Hát lányok, hogy én mit röhögök rajtatok!
Nagyon tetszik! Muszáj a hangulatom rendbe tenni, mert a kialvatlanságtól már a zombi határán vagyok.
Én amúgy tök türemlemes várnám, hogy megszülessen ez a csöpp baba, de ez a nemalvás, orrdugulás és pszihés túlstimoltság teljesen kikészít.
Ma beszélek a dokkerral, hogy tud e javasolni altatót, mert már nem bírom.
A tegnap este a párom teljesen kiakadt tőlem. Azt mondta, hogy figyelte a légzésem és szerinte jön az orromon a levegő, akkor meg miért félek az alvástól?
Annyira túl vagyok pörögve, hogy a 90 perces alvásperiódusom (ha össze jön és elalszom) felébredek. Baromi pihentető.
Ma elvitetem magam vadasparkba. Egy picit kimozdulok itthonról, amúgy sem megy az itthon ülés és a járkálás is jót tesz a pocakkeményedésemnek.
Pati!
Mostmár kezdem érteni a türelmetlenséget!
Hogy mi van a táblázat közepén leledzőkkel???
Ime én!
Tegnap kiderült, hogy 1 cm-re ki van tágulva a méhnyak. Cx: 1111.
A gyerek lentebb van!
A párom szerint a hasam is lentebb van. Ő úgy látja!
Na de ettől, akár túl is hordhatom 1 héttel. (tovább nem engedik, a 41-ik héten megindítják a szülést!)
Jim, Pumperka, Kölyök!
Nálunk az ungabunga már rég nem müködik!
most úgy gondoltam, hogy itt a végén milyen jó lenne összebújni, egy jó kis szülésmegindításra! (bár látjuk, hogy sokaknál nem müködik
, miért éppen nálunk jönne be?) És most nem tudom, hogy lehet e, ha már 1 cm-re ki vagyok nyílva.
Tudtok Ti erről valamit?
Pété!
Nekem sajnos nincs étvágyam!
Pedig eddig állandóan azt néztem, hogy mit lehetne felzabálni a hűtőből. Most pedig semmit sem kívánok!
De azért egy levest legalább magamba fogok diktálni!
Jim!
Sokan mondták, hogy a terhesség utolsó hónapja a leghosszabb! Hát érzem mostmár én is! De azért kár a Kedvessel összeveszni!
Bár kétségtelen, hogy a pasiknak is elég nehéz egy fúria nőt elviselni.
Látom magamon.