Új privát üzeneted érkezett!

Nita, sajnálom! De most már ne engedj a kivizsgálásokból!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Én is ezt mondtam Nitának , hogy vizsgáltassa ki magát , hogy legközelebb boldog pocakosodás várjon rá.
Nita : kitartás :)

Lina: Bocsi én egy kicsit hanygoltam a babanetet a történtek miatt. De most olvastam végül a kivizsgálásnak az lett a vége, hogy inszemet csináltak?
Kiváncsi vagyok rád nagyon. Kivánom, hogy jöjjön a kistesó.
Bár én most a mensimet várom aztán talán próbálkozunk még nem tudom. Szóval lehet nem egy napon fog a kistesó születni de sebaj majd követlek.
:):)

Kép
csucsu05

Lina, inszem előtt nem nézték meg uh-n, hogy mi van a tüszőkkel?Én azt hittem, megnézik...És tüszőrepit sem kaptál?
A kiskatonák tényleg bírják pár napig ott bent!
Mennek a drukkok!
Vendég

Én meg most láttam hogy Nitának :lol: raktam :cry: helyett.
A kapkodás...

Lina, mikor lehet tesztet csinálni leghamarabb?
Vendég

Sziasztok!

Néha én is jelentkezem!

Nita:nagyon sajnálom! :cry: Nagyon kíváncsi vagyok mi lehetett ennek az oka!

Lina:nagyon drukkolok,nagyon jó úton haladtok! :wink:

Többi kismami akik rosszul voltak:Mikor múlik el a rosszullétes időszak?12.hét környékén vagy még utána? :cry:

KépKép
lyndee

Lyndee, nekem kb a félidőnél :P , de megérte!
Vendég

sziasztok!

teszek egy hasas képet:

Bálna a rózsák között... (a középső gyerkőccel)

Kép

Kép
zmimi

sziasztok!köszönöm a vigasztaló szavakat!
2 hét mulva 23.-a körűl megyek kontrollra és akkor mindent megbeszélünk a dokival,hogyan is tovább!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mit össze bálnáztok itt??? Pedig a kismamáknál szebb látvány nincs, ezt vegyétek tudomásul!!! ráadásul it tényleg mindenki olyan csinos kismami!!! :D

Hogy miért nem jön össze, ha minden rendben??? Mert az ember túlságosan akarja... Persze azt senki nem monnya meg hogy kell nem akarni....

Nita! Nem csodálom, hogy elment az életkedved is. Mi lesz tovább?? A vizsgálatok lezárulásáig védekezni fogtok???

Kép
kislibus

kislibusmost még ugye egyáltalán nincs sex.
2 hét mulva megkérdezem a dokit,hogy milyen modon védekezzünk mert én bogyót nem fogok szedni a párom meg nem szereti a gumit! :oops: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

2 hétig nincs??? Nálunk 4 hétig nem lehetett. Hát van más megoldás is. De te mit szeretnél??? Ugy értem szeretnél-e egyáltalán védekezni???
kislibus

a 2 hetet azért írtam mert akkor kell kontrollra mennem aztán még les szerintem még 2 hét sex mentes hét! :(
biztos,hogy lesz valamilyen védekezés mert nem szeretném, ha 3-ra is missed ab legyen a vége!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát azt gondolom, hogy nem szeretnéd. A minap pont ezen gondolkodtam el, hogy lehet én azért nem esek teherbe, mert mé mindíg borzalmasan félek attól, hogy nehogy vetélés meg műtét legyen a vége. (Ugye engem nem altattak el a műtétnél, csk kábítottak, igy frankón emlékszem az egészre és mind a mai napig ha eszembe jut, görcsbe áll az egész hasam. Hogy a fenéér nem tud ez az emlék letakarodni a tudatalattimba és ott is maradni.... :cry:

Kép
kislibus

lehet igen az is gátolja,mert szorongsz a rossztól!
miért csak kábítottak és nem altattak????????,jézusom! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mert nagyüzemben mentek az abortuszok, és igy nem volt idő altatni... A nővér meg a végén közölte, ogy túlreagáltam (persze ezt a beszólást eltekintve aranyos volt, végig nyugtatgatott). De azért a tüske ott van azóta is, meg egyszerűen nem tudom elfelejteni az egészet, pedig olyan szivesen nem emlékeznék rá. Kéne egy olyan men in black -es memóriatörlő... Tök jó lenne.. Asszem mind jó hasznát tudnánk venni...

Kép
kislibus

Tényleg tudsz most phenni??? Mert ugye a műtét után kellene. Van ki vigyázzon Mátéra???
kislibus

pihenni nem nagyon tudok a máté mellett mert sajna az apukája dolgozik anyóssal meg hát nem vagyunk jóba!szomszédra meg mégse akarom sózni,ők még nem is tudják,hogy megműtöttek:(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Luca,
de pénteken megnézték a tüszőket, akkor volt 16,17,18,21 mm. A doki azt mondta, azért legyen péntek, mert a 17,18,21 milis az már hormonálisan ott áll, hogy bármikor megrepedhet, és fél, hogy pl a vasárnap késő lenne már. Tüszőrepit nem kaptam, mert pár hónapja, mikor egyszer kaptam, nem megrepedt, hanem becisztásodott a tüsző. Inkább spontán repedést várt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

http://www.fertilityfriend.com/home/1bace8

Ilyen a hőm, nem hiszem, hogy repedt pénteken...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

mára elteszem magam,jóklegyetek,puszi,jóéjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát, Lina, én csak nagyon-nagyon szorítani tudok Neked!
Annyira megérdemelnéd már ezt a babát, nem igaz, hogy nem jön!Most már tényleg sikerülni kell!!!

Libus, én amin most keresztülmentem, azt soha nem fogom tudni kiheverni!

Egy hagyományos kórteremben kellett megszülnöm a babát, a lábam az ajtó felé volt, és tárva volt a kórterem ajtaja, mikor meglett a baba...
Egy 72 éves nénivel voltam együtt, szegénynek gondolom, milyen kellemetlen volt...
Annyira szeretett volna segíteni, de hát ebben nem tudott senki...
Annyit tudott, hogy szólt a nővérnek...mert rám sem néztek...
Mintha abortuszom lett volna, mintha én nem akartam volna a babát...és miután megszületett, sokáig ott volt a lábam között, amíg előkészítették a műtőt...éreztem a melegét...burokban született aranyom...borzasztó volt!!!!!!
Á....nem is írok ilyeneket...szörnyű volt az egész...
Ha Alíz nem írja meg, hogy mire számítsak, még rosszabb lett volna!
De az itteni körülmények borzasztóak.Nem értem, az ilyen eseteket miért nem lehet külön tenni?És miért nem lehet rájuk nézni gyakrabban? Miért hagyják magára az embert?Azért, mert nem lesz belőle élő baba, attól még ember az, aki megszüli!Egy kétségbeesett, elkeseredett, csalódott Anyuka!Miért nem lehet ezt megérteni????Egyetlen szó nélkül végigcsináltam az egészet, kegyetlenebb volt, mint a másik két gyerekem születése összesen, és senki nem mondott egy vigasztaló szót sem...teljesen magamra hagytak a bánatommal.
A családtagoknak mondtam, hogy ne jöjjenek be hozzám, mert szenvedni megyek, ahhoz meg nem kell közönség...Persze azért bejöttek, miután túl voltam mindenen...de hogy én addigra mit éltem át, azt senki nem tudja.A férjemnek mondtam, de Anyukámat és a gyerekeimet miért terheljem ezzel...így Nekik nem mondtam részleteket.
De a szívem megszakad a kisbabámért, aki lehet, hogy nem is volt beteg.Én már nem hiszek senkinek.Az ultrahangnak sem, a magzatvízvizsgálatnak sem, senkinek...mert ultrahangon egyértelműen kisfiút mondtak, a magzatvíz kislányé...hát akkor most hogyan van ez???

Bocs, ne haragudjatok, csak kijött belőlem.

Azóta rémálmaim vannak, képtelen vagyok én ezt feldolgozni.
Azt hiszem, elmegyek a pszichiáter kolléganőmhöz, tegye rendbe egy kicsit az agyamat, mert egyedül nem fog menni. :cry:
Vendég

Luca, Borzalom! Ne szégyelj elmenni szakemberhez aki segít Neked! Biztosan használna.
Minden elismerésem, nagyon kemény lehetett!!! :cry:
Vendég

Luca: Teljesen megértem a fájdalmadat. Szörnyű lehet ezt feldolgozni tényleg egy szalember talán jó ötlet. Bár szerintem a kórházi dolgozók szégyelhetikl magukat hisz milyen emberek?? Hogy néznek a tükörbe? Nem segíteni??nem törödni? Hisz a legjobban te nem akartad ezt az egészet, hogy megtörténjen.
Az igazság az, hogy én ápolónőnek tanultam. De csak 2hónapot voltam az mert nem tudtam feldolgozni ezt a negatív hozzá álllást a nővérektől.
És nem is akarok ilyen érzékeltlen emberek között dolgozni. Felháboító ahogy te is írtad.
De nagyon erős vagy már eddig is bizonyítottad.
Puszi.

Kép
csucsu05

Hát, Csucsu, eddig én is azt hittem, hogy erős vagyok, de most kételkedem benne nagyon...
Egyszerűen nem bírom lezárni magamban ezt a dolgot.
Reggeltől estig a kertben vagyok, egy percre sem állok meg, a növényeim között nagyon jól érzem magam,testileg nagyjából jól vagyok, de lelkileg...arról jobb nem is beszélni.
Még itthon elvagyok, de emberek közé nem tudok menni.Nehogy megkérdezzék, hogy mi van velünk.
Elég nagy volt a pocakom, egyértelmű volt, hogy babát várok, még ha nem is mondogattuk...
A gyerekeknek is kellemetlen, hogy magyarázkodniuk kell.
Ők is nehezen beszélnek róla, úgy látom.

Az a legyszörnyűbb az egészben, hogy nem tudok előre nézni, nincs célom, nem tudom, hogy mit akarok...hogy mi lenne jobb.

Csucsu, Te jól vagy már?Már az új házban vagytok, ugye?
Vendég

Luca! Én ezen csak :cry: -ni tudok!!! Olyan rossz, hogy az ember nem akarja, hogy megtörténjen,, de mégis megtörténik, ráadásul olyanokkal akik abszolúte nem érdemlik meg. Könnyen mondják más hívő nagyokosok, hogy az Isten ezzel tanítani akar valamire, de könyörgöm mire??? Szenvedni??? Milyen Isten olna az??? Ezt igy olvasni is nagyon rossz, én nem maradtam volna meg, azt kívántam volna haljak meg én is. Tényleg nagyon erős vagy! És szerintem is jó dokihoz menni. asszem én is elmegyek, találtam a neten egy jó magánrendelést, virágterapeuta is a csajszi, de majd csak akkor tudok menni, ha már Erdőkertesen lakunk, mert a Nyugatinál van.
A háziorvos kiir táppénzre ameddig akarod ugye???
kislibus

Még 2 hétre írt ki a házidoki.Nem tudom, utána mi lesz.Jó lenne még 2 hetet maradni utána is.Addigra csak összevakarom magam.
Vendég

Szerintem az ellen se lesz kifogása, ha maradni akarsz még. Legalábbis meg kéne értenie, hogy nem megy egyik napról a másikra és nem lehet ugy tenni, mint ha mi se történt volna...
Ami meg az emberek reakcióitól való félelet illeti, ez nagyon is jogos. Próbálj meg rá felkészülni, esetleg gondold át mit fosz mondani, ha kérdeznek, mert kérdezni fognak. erre sajnos fel kell készülni, ahogy a szivbe-maró jótanácsokra is, amit épp nem rosszndulattal mondanak, csak valahogy mégis rosszul sül el. Volt benne annó nekem is részem...

Kép
kislibus

Előbb-utóbb vissza kell térnem a normális életbe, tudom.
Meg azt is tudom, hogy nem lesz könnyű. :cry:
Vendég

"De a szívem megszakad a kisbabámért, aki lehet, hogy nem is volt beteg.Én már nem hiszek senkinek.Az ultrahangnak sem, a magzatvízvizsgálatnak sem, senkinek...mert ultrahangon egyértelműen kisfiút mondtak, a magzatvíz kislányé...hát akkor most hogyan van ez???"

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Mindenképp menj el a pszichiáterhez.

Én nem tudom lányok, lehet nagy a szám, de először velem alapban marha rendesek voltak. Másodjára meg nem, mert az abortuszos sorban nem tűnt fel az anesztesnek, hogy én nem oda állok sorba. Elég volt egy megjegyzés, onnan rendesek voltak.

Tanulva az olvasottakból biztosan megfizetnék egy szülésznőt, hogy segítsen, ha ilyen nagy bajba kerülnék. És az a szomorú, hogy nem csak Alíznál, és Lucánál olvastam ezt, csak itt a babaneten még két nőtől.

Luca!

Csak azt tudom írni, remélem a pszichiáter segíteni fog!!!

tjuca

Juca, én szerettem volna szülésznőt.
De nem lehetett, azt mondták, ilyenkor nincs rá lehetőség.
Nem is a szülészeten voltam, hanem a nőgyógyászaton, mert ez vetélés volt.

Csoda, ha az ember begolyózik???
Vendég

Sziasztok!

Csak Lucának szeretnék írni!

Olvastam a kórházi körülményeidet, és nagyon elszomorító hogy így bánnak az EMBERREL!!!!! A szívem szakad meg értetek!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: 3 babát elveszíteni ilyen rövid idő alatt.................... :cry: :cry: :cry:
Lehet hogy könnyebb lesz pszichiáter segítségével, de idő kell neki! :( Én 1 hónapig nem tudtam emberek közé menni! :cry: :cry: :cry: És utánna is szörnyű volt! Sokan nem tudták mi történt, és kérdezték, hogy jól vagyok-e? :x :cry:

Tudod hogy melletted állunk, és nagyon szeretünk!!!!!Puszi!

Gyugyit is puszilom, légyszi add át neki!!!! :wink: :D

Kép
Vendég

Luca!

Passz. Ilyenkor nem is tud az ember mit mondani, ez borzalmas. :lol:

tjuca

Luca! :cry:

Én is csak miattad..... Szerintem már gyógyulsz, csak még nem érzed! Én ennyi idő után még az ágyat nyomtam és sírtam.... A lakásból nem léptem ki! Szóval nagyon erős vagy és tudom, hogy szakember nélkül, családdal, barátokkal sikerül felépülnöd! Nem szabad siettetni a gyógyulást, meg kell gyászolni a babákat, sírj mikor jól esik... Most úgy érzed, hogy soha nem lesz ennek a fájdalomnak vége, de jön egy reggel mikor már nem sírva ébredsz!

Asszem itt kimondottan szülésznő probléma van. Velem is ugyanezt csinálták, magamra hagytak... Se csengőm, se szobatársam és a baba a lábam között! Csak üvőlteni tudtam, hogy jöjjön már valaki!

Leszel estefelé msn-en?

Ditke!

Írtam neked iwiwre, de itt is nagyon boldog szülinapot kívánok!
gröni

Gröni!

Megkaptam, köszönöm szépen itt is! :D Írtam neked iwiwen! De itt is megkérdezem, hogy hogy vagytok? :wink: :D
Vendég

Remekül! Szorgalmasan nyomom az ágyat, amit már nem élvezek annyira! Sőt, már nem az ágyba kapom a kaját, úgyhogy kezdek durci is lenni! :lol: Nehéz magamat elviselni és ez még csak a kezdet! :oops: Holnap megyek dokihoz, akkor már okosabb leszek! Rohadtul félek....
gröni

Gröni

Akkor nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen holnap!!!!! Aztán majd ha tudsz, jelentkezz!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D
Műtét megvolt már? :oops: Mivel nincs vonalzód sem, így azt sem tudom most hol tartassz? 12.hét? :oops:
Vendég

Ditke!

Majd pénteken töltöm a 12-t! Holnap derül ki, hogy mikor műtenek! A doki mindenképp szeretné megvárni a betöltött 12 hetet a baba miatt! De érezhetően jobban vagyok mióta fekszek, remélem nem nyíltam tovább!

Érted mikortól lehet izgulni? Szeretnék már szép tesztsorozatot látni! :wink:
gröni

Gröni

Ha érezhetően jobban vagy, az nagyon jó!!!!! :D :D :D Minden oké lesz!!!!! :D

Értem mikor lehet izgulni? :? Hát a várható menzi előtt biztos nem tesztelek most! :shock: A gyógyik+szuri is kitolja most, nem akarom magam álltatni! :shock: Kivárok!!!! :lol: :wink:
Vendég

Luca!

Nagyon borzasztó dolgokon mentél keresztül és teljesen természetes, hogy így érzed magad. Nekem csak egy "sima", "egyszerű" vetélésem volt, betoltak a műtőbe, elaltattak, nem éreztem semmit, mégis hónapok kellettek, hogy magamhoz térjek utána. Adj időt magadnak! Tudom szörnyű, de hogy a kétségeid eloszoljanak, kérd el a boncolási jegyzőkönyvet, abban feketén-fehéren leírják, hogy mi volt a baj, így legalább azon nem kell agyalni, hogy beteg volt-e, vagy csak félre diagnosztizáltak.

Nitácska! Sajnálom, ami veled is történt. :cry: Kár, hogy anyós ilyen és még ilyenkor a bajban sem lehet rá számítani.

Gröni! Örülök, hogy hallani felőled! Vigyázz nagyon magatokra! Remélem a műtét segít!

Nálam még mindig semmi, se fájás, se pocak leszállás, holnap ctg.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Csajok, köszi az együttérzést!

Ditke, boldog születésnapot!
Szorítok Neked!

Gröni, Neked is!Biztos minden rendben lesz!
Este próbálok jönni msn-re.

Nita, Te hogy vagy?Kicsit jobb már? :cry:
Azért próbálj meg pihenni, amennyit tudsz...
Vendég

Sziasztok.

Luca
Látom megfogadtad a tanácsomat és nem hagyod magadba és jössz ide vissza mert szerintem te előbb utóbb megint babás leszel egy szép egészséges babával. Nagyon sajnállom azt a bánásmódot amit át kellett élned. Én hála amikor mentem a küretre az elhalt terhességemmel még ha az abortuszosokkal álltam sorba a műtő előtt velem érezhetően másképp bántak. Sajnálattal. Az a kétkedésed ami aggaszt téged hogy lehet ez egészséges baba volt nem tudod hogy milyen nemű lett még is? Mert pont ezeken gondolgodtam el én is mikor a magzatvizet mondtad meg a többit. De ez akkor iszonyat lehet és én akkor vérre mennék a hanyag kórházzal. Amúgy ez melyik kh volt ahol így bántak veled? Jobb azt messze elkerülni.
A pszihiáter nagyon jó gondolat mert nehogy depresszió legyél hisz ott van a családod. Én most könnyen beszélek mert nem éltem át ilyen nagyon szomorú dolgot mint te. Nem is tudom hogy reagálnék erre.
Még egyszer és sokadszor is nagyon sajnálom a történteket.

Gröni
lemaradtam valamiről? Miért műtenek? Összevarnak?

Én holnap megyek a 12 hetesi uh-ra. Drukkoljatok. Amúgy a vonalzól késik pár napot mert nekem ugye gépi terminust kell nézzek és az utolsó szerint ma vagyok 12+0

harivera
Budapest XXI. kerület

Monti, de jó, nemsokára a karodban tarthatod!Az nem baj, ha marad még egy kicsit!
Vendég

Luca

Köszönöm szépen! :D

Puszi Nektek!
Vendég

Vera, nem lényeg, hogy melyik kórház...
A missed ab-nál velem is máshogyan bántak.Semmi kellemetlen élményem nem volt a kórházzal kapcsolatban.

De ez a mostani eljárás nagyon megviselt.
Egyik nővérke volt velem kedves, de csak miután a nénike szólt Neki, hogy jöjjön be, a másik végig nagyon kemény volt.
Utána meg tényleg rám sem néztek, senki sem.

Na, mindegy...Túl vagyok rajta, nem kellett napokig szenvedni, hála a ló adag oxitocinnak.Na, abban nem voltam biztos, hogy azt túlélem.És szerintem az sem biztos, hogy nekem az feltétlenül kellett.Tuti, hogy anélkül is meglett volna, sokkal kíméletesebben.De mivel egyetlenegyszer sem vizsgáltak meg, nem is lehetett tudni, hogy mi a helyzet.
Nem is érdemes erről többet beszélni...

Megyek füvet nyírni...
További szép napot Mindenkinek!
Vendég

Ditke!

Megértelek, a lábam tuti keresztben lesz érted! :wink:

Vera!

Igen varrnak, mert már most elkezdtem nyílni, de amúgy is varrnának, ha most nem nyílnék! Írtam pü-t!

Monti!

Köszi szépen! De jó neked, hogy már a finisben vagy! Drukkolok, hogy szép, problémamentes szülésed legyen!

Luca!

Majd kereslek! Addig előkeresek neked egy teloszámot! Azért még óvatosan mozogj!
gröni

Gröni

Köszi!
De azért holnap el ne felejtsd szétnyitni a lábad a dokinál!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!!

Bocsi, csak olvasó üzemmódban voltam. Ábel egyik éjjel nagyon köhögött, reggel doki. Úgy tűnt krupp, de talán nem csak én pánikoltam be kissé. Kapott gyógyszereket és már sokkal jobban van. Néha köhög és rekedt is, de tud aludni. Megtanult pótkerekes bicajjal menni, így most az a sláger. Most apa szalad utánna, holnaptól én fogok :lol: :lol: :wink:
Én jól vagyok, pocaklakó ficánkolgat. Holnap megyünk a dokimhoz.

Nita!
"Ezt nem hiszem eeeeeeeeeellllllllll"! Próbálj megnyugodni és elmenni kivizsgálásra. Együttérzésem!

Kislibus!
Tudom, h nehéz a küzdelem, de GYŐZTES VAGY!!!!!!!
Sajna nagyon sokan felelőtlenek és buták. Főleg a sötétbőrűek. Minden elismerésem a védőnőké, gyerekorvosoké!!!!!!

Lyndee!
Kitartás!!!!!!!

Mimi!
Nagyon csinos vagy!!!!!!! (a bálna én vagyok, de ez van, a férjem szeret és ez a fontos.)

Luca!
Iszonyat ami történt Veled! Tudom nem vígasztal, de a szegedi klinikán januárban a terhespatológián (3. emelet) szenvedett a barátnőm , mert állítólag a szülőszobán (1. emelet) nem volt hely.

Velem sokkal kissebb baj történt mégis elmentem pszihológushoz. Szakrendelésre mentem. Elsírtam bánatom és bő 1 hónapra táppénzre vett. Nagyon jó volt, volt időm átgondolni az életem és cselekedni. Gyógyszereket is kaptam, de nem voltak nagyon erősek. Főleg az segített, h beszélgetett velem , okosakat mondott, megmutatta a fényt az alagútban......

Monti!
Sokat gondolok Rád, olvasgatom a júniusi topicot is :oops:
Bldog napokat!!

Juca!
Szuper az ágyatok!!!!!! Mi úgy döntöttünk ősszel kap egy matracot Ábel és azon alszik. Ha már nagyobb lesz veszünk hozzá ágykeretet.....

Gröni!
Gondolok Rátok holnap!!!!!!

Bocsi, akinek nem írtam, szeretettel gondolok Mindenkire és minden jót kívánunk!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Luca!

Nagyon sajnálom ami Veled történt!

:cry: :cry: :cry:

Gröni!

Szorítok 1000-rel a holnapi napra!
Vendég

Sziasztok!

Luca,
ez szörnyű, amin átmentél, és még szörnyűbb, ahogy átmentél... :cry:
De örülök, h itt vagy, leírtad, ez segít! És jó ötlet a szakember, nem ciki egyáltalán. Nem mindig lehet a családon belül feldolgozni, egy kívülálló máshogyan tud segíteni!

Én holnap reggel megyek dokihoz, egy hét múlva pedig NST-re.

Szombat este megyünk a szülésznővel talizni a kh-ba... izgi! :lol:

Zsombor tegnap este olyan tempóban ugrált, h komolyan majdnem sírva kértem, h vegyen vissza a lendületből... kifejezetten fájdalmas volt... a többiekkel ilyet nem éreztem... :shock:

Kép
zmimi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?