Új privát üzeneted érkezett!

Mosogatás kész,egy adag ruha elindítva...mostmár csak a nappaliban kellene vmi rendfélét alkotni...na meg főzni,de majd ha apa hazajön kitalálja mi legyen az ebéd.

Piroska,Zsizsa írta,hogy telihold lesz...akkor ma doki után mindenkép jelentkezz! :) De sztem ha elmegy szabira meg fogja indítani...

Rilla,akkor nem fogsz unatkozni a héten.Jó kislány a keresztlányod? :)

Sziszka,sztem nálatok nagy gond nem lehet ha megérkezik a legkisebb hisz a tesók már nagyok :wink:

Beus,gratula a 37.ik héthez :) Nekem péntekig kellene kihúzni,utána jöhet Zsombi,de addig ne akarjon kibújni :wink:

Kép
Kép
tundi24

Piroska
Kristóf dolgai rendben vannak, kelengyéi beszerezve, szobácskája készen, ruhácskái kimosva, nagytakarítás elvégezve, korházi csomag az ajtóban ! Mostmár csak kopogtatnia kell ! :lol:

Kép
Kép
rilla_

Tündi
Egy kis angyal a keresztlányom, de tényleg, ilyet csak kívánni lehet !! Imádom ! :D
Ja, és még alszik :!: , de 9-kor felébresztem, hogy ne aludja át az egész napot ! :D

Kép
Kép
rilla_

Sziasztok

Judy gratulálok nektek, jó egészséget az egész családnak.

Irdab gyors felépülést neked. Én most már 2 hét távlatából elég jól elvagyok, igaz vannak még nem tökéletes napjaim, de tudom amikor hazajöttem a kórházból még iszonyúan kínlodtam.

Tündi: tesók nagyok, így egyenlőre csak örömünk van kistesóval, szerintem ez így is marad. Picur imád fürödni, első perctől kezdve, igaz hűvösebb vízben, mint amit a nagykönyv ajánl, de szerencsére rögtön eltaláltam kedvenc hőmérsékletét. Picurunk tényleg olyan baba, akit szinte észre se lehet venni, hogy velünk van, nem igényli egész nap ölbelételt, ringatást. Szeret kocsizni és sétálni is. Ma kipróbáljuk villamost is, hordozó kendővel.

Szép napot és gyors szülést kismamiknak, kevésbé nyügős napot picuroknak.

Kenderike
Kép
kenderike

Sziasztok!

Tündi:
Köszi a dícséretet, fejfájásra én tejeskávét iszok meg ledőlök pihenni. Iszol elég folyadékot? Rólam már egy ideje folyton szakad a víz. Apa éjjel felébred betakar mert hűvös van én meg sipákolok de szakad rólam a vz. De napközbe is 1 nap 2 poló néha.

Ágota:

Köszi, Villő szépen gyarapodik nagyon

Angelita:

Köszi, aggódok is mindig szerintem tul picike a pocim. Mások szerint nagy. Tegnap mértem akkor volt 99cm. Én ma vasalok főként apa miatt ne maradjon ruha nélkül, pedig ma főzni és felmosni is kell. Ha véletlen menni kéne ne legyen kosz és kupi.

Goldplast:
Én nem nagyon merem elolvasni a szülés történeteket. Így is parázok rendesen szóval ha túl leszek rajta akkor elolvasom utólag.

Beus:

Jobban vagy?

Bim-Bam:

Gratulálok Alexához, nagyon szép baba. Jó egészséget és nagyon sok boldogságot az egész családnak.

Jimbone:

Örülök, hogy jobban vagy, vigyázz magadra csak óvatosan a sok házimunkával.

Rilla:

Te aztán nagyon ügyike vagy. Ilyen soká dolgozni és a lagzit is ilyen jól bírtad? De jó neked , ma el is határoztam nem figyelek rá ha fáradt vagyok mert így mi lesz velem a szülés alatt? Mátol aktivizálom magam. :)

Noki:

Ti aztán megtesztek minden, hogy picurkád kibujjon de úgy látszik még nagyon jól érzi magát a pocidba. :D

Adri:

Dejó, hogy otthon vagytok! Hát már nagyon várom én is , hogy Gréti a kezembe legyen és itthon csodálhassam és puszilgassam meg minden olyan csodát átéljek amit már ti átéltetek.

Judi:

Gratulálunk jó egészséget , sok tejcit és sok boldogságot.

Besumi:

Sajnálom a hányás hasmenést, igyál sokat.

Madaran:

Én is nézem a hajnalokat szinte minden nap :(

Látom jó sakan nem aludtunk, bár én most aludtam volna ha férjecskét nem hívják hajnalba teló, hogy menjen be dolgozni. Kicsit neteztem és visszaaludtam 7:45-ig.
Grétike nagyon aktív volt hajnalba , eset megittam az első csésze málnalevél teát és ma reggel elkezdem a homeós bogyókat.
Azonkívül, hogy időnként olyanokat beleszúr a hasam aljába semmit nem érzek.
Holnap NST, UH, vizsgálat és ha jó a laborom akkor az utolsó adag vas szurit kapom.
Szombaton kerti parti volt, vasárnap keresztgyerkőcökre vigyáztunk, gyorsan elment a hétvége.
Ma megyek a gyerek orvoshoz megbeszélem vele elválalja-e Grétikét, mert a akihez tartoznák őt én nem szeretném.
nikó

Sziszka :lol: :lol: a hétvége nekem is tetszene, mondjuk vas. -hiszen doki néni ügyel- Tök jó lenne együtt bent lenni. Persze nekem még van egy kis időm, de mindenképpen nála szeretnék szülni... És ugye 15-től nem lesz... :? :? mondjuk a méhszáj felpuhulva, megrövidülve és kicsit nyitva is. Zsigi meg tottál lent... úgyhogy nagyon jó lenne.
tegnap nagyon aranyos volt az a szülésznő, aki bent volt, nem? na, vele kiegyeznék a szülésnél. Tök kedves volt...

Piroska :lol: :lol: :lol: hajrá!! Hajnus már a célegyenesben!!! Lépcsőzés volt már???

Köszi a drukkokat, nagyon rendik vagytok. Tök fura érzések vannak ám bennem, ami azt bizonyítja, hogy nem nagyon tudom felfogni az eseményeket: egyik pillanatban ujjongok, hogy pár nap és kezemben lesz a kisfiunk, a következőben meg azon agyalok, hogy apuval minél többet kellene lenni, hogyan segítsek. Ilyen végletek közt nem sokszor voltam... :roll:

Remélem, ma hűl a levegő. Most egészen elviselhető.

Tündi :lol: Ruha nálam is bent, még a hűtőt akarom újra kipucolni, főzés hál Istennek megoldva (maradék)... De valahogy nekem sem füllik most semmihez.

Rilla :lol: Detto uez: minden összekészítve, már háromszor átnézve. Most jön az, hogy kezdek újra szépen kitakarítani (bár anyukám szerint az ablakot már nem kellene lemosnom)...

Fazon: nálunk is api látja csak, tegnap lett új "frizum".

na, most egy jó kis szurkálós-keményedés.... Nem bírok sokáig ülni...

Bim-bam LInácska :lol: :lol: Ha api győzött, akkor nem: Csilla Alexa??? Igazán szép Ablonczy-arc....gyönyörű bébi!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok! Ismét Anett nővére vagyok. Meglátogattuk tegnap őket, nagyon édes Matyi!!!! Rettentően hasonlít Mátéra.
Anett nagyon jól van, a sebe egyáltalán nem fáj (gátmetszés, bár lehet hgy arra már nem is volt idő?? :shock: De azt tudom ,hogy a méhszája repedt, azt tuti varták, és mondta, hogy közben nagyon fájt, mert a tavalyi sebeket (hegeket) nem nagyon tudták elérzésteleníteni)
Az utófájásai erősek, főleg amikor szoptat. De ez azért van, hogy összehúzódjon a méhe.
Mindenkit puszil, lehet, hogy már ma haza is engedik őket!!! Még nem sikerült beszélni most vele, talán már úton vannak.
Nem tud sms-t küldeni, mert a telefonját nem tudja tölteni, valami baja van,és más telefon van most nála.

Képek:
Kép Matyi Kép Máté így nézett ki

Kép

Kép
eda7

Sziasztok
Látom nem csak én szenvedtem az éjjel!
Akkorákat keményedtem ,hogy az csak na!
Apa teljesen rákészült,hogy na megyünk szülni :D,de nem lett belőle semmi.
Még azt is felajánlotta ,hogy akciózzunk ,de olyan bájosan ránéztem,hogy el is menekült előlem :D
Most itt ülök a nappalinkba és majd megdöglök a melegbe!
Nem tudok ülni sokáig, sem feküdni!
Olyan nagyon mehetnékem van......vagy úgy tennék vennék ,de ahhoz meg túl meleg van!
Na.....így marad a szenvedés!
Szívem szerint csobbannék valahol egy hatalmasat ,de félek,hogy elkapok most valami bacit :(
Pedig akkorát tudnék uszizni :D
Rilla
Majd írok mailt, de addig is jó babázást neked ;)
Piroska
Igen, nagyon jó lenne tudni,hogy ki van még előttünk....
Bár Én arra tippeltem volna,hogy valóban mostmár mi következünk....
Tesókám közölte,hogy ha így folytatom akkor lehet nem is oroszlán lesz a lányom hanem szűz :D:D:D
Na azt azért nem kéne :D

Most mennem kell ,mert jött valaki :(
ahhh,de nincs kedvem kimenni ebben a nagy melegbe!!!!

Majd jövök!
Puszi mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Jó reggelt Mindenkinek!

Hatalmas gratula az új babáknak és anyukáiknak (Bim-bam, Judy79), no meg persze a hírhozó apukáknak is!

Rilla - Felkeltetted a keresztlányod? Remélem, jó napotok lesz! Milyen otthon?

Irdab - Isten hozott itthon! Jobbulást, derűs, békés, gyógyulós napokat!

Madaran - De jó neked, hogy anyukád főz! Nálunk a mamik 200-250 km-re laknak. Bár az is igaz, hogy anyósom elég zsírosan főz, a saját anyukám viszont mindent agyon süt, párol, az összes ízt kifőzi az ételekből. A férjemmel sokkal jobban főzünk náluk és szeretünk is, de persze ezt mélyen titkoljuk...

Piroska - Megy a drukk nektek!!!

Én most a kertben netezek, fújdogál egy kis szél, a fa alatt elég kellemes, lehet, hogy itt kellene szülni, nem egy fülledt, meleg kórházban? :lol:
Tegnap lent voltunk a gödi csárdában halacskát enni házassági évfordulós laza ebéd gyanánt. Nagyon élveztem, csak mindenki rémesen barna és karcsú volt... Na mindegy, de nekik nincsenek olyan tündéri rugik összekészítve, mint nekem, és nem is várnak Ákoskát.
A férjem másodikai szülés-tippje nem jött be, lehet, hogy ez a gyerek már most makacsabbul ragaszkodik a saját elképzeléseihez, mint az én drágám? Ajjaj, akkor lesz velük pár harcom. :wink:

Kórházi pakk: én már olyan rég összepakoltam, hogy el is felejtettem, mi hol van benne, lehet, hogy újra át kellene nézni?
És hazahozós ruhában is elbizonytalanodtam a meleg miatt. Akik mostanság hoztak haza bébit, mit adtak rá? :roll: Én tettem be hosszú ujjú rugit, vékony sapit, kiskesztyűt, kiszoknit, + egy jó időre való rövid ujjú bodyt. Bent van még egy vékony kistakaró és persze a szülők által kicsikart kókuszpólyát is betettem a mózesbe, de utóbbi kettőt apuka hozza majd...
Egymásnak ellentmondó véleményeket hallok arról, kell-e az I-es Klinikára babaruhát vinni, így aztán a kocsi csomagtartóját szavaztam meg, ebből bármi is lehet.
Most még lélekben erősítem magam, hogy kellően erélyes, de higgadt és meg nem félemlíthető legyek szopi-ügyben. Állítólag ott a csecsemősök eléggé tolják ezt a cukros víz/tea projektet, én pedig már többször elnyüszögtem itt, hogy ezt nem szeretném. Szerencsére kaptam tippeket, hogyan lehet kivédeni az ilyesmit, remélem, nem lesz gond.
Amúgy du. CTG és doki, ma lesz az első alkalom, hogy én is viszem magammal a pakkom, bár jól vagyok, és a rendszeres mocorgáson túl egyáltalán nincs olyan érzésem, hogy mindjárt szülök. Sőt, néha még jobb, mint előtte. Ki érti ezt?

Kíváncsi vagyok, baba-ügyben kik kerülnek sorra a héten?! :lol:

Kép
goldplast

sziasztok

Beus
sojnálom h igy a végefelé ilyen rosszak a napjaid
nekem a 18-ik hétig volt mindenap rokakoma naponta 2x3x és hetekig hasmenés és semmi nem használt

Piroska

lehet h mavan a nagy nap :?: :wink:

Niko
nálunk is volt egy párszor h apa megállapitotta h biztos fázok és betekart de már leszoktattam rola :wink:

Tündi
hozzám nem akarsz jönni mosogatni :?:

a borotválás nálunk is apa feladata h minden igaz akkor este lesz ez a feladata :lol:

Margit
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok, aztán rohanok dolgozni kicsit ...

Judy: gratulálok a babához, szép nagy fiacskátok lett :lol: :lol:

Csilla: utólag is boldog szülinapot!

Nem tudom ki kérdezte, de augusztus 6-án lesz telihold!!!

Mi a hétvégén a Balatonnál voltunk :lol: Végre strandolós idő volt, bár a vasárnap már túl meleg is lett :shock: Én szombaton csak be-besétáltam a vízbe combig, aztán végiglötyköltem magam, vasárnap már csak tusoltam ezerrel hüvös vízzel, meg hűtöttem a fejemet is: jól bevizeztem a hajam :lol: :lol:
Összességében nagyon jó volt, ez volt a szezonzáró balatoni hétvége a részünkről, többet már nem kockáztatunk.

Délután megyek dokihoz, csütörtökön nst-re, kíváncsi vagyok mit mond az orvos.
Holnapra bejelentkeztem pedikűröshöz is, még soha nem voltam, de most már elérkezettnek láttam az időt, hogy kipróbáljam, mert a lábaim nagyon vacak állapotban vannak. Gondolom a +12 kiló miatt is, ami rajtam van :oops: :oops:

Ja, igen, Linácska: köszi az nst-s magyarázatot megtaláltam a babamozgásokat jelölő kis vonalakat, először fel sem tűntek :lol:

Bea

Kép

Kép
dbea

madaran: szerintem is nagyon ari a szülésznő, aki tegnap volt! És persze a doktornő az mindig hozza a formáját! Tegnap is, amíg én nst-n csücsültem, mondta apának, hogy kiadós szex, aztán kijön a kiscsaj! Erre a párom mondta neki, hogy higgye el doktornő én mindent megtettem az elmúlt napokban! A dokinéni mosolygott és azt mondta: aha, már odabent is bejön a kiscsajnak a téma! :lol:
Tök jó lenne, ha taliznánk a kórházba! Akkor megdumáljuk hétvégén szülünk?
pénteken megyek nst-re legközelebb! te mikor mész?

eda7: köszönjük Anettról a híreket! Matyi baba nagyon édes és tényleg tisztára a tesója! Mindenjót kívánunk Anettnak és várjuk, hogy írjon, ha tud!

niko: lényegtelen mekkora a pocid, a baba csinál magának helyet odabent!

kenderike: szupi, hogy a tesók jól fogadták a picit! Mennyi idősek? Gondolom segítenek, amit tudnak!?

kovisziszka

[quote="kovisziszka"]
írta:
kovisziszka
kenderike: szupi, hogy a tesók jól fogadták a picit! Mennyi idősek? Gondolom segítenek, amit tudnak!?

Nekem igazán nagy gyerekeim vannak, 17, 14 és 9 évesek és ők is lányok. Arany életem van, szeretnek babázni, főzni, alkotgatni, még géppel varrni is. Igazi lányos lányok. El vagyok kényeztettve velük. Ez az óriási előnye a nagy korkülönbségnek. Mondjuk kis félsz volt bennem, mert ők 3-an édes testvérek, a pici viszont csak féltestvérük.

Kenderike
Kép
kenderike

Most beszéltem Anettal, és ha a sárgaság véreredménye jó, akkor hazamehetnek ma. Doki szerint rendben lesz.
Már tegnap este a tejcsi is beindult, úgyhogy mára már csak eszik és alszik Matyi!
Gratulálál az utána megszületett babákhoz!!!

aranyosak vagytok, hogy szorítottatok nekem!!! Majd meglátjátok, mennyire gyorsan rohan az idő!!! Most, hogy Anett szült, bennem is felelevenedtek az emlékek,mert hasonlóan zajlott, csak nekem 1 órával később született Pepe.
Annyira jó babázni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
eda7

Sziszka :lol: :lol: mi is pénteken megyünk. 3 után... Attól függ, hogy pontosan mikor, hogy api hogy végez a melóhelyen...
Hacsak addig nem történik vmi... :?: :wink:

Jimbone :lol: De jó, hogy jobban vagytok! Mesélj kicsit Donátról!!! :lol: :lol:

Dbea :lol: Balcsi 8) 8) hm!

Eda :lol: Köszönjük a híreket Anettékról!!! Nagyon hasonlítanak tényleg!! :wink:

Húú, csajok!!! RÉszletes szüléssztorikat várunk!!!!!!!!!!!! én nagyon szeretem olvasni!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adri :lol: :lol: Te is gyere, ha tudsz!!! Remélem, egyre jobban vagy!!!

madaran

Bimbam, gratulálok a picurhoz! Jó látni, hogy aztért minden baba megérkezik előbb-utóbb, én néha azt érzem, hogy sosem fog már eljönni a szülés ideje, olyan jó lenne már látni, milyen lesz a második kislány, mennyire hasonlít a tesóhoz.:)
Piroska, biztos segít az összebújás nekem a doki is azt mondta, hogy lehet szexelni, de akkor tuti jön a baba! Van olyan ismerősöm, aki mindent bevetett, hogy hamarabb jöjjön a baba, mégis pontosan csak a kiírt dátumon érkezett meg, úgyhogy nálatok is lehet hogy ez lesz a helyzet.
Madaran, nem lehet könnyű neked, átérzem, az első kislányomnál derült ki, hogy anyósomnak mellrákja van, nem volt könnyű, de olyan sokat segített neki a tudat, hogy jön az unoka! Ez biztos hogy apukádnak is erőt ad.
Hétvégén vidéken voltunk, vasárnap időszakosan jöttek a fájások, teljesen azt hittem, ez már a szülés lesz, aztán szép lassan elmúltak... szerdán 3. ctg.

Kép
Kép
Kép
oui

Rilla :lol: ketten maradtunk a 20-aiak közül...Hűha!! :roll: :lol:

madaran

Ja, bocs, tényleg, Orsi :lol: :lol: Te is 20-ára vagy kiírva! Akkor hárman... :wink:
Egyébként Apunak tényleg könnyebbb, sokat emlegeti is Zsigit! Várja nagyon.(mondjuk már van a két nővéremtől 8 :shock: unokája!!!)

madaran

madaran: nálunk is attól függ, mikor megyünk, hogy apa meddig melózik! :lol: Lehet, hogy összefutunk!?

kovisziszka

Sziasztok Kismamik!

A 2007. szeptemberi babák topikból "zavarlak" benneteket. :D
Mei tai-okat készítünk, ha érdekel benneteket, megnézhetitek a kínálatot a teszveszen. (Teszvesz/keresés/felhasználó keresése: gremese).

Ha valamelyik megtetszik, írjatok privit, és elkészítjük babanetes áron! (Sima, galléros: 4700 Ft, alvócsuklyás: 5300 Ft).

Folyamatosan lesznek mei tai-ok, a legegyszerűbb az, ha a teszveszen követitek nyomon. (Már akit érdekel). :)

További kellemes babázást, a pocakosoknak kitartást és szép napot!

gremese

Kép
Kép
Kép
gremese

Én is jelentkezem a nemalvósok táborában. 11-kor feküdtem le, de óránként pisilni jártam. Aztán 6-kor kelni kellett, mert 7:30-ra vittük Lilit fülészetre. Gondoltam majd ma délután, de ez a buzi srác már megint zenét üvöltet. Már komolyan kezdi kiverni a biztosítékot, így teljesen kész leszek, mire szülnöm kell. Aztán holnap is mehetünk vissza 7:30-ra fülészetre, pedig azt hittem, holnap már aludhatunk sokáig.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nikó,a folyadékfogyasztásommal lehet vannak gondok,sosem voltam az a nagy ivó,de most bekészítettem magam mellé egy nagy üveg ásványvizet,próbálom majd legküzdeni.

Anna,amiken gondolkodsz azok sztem ilyen esetben természetesek.De apukádnak a 8 unoka ellenére is biztosan erőt ad Zsigi születése!!!
Hütő kipucerválva? :wink:

Eda,köszönjük a friss infókat.Én írtam Anettnak sms-t,de akkor már érthető,hogy miért nem tudott válaszolni!:)
Jó,hogy ma már otthon lehetnek! :) És tényleg hasonlítanak a fiúk! :)

Noki,vegyél egy jó hidegzuhanyt :)

Goldplast,nálunk a kertben semmi árnyék nincs....pedig jó lenne :) Írigy-írigy...

Margit,utálok mosogatni :!: de sajnos muszáj,így ha nem haragszol mosogatni nem mennék el.. :wink: :wink:

Dbea,igazán jó időt fogtatok ki balcsizni az tuti :) Jövőre meg már vihetitek babócát is :)

Sziszka,jó dumája lehet ennek a dokinőnek :wink:

Jimbone,és mit mondott doki néni,kimegy megnézni Donátot?Áron jól van a mamáéknál?Holnap után újra otthon lesz.Te hogy vagy?Tejecske?Férjed javulgat?

Kenderike,neked akkor tényleg jó,hogy ilyen nagyok a lányok :) És sztem attól,mert a féltesójuk még ugyanúgy szeretik :wink:

Lina,miért kell visszamennetek a fülészetre?Mit mondtak?Szomszéd :evil: magyarázd el neki merről hány méter a téma....

Én megfőztem,kimostam,még egy adagot gyorsan kiterigetek és megint mosogathatok :? Luca alszik,de sztem nemsokára ébred.Apa fogászaton...elvitte a sok pénzt :cry: :cry: :cry:
Este meg nyársalunk egy kis baráti társasággal,tényleg nem leszünk sokan...de már várom :) Azt hiszem jól teleeszem magam :roll: :oops: :P

Kép
Kép
tundi24

Linácska :lol:
Mi volt a fülészeten? Lili hogy tűrte? Megint kis hős volt?
Valaki írta a múltkor, hogy csöngess be hozzájuk reggeltájt!! Sztem biztos reagálni fognak rá!! mEG talán nem ártana egy "beszélgetés" először szép szóval, aztán ha még egy ilyen hétvégi muri, akkor erősebben. Sztem a legrosszabb, ha úgy teszel, mintha semmi nem történt volna, mert akkor azt hiszik, ez a természetes!!! Bunkók!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

madaran

Tünde :lol: :lol: hűtő kipipálva megint! :wink: és bár nem régen ganéztam ki, azért nem semmi, miket találtam :oops: :oops: (kutyinak némi kolbászvég itt-ott)

Sziszka :lol: Tök jó lenne találkozni!!! :lol: :lol:

Nem tom hogy vagytok vele, de nekem nagyon hiányoznak a babások, úgy elfogytunk... :cry: Aki tud,a béjbi mellett jöjjön oszt meséljen!!!!!! MEg persze képeket is szeretnénk!!!!
énisakarokmárbabázni

madaran

Madaran, én esetleg el tudom mesélni a 3 évvel ezelőtti szülést, ha érdekel:).
A sote1-en volt.

Kép
Kép
Kép
oui

Anna,egyet értek veled.A babásoknak is tessék írni amikor van egy kis idejük pihenés, képpen írjanak :)
Te is fogsz már nemsokára babázni nyugi :)

Kép
Kép
tundi24

Ja,még az utófájásokról akartam írni:nekem az sem volt :roll: a csecsemős nővérek mindig kérdezték,hogy érzem-e az összehúzódásokat szopiztatás közben,és mondtam,hogy nem :roll: néztek nagyokat,de tényleg nem éreztem semmit sem :shock:

Kép
Kép
tundi24

Oui,mesélj csak :wink:

Kép
Kép
tundi24

Tündi

Én sem voltam egy nagy ivó de most, mint egy kacsa. Folyton viribülök. Kell a folyadék ebbe a nagy melegbe. MOndjuk vizet azt utálom de nestét azt 2 üveg lemegy 1 nap simán, mellé bodza szörp, málna szörp.
Anna:

egyet értek tényleg jöhetnének a babások mesélni.

Linácska:

Mi nagyon sokat vitáztunk a felettünk lakó sráccal pont a zene bömböltetés miatt. Elöször rendörséggel fenyegetőztünk és mindig felment férjem vagy én ha már elviselhetetlen volt a zaj. Gondoltam csak megunják de nem. Akkor mondták ha ilyen gond van a polgármesteri hivatalba lehet feljelentést tenni. Kértem a hivatalba egy tájékoztatót mivel jár ha feljelentem őket. ezt lefénymásoltam és ajánlott levélként feladtam neki postán. Azóta nincs zene üvöltés. A lényeg zargatni kell őket mindig.

Lili füle jobb már?

Szilvi:

Akkor jó, én meg aggódok rajta mindig nem tul picike a Gréti. De jó lesz neked ha nem egyedül leszel a korházba, mármint ha összejön és lesz egy ismerős arc.

Vasalás kipipálva, most megyek a labor leletér ha hazajöttem felmosok és kifőzöm a szilvás gombócot. Reggelire 4 szelet lekváros kenyeret ettem 2 bögre tejjel még nem vagyok éhes.
nikó

Madaran,
szombaton beszéltünk velük, vagyis nem velük, hanem a szomszédjukkal, mert őket ismerjük, és ők rokonok. Állítólag kerestek minket a szülei, mert szólni akartak, csak nem találtak. Mondjuk így már más lett volna. De most megint üvölt, én meg szeretnék pihenni egy kicsit.

Lili füle már úgy nézett ki, hogy jó, de tegnap délután lefeküdt, aludt 14:15-től 18:45-ig, de akkor is már mi keltettük. Láttam a párnán, hogy véres, a füle, halántéka tiszta vér volt..., szóval vittük ügyeletre, kipucolták, kiszárították. Valahogy a dobűri nyálkahártya bedurrant ennyire antibiotikum mellett. Úgyhogy most kapott másik gyógyszert, mert valószínű pont olyan bacija van, ami rezisztens az Augmentinre. Tenyésztetni meg nem sikerült, mert pont nem volt váladék akkor, amikor reggel mentünk. Megbeszéltük, hogy most éjszakára nem teszünk vattát, hogy ne szívja fel, és akkor holnap reggel talán tudnak venni. Doktornéni felajánlotta, hogy szívesen hazaviszi Lilit, és amikor látja, hogy jön a váladék, akkor már le is tudja venni :lol: Szerintem amúgy kedveli a lányom, meg ugye csodájára járnak, hogy 3,5 évesen egyedül ül a székbe, tartja a fejét, hagyja, hogy csinálják, amit kell.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Hiányoltatok a babásokat igy gondoltam irok.Egyébként olvasó üzemmódban vagyok.Ma már teljsen egyedül a 2 fiúval.
Reggel 8kor keltünk :D majd Atit megetettem utána peig porszivozás és felmosás jött.Hála istennek főznöm nem kell maradt tegnpról és szerintem holnapra is lesz még belőle.
Most mindketten alszanak.

Tegnap kimostam ajátszószőnyeget és letettem rá Atit persze Márk is egyből rajta fekszik.Azért eléggé figyelnem kell,hoghy nehogy véletlenül megrugja.

17én megyünk a gyerekorvoshoz és ha Ati addig eléri a 3 kilót megkapja a2 hós oltást.Szerintem tutira eléri mivel szombaton 2780 gr. volt.

Eda.köszi a jelentést Anettről.Remélem rendben lesz a vérvétel eredménye.

Jimbone:hogy vagy?Áron mikor jön haza?Férjed jobban vn már?
Vendég

Nem is mondtam, ma befejeztem a felkészülést azzal, hogy csináltattam magamnak egy jó kis "kórházálló" frizurát. Jó rövid lett.
Volt ott egy 24 éves srác fodrász is, és mondta, hogy 12 évesen kezdte még Halason, és egy 8,5 hónapos kismama fejét úgy megmasszírozta, hogy másnap megszült.
Mondtam is, hogy én is ilyet kérek, igaz én egy csajnál voltam, de vagy 15 percig masszírozta a fejem. Hát még vagy 1 órát elviseltem volna.
Most már jó lenne, ha jönne Levi, hogy a férjem minél többet velünk tudjon lenni augusztus végéig.

Ja, és átment a sráchoz, szólt, hogy csak egy kicsit halkabban, mert nálunk a kislány még délután alszik, és hatszor elnézést kért, és már nincs is zene. Éljen!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Hát aki teheti ne menjen ki, bazi meleg van itt pihegek az ágyba szakad a víz rólam. A hasam alja majd leszakad ettől a sétától. Marhajó, hogy ilyenkor van leletkiadás.
A vérképem alakul de szerintem fogok még kapni szurit sajna. A HGB 101 volt utoljára most 109 és 120-tol jó.
Nem tudom felhívjam -e a szülésznőt , a vizeletben van fehérje: 12 .
A vérnyomi az a béka segge alatt van és a vizesedés sem változott. meg holnap megyek NST-re.

Linácska:
Örülök, hogy nincs zene! remélem Lili füle alakulgat és sikerül mintát venni holnap.
nikó

Sziasztok!
Gyors bekukk, nálunk semmi újdonság. Borzasztóan nyűgös vagyok, és elegem van már mindenből és mindenkiből. Mivel ma lenne a D-day, az ismerősök már nem hagynak békén, hogy na mi van már. A meleg kikészít engem is. Nagyon szeretném, ha megindulna most már a szülés, azt sem bánom, hogy a dokim szabin van. Ha visszajön, úgyis indítani akar, és attól én továbbra is parázom.
Na ennyit rólunk, kitartás minden kismamának és jó babázást a többieknek! Vigyázzatok magatokra a nagy melegben!

Adri

Kép
Kép
flake76

Oui
engem érdekel föleg h én ott fogok szülni.

Tündi semmit nem utálok jobban mint a mosogatást :oops:

Margit
Vendég

linacska:
Sajnalom szegeny Lilit. Biztosan ijeszto is, ahogy latod, hogy jon a ver a fulebol. :shock:

Judy:
Gratulalok! :) Varom a kepeket es azt is, hoyg meselj ha mar lesz idod!

tundi:
En meg pont allandoan innek... Tegnap epp osszeszamoltam, hogy 4 litert ittam siman, plusz dinnye, meg leves ... :roll:
Sajnos ferjecskem csak Timinel csinalta nekem a borotvalast, most valamiert nem akarja csinalni, igy kenytelen vagyok magamnak. :(

dbea:
Irigykedem a Balcsi miatt, ilyenkor tenyleg ott kell lenni... En mar iden nem megyek az tuti. :(

utofajas:
Nekem sem volt, mondjuk nem is mukodott nalunk eleinte a szopi, mint egy vakuum, lehet azert sem. :roll:

Viszont a tegnapi fantasztikus borotvalas kozben vagy utana nem tudom, de kijott frankon az aranyerem (vagy a szortelenito kremtol lett dudorom???), ugyhogy ma ugy erzem, mintha mar a ga

Voltam ma reggel uh-n, fowmetrian, elegge jol elvan bent a fiam. A szonografus szerint ilyen feltetelekkel meg akar 2 hetig is kihuzhatja. A mehlepeny csak II-III fokban erett, a magzatviz is elegge sok meg es 3500 gr folott mertek. A meretei amugy pont 1 hettel nagyobbak a koranal... Orulok, hogy jol van, de en mar ma szeretnek szulni!!! A szonografus avval koszont el, hogy legyek turelmes... :cry:

madaran:
Enisenisbabazni akarok mar..... :wink:
Szerintem teljesen normalis, hogy banat es boldogsag kozott vagy allandoan. Sajnalom, hogy igy kell lennie. :cry:

oui:
Engem is erdekel a szulestortenet...

baratodildi

Ezt még 3 és fél éve írtam, úgyhogy "friss" élmény, pár nappal a szülés után.

Hosszú lett, és nem szépítettem semmit, aki fél a szüléstől ne olvassa el:). Nincs benne semmi borzasztó egyébként, gyors volt nagyon, nem volt komplikáció.

"13 nappal a kiírt időpont előtt vagyunk, másfél nappal egy kiadós hegyi séta és egy esti pohár bor után (nem tudom ennek van-e köze az egészhez, de hónapokig nem ittam semmit előtte, úgyhogy talán igen). Délutáni ügyintézés, 3-kor a munkahelyemen bent adminisztrálok, és azon kuncogok magamban, hogy ha ezek tényleg fájások, vicces lenne bent megszülni, de angyali mosollyal hallgatom közben a tb-s ügyintézőt. Fél óra múlva a pasimat kérdezem a kocsiban, hogy van-e stopper a telefonomon - félve vallom be, hogy valószínűleg fájásaim vannak. Izgulok. Jó lenne túl lenni rajta, de azt sem tudom, hogy min... Van stopper. Ismerőst felvesszük a kocsiba, majd megállapodunk, hogy most talán nem megyünk fel hozzájuk, mert 4 perces fájásaim vannak. (Ebben nem voltam biztos, ugyanis azt sem tudtam mi az a fájás.) Kórházba be, ott kb 1 óra mire megvizsgáltak és felvettek, talán 4-fél 5 körül kerültem be a szobába, megfigyelésre. Rámtették a fájásmérőt. Az elején még vicces is volt, hogy láttam ahogy emelkednek a számok ahogy jön a fájás... aztán nem is tudom hogy jó volt-e vagy sem, hogy előre tudtam mikor jön, mert a férjem megszorította a kezem előtte a számok alapján. Állítólag csendben és hősiesen :) viseltem a vajúdást, na én az egészből annyira emlékszem, hogy végig csukva volt a szemem annyira fájt, és csak azért nem sikítoztam, mert 1. tudtam hogy attól nem fog kevésbé fájni 2. a fájdalom annyira leszívta az erőmet hogy nem tudtam egy hangot sem kiadni 3. úgy éreztem, hogy rászedtek: senki nem mondta hogy valami tud enniyre borzasztó lenni. Talán a legnehezebb az volt, hogy tudtam hogy ezt végig kell csinálni, bármi történik is. Hogy most már nem lehet kiszállni.
Este 3/4 9-kor megszületett a kislányunk. Erről most nem is írok többet. Ma már (10 nappal utána) nagyon jó erre visszagondolni, de utána még napokig sírás fogott el ha rágondoltam. "

"3 embernek kell megköszönnöm, hogy ott voltak: a férjemnek, a szülésznőnek és az orvosomnak. A férjemnek, mert nélküle lelkileg biztos hogy nem bírtam volna. Ha ő nincs ott, akkor lehet hogy meg sem tudom szülni. A szülésznőnek, mert annak ellenére, hogy nem választottuk ki előre, úgy segített, mintha az anyám lett volna, pontosan akkor maradt ott az ágy oldalánál fogni a karom, amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Az orvosom: rövid ideig volt velem, egyszer a vajúdás alatt jött be, aztán persze a kitolást ő irányította, de végig a lehető legnyugodtabban szólt (pontosan úgy, ahogy a terhesgondozás alatt - azaz egyszer sem paráztatott be semmivel feleslegesen), és hatalmas biztonságérzetet adott. Felajánlotta az EDA-t, de annak ellenére, hogy úgy gondoltam előtte, kérni fogom, nem kértem: nem tudtam elképzelni hogy a fájások közben még a gerincemen is matatnak egy tűvel. A kitolásnál az orvos elmondta, hogy hányadik tolásra fog kibújni a baba, és tényleg akkor tették végre a mellkasomra. Maga a kitolási szakasz nagyon váratlanul jött, egy ideje már ugyanolyan erősek voltak a fájások, nem erősödtek tovább. És egyszer csak nyomni kellett - borzasztó megkönnyebbülés volt. A kicsilányt magzatmázasan azonnal a mellkasomra tették, talán sírtam is - nem tudom - de végre megsimogathattam.
Aztán elvitték megmosdatni, közben volt egy nagyobb ájulás, felmosás, egy órányi lábadozás, majd egy órányi megállíthatatlan remegés, nem tudom hogy mindez előtt vagy után kaptam vissza a babát...szóval még két órát vele lehettünk...a szemem közben alá kellett támasztani hogy ne dőljek ki. Majd miután elvitték, pár órás fogságba kerültünk a szülőszobán, ami valamilyen szinten jó is volt, hiszen utána 3 napig kb 10 percekre láthattuk egymást. De ez már egy másik sztori: a gyermekágyas napok."

Annak aki a sote 1-en szül: nem kellett semmit vinni a babának, mindent adtak, ruhát is (én külön megkértem hogy saját body-ban lehessen, egyébként pólyázták). Látogatók nem mehettek a szobába, csak a folyosón lehetett megnézni. Nekem csak a férjem jött be, de 1-2 percnél tovább nem is vittem ki a picurt, tél volt. A csecsemősök nem voltak segítőkészek, de azóta lehet hogy változott a helyzet. Gátsebre kaptam fájdalomcsillapító tablettát, kellett is, és ha elfogyott, kértem, adtak:). Kórházi hálóinget is kaptunk. Első este nem volt velem a picur, csak hajnalban kaptam meg. A fürdetést a nővérek csinálták, anyukák nem is mehettek be.

Kép
Kép
Kép
oui

Nikó,te is tudod milyen fincsiségeket kell inni :)

Lina,na akkor hátha hamarosan meglesz Levi :) Én szerdán este megyek fodrászhoz,de csak melíroztatok :) Remélejük a szomszéd tényleg alábbhagy a zenehallgatással.

Sissi,az tök jó,hogy egyszerre alszanak a fiúk.Én is szeretném ha vhogy így alkulnának a dolgok,hogy délben egyszerre legyen tente.17éig biztosan lesz Ati 3kg.Szegényke szurit kap :? De biztos ügyes fiúcska lesz.

Kép
Kép
tundi24

Na itt vagyok, gondoltam benézek...

Flake76 már csak te vagy előttem, úgyhogy gyorsan meg kéne szülnöd hogy aztán én is szülhessek :lol:
Miért parázol az indítástól?

És tényleg akik már szültetek, éreztetek a szülés előtt olyasmit mintha valami kiakarna pottyanni belőletek. Én ma folyamatosan ezt érzem hogy valami kiakar jönni akkor egy picit fáj is és aztán elmúlik.
Fura érzés :roll: De mintha valami meggátolná hogy kijöjjön :roll:

Madaran: tudod mennyit kell lépcsőznöm mivel tetőteres házban lakunk, de az sem használ :cry:
Vendég

Piroska,
én benne lennék a gyors szülésben most már nagyon. A hasam állandóan keményedik, pedig ülök és fordítok szinte egész nap. Az indítástól egyébként azért parázom, mert mindenki azt mondja, hogy nagyobb eséllyel lehet császár a vége, ráadásul nekem valami ballonos/kanülös indítást ígértek be, ami már elmondás alapján sem tetszett. Örülök, hogy Linácska elmesélte a múltkor, hogy az ő indított szülése milyen volt. Ez azért bíztató....

Mindenesetre az indításig még van egy kis idő, elvileg 6-án történne a dolog (az 40+3), de a papíromon az van, hogy a méhszáj státusz függvényében. Tudja valaki, hogy ez mit jelent? Amikor pénteken nézte a doki néni, akkor 1111-et írt a papírra, erre pedig azt mondta, hogy nem indítana rá.

Adri

Kép
Kép
flake76

Sziasztok!
Egy kis életjel!

Nagy-nagy gratuláció a friss anyukáknak és babáknak!
Mindenki ,olyan szépen-gyorsan szül....remélem Én is...és nagyon szépek-egészségesek a babák!

Köszönöm szépen a hsz-eket,amiket írtatok Nekem...nem vagyok ám ,olyan erős....azért sokat elkap a sírás....főleg ha a férjem is sír...
:cry:

NST-im jók,nem mutat fájásokat....a héten elvileg nem szülhetek,mert se szülésznőm-se dokim....bár dokim megjegyezte,hogy ha megvárom másfél óra alatt felér Balcsiról...szeretem ezt a dokit!Annyira figyelmes és a helyzetem miatt még jobban...úgy érzem...
Pénteken megyek újra NST-re,vérvételre...jövő héten meg még egy utolsó Uh-ra!A héten még szedhetek Mg-ot....doki kérte!

Ma Natinak is megvettem a sulihoz mindent....nehogy férjemre hagyjam...van Neki elég baja....

Drukkolok Mindenkinek!További szép szüléseket és boldog babás napokat kívánok!!!
Ha Belcsi kikívánkozik....tuti tudni fogjátok....írok sms-t!

kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok
Régen jártam már erre. Gratulálok azoknak akik már megszültek, jó egészséget nektek és a babáknak.
Nekem most újabb paráim vannak,néha a babám úgy mozog mintha remegne 1 pár másodpercig, minta nagyon gyorsan mozogna.Eléggé meg szoktam olyankor ijedni. Nektek szokott ilyet csinálni a babátok? remélem nincs semmi baja.

Kép
krisztina25

Kandi
Reméljük a picid megvárja a dokidat ;)
Vigyázz nagyon magatokra!
Krisztina
Nekem naponta 1x csinál ilyet a lányom kb 1hete.
Eszembe sem jutott ,hogy ez rosszat jelentene,viszont elképzelni nem tudom ,hogy mit csinálhat ilyenkor!
Flake
Én is parázom az indítástól,de ha az kell,hogy kijöjjön a lányom akor legyen!
Tesómnak indított szülése volt és egyáltalán nem volt semmi probléma.....én ezzel nyugtatom magam!

Borotválás nálunk úgy megy,hogy elkezdem magamnak és utána apa befejezi ott ahol hagytam szőröcskét...mondanom sem kell,hogy utálja,de én 2-3 naponta mindig kérlelem ,hogy naaaaaa légyszi ....lehet,hogy megyünk szülni és nem akarok dzsungel Georgené lenni :D

Kép
noki&potyi

Flake,még van idő éjfélig,addig még lehet 3ikai babócád :)

Piroska,doki után jelentkezz!

Oui,köszike a szülsétörténetet! :) Te végülis a munkahelyedről mentél szülni :wink: De úgy látom a gyermekágyas osztállyal máshol is vanank gondok nemcsak nálunk.

Kandi,jó,hogy jelentkezel!! :) Belián meg megvárja a dokidat :wink: De tök rendes ,hogy így felajánlotta,hogy felutazik a balcisról is ha esetleg meggondolná magát a kissrác... :wink:

Ildi,írigyellek hogy sokat tudsz inni.Én sajna sosem voltam egy nagy ivó,talán ebből adódóan is lehetnek az emésztési gondjaim is.

Krisztina,sztem semmi gond nincs a babáddal!

Nálunk meg elmaradt ma a nyársalás(pedig a gyomrom már nagyon rákészült),áttettük holnapra,mert apa nem ehet ma még csak pépeset,úgyhogy tejbegríz lesz helyette.De tök jó,hogy a többiek megértétték a dolgot :) Monjduk tudtam én hogy megértik :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok lányok!

Én is gratulálok Judynak a trónörököshöz, szép nagy méretekkel rendelkezik a fiúcska :)! Remélem, hamar láthatunk róla fotót :)!

Adri, jó, hogy otthon vagytok! Gyere és mesélj, amint tudsz :)!

Én ma voltam nst-n, a leányzó nagyon mocorgott (a hétvégén biztosan rápihent, mert akkor csak hébe-hóba éreztem), szapora volt a szívverése, így utána el is küldtek flowmetriára, de ott mindent rendben találtak. Sikerült az uh-n fotót is csinálni róla, olyan lent van a fejecskéje, hogy csodálkozom, hogy még egyáltalán bent van ez a gyerek :).
Legközelebb csütörtökön megyek nst-re.

Kép
angelita

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Tegnapi hazajövös nap képei.
Ennyire tellet most, bocsánat.
Gyors kérdés: babások, ki hogyan szoptat? 3 óránként, vagy hagyjátok a baba igénye szerint kelni. Már a tököm ki van, mert mindenki mást mosnd, kérem a jó tanácsokat. Tegnap éjjelt Zorám amúgy végig aludta.
Imádom.
Puszi mindenkinek, és majd jövök még.

Adri

Kép

Kép
irdab

Már ennyi babánk van :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Anettoo, Bim-bam, Judy

Kép
Vendég

Sissi
Nagyon szépek vagytok!
Az jó, hogy Atinál mindent rendben találtak a fejlődésneurológián!

Eda
Köszönjük a beszámolót, képeket!

Madaran
Sokat gondolok rátok! Apukádnak mielőbbi jobbulást!

Kenderike
Akkor a tesók babázhatnak! :lol: :wink:

Oui
Táblázathoz írsz nekem adatokat? (priviben) :wink:

Linácska
Lilinek mielőbbi gyógyulást!
Szegénynek mennyi probléma van a fülével :cry: :cry: :cry:

Kandi
Az nem baj, ha sírtok...kijön a feszültség... és próbáljátok meg a pároddal megbeszélni a dolgokat... az nem jó, ha a fájdalmat magatokba zárjátok...

Irdab
Gyönyörű :lol:
Én igény szerint szoptatok, kb. olyan 2-2,5 órákat bír ki Mili kaja nélkül...éjszaka kb. 4 órákat alszunk...
Nekünk azt mondták, hogy nappal 3 óránál többet ne hagyjuk aludni, éjszaka lehet 4-5 órás kajaszünet...

Ma voltunk orvosnál. 3210g :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?