Új privát üzeneted érkezett!

Dimet: alvósabb éjszakát akkor nektek!!

No, megyek apa mellé :)
Puszi

Kép

Kép
bettica

hajni, gratula a házhoz!!!!!! milyen, mikor költöztök?

kép marciról... hmmm telepítenem kell egy kicsinyítő programot. majd egyszer. de akkor lesz kép tömegesen! :D

rejo, sztem van köztes út is. én pl részmunkaidőben szeretnék dolgozni. 5-6 órában valahol, abból meg lehet élni, ha nem is nagy luxusban, a gyerekre is marad idő. hosszútávon is, kb a gyerekek 10 éves koráig. előbb-utóbb csak találok ilyen helyet.

csakegy, klassz munkahelye van a férjednek! 2 kor végez... hm nálunk akkor volt ebédszünet. :D

családi ház: csodálom, hoyg van időtök még kertre is. asszem nálam valami az időérzékkel nem stimmel, vagy mittudomén. még a lakást is alig tudom tisztán tartani, meg rendben minden cumót, kaja minden napra, stb... valahogy elúszom. Marcit meg egy percre se lehet magára hagyni. ti hogy csináljátok?

apropos: marci ma a játszótér ajtajával játszott, erre egy néni, aki a múltkor is látta: nem unta még meg a szerelés mérnök úr? marci meg vigyorgott rá :D

Kép

Kép
csillagfény

Ja és gratula az első fogacskához :D

Kép

Kép
bettica

3. :lol: 8)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

csillag a kertet nem én csinálnám, nekem sem lenne rá időm, hanem apa. és ő is vágyik rá. nekem van 15 virágládám, azokkal elvagyok. mondtam neki, ha lesz saját kertünk egy virágágyást bevállalok a ház előtt, az még jól is esne.

Monee kiskukis! :lol:

Kép

Kép
rejo

Sziasztok,

Dimet bébi, elfelejtettelek felhívni..... :oops: tudod, ma voltam edzésen.... na mindegy, vasárnap reggel 9-re is megyek.... :wink:

Monee: komolyan, meg vagyok rökönyödve, én kislányt gondoltam neked, de azért természetesen nagyon gratula a kis kukishoz...! :lol:
A róka-vadász- veszettség témában eléggé képben vagyok, mert a mi cégünk végzi az országban már 10 éve a rókák veszettség elleni immunizációját. Most zajlik éppen a tavaszi kampány. Mindenképpen hívd fel a helyi vadásztársaságot, mert a róka harapás nem játék, és a veszettségen kívűl (ami ellen elvileg be vannak "oltva" orálisan) még sok egyéb betegséget terjesztenek, a róka dúvad, aminek semmi de semmi keresnivalója az ember házában, kérlek, ne sajnáld őket, szólj a helyi vadászmesternek !!!!!!!!! Komolyan mondom. Vagy szólok én, ha te nem teszed meg ! 8) :!:

Csajok, én lélekben már készülök az inszemre..... szeirntem holnap kérek is időpontot a Forgács Klinikára. Az van hozzánk a legközelebb. Érzem, hogy most sem jött össze. :cry: ( kéretik nem vigasztalni, édesek aranyosak vagytok, de azt érzi az ember. Most csak tényeket közöltem)
zsizsik

Oh, Dimeet 3??? :shock: Asszem kicsit lemaradtam :oops: Ne haragudj!

Kép

Kép
bettica

nem haragszom. :D

zsizsik, nem lett volna ma időm menni. de azért hívhattál volna :)
azért vuk-ot nem kellene lelőnni :? :( (jóóó, tudod milyen vagyok)

rejo, mi mikor randizunk már??? (ok, szombaton. de máskor?)

ehetnékem van....

Kép

dimet

Hello!

Megint én. Rakok képeket, ha nem baj. :D

Puffancs arca profilból:
Kép

A "teknősbéka", ami a lányoknak nincs: :D
Kép

Happy-happy-happy! :lol:

Holnap írok mindenkinek, most hulla vagyok!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Jajj, hogy az én egyetlen drága kicsi fiam milyen szívetszaggató, elkeseredett sírást rendezett fürdetés után, az öltöztetés alatt.... :shock: :cry: , már vártam a szomszédokat.... :?
Annyira sajnáltam. :( De muszáj volt pelust adni rá, felöltöztetni... egyszerűen vigaszthatatlan volt. Csak ha felemeltem, magamhoz szorítottam akkor állt meg és hüppögött... így, mivel melltartóban és bugyiban fürdetek (mert a fürdőszobánk egy pöcsnyi lyuk) tiszta babapopsikrémes lett a melltartó, hasam, mindenem - gyógyszertári kenőcs - :?
Kivittem a fürdőből, hogy majd a pelenkázón a szobájában adom rá a rugdalózót. Folytatta. Ahogy vízszintesbe került ordított. :?
Aztán a cickókon megnyugodott. Telezabbantotta magát és kiságyba téve azonnal elaludt!

Az az igazi sírás.... telitorokból, levegőt nem vesz, fuldokol, ömlenek a könnyei, az egész feje szeme vörös. :shock:
És azt vettem észre, ha nem kapom fel, egy idő után hihetetlenül továbbhergeli magát. És olyan érzésem van, mintha kétségbe lenne esve.
Egyáltalán nincs hiszti íze. Mondjuk nem tudom milyen a hiszti :roll: , de ez tutti nem az!

Zsizsik!
Mi az a dúvad? :roll: Vadat értem, na de a dú? :roll:

Dimet!
Grat a 3. hoz! :)

Miután teleettem magam linzerrel és fullos lettem az édestől, elkzedtem enni a bakonyi körözöttet. Isteni. Lassan betermeltem egy egész dobozzal.

Most mint aki jól végzete a dolgát, elmegyek aludni.

jön az éjszakai műszak... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Monee!
Nagyon aranyos pofikája van! :)
Látom a "lényeget" is! :lol: :lol:

Szerintem TI laktok rossz helyen... :lol: :lol: Rókakomák társaságában. :lol: :lol: Nem őket kell elhajkurászni! :lol: :lol:

érdekes hely lehet:
kecske kell az udvarhoz :lol: :lol:
rókák bóklásznak az udvaron :lol: :lol: hehe

Rejoka!
Drukk a házhoz! :)

Hajni!
Nektek gratula!:)
Vendég

Zsizsik!

Jelentkezz be!

Rókák: Hát nem is tudom. Szerintem nem kéne bántani őket. Ha be lesz kerítve a terület és lesz egy kis morcos kutya, tuti nem fognak beleenni a macska tányérjába. Addig meg a haj csak távoltartja őket.

Monee!

Gratula a kukishoz! :D
Gergő is mindig bele volt temetkezve a méhlepénybe. Bezzeg a másik végét rendszeresen mutogatta! :twisted:

Rólunk:

Ma rettenetesen keményedtem, este végül bevettem egy fél NoSpa Fortét. És iszonyatos hidegfronti hisztim volt. Át tudtam volna harapni bárkinek a torkát! :evil:
Ráadásul a dedet sem tudom elengedni rohangászni, mert a hülye Digikábel (amelyik az Uránvárosi robbanásért is felelős), feltúrta az egész környéket és ahol nem árok van, ott az esőnek köszönhetően sáros minden!

Így viszont otthon tombolászik.
Most teszem össze a két kezemet, h. csak 52 négyzetméteren élünk és nem 110-en, mert minden egyes elindulást 1,5 óra fogócskázás előz meg, amit a ded rettenetesen élvez, én valahogy kevésbé.
Reggel ébredés: amint kiengedem az ágyból, rohan a nappaliba, fel az ágyunkra (kinyitható kanapé), győzöm megcsípni és visszatoloncolni egy tisztábatétel erelyéig.
A reggeli elkészítése során a quadjával kavar a lábam alatt, hátha átesek rajta vagy nyújtózkodik és cirkuszol, mert meg akarja nézni, h. mi készül.
Utána alig lehet ülve tartani az asztalnál az evés alatt. Természetesen még maszatos kézzel megszökik és én rohanhatok elkapni mielőtt beletörli a kezét a falba v. a bútorokba.
Utána induláshoz készülődés. Ahogy meghallja az "öltözünk" szót, egyből hiperűrsebességgel elhúz az ellenkező irányba. Ha az öltöztetésnél nem vagyok elég gyors és szemfüles, akkor minden egyes darabbal külön kergethetem, amit boldog sikongatásokkal díjaz.
A cipő felvétele külön kergetés, a sapka szintén.
Mindezek után - hiába vártam előzőleg ebből a célból akármennyit! - teljesen felöltözve egyszercsak megáll és elkezdi gúvasztani a szemeit!
Na innen lehet kezdeni az egészet előlről! :twisted: :twisted: :twisted:

rambóka

Vajon mi lehet Ginuskáékkal? :shock:

Pogi!(ha netán gépközelbe jutsz)

Na milyenek a tapasztalataid Arnold dokival?

rambóka

Rambóka: bocsi de bevallom én elkezdtem röhögni ... mert már látom mi vár rám fél év múlva... (viszont szurkolok, hogy túléld ezt az idszakot!!!)

Gergő ritka eleven gyerkőcnek tűnik... (vagy még annál is elevenebbnek:))))

Ma ilyen nap volt. Lilla pl. 6-kor kidőlt, 7-kor már üvöltve ébredt és lényegében 1/2 9-ig néhány megszakítással de folyamatosan üvöltött. Nem tudjuk miért... remélem csak a front miatt...

Orrszívás: valaki tudna nekem bíztatót mondani, hogy lesz olyan időszak amikor a gyerek nem érzi majd úgy, hogy az orrszívás egyenlő a Lilla-gyilkossággal? Úgy üvölt minta elevenen nyúznánk. (bezzeg utána megmarkolja az orrszívót, "kiszívja" a mi orrunkat, Aladár a gumikutya orrát, aztán a szájából az összes nyálat és még az orrához is odarakja... szóval tudja miről van szó, azt is felfogja, hogy működik és ő szól, hogy szívjuk ki az orrát - megmarkolja az orrszívó kütyüt, odarakja az orrához és közben megpróbálja bekapcsolni a porszívót) Ha viszont mi kezdjük el szívni az orrát akkor ordít, visít, rúg, menekül és minden...
Vendég

front...front...front....
zss ma kétszer 40 percet aludt és kész. most 8 óta alszik, tegnap ilyenkor kelt fel. rem. nem lesz ma is ez...

rami, én elszédültem speciel már azon, ahogy olvastam mit csinál gergő :lol:

zsizsik, egy emberként állunk itt ki a róka család mellett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép

dimet

teszek fel megint pár képet (ha unjátok, szóljatok :D )

Kép kóma

Kép segítek anyának pakolni

Kép babysintérkedem

Kép

dimet

Dimet :))))) Tündéri :))) Össze kéne már engedni valamikor egy kicsit Lillával:))))
Vendég

Csakegy!

Nálunk ugyanez megy. Mintha gyilkolnánk, úgy üvölt, de a kikapcsolást követően dugdossa az orrához.
A sógornőm gyerekei idővel maguknak porszívózták, szóval talán van remény.

Csajok!

Én annyit zabálok, h. le sem merem írni. Vacsi duplán v. folyamatosan hiénázok a hűtő körül.
Hasam kb. kézilabda. És ennek ellenére csak + 0,5 kilónál tartok.
Én ezt nem értem!
Gergővel kb. ugyanitt tartottam ugyanennyi idősen, de akkor alig ettem vmit ropin kívül.

rambóka

rambóka: nem lehet, hogy a napi sokszor 1,5 óra rohangálás Gergő után "kicsit" sok kalóriát éget?:)

(nekem iszonyúan fáj a csípőmnél valami... mintha izomlázam lenne... tehát nem a méhem vagy ilyesmi hanem a hasam vagy hasfalam vagy valami arrafelé... ha ülök akkor tök jó de ha mennem kell tök kényelmetlen és kellemetlen... plusz a férjem most napokig semmit se emelhet így én emelgetem Lillát naponta százszor plusz hurcolászom a 4. emeletre... mondjuk már majdnem 2 emeletet legyalogol ebből ha van türelmem kivárni de a lakásban akkor is emelgetni kell pl. kézmosásnál, kajálásnál, kiságyba tevésnél stb. Az tuti, hogy jó fitt maradok a terhesség végéig ha ilyen ütemben emelgetem a gyereket:)))))
Vendég

Csakegy!

Legyél hozzá türelmes a lépcsőházban, mert nemsokára nagyon megtérül!
Engem is ütögetett a guta, amikor le-leült, négykézláb mászkált, minden lépcsőfordulóban hosszasan nézett ki az ablakon, hisztizett, h. vegyem fel, mert apa hétvégén elkapatta, de most annyira jó, h. simán feljön a negyedikre!
Ha pedig bedobom a "számoljuk meg a lépcsőket!" trükköt, akkor be is előz, mert én kifulladok, ha dumálnom is kell mászás közben! :oops:
Kézmosáshoz a 3 hét heverészésem alatt rászoktattuk az Ikeás fellépő használatához (anyuéknál műanyag sámli van, az szerintem jobb és magasabb is). Ha megmutatod neki, h. fél kezével fogja meg a mosdó szélét, akkor a fejét sem fogja beverni.
Az ágyat átalakítottuk, most az egyik rácsos oldalát csak felül fogják csavarok, ezek mentén fordul, alul kiszedtük a két csavart, most középütt egy gurtnira varrt hátizsákcsattal zárható. (Ha érdekel lefényképezem.) Így magától kimászik, ha kiengedem és bemászik, amikor lefektetem. Amikor álmos, meg szokta mutatni, h. ott nyissam ki!
Kajálás műanyagasztal, műanyagszékkel. Itt felmerül némi probléma a ded helybentartásával, de idővel remélem javul majd(anyáméknál nem pattogott fel kétpercenként, csak itthon csinálja).

rambóka

Hello!

Zsizsik!

Most hogy így a társaság teljes mértékben Vukkék mellett áll, én is beszállok melléjük. :D
Kavicska írta az igazat, mi lakunk rossz helyen. :D Oké, Ócsárd falunév alatt fut a mi házunk helye is, de közel-távol mi vagyunk a falunak ezen a részén az egyedüli lakók. Balról egy bazi nagy halas tó rendszer, erdővel, vadonélő állatokkal, jobbról a birkás (nem lakik senki ott), szemben hatalmas nem lakott zöld terület, mögötte szántóföld, a mi hátunk mögött szintén ugyanez. Na mármost ha Vukkékat el kellene innen kergetni a "lakott terület miatt", az legalább akkora baromság lenne, mintha egy az erdő közepén álló vadászház miatt, kiírtanák az összes rókát az erdőből.
Komolyan mondom, ha egy percig is azt érezném hogy nem vagyunk biztonságban miattuk, akkor már megtettem volna a szükséges lépéseket, de eddig erre nem volt szükség. Nappal nem lehet látni őket, nem jönnek ide a házhoz, nincsenek ideszoktatva (!), egyszerűen elképzelni nem tudok olyan helyzetet, ami lehetőséget teremtene arra, hogy esetleg megharapjon minket. Lesz kerítés, lesz kutya, nem fog tudni bejutni hozzánk, most is csak ezek hiányában jár át a telkünkön.
Amit én szeretnék az az, hogy lehet-e tudni azt, hogy vajon a mi rókáink hozzájuthattak-e ahhoz a veszettség elleni oltóanyaghoz így, hogy konkrétan nem egy nagy erdőben élnek, ahol van kiszórás. Ha nem, vagy nem lehet tudni, lehet-e ilyen cuccot beszerezni valahonnan, hogy így Vukkék is és mi is védve legyünk? Lehet ebből Tőled "termékmintát" szerezni, amit kiszórhatnánk nekik?
Most őszintén?! Nem bízom a simabőrűben, nem hívom fel a vadásztársaságot, mert ők bántani fogják Vukkot és kis Vukkot. Én ezt nem akarom, mert nincsenek itt útban senkinek. Szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy nem a befogást és az átköltöztetést fogja a simabőrű választani, hanem a kilövést. Holnap meg egy másik rókacsalád költözik be ezekbe az ideális körülményekbe és az egész műsor kezdődik előlről.

Hajrá inszem! De ez nem drukkolás volt! :D

Csakegy!

Szerintem a nyúzós üvöltés kizárólag csak nekünk szól, hogy egyen minket meg a lelkiismeret, amiért ilyenre kényszerítjük őket. Asszem a lefogásnál kezdődik minden bajság... :lol:

Rambóka!

Nasi?! Hümm... mondanám, hogy kismama vagy és most megengedett, de úgyis tudod. :D Valszeg a hiba az én készülékemben van, amiért nem vagyok kívánós, evős és rájöttem, hogy erre jól rá is fogok cseszni szoptatásnál, amikor meg majd nem ehetek olyan dolgokat amit szeretnék. Asszem ilyen szempontból jobb lenne most kívánósnak lenni. :D

Gergő: király kis hapsi. :D Én imádom az ilyen eleven kölyköket. :lol:

Most ilyen kérdezős kedvem van, uh. Te sem úszod meg. :D
Nincs valami ismerősöd a klinikán, akinél esetleg lehetne annyi protekciót szerezni, hogy akkor tudjak elmenni ismét egy 4D-re amikor érzem, hogy kifelé van a baba? Nagyon szeretnék egy egész arcos képecskét róla, már már mániákusan ezen töröm a fejem, hogy lehetne megoldani. Az a gáz, hogy az UH előtt 2 nappal, még tuti kifelé volt fordulva a gyerek, erre meg megfordult tegnapra. Hiába kérek én időpontot amikor kifelé van, ha csak 1 hétre előre tudnak adni, az én kölköm meg beijed és elbújik. Bezzeg a vese UHkor állatira ficánkolt, nem volt ideje felkészülni az elbújásra. :twisted:

Remélem az van Ginával, hogy beköltözött Dorinához a kórházba és azért nem tud írni, mert babázik egész nap. Nem emlékszem, hogy ő benne van-e a szig.titkos tábliban, ha igen, esetleg lehetne neki írni egy sms-t, hogy hogy vannak.

Hajni!

Még nem is gratuláltam a házhoz! Ez szuper, nagyon ügyesek vagytok hogy megszereztétek! :D
Jól értem, hogy kell felújítani is? Milyen a ház, mekkora terület van hozzá?

Monee

Monee

monee85

Akkor közkívánatra:

az egyéves szülinapra kapott vonattal:

Kép

15 hósan:

Kép

Kép

Kép
csillagfény

nja még egy:

Kép

Kép

Kép
csillagfény

bocsi nem ezt akartam :-)

Kép

Kép

Kép
csillagfény

nja asszem ez nem jön össze. bocsi.
most legalább duplát kaptatok, az eddigi elmaradtak helyett.
majd holnap folytatom.

nektek is csak többedik próbálkozásra tölti be a képeket?

Kép

Kép
csillagfény

Sziasztok!

Monee: Nagyon csini sztárfotók :lol: Hol voltatok 4D UH-n? Mert a legtöbb helyen, ha a baba nagyon szégyenlős, akkor csak a felét fizettetik ki és adnak másik időpontot...
Egyébként meg éljenek a Vukok :D

Dimet: Zsu nagyon huncut :) Tényleg jól megnőtt :roll:

No, mi még egyben. CTG ok volt, Bence nem mutat hajlandóságot a kijövetelre, viszont a sztrepto szűrésem pozitív lett :( Bogyót nem kaptam (miért?), állítólag majd szülésnél kapunk antibiot... Remek... Döbbentenben elfelejtettem a dokit megkérni, hogy írjon fel nekem mehint olyan kevert poros kúpot, mert szerintem összeszedtem valamit (ami talán nem a sztreptó, ha nem gomba)... Lúzer vagyok :(
Ja és halmozzuk az élvezeteket: egy ismerős megörvendeztetett minket a "remek" ötletével vagy elhatározásával, ki minek hívja, hogy ha akció van, akkor azonnal szóljunk, mert ők is jönnek velünk :shock: Nem kérdés/kérés volt, hanem kijelentés! Döbbenten hallottam a páromtól (szerencsére nem nekem mondták)... Kínomban csak röhögni tudtam... Hogy miből gondolta, hogy ez így lesz??? A saját családom nem szeretném, ha a váróban ücsörögne, miből gondolta, hogy majd pont ők fognak jönni velünk :roll: Kell a fenének, hogy a párom ki-be rohangáljon állandóan helyzetjelenteni (remélem, nem arra gondoltak, hogy majd jól premier plánban fognak mindent figyelni, szóval remélem "csak" a váróba jönnének)... Ááá, vannak emberek...

Off:
A másik topikban feltett kérdést ide is beírnám, ha nem baj:
Nincs valakinek egy jó ismerőse az Apehnél? Nem sikamika lenne, hanem egy kis ügyintézés, de ping-pongoznak velünk és kezd felmenni bennem a pumpa... Ne igaz, hogy nem lehet valamit egyszerűen elintézni ebben az országban...

Kép

Kép
bettica

Csillag: szép fiad van!!! Biztos ő is nagyon eleven :)
Nekem elsőre menni szokott a kép feltöltés...

Kép

Kép
bettica

csillag, nagyon helyes kis csávód van :) végre láthattuk.

csakegy, össze kellene tényleg engedni őket. jöv. héten elémletileg megyünk nagymamázni. de még nem t mikor. de akár hozzánk is eljöhetnétek. rejo és ti johannával?
lehetne nekik egész nap tombolni.

Kép

dimet

kavics, éjszakai műszak volt?

Kép

dimet

Sziasztok!
Monee!
Rambóka ötlete nagyon jó vadak elrisztására (haj)!!
Anyuék is raknak ki a kertbe vadak ellen.
Gratu a kisfiúhoz!

Dimet!
Zsu nagyon ari!!! :D
Második képen mintha mondaná: "Te vagy az én emberem!" :lol:
Gratu a 3. fogacskához!

Csajok ezt nézzétek! http://koponyeg.hu/ :shock:

Kép
lara26

Lara: Hú, ezt nézve én jövő hétvégi szülésre készülök :)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Rami!
Ma vettem Premenst. Mikor kezdjem el szedni? Most vagy ha majd valamikor megjön?

Csillag, Dimet!
Édesek a lurkók.

Monee!
A ház 60nm és az egész telek 756. Van 2 szoba(hátránya hogy egybenyílik, de később lakítható külön különre is) konyha, fürdő, spejz és egy kis előszoba. A kert valami gyönyörű. Van előkert sok sok virággal és van olyan is amiben lehet gazdálkodni vagy az egészen vagy csak a felén és a másik felét pedig befüvesíteni. Ja és van 3 féle körtlét termő fa, meg 3-4 gyümifa amit elfelejtettem hogy milyen. :lol:
Van hozzá kazánház kétféle kazánnal(gázhoz és egy külön vegyes tüzelésű) és egy garázs is.

Feújítani annyit kell, hogy leszedjük a tapettát, kifestünk, meg vagy felcsiszoljuk a parkettát vagy csak lelakkozzuk. De féő hogy így az új lakk nem fogja meg mert a régi lakk túl vastag rajta. Majd kiderül.Konyhában csak festés, fürdőben takarítás és mosdófelszerelés, mert az előző tulajnak beépített volt amit elvitt szekrényestől mosdóstól.
Nagyjából megvettük a konyhai cuccosokat, mert más minden van. Még kell szárító, vasalo+deszka, lámpa a fürdőbe és az előszobába. Jövőhéten megyünk le és kezdünk...... Már most fáradt vagyok mert napok óta a boltokat jártuk nézelődtünk, vásároltunk. :roll:

Pár kép kívülről: Kép

Kép

Itt mostmár tökre zöldbe borult minden: Kép

hajni...
Budaörs

Pár kép a kert mostani állapotáról:
(belülről maj ha kész lesz :D )

Kép Kép Kép Kép Kép

hajni...
Budaörs

Helló lányok,

csak hogy lássátok hogy nem vagyok egy vérengző vadállat, 8) ma megkérdeztem a főnökömet, -aki egyébként a rókaimmunizáció vezetője is, és vadbiológus , - hogy mit lehetne tenni, hogy Monee-éknak bajuk ne essék, de ugyanakkor a rókák is életben maradjanak, és ő a következőt javasolta: meg kellene keresni a helyi ÁNTSZ-t, ahol a fertőző betegségekkel (ez nem biztos, lehet hogy valamilyen másik osztály, de nekem ez rémlik, hogy ezt mondta) foglalkozó részlegen elvileg van leadva vakcina. Ez egy csalifalat valójában, amiben el van helyezve az oltóanyag. Azt mondja, hogy most ott Baranyában nem lehet veszett róka, mert most szórtuk meg, de a tuti biztos az lenne, ha a rókalyuk környékére elhelyeznének pár csalifalatot, akkor tényleg nem lenne veszély. Szóval Vuk-ék élhetnek tovább vidáman, és téged sem kellene félteni.....
Kavicska, a dúvad az a kártékony vad, ami kárt okoz, ragadozó, írtani kell. Sajnos.A rókák megeszik a kis gidákat, a kis fácánokat, a kis csíkos vadmalackákat. Sok kárt okoznak.

Zsuzsi is és Marci is tündériek !!Ez a legszebb kor, komolyan, ilyenkor a legédesebbek !!! :D

Hajni, gratulálok az új házhoz, nagyon csinos ! Legyetek nagyon boldogok itt !
zsizsik

Jaj, Monee, még két dolgot akartam mondani, csak elfelejtettem :oops:
1. én sajnos nem adhatok neked vakcinát, mert ez egy nagyon szigorú zárt rendszerben van, repülőgépről szórják ki az egész ország területén, nem lehet belőle elvenni pár darabot csak úgy.

2. Tündéri a kisfiad !! A bizonyíték is egészen nyilvánvaló ...... :wink: a pofija már most nagyon édes !
zsizsik

Dimet!

Mennyi dvd-t vigyek?

Hunci!

Tőled kértem vmit?
(Bocs, ez már tényleg az agyhalál! :oops: )

Annyira kész vagyok. Délután szájon át vettem be az Utrót, úgy kiütött, mitha lecsaptak volna, aludtam egy órát. Most meg döglődöm.

Holnap délelőtt megyünk fel Pöstre, Rejoéknál megalszunk.
Így talán van esélyetek egy kevésbé agyhalott Rambókára. :lol:
Ha nem felejtem el, visszük az Ergo-t, akit érdekel, az majd kérdezzen rá, mert Zsizsikéknél is ott volt, de elfelejtettem megmutatni!!!

Már nagyon várom, h. találkozhassak veletek!

rambóka

de jó, vuk család megmarad :)

Kép

dimet

callanetics:
(kinek melyik kell??) (1-1-dvd)

combi
alap
fitality has-hát 1-2
fitality far-láb 3-4
szinten tartó láb-fenék-has
super callanetics

feleségek 1 dvdnyi.

Kép

dimet

Hajni!
Nagyon jó ez a házikó!a miénk is kb ekkora, lassan belülről már oké,(új fürdőszobánkba szerelmes vagyok, majd ha lesz egy kis időm megmutatom!)kívül kell még ezt-azt csinálni, de a kert miatt nagyon irigy vagyok!!!Nagyon klassz!
Legyen nagyon sok örömötök benne, mégegyszer gratulálok!

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!!

Hajni: gratula a házhoz, mihamarabbi létszámgyarapodás kell már csak!! :wink: :wink: Drukkolok!

Dimet, olyan tündéri Zsuzsi!!!! A második képen nekem olyan, mintha osztaná a feladatokat!! :D :D

Csillag: Marci is gyönyörű szép kisfiú!!!! Azok a mandulaszemek, meg a fürtöcskék...

Hunci: a múltkor elfelejtettem írni, hogy KisHunci nagyon hasonlít rád!!! Ő is gyönnyörű kissrác!!

IRIGYIRIGYIRIGY A TALI MIATT!!!!
Vendég

Eszter baba!Boldogságos boldog féléves szülinapot!!!!!!!!!!!

Mi jövünk :shock: telik az idő :cry:
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan...

Tegnap Monee javaslatán felbuzdulva írtam Ginának smst. :)
Azt írta vissza, hogy 3 hétig voltak kórházban Dorinánál, mostmár otthon vannak. Jól vannak, csak a kislány sajnos rossz evő és ezért szenvedés van :(
Azért nem ír, mert nem jut internet közelben.

Remélem nem haragszik meg, hogy ezt továbbítottam, de mivel mindannyian izgultunk miattuk (szerencsére feleslegesen) úgy gondoltam megírom. :)

Zsizsik.
Okosabb lettem! :lol: :lol: De tényleg nem tudtam :oops: Ismerem a szót, de nem használtam soha! És nem tudtam a pontos értelmét:roll:

Csillag!
A kisfiad nagyon aranyos kisfiú. Nálatok a családban ki zongorázik??? :)

Monee!
Vadregényes helyen lakhattok. :) Énisénis! :) Nagyon profi lehet! :)
Elképzelhető, hogy pár éven belül Pécs milliomosai körétek építkeznek??? Ahogy leírtad a környéket.... idilli. :)

Hajni!
Nagyon sok boldogságot, szép életet, bőséges gyermekáldást kívánok az OTTHONOTOKhoz. :) Az a kert....! :shock: :P :D Énisénis! Az a rózsalugas padlóra küldött! Pont olyat szeretnék!
Meg diófát, szőlőlugast, virágágyásokat. Nagyon tetszik! :)

Most ennyi!

Holnap nem tudom hánykor érkezünk. De 11-12 óra magassága a reális. Inkább a 12. :? Csak így jön össze!
Pusszantás!

Rambóka!
Ergot ne felejtsd el!!!!
Írj most azonnal egy cetlit és ragaszd a bejárati ajtó belső felületére, szemmagasságba! A TE szemmagasságodba! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hajni!
És szemközt jól látom, hogy egy bodzafa van???
Tényleg kész vagyok! :? :roll: :lol: :lol:
Vendég

Hajni!
Ha kötekedni akarnék, Kép , de nem akarok! Kép , akkor azt mondanám, hogy a kék kerítés nem tetszik. Olyan oláhos! :roll: Na, de ez csak az én bajom! Kép :lol: :lol:
Vendég

kavics, ment privi!!

tényleg!! esztinek boldog felediket!!!!! és hunci babának is lassan :)
hogy vagytok? miylen volt az éjszaka??

Kép

dimet

Helloka!

Zsizsik!

Köszönöm az infot!
Ezek szerint az ANTSZt kell támadni. :) Azt mondjuk nem tudom hogyan, mert valszeg elhajtanak a fenébe (vagy ajánlják a simabőrűt :evil:) ha beállítok, hogy vannak rókáink és szeretnék nekik veszettség elleni oltócuccot. :D De rajta vagyok az ügyön! :)
Még annyit kérdeznék, csak mert érdekel, hogy ez a csali falat hogy néz ki? Gondolom valami húsfélére emlékeztető izé... Tényleg érdekel. :D

Hajni!

Tök királyságos a házikó. Egy kis ékszerdoboz és tényleg ami a fő, hogy a TIÉTEK! :D A nagysága is épp megfelelő, lehet bele gyerekszobát gyártani, és a kert is nagyon szép. :) A kerítés nekem sem tetszik, de én inkább nem szólok, mert nekünk még kerítésünk sincs. :lol: :lol: Meg különben is... kit érdekel a kerítés?! :D
Az jó, hogy nagyon sok meló nincs vele (nem úgy mint hajdanán nekünk), ezeket ha ügyik vagytok, Ti is meg tudjátok csinálni. Ha barkács-ezermester tanács kell, csak szólj! :D Hipp-hopp készen lesztek vele és lehet költözni. :)

Kavicska!

Hátttőőő... a falu lehetne sokkal szebb is, de gondolom nincs pénz / igény rá. Mi tényleg jó helyen lakunk, a legjobb hogy nincs szomszéd, a birkák, halak, rókák nem csinálnak túl nagy zajt. :) Ez miatt már nem is annyira fontos, hogy nincs kenyér a boltban 9 órakor, vagy hogy nem jár 10 percenként erre busz. Én nagyon remélem hogy nem özönlik el ezt a települést a milliomosok, engem zavarna, ha mi is arra a sorsra jutnánk, mint a Pécshez egészen közel álló faluk, amikből néhány év alatt amerikai kisvárosok lettek, egymás seggébe lógó házakkal. Legyenek inkább a rókák a szomszédok. :D

Ági!

Boldog felediket Esztinek! :)
Alváshelyzet?

Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Hajni: Csodás kis házikótok lett! A kert tényleg nagyon szép, én is szerelmetes lettem belé :D A felújítással tényleg hamar meglesztek, nnincs is sok munka vele. Azt hittem, hgy még vakolni kell, meg villanyszerelés, stb, de ha nem akkor tényleg nagyon hamar lakájos és lakható lesz a kecó :) Tök jó, nagyon irigy vagyok :lol: Legyetrk nagyon boldogok a saját házikóban és jöjjön mielőbb a trónörökös, hiszen már minden klappol az érkezéséhez ;)
(Kertesházban nőttem fel, nekem nagyon nem fekszik ez a panel, de ha jól megy minden, akkor pár év múlva mi is kiköltözünk vidékre... )

Kavics: Addig jó, amíg nem használsz olyan szavakat, amiknek nem ismered a konkrét jelentését. A baj akkor lenne, ha amúgyis használnád :D
Esztinek boldog felediket és ha jól emlékszem, akkor holnap névnap, szóval ezennel Zsizsik Esztijének is nagyon boldogat! Na most vagy jól beégek, mert holnap nem Eszter nap lesz, de azért is éghetek, hogy Zsizsiknek nem Eszterkéje van... :roll: Majd kiderül melyik :mrgreen:

Monee: Hajrá Vuk-project :) Nem hiszem, hogy az ÁNTSZ elhajtana, nyugodtan szólj nekik! Említsd meg, hogy babás vagy és aggódsz ;)

Zazzy: várjuk a fotókat! :) Nagyon kíváncsi vagyok a ti lakotokra is ;)

Ma ügyintéztem (volna), hamar megjártam, kicsit lettem csak okosabb, de a ping-pong effektus még most is áll, nem sikerült felszámolni :( Sietnem kell a dologgal, mert a párom nem fogja intézni... Mondtam neki, hogy jobb is, mert az ő pókhasa nem lendít az ügymeneten semmit :mrgreen: Megpróbálhat szépen mosolyogni, de sztem az sem hatná meg a bürökráciában tevékenykedő asszonyságokat :D Galád módon visszaélek Bence ficánkájával, de legalább ennyi hasznom legyen belőle... ;)

Várom a holnapot nagyon... Én kezdésre megyek, viszont az első nagyobb szünetben lehet, hogy eljövök. Sajnos nem bírom már annyira a strapát :( De nagyon jó lesz találkozni veletek és új embereket is megismerni! Be vagyok sózva, na :oops:

Megyek nézem tovább a lehetőségeinket, hátha jutok még valamire :)
Igen erősen jósolgatunk, tegnap semmit sem tudtam tenni, annyire nem voltam mozgásképes :( Ma már jobb, bár most megint elkezdtük a jóslófájásokat viszont nem tudok ledölni... :(

Csók!

Kép

Kép
bettica

hajni, én nem vagyok kertrajongó (elsősorban azért, mert tudom, hogy majdnem olyan 24 órás meló, mint a baba) ennek ellenére tényleg csodás a kert! komolyan kedvem lenne kimenni egy kicsit... :-)
nyáron fessétek át a kerítést! :D

érdekes, hogy családi házat se olyan könnyű venni. mi amikor lakást / ikerházat / kisebb társast kerestünk, csak családi házak voltak eladók.

kavicska, miért kérdezed, hogy ki zongorázik? én is, meg a férjem is. meg anyukám, meg az apósom.

bettica, ha ennyire erősek a fájásaid, biztos, hogy jóslók? :roll:

Kép

Kép
csillagfény

bettica, azt nézd, hogy rendszeresek-e. ha igen, akkor nem hinném,hogy jósló. (nekem 2 nappal a szülés előtt voltak erősebb fájásaim. nem vészesek. néha rendszeresek. aztán meg abbamaradt) akkor nem jössz holnap :lol:

Kép

dimet

Köszi lányok, de már két hete ilyen erősek :roll: Említettem a dokinak is meg a védőnőnek is, ők is azt mondták hogy jóslók. Egyébként napi 4-5 alkalommal van, kb 1-2 percig, aztán fél óra szünet. Ez ismétlődik3-4x, majd semmi... Általában akkor kezdődik, amikor Bence elkezd nagyon fészkelődni...

Kép

Kép
bettica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?