Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
En is ugy jartam a babaruhakkal, hogy csak ket 50-es bodyt vettem, kislanyom 51cm es 2600 grammal szuletett ugyhogy utolag meg kellett venni mert ugye hamar koszolodott es nem volt valtoruha, az 56os meg tul nagy volt ra.
A nemet meg mi sem tudjuk de remelhetoleg ma kiderul, fel 5re kell menjek UH-ra , mar nagyon varom. Remelem minden oke lesz.

Kép
Daisypath Happy Birthday tickers
imolax
Abaliget

Imolax: akkor +++++++++++++++++++++++ hogy megtudjátok!! majd gyere mesélj!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Ruha téren én is elég sz@rul állok,mint Anyamci.A nagyokról alig 1-2 db maradt meg.Bettiről meg csupa lányos cuccok vannak.mi is eladtunk mindent,babakocsit,légzésfigyelőt,hintát...stb.Úgyhogy majd kezdhetjük előről.de nem bánom,imádok babarucikat venni :lol: .Méretben 56-68ig az elején,a többi szerintem is ráér.
Nevét még nem döntöttük el,van 1-2,de még nem 100%-os.
Szombaton megyek dokihoz én is,csak h megnézzen a biopszia után minden rendben van-e.szerintem minden okés,mert semmi görcs,v hasonló nincs.Idáig is éreztem pindurkámat,de tegnap este akkor rúgott,h felsíkítottam,na nem a fájdalomtól,csak a meglepetéstől :lol: Vicces volt,de olyan jó érezni,most is mocorog,de most finobban paskol belülről :lol: .

Kaqk,Imolax!

Drukkolok,h Ti is megtudjátok már a nemét a picinek!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok!!!!!

Háát ruhák terén mi is xarul állunk.Sokat katunk kölcsön anno sogornöméktöl.Visszaadtuk nekik,és ök elajándékozták az összeset.
Babakocsit vettünk nemrég.Jogger babakocsit 5ezerért,a Vaterrán.Növéreméktöl leszenek állitolag ruhák,de hogy mekkorák,és milyen állapotban,még nem tudni.Kiságyat kölcsön adtuk,most visszakérnénk,de állitolag a költözés során(akinek kölcsön adtuk)gallyra ment az ágy,és kukába került.Pedig az egy pelenkázos kiságy volt.Most kiságyat hajkurászunk mindehol.Persze olcson szeretnénk.Este lejár 1 licit a Vaterrán,licitálok rá,aztán meglátjuk hogy mennyiért sikerül.Majd megirom....
Sajna még mi sem tudjuk ,hogy ki lakozik odabent.Dokihoz majd 16.-án megyek,remélem akkor kiderül majd...

Imolax:Várjuk az infot,hogy mi volt a dokinál!!!!Megy a drukk....+++++++++++

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület

Koszi mindenkinek a biztatast; jaj mar nagyon ideges vagyok, olyan gyomoridegem van mintha most mennek eloszor UH-ra. :D

Kaqk: olvastam, hogy a te kislanyod is kisebb sullyal szuletett. Megkerdezhetem, hogy most mekkora es kb 1 evvel ezelott mekkora volt? Aggodom picit Kriszta miatt, most 2 eves 9 honaposan 11,5 kg es 93cm. Olyan vekonykanak latom. Az igaz en sem es a ferjem sem vagyunk nagyok de akkor is mintha igen sovany lenne.
Na megyek keszulodni , 20 perc mulva indulok, ne kessek el. :D

Kép
imolax
Abaliget

Imolax:
Emma most 3,5 éves. 12,5-13kg, 94 cm. Az elmúlt 4 hónapban nőtt 4cm-t és hízott kb 1 kg-t. Ő nem vékony vagyis olyan normális.
Mi is alacsonyabbak vagyunk 165-168cm.

KépKép
kaqk
Debrecen

Imolax, drukkolok!!!!!! +++++++++++ :D

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

KAqk!

Botond most 12,5 kiló és 88 centi :shock: :lol: :lol: . Az "ő" fórumából minden kissrác kb. ilyen méretű, ő is teljesen átlag, a kiskönyv szerint is :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Drukkolok mindenkinek, hogy a babák mutassák meg szépen magukat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Hát igen mi ilyen kicsik vagyunk. De legalább könnyű dolgunk volt a cipeléssel..és a ruházása is gazdaságos! :-) egyenlőre!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!
Nekem gyönyörű lány ruháim vannak.Dézi és Panna közt 7 év van .Mindenből újat vettem.Viszont most fiam lesz.Annak is örülnék ha cserélni tudnék.Most lesz szombaton nálunk a "szülés hete" ott lehet beviszem eladni.Gondoltam felteszem a Vaterára is.
Tényleg igaz,hogy gyorsan nőnek és nem érdemes sokat venni de az szép legyen.
16 hetesen de végre érzem a manómat mozogni.Nagy öröm!
ddia74
Mór

Sziasztok!

Imolax, mi volt UH-n??? :)

Én úgy döntöttem, veszünk azért pár 50eset is, nehogy az legyen, hogy aztán kisebb lesz a gyerek és nincs mit ráadni :)

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Imolax: drukk!!!mesélj mit látott a dokid!!!!!!

Ruhák: nekem nagy szerencsém lett, (persze csak ha még mindig kislány lakozik odabenn :wink: ) a barátnőmnem kislánya van most 3,5 éves, s az összes babaruhát át tudja adni, habár az ő sogórnője is velem egyidős terhes...és ő fiut vár, igy jutnak nekünk a ruhák :lol: , az enyémeket pedig küldöm a sogórnőjének :wink:

Dalma
KépKép
Kép
biceboca

Na ddia adtál egy ötletet :D Én is eladom a azt a 6 zsák ruhát valahol börzén talán csak vissza kell kapjam sógornőmtől.

Na véglegesítettük a nevet.Szabó Krisztián Milán lesz :) De a Milán lesz a használt neve.(terveim szerint de apa úgy is Krisztiánnak fogja hívni :D) Most már Ő is rengeteget mocorog rúgdos főleg este és éjjel órákat.Kapott apától egy felhúzható halacskát,nagon szép zenéje van,neki is tetszik.Most azzal alszunk el és reggel is felhúztam neki.Próbáljátok k,i nagyon érdekes,hogy hogy reagálnak rá :)

vivi a nagylány :-)
Lilypie Kids Birthday tickers
Dorina a kis középső :-)
Milán baba
Lilypie First Birthday tickers
anyamci
Budapest XXIII. kerület

Ja igen...mi is annó úgy jártunk,hogy 50-esből nem vettünk csak keveset meg a hazamenős rucit erre 45 cm-lett így amíg a korházba voltunk apa vásárolt neki.Most is azt tervezem,hogy amíg mi bent leszünk apa a csajokkal elmegy és vásárolgatnak ami a 2 lánynak tetszik.Így legalább érzik ők is,hogy fontos a véleményük :)

Milán baba
anyamci
Budapest XXIII. kerület

Sziasztok!

Ancsa. Gratulálok a 20. héthez. :)

Ruhák. Én valamelyik nap gondolkodtam el rajta. Eddig úgy voltam vele, ha lányunk lesz megint, tök jó,mert Martina ruhái jók lesznek. Mivel nagyon szépek még mindig, de persze vennék újakat is. De aztán eszembe jutott, hogy hoppá, Martina nyáron születt, a tesó meg októberi lesz, szóval, pont csúszik az egész méretben.
Egyébként én is 56-os rucikat vettem,meg a következő méretből egy pár darabot. Na meg amiben hazahoztuk :lol:
Felesleges is sokat,mert ha jön vki babalátogatóba úgyis azt fog hozni :lol:

Egyébként határozottan biztos vagyok benne, hogy a babát érzem már egy hete. Vmelyik nap egy elég határozott rúgása volt, a többihez képest :lol:

Jövő hét csütörtökön pedig UH :D

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
benirenata
Szerencs

Szia anyamci!
Én mikor Dézivel voltam kismama megengedtem,hogy ők válasszanak egy egy darabot és nagyon boldogok voltak.Kétszer örültek,mert mikor jó lett a Dézire és meglátták újra téma lett,hogy ezt tőle kapta.Nagyon jó az ötlet,akkor már ha kórházban vagy és ők is vehetnek valamit a kis tesónak.Egyet még nem bántam,hogy mikor jöttek látogatni én is tudtam adni nekik kis apróságot.Érezték,hogy én ott bent is gondolok rájuk.Szerintem ez olyan fontos,mint betenni a tisztasági betétet vagy a mellszívót.
A név nagyon jó de szerintem ezt kisfiút senki nem fogja apukán kívül Krisztiánnak hívni.Ha te kitartóan Milánnak hívod akkor a tesók is és így tovább.Mindig az lesz amit anyuka mondogat.Már a bölcsőnél eldől.

Családient.hu vonalzók
ddia74
Mór

Anyamci: tök jó ötlet apát a lányokkal küldeni vásárolni :wink:
Gratulálunk a név véglegesitésben!!!
én most nagyon hajlok a Dorka felé, de tettszik az Aletta, Gyopár, Fanni is nagyon.. :P

Reni: gratula a babamozgáshoz!!!lassan mindenkinek beindul a mocorgás, hamarosan azt fogjuk irni, h jujjj mekkorát rugott :wink:

El is felejtettem irni, h tegnap voltam a dokinál, de nem uh-n, hanem a négyes teszt (nállunk tripla-teszt) eredményeivel, minden ok, és kiirt betegszabadgágba, igyhát ma az utolsó munkanapom, már tegnaptól nem kéne járjak, de gondoltam, most már fejezzem be a hetet, többet ugysem kell jöjjek :wink:
annyira jó, otthon fogok lenni, újból :lol: , legalább még ki tudom használni a nyarat Ádámmal :lol:

Dalma
KépKép
Kép
biceboca

Reni, te már mégy UH-ra jövő csütörtökön? :shock: ez kötelező vizsgálat, vagy ti is csak úgy elmentek? :)

Mi most szombaton megyünk, már úúúúúúúúúúúúúúúgy izgulok :D

Lányok, ti hol vettétek a rucikat? Én azon agyaltam, hogy zömét használtan venném, mert 6000Ft/ruha nagyon sok nekünk :(

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Szia Ddia...egyszerre irtunk.. :wink:
milyen kis ajándékokat adtál a gyerekeknek ...és is gondoltam már erre, feltétlen meglepni Ádámot bentről, meg hazaérkezetkor :roll:

Dalma
KépKép
Kép
biceboca

Dalma, de nincs baj, ugye??? Szóval nem azért írt ki, mert rossz lett az eredmény vagy ilyesmi... :shock:

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Jeanner te is...beindultunk egyszerre :lol:

én is rengeteg ruhát vettem használtan annak idején, igaz kaptam is csomót, igy mikor -mit turtam és nagyon édi volt azt ugyis megvettem :wink:

Dalma
KépKép
Kép
biceboca

Jeanner: nem, szerencsére nincs semmi bajunk.
Ez ugy alakult igy, h októberben mikor visszajöttem dolgozni, a lány aki helyettem volt addig, maradt, igy nem igazán volt meg a régi munkám, de most épitenek egy új munkapontot, ahova én megyek át (jobb is lesz mert otthon leszek :wink: , most 25 km utazgatok.). én ípedig szolltam, h akarunk kistesót, és amit összejö ujból gyereknevelésire jövök...igy a főnőköm mondta, h amint lehet intézzem el, mert igy nem kell ő fizetést adjon, mert nállunk a betegszabit az egészégügy fizeti, igy neki sokkal jobb, és végül is nekem is, mert ugyanazt a fizut kapom, és ülhetek itthon :)

Dalma
KépKép
Kép
biceboca

drukkolok az uh-soknak+++++
jeanner ti már tudjátok mi lakozik odabenn? vagy ti is most tudjátok meg?

Dalma
KépKép
Kép
biceboca

Jeanner: én teszvesz, meg ebay-ről szereztem be több rucit. azért jó mert ilyen picuri korban nem tudják elhasznélni, mert kinövik, szóval érdemes nézegetni, akár csomagokat venni nem 1-1 darabot. :-)

Anyamci: szép név! :-) Milán!!!!

Reni: Uh ??? miért?
Mi is megyünk remélem a jövő csütörtökön csak LEGYEN meg az AFP eredmény!!!

Ez az apával vásárlás míg bent vagyunk SZUPER ötlet! Mi is megjátszuk!!!!!

Nálunk ha lány lesz pont jó mert Emma szeptemberi, tesó meg októberi...így nem lesz csúszás kor-évszak miatt! :-) Ha fiú akkor
meg vásárolhatok :-) az is jóóóóó!!!!:-)

Dia: apróság én is gondoltam rá..De Mi lehet az????

Meg persze vmi ajándék tesótól amire a nagy tesó vágyik..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Dalma, akkor jó, ha semmi baj :) tényleg jobb így... :) irigyellek is érte :D

Hát, egyelőre fiúnak tűnt, majd szombaton talán kiderül pontosan, 4D-n elvileg ilyenkor már meg tudják mondani :)

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Kaqk, ezt a csomagot már ajánlották, majd megnézem :)

Köszi csajok!!! :)

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Sziasztok!

Reni :Köszönöm szépen,igazából ez a 19. hét mert visszamértek,de kedden végre megyek UH-ra és akkor az adatok alapján módositom a vonalzót hogy ne legyen zavaró....

Jeanner:Megmondom neked őszintén hogy Rékának a legtöbb ruhája turiból van,és nagyon jó minőséget lehet kifogni.A Keletinél van egy nagyon szupi turi,nagyon jó ruhákat lehet kifogni.2500/kg.Van olyan rövidnaci amit már a második nyárra fogok elővenni,és még mindig jó állapotban van.

Kagk:Nálunk is igy van a tesó szeptemberi lessz,Réka meg októberi,és ha a pocaklakó is lány akkor minden ruka jó lessz+már kaptam a barátnőmtől 3 zsákkal.

Nekem is tetszik ez az ajándékozás.Ez ugy van ugye hgy a kistesó hoz valami ajándékot a nagynak???

Mindenkinek gratulálok a baba mozgásához.Hálistennek most már én is intenziven érzem.Azt nagyon nem szereti,ha a gép előtt ülök sokat,határozottan jelzi,hogy nem jó...

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa, ez szuper!!!! :) meg tudnád nekem írni, hogy a keletinél ez hol van, merre kell keresni?

Tudom ám én is, hogy a turiban csodaszép, nagyon jó rucikat lehet kifogni, csak sokan lefikáztak emiatt, és ez olyan rossz érzés, ezért kérdeztem meg tőletek is, kicsit magamat is nyugtatni... sajna nem 300.000 a nettónk (de jó is lenne), hogy vadi új nextbe meg minttudomén mibe öltöztessem a gyereket, hiába szeretném... :(

Csajok, egy kérdés: szúró, nyilalló érzést ugye ti is szoktatok érezni? Nyugtassatok már meg plíííz, hogy nem a méhem készül leszakadni... :(

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Jeanner: Na látom már vannak nevek! Szuper!!!! :-)
Szerintem ilyen "fikázókkal" ne foglalkozz! Nem lesz ráírva a ruhára hogy turiból van. Meg amúgy is..Ti tudjátok mi fér bele a kltg-vetésbe. :-) A turis ruhában is boldog lesz a gyerkőc! :-)

szúró nyilalló érzés..néha...nekem továbbra is a szemérem csont combcsont, csípő...szóval ott lent fáj minden...gondolom növöget a kis drága...volt egy hét nyugi..de most megint. :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Szúró fájdalom nekem is szokott lenni.Főleg oldalt és alul.Nekem is sokat mocorog.Ma pl egyfolytába érzem.
A kis ajándékot mi is bevetettük és nagyon bejött.Kapott egy plüs elefántot(mici mackóból az ormit)azóta is vele alszik most már több mint 5 éve!!!Tisztán emlékszik,hogy azt a Dorcsitól kapta :)

Milán baba
anyamci
Budapest XXIII. kerület

Sziasztok!

Bosi, hogy ilyen kesore irok de nem volt idom meg fellelegezni sem.
Az UH-n minden rendben volt a meresek koranak megfeleloek, azt mondta a doki, hogy szep, aranyos a baba. Ugy nez ki, hogy a kislanyok taborat fogjuk erositeni :D ; nem is kellett mondjon semmit a doki nagyon jol latszott, minden szogbol megnezte es azt mondta, hogy itt nincs futyi. Remelem igy is marad. :D Nagyon boldogok voltunk a ferjem ugy vigyorgott vegig mind egy vadalma. :D Nagyon lanyt szeretett volna o is. Most pihi lesz 6 hetig, Junius 23 an kell ujra menjek...uhhh de messze van. :shock:
Az este nezegettuk a lanyneveket a ferjem rakattant a Linda nevre, amivel engem nem gyozott meg teljesen de nem is zarkozom el. Kiraly Linda - nem hangzik rosszul :wink:

biceboca: orulok, hogy tudtal betegszabit intezni. Nekem 10 napot adott a hazirorvos azutan mar nogyogyasz kellett hosszabitson a polin. Hat ne mondjam, hogy alig akartak adni 2 hetet amig elertem a 16ig hetet mert csak utanna tudtam leadni a foszart a risc maternal-ra. Szerencsere siman ment minden, mar 2 hete risc maternal-on vagyok ezzel nyugodtan tudok ulni a prenatalig. Remelem neked is sikerul elintezned.

jeaner: drukkolok hogy minden oke legyen szombaton es a picur is megmutassa magat :D

Kép
imolax
Abaliget

Csajok, azért megyek dokihoz,mert a 12. hét után már csak a 19. héten mennék, de a dokim azt mondta, hogy ő mindenképp szeretne még ránknézni addig. Szóval a jövő hétre beszéltük meg, akkor leszek 16 hetes,és mivel az AFP-s papíromat is neki kell aláírnia, így egyben letudjuk, és mehetek vérvételre is. Az igaz, hogy nem mondta biztosra,hogy lesz uh, de én úgyis megkérem,hogy nézzünk rá.Remélem belemegy :lol:
Lehet, hogy kicsit elhamarkodottan írtam,h lesz uh, de ha lehet úgyis kikövetelem :lol:

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
benirenata
Szerencs

Jeanner:Itt az oldaluk.Több üzlet is van megnézheted hozzátok melyik esik a legközelebb.Nézd meg hogy melyik kilós és melyik darabáras ott drágábbra jönnek ki az árak.
http://www.hadakft.hu/eler.php

Kép

Kép
ancsa03

imolax: gratulálok!!!!!!de jó, h az lesz amit szivetekből kivántatok :D
Mondtátok már Krisztának? biztosan nagyon örvendett a kishuginak!!
hogy megy az ovóda nektek, eddigre már beleszokott...
te is risc maternal-ba vagy már?nem tudtam, de neked is sokkal jobb, mint éjszakázni a korházba...
ugy néz ki nekem is összejött, mert simán megadta a polin a nőgyógyász :wink:

Dalma
KépKép
Kép
biceboca

Imolax, gratula a puncishoz!!!! :D Linda tényleg jó név :)

Ancsa, nagyon szépen köszi, nekem több háda is útba esik, mindjárt átnézem :)

Reni, rendes a dokid :) akkor drukkolok az UH-hoz! :)

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Imolax: CSajszi!!!!!!!!!!!!!!!!! De jó!!! Én is azt szeretnék..bár néha elbizonytalanodom! Lehet csak védekezés gyanánt ha nem lány lenne..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

biceboca: igen mondtuk mar Krisztanak habar meg nem tudja teljesen felfogni ezt az egeszet, majd ha meglesz, de mar simogassa a hasam, az uton elofordult, hogy setaltunk, megallitott es le kellett hajoljak, hogy puszilja meg a hasam. Nagyon edes :D
Adam mit szol a ugicahoz? Varja?
Igen 2 hete vagyok risc maternal-on amit a haziorvos hosszabit minden honapban.

Kép
imolax
Abaliget

én az este csak ugy megkérdeztem Ádámtól melyik név tettszik neki a huginak: Dorka vagy Aletta..azt mondja..Dojka, kisfiu
nevettem...
ő is felfogja, hogy készülőben alakulóban van a kistestvér, de nem hiszem h igazán tudja mi lesz...nincs is honnan :))
az ő pocija is nagy, és mindig megsimogatja: benne van a kitettvéj :)

Dalma
KépKép
Kép
biceboca

Imolax:Gratu a kislányhoz...é is azt szeretnék.....és remélem hogy 16.-án kiis derül...

Édesek ahogyan letudják reagálni a kistesvér dolgot a nagyok.
Bogi már azt tervezgeti hogy ö majd miben fog tudni segiteni nekem ha meglesz a teso.
Milán meg már egyböl játszani szeretne vele.Azt mondta multkor:Viszem öt autozni!!!!!Annyira édes volt,azt hittem megzabálom...

Nyilalások nekem is szoktak lenni,bár most jo ideje nem volt,szerencsére.Nekem is "ott" lent szokott lenni fájdalom...

Ti szoktatok ,illetve a pocakotok szokott keményedni????

Szép álmokat...Puszy.. :wink:

Kép

Kép

Kép
vikianya
Budapest XXII. kerület

Hali,

keményedés...hát igen, ha sokat izgek mozgok, biciklizek, vagy a pocaklakó nagyon sokat mozog...akkor szokott picit. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Szia Jeanner!Nem fog a méhed leszakadni !:-)) csak nő,hogy legyen helye a babának.
Szia Dalma!Én nem nagy ajándékot adtam csak csokit és a Bence egy legó figurát Panna meg egy pöttöm babát kapott.

Nálunk az apukás vásárlás nem menne apuka nem vásárolgat :-((
Pedig időtöltésnek is jó a gyerekekkel és....
Na nem vittem el a ruhákat,mert apa ment az autóval dolgozni ma is.Majd a Vaterán eladom.Nézzetek ott is körül nagyon olcsó és szép ruhák is vannak.Én most adtam el egy 12000 ft-os szamos cipőt 1500 ami talán tízszer volt a Panni lábán.
Az autóról jut az eszembe ,hogy júliusban veszünk egy családi autót sőt kisbuszt(Trafic)8 vagy 9 személyes lesz.A régi tütüt kellene valahogy megtartani,hogy könnyebben közlekedjünk két irányba.Apa minden reggel gyalogol a munkahelyre du megyek érte.

Ezt muszáj elmesélnem!A rádióban és a tv-ben dől a duma,hogy milyen szegények az emberek adakozzunk mindenkinek (beteg gyerekek,vörös iszap stb)Én tök sokszor adok a Tesco előtt is és küldtem sms-t is segítség képen,a vöröskereszthez hordjuk a nem szép ruhákat amit nem merek elajándékozni de még lehet hordani ha valaki tényleg rászorul.Erre bemondják a tv-be,hogy 200 ezer milliárd a vagyona az Otp vezetőjének!!!!!
Tegnap leparkoltam,hogy beszaladjak virágot és fát venni.Az eladó szólt,hogy ne fizzesek,hanem rohanjak,mert neki mentek az autómnak és el akart menni(csak kiabáltak neki).Az öreg neki ment a autó elejének kirángatta a horpadást és elkezdett kiabálni ,hogy miért oda parkoltam.Mondtam,mert a parkoló tele volt.Az igaz,hogy menet iránnyal szembe de helyesen parkoltam.Mindegy .Nem volt telefon nálam és rohantam a férjemért.Akkor keltem fel Dézivel és nem tűnt nagy kárnak.Hagytam annyiban.Viszont hányszor kérnek segítséget,mert van 3-4 gyerekük.Nekem öt van és még a más balf...-át is nekem kell kigazdálkodnom.
Sajnálom,hogy nem csak szép dolgokat meséltem nektek!
ddia74
Mór

Nyah, megjöttünk :)

KISFIÚ!!!!!!!!!!!!!! :D

Hoztam pár képet is őgyönyörűségéről :)

Kép

Kép

Kép

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Kép
Vendég

Jeanner
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jeanner: de cuki!!! Kis tökös!!! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Janner! Gratulálok! :D Fiút is akartatok?
Lányok,nektek nem jött vissza ez az álomkor korszak??Már 3.napja tart és szörnyű.Csak aludnék feküdnék tök lusta vagyok,na és persze akár mit csinálok nagyon hamar elfáradok.Eddig meg oylan jól éreztem magam az utóbbi hetekben.Ráadásúl babus is nyugis ma..lehet az idő?!

Milán baba
anyamci
Budapest XXIII. kerület

Anyamci
Rólam el se múlt az álomkór
Vendég

anyamci: nálam se múlt el sajna:(
jeanner: nagyon édes a kisfiatok

Kép
horibol

Hát akkor jó..vagyis nem jó csak na értitek! :oops: Most elég sz@rúl lettem ..iszonyatosan görcsöl a hasam alúl,nem jó se fekve se állva ülve meg főleg.,Vűrok egy kicsit és ha nem múlik bemegyek a korházba.. :cry:

Milán baba
anyamci
Budapest XXIII. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?