Sziasztok!
Kavics!!
Egy hónapot tévedtem............ Vazze!!! Igaz, ami igaz, uténa is néztem!
Aztán meg:
Nóri nem gagyog, illetve alig-alig! Gyakorolja az átforgást ugyan, de eszében sincs átfordulni, én meg nem fogom siettetni. (Egyszer sikerült csak, de akkor félfeneke fennebb volt!
)
Nem tudja amit Szilas is a képen, a könyökét nem nyújtja az istennek se, könyököl hason!
És nem alszik el egyedül, de legalább nem kell seggét rázni, elég, ha a homlokát simizem! Ennyit tudtam így elérni!
És nem és nem akar egyedül lenni, ha ébren van, mindig kell valaki legyen körűle, mert egyébként előbb nyűg, aztán ordítás van 5-8 perc után!
Nem hajlandó hason játszani, neki a hasalás az az alvás!
Még nem fog, csak nyúlkál, és egyetlen hangos kacaját sem hallottam még!!!
Igen, az éjjelt átalussza, de még mindig 3 óránként eszik napközben, kivéve, ha óránként, mert meleg van..................
Ordít, ha valami nem tetszik, türelme nulla!!! (Vajh ezt kitől örökölte, és ki erősíti benne tovább??????
)
Ezt csak azért írtam le, hogy lásd, lehet hasonlítani, de ugyan minek?????? Annyira aranyos a fiad, ezt komolyan mondom!!! Tök más mint Nóri, aki zizegős idegbajosnak tűnik mellette, még akkor is, ha időnként Szilas is nyűgös! Minden szép veletek, ne aggódj!!!!
((((((((((((Így ölellek))))))))))))
Csakegy!
Mizu???????????????????????
Anyóm!
Ezek nem komplettek na.......... Biztosan nem fognak hüvelíibe kényszeríteni szerintem, de akkor meg minek csinálják ezt a fesztivált????? Betojok.......
Monee!
Hát na végre már, hogy a gyereked lelassított egy kicsit!!! Csak lazán. Úgy, ahogy Rambóka mondja, rangsorolj! Takarítani apa is tud, varrni nem!!
Kir!
Én nem tudom, ki mit fog majd írni, de tőlem aztán mondhatta a doki, hogy nem lehet lázas a fogzástól, Ákos biza az volt!!! Szerintem ez attól is függ, hogy lázasodós e a kicsi vagy nem! Ákos olyan mint én, szíre-szóra felszalad a láza! T-m pl. 38,5-nél már tályogos mandulagyuszis, és lábra nem tud állni a fertőzéstől, mire eddigre felmegy a láza....... Őt nem hatja meg egy nátha, míg én egy kis náthától is azonnal belázasodom! Szóval milyen Tibike????
Koriági!!!!
Szia, jó téged látni!!! Már próbálja az ácsorgást Eszti???? Tündéri kis formás a kiscsaj! Ez az alvás............ Ezen valamit változtatni kell, az biztos!
Én nem tudom mi lehet, de ez borzalom...................
Gina!
Dorina annyira sokat fejlődött. Jó ránézni!!!! És nagyon kis ügyes! Így tovább!
Lecsó!
Tejed????
Dimet!
Szóval Zsuzs elkezdte pedzegetni, emddig is lehet elmenni anyánál............................. Jó próbálkozást! Légy erős néha, mert mint tudjuk, iszonyú sokat megértenek ám már.......
Nálunk szokásos!
Annyi különbséggel, hogy most Ákost nevelem, de azt is mondtam már neki, hogy szétrúgom ezt a gépet, ha nem szab korlátot annak, meddig ül előtte!!!!
Se strandra nem megy, se bicajozni, se haverozni, sehova..... Csak a tetves Wolrd of Warcraft............ Meg mittoménmitökömök!!!!! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Holnaptól megy a héten T-mel melózni, éegalább emberek közt van!
Aztán 9-től kismotor tanfolyás heti kettő, de csak este.......
Valamit ki kell találni neki, mert ez nem mehet így tovább!
Lépek, felmosni akartam már két órával ezelőtt is!!!! Ja!