Sziasztok!
Bocsi, tegnap úgy el voltam havazva, hogy nem tudtam jönni.
2x főztem, mert apa megy dolgozni vidékre, és kellett neki vinni. Meg jöttek tesómék, meg itt volt a barátnőm, meg kórházban látogattam. Aztán mire hazaértem, kész lettem mindennel, este volt, és már nem volt kedvem semmihez, csak lefeküdni.
Ma megjött. és végre 29 napra, nem 23 meg 24. A dufaston megtette a hatását.
Na a nagy örömre véletlenül most vettem a clostyt. Nem tudom miért. meg voltam keveredve. Jól elcsesztem, de talán nincs annyira nagy baj. Legalábbis remélem. Majd ma úgyis hívnom kell a dokit az eredményemért, majd megkérdezem tőle, hogy mit is csináljak.
Tegnap egész nap, meg most is borongós volt az idő. TEgnap volt egy kisebb felhőszakadás. Írtóra esett.
Melaszka
A kecskék tényleg nagoyn cukik, és most mondta a Mami hogy lett még egy.
Marcell baba meg nem is csoda, hogy nyűgi. AZ idő is olynan sz@r.
Nócika
Tudom, emlékszem erre a tanulós sztorira. Még akkor sem értem a szülőket, mert nem kellett volna izgulni annyira, hogy ne engedjék a kgyereket. Ha meg ennyire féltik, akkor meg miért nem vitték ők át neked?
Az idő tényleg nagyon szalad.
Már én is várom, hogy mikor lesz meg a picurka. Már képeket nézegetnék. Persze nem úgy, mint az eddigieket! Azokkal mi a helyzet?????
HÁt apácska nem volt valami aktív asszonnyá tétel ügyben. De miért ilyen konok? Nem akar nősülni? Pedig semmi nem változna. Már így is együtt vagytok évek óta, lesz babátok, van közös házatok, életetek. Mitől tart ennyire?
Kitty
Látom, túlélted a bulit.
aza tavalyi legénybúcsú tök jó lehetett.
SZernád? ez tetszik.
Milyen kis ügyes voltál tegnap, hogy ennyi mindent megcsináltál.
Miért mondod, hgoy rövidek a lábaid? SZerintem nagyon csinos vagy!
Enis
Micsoda hétvégétek volt.
TÖk jó.
Hmmm rakott káposzta??? De szeretem.
Ha a hasadra megy a zsír azon azért egyszerűbb segyteni. egy kis torna az jót tesz.
Mondom én, amikor nekem is mindig van kifogás. Én inkább elmegyek futni.
Te is mensizel? Akkor mi együtt mensizünk.
Bridget
Ne is engedj surlódási felületet apának a bnettel. Mi tudjuk, hogy hétvégén nem mindig tudsz jönni. Elfogadjuk, csak otthon ne legyen balhé.
A névnapi köszöntést köszönöm! Bocsi, de nem nagyon szoktam nézni a hirdetőt. Én apát kaptam névnapomra, mert itthon aludt.
Nekem már az is ajándék, hogy ittnhon van. Mert most sincs, meg éjszaka sem volt, meg nem is lesz, csak holnap este.
A barátnőmnél bútorpakolás volt. A srácok pakoltak, mi főztünk.
Na az eredményeid a táblázat alapján nem valami jók. Nagyon sajnálom. A doki mit mondott? Sajnos én sem tudom igazából, hogy ez mit jelent, csak látom, hogy nem jó. És most erre mi a lehetőséged? Csak a lefagyasztás? És még egy mióma is????!!! Erre mit mondtak? Műteni kell? Nagoyn sajnálom, hogy ennyi minden összejött.
Az idegen petivel én is így lennék. Abszolút igazad van. Nekem sem tetszene az idegen. Mert én is belőlünk szeretenék babát, nem másból.
És hány petit tudnak lefagyasztani? Pont ezért, hogy nehogy ne legyen elég.
És ez a menj, mert én nem tudok egyenlőre többet igérni szöveg nem valami jó. Miért mondja ezt? Annyira fura a párod. Egyszer azt látom, hogy majd megőrül érted, egyszer meg azt, hogy nem partner a dolgokban. Miért ilyen változékony?
De látom, hogy most megint egy cukiság volt.
Megértem, hogy ki vagy bukva. Most hogy vagy?
Zsu
Nincs netetek? Hát mi történt? Valamit szerelnek?
Csucsu
Látszik, hogy megint melózol. Megkezdődtek a dolgos hétköznapok? Gondolom alig várod a hétvégét. Gondolok majd rád!
Ma megint nem tudom mikor tudok jönni, mert 1000 a dolgom. De majd azért igyekszem.