Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Brumi :oops: , de majd januárban együtt lombikozunk és együtt várunk babát :)

Julika, beleborzongtam abba, amit írtál. Nagyon örülök neki, hogy jól van a babátok, és boldog pocakosodást kívánok nektek!

Bella, LESZ ERŐS KATONÁJA a férjednek, te meg boldog kismama leszel hamarosan :D
allegrobarbaro

Sziasztok!

Jó hosszú nap van mögöttem, de végre (lekopogtam ma már) ma volt az első nap, hogy nem jött semmi "maszat" az Utro melléktermékével.. :D Ennek annyira örültem, hogy nagyon!
De legnagyobb bánatomra elkaptam én is a dáthát, még csak me kezdődik keményen, sokat kell tüsszögjek, eddig csak kerülgetett és bíztam, kihagyhatom, de hát ezek szerint nem :lol: :lol:

Voltunk védőnéninél, nagyon ari fiatal csajszi :D
Megkaptuk életünk első kiskönyvét, olyan büszke vagyok rá :D Valahogy olyan más érzés már, hogy van kiskönyvecske :roll: :roll:

Katica: szeretném módosíttatni a dátumot, a szülés várható időpontja a szülinapom, azaz április 29. :lol: :lol: még a védőnéni is csodálkozott rajta és azt mondta "dupla ajándék", nagyon örülnék neki, egyik szívem vágya, ha így történne :lol: :lol:

Dezsi: tessék kitartani, küldök Neked sok-sok türelmet és a mai babatapik sem maradhatnak le ++++++++ :D

Vikimi: csodásan néz ki a pocakod, szabad rá kicsit irigykedni? :wink: :wink: Már úgy szeretnék én is ott tartani, de megpróbálok nem sokat akarni egyszerre mint a szarka :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

kis*,
gratulálok a kiskönyvedhez! Tartsd meg jó sokáig :D
allegrobarbaro

Kis-csillag!
Én is,én is,én is gratulálok!!!!!
És Julika,Neked is!!!!!
Könyvet itt mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Allegro, Nyulasz: köszönöm! Igyekszem a kérést teljesíteni, én mindent megteszek érte :roll:
Mióta megkaptam valahogy teljesen másképp érzem magam :roll: olyan szokatlan, eddig nem tapasztalt furcsa, de gyönyörű érzés :wink:

Mindenkinek ezt kívánom, hogy minél előbb valósuljon meg az álma :roll: :D

Megyek, mert a náthám az agyamra ment, ez sajnos apukának köszönhető, ő hozta haza :twisted: :twisted: de hát csak kibírom, csak ne kelljen már ennyit tüsszögnöm :twisted: :twisted: az valahogy kellemetlen, ezt megelőzvén teljes torokból :lol: :lol: szerintem a házban mindenki tudja, hogy vki náthás :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-csillag!:)
Gratula a kiskönyvhöz!Emlékszem én minden betűjét jó alaposan megnéztem és kiraktam apolcra, hogyha éjszaka felébredek akkor is láthassam.Milyen szuper lenne ha valóban dupla ünnepnap lenne!
Nekünk is azaz nekem,az esküvőnk és szüinapom esik majdnem egy napra...ma vagyunk 5 éves házasok(holnap meg 28 leszek).Mindig is azt szoktam mondani, hogy én a 23 éves szülinapomra a férjemet kaptam....
Vigyázz magadra,nehogy beteg legyél!Egy kis nátha még belefér,de vigyázz magatokra!
örülök hogy már nem barnázol!

Nyulasz!!!:)
én is keresgélek neked pocakos nyuszikát!igen beindult a debreceni kaális topik,ott is zajlik az élet,pocakosodnak a lányok.
Vendég

Vikimi, akkor neked dupla gratuláció! :D

kis*, jobbulást neked.
allegrobarbaro

Kis-csillag!
Gyógyulj meg!

Viki!
De aztán mosolygós-pocakos nyulat keress,mert Dezsi csak az ilyet szereti... :lol: :wink:
De inkább nem is cserélem le,persze ha találsz,akkor várom mindenképp!!
Vendég

Ja,és elköszönök,mert baromi lassú lett a bnet,és már a frissítéssel az őrületbe kerget.
Kép
Vendég

Vikimi: Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok, és nagyon boldog születésnapot így előre is :wink:

Kép Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-csillag!:)
köszike!:) jajj de megenném ezt a tortát!
Te nem vagy kívánós???

Nyulasz!:)
nem találok pocakosnyuszis képet...de nem adom fel!!!! :)
Vendég

Viki: hát nem tudom, nem mondhatnám, ha valami nagyon nekem tetszőt eszem, abból még jöhetne egy tucattal, de mostanában nem igazán fogott el az érzés, hogy "kívánom" :lol: :lol:
A kérdés csak az meddig tart :lol: majd szólok, ha újra felszínre kerül :lol: :lol:
De ebből a tortából én is szívesen falatoznék :D :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis*,
akkor te is elmondhatod, hogy az édesanyád is ugyanígy volt veled várandós, mint te most.
Nálunk is így lett volna. Mi ugyan augusztus 18-20ra voltunk kiírva. Anyum velem meg augusztus 16ra és 12 nappal korábban jöttem a világra.

Viki,
gratula a házassági évfordulóhoz és a szülinapodhoz is. :D
Már csak 2 hónap!! és Mira itt lesz velünk.
Olyan fura, hiszen nerég lettetek babások. :D

Brumi,
sajnálom, de most koncentrálj a házra. Majd miközben szépítgetitek a lakást :wink: ..... eltereled a gondolataidat a gyermektémáról ... s újult erővel kezdetek neki a családalapításnak. :D

Julika,
tényleg egy élmény olvasni ahogy írsz. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Vikikém!
Boldog szülinapot kívánok!
Kép

Dezsi!
Na mizus?Jaj,most jut eszembe,nincs otthon net,akkor most hétfőig nem is tudjuk meg mi van a dugi tesztekkel????????
Remélem kibírod hétfőig,és akkor már nem halványat,hanem már jó erős zebrásat tesztelsz! :wink:

Csibe!
Ti is elutaztatok,de remélem azóta jobbra fordultak a dolgok! :wink: Várunk vissza!!!!!
Vendég

Viki,
Kép
Vendég

Viki!
Boldog szülinapot! :)

Brum!
Sajnálom...pedig úgy reménykedtünk :)

Kiscsillag!
Gratulálok a kiskönyvhöz!

Apacs!
3 nő mellet arany életed lesz! Grat :wink:

Puszi!

Gina
Vendég

Helló lányok!

Valakinek van tapasztalata a tapolcai intézetről?
gerike

gerike: mire vagy kiváncsi? Mi oda járunk, nekik köszönhetjük Csodababát.
Kérdezz bátran, akár priviben is :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Üdv. Mindenkinek!!

Hát ma délelőtt végre nekiálltam :lol:
Nekiálltam 3-4 heti lemaradásomat apránként behozni a háztartásban, persze azért csak óvatosan, de már nagyon muszáj volt, és hát Apukára nem várhatok mindent, így is olyan sokat tett már értem, hogy ugyan nem olvassa amiket írok, de itt is köszönetet mondok Neki :roll:

Viki: ma végre aktuális - Isten éltessen sokáig, fülig érjen bokáig :D Legyen a mai napod a világon a legszebb, minden kívánságod ma valósággá váljon! Boldog születésnapot kívánok!

Nagyon csend van a topikban :wink: Olyan hétvégi hangulatú :lol:

Dezsikém: ugyan tudom, hogy ezt csak hétfőn olvasod vissza, de küldöm Neked az egész hétvégei babaragacsokat, és türelmet hogy ne tesztelj keddig :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Kis*, csak óvatosan! Nem kell mindent 1 hétvége alatt bepótolni, ami 3-4 hete elmaradt.

Viki, boldog születésnapot kívánok neked én is!
allegrobarbaro

Köszönöm lányok,köszike mindenkinek a köszöntést!!!!
mindenkinek küldök egy szelet tortát!:) Kép
Vendég

Szép estét!

Hát ma nem volt itt valami hú de nagy forgalom :D

Allegro: bizony nem ám :D hagytam holnapra is :?
De apránként minden meglesz..

Viki: köszike a tortaszeletke, hami-hami - nyami-nyami :D

Jó éjt Mindenkinek :P

Kép
kis-csillag
Tököl

Viki
Én is boldog szülinapot kívánok!
Nekünk úgy volt az esküvő, hogy szept. 4. esküvő a férjem szülinapja pedig szept. 5. Így éjfél után kapott egy meglepi tortát :lol: Szóval neki is az esküvő volt a 24. szülinapi ajándék - és persze én :lol:
-14 kilónál tartok, de sajna már 4 napja no mozgás, mert nem tudok kikecmeregni a torokfájásból és a náthából. Már csak 3 kiló lenne a célig :lol:
Igaz nem tőlem kérdezted, de nekem a 36. hét végén bújt ki a Máté. Éjjel 11-kor elkezdett folyni a magzatvíz, de nem voltak fájások. Gyors be a korházba, de az nst se mutatott semmit. Így reggelig pihi, a víz meg csak folyt. Aztán de. fél 11-kor indították meg a szülést, és este fél 8-kor született meg a Máté. Annyit mondott a doki, hogy az egyik felén kezdett elvékonyodni a lepény....lehet ez volt az oka :roll:

Dezsina
Vajon tesztelsz holnap reggel ? :roll: Úgy izgulok és várom a hétfőt, szorítok nagyon :!:

Kis*
Gratula a könyvecskéhez :lol:
Igyál sokat, és ha kell akkor valami homeosat vegyél be, nehogy nagyon beteg legyél.
Vendég

Sziasztok !

Olyan jó ide jönni... követem az eseményket, csak kevesebbszer tudok jönni.. Pénteken voltam először dolgozni... Annyi munka van, hogy nagyon hamar elment a nap, 2 órát túlóráztattak is. ( Feleslegesen, megjegyzendő... Sebaj, kifizettetem.. úgyis most legatyásodtunk egy kicsit.. ) Jól vagyok, köszönöm! Pláne, mikor titeket olvaslak! :) Csak ne lenne olyan messze az a január! :) máskor haragszom az időre, hogy olyan gyorsan megy.. most nem haragudnék rá :)

Mzsani, remélem már jobban vagy... De jó! A héten mész akkor a Kaáliba! Tudod már, hogy mi lesz? Olyan édesen vártad már a híreim, hogy van -e baba... köszönöm Neked a drukkot! Most én drukkolok neked! Tudom, hogy nagyon fontos!
Az időpontra bejelentkezést gondoltam, hogy nehéz betartani.. A BMC-ben nincs is... ott van, hogy reggel 6.45-től 7.30 ig bent állsz épületen belül az ajtó előtt,, amíg ki nem nyitják, de ha már nem férsz be, akkor az udvaron.. télen nem lesz semmi... majd bundabugyiba megyek :) és van, hogy 12-13 körül végzel.. Csak megnyugtatni szeretnélek egy picit...

Katica, Neked is köszönöm a drukkokat! Igazad van, az a fontos, hogy haladtok... lassan, de biztosan.. és amikor eljön a szurikúra, onnantól kezdve csak kapkodod a fejed, repülni fognak a napok, és peregni az események! kitartááááááás! :) Apát pedig tuningold! Homeopatikus cuccot ő kap? Én most azt is bevetem a többi mellé a fagyasztásig, aztán meg januárig.... csak be kellene szerezni. nem lehet mindenhol kapni. Beírod a tábláb, hogy 2. lombik január, aktualitások: apa tuningolása, apavizsgálat, 11. hó spermiumfagyasztás, ciklusnap: 1. Nagyon köszi!

Heni, téged is imádlak! Ollyan jó, hogy úgy drukkoltál te is! Köszönöm neked! Most Te vagy a soron nagyon hamar! már nincs 3 hét sem! Te is szeretnél ikreket, ugye? Neked hány babót fognak beültetni?

Dezsi! annyira szorítok neked! Kérlek jav ítsd a statisztikákat :) Vajon kibírtad -e teszt nélkül :) kivi vagyok!
Rendben! Előre tekintek pozitívan a téli babaváráshoz! legalább lesz jó is a télben.. a karácsonyt, a havat leszámítva eddig nem szerettem a telet! :) De rég hallottam a dinka szót, megnevettetett :) (Bellás intermezzo-ban :)

Bella, nem személyeskedem :) a szót szeretem! :) Szóval te is kiegyeznél ikrekkel! És 2 fiú, 2 lány, vagy vegyesen?

Csibe
Neked is köszönöm, hogy olyan sokat gondoltál rám a finish-ben :)

Pandácska, Igazad volt.. te olyan higgadtan leírtad, amikor megkaptam a tizenvalahányas HCG-t.. Naagoyn köszönöm a zsiráfmamát és zsiráfbabáját! Olyan megható volt.....és még egy kicsit meg is vígasztaltál velük! ... Gólyát küldheted hozzám is! :)
Örülök, hogy láttátok a babikát! Tényleg, pocis képet teszel fel valamikor?

Krisz! Köszi a drukkot! :) Neked hogy sikerült kibulizni , hogy decemberben már mehess? Irigykedem :)

Vikimi, A tigris nagyon meghatott,.... köszönöm szépen! Nagyon szép pocid van!!! miből gondolod, hogy a kiírt időpont előtt kibújna a babi? Gratulálok a házassági évfordulótokhoz! És utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED! :)

Kiscsillag, te szombaton mentél UH-ra? (A vonalzó szerint legalábbis :) )Mit láttatok? óriási gratula akiskönyvhöz! A dádhát pedig űzd el gyorsan!

Julika, Nagyon köszönöm a bíztató szavakat! Igazán! Így fogom nézni, igazad van.. hátha nálunk is megtörténik addig a csoda, és spontán ... és igaz, most jön a boldog, egymásra figyelős időszak...
Neked már lassan fog látszani a pocid! :)

Nyulasz, Köszönöm a bíztatást! Tényleg így történt, kisírtam magam, (igaz kis fáziskéséssel).. És most megyek előre rendületlenül!
Írtam neked privit, remélem örülni fogsz neki!

Allegro! Szóval te is januárban jösz! Ezt megbeszéltük! Együtt fogunk babát várni ! :)

Hajnóca, Te nem semmi vagy! :) Ráéreztél! A ház téma tényleg bemelegedett! A jövő héten végleges választ kapunk, hoyg működik-e. Vácot imádom! Örülök nagyon, hogy közel leszünk hozzá v.színüleg! Köszönöm a jókívánságot!

Ginuska!
köszönöm Neked is drukkot! Olyan jól esett!

Elnézést a hosszért, nem ment rövidebben! :)
Puszi nektek, és további jó hétvégét!
Vendég

Brumi
Hú akkor nem szóltam semmit a Kaálira, mert a BMC-hez képest ott azért sokkal jobb a helyzet.
Tényleg szorítottam, de januárban is itt leszek, és akkor ismét nagy nagy drukk lesz :!: Gondolj arra, hogy elöbb jól kiszánkózod majd magad a nagy hóban, aztán jöhet a babó :lol: Legalábbis a februári beülti után én úgy voltam vele, hogy "nem baj", igy legalább üdülésnél én is fürödhetek, mókázhatok a Mátéval a medencében :lol:
Vendég

Brumi,
Örülök hogy jobban vagy egy picit :D akkor most együtt várjuk a januárt mert én is szeretnék már ott tartani :wink: addig meg jön még a Télapó meg a Jézuska :lol: sok sok ajándék és rengeteg kaja :wink: szilveszterkor meg bulizunk egy nagyot én kölyökpezsivel te ihatod az igazit :wink: és akkor itt is a január :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Brumi: jó látni Téged :wink: Nagyon helyes, hogy kifizettetted a túlórát, nagyon helyes :wink:
Amúgy rosszul tetszik látni, holnap megyünk 14:00ra UHra Tapolcára, és kicsit bízom benne, hogy utoljára.. Azért csak 1,5 - 1,5 óra autókázás..

Zsaninak igaza van :wink: te szánkózhatol ezerrel mielőtt kismami leszek :wink: :wink:

Én most el.. Rotyog a tyúkhúsis leves, meg már megkelt a fánk is :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

sziasztok!

pandus: örülök, hogy minden oké. :D

dezsi: mennek a drukkok++++

kis *: hogy érzed magad? gyógyulást!

vikimi: boldog szülinapot, gratulálok a házassági évfordulóhoz!
Kép

brumi: beírtam a táblába. hol tudjátok a spermiumokat fagyasztatni?

katica
katica30

Üdv! Megérkeztem! :D

Katica: köszönöm kérdésed, nagyon jól, a nátha szinte alig csak súrolt talán, de az aspirin-c-nek is sokat köszönhetek :roll:

Ma főztem életem legfinibb tyúkhusilevesét, Apuka is megdícsérte :roll: :twisted:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

köszönöm a drukkokat, de most átküldöm annak, akinek szüksége van rá.
Teszteltem egy negát. Oda vagyok. Ezt nem kell mondani. De már szombaton éreztem, hogy elfáradtam az optimizmusba... Biztos nem értitek majd, de kicsit még meg is könnyebbültem (de csak egy pillanatra) aztán kis sirás...
Iszonyú fejgörcsöm van, ami nálam azt jelenti, hogy megjön és nem a terhességet jelenti.
dezsina

Dezsi,
:cry: :cry: nagyon nagyon bíztam benned... Ez még csak a 11.nap? Bár hiszek a megérzéseidben az ember ismeri a testét.
Akkor is büszke vagyok rád mert nagyon szépen csináltad végig és te mindent megtettél!! Remélem ezt te is így érzed! Az a rohadt gólya tehet midenről :evil:
Vendég

Sziasztok!

Dezsi,
:cry: :(

Brumi,
Mindegy, csak jöjjön valahogy, akár vegyesen, akár fiúk, akár lányok!

Viki,
Utólag boldog születésnapot.

MIndenkinek szép napot kívánok!
Vendég

Sziasztok!

Hétvégén folyamatosan olvastalak titeket, de bővebben, egy kicsit később

Dezsikém drága:
ne csináld, ne add fel most, tudom nem könnyű mindig optimistának lenni
kérlek ne add még fel, az én kedvemért, még nincs veszve semmi
a holnapi vagy a csütörtöki tesz hidd el pozitív lesz
fel a fejjel

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Pandácska!
:) Te mindig jól látod a dolgokat. Valóban mindent megtettem. a többi, már nem rajtam múlott. Csütörtökön természetesen tesztelek még egyet, ha eljutok odáig (mert,hát csodák lehet, hogy vannak) akkor kell jelentkezni az orvosnál. Véleményem szerint ma-holnap megjön, már látszanak a piri jelei :(
Ahogy megtudom az új időpontom, máris készítem az új vonalzót, hiszen ott van a 3 csodás-fagyibabánk, akik már türelmetlenül várják az ébredést :lol: Csak ezt a pár napot kell még kihuzzam 8)

Bella!
:) Fagyibabák sikerülnek! Fel kell állni, és tovább menni! :)

Heni!
:) meglátjuk... 8) Már megnyugodtam, csak beszélni nem tudok róla, mert akkor sírhatnékom támad, de amúgy jól elvagyok

Lányok!
Szeretnék egy kis infót a fagyi-babás stimuról, illetve a menetéről Még soha nem volt ilyenem... 8)
dezsina

Dezsikém!

Hova lettek a vonalzóid??????????????Mert ugye még nem adtad fel???!!!Gondolj arra,hogy ez még korai volt,és tessék még tesztelni!(én legalábbis így csinálnám)Vár rád a mosolygós nyuszikám!Egy nagy ölelést küldök Neked!!!!
Vendég

Nyulasz!
vonalzó csak akkor lesz, ha már tudom a fagyibabás beülti időpontját :)
Ezt már feladtam :cry: Már a következőre orientálodom! 8)
dezsina

Szép napot mindenkinek!

Dezsikém! Egy nagy ölelés előre is :roll: , de azért én még nagyon bízom a csütörtökben is :wink:
Viszont "szép" látni, hogy igenis van benned optimizmus! :roll:

Hajnóca: igen, valahogy így történhetett anno, velem anyám május1-re volt kiírva, de a dokik nem akartak akkor dolgozni, így hamar megcsászározták 29én :twisted:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok nem tüntem el . Lenne egy kérdésem lehet hogy hülyén fog hangzani de nekem ez az első terhességem . :lol: Lányok azt lehet érezni hogy a letapadás méhen kívül volt e vagy sem :oops: :oops: Dokihoz majd 8-án megyek csak vérvétel volt eddig. Amúgy jól vagyok néha fájdogál a hasam alja de az normális azt mondják ,mert most áll át a szervezetem, a melleim fájnak náha rossz a közérzetem hányingerem van de nem reggel hanem délután , az sem minden nap.
tibu

Tibu,
Letapadás? Gondolom megtapadásra gondoltál :roll: hát azt nem lehet érezni sajnos hogy hol tapadt meg persze a méhenkívülinek lehetnek jelei görcsölés meg barnázás pl de nem mindig. Szóval csak az uh a biztos. Ne is gondolj a rosszra biztos jó helyen van :wink:
Vendég

Sziasztok!

Dezsina, :( :( De hátha....bár ha már a menzesznek jelei is vannak. Remélem, a fagyibabák akarnak anyukájuknak téged! Drukkolok érte nektek.

Nálunk újság semmi, még 4 nap Duphaston és utána elvben vérzés. Már nagyon jó lenne, mehetnék vérvételre, megbeszélésre és akkor én is tudnám, mi következik.

Kis*, örülök, hogy elkerült a fránya dátha :wink:

Tibu, biztosan jó helyen kapaszkodott meg a pici, de igazolni ezt csak az UH tudja. Ha nagyon görcsölnél (állítólag olyan vakbeles), akkor az jelezhetne méhen kívülit. De amit írsz, nem ilyen, úgyhogy bízz a kicsinyetekben :)
allegrobarbaro

Sziasztok!
Most van egy kis időm, tudjátok hónap eleje van és beindult a meló

Katica:
Javítanád a táblába, hogy csak jövöhéten megyünk a Kaáliba kedden

Dezsi:
Te akkor is példa leszel előttem, ha nem sikerül, de én még mindig annyi drukkolok neked és kérlek bizz bennük és még ne add fel legalább csütörtökig ne, és még ne a fagyi babákra gondolj
Egyébként a fagyi beültit egy spontán hónapban csinálják és amikor látják a sárgatestet, egy előre megbeszélt időpontban van az embrikék beültetése, de reméljük neke erre csak a tesók miatt lesz szükség
És irgum-burgum, hogy nem bírtad ki
Ja és ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csibe:
Mi újság?
Gyere meséj!

Viki:
Szép a pocit, én is, én is
És utólag boldog születésnapot kívánok és köszi a tortát

Bella:
Most már tényleg rajtunk a sor, indjulnak a stimuk
Sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ neked

Panda:
De jó, hogy megint találkoztatok Dórával

Zsani:
Drukkolok, hogy minél előbb kezdhessetek

Hajnóca:
A kelengyelistát elmentem, hogy ha kell nekem is tudjam mi kell

Nyulasz:
Nagyon jó a nyuszis pocakos képed, ez is sugározza a pozitív energiát

Alle:
Neked is mennek a drukkok a kezdéshez

Kis*:
Sajna én is elkaptam a nyavaját, folyik az orrom, de szerencsére még nincs, ne is legyen
Te is gyógyulj meg minél előbb
Igazi szülinapi ajándékos lesz jövöre

Ginuska:
Hogy vagy?
Brum:
Igazából a párom szeretnek jobban ikreket én eggyel is megelégszem, nem vagyok telhetetlen
Én szeretném, ha hármat kapnék vissza, ragaszkodni fogok hozzá

Tibu:
Ne gondolj semmi rosszra most, tudom könnyű azt mondani

Apacs:
Hogy vagytok?

Most ennyi, ha tudok még jelentkezek még ma

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok!

Micsoda durozsolas van ebben a topikban!

Brumi :cry:

Dezsi :!: Ne add fel :!: En is a 3 kis fagyibaban gondolkoztam mar, aztan megiscsak...

Panda "Igy irtad: Punkció-14 nap és akkor az lesz a ciklus első napja. Ha ezt beírod egy kalkulátorba kidobja a szülést. " Ezt en ugy ertelmeztem, hogy a 14 nap lesz a ciklus elso napja. Mar ertem :wink: A punkcio napja szamit a ciklus 14. napjanak, barmelyik napon tortent is. Ja :!: Tej + zsomle, nyami-nyami... Neked mekkora hasikod :?:

Mert a Vikimie nagyon szep :!: Koszonjuk a tortaszeletet :lol: nyami-nyami

Julika, orulok, hogy szepen fejlodtok :!: Igy tovabb :!: A Boga doktor nagyon jo fej, bar en annak idejen kiakadtam, mert amikor 2 ev meddoseg utan elmentunk hozza, azt mondta, ha eddig nem estem teherbe, ez utan sem fogok csak ugy. Pedig milyen igaza volt.... o csak tapasztalatbol beszelt. De a lenyeg, hogy tudtak segiteni.

Lanyok, hol van az a BMC? Tenyleg kint kell sorban allni, mint egy bufeben :?: :roll:

Tibu, ne aggodj, nem lesz semmi baj! A mehenkivuli terhesseg megmutatja magat feloldali gorcsok formajaban. A sima kis szurkalasok, fajdogalasok, kulonosen lombikosoknal nem ritkak.

Toled es Ginuskatol is varjuk a tovabbi beszamolokat!

Kiscsillag, mai vizsgalat? Orulok, hogy kilabaltal a dadhabol. Aspirint lehet bevenni? A tyukhusleves fankkal, hmmm, nagyon jol hangzik. Nyami-nyami. Ja, takaritas. En is ugy takaritottam az elso hetekben, mint egy oregasszony. Portorles egy szekrenyen, 5 perc fekves, portorles az asztalon, fekves. Porszivozas utan egy ora alvas. De mar fittipaldi vagyok. A ferfiak nem latjak a koszt :!: Igy is ugy is a mi dolgunk.

Minden lanynak oszre es telre is sok sok babatapit! Ne adjatok fel, mindig van ujra! Es egyszer ugy is sikerul :!:
katavirag

Kiscsillag, megdobbento, hogy te azert szulettel hamarabb, mert nem kartak majus elsejen dolgozni a szuleszek.
Ajanlok egy cikket a figyelmetekbe:
http://www.nol.hu/cikk/465840/
katavirag

Allegro!
köszi, még csak 1pici barna csepp volt, nem több. Azóta semmi. Hát a csütörtököt már megvárom.... Reméljük, Neked mihamarabb megjön!

heni!
köszönöm, van még remény, amig meg nem jön.. De azért a fagyisokra gondolok már :D A fagyinál, akkor nincs is stimu???? :?: :?

Katavirág!
igyekszem, de nem látok már sok reményt... De a remény hal meg utoljára. :wink:
dezsina

Dezsi, ma meg csak a 10 nap van? Nekem a 10 napon olyan halovany volt a tesztem, hogy a csik masnapra el is tunt. Ugy biztal meg nehany napja. Ne temess azert mindent. Mar holnapra is pozitivva valhat a teszt :!: Es az is lesz :!:
katavirag

Köszi a biztatásokat jól esik . Remélem igazatok lesz és minden rendben. Amúgy nem görcsösen fájdogál és nem mindennap az talán jót jelenthet nem?

Szioka
tibu

Dezsi:
mostmár aztán irgum-burgum lesz, még ne gondolj a fagyibabákra és persze, hogy nem fog megjönni
nem hiába mondta a doktor bácsi, hogy ne tesztej előbb, emlékezz csak vissza, te meg a szigor ellenére nem fogadtál szót
valóban egyébként a fagyis beültinél nincs stimu, gyógyszer lehet előtte, pl. estrofen, proginova, és nekem az utrogestan ugyanúgy a beülti előtt három nappal el kellett kezden, ja és nekem volt estraderm tapaszom is amit szintén elkezdtük előbb, felturbóztuk az ösztrogént
ja most nem kapok tapaszt, mert a dokim azt mondta lehet, hogy arra nem reagálok jól, mondjuk ahhoz képest, hogy úgy volt, hogy már a másodiknál sem kapom ennek ellénre mégis kaptam
:? :roll:

Képzeljétek pénteken találkoztam egy babanetes csajszival, csak ő más topikokba ír, neki tavaly volt egy sikeres lombikja és már van egy 5 hónapos tündéri kifia, na az lényeg, hogy ő mondta, hogy próbáljam megbeszélni a dokimmal, hogy blasztro embriókat ültessen vissza, mert az nem kering több napot a méhben, hanem, 24-48 órán belül beágyazódik. Nektek mi a véleményetek erről? Valakinek volt már ilyen beültije? Mindenesetre, ha jövöhéten megyek rákérdezek a dokinál, hogy ő mit mond erre

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Kép

Nyulasz :wink: :roll: Ez a nyul jo kover, de azert mert terhes.
Akarcsak te leszel telen a nagy hoban... :wink:
katavirag

Katavirág:
teljesen igazad van

Csibe:
??????????

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Katavirág!
:) köszönöm, nagyon jól esik a biztatás! belfáradtam, nem tudok már bízni ebben a menetben. Tegnap hajnal óta iszonyúan fáj a fejem, alig aludtam... Ma egy hulla vagyok, már nem tudok koncentrálni. Hát fejben már feladtam, elfáradtam... Próbálok nem a fájdalomra gondolni, hanem már ki is tűztem a köv. célt: a fagyisokat!
A múltkor már a 10. napon nekem is + volt. Egy nem olyan érzékeny teszttel. Most a legérzékenyebbet vettem. Tényleg nega.
Csüt. még csinálok egyet. Hátha. De ez már tényleg csoda lenne :wink:
Olyan jó, hogy bíztatsz, meg mindenki itt a neten. Tényleg sokat számít lelkileg, hogy vagytok itt mindannyian :lol: :P
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?