Kati!
Nem lehet, h. az ondó távozott bealvadt formában?
Drukkolok, h. csak ez legyen!
Csakegy!
Ecetes fürdetés? Persze csak nagyon hígított formában!
Diflucan kapszula?
Amikor semmit nem akartak adni a mellbimbómra és szájpenészes volt a gyerek, akkor olvastam utána, h. szopi alatt a candidiasis kezelésére nyugodtan használható (ha jól emlékszem 100 mg/nap adagban), de mellette a dednek is adni kell, különben csak pingpongozik a két fél a döggel. Ez akkor olyan szempontból volt számomra fontos, h. itthon nekem sem akarták felírni, mondván, h. átmegy a babába, közben a cikk meg külön kiemeli, h. annyira minimális mennyiség jut át a babába, h. őt KÜLÖN kezelni kell.
Szóval esetleg kérdezz rá a dokinál, bár nem természetgyógyászati szer, de nem kell tartósan szedni, csak pár napon keresztül, szisztémásan hat és mindenhol kiirtja a gombákat, ha pedig mellette adod neki a Proteximet, akkor a jó flóra fogja újrakolonizálni a megüresedő helyeket és remélhetőleg nem fognak tudni visszatérni!
Amire még érdemes odafigyelni, bár kicsit ciki a dolog
: ha a nagyszülők bármelyikének műfogsora van, akkor neki is érdemes kiváltani egy kapszulát v. pár hétig bórax glicerinnel v. pyoctaninnal öblögetni, a fogsort pedig rendszeresen fogsortisztítóba beáztatni, mert a fogsorviselők szájában rendkívül gyakori a candida. Nekik nem okoz gondot, de lehet, h. Lillának igen!
Csak ezt kicsit nehéz sértődés nélkül megdumálni.
A bőréről eddig nem csináltak leoltást? Próbáld meg kiharcolni!
Hunci!
A kezdeti idegeskedések miatt én is két körömmel mínuszban voltam, de végre a talira sikerült visszanövesztenem! Nem akartam égni.
Kavics!
A bölcsigond szerintem országos. Most a sulikat kezdik összevonni. A mi gyerekeink meg majd felvételizhetnek az általánosba és aki kimarad az otthonmarad? Vagy kemény pénzek fognak zsebekbe vándorolni?
Azt egyébként nem értem, h. miért nem veszik fel a kistesóval otthon lévő anyukák gyerekeit bölcsibe? Tartok tőle, h. nem lesz egyszerű a két gyerek napirendjét összeegyeztetni, arra meg nem is merek gondolni, h. mi lesz, ha az egyik beteg lesz v. nekem kell orvoshoz mennem?
Az egész városban egyetlen családinapközi van!
Monácska!
Aszalt sárgabarack plusz tej. De módjával, nehogy átess a paci túlfelire! Szerintem kezdésnek max 3 szem!
Epret én is kétpofára tömtem szopi alatt. A felnőtt bélfalon elvileg nem jutnak át azok az allergének, amik a piciknél gondot okozhatnak.
Tehát szoptatásnál nincs gond, de a hozzátáplálásnál ne add 1-1,5 éves kor alatt semmiképpen!
Mi vmikor 1 éves kor felett vettünk a Metróban egy, a Frutapurához hasonló spanyol gyümölcspépet, ami epret is tartalmazott (nem kimondott bébikaja volt!). Hát jó pöttyös lett a gyerek szája és a feneke. Azóta nem mertünk neki adni, de a minap meglátta és kikunyerált egy szemet a valódi eperből, mostmár nem lett tőle semmi baja.