Új privát üzeneted érkezett!

Doo, kedves vagy de sajnos nem így van pedig jó lenne.
Párom elmegy reggel / dolgozik + vállalkozik/, nem is nagyon látjuk. A képeket én csinálom általában anyu fogja csak kivágom a képet vagy anyu csinálja ha én is rajta vagyok. Imádok fotózni sőt mániám.
Csajok felteszek pár képemet ha nem haragszotok és véleményt kérek!!!
Remélem nem terhellek titeket ezzel, szeretnék a fotós szakmában dolgozni ez nállunk családi vonás. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKépKép
rena10

Hahó Gabi és Rena! Jó hogy jöttetek végre!! Nagyot nőttek a fiúk! :)
Én sem értem Gabi mivel nem értettél egyet, mondd meg légyszi, mert felcsigáztál. Ha nem is formálsz véleményt, de a témát nevezd meg!
Remélem okés lesz a vérvétel, de biztos, mert akkor gondolom betegeskedne is, ha csökkent lenne a védekezőképessége, azt meg nem írtad!

Doo, nálunk is én fényképezek többet. Rólunk is alig van közös, ami meg van, azon nem tetszem magamnak. :lol:

Kép
ági_bp

Húú, Rena szép képek! De én sajnos nem értek hozzá, mármint a fényekhez meg hasonlók, tehát így laikusként tetszenek! Jó kis hobbid van, én örülök, ha nem lesz piros a szeme, pedig be van állítva a piros szem a gépen (mármint hogy ne legyen, na). Meg csomószor szerintem rossz szögből fotózhatok, mert vagy túl fényes a vaku miatt, vagy hasonlók :roll:

Kép
ági_bp

rena, én sem értek hozzá, de nekem az öreg bácsis, a holdas és a katicás tetszik a legjobban.

gabi, akkor most barkochbázok: a melcsis dolgokra gondoltál?

tényleg, melcsi, hogy vagytok? ne tűnj ám el!!

napokban többször eszemben volt famo, horpika h mennyire se kép, se hang róluk :( remélem, vmikor még felbukkannak. ja, meg hát legi is! tök rossz, amikor így búcsú nélkül tűnik el vki... :? meg hát így is, mint dóri h nem tudjuk az okát :roll:

ja, a talival kapcsolatban: stellának meg a hétköz nem OK, mert dolgozik. de remélem, azért majd tudsz szabizni!! hallod? :wink:
Vendég

Rena, nekem is tetszenek a képek. Hangulatosak.
Gabi, én is visszalapoztam egyből :wink: Tényleg áruld el mi nem tetszett, még az sem kizárt, hogy a témában neked van igazad. Szerintem itt legtöbben (első gyerekesek) sokszor csak találomra próbálkozunk a legjobbat csinálni. Szóval elő a farbával!
Niki, te perverz! Miket észre nem veszel! Gabi biztos, hogy nem a te cickód???? :lol:

De jó, hogy látom Balázst a bevásárlókocsiban. Többször akartam már kérdezni, hogy ti hogy vásároltok a babával? Nem a sarki közértre gondolok, hanem egy nagyobb bevásárlóközpontra. Én ha babakocsival mentem be, akkor csak kis bevásárlókosarat tudtam vinni. Ha a hordozót tettem rá a bevásárlókocsira, akkor Milka elég hamar elunja magát, szerintem az nem olyan kényelmes neki. Szóval mostanában nehéz... Nálatok hogy megy?

Csilla
Vendég

én nem járok vásárolni :oops: ha mégis, akkor gyereket itthon hagyom mamával.
Vendég

sziasztok

Nagyon el vagyok maradva ismét, úgyhogy csak bejelentkezek. Éppen szabin vagyok, és már négy napja lázas vagyok, a párom tegnap óta lázas, a gyereknek hál istennek semmi baja. szoptatom is ezerrel. Mindig megérzem, hogy mikor kell szabira jönni:-(((

Nagyon szépek a babák, a tali nem rajtam fog múlni, hanem a páromon, hogy elvisz e minket. Mert azért vonatozni nem fogok a babóval. Bár már akkor nem lesz olyan babó....

Most a legújabb heppje, hogy feláll. Azt szereti a legjobban ha lefekszek oldalt fekve a földre és belémcsimpaszkodva felállhat. De feláll az ágy szélébe kapaszkodva is. Egész nap ezt csinálja. Két napja pedig hisztis, bár az is lehet, hogy csak most nekem bántja a fülem, hogy nem érzem jól magam. NO mindegy. Remélem mostmár meggyógyulok. voltam orvosnál -ügyelet-, de nem adott semmi gyógyszert és szerinte nem influenza, szavait idézzem: "valami vírus". Mindezt ezer forintért, hát fasza volt.

No lépek.

Mindenkinek szép napot!
Márti
stella2007

Mary, kösz a banános ötletet! Így, hogy banánturmix-nak hívom és nem tápnak, sikerült felkelteni a gyermek érdeklődését :)
Na, de komolyan... banánnal hajlandó volt jó pár kortyot leküldeni, és nem utasította el egyből :wink: Ezjóezjó, délelöttönként szokjuk az új ízt, és ha baj lenne a tejmennyiséggel, akkor áttesszük estére.

Csilla
Vendég

Akkor ime VIKI BABA!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Vanda (kivételesen Doo jobb keze) :lol:

Kép

Kép
precious
Budapest

Úr isten, de édes Viktória! Azért ő is mennyit változott Dóri! Főleg a farmergatyós képen. Két kis foginca:)

Lányok, Ti mikortól adtok halat?
És a zöldborsót hogy adjátok? Átpaszírozzátok?

Hjajj, de jó, a Dóri féle babaszakácsköny (mármint amit ő ajánlott) írja, h. kacsazsírt lehet. Szombaton kaptunk kacsazsírt, és kérdeztem páromat, szerinted lehet, ő még nézett rám, h. dehogyis :shock:
Na tessék, pedig lehet. Gondolom kicsi mennyiséget.

Ti adtok már hagymát, fokhagymát?

Jelentem, az elmúlt napokban jelentősen csökkent a tejem.
:( brühhhüüüü :cry:
Reggel, este, éjjel van szopi. Napközben is általában kétszer rákéredzkedik. De tényleg, felmászik és fúrja a fejét a cicimhez:)
De most már csak amolyan nyugi cici szerintem. Ha "állna" 8 órát akkor tele lenne talán, de így...
Doo, Neked még van rendesen mi? Tök ügyesek vagytok Vikivel. Merthát ez kettőtök érdeme.

Kép
niki30

Ma csinálom a zöldborsót.
Várom a reakciókat :oops: légysziiiii!
És mit adtok hozzá? Krumplit, répát, husit??

Kép
niki30

Rena! Igazán van érzéked a fotózáshoz!
Nekem is az öregbácsis jön be, a pocsolyás, holdas és a kisrigós (5.) is tetszik.
Csak így tovább!

Kép
niki30

Doo, nagyon szépséges lett Viktória! Miért rejtegetted idáig? Ezentúl rendszeresen össze kell dolgozzatok Vandával :wink:

Niki, passz, én még nem adtam borsót. De biztosan átpaszíroznám, és vagy tejcivel, vagy húsleveslével higítanám. Valamiért úgy rémlik, hogy a borsóból elsőre csak pár szemet lehet kóstoltatni, de lehet, hogy rosszul emlékszem. Vagy nem is a borsóról van szó.
Pici párolt hagymár már adtam, amikor a mi kajánkból kóstizott.
Vendég

Niki!

Én nem vacakoltam a zöldborsóval, hanem üvegeset vettem. A védőnő azt mondta, hogy le kell passzirozni, mert a héját egyelőre nem lehet adni. Én csirkehússal adtam egyszer ebédre.
Délután mentünk a csipőultrahangra, ahol megnézték a hasát is, és mondta a doki, hogy alig lát valamit, mert tiszta gáz a gyerek. Na, azóta inkább nem adok.

Halat már 1 hónapja próbáltam, de akkor nem jött be neki. Nemsokára ismét próbát teszek.

Kijött a 6. foga a kicsinek és tegnap bevezettem a tésztát.

Cici már nálunk is csak reggel, este, meg 1x van hajnalban. Általában napközben van 1x vigaszcici.

Szép napot mindenkinek!

Akkor most hogy lesz ez a tali?

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Csilla, Vanda, köszi a tanácsot.
Hát én fagyasztottat vettem és végülis nem paszíroztam át.
Adtam hozzá egy kis krumplit + csirkehusit és leturmixoltam. (ja meg kis olíva olajat, sót, petrezselymet és pinduri cukrot). Isteni lett és Emma is imádta. Egyelőre még nem egy válogatós fajta.

Kép
niki30

Csilla,
örülök, hogy ízlik Milánnak a banánturmix! :D

Nálunk nem igazán nyerő a zöldborsó, az üveges sem jött be és a fagyasztott sem, én sem passzíroztam át és én rizzsel turmixoltam össze, de Blankának nem kellett. :(

Halat én még nem próbáltam.

Doo,
Viktória is milyen nagylány már! És milyen gyönyörű nagylány! Tényleg, kár lenne rejtegetni! :D
mary74

Niki, en siman megfozom es nem paszirozom, nem volt gond vele soha.
Repat, husot, krumplit szoktam vele...

Rena, szuperek a kepek!

A mai kedvenc foto: Kép

KépKép
horilda

Hát Elina rendkívül csinos ma is:)

Kép
niki30

Koszonjuk, mar alig varom, hogy Apa is lassa este! :D
Anyukam el volt ajulva Tole, eddig meg nem igen volt szoknyaban...

KépKép
horilda

Niki,
kedvet kaptam Tőled és kipróbáltam a zöldborsót a Te "recepted" alapján ebédre és így Blankának is ízlett!!! :D
mary74

Mary, de örülök. Tök jó!

Kép
niki30

Ja, és vacsira kipróbáltam a vaníliás tejpépet natur joghurttal + vízzel és ette. :shock: A joghurt a kulcs:)

Kép
niki30

Csilla, visszanéztem azt a photofun-os oldalt, de ott csak oroszul van a cucc.
Angolul nincs sehol? Te hogy csináltad?

Kép
niki30

Niki, csak orosz oldal van, de egyszerű. Kiválasztod a sablont, rákattintasz. Kiad egy nagy sárga gombot, katt rá, megnyitod a gépeden azt a képet amit szeretnél, kicsit vársz (sokat), ééééééés Kész. Képre jobb gomb, és ment.
Hű, érthető voltam? Próbáld meg, ha nem megy megpróbálom jobban elmagyarázni. Csak sokszor olyan sokan vannak rajta, hogy az ukránok csak kapkodják a fejüket, és lefagy az oldal :(
Vendég

De jó látni újra Viktóriát! nagyon szép, és nem is "ropi", némelyik képen kis kerek pofija van! :D

Niki, én is üveges borsót vettem, de még nem adtam Neki. A borsótól kiskorában fájt a hasa, mármint amit én ettem, így én is mellőztem egy ideig. Múltkor ettem borsólevest, s már nem volt hasfájás, de nagyon megpukiztattamég így anyatejen keresztül is, így még várok vele.
Viszont egy barátnőm már adja, májusi babája van Neki is, és náluk nincs gond tőle. Először üvegeset adott, de pont most mesélte, hogy fagyasztóból vett ki, s Ő paszírozta, azt mondta ég és föld a kettő. Szóval ha van türelmed és borsód akkor hajrá! Állítólag a CBA-ba lehet fagyasztott zöldborsót BIOt kapni.
Ja, közben olvasom, szóval nem paszíroztad le. Bátor vagy, hogy bírta a pocakja???

Mi tegnap voltunk oltáson, 8300 gramm és 70 cm. :wink:

Elinának cuki a két fog felül! 8) Nálunk is most hétvégén volt először szoknyában, olyan szép volt. Ült Papája ölében és húzigálta a szoknyája szélét, mutogatta a pelusát. (persze harisnyán át) :lol:

Kép
ági_bp

Nálunk is a cicizés az alap, Zita is sokat szopizik még, éjjel-nappal :wink: és emellett kap kétszer szilárd kaját. Azt viszont nem viszi túlzásba, ilyen 60-70 grammokat eszik, egyszer evett meg 120 grammot.
Doo, nekem már csak szoptatás közben csöpög a tejcsi a másik ciciből, mondjuk az nagyon. Szopik között már nem. Neked még akkor is? Akkor tényleg non-stop kell a melltartóbetét. :roll: Én még a melltartóval is hadilábon állok :oops: otthon annyira nem szeretem, sose hordtam OTTHON, mivel kis mellű vagyok, így nem volt szükséges.

Na, pont felkelt Zita, és össze vissza pukizik :oops: :D mondom mi van már? Erre leesik, hogy este sárgaborsót ettem. :roll: nálunk enniyt a borsóról. Azért én eszegetek már, mert már fájni nem fáj a hasa tőle.

Kép
ági_bp

Most csak gyors, de még jövök!
Annyira jók a képek!
Rena nekem nagyon tetszenek a fotóid!
Viktóriát nagyon jó volt látni!! Cuuukiii!!!! :)
Na rohanok!

Szép jó reggelt!!!! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
lorcika

Ricsike olyan széép kispasi! :wink:

Kép
ági_bp

Hol fekszetek Lorci? Kiságyban? Beleférsz? :) Vagy mik ezek a rácsok Ricsike mellett?

Kép
ági_bp

Ági :lol: Nem férek bele!!!
A mi ágyunkon vannak rácsok! :) Kár, hogy nekem koca-malac fejem van a képen, így muszáj volt levágni engem, pedig jó kép lehetett volna!!!!! :oops: :?

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Most jöttünk meg tornáról. Hazautat Emma végigkacarászta, édes volt nagyon.

Lorci, rég jártál már itt.
Jajj de huncut Ricskó! Szöszke:)

A borsótémát kiveséztük:) Köszi a reagálást.

Ja és hagymával, fokhagymával hogy álltok? Én már úúúgy adnék neki.

Gyertek csajok, mert nagy a nyugi....
A júliusi topic ahogy nézem be is zárt :roll:

Kép
niki30

Szia Niki!

Főtt hagymát és fokhagymát is adtam már neki.
Semmi gáz nem volt.

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Vanda, szó szerint nem volt semmi gáz :lol:

Kép
niki30

Sziasztok!
Ma reggel jött meg a Kismama februári száma, abban láttam egy érdekes cikket, ami egy kutatásról íródott, amelyet a Kismama magazin kérésére végeztek el. Olvasta már esetleg valamelyikőtök?
Az eredmény engem meglepett, de kellemesen csalódtam.
Azt vizsgálták, hogy a különböző zöldségekben, gyümölcsökben milyen vegyszermaradványok mutathatók ki. A vizsgálatot megmosott, megpucolt mintákon végezték el. A zöldségeket, gyümölcsöket nem biopiacon szerezték be, hanem innen-onnan: hipermarketből, útszéli árustól, stb...
Az eredmény: körte és paprika kivételével teljesen vegyszermentesek voltak a minták!!! És a körtében és paprikában talált vegyszermaradványok mennyisége is jóval a megengedett határérték alatt van.
Nem találtak viszont semmilyen vegyszermaradványt a krumpliban, almában, banánban, sárgarépában, sütőtökben, brokkoliban, cukkiniben, póréhagymában, fürtös paradicsomban. (A vizsgálat ennyi zöldség-gyümölcsre terjedt ki.)
Ez azért jó hír, nem?!!
Kicsit megnyugtat, hogy talán nem mérgezem agyon a gyerekemet, ha a piaci zöldségestől vásárolok, nem "bio"-t.

Ricsike, milyen huncut kislegény!!! Nagyon cuki! :D

Én még nem adtam hagymát, de majd lassacskán megpróbálom én is. Megpróbálok kicsit bátrabb lenni a kajapróbálgatás terén.
mary74

Mary, ez jo hir, mert en legtobbszor sarki arustol veszek gyumit, zoldeseget, bar azt a helyet nagyon szeretem, bevalt, szinte mindig odajarok.

Hagyma: szerintem is mehet mar. Szerintetek olivaolajon fonnyasztva? Vagy hogy?

Nezzetek a mai uzsonna az etetoszekben zajlott!
A kaja tejpep, csak nem igen latni :D Anyuek hoztak az eloket, ami rajta van, azert szeretem, mert ujjas.
Kép

KépKép
horilda

Niki! :lol: :lol:

Mary! Én mióta elkezdtem a hozzátápit, azóta ezt mondogatom...

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Mary, ez tényleg pozitív.

Ilda, ez tök jópofa előke. Práktise:)
Ez most előrelépés h. etetőszékben ettetek?
Mármint, tudod h. értem. Nyílván az, de h. most történt először?

Kép
niki30

Nyomatok pár képet.

Kép Kép Kép Kép

Jó éjt!

Kép
niki30

Sziasztok,

Doo, nagyon édesek VIkiről a képek, mennyi mennyi mosolygós kép!!!(köszi Vanda :wink: ) és még mindig hasonlít picit Zsófira :) vagy Zsófi rá :)

Elina igazi kis rafkós csajnak tűnik, és nagyon csajos a ruciban!!!

Lorci, mennyi foga van már a mi hősünknek???? :shock:
Zsófinak a 3. hónapban kijött kettő, azóta meg rág mint a veszedelem, de nem látok újat :roll:

Hagymát én olivaolajon megpárolva adtam valami főzibe, már nem emlékszem mibe :roll: talán tökfőzibe asszem... Nem okozott semmi gondot.
Borsót üvegeset vettem, de felfújta... még várok vele...

Ma dédiknél voltunk, 2 órát vezettem oda meg vissza is, KO vagyok.

Nálunk is reggel, este és hajnalban van cici, meg néha a du alvás előtt ... ha elfogadja... de van hogy ha későn kapja meg az esti tejpépet, akkor este cici nélkül alszik el (ledobálja magát rólam csak ne kelljen szopizni :( )

Zsófi most már 4 napja (vagy 5?) éjszakánként egy órát nem alszik... mindig máskor, :roll: mondjuk ülök mellette és nem sír, csak gagyog, meg nyög , esetleg pogit süt :lol: remélem csak átmeneti zavar, mert engem eléggé zavar :(
pici76

Niki, ez a kiscsaj tiszta aaaaanyja :) látom nagyon tud már a csőrösből inni. Mennyi idő alatt jött bele?
Én is mindig oldalra simizem Zsófi haját :lol: lehet hogy már lassan le kell majd vágni nekik :roll:
pici76

Tulajdonképpen elég hamar elfogadta ezt a poharat, második alkalommal már ment neki.
Azóta is imádja, bejön neki.
A cumisüveggel ellentétben.

Jah, tényleg nagyon hasonlít rám. Főleg a kiskori fotóimon, fúúú, ugyanilyen voltam.
De ilyenkor sokszor elmerengek, Emma tök szép, én meg magamat nem látom annak. Szal, ez hogy lehet. :roll: Nekem ő tök tetszik, közel ülő szemek, csajos forma, pici formás, kerek fej....
Vanda, kérlek erre hívd majd fel Bálint figyelmét!

Kép
niki30

Pici, akkor hasonlóképpen megy a szoptatás nálatok is. Csak nálunk van esti szopi is.
De már sokszor nem is érzem, h. jönne belőle valami basszus.
Neked?

Hagymát olívaolajban, jaja, igen.

Na előbb megébredt, sírt, azt hittem éhes, közben csak görcsölt és olyan pukkersorozatot nyomott le....huhhhhúúúúú. Lehet a tegnapi borsó? Dehát azóta volt kakker. :roll:

Kép
niki30

[quote="pici76"]n írta:pici76em sír, csak gagyog, meg nyög , esetleg pogit süt

Pici,
már múltkor is meg akartam kérdezni, de elfelejtettem: mit jelent az, hogy Zsófi pogit süt? Mit csinál?
Ezt én nem értem, bocs. :oops: :oops: :oops:
mary74

nagyon jó ez a ápr-máj-júni gyerekfelhozatal!! :D
Ricskó sztem a fogai miatt olyan nagyfiús, nem?
Elina sztem is nagyon belvaló csajszinak látszik! honnan van az ujjas előke? én is akarok ilyet. hátul hogy záródik? nekem vmi rendkívül gyorsan feladható-varázsolható kellene. :roll: mi most olyan előkében eszünk (tesco design), ami műanyagból van és van egy kis vályú az alján, abba potyog a föls cuccos. az is elég praktisch :wink: (niki után szabadon :lol: )
Emmácska tényleg annyira szép! és olyan értelmes kis pofija van :) lehet a világító kék szemei miatt is - sugárzik belőle az okosság :lol:

dehogy rejtegettem én gyerekemet!! csak béna vagyok és megfogadtam h több fotónkat nem kívánom elcseszni :oops: úgyh Vanda nagyon köszíííí! :D :D :D ropinak azért kicsit ropi, vagy legalábbis nem egy husi baba: sztem én örülni fogok, ha 1évesen elérjük a 8 kilót :roll: de a pofija tényleg elég kerek. szomszéd is aszondta h így pofi alapján jóevőnek gondolná - hát, mondtam neki h nem az... :roll: erre aszongya nem baj, fő h jól néz ki! és igaza is van :)
ági, szopi közben csöpög, valóban, de azért az is elég ahhoz h esténként átáztassa a hálóingemet :evil: mert éjjelre én is kidobtam már a melltartót. itthonra, sőt többnyire utcára sem hordtam én sem azelőtt, de most azzal praktikusabb sztem. tényleg csak a csepegés miatt, mert tartani rajta most sem kell :roll:

mary, asszem én is megveszem majd a kismamát. ez érdekes. enyém mondjuk pont a körtét szereti :roll:
Vendég

én úgy értettem h süti-süti-pogácsázik, nem?
Vendég

niki, kíváncsivá tettél és utánanéztem :oops: : júliusiaknak naon pörgős topicjuk volt (700 felett tartottak oldalszámban! :shock: ), csak ha jól értettem, elköltöznek máshova...
Vendég

Jó reggelt!

Doo, jah pörgött a topic, de ahogy hallottam (barátnőm oda írt), volt elég sok konflikt.
Doo, tényleg értelmesnek látod Emmát? Hát ennek tök örülök. Olyan kis érdeklődő egyébként.

Viktória meg tökre nem ropi. Emma is csak 7 kg, mégsem látom soványnak. Viktóriának is tényleg kis pufi arca van, de szerintem pont jó. Szóval EGYÁLTALÁN nem ropi!
Hány kg most?

Kép
niki30

Niki, igen most ettunk eloszor etetoszekben, nem volt semmi gond. :D

Emmacska GYONYORU! :D :D :D

Doo, Ausztriabol hoztak Anyuek, hatul tepozaras, de csak felul, nem vegig, de eleg, nem csuszik le elol.

Leptem, megyunk Anyukamhoz, en kozben elmegyek futni, utana megpucolom az ablakokat, es megyek vissza Anyuhoz, Einaert.
Meg jo hogy ilyen kozel laknak. :D

KépKép
horilda

Niki,
Emma a második képen csak nem áll??!! Nagyon ügyes és nagyon aranyos! :)

Doo,
így, hogy "süti-süti-pogácsázik", én így sem értem. :( :oops: Nagyon béna vagyok? :roll:

Én is belelapoztam a júliusiba, ha jól értem berágtak valakire, aki névtelenül írogat és elmenekülnek előle valahová.... De lehet, hogy más is van a háttérben, de így futólag beleolvasva az utolsó néhány oldalba, így tűnik....
mary74

Ilda, ablakpucolás? Az igen!
Nálunk szakad a hó!!!! Már szép fehér minden! :D Ha eláll, megyünk sétálni gyorsan, amíg el nem olvad! :D
mary74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?