is NAGYON ÜGYES!!!! :D
mary74

Akkor meg nehany! ;)

Kép macska kint kapar, Ricsike bent! :)

Kép Kope!!!

Kép Almosan ebredes utan!

Kép

Kép
lorcika

Na szevasztok!

Mára tök szarul lettem, takonyilag:( brrrrrrr:(

Sétáltunk egyet, de olyan hideg van.

Doo, nem is mondtad, h. Viktória megáll már egyedül?! De ügyes. Na kész, most meg már lépeget. Ő is milyen hamar elindul akkor.

Tényleg egy kópé ez a Ricsike! Jó hosszú a haja. Ti mikor tervezitek levágni? Őt nem idegesíti a füle mögött. Emmát eléggé.

Blanka meg végre élvezi a fürcsit! :D

Emma súlyban még csak 7,5 kg. De nálunk ez jónak számít. Remélem a doktornéni is így gondoja majd.

Kép
niki30

Niki, mi eleinte csak a frufruját igazítottuk Zitának, hogy ne lógjon a szemébe. Aztán jan. elején levágtuk mindenhol. Nagyon gyorsan nő a haja, úgyhogy tegnap megint levágtuk jó rövidre. és asszem ez volt az utolsó hogy ennyire, most már szeretnénk "növeszteni". De az első nagy vágás után nagyon szépen bedúsult, ezért gondoltuk, hogy tavasz előtt még egyszer megnyírjuk. Géppel akartuk, de az max 21 mm-t tud, az meg azért túl rövid lett volna :roll: maradt az olló. Szerintem aranyos lett :D Megkérdeztem párom uncsitesóját aki fodrász, hogy tényleg erősebb lesz-e ha sokat van kicsire vágva. Azt mondta, hogy picit, de ez csak néhány százalék, szal szerinte egy kislánynak "nem éri meg" annyira rövidre levágni. Nagypapám szerint kopaszra kellene, mert akkor lesz jó haja :shock: :lol:

Zita sajnos beteg, lázaska, meg hőemelkedései vannak kedd este óta és kicsit megy a hasa. Remélem jobban lesz, mert az éjszaka még elég rossz volt :cry:

Viktória nagyon ügyes, hogy már áll egyedül!
És persze minden babó akinek van új mutatványa! :wink:
Zita néhány napja önállóan felül négykézlábból! Hosszú ideig stabilan üldögél, eljátszik...a visszaút mondjuk még bizonytalan kimenetelű :roll:

Ricsi igazi kópé!! :lol:

Kép
ági_bp

Vanda hová tűntél??

Kép
ági_bp

Ági, én is úgy tudom, h. ha sokat van vágva a hajuk, akkor erősödik.
Az én anyukám fodrász, ő is mondta. Nekem kiskoromban mindig rövid, fiús frizkóm volt, dús is a hajam. De szerintem ez genetika is:)

Zita gyógyuljon meg mielőbb! Szegényke. Nyűgös is?
Na, pár nap és tuti fixen fog ülni.
Olyan durva, h. ilyen gyors ütemben fejlődnek. Egyik nap még nem ment, másik nap meg már sitty-sutty.

Kép
niki30

Nagyon cukik a babók?és főleg szuper ügyesek.
MI CSAK EGYSZER ÉBREDTÜNK AZ ÉJJEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
igaz akkor 1,5órát kiemel kiemel ringat engemet játszottunk,de már nem volt olyan durva,mint 2napja akkor 12:30-5:50 ig ébren,ami azt eredményezte,hogy anya kiborult,és csak sírt a sötétben a tehetelenségtől,a fáradtágtól,kijött még a múlt év is.
Aztán egy nyújtozkodó kéz belecsimpaszkodott a nyakamba és húzott magához, hogy szororsan öleljem meg,......öööö ,ezzel elszállt minden bánatom,és mint akit megütött a sokkoló és újjá éled,én is teljes erőbedobással ringattam tovább,eddig ez volt a legkeményebb éjszakánk,szerencsére vége.
Annyit kérem a nagy főnököt,hogy segítsen rajta,hogy minnél előbb kint legyenek a fogak,és újra az a kis jó alvó tündér Lalám legyen a fiam,de mintha nem hallana jól,mert szegény egyre nyűgösebb.
Az nem jó,hogy nálatok is ez a szitu,de engem vígasztal a tudat,hogy nem vagyok egyedül a problémámmal.
Niki gyógyulj meg!!!!
Hétvégén jönnek a manökken lányok megbeszélésre,tökre várom,jön a fehérvári barátnőm is,tiszta nyüzsi lesz itt,majd leírom mi volt.
Ma nagyon elfáradtam ,puszilok minden éjszakázót.
Ricsike extra cuki a képeken.
Lorci hogy álltok????
Jó éjt

KépKép
riella77

Nagyon cukik a babók!!!! nem -?- elgépeltem

KépKép
riella77

riella, nem csinálsz egy naprakész vonit?
találtam egy jó kis írást az éjszakai ébredésekről - ha lesz időm, bemásolom. nagyon pozitív kicsengésű a cikk!
Vendég

sziasztok!

Brendus nyöszörög éjjel,de nem ébred fel,csak álmában.
Ma reggelre lett 3 pötty az arcán,kis hőemelkedés,lehet a kettő együtt tök véletlen,de tiszta para vagyok,Patrik osztálytársa bárányhimlős,na de már csak nem...mióta ezen agyalok,már szét vakartam magam.
Betegeknek jobbulást!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Hello Csajok,

szomorúan olvasom, mér megint vannak betegeskedő topikmamák és babák... :(
Niki, nagyon elkapott? Bizti akkor ezért voltál nyaf-nyaf. Szedd össze magas, és egyél sok C vitamint, nemsokára mentek "nyaralni", ott top formában kell lenned!

Gabi, csak nem bárányhimlő :shock:

Ági, ez fogzásos tünetnek hangzik, remélem semmi komoly baja nincs Zitusnak.

Képzeljétek, Zsófi tegnap fél 11 től fél 7 ig aludt, egy nyikk nélkül, úgyhogy most nagyon optimista vagyok :D tudom nem lesz minden éjszaka ilyen, de hogy legalább tud még ilyet :) Előtte viszont felhúzta magát állásba a járókában vagy 10 szer egymás után, mert megállni még nem tud a szentem, imbolyog mint egy részeg kocsis aztán visszatottyan :lol: Szóval biztos ettől fáradt el... Le is engedtük a járókát végre... Úgy néz ki, nálunk az ugrásszerű fejlődés hete ez a mostani :lol: Enni is annyit eszik, hogy nem győzöm tömni :roll:

Lorci, ahogy írtál a buliról, egész belelkesedtem én is egy bulira :lol:
Tudod a pozitív gondolat ereje. Lefekvés előtt és felkelés előtt mondd el 10 szer: Minden rendben lesz itthon, és én egy óóóóriásit fogok bulizni 8) Aztán tégy is így! Nagyon kellemes szépülést, és jó partizást neked holnapra!
Drága kis kópé Ricskókám csak nem vashiányos? Zabálnivaló ahogy kaparják az üveget a macskával egymásért :lol:

Bringa drága, nagyon ari vagy :) Majd igyekszem Zsófiról és Brúnóról képet csinálni , de leköti mindkét kezem, és néha lábam is hogy visszafogjam a gyereket :lol: Na majd api holnap itthon lesz ő csinál majd képet.

Mi még nem vágtuk le Zsófi haját... oldalra fésülöm neki :)

Doo, küldjél már lécci képet Vandának, hogy láthassuk a kis araszolgató Vikit :lol: Ezen a mozgás dolgon én is sokat agyalok, hogy lehet hogy én nem csinálok valamit jól, hogy ZSófi nem nagyon akar mozgolódni, de tényleg úgy van, hogy egyszer csak magától elkezd valamit.... nem lehet erőltetni... nagyon érdekes, mi játszódhat le benne, amikor egy új mozdulatot először csinál. Zsófi úgy látszik a statikusságot szereti... fekszik, ül, és áll (pontosabban azt még csak próbálgatja :wink: )

na elrakom magam holnapra, mert mi meg disznótoros vacsira megyünk... még jó hogy én vega vagyok, remélem lesz elég káposzta :lol:
pici76

sziasztok

egy pár kép, már régen mutattuk meg magunkat.... Kép Kép Kép
stella2007

Sziasztok

Sajnos megint rohanok, de hoztam három képet Domócról ami tegnap készült! :)

Puszika mindenkinek, remélem jólvagytok! :)

Kép Kép Kép

Kép
elizabeth25

Pici, ez nem valószínű, hogy fogzás, mert- legalábbis láthatóan- nem jön foga...és én nem is hiszek benne, hogy ennyi ideig és ennyire makacs lázat tud okozni a fogzás :roll: doki szerint is valami vírus. De tegnap este óta nincs láza, bár kapott is gyógyszert estére, mert megint ment fel a hője. Remélem a pocakja is jobb lesz már ma.

Fúú, Zsófikának gratula, a felálláshoz (hajrá hajrá) és az átaludt éjszakához is!! :D
Ricsike miért lenne vashiányos? Lemaradtam vmiről? :oops:

Stella nagyon nagylány már. Szép nagy haja van Neki is! :)

Kép
ági_bp

Eliza Domóról az első kép tetszik a legjobban, helyes kissrác! :D

Kép
ági_bp

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?