Sziasztok!
Kiscsillag,
Jaj, te most olvasom, amit írtál így reggel, éns is fent vagyok, csak wordbe írom, és látom soraid... kiartás, kitartás, kitartás! már nagyon hosszú utat megtettél.... szerencsésnek érezheted magad... szerintem se hívd fel "apát" érkezzen meg legalább... tudod ez a fórum olyan, ahol lelkizni is lehet, sőt, kell is, hhogy miközben ennyi dolog ér bennünket, fel is tudjuk őket dolgozni! Az utró elhagyásához pedig gratulálok! látod, idáig is eljutottál!
Hajnóca!
Nem tudom, találtatok e már programot a hétvégére, de én egynaposat tudok ajánlani... már biztos voltatok, de ha nem: Kismarosról megy kisvonat, azt hiszem így hétvégén gőzös is, Királyrétre. a kocsikban nagyon romantikus, igazi kályhával fűtenek... Aztán, ha felértetek, lehet rövid sétát tenni, vagy akár hosszút is, még túrázni is... Ott fenn van egy étterem, most az az újdonság, hogy svédasztalos ebéd van náluk. de ha nem akartok, Ksmaroson a kisvonatállomás megállójától 10 méterre van egy isteni és olcsó étterem, a la carte. Pl. egy főre 800-1300 ft ért is van rengeteg jó főétel. (van 2300-ért is) Vonat indulást a kisvasút.hu-ról szoktuk nézni...
Csibe, lehet, hogy 3- lombikot támogatnak egy évben, de nekem még csak egy volt, és az is augusztusban kezdődött, és szeptemberben fejeződött be. Biztos karácsony-ünnepek és a nagy takarítás miatt nem lehet decemberben... Lehet, hogy az is baj, hogy én nem adtam hálapénzt egyáltalán, csaka magánrendeléseken, ami volt 3szor 10 ezer ft...
Tényleg Csibe, megírnád nekem is priviben, hogy hol lehet nagy mennyiségben teszteket venni jó áron?
Julika!
nagyon drukkolok nektek! Annyira jár nektek a komplikációmentes könnyű terhesség... kitartááááás! Most már csak elköltözik rókakoma tőled... Gondolok rád sokat! Húúú, abban a picurka parasztházban bölcső lesz, vagy kiságy a babának mikor megszületik? Gondoltatok már erre? Mi is parasztházat szeretnénk... 2 lehetőségünk van, napokon belül eldől, hogy melyik lesz... Ha sikerül, én nagyon szeretnék bölcsőt...
Dezsi! Igazad van, így kell nézni... Már könnyebb is, ha így nézem... Megnyugtatásként azért ház ügyben: a madarak is először fészket raknak.. Sokan mondják, hogy ha nincs hova, nem is jön a baba.. Én ezt azért nem mondanám, de ha már most van hova, az csak előre lendítheti a dolgot.... és higgy benne! Dezsi, nekem is fixa ideám a vonalzó, segít a tájékozódásban, de az enyém az stangált örökre, hiába csinálom újra, nem moccan... lehet, keresek egy másik oldalt, ahol sikerülni is fog úszósat
kreálnom...
Kata 79
Örülök neked! Jövő szerda az már a hosszú hétvége utáni közvetlen első munkanap! hamar el fog jönni
ti is gondolom a pároddal lesztek sokat a 4 napban... A gynevac-ot mi is beadatjuk... ártani nem árthat....
Lányok, mindegy hol veszem, ugye?
Apacs, az a lényeg, hogy gyere, nem baj, ha össze visszának érzed... csak írj! (Egyébként szerintem nem az
Katavirag,
Az én orvosom sem hisz a gynevac-ban, de én azért nem hagyom ki... Az ő üzletét végülis ez csak ronthatja, jó, hogy nem javasolja... téged hogyan talállak meg az iwiw-en? én is meg szeretném nézni a pocis képedd... vagy ide is feltehetnéd ....
Lanyané,
De jó, hogy szóba hoztada kineziológust! Én már 2 hete kineziológust keresek... a lelki blokkokat szeretnénk feloldani, ha vannak... te hogyan találtad a tiéd? esetleg ajánlanád őt? Helyileg hol van? És te egyedül jársz hozzá, vagy a pároddal? Én így -is úgy is szeretnék... anyagilag mire lehet számítani? És minimum hányszor szoktak menni?
Mzsani, hát, ha nem új házat akartok venni, akkor tényleg lehet, hogy érdemes kivárni a második(és harmadik
) baba érkezését... sok pénz az, ha nem muszáj, én várnék... nekünk lépnünk kell mindenképp, mert most vagyunk hitelképesek, és fel szeretnénk venni vagy 5M-t...
Bella! nézd úgy szerintem, hogy most rengeteget dolgozol, és utána rengeteget fogsz pihenni !
addig is gyorsan megy az idő... húúú, már csak 4 nap és indulsz! Szuper!
Pandus!
Ügyesek vagytok, te és Dóra! annyira jó hallani az ilyen híreket !
Tényleg, te dolgozol?